Магията е ЕЗОТЕРИЧНО ВЪОБРАЖЕНИЕ и е лесен начин за постигане на желанията

Езотерично въображение или лесен начин за постигане на желанията

Какво е езотерично въображение ?

Имате ли езотерично въображение?

Езотериката и езотеричното въображение се коренят в естествения синтез между философия и религия. Езотеричните практики предоставят техники за събуждане на менталните способности. Те  усилват   усещанията и  изображения в подсъзнанието. Въображението е субективно преживяване.

То е фантазия, утопия, мечта, блян, илюзия, измислица.

проникновение, проницателност, прозорливост, далновидност, поглед върху нереалните и невидими обекти.

Въображението е познавателен психичен процес, при който действителността се отразява в съзнанието под формата на нови, необичайни и дори невъзможни образи, идеи или представи.

В основата на въображението лежи механизмът на асоциациите, по-точно създават се нови съчетания между временните нервни връзки в кората на главния мозък.

 

Конструкциите на въображението се отнасят до три главни обекти:

  1. Обекти, които съществуват в действителността, но не са възприемани от индивида. Това са образи при възпроизвеждащото въображение;
  2. Обекти, които не съществуват в действителността, но тяхното съществуване е възможно, тъй като не противоречи на обективните, природни закони Това са образи при творческото въображение;
  3. обекти, които не съществуват и не могат да съществуват, тъй като това противоречи на природните закони . Това са фантазните образи или така нареченото езотерично въображение.

Как може да засилите своето езотерично въображение така , че то да ви служи за дейността на духовното израстване и привличане на  това, в живота, което пожелаете?

Лично аз  съм разработила система, по която  това става по изключително лесен начин. Всеки, който пожелае може да се запознае с тази материя и да овладее  тайните на изкуството на Благата Магия, която отваря портите на изобилието в животът ви. Това  курс, който може да използвате само за своя лична облага. Ако желаете да  се квалифицирате като  ясновидец, маг  или магьосник   тогава може да изявите своето желание и за по- висшите курсове. До края на месеца е на половин такса.

Тази система я преподавам   в онлайн индивидуален мини курс. Пожелайте  този онлайн курс за ЕЗОТЕРИЧНО ВЪОБРАЖЕНИЕ и на личен имейл  напишете своето желание да поръчате курса тук: info@dalgoletie.com

Първите 40 поръчали курса  ще получат специален подарък.

Услугите които предлагам са качествени, защото връщат щастието на  хората, които са ме помолили.

Ето какво трябва да напарвите сега :

  1. Да напишете коментар  с цифра  която показва Вашият резултат от теста в началото.
  2. Веднага напишете лично писмо във формата за контакт като оставите актуален имейл адрес. Внимателно проверявайте как сте изписали своя мейл, защото отговора ми няма да може да дойде при Вас ако не е коректно написан Вашия и-мейл. В писмото пишете на кирилица по възможност. Напишете как се казвате и задайте своя въпрос. Необходимо е да прикаччите снимкка на себе си и човека за когото питате ако има такъв. Снимките трябва да са актуални от предишните няколко дни или месеци , да са БЕЗ слънчеви очила и да са ясни.

Когато имам свободно време дори и през нощта аз влизам в пощата и отговарям на всекиго по реда на пристигналите писма. Затова ще помоля да бъдете търпеливи  и очвайте отговора в мейла си.

Ритуал за подобряване на партньорските взаимоотношения в семейството

ИСКАШ ЛИ ДА СТАНЕШ  ЩАСТЛИВ СЕГА?

ПОЖЕЛАЙ ГО И СЕ ЗАДЕЙСТВАЙ  ВЕДНАГА!

НАПИШИ  ЖЕЛАНИЕТО СИ ВЪВ ФОРМАТА ЗА КОНТАКТ

СВЪРЖИ СЕ МЕН И И СКОРО ТОВА  ЩЕ СТАНЕ ФАКТ !

 

2 коментара по “Магията е ЕЗОТЕРИЧНО ВЪОБРАЖЕНИЕ и е лесен начин за постигане на желанията

    • Мога да помогна Тонка. Пишете ми лично в мейла във формата за контакт и ще ви помогна.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.