Знаци за магия. Откривате ли предмети за черна магия?

Кои са основните знаци за магия и как да разберем дали я имаме? Как се чувства човек при направена магия? Симптоми на черна магия. Кога спира да действа? Предмети

Негативните изменения в живота просто се стоварват. Те се явяват така внезапно и се проявяват така масирано, че няма обективно обяснение. Това е характерно за черната магия – вреда по енергиен път.

Сфери на прицел на магията
СфераХарактеристика
Животът и здраветонай-тежките магии целят физическо премахване или пораждане на физически проблеми, които реално отстраняват човека
Болестипораждане на физически и психически страдания като отмъщение
Съдбанеуспешна реализация в отношенията (любов, брак) и възпроизводството (деца)
Финанси и работаотнемане на собственост или налагане на бедност за отмъщение

Кои са основните знаци за магия, които се откриват?

Признаците на магия, проклятие, уроки и обикновено недоброжелателство са едни и същи. Разликата е в силата и степента на тяхната проява. Ако уроките могат да причинят моментен дискомфорт и преходно състояние като диария, то магията има капацитета да отключи тежко заболяване, а проклятието – да го предаде по кръвен път на следващите поколения.

Негативното вмешателство в енергийните структури на човека се проявява по два начина: външно, ситуативно (удар по съдбата) и вътрешно, здравословно (удар по тялото).

Външни симптоми на черна магия

Магията внедрява злото у човека. Тя се цели в душата, но рядко я достига. Обикновено засяга тялото и съдбата. В обикновения случай магическите ритуали оставят следи. Те са сигурен сигнал за незабавна реакция, за да се противостои на стореното.

Евелина Лютова признаци на магия 01

Знаци, ползващи се в магическите ритуали

Откриване на предмети за черна магия

Магическите ритуали обикновено ползват предмети, с които предават негативна програма. Типичните посредници са кристални вещества като сол и захар, носени дрехи, вода и кръв.

Намирането на необичаен предмет или обичаен, но на необичайно място, е достатъчна причина да проверим за магия. Изцапване с кръв по вратата или разсипана сол пред прага са ясен сигнал, че е нещо е правено.

Ако някоя дреха ви е изчезнала по необясним начин и след време отново се появи (пак необяснимо), на 80-90% е сигурно, че е взета, използвана за магия и върната. В България това се прави и много, и често, колкото и да звучи невероятно.

Някои белези на магия са абсолютно ясни и недвусмислени. Например намирането на сушена жаба, опакована във фолио и залепена под масата, няма как да се тълкува различно. Кости от прилеп на дъното на чекмедже ясно говорят за магически ритуал.

Специален предмет: Вуду кукла

В България не се практикува активно вуду магия и все пак е възможно, защото в интернет много се пише за тази екзотична практика. Незапознатите смятат, че лесно се работи с вуду кукла – просто я бодеш с игли и си отмъщаваш. Все пак не е изключено магията да е направена от знаещ човек и тогава тя е супер силна и вредна.

Смятайте за вуду кукла не само кукли, които откровено приличат на кукли, но и странни предмети, наподобяващи очертанията на човешко тяло.

Евелина Лютова признаци на магия 02

Кукли във вуду практиките

Мъртви или болни животни. Вече не ви обичат

Нашите любимци са емоционално и енергийно свързани с нас. Те първи реагират, когато нещо е зле. Някои животни поемат върху себе си енергийния удар – жертват се за човека.

Внезапно разболяване на котка, куче, стопанско животно трудно се оценява като магия. Вниманието ни се изостря, когато случаите зачестят или някое животно умре скоропостижно без ясна причина.

Най-видима е ситуацията при отглеждането на много животни. Магията се отразява върху тях и ние ще забележим влияние върху няколко животни наведнъж.

Увеличаване на насекомите около вас

Злото привлича насекомите. Това не е сюжет от ужасните филми, а факт от действителността. Мрачни, злачни места се обитават от насекоми. Домове с негативно влияние биват нападнати от хлебарки, дървеници, комари и паяци. Внезапното нашествие на насекоми е сигнал за внимание.

Загуба на приятели или близки

Бихме искали да мислим, че магията не прилича на атомна бомба и не вреди масирано на много хора. За жалост, истината е тъкмо обратната.

Магията е енергийна програма, която има известна разумност, но сработва и при непосредствен контакт. Приятели, роднини и дори случайни посетители могат да се „заразят“ при досег и разговор.

Когато влиянието на черната магия се сумира с други негативни фактори или друга магия при съответния човек, той може да се разболее тежко и дори да загине.

Погледнете и ТУК: Разваляне на магия за раздяла на семейство. Как да разберем дали я имаме и как да я неутрализираме?

Късметът си заминава, всичко рухва

Късметът показва, че човекът плува в потока на Божието изобилие и е в синхрон с положителни енергии и влияния. Образно да си го представим така: плува по течението, а не се бори и не преодолява течението, плувайки срещу него.

Жертвите на черна магия се изкарват от потока положителната енергия. Те се заразяват със зло, което ги разбалансира и ги насища с негатив. Късметът изчезва. Започват т. нар. трудности по съдба – първа външна проява на магия. Всичко се случва по трудния начин или не се случва. Наблюдава се при дребни неща като чакане и изпускане на автобус до големи – уволнение, и още по-големи съдбовни негативи като безбрачие, безлюбие, бездетие.

Поява на недоброжелатели

Недоброжелателите са като хлебарките – биват привлечени от негативната енергия. Те усещат, че човекът е отслабен, че е нападнат от негативи, и се възползват от слабостта му, за да извлекат ползи за себе си.

Евелина Лютова признаци на магия 03

Нашествие на хлебарки, паяци и мухи е косвен белег за проклятие. Нападението в съня – на 100%!

Финансови проблеми, необмислени разходи

Любима прицелна сфера на магиите за отмъщение са парите и благосъстоянието. Рязката поява на разнообразни проблеми с парите ясно показват негативно вмешателство. Всеки човек периодично изпитва трудности, но струпването им показва зла намеса.

Забавяне на плащанията, липса на пари

Бедността идва по разни пътища – някои остават без работа, други работят без плащане, трети имат големи извънредни разходи (примерно за болест или за авариен ремонт). Възможните прояви са стотици, но резултатът винаги е един – безпаричие, трудности, безизходица.

Тревожност и тежест в стомаха, когато става дума за пари

Психиката реагира на магиите по-рано от тялото. Като нематериална, тя откликва незабавно, докато физическите изменения отнемат време.

Ранен белег за магия са безпокойство, тревожност. Езотериците са категорични, че част от тревожните разстройства са плод на външно вмешателство. Паник атаките например са следствие от нападение на зли сили и същности.

Тревожността се свързва с темата, по която е сътворена магическата програма. Ако програмата е за бедност,  тревожността се поражда от мисли за пари и за работа. Най-ярката проява на тази тенденция е усещането за топка в корема, тежест в стомаха или стягане през гърдите. Такива симптоми са на границата на физическите прояви. Те са предвестник на физически болести.

Знаци за магия, свързани със здравето

Магията разболява и това е без никакво съмнение. Ето няколко базови положения за заболяванията, провокирани от магия:

 1. Те възникват внезапно;
 2. Нямат реални видими основания;
 3. Затрудняват лекарите с диагностицирането им;
 4. Назначената терапия е неефективна.

За пример ще дадем жена, която не успява да забременее, макар да е здрава и лекарите да не откриват органични причини. Друг пример са автоимунните заболявания. Често така се определят състояния, за които не се намира обективна причина. Плод на магия е рязкото надебеляване и рязкото отслабване при непроменен двигателен и хранителен режим.

Емоционални симптоми, депресия, черни мисли

Типичен признак на магически удар е отпадане на силите и липса на настроение. Засегнатият няма енергия да работи, да общува, да живее. С напредване на състоянието възникват мисли за прекратяване на живота. Езотериците твърдят, че повечето самоубийци са провокирани към края с магически средства.

Депресията и фобиите са конкретните диагнози, които се развиват при негативно енергийно влияние. Възниква страх от различни неща – от тесни пространства, от неудачни отношения, от пътуване и т.н.

Поява на безсъние и кошмари. Алкохолизъм

Безсънието и обратно – постоянната сънливост без видима причина, също са евентуални признаци на магия.

Евелина Лютова признаци на магия 04

Яйцето реагира и показва енергийно нападение като причина за безсънието

Към нарушенията на съня с магически характер се отнасят постоянните кошмари и цялостното негативно усещане за живота – нощем и денем. Пристрастяванията към алкохол, опиати и хазарт се числят към вредите, които насочено се „прилепват“ към жертвата.

Постоянна умора, липса на енергия

Жертвата на магия е способна да спи десетки часове, без да си почине, без да се възстанови и получи сили. Енергията през цялото денонощие е ниска, не се усеща сила за ежедневните задачи и желание за активност.

Вариации в кръвното

Налягането на кръвта е сред параметрите, които първи се повлияват при негативно вмешателство. Необосновани скокове и спадове, без връзка с външни събития и заболяване, насочват вниманието в тази посока.

Скокове в температурата

Същото важи и за телесната температура. Очевидно е при уроките, особено при децата. Веднага след енергийното облъчване мъниците стават нервни, плачливи и вдигат температура.

Тежест в ръцете и краката

Някои магически влияния „завързват“ активността, създават ограничения за тялото. Те се усещат като тежест, несръчност, нестабилна походка. Увеличава се рискът от малки битови травми.

Вижте и ТОВА: Имам ли магия? Тест. Как да разбера дали имам магия с помощта на олио? Кой ми я е направил?

Две реални истории

Ето какво направи Евелина за мен и как бизнеса ми бързо тръгна напред. Евелина Лютова наистина привлича късмета и парите у своите клиенти.

Виждал съм се с нея по работа само веднъж преди 6-7 години, за кратко. Тогава стана дума за нейните ритуали за привличане на благополучието.

По онова време бях доста дезориентиран и не ми вървеше в нищо. Затова помолих г-жа Лютова за помощ… и тя прие  да ми помогне.

Znaci Za Magia 04

Спас Стойчев от София

Нещата започнаха да се нареждат като по магически начин. Скоро напуснах работата си и започнах свой бизнес.

Към днешна дата  бизнесът ми е на върха. Междувремменно в семейството ми взаимоотношенията се затоплиха и сега се чувстваме прекрасно! Останал без чорбаджии над главата си, аз вече нямаше защо да си губя времето с глупости. Почувствах прилив на енергия и ме споходи невероятен късмет (е, разбира се, не бива да пренебрегваме и денонощния труд!). Преди също работех почти денонощно, но ефектът беше минимален.

Този подем продължава и днес и не мога да отдавам всичко това само на случайността или пък на скромните си усилия. Защото преобразяването беше прекрасно!

Препоръчвам на всички объркани и обезверени, които се чудят накъде да тръгнат и си мечтаят мъките един ден да свършат, да се обърнат към Евелина Лютова! Тя знае ключа към благополучието!

Спас Стойчев от София

Ето още едно от писмата до Евелина Лютова:

Znaci Za Magia 02

Пак тръгнаха сълзите и пак въпроса откъде дойде Еви, ти Ангел от небето в моя живот, благодаря ти от сърце!

Събудих се и  пак чудо: този съклет, ТОВА стягане в гърдите ги нямаше, почуствах една мекота, една топлина. Еви, моето сърце има любов, обича те! Нникога няма да се откажа от теб. Бог ще ми даде сили и финанси за добро. Обичам те!

Маргарита К.

Коментар на Евелина Лютова: И аз обичам да помагам на хората да постигнат своите мечти и желания. Моите клиенти са само сериозни хора, които желаят да се разделят с негативните въздействия, магиите, родовите проклятия или със заключения си късмет. Не на всеки, който ме е помолил за помощ,  се отзовавам. Поемам случай само ако след първия разговор видя, че мога да помогна. След като започна работа със свой клиент или клиентка, резултатът идва още в първите дни. Ето това е нещото, което ме кара да работя за хората. Щастлива съм, че съм помогнала на много хора, които са доволни и са тръгнали вече по пътя към своето щастие с моя помощ.

Ако се нуждаете  от мен като експерт  по окултните въпроси и желаете да развалите магията която имате, то вие сте  човекът на когото ще помогна. От мен можете да получите следните услуги:

 • Консултация по вашата тема в рамките на полови час, независимо дали по телефона или на личен прием.
 • Отговор на въпросите ви с абсолютна конкретика.
 • С ваше позволение навлизане в етерния  портал на енергийно ниво на родословието ви за установяване на първоизточника  на проблема.
 • Диагностициране на проблема от метафизична, пара психологична и езотерична гледна точка, с други думи ЯСНОВИДСТВО.
 • Давам индивидуален, ясен и конкретен план  стъпка по стъпка за разрешаване  на  проблема ви.
 • Ако желаете да го разрешите, защото това е свободен избор, още при първия ни разговор ще  уточним и конкретизираме условията за това как да стане.

Нещо много важно трябва да знаете. Моите клиенти са само сериозни хора, които наистина искат да разрешат своите проблеми, защото аз създавам резултати чрез своята работа. Не искам хора, с които  да си говорим с тях сладки приказки.

Моите клиенти са дейни хора, които наистина искат с моя помощ да  дойде в живота им  щастие, спокойствие повишаване на доходите и по-висок стандарт.

Ако вие сте такъв тип човек и при проявяване на интерес от ваша страна за такова ясновидство, моля, оставете коментар под тази статия, пишете  директно в мейла или ме потърсете на телефон:

0896 81 55 52 от 13 до 20 ч.

Когато работя с хора в кабинета си или правя лечебни процедури или ритуали, изключвам телефона, затова е необходимо за позвъните пак и пак, докато не ме откриете.

Евелина Лютова

6 коментара по “Знаци за магия. Откривате ли предмети за черна магия?

 1. Евина, пиша ви с новини за прекрасни резултати, всичко се оправи. Върнаха ме на работа и ме сложиха на по-хубава позиция. Благодаря ви от цяло сърце и душа, бъдете здрава!

 2. Една сутрин се събудих и бях окуцяла. Рентген, скенер – нищо! Никаква причина! Причината я намери Евелина, и даже я премахна, беше магия от моя роднина. Веднага се оправих.

  • Когато се работи качествено по отстраняане на първопричината винаги има перфектни резултати!

 3. На мен ми се случи като описаното тук – напрежение, безсъние, постоянни нерви. Случайно ме свързаха с Евелина, но не беше случайно, а Божия помощ за мен!

 4. Здравей Евелина !Преди време ти бях писала и ти ми отговори като ми каза да изчакам във връзка със започване на една работа.Послушах те и сега разбирам,че си била права.Няма да те занимавам с подробности но искам да ти благодаря.Радвам се ,че има такива хора като теб/въпреки ,че има и такива,които нямат и понятие от това а си правят реклами с цел забогатяване//Благодаря ти пак!
  Натали от София

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.