ЕЗОТЕРИЧНО ВЪОБРАЖЕНИЕ или лесен начин за постигане на желанията

Езотерично въображение или лесен начин за постигане на желанията

Какво е езотерично въображение ?

Имате ли езотерично въображение?

Езотериката и езотеричното въображение се коренят в естествения синтез между философия и религия. Езотеричните практики предоставят техники за събуждане на менталните способности. Те  усилват   усещанията и  изображения в подсъзнанието. Въображението е субективно преживяване.

То е фантазия, утопия, мечта, блян, илюзия, измислица.

проникновение, проницателност, прозорливост, далновидност, поглед върху нереалните и невидими обекти.

Въображението е познавателен психичен процес, при който действителността се отразява в съзнанието под формата на нови, необичайни и дори невъзможни образи, идеи или представи.

В основата на въображението лежи механизмът на асоциациите, по-точно създават се нови съчетания между временните нервни връзки в кората на главния мозък.

 

Конструкциите на въображението се отнасят до три главни обекти:

  1. Обекти, които съществуват в действителността, но не са възприемани от индивида. Това са образи при възпроизвеждащото въображение;
  2. Обекти, които не съществуват в действителността, но тяхното съществуване е възможно, тъй като не противоречи на обективните, природни закони Това са образи при творческото въображение;
  3. обекти, които не съществуват и не могат да съществуват, тъй като това противоречи на природните закони . Това са фантазните образи или така нареченото езотерично въображение.

Как може да засилите своето езотерично въображение така , че то да ви служи за дейността на духовното израстване и привличане на  това, в живота, което пожелаете?

Лично аз  съм разработила система, по която  това става по изключително лесен начин. Всеки, който пожелае може да се запознае с тази материя и да овладее  тайните на изкуството на Благата Магия, която отваря портите на изобилието в животът ви. Това  курс, който може да използвате само за своя лична облага. Ако желаете да  се квалифицирате като  ясновидец, маг  или магьосник   тогава може да изявите своето желание и за по- висшите курсове. До края на месеца е на половин такса.

Тази система я преподавам   в онлайн индивидуален мини курс. Пожелайте  този онлайн курс за ЕЗОТЕРИЧНО ВЪОБРАЖЕНИЕ и на личен имейл  напишете своето желание да поръчате курса тук: info@dalgoletie.com

Първите 40 поръчали курса  ще получат специален подарък.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Защита на личните данни
След като използвате тази форма, ние съхраняваме вашето име, имейл и съгласието ви за нашата политика за защита на личните данни. Това е нужно, за да можем да обработваме коментарите в уеб сайта ни. За повече информация прочетете нашата политика за защита на личните данни.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.