Еви премахна скованост от коксартроза и всичко ми позна!

Публикуваме видео за облекчаване на коксартроза чрез енергийно лечение. „Евелина Лютова всичко ми позна“ – казва в него Мария.

Здравейте. Казвам се Мария и съм от един морски град. Гледах Евелина по телевизията и много ми хареса, и разбрах, че много помага на хората. Направи ми впечатление (ходила съм на много други места), че с нея не се разговаря 5-10 минути или по часовник, а много време. Сигурно два часа и нагоре. Че и повече.

Затова съм ѝ много благодарна, за съветите относно нещата, които трябва да предприемем за в бъдеще, за да ми бъде помогнато не само на мен, но и на децата.

Всичко това, което ми каза, е истина и отговаря на това, което се случва в нашия живот.

С всички негативи и спадове в семейството. Също и за неразбирателството между всички деца, съпруг и всичко, което каза, е вярно и отговаря на истината.

И надявам се с нейна помощ нещата да бъдат занапред добри и да живеем мирно и спокойно и с уважение един към друг.

Мисля, че това е най-важно в едно семейство – да се разбираме и да се уважаваме. И да се обичаме!

За всеки човек от семейството всичко, което каза, е истина.

Нямаше нещо, което да не е така и да бъдат подминати нещата. Всичко е едно към едно. Всички заболявания, които ги имаме аз, мъжа ми и децата ни, всички болести, които са в нас, тя ги позна и каза истината за нашите заболявания.

Имам коксартроза, имам проблем с краката.

коксартроза Евелина Лютова

Мария споделя за своята коксартроза и нещата, които Евина е познала за нея

По принцип се чувствам много зле и скована при сядане и докато бях при нея, с тази енергия, която тя ми даде, при ставане аз се почувствах много по-добре, без тази скованост. По-лекичко ми беше, по-приятно, по-комфортно се чувствах през цялото време.

И най-важното е, че още при пристигането аз я почувствах като много близка. Имах чувството, че с тази жена съм живяла години наред. Това мисля, че е много важно. И наистина е така. От сърце го казвам. Вярно е и впечатленията ми са много добри.

Благодаря за срещата и за гостоприемното посрещане. Много съм доволна от нашата среща и от разговора. Да е жива и здрава и да помага на хората с красивата си усмивка и да бъде все така лъчезарна, както лично, така и по телевизията, каквато я гледаме винаги. С топли чувства го казвам.

Мария.

Пишете на Евелина и вие – както по мейла, така и в коментарите. Споделете за опита си или разкажете историята си или просто попитайте „Имам ли магия?„.

Когато изградите контакта, ще останете изненадани колко много неща знае за вас Евина! Убедете се сами в нейните възможности! Също така можете да изпробвате и нейния Ритуал за отключване на късмета, който дава забележителни резултати!

Но ето го и самото видео за коксартрозата и гадаенето на Евина:

4 коментара по “Еви премахна скованост от коксартроза и всичко ми позна!

  1. Търся лечение за токсоплазмоза ,възможно ли е да се излекувам!Моля за помощ!Благодаря!

  2. Здравей,интересува ме дали аз и приятеля ми Станислав Г. имаме някакви магии не ни върви в нищо пускаме си разни билетчета уж да спечелим някакви пари да се оправим,но до момента нищо дори приятеля ми остана без работа и останахме без пари

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.