Мъжът след изневяра. Признаци за изневяра на жената

Как се държи мъжът след изневяра? Има ли сигурен признак? Правилната реакция при изневяра. Съновник. Как да го хвана в изневяра? Признаци за изневяра на жената. Детектор на лъжата

Изневярата не остава скрита. Дори най-закоравелите лъжци и лицемери не могат да се контролират на 100%. Тяхното поведение ги издава, стига насреща да стои интуитивна и наблюдателна жена.

Умната жена не реагира спонтанно. Тя изчаква да отминат болезнените емоции и после с ума обработва ситуацията и обмисля своята линия на поведение. И да иска да запази семейството си, и да иска развод, тя има вече преднина – информация, за която невярната половинка не подозира.

Как се държи мъжът след изневяра?

Изневяра магия Евелина Лютова 03

Има ли разлика в поведението на двата пола при изневяра?

Ще разгледаме издайническите реакции на неверния мъж от средностатистическо ниво. Изпечените лицемери няма да проявят пълния набор от признаци, но няма да контролират и всичките.

Често срещани признаци на изневяра
ПризнакОписание
Пресилени емоции или апатияинтересът на мъжа е далеч от съпругата, към нея той е апатичен, но ако го съзнава, компенсаторно да преекспонира емоциите
Раздразнителност, нервносттой разкъсва вниманието си и се напряга; някои изпитват вина, при други е от разклатени нерви
Изолация и отчужденостразвива се при мъже, които силно преживяват любовната си връзка: заради разкаяние или обратно – поради силна влюбеност
Силна ревносттой съди по себе си и започва да подозира съпругата в своите грехове; някои създават драма, за да отклонят вниманието от себе си
Той скучаене го интересуват предишните развлечения, хоби, съвместни действия, по-интересно му е с приятели, избягва да остава насаме с жена си
На крилата на любовтанякои мъже са дотолкова влюбени, че не мога да скрият новото си състояние. Те са пълни с енергия, винаги в добро настроения, направо светят
Видове сигурен признак за изневяра

Шестте признака на изневяра от таблицата са класически. При средностатистически изневеряващ съпруг се наблюдават минимум 4 от тях.

Мъжете на високо „професионално“ ниво в изневярата се стараят да поддържат предишните отношения. Те не показват променено отношение, но разликата се усеща като спад на вътрешната енергия.

Ако имате съмнение, че любимият изневерява, направете следната проверка.

Предложете му романтичен уикенд, пътуване за двама с намек за усамотение и интимност. След това замълчете и наблюдавайте реакцията му. Слушайте го как говори, как реагира и се опитайте да го усетите енергийно.

Възможните реакции са две: или да откаже, като се мотивира по някакъв начин, или да приеме с пресилена екзалтираност.

И в двата се усеща ниско ниво на вътрешна енергия или да се изразим така: апатични емоции, липса на импулс, на емоционална реакция. Някои изкуствено ще „помпат“ емоциите си, за да покажат ентусиазъм. И при тях ниската вътрешна енергия се усеща. Реакциите изглеждат пресилени, каквито са.

Правилната реакция при изневяра

Изчакване! Единственото правилно действие е липсата на действие. Спонтанната реакция на 99% гаранция е погрешна. Под силата на емоциите жената изказва болка, разочарование, напада в ответ… и греши спрямо себе си и своите интереси.

Всеки човек, който изпитва чувства, е емоционален. Под влияние на емоциите действа и говори, преди да се е включил умът. Умът работи на автопилот и изхвърля първото, което му дойде.

Умната жена ще прикрие своето разкритие. Ще изчака да отмине първоначалната силна болка и ще си позволи да помисли на сравнително трезва глава.

Тя трябва да реши първо иска ли да запази семейството си. Ако е така, има коз – информация за изневярата, и може да направи необходимото, за да си върне съпруга.

Как помага Евелина Лютова при изневяра?

Евелина работи успешно от много години с жени, жертви на изневяра. Голяма част от тях искат да си върнат съпруга в дома и в семейството. Главните й усилия са именно в тази посока.

Лютова избира работния подход според конкретната ситуация. В някои случаи прекъсва енергийните връзки между съпруга и другата жена. В други случаи изневярата е плод на магическо негативно вмешателство. Изчиствайки магията, Евелина Лютова разрешава проблема и се приключва с него.

Изневяра мъж жена магия 01

Някои партньорски двойки се нуждаят от обновяване и освежаване на емоциите и чувствата. При други изневяра е израз на скука или неудовлетвореност. С възстановяване на параметрите на пълнокръвно, добре заредено енергийно поле ситуациите се поправят.

Конкретни практики на Евелина: събиране на разделени, връщане на съпруга в дома, ритуали за заздравяване на чувствата, защита на семейството срещу нови посегателства и др.

Как да го хвана в изневяра?

Късият и бърз начин е да се погледне енергийното поле на съпруга и да се види с кого и доколко е обвързан енергийно. На практика това е сигурна и достоверна енергийна диагностика на ситуацията.

Има случаи, в които Евелина описва другата жена с подробности, достатъчни за разпознаването й. В редки случаи тя „вижда“ името. А понякога няма друга жена, а шествие от жени. Тогава предизвикателството за Лютова е да диагностицира източника на проблема.

Детектор на лъжата за изневяра. Къде

Някои дами искат видими доказателства, факти и данни. За тях е подходящо да се обърнат към детективските бюра. Някои от тях разполагат с т. нар. полиграф. Използването на детектор и частен детектив е най-скъпият начин, но е сигурен и служи в съда.

Детекторът на лъжата следи основни физически показатели, върху които не може да се упражни съзнателно влияние. Апаратът отчита изменението на параметрите и ги тълкува с достоверност от около 98%.

Към ноември 2023 г. цената на едно полиграфско изследване за изневяра струва 100 – 150 лв. За кражби и други престъпления детективите правят отстъпка за количество, но за „интимна лоялност“ няма такава възможност.

Някои бюра, които провеждат психофизиологически изследвания:

 • Арете бюро Полиграф, Людмил Стоянов, София, ул. Дойран блок 8б, тел. 029581733;
 • Рефлекс, Йоан Владимиров, София, ул. Димитър Греков 1, тел. 0899766066;
 • Полиграф БГ, София, ул. Васил Петлешков 36 – 38, тел. 0899144646;
 • Детектор на лъжата, Пловдив, ул. Св. И. Рилски 2, тел. 087 662 6666
 • Детектор БГ, Варна, ул. Беласица 1, тел. 0887774444.

Видове изневяра

По-рано се говореше за два вида изневяра – физически и платонична (емоционална). В първия случай се визираше самия интимен акт, а във втория – чувствата, които биха могли да останат нереализирани чрез интимност.

В съвремието се появи разновидност – виртуална изневяра, която се случва с помощта на интернет. Тя стои по средата на физическата и емоционалната, защото притежава елементи и от двете. За българките виртуалната изневяра не е по-малко изневяра от физическата.

Съновник изневяра на мъж

Сънуването на изневяра говори за сънуващия, а не за неговия партньор. Показва ревност, несигурност, подозрения. Когато човек мисли за изневяра, тя влиза и в съня. Сънуването на любовница не показва, че тя наистина съществува.

Независими, обективни значи на изневяра в съня са появата на символни елементи като скорпион, змия, паяк (отрова, измама); боси крака (разголване, разкриване); маймуна, клоун, цирк (представление, прикриване на истината).

Признаци за изневяра на жената

Не е нужно да си детектив, за да намериш признаци за изневяра. Дамите са по-емоционални и трудно скриват вътрешните си преживявания.

Поведение на жената при изневяраИзневяра магия Евелина Лютова 02
 • Плаче без причина – много жени не сдържат сълзите си, когато са емоционално ангажирани и се разкъсват в неприемлива за тях ситуация;
 • Повишено внимание към външността си – облича се по-добре от обикновено, сменя стила, купува много нови неща;
 • Критичност към съпруга – нежеланието за общуване се показва като раздразнителност и нетърпимост към дреболии;
 • Парола на телефона – внезапното слагане на парола или смяна на старата е класически предупредителен знак;
 • По-често отсъствие от къщи – задържа се на работа, има ново хоби, което иска време извън дома, отказва вечерни излизания със съпруга;
 • Лъже за дреболии – нервира се, когато я питат за деня й и какво е правила и понякога лъже без причина, от предпазливост;
 • Отказва съвместни планове и няма желание да планира бъдещи неща, например почивка;
 • Прекалена грижа за съпруга – това е израз на изпитваната вина, но си личи, че вниманието е изкуствено.

Тези и други признаци за изневяра се появяват в комплект. Цялостното поведение на изневеряващата жена се променя, нейното излъчване и отношение.

Как да хвана жената в изневяра

В смартфона на съпругата се намира пълната информация. Чрез него тя е във връзка и координира срещите си. Има следи в телефонния указател, в месинджерите и приложенията за чат. Информацията може да е прикрита с измислени имена, но съдържанието винаги е разпознаваемо.

Неверните съпруги лесно се разкриват и по други начини – документално чрез детектив или по езотеричен път, с помощта на визионер / ясновидец.

Гадание и разваляне на магия при изневяра

Един от най-опитните специалисти в откриване на изневери е Евелина Лютова. Тя е помогнала на стотици хора да разберат какво се случва, защо и как да се поправи. Евелина използва методите на гаданието, за да установи връзките и взаимоотношенията. Чрез тях тя открива и причината.

Разпространена причина за изневяра на съпруга си остава магията. И в 21 век много жени се домогват до по-добро положение с помощта на нейните методи.

Нерядко се откриват магически вмешателства и при жени. Те биват подтикнати към изневяра, за да си развалят семейството, да им се навреди за отмъщение или да бъдат отстранени от дадена ситуация.

Евелина се е специализирала с деактивирането на такива магически вмешателства. Тя има опит и с много стари програми, които са нанасяли вреда с години. Със свои ритуали и техники тя разваля наложената магия, а после поставя и защита срещу повторно посегателство. Нерядко в резултат от тези действия неверният съпруг / съпруга се връщат в дома и възстановяват семейството си.

Вижте и ТОВА: Поведение на мъжа при изневяра. Езикът на тялото при изневяра. Как да хвана мъжа си в изневяра?

И два отзива:
Чавдар от Белоградец

Чавдар от Белоградец

БЛАГОДАРЯ, Еви! Започвам с тази дума, защото ти си едно ЧУДО ! С теб работим близо година и половина. Само дори при разговор с теб всичко  си идва на място, както трябва да вървят нещата. Има нещо много уникално в теб, което действа на момента и в правилната посока. Сърдечно ти БЛАГОДАРЯ за  всички усилия положени към нашето семейство. Видео уроците, които ми изпрати, са чудесни и  много помагат на всички ни в семейството да тръгнем по пътя към нашето щастие.

Чавдар от Белоградец

Вижте и видео свидетелство на Емил Димитров от Павликени, който е  доволен от работата на Евелина Лютова:

6 коментара по “Мъжът след изневяра. Признаци за изневяра на жената

 1. Имам впечатления от ритуалите на Лютова при изневяра, препоръчвам с чисто сърце. Не се мъчете, не страдайте излишно и не си удължавайте мъките, има си бързи решения за всичко!

 2. Съпругът ми изневери и се разбра, че са го издърпали с магия. Евелина я премахна за 2 часа!!

 3. Не съм особено вярваща в тези извънматериални неща и допрях до Еви от безпътица. Остави ме като гръмната, тя знаеше всичко за МОЯТА ситуация и реално ми помогна.

 4. Забравих….казва се Димитър Пенчев Цанев роден на 15.01.1992г.
  А приятелката му се казва Зара-10.01.1986г.

  • Мила Даниела, тук не е мястото за отговори. Моля вижте в ляво на главната страница има указание какво да изпратите като информация и снимки и на кой имейл . https://dalgoletie.com/

 5. Синът ми има магия за любов от неподходяща жена.Крещящо неподходяща.Не се храни,отслабна и стана сив.Все е с нея или говори с нея.Извратена любов .Всички сме като треснати.От нищо не се интересува освен от нея и гасне.По-голяма е доста от него ,първата му е! Кажете какво да правя,че детето ми се топи

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.