Поръчайте вълшебния коледен талисман на Евелина Лютова!

Поръчайте подарък за себе си или близките хора за Коледа! Този талисман се зарежда индивидуално за всеки, който го е поръчал.

Това се прави с вълшебна енергия за здраве, щастие, любов и късмет от феномена Евелина Лютова.

Талисманът може да привлече през цялата следваща година така желаните от вас здраве, щастие, любов и късмет. Изненадайте своите близки и поръчайте подарък за тях Вълшебния коледен талисман.

За да се активира талисманът, са необходими три имена, дата, месец и година на раждане на човека, на когото трябва да принадлежи.

Специална коледна цена на талисманите:

  • за 1 бр. – 17 лв.
  • за 2 бр. вместо за 34 ще ги получите за 30 лв
  • за 3 бр. вместо за 51 ще ги получите за 45 лв
  • за 4 бр. вместо за 68 ще ги получите за 60 лв
  • за 5 бр. вместо за 85 ще ги получите за 75 лв

Доставката ще приемете чрез наложен платеж до офис на Еконт експрес във вашия град за ваша сметка от 4 лв., или до посочен от вас адрес по Еконт експрес за 6.30 лв.

Ако се намирате в населено място, където няма офис на куриерска фирма Еконт експрес, ще бъде изпратено по пощата, но с предварително изпратена такса за амулетите чрез телеграфически запис стойността на талисманите плюс 4 лв повече за пощенските разходи.

За поръчки и информация пишете на адрес info@dalgoletie.com или използвайте формата за коментари по-долу. Важно е когато пускате коментар, да давате реален имейл адрес, който проверявате, за да можем да се свържем с вас в отговор на запитването ви.

5 коментара по “Поръчайте вълшебния коледен талисман на Евелина Лютова!

  1. Sakam da dobijam talismani za celata moja familija za mene soprugot kerkata i sinot kako mozam da dobijam bidejki sum od makedonija od stip pozz

  2. Искам да поръчам два талисмана:за любов,за късмет. Благодаря предварително

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.