Кога започва да му липсваш на мъжа след раздяла?

Какво да правим след раздяла? Кога започва да му липсваш на мъжа след раздяла? Последни думи за раздяла. Съновник и симптоми при направена магия за раздяла

Кога мъжът започва да съжалява, че е скъсал със своята партньорка? Обикновено, щом усети загубата на контрол над нея. Това се случва най-бързо, когато жената промени поведението си. Други причини за съжаление ще разгледаме по-долу.

Признаци на интерес
ПоведениеПризнаци на внимание и интерес
от дистанцияСлед първоначалната дистанция възстановява контакта и го усилва
с другитеТърси контакти с приятели, колеги, хора от семейството на бившата
в социалните мрежиВзаимодейства с бившата, реагира на постове и снимки
директно с бившатаТърси зрителен контакт, усмихва се, наблюдава

Кога започва да му липсваш на мъжа след раздяла?

Психолозите са засекли, че за 3 – 4 седмици мъжът се насища на новопридобитата свобода, консумира новите си интереси и разкрити възможности и започва да усеща загубените плюсове на предишната връзка. Срокът варира под влиянието на разни фактори. Най-голямо значение има продължителността на приключилата връзка / брак и дали е създадена последваща връзка.

Отново ще се позовем на психологията – мъжете държат на битовия комфорт. Липсата на внимание и обгрижване е първото, което започва да липсва. Ако бившата го е изслушвала и го е глезила, още един плюс за нея.

Поведението на мъжа след раздяла

Стереотипът, че мъжът по-леко преживява раздялата, създава заблуди. Много книги са написани, за да разсеят това клише, но то си остава.

При раздяла страдат и двете страни. Дори когато раздялата е по инициатива на мъжа. В началото той се чувства свободен, вдъхновен, готов за приключения. Този период трае кратко. Ако не се намери достойна замяна, мъжът се потапя в самоанализи и започва да се бои от нови отношения. Нерядко си прави извода, че прибързано е скъсал и загубил ценен човек.

Раздяла Евелина Лютова 01

Раздялата е рязко нарушаване на енергийния баланс между двама души

Признаци, че му липсваш

В таблицата виждате явни белези на интерес от страна на мъжа. А ето им някои конкретни признаци, че чувствата към бившата приятелка / съпруга не са изчезнали.

 • Той не връща / изхвърля нейните вещи;
 • Постоянно си спомня за нея;
 • Действа леко неадекватно;
 • Разстройва се, когато бившата се среща с някой нов;
 • Все още общува с бившата.
Как се действа, когато липсваш на един мъж?

Най-голямата грешка при раздяла са опитите да се възстановят отношенията. Особено в първите 4 седмици, когато все още той не е осъзнал липсата. Тук трябва стратегия.

Първо, отстранете се и прекратете контакти. Овладейте порива си да поправите, да обясните, да върнете. Прекратете активните действия, те само влошават ситуацията и отдалечават желаното събиране. В първите 4 седмици само ще дразните. Затова игнорирайте. И се научете да се отпускате. Ако той усеща вътрешно напрежение, ще бъде отблъснат повече.

Второ, скъсайте енергийните връзки с него и спрете да мислите как да го върнете. Всичко в света е енергия. Енергийни потоци циркулират между мъжа и жената, независимо от желанието им. Това се казва енергийна връзка. Ако отношенията са прекратени, но енергийната връзка не е прекъсната, това ще ви изтощава и ще ви прави непривлекателна за него. Енергийният поток се прекъсва като си наложите да не мислите за него, а по-бързо става с определени енергийни техники.

Трето, станете отново привлекателна. Премахнете отрицателните си вибрации (емоции), изработете и поддържайте позитивна емоционалност.

Когато бившият си зададе въпроса как живеете без него, ето идеалният момент да действате. Излъчвайте позитивни вибрации, привлекателност, енергичност, добро настроение, пазете се от спомени за лошото минало и натяквания за минали грешки.

Мълчанието на мъжа при раздяла

Мъжете не обичат да си изясняват отношенията. Особено когато искат да ги прекратят.

Раздяла Евелина Лютова 02

Винаги страдат и двамата (който и да си тръгва)

Каквото и да се казва в книгите за отношения, хората се разделят, както могат – с надежда да избегнат болката и да намалят дискомфорта, дори това да причини болка на партньора.

Мълчанието не значи много за цялостното отношение. То показва болка в момента, обърканост, липса на перспектива, неизяснени чувства и мисли. Докато мъжът мълчи, трябва да се оставя да мълчи и да не му се пречи.

„Който не те търси, не му липсваш“ (Ако му липсваш ще ти се обади)?

Това е повърхностно тълкуване, което игнорира вътрешния свят на мъжа. Той не е първосигнално животно – не търси, значи не се интересува. Нерядко мълчанието е признак за интензивно вътрешно страдание и обърканост, а не за липсата на чувства и интерес. Когато мъжът изясни главата си, се обажда.

Помощ от опитен ясновидец

Ако жената се зареди с търпение, не звъни, не търси и не провокира изясняване на отношенията, ще дочака развитие на ситуацията и ще разбере истинската й същност.

Бързият начин е да се видят нещата в истинската им светлина е с помощта на ясновидец. За опитните специалисти най-лесното е да видят енергийните връзки в настоящия момент. Те не предричат бъдещето, а само диагностицират настоящето. При подобни сеанси се виждат евентуални нови връзки, както и истинското отношение на мъжа. Ясновидецът „вижда“ неща, които мъжът още не е осъзнал и възприел.

Връщат ли се мъжете след раздяла?

Има статистически данни, че 49% от дългогодишните партньори се събират след раздяла. По-голям (около 70%) е делът на мъжете, които изпитват смесени чувства още при разпадане на връзката. При този процент има потенциал за възстановяване.

Признаци, че той си е отишъл завинаги: изолация, нормализиране на личния живот, отсъствие на общи дела и проекти, финално урегулиране на въпросите;

Признаци, че няма да се върне: връщане на вещите, скъсване на връзки със старите приятели и обкръжение, избягване на контакти.

Как да му липсвам? Техники

Има два подхода – външен и вътрешен.

 • Външният подход включва промяна на външността, режим на тишина и изчакване, създаване на спокойна и ведра атмосфера.
 • Вътрешният подход използва методи като изчистване на пространството от старата лоша енергия на кавги и раздяла, напълване с чиста енергия, диагностика на отношенията и евентуални корекции в енергиен план и др.
Какво да правим след раздяла

В първия случай чакаме естествения развой, а във втория случай ускоряваме нещата в енергиен план. И в двата случая ключов момент е да се диагностицира магия за раздяла и навреме да противодействаме.

Симптоми при направена магия за раздяла

Черната магия за раздяла се разпознава по това, че тя просто се стоварва. Всичко се случва изневиделица, без да е имало предварителни белези. Ако отношенията да се разваляли постепенно, по-скоро не е имало намеса. Рязко се променя отношението, ежедневното поведение, отношението към живота, възгледите. Най-точен признак е избягването на контакт – визуален, физически. Друг белег са скандалите без реална причина.

Вижте и ТОВА: Симптоми при направена магия за раздяла. Как да разберем дали имаме направена такава магия? Как се чувства човек при силна черна магия?

Съновник раздяла

10 мотива в сънищата предсказват настъпваща раздяла. Това са

празна стая, гарван, огледало, ножици, игли,
кукувица, мухлясъл хляб, лабиринт, коприва, буря

Стаята показва разочарование, огледалото – поява на съперница, гарванът и кукувицата са на самота, иглите, ножиците и остри предмети принципно показват опасност. Лабиринтът показва наяве подсъзнателни страдания.

Събиране на разделени двойки от Евелина Лютова

Евелина предоставя разнообразна помощ на претърпели раздяла. Тя провежда моментална диагностика и със сигурност казва какви са реалните чувства на бившия партньор.Раздяла Евелина Лютова 03

Раздяла Евелина Лютова 04

Популярна шега как понасят раздялата двата пола

 

Може да помогне на енергийно ниво като прекъсне старите връзки и моделира нови. Изчиства негативна енергия и магически вмешателства, които са манипулирали двойката и са довели до скъсването.

Ако се намери негативно вмешателство, Евелина на следващ етап изгражда и защита срещу повторни опити. Събраната двойка се поставя в енергиен кръг, който се засилва с амулети.

Отношенията се възстановяват с магически ритуали, които са много бързи. Те подпомагат естествените процеси и ги ускоряват. А има и други начини за събиране на разделени, затова просто разкажете на Евелина, а тя сама ще намери най-правилното средство.

Повече подробности ТУК: Молитва за събиране на разделени двойки. Ритуал и бяла магия за любов. 100%.

Справяне с депресия след раздяла

Специалистите казват, че при раздяла се минава през разни фази – отрицание, гняв, опити за поправка на ситуацията и при неуспех – депресия. Последният етап е труден за преодоляване. Някои развиват истинско заболяване, което не се поправя без медикаменти. За да не се стигне дотам, специалистите дават две опорни точки:

 1. Живейте интересно, създавайте си нови впечатления и преживявания – започнете ново хоби, не допускайте социална изолация, срещайте се с нови хора, но не бързайте с нови отношения, преди да са приключени окончателно (и емоционално) предишните;
 2. Работете за повишаване на самооценката си – развивайте умения, таланти, активно се самоизразявайте в творчество и на работа, създайте нови ценности.

Добри последни думи за раздяла (според целта ми)

На раздяла човек не знае какво по-напред да каже, а обикновено казва само излишни и болезнени неща. Затова в интернет са поместени готови последни думи, като „надгробно слово“. Звучи смешно, но подготвените думи спестяват болка и бъдещи неприятности.

Примерни изказвания, ако се търси възстановяване в бъдеще:

Тъжно ми е, че се разделяме. Ти си ценен за мен. Благодаря ти за хубавите преживявания и прекрасните моменти заедно. Прости ми, ако съм те наранила.

Ще запазя прекрасни спомени за нашата връзка, за веселото минало и хубавите отношения. Разбирам, че трябва да продължим напред. Нека и двамата имаме късмет.

Много ми е мъчно, но поради болката не мога да продължа отношенията. Разбирам, че вече е трудно да се поправят грешките, затова нека си позволим да продължим напред без обида и обвинения.

Любовни СМС за раздяла (временна или не)

Принципно мнозина биха възприели като обидна раздяла с есемес. Не позволявайте, колкото и да боли. Но ако впоследствие се наложи да пишете, ето някои примерни заключителни думи за кратки съобщения:

Това е моето прощално съобщение. Желая ти само добро. Моля те да не ми пишеш.

Предстои ми да свикна с твоето отсъствие, което не е по мой избор. Затова искам да остана сама. Всичко добро!

Тежко е да се пише последно съобщение и да се казват думи на прощаване. Нека запомним само хубавото и да не оставяме лоши чувства в сърцата си.

Продължавай напред и бъди с хора, които те правят щастлив. Пази се!

Погледнете и ТОВА: Проверка за магия със сол. Разваляне със сол и захар. С оцет. Правене и премахване на любовна магия.

И да завършим с един отзив. Снимката е направена със съгласието на клиента от видео сесията с Евелина:

Ти Еви си достойна да те напиша с главна буква ЧОВЕК

Скъпа Евелина!!!

Кога започва да му липсваш на мъжа след раздяла?

Кирилка. Снимка от видео сеанса

Не мога с думи да изразя безкрайната си благодарност към теб, поне аз не мога да открия такива. За кратко време откакто се свързах с теб, ти изцяло промени живота ми и това на моето семейство. За всички нас ти си като утринното слънце, което огрява с любов земята. Слънцето, без което животът ни на тази Земя е немислим.
Бъди благословена, Еви, обичам те много!!!

Кирилка

Още по темата ТУК: Разваляне на магия за раздяла на семейство или двойка. Как се прави и как да разберем дали ни е направена? Видове магии за раздяла. Коя е лесна и успешна?

Първоначално публикувано на:22.07.2023 @ 19:33

5 коментара по “Кога започва да му липсваш на мъжа след раздяла?

 1. Когато обичаш, влагаш емоции, няма как да си дистанциран. Умът ти говори разумно, но сърцето… Трябва си помощ отвън. С любов и психо не можеш се справи сам 🙂

 2. Надявам се да не ми се случва, но ако пак ми се случи, няма да се тормозя и да рева, направо се обаждам на Евелина.

  • Моралната и менталната подръжка е в основата на моята дейност скъпа Руска и затова имам ефект моята дейност.

 3. Със съпругът ми имахме много разногласия и никак не вървеше, докато се разделихме. Да е жива Еви, че ни помогна не само за събирането, но и да премахнем причината за него – вече не се караме.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.