Контакт

Вашето писмо ще стигне бързо до мен, Евелина Лютова, ако използвате формата за контакт или ми пишете на email:


Имейл за контакт: info@dalgoletie.com

Поръчка на съвместимост между двама партньори

За поръчка на съвместимост е необходимо:

 1. Вашите три имена и рождена дата на раждане.
 2. Трите имена на човека, който ви интересува, и неговата/ нейна рождена дата, месец и година на раждане.
 3. Кажете каква съвместимост ви интересува:
  а) брачна,
  б) ангажирана любовна връзка на семейни начала или
  в) неангажирана любовна връзка.
 4. Снимка на изпартена такса за проверката за съвместимост. Стойността и метода на изпращане на таксата  се научава на лично съобщение по имейла : info@dalgoletie.com

Отговора ще получите на мейла си от 1 до 3 дневен срок след превод на таксата .

За поръчка на магическо лепило

 • Правилни три имена
 • и адрес: град, улица№
 • актуален мобилен телефон
 • снимка с изпратена такса
 • Стойността и метода на изпращане на таксата  се научава на лично съобщение по имейла : info@dalgoletie.com

Другият (най-лесен) вариант за връзка с мен е просто да оставите коментар под някоя от стотиците публикации, като посочите в него свой актуален имейл адрес за връзка с вас.

Ще ви пиша при първи удобен случай, най-често до 24 часа.

  Вашето име:

  Вашият Email-адрес:

  Мобилен телефон за връзка:

  Вашето съобщение

  90 thoughts on “Контакт

  1. Здравейте , бих искала вашата помощ става въпрос за моята връзка , преди месец се разделих с моя приятел имахме 1 година връзка обичам го много и страдам от нашата раздяла бих направила всичко да си го върна и ако можете да ми помогнете бих ви за запознала от основи за случая и се надявам да ми помогнете като след ваша преценка ми кажете това дали може да се случи и да се върне отново при мен

  2. Здравейте,мисля че ви писах на е-майла ,ако може да проверите 🙂

    • Здравейте и добър ден ! Искам да ви запитам като цяло,имаме ли външна отрицателна намеса в семейството ни ! Благодаря ви предварително !!! Хубав и прекрасен ден ви желая !!!

     • СЕРИОЗНО Е СЪМНЕНИЕТО И Е ОСНОВАТЕЛНО. ВЗЕМЕТЕ СИ МЕРКИ, ЗА ДА НЕ СТАНЕ ПРЕКАЛЕНО КЪСНО ЗА НЯКОЙ МЛАД ЧОВЕК.

  3. Здревейте,от дълго известно време ми се случват само неприятни неща,постоянно съм изнервен,карам се с всички за най малкото нещо,роден съм на 13.09.1959. Как мислите дали има чужда намеса

   • Има симптоми на негативни въздействия. Отговорих ви на писмото лично в мейла, което пристигна от Вас там . Прочетете моето предложение там.

   • Здравейте,
    Свързах се с няколко ясновидки и ми казаха че имам направена черна магия за да нямам късмет любов и тн. в живота. И наистина от година не се чувствам добре и нямам финанси, а от няколко месеца съм разделена с приятеля ми и искам да си го върна. Моля ви свържете се с мен на 0889хххххх.

  4. Защо съм писала тези коментари? Не е в мой стил.

   • Много неща започнаха да излизат контрол в живота между нас с моят партньор.Моля да
    Ми кажете какво се случва?Много се обичаме , но странна ревност и разкъсване депресия ме обхваща

    • Когато има злонамерено влияние се случват такива обрати в живота на човека. Потърсете помощ и пишете в мейла, който ще намерите във формата за контакт. С радост ще помогна и на Вас!

  5. Благодаря за отговора Евина. Нямам негова снимка, която да изпратя, само дата на раждане. На тоя етап ще ми бъде достатъчно да знам дали ще се задълбочат отношенията ни.

  6. Здравейте,
   Наскоро се запознах с мъж, който доста ме впечатли и заинтригува. Той е мил с мен, разбираме се, нямаме спорове и неразбирателства. Бих искала да се чуваме и виждаме по-често, а защо не и нещо по-сериозно. Как според Вас биха се развили отношенията ни и има ли той чувства към мен?

   • Абсолютно е възможно това да е така както казвате, Радослава. Аз правя проверка за хармония между двама по данните ви. Това става на личен прием или разговор. Ако желаете това да се случи е необходимо да пишете във формата за контакт вашият въпрос и данни и да изпартите актуални снимки на двамата. Когато съм свободна от прегледи на мои клиенти ще отговоря, за да се свържем лично.

  7. Здравейте писах ви два пъти а не ми излизат коментарите. И не знам дали ги виждате или ми ги триете.Спешно искам да разговарям с вас. Моля ви.

   • Виждам коментарите когато вряза в системата. Отговарям и тогава се виждат. Не ги трия. Понеже съм заета с хората лчно , затова не съм неперкъснато на компютъра.

  8. Еви здравей голям проблем имам къщата ми е напраскана с вода от мъртвец в нищо не ни върви мъжа е болен а сина е на 27 мома нема кво да правя сина се казва мартин 1 07 .93.

   • Здравейте, мила Вела! Благодаря за коментара. При вас положението е далеч по-сложно отколкото на другите хора и е необходимо да се обърне по- голямо внимание. Моля пишете ми лично в мейла за повече подробности. Ще го намерите във форматазаконтакт в сайта ми.

  9. Спешно трябва да се свържа с вас. Моля за телефон за връзка с вас Евелина. Моят емайл е eva2@abv.bg Писах ви. И аз се казвам Евелина като вас.

  10. Здравейте!Току що Ви изпратих писмо, използвайки формата за контакт от сайта.

   • Върнах Ви отговор лично. Положението Ви наистина е сериозно и е наложително бърза реакция от ваша страна.

  11. Здравейте имам нужда от вашите услуги ако имате възможност за среща с вас

   • ЗА РАЗГОВОР ИЛИ СРЕЩА МОЖЕТЕ ДА СЕ ЗАПИШЕТЕ НА телефона, който ще дам след као пишете на мейла посочет тук в сайта.

  12. Имам нужда от помощ. Иска ми се лично да говоря с вас. Моля за някакъв телефонен номер

  13. Еми изпратих ти 2 имейла.
   Имам връзка с човек но той започна да се държи студено. Отказва са говорим.а като заговоря за раздяла отказва да се разделим. Помогни ми

   • Говорихме по телефона , но вие не желаете да се направи ясновидтво . Това е първата стъпка. Не може да напарвите покрив , а да нямате къща отдолу. Нещата станват едно след друго.

  14. Много го обичам Дидо и искам да си го върна
   Заради една грешка моя ни Изгониха от работа и той ме намрази
   Как мога да си го върна

   • Има определени ритуали, които правя и след това човек ако ви е писан по съдба се връща.

  15. Здревейте,от известно време ми се случват само неприятни неща,постоянно съм изнервена,карам се с всички за най малкото нещо,родена съм на 22.07.1987. Как мислите дали има чужда намеса.

  16. Аз се чудя, Еви на хора, които не те познават лично, както аз, по каква причина си хабиш енергията да им отговаряш. Те никога няма да се качат до твоята вибрация, но ти слизаш на тяхната, когато им отговаряш. Поздрави и успех в работата ти и служението! Жоро-Варна Инсайт

   • Прав си Жоре, но свят голям! А аз съм се нагърбила да помагам. Мигар и ти не си боксувал и не си работил на празни обороти?
    Така е в живота. Помогнеш- крив си. Не помогнеш – пак си крив. Аз живея за хората, които искат моята помощ и са доволни от мен. Повярвай ми много хора ходят по тази земя, които наистина са доволни след моята работа!

  17. Защо виждаш в мен черти,които не притежавам.Аз съм нормално чувствителна като всеки нормален човек.

  18. Ще те призная за ясновидка,ако ми отговориш на въпроса-защо всички ясновидци искат да ме отдалечат от житейския ми път-мен и децата ми,а не да ме оставят да вървя по моя житейски път?

   • Не искам да ме признават непознати за мен лица, които само питат , питат и не вършат нищо друго освен да питат.

  19. Щом сте разделили толкова много двойки,май не сте добрите феи.Има време.Може да се поправите.

  20. Защо позволявате всеки човек да се интересува от съдбата на другия,който няма пряка връзка и помагате в лошия смисъл за разрушаване на правилния житейски път като навлизате в аурата на хората?Това добрина ли е?Да карате човек да прави това,което никога не би направил в нормалния си живот?

   • Не ви познавам и не искам да Ви познавам. Не сте влезнали в „моите обувки“ , за да знаете всичко. Само един лабилен психически човек може да пише такива странин въпроси отдалечени от реалността. Гледайте повече сериали. Това ще ви успокои.

  21. Защо карате хората да виждат живота си напред в времето?Защо не живея собствения си живот,както преди?

   • Искате чужд живот мила Диди и живеете в чужди филми . Слезте на земята и дишайте своя въздух.

  22. Здравей Еви,моляте да ми кажеш нещо за семеиството напоследък изобщо нещата не вървят , моляте кажи ми нещо което може да ми помогне и да повярвам на твойте спсобности,пиша ти това защото самата ти го пишеш да не вярваме на всичкки хора който се обявяват за гадатели,магове и т.н едо и рождената ми дата 14/04/1974 казвам се Мария ,със голямо Уважение предварително благодаря.

   • Точно така мила Мария , ще кажа много неща на телефонен разговор. Тук няма да пиша интимни подробности.

  23. За съжаление ми казаха,че когато пътят веднъж се раздвои,няма как да се поправи стореното.То е за сметка на ясновидеца и поръчителя.Те си носят греховете и отговарят пред Господ за тях.

   • Всеки носи последствията от деянията си . Права сте. Когато нещо лошо се напарви от един човек на друг човек, има възможност понякога да се поправи от трети човек. Това зависи от желанието на жертвата. Непоправими неща има , но са рядко. Важното е да не стане достатъчно късно за поправката. Когато обаче човек пише или се обажда на един , втори трети, десети ясновидец и иска само информация и нищо не прави за корекцията , повярвайте ми нищо няма да се случи. Необходими са действия.

  24. Всеки си носи последствията,защото не пречи само на моя път,а доколкото виждам отклонява и децата ми от правилния път.Носи троен грях.

  25. Аз исках да ме насочите,а вие ми искате пари.Не всеки има възможност за поправяне на грешките на някои хора.

   • Когато човек е жертва на магии, той сам предприема мерки да разваля магиите, които го блокират. Няма да дойте този или тази, които са поръчали магиите да ви ги развалят. Все едно казвате :- не съм виновна че зъбът ми е развален. Който е виновен , той да ми го оправи. Моля разсъждавайте. Интелигентна сте.

  26. Обадете се на телефона ми , за да ви насоча какво да правите.

  27. Има ли вероятност някой да иска да ме отклони от житейския ми път чрез магии?

  28. Писах ви email със снимки и въпрос преди няколко дена. Кога ще ми отговорите. Имам проблем.

  29. Еве моляте кажи ми има ли магия вмоето семейство имам. Проблем със децата си

  30. Ще излезем ли от тази безизходица в която сме с мъжът ми?

  31. Здравейте,мила Евелина.Желая Ви здраве, лично щастие и успехи от сърце, по повод – Великденските празници.Благодаря Ви,за писмото,което ми изпратихте със съответната промоция.За съжаление ще трябва да набавя съответната сума или взема назаем,но Вие знаете, колко е рисковано взимането на заем без да съм сигурна,че ще имам възможност да го върна. Тоест,ако взема заем ще трябва да почна някаква работа, например почасова, но поне да не ми бъркаха умишлено в здравето,някои хора. С поздрави и благодарност.: Валентина.

  32. ЕВИ ПЪРВО БЛАГОДАРЯ ЗА АМОЛЕТА ЗА ПАРИ ДОЙДЕ ВЧЕРА НО МЕ ПРИТЕСНЯВА ТАЗИ МАГИЯ КАК ДА Я ИСЧИТЕМ НЕ МОЖЕЛИ ПО ИНТЕРНЕТ ДА МИ ИСПРАТЕШ НЯКОЙ РИТОАЛ И АЗ ДА СИГО ПРАВА ВЪВ КЪЩЕ ПНЕЖЕ МАЙКАМИ Е НА ЛЕГЛО И АЗ СЕ ГРИЖА ЗА НЕЯ .АКО И ДАМ ДА ЯДЕ И ДА ПИЕ ВОДА ДОБРЕ НО АКО НЕМОЖЕ ЗДРАЕ ДА Е ИЗВЕНЯВАЙ АКО ТЕ БЕСПОКОЯ ИЛИ СЪМ НАХАЛНА НО ТИ СПОДЕЛЯМ МОЯТА БОЛКА. ОБИЧАМ ТЕ ЕВИ АЗ СИ НЯМАМ СЕСТРА И ВСИЧКИ МОЙ ПРИЯТЕЛКИ И ПЗНАТИ ГИ ИМАМ КАТО СЕСТРИ.

  33. МАЙКА МИ ПОЧИНА ПРЕДИ ГОДИНА .ОТТОГАВА НЕ ВЪРВИ В НИЩЩО СТРАХ МЕ Е

   • Мила Людмила, в живота за съжалиние има трудни моменти , но при вас положението е влошено от магии.Намерете начин да ги неутрализирате бързо.
    Евина

  34. Имаме ли магия с къпругата ми и скоро ще започнем ли на друго място на работа и с здравето как сме

  35. Честито Възкресение Христово!
   Когато след полунощ гледах Евелина Лютова по ESO.TV на DIEMA FAMILY, си спомних Старозаветието (Трета книга Мойсеева – Левит 19:18 – Не отмъстявай и не бъди злобен против синовете на твоя народ, но обичай ближния си като себе си). Евина е прекрасна и завладяваща, и аз ѝ се възхищавам! Освен любов и изцеление трябва да си много мъдър, за да прилагаш на дело заръките на Исус (според Матей 5:44) – Обичайте враговете си, благославяйте ония, които ви проклинат, добро правете на ония, които ви мразят, и молете се за ония, които ви обиждат и гонят.
   Желая много здрааве и сили на Евина в нейната мисия на земята! Камфей, 21.04.2014, Сф.

   • Во истина возкресе ! Сърдечно благодаря за подкрепата г-н Кочев! Тежка е мисията ми , но я приемам с радост и любов. Трябва всички да впрегнем БОЖЕСТВЕНАТА ЛЮБОВ в сърцата си и на накараме негативното у хората да се трансформира на любов.
    Мир вам!

  36. iskam da popitam borislav dali 6te me potursi otnovo ? i dali mejdu nas 6te izlezneli seriozna vruka mejdu nas dvamata ?

   • Моля пуснете въпросите си написани на кирилица на имейла посочен в сайта на главната страница в ляво. Там има изисквания за отговор на въпрос. https://dalgoletie.com/

   • Здравейте, интересува ме дали е направена магия на съпруга ми и даже на семейството ни. И се извинявам за въпроса, но не разбрах как Става контакта с вас. И ако има магия каква е и има ли писледствия за нас, ако искам да я разваля. Благодаря предварително

    • Под всяка статия има форма за контакт. Там пишете лично на мен и тази информация не се чете в сайта. Тя е лична.

   • Моля пуснете въпросите си написани на кирилица на имейла посочен в сайта на главната страница в ляво. Там има изисквания за отговор на въпрос. https://dalgoletie.com/

  37. Нито един ИСТИНСКИ християнин не съди хората. Всеки сам избира своята съдба . Аз избрах да помагам на хората и това е моята мисия. Така ми харесва и така го правя. Бог ме подкрепя и направлява. Всичко в моя живот е под диктовката на Божието слово и лично под негово то ръководство. Вижте гредата в своето око и тогава гледайте треската в моето. Питам Ви какво помогнахте на хората ВИЕ уважаеми Павлине. Къде го пише , къде го видяхме ?!?! Седнах ли да ви напиша „Хей ти защо бездействаш , а само укоряваш ?“ Няма и да го напиша , защото си имам достатъчно задължения да помагам на хората и го правя с най-голямо удоволствие . Всички които се обърнаха за помощ към мен ги научих да познаят Божието слово . Научих ги да се молят и да искат от Бог . Научих ги да харесват Божието слово и те сега са доволни и щастливи . Не са важни пътищата по които хората стигат до Бог . Важно е КПД-то . Знаете ли за какво говоря скъпи Павлине? Коефициента на полезно действие е важно . Ефективността е важна скъпи Павлине . Защото всеки ама абсолютно всеки , докоснал се до моята работа вече ПОЗНА БОГ. А вие когато укорявате наляво и на дясно и двама човека няма да навиете да се доверяват на Бог и да слушат Божието слово. Защо с агресивност нищо не се постига. Постига се само с ЛЮБОВ. И още нещо уважаеми Павлине. Бог не е в храма. Бог е във мен и работи чрез мен . Бог го слагам в сърцата и ума на ВСИЧКИ мои клиенти. Сто процента съм убедена , че повече хора съм привлякла към Бог , отколкото Вие със Вашата агресивност. Въпреки всичко аз Ви прощавам за отровните стрели , които се опитахте с помощта на дявола да хвърлите към мен . Няма да Ви ги върна , трансформирам ги в ЛЮБОВ и Ви ги връщам във вид на ВЕЛИКА БОЖЕСТВЕНА ЛЮБОВ . Ваш е проблема ако я отхвърлите . Аз ви я давам и Ви прощавам за всичко което дръзнахте да си помислите за мен. Прощавам Ви и ви освобождавам , за да може да ходите в мир,хармония и благоденствие. Ще се моя и за вас, Бог да прости греховете Ви и греховните помисли. Обичам да съм директна и Ви казвам ОБИЧАМ Ви като Божие чедо така както и Бог Ви обича. Прощавам Ви както и Бог ви прощава. И искам да ми простите ако съм Ви наранила с някоя дума или израз. Благодаря Ви !
   Евелина Лютова

  38. mamamia oznachava che se chudish v smisal opitvash ot moeto iastie koeto sam prigotvil i mi vikash mamamia tva ozna4ava vkusno 😛

   • Написа човека,който се е кръстил „дявола“(diavola05@abv.bg) и който не пожела да разговаря с мен , но пожела да правя магии да привлече момиче, което едва се е отървало от него. И понеже отказвам да работя за такива долни страсти съм лоша :). Приемам да съм лоша в неговите очи ! Благодаря ти Боже ,че ме пазиш от такива „добри хора“ !

  39. Шарлатанка на ента степен. дайте и пари на жената, че е гладна

   • Каза Мариян Перков с имейл : mamamia@abv.bg. Мама мия не означава ли Леле Мале…. в лошия смисъл на израза ? Какъв ли човек трябва да си, за да си кръстиш имейла „Леле мале “ ? Пък и този Перков нито се е обаждал нито е говорил с мен нито явно знае какво правя , но той има мнение . Виж ти … колко знаещи хора има . Благодаря ти Боже ,че има негативни хора , защото иначе нямаше да има позитивни !

  40. Имам вече поставени въпроси към лютова

  Leave a comment

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.