ЩАСТИЕТО ВЕЧЕ Е ВЪВ ЖИВОТА МИ СЛЕД СРЕЩАТА С ЕВИ

Днес е 11 октомври-2012г.-моят бъдещ съпруг има рожден ден.Както обичайно като станах си направих сутрешния тоалет и си пуснах да „изтанцувам” една ламбада на ритуала „Избирам щастие” и се почувствах толкова заредена и жизнена! Напоследък се улавям че започнах да ставам рано сутрин  (нещо нетипично за мен) – към 08ч и след това към 12-12.30ч. лягам за следобеден сън и се събуждам към 16ч. Нещо,което много одобрявам-следобедният сън е нещо,което наистина действа благотворно! И това откакто се доверих на Еви и минах първият ритуал! Сега съм богата,щастлива,изпълнена със спокойствие и надежда,заредена до горе със оптимизъм! Така се успокои нервната ми система….ДУМИ НЯМАМ ДА ОПИША ОНОВА,КОЕТО МИ СЕ СЛУЧИ ОТКАКТО ЗАПОЧНАХА ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ КОРЕКЦИИ ОТ СТРАНА НА ЕВИ ВЪВ МОЯТ ЖИВОТ!!! Споделям всичко това,за да послужа за насърчение на хората,които смятат че няма измъкване от лошото,защото ИМА ИЗМЪКВАНЕ ОТ МЪРТВАТА ХВАТКА НА ЗЛОТО! Стига силно да го поискаме и пожелаем! Повярвайти ми-аз самата бях смачкана под тежестта на две родови проклятия и осем вида негативни влияния във живота ми,но след първия ритуал (подготвяйки се за него със божествената храна) ЖИВОТЪТ МИ ЗАЕ КОРЕННО РАЗЛИЧНА ПОСОКА И ТО ВЪВ ПОЛОЖИТЕЛЕН АСПЕКТ,защото ЗНАМ КАКВО БЕШЕ И ВЪВ КАКВО СЪСТОЯНИЕ  МЕ ЗАВАРИ ЕВИ-знам какво е и СЕГА! Разлика от земята до млечния път!Незная как са се чувствали Адам и Ева преди да съгрешат и мога само да предполагам във каква хармония и природен разкош са живели,но сякаш единствено със тях мога да направя сравнение какво спокойствие и безгрижие изпитвам….най-вероятно каквото те са изпитвали….!!! Прекрасно е, да си отиде злото от живота ти и да усещаш онази защита,от която всички ние имаме нужда-онази Божествена защита и да знаеш че лошото си е тръгнало…!!! Нека не мразим онези,които са ни причинили лошото,защото ние не сме съдници и не сме създадени за да трупаме негативизъм,а да им простим и да оставим на Съдията да извърши онова,което Той смята за справедливо,защото не на нас е дадено да съдим! Ние трябва да се научим да раздаваме любов и да не съдим хората,защото не е никаква гаранция за самите нас,как във един момент можем и ние да се подхлъзнем…Да не бъде казвам и да раздаваме любов и да притежаваме онези велики сили-СИЛАТА НА ЛЮБОВТА И ПРОШКАТА!!!

И усещам страхотен мир и хармония и толкова успокоена е нервната ми система….ЕВИ,НЕЩО ПРЕКРАСНО СЕ СЛУЧВА СЪС МЕН СЛЕД СЛЕДОБЕДНИЯ МИ СЪН МИЛА!!!!!!!!!!!!
Толкова особено се чувствам този следобед Еви….искам сега аз да ти дам щастие-сякаш искам целият свят да заредя със щастие!!!
Не знам защо ми напира да ти го кажа,но сега клиентите ти ще скочат ТРОЙНО и ще търсят все повече и повече хора помоща ти
Ние хората сме се озлобили много и сме забравили силата на прошката и любовта и тези редове несъмнено ще накарат много хора да се размислят дали самите те не са попаднали във мъртвата хватка на непростителността и липсата на любов и да направят една доста сериозна ревизия на състоянието си и ще видят каква нужда ще имат от човек,който да ги упъти и им помогне…. А ТОЗИ ЧОВЕК НА КОГОТО Е ДАДЕНА ТАЗИ ДАРБА,СИ ТИ ЕВИ!!!
САМО ГЛЕДАЙ…..
Оле,Еви….тези думи не ги пиша от себе си!!!!
Нещо СТРАХОТНО става със мен!!!
Сякаш някаква ТРАНСФОРМАЦИЯ!!!
(heart)(whew) Във положителна насока…

Камелия  Димитровград

 

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.