ЛЮБОВНА МАГИЯ МОЖЕ ЛИ ДА ПРИЧИНИ ЛЮБОВНА МЪКА И РАЗБИТО СЪРЦЕ?

 СМЪРТ ОТ ЛЮБОВ  И  ЛЮБОВНА МЪКА

Вероятно сте чували този израз. Наистина ли човек може да умре от любов  и да  му се разбие сърцето?

Да!

Любовта е характерна за човека. Тя е уникално  и удивително чувство, което не може да бъде точно описано дори с най- прекрасните слова.

Не може да се опише, защото  тя представлява  химически процеси в нашия организъм, които предизвикват щастие  у влюбения човек.

 

Бих казала, че тя е  химическо, биологично и психологическо явление. Често наричаме  това чувство вълшебно. Вълшебно ли е то наистина?

Истината е, че всичко е обяснено  от науката и е научно обоснована с факти. Темата е позната на много учени, лекари, биолози, които са се опитвали да обясняват механизма на това чувство, което прави хората щастливи или пък  нещастни ако не са споделени чувствата им. Кое е това чувство, което ги кара да вършат лудости, смели неща  и дори престъпления. Историята на човечеството е свидетел дори на между народни  войни за любовта. Историята е свидетел и на изграждането на цели  дворци и градове  за любими жени.

Бих казала, че любовта е голяма движеща сила.

Защо?

Има наистина научно обяснение и съвсем накратко ще  дам  обяснение, защото целта на статията е коренно различна, макар да е свързана наистина с любовта.

Ето какви физиологични процеси се крият зад чувствата на влюбените?

Какво причинява пораждането на тази химия в нашия организъм и  реакциите, действията и последствията на любовта?

Чели сме, че в  организма човек, който симпатизира на друг се изработват повишени количества ДОПАМИН – т.нар. „хормон на щастието“.

молекулата на допамина

 

Освен допамина се активира и производството на хормона ОКСИТОЦИН, което химическо  съединение  е познато още като още „хормонът на родителската любов“. Именно поради това  лобните стават много нежни един към друг.

Колие Окситоцин – Молекулата на Любовта

Активират ли се тези  хормони, независимо дали сте мъж или жена, ако сте истински влюбен, във вашия организъм значително се повишава нивото на хормона ТЕСТОСТЕРОН. Затова влюбените наистина стават много силни физически.

Паралелно с  този бульон от  химически съединения се появява още едно, което  се нарича  НОРЕДРЕНАЛИН. То е  отговорно за онова усещане у влюбения, което го кара да чувства „пърхащи пеперуди в корема“.

Чували сте израза, нали? Вярвам,  че някои от вас са го усещали поне по веднъж.  Това съвсем не е измислица. Гъделичкащото усещане в коремната област при хората, които изпитват силна любов, се предизвиква точно от норедреналина.  Трябва да знаете обаче че този хормон отговаря и за стреса! Затова е много тънка границата между любовта и скока за самоубийство ако  не е споделена тази любов.

ФЕРОМОНИТЕ

Вероятно сте чули или чели нещо за феромоните, които привличат единия партньор към другия.  Склонна съм да не обръщам толкова много внимание на тях, защото  те нямат такова голямо значение по нашата тема.

Мое лично мнение е, че цялата тази феромонна истерия е  комерсиална. Много парфюми се продават по този повод. Хубавото е, че по- добре мъжете и жените да ухаят на парфюм, отколкото на телесни миризми, които далеч не са толкова приятни при някои хора.

ВЛЮБЕНИ – ЗАГУБЕНИ

Така казват по нашия край.

Според немският учен Андреас Бартел някои от зоните на мозъка при влюбените се намират в „латентно или спящо състояние“.  Влюбените изглеждат като хипнотизирани, отвеяни и тяхната вечна усмивка е причинена точно от това производство на целият този бульон от хормони и химически съединения.

 

Според науката тези  зони отговарят за негативните емоции и рационалните решения. В този аспект е вярна  поговорката за оглупелите влюбени и вечните им усмивки.

ИСТИНА ЛИ Е ЛЮБОВНАТА  ДЕПРЕСИЯ?

След рязкото покачване и постигане на високи нива  на допамина,  за жалост често  се появява бърз  голям спад, което от своя страна довежда до така познатата на много хора  ЛЮБОВНА ДЕППРЕСИЯ. Да, любовна депресия има и тя се чувства много болезнено  в областта на гърдите.

Започва по-голямо производство на хормона серотонинът. Той от своя страна понижава нивото на допамин, което предизвиква и понижаването на „градуса на любовта“. И така от голям плюс в любовта спадаме в голям минус и ето ти любовна депресия.

Когато обаче  срещнем друг красив обект и засили нашето впечатление производството на допамин в организма се засилва под въздействието на тези нови впечатления. Точно поради това е  толкова висок броят на „курортните изневери“ по време на лятната почивка.

Чували сте, че мъжете обичат с очите. Вярно е и е   научно доказано. Зоната на мозъчната кора, отговаряща за зрението, става по-активна при мъжете, когато се влюбят. Затова женската половина на човечеството  гледа да направи по-цветна картинката, за да привлече  любовта на някой мъжкар.

Когато обаче една жена е влюбена много, активно работи областта на мозъка, свързана с чуването и паметта. Затова те по-добре помнят всички събития и дати от първите месеци на взаимоотношенията и се влюбват още повече когато чуят колко много са красиви.

Свойството на окситоцинът, изработващ се при влюбените, работи и като болкоуспокояващо.

Затова  нито една влюбена жена не я боли главата или нещо друго.  Странното е, че този окситоцин може да се отделя не само в моментите когато влюбените са заедно, но и дори ако гледат фотография на партньора си.

 

Шоколадовите бонбони допълнително стимулират мозъка на влюбените, защото в  какаото се съдържа фенилетиламин.

Когато  любовта си отиде,  не случайно  жената  прибягва към шоколада. Когато той обаче е в по- големи количества започва  напълняване.

Не случайно на празници, влюбените си подаряват качествени шоколадови бонбони.

Ако вашето тяло има нужда от шоколад е сигурен сигнал, че се нуждае от любов или фенилетиламин. Ако искате да не пълнете – влюбвайте се и обичайте!

ИМА ЛИ СМЪРТ ОТ ЛЮБОВ?

Да, и това е истина доказана от науката.

Разбитото сърце не е само метафора, но и синдром. При страдащите в тежка форма на разбито сърце дори се наблюдават болки в гърдите, неравномерно сърцебиене и затруднено дишане. Често синдромът на разбитото сърце може да се обърка дори с инфаркт.

Симптомите на влюбеност са изключително сходни с тези на обсесивно-компулсивното разстройство за влудяващи натрапчиви мисли. Поради този факт, хората с пиково производство  на кортизола и в същото време се намалява   нивото на серотонин

е абсолютно възможно да  предприемат рискови действия за своя живот. Точно като при това психично състояние на обсесивно-компулсивното разстройство. Затова  не бива да се подиграваме  с такива хора, а да ги успокоим и дадем съвет ако сме в състояние да го направим. В противен случай потърсете  помощ от специалист.

 Защо ни изоставят любимите хора?

Вижте следващото кратко видео и ще отговорите на въпроса защо вие толкова много го/я  обичате  и въпреки това са ви изоставили?

НЕСПОДЕЛЕНА ЛЮБОВ

Една от честите причини за самоубийство е несподелената любов. Химията  във влюбения бушува, а отсреща няма  отзвук. Единственото,  което може да направи  един такъв влюбен  в този момент е да привлече внимание със  самоубийството си. Всяка година по света  хиляди влюбени хора  правят опит за самоубийство. За съжаление  някои успяват.

Ритуал за подобряване на партньорските взаимоотношения в семейството

МАГИЯТА , ЛЮБОВТА И САМОУБИЙСТВОТО

Реален случай.

В моята практика имам  клиентка, която е правила  неуспешен за щастие  опит за самоубийство. Когато ми се обади по телефона от другия край са земното кълбо  веднага видях  любовната мъка, която  раздираше цялото нейно същество. Душата на жената крещеше за любов, а нямаше на кого да я даде. Докато говорехме с нея по  вайбър виждах една успяла  финансово жена, която не може да намери любовта си.  Преборила се с немотията сама  в чужда страна,  тя  безуспешно търсеше любовта на живота си. По време на това търсене  се бе срещнала с много мъже, които за жалост винаги са разбивали сърцето й.   Влизайки в енергийния канал на родословието й открих нещо страшно.  Много жени от техният род  оставали сами. Назад в поколенията  имаше 4 успешни самоубийства от любов, а най- далечното минало открих едно родово проклятие за това жените в този род да не си намират  човекът за себе си. Тя също бе посягала  на живота си и дори ми показа на камерата на вайбъра къде е рязала вените си на двете китки. За щастие  винаги са я спасявали, но  случая е наистина третичен.

Тази прекрасна жена  потвърди моя поглед назад в миналото на родът им и взе решение веднага да започнем с корекцията на всички тези негативни въздействия, които тежаха в нейният живот и не й позволяваха да бъде щастлива. Преди това тя  сподели, че се е обаждала на няколко  ясновидки които също е намерила в интернет и е започвала  да работи с тях, но за жалост  ефекта е минимален.  Единствено тя самата е била коректна с  плащането за тази им работа.

Ползите  в нейният случай  от нашата работа дойдоха  точно след една година след като започнахме изчистването на магията за заключеното венчило и родовото проклятие.  Тя вече е  в щастлива партньорска връзка и се радва  на хармоничните взаимоотношения с  мъжът на мечтите си.

При нея имаше още една полза и тя е  във материален аспект. Въпреки, че беше добре материално тя увеличи доходите си като започна  работа  в града на нейният възлюбен с почти двойна заплата. Това, от което се страхуваше в началото,  че няма да успее да се издължи за направените от мен ритуали,  много скоро  бе игнорирано, защото нейното изобилие  беше  удвоено.

Какво му трябва на човек? Човек който да го разбира, обича и уважава и пари, за да  живее спокойно и да се радва на живота.

Пожелавам го и на вас приятели, които четете  този материал. Ако имате необходимост да ви се помогне и желаете да намерите любовта си или да проверите дали  вашият партньор е подходящ за вас, може да ме потърсите като напишете  коментар под статията, че вярвате в силата на любовта и че искате да я намерите с моя помощ. Тогава ще ви отговоря и ако преценя ,че мога да ви помогна, ще го сторя с най- голямо удоволствие. Искам да се извиня предварително на онези хора, на които  мога да откажа  своята помощ.  Аз съм  се специализирала  в  разрешаването точно на тези проблеми на хората и ако вашия е такъв, на който не мога да помогна, ще го споделя  веднага още при първия наш разговор наречен ясновидство. Предпочитам да работя само с хора, с които ще имам прекрасни резултати вместо да си губим времето и  средствата взаимно. Обичам когато работя с хората да им правя живота наистина вълшебен!

Услугите които предлагам са качествени, защото връщат щастието на  хората, които са ме помолили.

Ето какво трябва да напарвите сега :

  1. Да напишете коментар  с цифра  която показва Вашият резултат от теста в началото.
  2. Веднага напишете лично писмо във формата за контакт като оставите актуален имейл адрес. Внимателно проверявайте как сте изписали своя мейл, защото отговора ми няма да може да дойде при Вас ако не е коректно написан Вашия и-мейл. В писмото пишете на кирилица по възможност. Напишете как се казвате и задайте своя въпрос. Необходимо е да прикаччите снимкка на себе си и човека за когото питате ако има такъв. Снимките трябва да са актуални от предишните няколко дни или месеци , да са БЕЗ слънчеви очила и да са ясни.

Когато имам свободно време дори и през нощта аз влизам в пощата и отговарям на всекиго по реда на пристигналите писма. Затова ще помоля да бъдете търпеливи  и очвайте отговора в мейла си.

ИСКАШ ЛИ ДА СТАНЕШ  ЩАСТЛИВ СЕГА?

ПОЖЕЛАЙ ГО И СЕ ЗАДЕЙСТВАЙ  ВЕДНАГА!

НАПИШИ  ЖЕЛАНИЕТО СИ ВЪВ ФОРМАТА ЗА КОНТАКТ

СВЪРЖИ СЕ МЕН И И СКОРО ТОВА  ЩЕ СТАНЕ ФАКТ !

Вижте кратко видео на моя клиентка върнала любимият мъж у дома си:

Честит рожден ден мила Еви !
Днес на 17 март преди половин век , както се изразяваш ти  си се родила , за да пръскаш радост и светлина на всички хора, които се докосват до теб и те молят да решиш техните проблеми. Благодаря ти мила Еви , че ми отвори пътя към моето щастие  и късмет. Благодарение на теб, аз наистина съм щастлива и мога да се похваля вече и пред другите, че дори и бизнеса ми тръгна с бързи темпове няколко дни след Божествения ритуал! Зная , че  днес ще почерпиш най-близките си. Весело  прекарване и  ти желая винаги да си така сърдечна и да помогнеш на много хора като мен изпаднали в беда ! Бъди благословена!
Ани от София

Ритуал за подобряване на партньорските взаимоотношения в семейството

3 коментара по “ЛЮБОВНА МАГИЯ МОЖЕ ЛИ ДА ПРИЧИНИ ЛЮБОВНА МЪКА И РАЗБИТО СЪРЦЕ?

  1. Благодаря Еви за всичко, което напарави за мен! Сега съм щастлива и доволна от всичко , което се случва в живота ми! Бъди жива и здрава и да помагаш и на другите както помогна и на мен!
    Ани Матеева

  2. Евелина не мога да разбера защто постъпих те така смен обидих ви с нешто или ви излъгах, име блокирате така ли работите със клиентите си. Кои тие симпатичен или по избор, на въшноста скво ви предезвиках нешто ви досадих. Според мен ас сништо несъм ви направила но съм ви обидена и разачорована, но ас ви желая успех и извиниме ако ви обидих и досадих с нешто.

    • Мила Величка, моля да ме извините, но аз работя с хора, които сами ме помолят. И нека отбележа, че не аз, а Вие ме блокирахте и искате да ми се обадите. Аз ви звънях дори, което много рядко се случва в моята практика. Моля вие да ме отбокирате и да ме потърсите отново. Сама виждате на снимките и видеата, че съм земен позитивен и изключително благ човек готов винаги да помогне. Моля потърсете ме отново.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.