Леене на куршум: Няколко реални случая от практиката ми. Как действа

Щастлива съм, че мога на много хора да помагам с леене на куршум и не само и ще го правя докато е рекъл Всевишния!

Магическата техника „леене на куршум“ е българска традиция от над 5000 – 6000 години.

Многогодишната ми практика с клиенти не е изисквала леене на куршум, но в един момент свише ми бе подсказано да овладея тази практика. По принцип тя се предава от майка на дъщеря или внучка, но има и друг вариант – да се открадне занаятът. Тогава той е най-силен. Това могат да го направят само най-силните владеещи занаята, защото го правят от подбуда да помагат на хората.

Вижте и ТОЗИ ТЕКСТ: Как посредством магия да открием подходящата си половинка.

Така стана и с мен.
леене на куршум, определение

Ето каква е „дефиницията“ за процедурата леене на куршум.

Бабата, от която откраднах занаята, разбра, че съм дошла за това и, без останалите да забележат нещо, подробно ми обясни какви са техниките на работа, какви са тълкованията на различните фигури и всичко останало. Другите две жени, с които бях отишла, споделиха, че предишните два пъти, когато са били при бабата, не е била толкова словоохотлива и не е издавала тайните си.

За сетен път се доказа старата мъдрост, че когато ученикът е готов се появява учителят.

Отблагодарих се многократно повече, отколкото даваха другите клиенти. Това беше плащане за наученото, което веднага щях да приложа на моите клиенти.

Моята работа с хората, които имат нужда от по-добър живот, е по-различна от тази на другите ясновидци и парапсихолози. Именно затова пред името ми често можете за прочетете ФЕНОМЕН. В какво се изразява моята феноменалност?

За себе си винаги съм казвала ,че съм обикновена жена от народа със същите, както на много хора, добри и не чак толкова добри качества. Хубавото е, че добрите ми качества ги използвам, за да подобрявам живота и здравето на останалите.

Вижте също така и ТОВА: Същност на черната магия.

Правя го по уникален начин за всички онези, които не могат поради една или друга причина да дойдат при мен.
лееене на куршум астрален двойник

Леенето на куршум се извършва и дистанционно, засягайки астралния двойник на човека.

Дистанционната работа с моите клиенти е възможна, благодарение на съвременната технология. Чрез интернет всички българи в чужбина се свързват със своите близки всеки ден. Днес интернет е прозорецът към света, така както книгите бяха прозорецът към света вчера.

Владеейки много техники за терапия, с лекота помагам на много хора по света, докато те са там някъде на хиляди километра от мен, а аз съм у дома.

Сядаме двете или двамата пред своите компютри, включваме камерите на скайпа или фейсбука и разговорът започва. За мен няма значение дали човекът е пред мен в кабинета или е пред екрана на компютъра ми. Винаги успявам да вляза в енергийното ниво на своя клиент и да видя неговите болежки, независимо дали са на душата или тялото.

Винаги при тази комуникация човек усеща трансфера на позитивна и терапевтична енергия от мен към него или нея.

При тези срещи човек се чувства спокоен и сигурен.

Ако в момента има някакъв дискомфорт или болка някъде по тялото, още по време на нашия разговор болката му като по чудо изчезва. Да, чудеса съществуват! Само човек трябва да ги пожелае и те наистина ще дойдат в живота му.

А ето и един ОТЗИВ: Ритуал за отключване на късмета разтопява леда в сърцето!

Първите леения на куршум направих на моите стари клиенти , с които съм работила отдавна.

Направих го дистанционно, по същия начин, както изпращам и целебна енергия. Тъй като човек не може да присъства при мен за тази процедура, аз правя негов енергиен двойник, върху когото извършвам магическата процедура. Това, което след това трябва да направи клиентът ми като довършване на магическия ритуал, също аз го правя вместо него и чудесата при него вече са налице.

Моя клиентка от Стара Загора се притесняваше много за къщата си и дали ще я загуби от банката от непогасен кредит и сподели притесненията си по телефона. Казах, че мога да направя това леене на куршум дистанционно и тя начаса пожела да го направя.

Три дни подред правих на нейния енергиен двойник леенето на куршум. Тя с огромно задоволство ми каза на следващия ден, че за първи път от толкова години не е спала толкова добре и спокойно. Изрази се „Спах като къпано бебе!“ Най-важното е че преподписан договорът с банката, това, което до момента не можеше да направи, и къщата не е застрашена вече.

Друга моя клиентка от Испания сподели разтревожена, че синът ѝ направил катастрофа по чужда вина. Изплашил се много и изпаднал в стрес. Нито можел да работи с камиона нито да спи.

Направих леене на куршум 7 поредни дни и сега вече отново е на камиона из пътищата на Европа.

Мой клиент от Созопол ми се обади, плачейки от болка в кръста. Секнал се и не можел да се изправи. В този момент правех лечебна процедура на една жена при мен. Помолих я да ме извини и да почака малко. Тя разбра сериозността на положението и беше свидетел на чудото. Аз пред нея направих изливането на куршум на астралния двойник на моя стар познат от Созопол, който в момента се намираше на улицата, стенейки от болка.

В мига на изливането на куршума той със спокоен глас сподели, че болката му се извлякла от гърба, все едно и до преди малко не го е боляло.

Продължих после спокойно процедурата на моята клиентка, а тя на следващия ден ми доведе внучето си с нощно напикаване.

Също важно е и ТОВА: Как се разваля магия дистанционно!

Само едно леене на куршум и баене му беше достатъчно. Сега много майки водят децата си със същата молба.

Друга клиентка от Перник дойде с паническо разстройство и фобия от големи пространства с много хора. Когато влезе в голям магазин, имала усещането, че се задушава и не може да диша. Препоръчах три поредни леения на куршум. Още на първото леене тя се похвали, че вече спокойно се разхожда и се радва на удоволствието да пазарува в големите вериги магазини.

Друг мъж дойде със семейството си за магическата процедура леене на куршум. Той обаче е от онези кора, които не вярват на това. Едва го бяха домъкнали до офиса ми.

Когато изливах куршума над главата му, чух ясно мислите му:
леене на куршум за успокояване на душата

Леенето на куршум освен че успокоява душата, то също така решава и някои чисто материални проблеми.

“Какви са тези глупости, дето са ме довели моите…“

Свърших си работата, дадох му отливката, прилежно загъната в хартия, и я подадох в ръката му, за да я изхвърли в течаща вода. Докато му подавах пакетчето, му казах точните думи, които си е мислил. Той остана учуден и на излизане ме прегърна приятелски и дори ме целуна по двете бузи пред очите да съпругата и дъщеря си. Това беше доказателство за неговите роднини, че е станало чудо с този човек.

И ако ме питате дали не ме е срам, че съм откраднала занаята…?

Ще отговоря – НЕ, не ме е срам, щом е за доброто на хората.

Това съм го искала да го науча и Висшите сили са ми дали най-добрия учител. Благодаря на Висшия разум и на моята учителка баба Здравка за умението, което ми даде, за да спася много хора от мъки и страдания. След като нещо се използва за доброто на хората, няма значение как си придобил това умение.

Щастлива съм, че мога на много хора да помагам и ще го правя докато е рекъл Всевишния!

Ваша Еви

Вижте следаващото видео  също с реални снимки от моята практика:

 

13 коментара по “Леене на куршум: Няколко реални случая от практиката ми. Как действа

 1. Може ли да ми помогнете за моя сини за мен има някакво родово проклятие как се лее коршум от разтояние

 2. Здравейте искам да попитам нещо имам ли наложено над мен да неми върви. Нещо като проклятие или енергия!

  • Имате. Виждам обаче, че само питате и не действате. Това бездействие ще ви остави във всъщата позиция.

 3. Здравейте,имам нужда от помощ отностно моята дъщеря,постоянно е изнервена и напрегната а видимо няма от какво ,може ли да се лее куршум онлайн,понеже сме от Варна?

 4. Здравейте, Евелина, моя позната ме опъти към вас, много се извинявам че пиша тук, но просто вече съм ужасно притеснена за синът ми има страх от детската градина и не може да свикне. Преди няколко месеца ходихме да му леят куршум, имаше ефект, детето се успокой и свикна там, но след два месеца прекъсване всичко наново се почна, повръщане, рев не иска да влиза там.

 5. Здравей Евина аз също съм от Кюстендил, бих искала да се срещнем лично. Моля за адрес, къде се намирате. Благодаря

 6. Детето ми е много страхливо,внушава си ,че е видяло призраци.Моля да му леете куршум.Каква е цената,как да Ви намерим.

 7. Здравейте Еви,написах коментар, но прочетох, че трябва да е по- подробен коментарът.Имам нужда от леене на куршум,имам безсъние или ако спя сънувам кошмари,постойанно съм притеснена.Пиша от Германия и се надявам на Вас да ми помогнете.

  • Леене на куршум правя дистанционно на хора, които са в чужбина. Ефекта е същия както когато човек дойде при мен в Кюстендил. Спокойствието идва още същия момент, когато излея восъка. За да се напарви този ритуал е необходимо да ми дадете данни на личният ми мейл: info@dalgoletie.com
   Евелина Лютова

 8. Мила Еви аз се унтересувам от тези неща преди няколко години аз също бех осенена и избрана от Бог Той самия да помага чрез мене грешната и недостойна Божия рабиня.И толкова съм щастлива когато го върша и има резултат изпълва ме с любов и радост но материално не ме радва тъка както Божията любов.Аз со съм за коршума препоръчвам го на всеки .

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.