След разваляне на магия: Благодаря ти, Еви, че те има!

Аз съм една жена, която се обърна за помощ към Евина за разваляне на магия, защото имах много проблеми в живота си.

Бях слушала и чела за хора, надарени от Бог с дарба да помагат на хора в нужда. Благодаря на съдбата, че ме срещна с Еви, за да се убедя в това. След запознанството ни имах привилегията и щастието да се докосна до дарбата на тази прекрасна, забележителна и мила жена. Нейната дарба е съчетана с много любов към хората, всеотдайност и безкрайно желание да е полезна и да помогне във всеки един момент.

Убедих се във вълшебствата и чудесата, които тя върши, скоро след запознанството ни с нея.

Диди от Копривщица след разваляне на магия

Диди от Копривщица

На петия ден след започването на ритуалите за развалянето на черната магия се почувствах зле. Тя ме бе предупредила, че когато се изхвърлят енергийните и телесни токсини, причинени от магиите, ще се получи това, което е очаквана и естествена реакция на организма. Станах напрегната, неспокойна, с тежест и болки в сърдечната област и безсъние през цялата нощ. На другия ден до обяд също. Обадих се на Еви и споделих с нея.

Тя се засмя и ми каза да не се безпокоя, че сега точно в този момент всичко ще премине и отшуми, защото в този момент ми изпраща лечебна, и успокоителна енергия. И наистина не след много време болките постепенно затихнаха и изчезнаха, безпокойството и напрегнатостта също. Легнах и спах за около половин час!

Събудих се като преродена.

евелина лютова разваляне на магия

Евелина Лютова

До вечерта се чувствах лека, спокойна, без всякакви болки и оплаквания, а през нощта, независимо че преспах половин час в късния след обяд, спах непробудно! Това скоро не се бе случвало.

Е, и това ако не е чудо! Чудо, сътворено от дарбата на тази изключителна жена с пълно с любов сърце към хората, нуждаещи се от помощта й!! Може би трябва да се изживее, за да се почувства истинността и силата на това преживяване. Аз със сигурност няма да го забравя!

Няма да престана силно да й вярвам, да й се възхищавам, да я чувствам близка незнайно защо още от самото начало, да я ОБИЧАМ!

Няма да престана да й БЛАГОДАРЯ безкрайно и от цялото си сърце за всичко, което прави за мен, за ВСЕОТДАЙНОСТТА и РАЗДАВАНЕТО БЕЗ ОСТАТЪК към всички нуждаещи се от нейната БЕЗЦЕННА помощ.

БЛАГОДАРЯ ТИ, ЕВИ!

БЪДИ ЖИВА, ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА и с МНОГО СВЕТЛИ и ПРЕКРАСНИ ДНИ и ЗАНАПРЕД!

ОБИЧАМ ТЕ!

БЛАГОДАРЯ НА БОГ, ЧЕ ТЕ ИМА!

Диди от Копривщица

5 коментара по “След разваляне на магия: Благодаря ти, Еви, че те има!

 1. Бъди благословена скъпа скъпа Еви

  Еви Благодаря ти за това че ми
  показа пътят към моето щастие.
  Благодаря на Господ че ме
  срещна с тази прекрасна жена . Запознах се с теб от телевизионния екран.
  Имах проблем които можеше да разрешиш само ти Еви.На следващият ден разговаряхме по телефона . Първото нещо което ми направи впечатление
  по времена нашия разговор че ти успя да видиш всеки един мой проблем,че имам заклинание за житейска катастрофа.
  Със своята добронамереност и загриженост ти ми обясни колко ми е сложно положението и че се налага бърза реакция .С теб работим близо две години и непрекъснато подържаме връзка по скайпа и по телефона.Имаме много добри резултати,нещата при мен всеки ден се подобряват скоростно .
  Няма ден в който да не се чуваме и говорим. Ти помогна и на моето семейство за което сърдечно ти благодаря.Ти ме извади от тинята. Вярвам в Еви и в нейните способности.Благодарение на нейната дарба и способности Феномена Евелина Лютова е номер едно на България.
  Кирилка
  Испания
  12.10.2015 г.

 2. Уважаема, г-жо Евелина! Благодаря Ви предварително за безплатното тестване! Прочетох случайно за Вас и Вашата безкористна всеотдайност. Моля Ви да ми кажете дали имам нещо направено, тъй като имам такова усещане.Често имам болки в задгръдната кост, от които дори се пробуждам. Понякога съм много напрегната, неспокойна и дори повишавам тон, без видима и основателна причина на близките си.Родена съм на 05.04.1956 г.

  • Да мила Антоанета. Има тиква направени негативни въздействия,които е добре да се неутрализират.

 3. Уважаема, г-жо Евелина! Благодаря Ви предварително за безплатното тестване! Прочетох случайно за Вас и Вашата безкористна всеотдайност. Моля Ви да ми кажете дали имам нещо направеноЧесто имам болки в задгръдната кост, от които дори се пробуждам. Понякога съм много напрегната, неспокойна и дори повишавам тон, без видима и основателна причина на близките си.Родена съм на 05.04.1956 г.

 4. Kak moga da se svarja s vas?Neschtata okolo semeistvoto mi me karat da si mislq che ot dve godini minavat normalnoto loscho stechenie na obstoqtelstva.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.