Магията прави човека НЕЩАСТЕН. Дневник на една вече щастлива жена

Мили приятели, някои от вас са чели, че работя по развалянето на магиите на моите клиенти навсякъде по света по уникален начин, разработен лично от мен.

Изучавала съм психология, парапсихология, китайска медицина и ред други науки, които комплексно ми помагат в моята дейност. Ученичка съм на най-великата магьосница в България Елена Вакуленко.

Методът ми е безотказен. Резултатите идват винаги, когато клиентът ми е сериозен и изпълнява съветите ми.

Независимо от продължителността, първите резултати идват още с първите дни след започването на работата с клиентите ми. Доказателството е дневникът, който те задължително ми изпращат. Поради това, че работя с много хора по света, нямам физическата възможност с всекиго да говоря по няколко минути на ден. Затова те пишат и всеки ден ми изпращат дневника си по мейла или по скайпа.

Ето дневника на моя клиентка от България, която има перфектен резултат още в началото на нашата работа.


Днес 31.07.2015г. (петък) ден първи след божествения ритуал и 24-ти ден от запознанството ми с Еви. Сутринта се събудих с усмивка , бодра и енергична. Чувствах се много щастлива, спокойна и уравновесена. Денят ми протече спокойно, без някакви сътресения. При излизането ми навън ми направи впечатление колко хора ми се усмихват и са добре настроени към мен, а и при мен усмивката не слизаше от лицето ми.

Благодарна съм на Бог и на цялата Вселена, че имах възможността да се докосна и да изпълня с помощта на Еви божествения ритуал. БЛАГОДАРЯ!

Магия ритуали дневник

Откъс от щастливия дневник за действието на магията и ритуалите. (За пълен размер кликни върху изображението).

Днес 3.08.2015г. (понеделник), ден трети след божествения ритуал и 26-и ден от запознанството ми с Еви. Утрото ми беше изпълнено с щастие. Така го реших да се чувствам щастлива. Прекрасно е! И колкото и да се опитваха да ми развалят настроението и деня, не успяха, защото отминавах всичко с усмивка и прошка.Благодаря ти, Боже, за прекрасното изживяване на щастие и урока, да се науча да бъда щастлива.

Благодаря ти, Еви, за прекрасните клипчета.

БЛАГОДАРЯ!

Днес 4.08.2015г. (вторник), ден четвърти след божествения ритуал и 27-ми ден от запознанството ми с Еви. Утрото ми беше изпълнено с щастие, слънце и много усмивки. Обади ми се приятел, който ми беше сърдит от много време, защо ми се разсърди така и не разбрах, но нещо ни отдалечи един от друг.

Знам, че всеки има право на избор и за това не пожелах да му искам обяснение. Казахме си много хубави думи и на душата ми стана много по- добре. Отдавна му простих, а и с ритуала за прошката нещата си дойдоха на място.

Благодаря ти, Боже, за днешния урок!

Днес 5.08.2015г. (сряда), ден пети след божествения ритуал и 28 ден от запознанството ми с Еви. Утрото ми беше страхотно със слънце и много усмивки. Обади ми се приятел, с когото писахме документи до министерството на отбраната. Беше изненадан от поведението на висшестоящите , които си бяха изпуснали нервите от страх от предстоящите проверки. Така става, когато човек е безхарактерен и заема висок пост, нещата неизбежно стигат дотук.

Приех информацията с усмивка и много спокойно.

Ще чакам развой на събитията. Благодаря ти, Боже, и за днешния урок!

Това е!

Който иска, да вярва!

Ако имате проблеми в живота си и не можете сами да ги решите е добре да потърсите помощ.

Опишете накратко своя проблем и задайте своите въпроси на формата контакт чрез мейл.

28 коментара по “Магията прави човека НЕЩАСТЕН. Дневник на една вече щастлива жена

  • В този живот ни е дадено да се справяме с много трудни ситуации. Ако не можем сами има начин друг човек да ни помогне.

 1. Здравейте пише ви една много отчаяна жена в последно време всички проблеми ми се появиха на куп и не зная на каде ще ме одведе съдбата ,Много съм отчаяна ,има много измамници на този свят и не подозират че всяко лошо дело ще им се върне някога ,моля ако някои ми каже за човек сис истински способности който наистина може да ми помогне със амулет,гадаене…..,рождена дата 14/04/1974 София ,казвам се Мария ето и моя имеил dymyva71@mail.bg

 2. Вярвам, че има хора, които са благословия за другите и за себе си! Бъди все така харизматична и нека енергията на доброто е с теб! Бих искала да получа амулета за Късмет. Естествено, че имам и въпрос 🙂 Ще бъдем ли щастливи и здрави, ако се съберем да живеем заедно с приятелят ми Ивайло?

 3. Искам безплатен амулет за късмет .Искам да те попитам ще имам ли дете скоро.Благодаря

 4. Здравейте!От известно време се чувствам постояно уморена,нямам сили за нищо,затворих се в себе си, не ми се говори,в къщи само свади,агресия, неприятности…магия ли е това?Незнам какво става но немога да се познавя

 5. живота ми е низ от обрати и несполуки,което ме наведе на мисълта че имам негативно влияние.напрвих крачки в тази посока /познаваики себе си исемейството си аз не можах да се примиря че това е съдбата ни/ и ми казаха че наистина имам магия.Кажете ми моля Евина какво виждате вие.Очаквам и съвета ви,ако съм се подвела че имам направа.

 6. От няколко години не ми върви финансово.Имам големи амбиции за няколко конкретни неща.Искам децата,които ще имам да не бъдат лишени от свой дом.Опитвам се да си намеря по- доходоносна работа,но не ми се получава.Не искам да съм поредната домакиня,която чака майчинството.Трябва ми амулет за късмет за да намеря това,което искам.

 7. Истинското име мие Гюлезара мохаремова куртова родена13.09 .1967 година ще спечеля ли двете дела за имота и за обииството на детето моляте ако мога да получа своя бесплатен амолет благодаряти предварително

 8. Помагаи винаги мила имаме голяма нужда от вас помагай все така на хората бъди жива и здрава успех във борбата със лошите хора бъди все така силна успех

 9. Здравейте! Напоследък имам проблеми в живота ми и немога сама да ги реша за това искам помощта Ви ,не ми върви с каквото и да се захвана не се получава ако има начин нещата да се оправят моля ви помогнете ми кажете ми как. От няколко години имам и финансови проблеми и знам че с помощта ви ще се оправя! Много Ви,моля ако можете да ми помогнете ще Ви, бъда много благодарна цял живот!Ако е възможно да получа вашия амулет за КЪСМЕТ- ще Ви, бъда благодарна цял живот.Успех в благородните дела.Бог да е с Вас !

 10. Здравейте! От няколко години имам финансови проблеми и aко е възможно да получа вашия амулет за КЪСМЕТ.Благоваря Ви!

 11. Смятам ,че имам своя мисия, свързана с България и със света, заърших ВВВУ „Г Бенковски“-щурмани летци ВВМУ“ Н. Й. Вапцаров“ -„автоматизация на корабоводенето „.
  ВА „Г. С. Раковски“. Посетих много меска по света. Но стана така че се разделихме съ ссъпругата си може би чрез външно вмешателство Вярам в Бог и в неговата сила за пази човека.Нека с всички наши усилия направим света по-добъ по -съвършен и усешно да преминем квантово -енергийният преход Нека всички които вярват в Иисус да доживеят 2 ото му идане на земята вече като цар и месия

 12. Бих искала повече хора да се радват че Бог изпраща тъкива хора като Вас за да може всеки да се осъзнае и отвори към вселената. Искам да ми пожелаете късмет и да ме благословите. Обичам ви бъдете благословена и Вие.

 13. Напоследак изобщо не ми върви с каквото и да се захвана не се полочава и семеино живота ми пропада вече се побарква ако има начин нещата да се оправят моляви кажете ми как

 14. Здравейте! От няколко години имам страшни финансови проблеми и не знам как ще се оправя! Много Ви,моля ако можете да ми помогнете ще Ви, бъда благодарен цял живот!

 15. Чета доста интересни отзиви,искренно се надявам да така,хубаво е че помагате на омършавялият български народ,който от ден на ден става все по обезверен.Сега бих искала и аз да попитам как мога да достигна до Амулета на КЪСМЕТА!?Благоваря Ви!

  • Това ,което желаете може да се реализира, но задължително трябва да се предприемат действия в тази посока. Ако желаете моля пишете ми на лично съобщение на info@dalgoletie.com

 16. NE MI VURVI ,OBEDNIAH I PARITE POSTOIANNO MI SE GUBIAT. BIZNESA MI SPRIA,VIARVAM V BOG I ZNAM CHE SKORO SHTE MI POMOGNE.BOG POMAGA I CHREZ HORA I MOJEBI TI SGTE MI POMOGNESH.

 17. Възхищавам се на постигнатите резултати и помощта която давате на всеки човек. Човек който помага наистина е човек с главни букви ЧОВЕК -явна сте го заслужили-дълбок поклон за направеното от Вас.
  Ако е възможно да получа вашия амулет за КЪСМЕТ-какво трябва да направя.
  Успех в благородните дела.Бог да е с Вас!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.