Какво е телепатия? Уроци и упражнения

Как да го накарам да мисли за мен чрез телепатия? Да ни сънува, да ни пише. Въздействие от разстояние. Как да разберем дали имаме способността? Книги и уроци. Емпатия и емоционална телепатия, медитация

Телепатията е била обичайна за атлантите. Новата цивилизация след тях губи тази способност, защото е ниско развита и имало риск от злоупотреби. Хилядолетия по-късно, след като вибрациите значително се повишават, телепатията се отваря за отделни хора. Днес тя не е химера, а реалност, макар и достъпна за малцина.

Видове телепатия
РазновидностКакво представлява
Осъзнатацеленасочено предаване и приемане на мисли
Неосъзнатанепреднамерена, но приемана с охота
Спонтаннане зависи от волята, не се преустановява по желание

Какво е телепатия, значение, синоними

Телепатията е способност за предаване на собствените и възприемане на чуждите мисли. Реализира се от разстояние, без помощта на технически средства за пренос на информация.

Терминът muscle-reading (четене на мисли) е въведен в Америка от психолога Джордж Бърд през 1874 година. Провокатор е неговата среща с феномена телепат Джакоб Браун.

Съществува ли телепатия? Доказателства

Мисленият контакт вълнува учените от няколко века насам. Върху него са извършени стотици експерименти и изследвания, което доказва, че науката не отхвърля телепатията априори. Първите данни за екстрасензорно възприятие се доказват при близнаци, а по-нататък се елиминира нуждата от родствена връзка.

Установява се, че за нематериален пренос на информация трябва изменено състояние на съзнанието. Такова се постига при стрес и страх, в транс, под влияние на опиати, чрез медитация. Преднамерената обмяна на мисли обаче все още остава в сферите на фантастиката.

Ще цитираме само един експеримент, който е достатъчно надежден. През 1971 г. са проведени четири телепатични сеанса от космическия кораб Аполон – 4. Космонавтът Ед Мичъл предава към четирима души на Земята символи, чрез мислена концентрация. Адресатите приемат 51 съобщения от общо 200.

Телепатия Евелина Лютова 01

Специалистите отдават телепатичните способности на непроучените свръхспособности на най-развития и сложен орган във вселената – мозъкът

Емпатия и емоционална телепатия

Емоционална телепатия се нарича дистанционно влияние – пренос на чувства и усещания. Парапсихологията я отделя като една от четирите форми на телепатия. Другите са скрита (отложена), интуитивна (ретрокогнитивна) и свръхсъзнателна.

Уроци по телепатия, упражнения, практика

Телепатията е привлекателна свръхспособност. Мнозина желаят да я впрегнат за собствени цели. Езотериците казват, че спонобността е изначално заложена, но потисната. При някои се отключва спонтанно или под силата на външен провокатор. Други се стремят към нея преднамерено – чрез трениране и упражнения.

Как да развием телепатични способности?

Ако приемем за истина, че всички притежават телепатични способности в спящо състояние, първо тествайте доколко вашите са събудени. Хората с дълбоко спящи фини сензори едва ли ще успеят да ги събудят чрез упражнения и тренинги. Поне не в този  живот. А има и чувствителни личности, чиито сензори са полуактивирани. Те могат да се упражняват, за да развият телепатия.

Тест за телепатични способности

Тестът търси неосъзнати прояви на спонтанна телепатия. Преживявали ли сте следните ситуации:

 • Спомняте си или говорите за някого и той на момента или в кратък срок звъни, пише или го срещатеа;
 • Предварително знаете какво ще каже вашият събеседник, сякаш този разговор вече се е състоял;
 • Вие и друг човек казвате едно и също едновременно;
 • Вашият събеседник изрича мислите ви;
 • Човек прави това, за което мислите, но не казвате.
Как да осъществим телепатия?

Упражнения за развиване на телепатия (изпълнение ежедневно по 10 мин).

 • С огледало. Седнете, отпуснете се и гледайте през огледало в лявото си око. Упражнявайте се да гледате хората само в лявото око, откъдето ще приемате информация;
 • С огледало втори етап. След като овладеете автоматична концентрация в ляво око, минете към втори етап. Мислете за определен предмет и опитайте да го видите в отражението на лявото око;
 • С чужд предмет. Съсредоточете се в чужд предмет и излъчете намерение да уловите енергетиката на собственика му. Пред вътрешния ви поглед трябва да минават образи, свързани с този човек;
 • С партньор. Помощник намисля предмет с ярки, ясни контури. Вие се стараете да го уловите – не да го отгатнете, а да го видите в лявото му око;
 • С партньор втори етап. Същото, но се стараете да видите предмета пред вътрешния си взор.
Как да го накарам да мисли за мен чрез телепатия?

Това се постига не толкова чрез телепатия, колкото чрез енергийно внушение. Достъпно е за широк кръг от хора след съответната практика. Говорим за проникване в съзнанието на друг човек чрез мисъл.

Телепатия Евелина Лютова 02

Телепатията днес се възприема като метод за управляване на отсрещния

Нужно условие е мъжът поне да знае, че съществувате. Техниката не би сработила между непознати, ако липсват свръхсензорни способности.

Техника: представяте си човека – живо и образно, концентрирате се върху нещо и започвате да го „бомбардирате“ с желаните фрази: Мисли за мен, Не можеш без мен, Ти ме обичаш.

Сеансът наподобява реален разговор, при който повтаряте на даден мъж една и съща заповед. Както при физическа среща виждате човека, с който говорите, така и при мислената среща не трябва да се изпуска контакта.

Специфичната енергия, когато някой мисли за теб

А как да узнаем, че някой се опитва да ни въздейства телепатично? Ето някои косвени признаци, винаги явяващи се внезапно:

 • Хълцане, когато няма връзка с храна и пиене. Отправените мисли са негативни;
 • Зачервяване на бузите или ушите, без да е налице повод за смущение. Отново негативен знак;
 • Кихане по необяснима причина, показва положителни мисли;
 • Сърбеж в очите – знак за чужда енергия, отправена с любовно чувство;
 • Кацване на пеперуда – знак от вселената, възможно от починал човек;
 • Бяло перо – вашият ангел хранител привлича вниманието;
 • Мравучкане – влияние от човек с високи телепатични способности, знак за проникване в подсъзнанието;
 • Усещане за прикосновение, без да има близкостоящи хора.
Как помага Евелина Лютова?

Телепатичното общуване в нашия не особено развит свят не трябва да се приема безкритично като положително и интригуващо. В голям процент от случаите енергийното проникване е враждебно. А дори и да се прави с добро чувство (примерно поради влюбване), то пак цели налагането на чужда воля.

Евелина Лютова диагностицира намеси, включително телепатични. Често вижда и източника на насилствената намеса. Ако имате признаци за внушение и опити за подчиняване на волята, непременно си изяснете какво се случва.

Впрочем специалистката по парапсихология и ясновидство Евелина Лютова е способна да помогне и в обратна посока – на тези, които желаят да развият телепатичните си способности.

Отделно помощта на Еви търсят и трета група клиенти – които целят оказването на енергийно влияние, без да са способни сами на това. Това е масовият случай, защото повечето хора не търсят развиване на телепатия, а решаването на свой конкретен проблем. За тях ще продължим с техники за влияние без телепатични способности.

Погледнете и ТУК: Как да задействаме силата на мисълта. Упражнения на Джон Кехоу и Петър Дънов. „Силата на положителното мислене“ (.PDF) и „Подсъзнанието може всичко“. Концентрацията.

Как да го накарам да ми пише/звънне?

Пробвайте следната техника: успокойте се, успокойте мислите си, изчистете страничните мисли от главата. Максимално релаксирайте и тялото, и психиката.

Когато главата се изчисти, представете си желания човек. Разгледайте го и си го представете максимално живо. За това помага да се добавят към портрета детайли, подробности, специфични жестове и мимики.

На трети етап започнете да му говорите. Ако искате да ви се обади, просто говорете: Обади ми се, обади ми се. Не трябва да е механично повтаряне, а с цялата вътрешна енергия, целенасочено, като внушение.

Изпълнявайте възможно най-дълго. Ако ви омръзне, прекратете, защото енергията ще спадне и няма да има полза. При нужда повтаряйте практиката, докато се случи желаното. Колкото по-малко познат е мъжът, толкова повече сеанси ще бъдат нужни, докато позвъни.

Как да го накарам да се влюби от разстояние?
Телепатия Евелина Лютова 03

Вижте по-нататък конкретни техники за любовно влияние

Гореописната техника е напълно приложима и в този случай. Медитирайте и внушавайте с думите: Ти ме обичаш или Ти обичаш Мария (вашето име).

Как да го накарам да се влюби в мен? Магия

Телепатичното внушаване не е с гарантиран резултат, доколкото изпълнителят не притежава особени способности. Усилията могат да се подсилят с магически ритуал, който да увеличи енергийната връзка с търсения човек и да пренареди енергийната матрица по желания начин.

Подходящи ритуали за любов са със снимка. Хубав е ритуалът с червена ябълка, която се разполовява.

Отделни снимки на мъжа и жената се залепват лице за лице и се притискат с двете половини на ябълката. Плодът се завързва плътно с червен конец, като на всеки възел се изказва ясното желание за любов без раздяла.

Ябълката се закопава надълбоко, за да не се разпадне и снимките да се отлепят.

Защо да поръчаме магия при професионалист?

Домашните ритуали принципно работят, но резултатът им е несигурен по много причини – неопитност на изпълнителя, слаба енергийна и екстрасензорна способност, неспособност за продължителна концентрация и известно себеотрицание. Някои ритуали изискват вложението на часове и дни наред – нещо, което масово затруднява.

Има и втора причина да се предпочете специалист като Евелина. Ясно виждащият специалист работи върху прецизирана цел и перманентно проверява (вижда) какво се случва в енергиен план. Домашните магии са стихийни – повтаря се някакъв ритуал, а после се очаква какъв ще е резултатът.

Вижте и ТОВА: Магия за любов с име и бърза магия за влюбване в домашни условия. Ритуали за любов и страст.

Когато сънуваш някой, той мисли за теб?

Ако сънуваният е жив, най-вероятното е вие подсъзнателно да го харесвате и желаете, поради което той се проектира в съня. Има и обратната вероятност – този човек да ви харесва и желае, поради което емоциите му да проникват до вас и да се проектират в съня.

Двете възможности са валидни, само ако искрено се вълнувате от сънищата си. В противен случай подминете. Щом няма емоционален отклик, значи мозъкът се чисти от ненужна информация.

Истината е, че има много причини за сънуването на жив човек и още повече за сънуването на покойник. На по-точни тълкувания са способни ясновидците и екстрасенсите с достъп до енергийните структури.

Как да накараме някой да ни сънува?

Следващата техника е приложима и за други цели, но в случая ще я направим за сънуване. Необходимо е да се сдобиете с една връзка от обувките или маратонките на желания човек. Същата работа върши шнур от суичъра или друга връзка, която е част от неговото облекло. Някога тази магия се е правила с косъм, но днес мъжете нямат достатъчно дълги коси.

И така подготовката за ритуала е като при всеки друг – подходяща усамотена обстановка за концентриране върху обекта, изчистване на пространството с огън (свещи) и привличане на духовни помощници чрез молитва.

Конкретно този ритуал е следният: на откраднатата връзка се правят 7 възела и всеки път в тях се завързва изказаното желание.

В случая желаем да се явим на сън на Иван (примерно). Бавно завързваме възел и когато го затягаме, казваме на глас: В името Господне, нека се явя с съня на Иван, амин!

Как да разберем дали някой ни сънува?

Техника с кибрит: сипваме в стъклена купа вода, изчистваме пространството със свещ, концентрираме се, установяваме тишина и спокойствие в главата.

Задаваме въпроса: Сънува ли ме Иван (примерно). Палим клечка и я хвърляме във водата.

 • При отговор „да“  клечката остава на повърхността, при „не“ – потъва;
 • Ако често сънува и желае, изгорялата част сочи срещуположно. Ако не е сериозно заинтересуван, изгорялата част сочи към нас.
Как да привлечем някой с мисли?

Техника с восък: сипваме в стъклена купа вода, изчистваме пространството със свещ, концентрираме се, установяваме тишина и спокойствие в главата.

Запалваме нова свещ. Надвесваме се над водата в купата и визуализираме желания човек на повърхността й. Започваме да капем восък от свещта върху образа, като едновременно заповядваме: Ела при мен, ела при мен!

Тази техника е едновременно и диагностична. При надежда да се осъществи замисленото, восъкът образува приятни заоблени форми или остава на капки. Лош знак е образуването на остри ъгловати фигури или почерняването на восъка.

Как да въздействаме на човек от разстояние?

Телепатия Евелина Лютова 04

Любовните техники са елементарни, но за изпълнението им е нужна мощна психическа енергия

Представяме си мислено човекът в пълен ръст. Концентрираме се и от областта на сърцето си излъчваме лъч зелена светлина. Продължаваме да се концентрираме и да увеличаваме мислено дебелината на лъча и да го отправяме все по-далече.

Когато лъчът достигне до образа на рецепиента, пълним тялото му със зелената енергия. Бавно и постепенно изпълваме краката, после до кръста, после до сърцето и врата и накрая изцяло напълваме човешкото тяло с излъчената от сърцето енергия.

При желание за внушение и отправяне на заповеди, възобновяваме в съзнанието си образа на човека, пълен със собствената ни енергия. Отново му изпращаме зелен лъч, който този път носи команда. Например казваме: Ела при мен.

Повтаряме командата, докато зелената енергия рефрешира по-рано създадената енергийна основа.

Как да изпратим телепатично съобщение

Техника с хартия: подготвяме пространството и атмосферата, изчистваме мислите. На лист хартия изрисуваме две стилизирани човечета. Надписваме над главите – „Аз“ и името на човека, към когото изпращаме послание.

С червен флумастер слагаме точка в средата на собствената глава (където е мозъкът) и извеждаме червен лъч към главата на реципиента. Започваме ясно на глас да повтаряме съобщението. То трябва да е формулирано ясно и кратко, за предпочитане – до 3 – 4 думи. Завъртяни, символични, сложно изказани послания едва ли ще бъдат възприети от разстояние.

Изписваме втори лъч от зоната на сърцето и трети лъч от пъпа. Всеки път силно и на глас казваме посланието. След приключване сгъваме листа, така че човечетата да съвпаднат. Рисуваме кръст върху сгънатия лист и отправяме молба към Висшите сили да спомогнат за предаване на посланието.

Как да го накарам да се върне при мен

Задачата е трудна, изисква влагане на дълго време, сили и себеотрицание. Ежедневно в продължение на минимум 100 дни се изпраща внушение с кратка мисъл, например: Не мога да живея без Мария (примерно).

Резултатът зависи от продължителността на сеансите, тяхната честота, от концентрацията на изпълнителя

Как да го накарам да ми прости

По някой от описаните в тази статия методи внушавате мисълта: Прощавам на Мария (примерно). Не се изкушавайте да внушавате повече от това, например да се оправдавате (Мария не е виновна) или да смесвате посланията (Прощавам на Мария, защото я обичам). Придържайте се към максимална простота и ще имате ефект.

Събиране на разделени от Евелина Лютова

Евелина има над 15 изпитани техники за събиране на хора и енергийно свързване в една цялост. Тя ползва обреди, ритуали, амулети и други средства от различни сфери на парапсихологията и езотериката. Конкретният подход избира според ситуацията.

Някои двойки се нуждаят от поставяне в защитен кръг, защото силите за раздялата им идват отвън. Други партньори трябва да се изчистят отвътре, защото проблемите им се пораждат в общото им енергийно поле. При нужда се изчистват негативни вмешателства, деактивират се родови проклятия. Случаите на раздяла са разнообразни, затова и подходът на Евелина Лютова винаги е индивидуален.

Още по темата ТУК: Събиране на разделени двойки. Молитва и ритуал на 100%. Лесна бяла магия за любов.

Препоръчителни книги по телепатия

Заинтригуваните от темата за телепатията вероятно ще харесат книгата „Практическо четене на мисли“, която описва конкретни мистични техники за внушаване и размяна на информация. Решените да се задълбочат в темата могат да прегледат „Развиване на окултни сили“, в която се тренират астрални пътувания и директен контакт в астралното поле. По-практично настроените читатели ще насочим към Картите Зенер – система за гадаене и получаване на конкретни отговори.

Предлагаме на Вашето внимание писмото на доволна клиентка от работата на Евелина Лютова:
Цвети от Пловдив, телепатия, упражнения, практика

Цвети от Пловдив

Странно, но вече усещам Евелина Лютова, когато работи с мен енергийно и дистанционно. И не само когато съм легнала и пред заспиване, не само когато съм будна и спокойна, когато седя и гледам нанякъде. Вече я усещам и когато ходя, дори когато разговарям с хората, без това да наруши нещото, което правя в момента…

Направих си специалния ритуал за отваряне на пътя на парите. Олекна ми дори на душата и нервите. Не знам по какъв начин е свързано зрението с това, но всеки път ми се подобрява зрението след този ритуал… Невероятно, но факт. Вече не са ми необходими очила за четене. Очилата са ми 2 диоптъра, но все пак четях само с очила. Сега и най-ситните букви на вестника чета без проблем.

Благодаря ти,  Еви! Ти си уникално добър човек!

Цвети от Пловдив

Ето и едно видео как става усещането от разстояние, благодарение на телепатията:

И още едно видео – за премахването на болка и лечението от дистанция. Телепатията е прекрасно нещо, но има и по-силни феноменални явления от нея!

Първоначално публикувано на:01.07.2023 @ 14:09

4 коментара по “Какво е телепатия? Уроци и упражнения

 1. Бяхме много близки с една жена нещо стана и тя се охлади към мен. Искам да знам може ли да се проникне в мислите й и да се разбере какво е станало, не ми дава мира?

 2. Искам да попитам Евелина има ли телепатични способности? Миналата година ми разреши страшен проблем, интересно ми е дали е направила внушение?

 3. От дете знам какво ще се говори предварително, понякога улучвам до дума. Това ли са телепатични способности и Евелина Лютова би ли ме консултирала за развиването им?

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.