Разваляне на магия: Трансформацията след дистанционните ритуали

ЕВИНА: Ето част от дневника на моя клиентка от Испания, която вече вижда истината в живота си.

Когато ми се обади, тя искаше да се върне неверният и съпруг, който беше вече при поредната любовница. Видях, че това няма да стане или ако направи магия за връщане, ще го върне за няколко дни и после ще бъде пак същото.

Показах, че пътя в живота и вече не е при този мъж, който не я уважава и почита, да не говорим въобще за любов при поредицата от побоища и скандали. Тя се съгласи с мен, че е необходимо да се изчистят магиите и да си намери подходящия човек до себе си.

Децата вече са пораснали и са поели своя път в живота и не се нуждаят нито от съветите и подкрепата на майка си, нито тези от баща си, нито от тяхното НЕ МИРНО съжителство. Започнахме с ритуалите за неутрализиране на негативните въздействия и Ваня се почувства перфектно.

Ето какво ми написа тя в своя дневник:

Из „Дневника на Ваня“, Испания-България:

Дистанционно разваляне на магия

Ваня от Испания разказва за резултатите от дистанционните ритуали за разваляне на магия.

Днес 9 май 2015 г. – ден 171 от запознанството ни с Еви и 24-ти от пета седмица на божествената храна. Събудих се с усмивка, в отлично настроение. Оправих тоалета и се приготвих за последния ден от работната седмица.

Следобяд, въпреки че бях изморена, се разходих малко напазарувах си за почивните дни се върнах отново вкъщи, отдавайки се на приятно гледане на филми, клипове и всичко, което може да се сети човек, изпратени ми от Еви по скайпа.

Излизам, разбира се, и с приятели, но много често ми се иска да си остана и да се поглезя с ядки и плодове, зяпайки клипове или четейки, изпъната на леглото.

Лошите мисли от миналото ме спохождат все по рядко, но вече почти не ме карат да плача, а само предизвикват гняв, но не заради самата ситуация, а заради глупостта и безотговорността на хората. Разбрах, че напразно съм ляла сълзите си, и сега се питам как е възможно човек да толкова нагъл. Говоря за бившия си мъж.

Просто не ми го побира главата. Господинът вчера окончателно се завръща в България и свекърва ми заявява пред всички, че и аз трябва да се прибирам от Испания, защото според нея е дошло време да се съберем. Когато естествено й казах, че това няма как да стане, тя ми заяви, че за всичко съм виновна аз и за това едва ли не трябва да съм благодарна, че ме смятат за достойна за скъпоценния й син.

Просто не знаех да се смея ли, или да побеснея. Предпочетох да се посмея и тя побесня… ха ха. Сега са решили да предприемат друга стратегия. Да ме атакуват, като заплашват, че ще се натресе на главата на сина ми в Германия и да ме провокират да го прибера, че няма къде да живее. (Горкичкия…)

Отговорът ми е, че синовете ми не са бебета и ще се справят, а аз се оттеглям на стратегическа позиция и ще се намеся само ако стане напечено.

Междувременно разбрах, че всичко от страна на бившия ми е било от инат и за отмъщение от страна на двамата с любовницата му. Нито са били щастливи, нито са се чувствали добре заедно. На нея много скоро й е писнало от пиянски скандали и изневери.

Така че просто вълкът си е сменил кожата, но нрава не. Така че и тя не е удовлетворила желанието му за жена, която да се подчинява безропотно на всичко и да си затваря очите и устата.

Пожелавам му успех в търсенето…

Аз поемам по моя път. Заключението е, че най после се чувствам ДОБРЕ. Вече знам какво точно искам от живота си и крача смело напред.

Има още за ошлайфане, но с Божията помощ ще се променя.

Вярвам в Еви и нейната помощ , защото ефективността е явна.

Ваня, Испания

5 коментара по “Разваляне на магия: Трансформацията след дистанционните ритуали

  1. Здравейте! Искам да знам,имам ли направена магия.Имам взаимотношения с човек, които се провалят непрекъснато.

  2. Здравейте!
    В момента съм скована от болки в ставите и най-вече ме болят коленете, /с наднормено тегло съм/. Лекувам се вече месец и едва се предвижвам в къщи. Получих блокаж внезапно при слизане от рейс. На 64 г. съм и в момента живея сама. През последните 17 г. гледах болна от инсулт майка, която не можеше да се обслужва сама, в този промежутък почина и баща ми от рак и 1,5 г. след майка ми си отиде и брат ми от диабет, сърдечна операция и нехочкинов лимфон. Сега синът ми два пъти го приемат по спешност с кръвоизлив на дванадетопръстника. Не се чувствам нещастна, но това че не мога да си оправя с ходенето много ми пречи. Свикнала съм да съм независима и да се оправям с всичко. Ако можете помогнете ми. С уважение: Д.Златева

    • Помагала съм на много хора с подобни проблеми. Ако желаете може и при вас да стане така, че да се решат. Пишете ми на лично съобщение.
      Евина

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.