Любовна магия с мензис и колко ефективна е тя?

Любовна магия с мензис и колко ефективна е тя?

Как може да се направи такава магия с мензис и в какво може да се сложи?

Писала съм за този вид магия. По принцип всеки може да направи  подобна магия с телесни течности.

Най- лесно е да направиш някого да ти се подчини. Така обаче си мислят хората, които мислят само в едната посока, без да преценят, че всяко действие има равно по големина и противоположно по посока противодействие. Четейки  това  последно изречение , вероятно някои от вас се сещат че това е третия закон на Ом. Той е  валиден за всяко нещо в живата и неживата материя.

любовна магия с мензис - 01С други думи,  това което правим на другите в същност го правим на нас самите. Не след дълго  или  веднага ще се върнат същите или подобни събития и в животът ни. Често това  става от други хора, а не от тези на които сме направили  лошото или доброто. В този ред на мисли ако искате да ви се случват добри неща – правете само добро и  не го очаквайте от същите хора. То ще дойде  от друго място. Ако правите лошо, то неминуемо е се случват и на вас само лоши събития.   Сещам се за старата българска поговорка, която доказва и в случая своята правота. „Каквото повикало- такова се обадило.“

Как може да се напари такава магия с мензис ?

любовна магия с мензис - 012Това е най-лесно когато  жената е в своя месечен цикъл. Модерните дамски превръзки  абсорбират цялата течност и е трудно да се отдели и дори една капка, точно колкото е необходимо за тази гнусна магия.  Някои  жени обаче са изобретателни и намират начин.

Къде може да се сложи  тази капка предназначена  за магията с мензис за привличане на определен мъж?

любовна магия с мензис - 013

Има много варианти. Единият е в спиртна или безалкохолна напитка. Може да се сложи в цветен коктейл и дори във вода.любовна магия с мензис - 014

Трябва да му бъде поднесено и дадено точно в ръката и докато му се подава се шептят безмълвно едни слова. Тези слова са специално заклинание, което няма да споделям тук, за да не вземе някоя  жена да се възползва от това и да направи нещо лошо на някого. Нищо неподозирания мъж  трябва да изпие напитката  и по този начин той приема магията и бива обладан  от съответната жена направила му магията.

Друг начин за приема е да му бъде поднесена супа, в която да има тази капка от месечния цикъл на жената.

любовна магия с мензис - 015

Може дори да намажете хубаво изпечена пържола или дори в порция с кисело зеле на фурна. Може да се сложи в кексче или в друг десерт. Вариантите са хиляди.Важното е  не къде и как  а какви са пораженията от тази магия за привличане. Този който е омагьосан  му бива отнето неговото божествено право на щастие и собствен избор с кого  да му протече животът. Поради тази причина може да се случи и нещо трагично с него и  животът му или на неговите деца.Когато му дойде времето да се върне обратно тази магия при първоизточника, а това време винаги идва  в същия живот тогава, о тогава  повярвайте  пораженията са мълниеносни и унищожителни за първоизточника и за неговите деца.

Прочети задължително писмото

любовна магия с мензис - 016

Искам  да прочетете най-внимателно писмото, което дойде в служебният ми мейл. Няма да разкрия самоличността  на тази дама от съображение за сигурност. Това е истинска история. Зная, че много жени са правили подобна грешка, но малко от тях са честни и ще си го признаят. Поради тази причина  пиша тази статия,  за да ви предупредя мили дами, ако много искате  да привлечете мъж да себе си  да направите някаква магия за привличане. Напарвате нещо коренно различно от това, което е направила тази млада дама написала писмото към мен и обърнала се за помощ и молба за консултация.  Аз имам специално разработена програма за привличане на желан мъж. Първото нещо, което правя е  да направя изследване на съвместимост  между двамата.

любовна магия с мензис - 017Важно е да се знае дали тези хора по съдба или по божий план трябва да са заедно. Ако изследването показва се имат необходимата съвместимост, то аз предлагам да се направи един  ритуал за привличане на този човек до вас. Този ритуал е в съзвучие на Вселенските закони и не противоречи на божия план. Ако установя, че има някакви енергийни негативни въздействия  или някаква магия е необходимо първо да се изчисти всичко  и след това да се направи съответният ритуал. Всичко това го правя на една лична или консултация по телефона. Ако имате желание е важно да се обърнете към експерт в тази област. Моята специалност е да помагам на хората да намират своя подходящ партньор и имам много подобни случаи. Можете да разгледате сайта и ще прочетете за тези мои клиенти. Някои от тях  са заснели на телефона си  своите резултати и можете да ги видите в кратките видеа, които пускам в статиите.

Работя с всеки потърсил ме индивидуално , защото при всеки човек проблемите са различни. Подходът ми е индивидуален и ефективен, защото всичко правя с безусловна божествена любов.

Ето писмото, което показва  огромната вреда от  това да направиш магия с мензис. Вредата е толкова голяма, че засяга човешки живот.

Писмото

любовна магия с мензис - 01 писмото

Искам да попитам нещо много важно!!!

2008г. имах приятел, който много обичах, но той се държеше много студено и пренебрежително с мен. Не помня къде чух или прочетох за някаква магия с капки мензис, но не знаейки колко е опасна и какви последствия има   направих глупостта да я направя. Направих я съвсем примитивно с няколко капки в безалкохолно, без никакви други подготовки. Много ме е срам да си го призная, но ме е страх от последствията. Това стана някъде юли 2008г, малко след това с този човек се разделихме и аз много страдах, не исках да живея вече. След като минаха няколко месеца, аз исках да изчистя това нещо, защото знаех, че не е правилно, но не знаех как, затова се помолих на Бог да изчисти това нещо, да освободи човека, на когото го направих, защото знаех, че е много грешно и пожелах да си поема последствията от тази грешка. Януари 2009г,малко след като го пожелах изпаднах в много дълбока депресия, чувствата ми към този човек се върнаха със страшна сила и направих опит за самоубийство. Успяха да ме спасят и започнах успокоителни, но болката като че ли се усили. Още докато бях болницата изпитвах много силна болка, прибирайки се в нас много ме болеше, толкова много, че сърцето ми щеше да се пръсне, не можех да си поемам въздух от болка, задушавах се. Будех се и сърцето ме болеше и не можех да дишам. Продължи известно време около 2 седмици и намаля. Април 2009г. се запознах с човека, с когото живея и днес, имаме две деца. Но аз не съм сигурна, успях ли да изчистя това нещо тогава и платих ли си за него??? Страх ме е да не би да не съм успяла и това нещо да засегне децата ми по някакъв начин, също дали  не вреди на човека, на когото го направих, защото той няма вина за това. ;( Как да разбера дали съм успяла да го изчистя. 2010г. ходих при една врачка и тя на тръгване ми подхвърли ей така, че съм имала направена магия. Не и повярвах, защото си мислех, че с това трябваше да започне, ако го е видяла и защото, когато я попитах кой може да е бил, ми изброи букви на хора, които аз не познавах. Попитах я как е разбрала и тя каза, че аурата ми е била черна. Мисля си дали не е това, което аз направих всъщност преди години??? Възможно ли е да бъде изчистено това, ако не съм успяла, без то да засегне децата ми, например ако и се направи някаква защита???

Вредата от магията с мензис

Да! Вредата е толкова голяма, че засяга човешки живот и поколенията  след човекът, който го е направил.  Може да се изчисти и да продължи човек напред с чисто сърце и душа. Може да се изчисти  и негативът, който се е прехвърлил  върху децата и нищо неподозирания нов мъж до нея. За целта е необходима усилена работа по енергийното изчистване и от моя и от нейна страна. Всеки който пожелае  да изчисти себе си от стари негативни чужди влияния или  такива , които е направил на други хора и са се върнали отново при него е необходимо да напари първата крачка към своето чисто бъдеще. Ако  ти който четеш тези редове  имаш  въпроси по темата или подобна съдба  вземи решение и напише своя случай веднага във формата за контакт. Напиши всея реален и-мейл адрес за да мога да ти отговоря и опиши  спокойно своя случай. Никой няма да го прочете освен аз. Тайната на твоите данни  няма да излезе  никъде,  както и в този случай който видяхте в това писмо. Никъде няма никнейм или имена и дати на раждане. Това е звездния код и е част от лични данни, с които работя, но не ги  показвам никъде. Всичко ще остане конфиденциално и само аз ще мога да прочета и да ви върна отговор и съвет какво да се направи във вашият случай.  Който е потърсил помощ, я получава винаги от мен и после остава доволен. Който изчаква- остарява. Бог помага с други хора. Помоли ме за помощ и ще я получиш.

Ако си прочел статията задължително напиши какво е твоето мнение и остави  коментар под тази статия без  лични данни. Напиши вярваш или не вярваш в това, че може да се случи в реалният живот или че имаш познати пострадали от подобно деяние. Може би ти самият или самата си под влияние на такава магия? Ще бъде интересно за читателите на моя сайт да научат повече.

Услугите които предлагам са качествени, защото връщат щастието на  хората, които са ме помолили.

Ритуал за подобряване на партньорските взаимоотношения в семейството

Ето какво трябва да напарвите сега :

 1. Да напишете коментар  с цифра  която показва Вашият резултат от теста в началото.
 2. Веднага напишете лично писмо във формата за контакт като оставите актуален имейл адрес. Внимателно проверявайте как сте изписали своя мейл, защото отговора ми няма да може да дойде при Вас ако не е коректно написан Вашия и-мейл. В писмото пишете на кирилица по възможност. Напишете как се казвате и задайте своя въпрос. Необходимо е да прикаччите снимкка на себе си и човека за когото питате ако има такъв. Снимките трябва да са актуални от предишните няколко дни или месеци , да са БЕЗ слънчеви очила и да са ясни.

Когато имам свободно време дори и през нощта аз влизам в пощата и отговарям на всекиго по реда на пристигналите писма. Затова ще помоля да бъдете търпеливи  и очвайте отговора в мейла си.

ИСКАШ ЛИ ДА СТАНЕШ  ЩАСТЛИВ СЕГА?

ПОЖЕЛАЙ ГО И СЕ ЗАДЕЙСТВАЙ  ВЕДНАГА!

НАПИШИ  ЖЕЛАНИЕТО СИ ВЪВ ФОРМАТА ЗА КОНТАКТ

СВЪРЖИ СЕ МЕН И И СКОРО ТОВА  ЩЕ СТАНЕ ФАКТ !

Вижте и ТОВА:

Черната магия кара хората да страдат, дори ако са в чужбина и далеч от мястото на направената магия. Вижте кой я разваля.

48 коментара по “Любовна магия с мензис и колко ефективна е тя?

 1. Здравей скъпа Евелина❤️😘!!!Благодарение на твойта страница и на твойте публикаци съм жива,бях на косъм и ти писах какво щях дана правя със живота си,но незнам нещо ме накара да вляза в твойта страница и така се спрях …Знам че ще ми помогнеш…но за сега имам малко финансови проблеми…Магията е направена с месечен цикъл…ще разкриеш подробностите мила,знам и ти ценя всчки качества скъпа❤️😘

  • Благодаря скъпа Анелия за високото признание! Аз съм просто един човек, който помага на другите. Да, правя го срещу такса, защото това е моята основна дейност. Фосусирала съм се точно и само върху това. Не се разсейвам да ходя на други работи и затова съм станала добра в тази дейност.

 2. Здравейте Ивелина, във такава ситуация съм и аз. Имам голяма непоносимост към съпруга си незнам на какво се дължи!! Помощ моля.

 3. Здравейте. Бях на крачка и аз да направя същата грешка , но големият ми син ме спря с думите мамо недей всичко се връща на този свят и аз го послушах слава богу.Моят проблем е със съпругат ми след раждането на вторият ми син всичко започна отдалечи се от мен след това разбрах че има друга жена.

  • При консултацията разбирам в дълбочина дали има нещо направено и ще Ви дам адекватен съвет за разрешаване на проблемите. Пишете ми лично в мейла , който ще намерите във формата за контакт.

 4. Здравейте Евелина!От няколко месеца снаха ми се обърна срещу мен,не ми дава да видя внуците ми…Казва че съм говорила нещо против нея,а това не е вярно…Насъска и синът ми срещу мен…Какво става?

 5. Здравей аз имам нужда от твоите съвети незнам какво да правя мъжът ми ми изневерява направена му е магия с мензис и страшно се притеснявам все повече се отдалечава от мен и децата ни

  • Съвет ще Ви дам. Във Вашата ситуация на много клиенти съм помагала. Ще се радвам и на Вас да помогна. За целта ще помоля да ми позвъните на телефон +359 896 81 55 52 всеки ден от 14 до 20 ч.

 6. Здравей аз имам нужда от твоите съвети незнам какво да правя мъжът ми ми изневерява направена му е магия с мензис и страшно се притеснявам все повече се отдалечава от мен и децата ни

   • В живота на мъжа ми има и друга жена искам да знам тази жена ще напусне ли живота ни скоро време .
    Бъдете здрава ❤️

  • Здравейте,снахата насъсква сина ми срещу мен и той ме мрази.Но мисля,че тя го храни с нещо.Какво да правя

   • Мога да помогна и на Вас! Пишете ми личен имейл , който ще намерите във формата за контак.

  • Здравей Евелина!Разделих се наскоро с приятелят ми. Имали някакъв шанс отново да сме заедно?Това беше втори опит след 30 години раздяла?

 7. здравеите,имам направена магия с крьв направена от моята свекьрва.Сега правя чистки чрез ритуали и днес ми избиха червени големи петна по дланите.Мисля че това е негатива,искам да попитам дали е така.Дали крьвта е напуснала тялото ми.

 8. Харесвам един човек, и той ме иска. Но тъй като е на висок пост има голяма дистанция. Наречено ли е да сме заедно?

  • Необходими са ИСТИНСКИ имена а не ФАЛШИВИ, които сте писала на сайта от съображение за сигурност. Пишете ми на лично съобщение във формата за контакт в сайта и ще погледна сериозна на въпросът Ви.

  • Пешете лично във формата за контакт , за да се свържем и да говорим по Вашите въпроси.

 9. Здравейте от 7г имам връзка с човек който ту се събираме ту се разделяме. Въпроса ми е писано ли ни е да сме заедно? Какво да правя да се разделим или да продължим. Страшна мъка е и мисля че някой ни прави нещо клетви магия не знам.

 10. Благодаря Евелина за отговора,нямам никакво намерение да права това, ще се свържа с вас по имейл за някой въпроси относно друго нещо.

  • Много мъдро мила Милена. Магията с мензис е чиста проба черна магия. Радвам се, че сте стигнала до това заключение.

 11. До колкото разбирам тази магия с мензис не е ефективна ако не се каже това заклинание ,попровете ме ако не е вярно,но съм чувала и от друго място ,че просто така само да сложиш кръф не става.

  • Всичко става зависи каква Ви е целта и какви заклинания изричате. В единия вариант вредите на него , а в другия на Вас самата.
   Изберете кое зло да напарвите с тази магия.

   • Това е много сериозно и е необходимо да вземете спешни мерки. Позвънете ми на телефона от 14 до 20 ч за да споделите болката си: 0896 81 55 52

  • Здравейте! Имам проблем с човек с който се познаваме от 4_5 год. Имаше временни контакти но аз все отказват да се виждаме защото той постоянно ходеше и при други жени а искаше и мен Казваше че ме обича че ме иска но не е сигурен в мен на и аз не съм сигурна в него и така като котка и мишка А се искаме и двамата а все има някаква пречка. Сега от 1 год и нещо ходи при др. жена казва че не я обича но не я и оставя Аз му казах че ако не е с нея ще бъда с него но… Ще бъда благодарна ако ми помогнете или ме насочите какво да правя Благодаря!

   • Здравейте мило момиче, мога да помогна. Необходимо е да ме потърсите лично за пълна консултация.

  • Това е възможно стига да пожелаете да се доверите на моя метод на работа, който дава резултати на всички, с които работя.

 12. Iskam dasqm s covekat kogoto mnogo obicam i dasqm mnogo htasliva dami vqrvi v jivota

  No nese polucava nehto i neznam zahto mnogo sqm nehtasna v jivota
  C*

  • Това моите клиенти го постигат след нашата обща работа. Като начало е необходимо да се свържете с мен. Напишете във формата за контакт личен мейл към мен. Опишете проблема накратко и ще ви върна отговор.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.