ЧЕРНА МАГИЯ за цялото семейство- Симптоми

 

Здравейте, добри хора!

Аз съм Евелина и съм парапсихолог и ясновидец.

ТУК

Пристигайки тук в един от офисите ми във Варна сядам веднага да отговарям на хората, които са ми писали в мейла.

 

Правя го веднага,  защото съм провокирана от  едно от десетките писма в пощата ми.

То дава точен и ясен отговор на въпроса кои са симптомите на мерната магия засегнала всички в семейството.

Знаете, че  помагам на хората да узнаят дали имат негативни въздействия, магия, родово проклятие или заключен късмет. Работя по уникална програма разработена от мен.

Това, което отличава моята работа е  високата ефективност и успеваемост в работата с моите клиенти. Работата ми е индивидуална със всеки изолиран случай  и  при всекиго има перфектни резултати.

Защо?

Защото работата ми е професионална и изградена на базата на прапсихологичните и емпатичните ми способности, в паралел с високите ми квалификации натрупани с годините в областта на неконвенционалното възстановяване на здравето поразено от магиите. За по-добри резултати използвам също висок клас чувствителна апаратура, за която дава отговор на енергийните въпроси на хората дошли при мен.

 

Освен тази статия  направих и видео по темата, което можете да видите по- долу.

Темата е:

 

СИМПТОМИТЕ НА ЧЕРНАТА МАГИЯ И КАК СЕ ОТРАЗЯВА НА СЕМЕЙСТВОТО?

 

Трябва да знаете, че симптомите  на магията в семейството при всекиго са различни .

 

Правя това видео и тази статия провокирана от  писмото дошло в мейла ми преди малко от една млада жена.

То дава  ясен отговор  на нашата тема.

ЕТО ГО И НЕГО:

 

Здравейте! Казвам се Жанета. Родена съм на 9 юли, 1985 година. Имам съмнение, че имаме направена магия, тъй като от няколко месеца се случват само неприятни неща.

През април  месец сестра ми изгуби бебето, на следващия месец почина татко, през юни майка влезе в болницата, август  аз паднах  си счупих кракът, а  септември мъжът ми се поряза с резачка до кокала на крака. Отделно си имаме и семейни кавги, понякога даже са нетърпими и чести. Въпросът ми е дали може да разберете дали е така или просто си внушавам и разбира се ако имам да се развали. Благодаря много за вниманието!!!

 Жанета

ТУК

Да мила Жанета, права се че има нещо, което трябва да ви притеснява и това е мощтно негативно въздействие, наречено черна магия. Тя поразява живота в емоционален, здравословен и финансов план. Абсолютно всеки член на семейството е засегнат и докато това не се прекрати  няма да спрат проблемите в семейството ви. Магията е направена за най- лошото и затова е необходимо да се вземат спешни мерки. Има живото застрашаващи вече проявени фактори и именно поради тази причина е необходимо да  побързате, защото всяка минута е от значение за вашия живот.

Първото което бих ви препоръчала е да се направи  кратко ясновидство, което е в рамките на четвърт час. Това е най- евтиния вариант. Може да се направи  единствено онлайн, но с камера. Два са вариантите. Единия е на вайбър, а другия на месинджър.

Ако установя по- сериозни проблеми  тогава минаваме на по- дългата консултация-ясновидство, която е от 1 час. Тя може да се проведе лично при мен в един от офисите ми в България. За целта е необходимо да се запише предварително час. Другия вариант е да се направи  едночасова онлайн консултация също на камера.

Аз съм Евелина  и съм любимият парапсихолог и ясновидец  на всички мои клиенти. Всеки  работил с мен има перфектни резултати, защото работя по създадената от мен  система на база Приложна Психология. Това е   програма, която възстановява телесното и психическо здраве на моите клиенти. Паралелната работа на моите клиенти   с моята  окултна  и парапсихологична помощ  обръща  лошия късмет в добър.

Хората намират своите подходящи партньори в животът им или си връщат своите истински предначертани им по съдба и по някакъв  необясним начин  отдалечили се от тях.

Сринатите бизнеси от негативни въздействия се възраждат от пепелта на магиите и всичко в животът на хората тръгва към възход, щастие хармония и благоденствие.

Ако вие имате подобни проблеми , които  прочетохте на тази млада дама и желаете да направите положителна промяна в животът си е необходимо да действате.

Ето какво да направите.

Напишете коментар под тази статия. Изгледайте видеото.

Харесайте  канала  и се абонирайте за него, за да получавате хубави  и полезни видео съвети.

Споделете го с приятелите си.

След това  напишете в мейла ТУК вашият проблем  накратко в едно изречение  и попитайте дали мога да Ви помогна.

Ежедневно влизам в пощата си след основната ми работа и отговарям на всекиго.

Очаквам вашите въпроси написани във формата за контакт по- долу.

Ритуал за подобряване на партньорските взаимоотношения в семейството

 

 

Ето и видеото  по темата :

Черна магия за семейство и симптомите

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.