Ясновидство онлайн

Аз съм Евелина Лютва и съм експерт по парапсихология, окултна психология, астрална психология и  корекция. Основател съм на Академия по „Бяла Магия и Езотерично Усъвършенстване „и помагам на хората  да решат своите енергийни проблеми, пречещи да са щастливи. Обучвам желаещите да станат бели магьодници и да продължават моето дело  да помагат на хората.

При мен идват много хора, но още повече предпочитат ясновидство онлайн.

Всяко ясновидство, независимо дали е по телефона, онлайн по скайп в интернет или в офиса, има за цел да каже истината.

А тя често е нежелана от хората, търсещи услугите на ясновидци. Ходейки при ясновидец, човек иска да чуе само хубави неща като например: колко много ще му върви в живота, колко пари ще има спокойно да харчи, колко любов и разбирателство ще има в семейството.

Вижте и ТОЗИ МАТЕРИАЛ: Как чрез магия за любов да открием подходящия?

Нещата обаче при някои хора не стоят точно така, както им се иска.

Помагам от много години на хората чрез методите на ясновидството да решават своите проблеми.

Идвайки при мен с проблемите си и искайки отговор на въпросите си, човек винаги получава отговор от мен, така както аз виждам нещата от енергийна гледна точка.

ясновидство по телефона или онлайн от Евелина Лютова

Евелина Лютова практикува качествено ясновидство от много години. Приема в офиса си, но не отказва и по телефон, както и онлайн.

Затова често питам своите клиенти, независимо дали са дошли при мен в офиса за ясновидство или ми се обаждат по телефон или скайп, дали искат да чуят истината или да чуят това, което ще им хареса.

Разбира се, всички искат истината и после никога не я харесват, защото тя не съвпада с техните желания и мечти. След малко ще прочетете за един такъв доволен от мен клиент, с когото сме комуникирали преди 7-8 години по повод неговите проблеми.

Той е енергичен мъж с много хъс за работа и прекрасно семейство с двама чудесни синове.

Тогава имаше частна бензиностанция, но нещата не вървяха. Имаше оборот от около 40 лв на ден. След моята намеса оборотите веднага скочиха на следващия ден на 400 лв. на ден и не след дълго на хиляди лв.

Предрекох на моя клиент и семейството му някои събития, в които той не пожела да повярва.

Не след дълго той ми се обади по телефона и каза, че е станало точно така, както съм казала.

Трябваше да продължим с корекциите, но той повече не се обади. Самата аз работя само когато човек поръча това, което иска да му се случи.

Вижте и ТОВА: Видове черна магия и техните особености!

Минаха се още години и в електронната си поща получавам следното писмо:

Съобщение:

Здравей Еви,

Пише ти Борко от Плевен. Имам нужда от помощ, а ти си човек, на когото вярвам и който ми предсказа преди седем години какво ще се случи със семейството ми. Тогава някак си не приех сериозността на нещата и сега си тегля последствията. Отдавна се опитвам да се свържа с теб но все не става. Дано тоя път съм на прав път. Еви, ако си спомняш за мен, моля те помогни ми. Ще се радвам да се чуем, но аз не намирам твой актуален телефон. Моят е 0879-… Ходя на работа и е възможно да не вдигна, но после звъня. Поздрави.

Какво става, когато човек не иска да приеме нещата и не започне навреме корекцията?

ясновидство и квантова терапия

Квантовата терапия може да помага на хората от разстояние. Тя е свързана с ясновидството!

Както казва Борко от Плевен, тегли си последствията…

Съветвам всеки, който има сериозни проблеми, какво да прави, за да тръгне по пътя към своето щастие.

Тази вечер във фейсбука ми пише една жена от Габрово. Радвала се е да ме намери и ме моли да помогна на вуйчо ѝ, който бил болен. Попитах дали той иска да се лекува? Отговорът беше – не. Той не мисли, че е болен. Диагнозата на лекарите била деменция. Няма начин да се помогне на човек, който не желае да се лекува.

Аз е необходимо да хвърлям своите усилия и енергия на вятъра, докато той отхвърля всичко, което би спасило друг човешки живот, който иска да бъде жив и здрав. За да се направи енергийно лечение, е необходимо лекуваният да изпълнява моите съвети абсолютно стриктно. Човек, който мисли, че не е болен, мислите ли че ще ги изпълнява? Не, разбира се. Затова моля да ме извините, но отказвам да лекувам такива хора, колкото и пари да ми дават.

Друга фейсбук приятелка ме упрекна, че за услугата, която извършвам, съм взимала такса.

Това било дар божий и трябвало да го пилея просто така.

Онлайн ясновидство, а също и по телефона от Евелина Лютова

Евелина Лютова, ясновидец.

Мили хора, дар божий е и житното зрънце. Докато дойде то до нашата трапеца във вид на хляб, изминава много дълъг път. Всеки купува хляба си с пари. Моя хляб в магазина не ми го дават без пари само защото раздавам труда си без пари.

Още нещо важно ТУК: Автентичен отзив за ритуала за отключване на късмета.

Моля, не си мислете, че само вашият труд трябва да е платен. Ясновидството е услуга както и тази на адвоката, стоматолога, фризьора и каквито други се сетите. За да достигна до моето ниво на духовно развитие, съм инвестирала в себе си и за моето усъвършенстване. Всички обучения, курсове, специализации, международни обучения, квалификации съм плащала, за да стана по-добра в умението си да помагам на хората.

Уникалното в моя метод на работа е това, че помагам на хората дистанционно. Доказано е от десетилетия, че енергията ми е достатъчно силна, за да успявам да правя корекции на хора, намиращи се на стотици и хиляди километри от мен. На това се казва КВАНТОВА КОРЕКЦИЯ или КВАНТОВА ТЕРАПИЯ.

 

Благодарствено писмо за ясновидство по интернет и телефона:

ясновидство по интернет и по телефона

Отзив за моето ясновидство по интернет и по телефона.

Преди мъничко получих писъмце от моя клиентка по мейла. Копирах го и ви го пускам като текст тук. Освен това го снимах.

Накратко ще напиша малко предистория. Тази прекрасна жена ми писа във Фейса и ме помоли да помогна за нейните проблеми, свързани с личния живот и особено с работата й. Ние не се познаваме лично, освен само нашите разговори по телефона и кореспонденцията ни във фейса и по мейл. Знае се, че съм достатъчно силна и мога да работя дистанционно.

Именно затова работя с много хора намиращи се в чужбина или живеещи далеч от Кюстендил, където живея и работя. Повече няма да ви пиша, защото от самото писмо на тази дама ще разберете за какво иде реч.

Ритуал за подобряване на партньорските взаимоотношения в семейството

Ето и писмото на Любка:

Здравей мила моя Еви,

Днес 05.10.2016 г. е 199-ти ден от запознанството ми с Еви, Днешният ден започна с настроение и вяра за предстоящите хубави моменти. Скъпа моя Еви, не съм ти писала отдавна, но никога не те забравям и винаги си в моето съзнание и знай, че ти ще продължаваш да живееш в мен всеки ден и всеки час ти си магнита за мен и аз ще си изпълня моето обещание към теб.

Въпреки че и към момента все още ми е малко трудничко да се справям, ще успея и зная, че ти ще си с мен и няма да ме изоставиш. Моля те, дай ми още от твоята позитивна енергия, аз съм заредена, но може би е необходимо още и още.

Нещата при мен са добри, а нали благодарение на Господ съм жива и здрава и вярата е много силна в мен и знам ще дойде утрешният ден, в който чудото ще се случи и при мен и ще изкрещя с цял глас, за да научи целия свят.

Благодаря ти, че си с мен и през др. седмица ще изпълня уговорката ми. Моля те подкрепяй ме с каквото е необходимо и направи за мен това, което мислиш, че е необходимо. Благодаря ти от цялото си сърце ОБИЧАМ ТЕ, скъпа моя Еви.

Поздрави: Любка

СВЪРЖЕТЕ се с МЕН  по следният начин:

1 . Задължително трябва да оставите  съобщение под тази статия, че сте съгласни  с информацията в нея или – не, че я харесвате или – не и че имате нужда от помощ.(под статита  не оставяйте лични данни, а само коментар)

2. За личен контакт с лични данни трябва да пишете във фармата за контакт която е по- долу.

Писмото ви трябва да е написано на КИРИЛИЦА . Пишете своето име и фамилия и задайте въпроса. Добър вариант е  да има актуална снимка без слънчеви очила.

Когато не съм с хорта дошли лично при мен  аз влизам в сайта и отгаварям на всеки , който е писал.

ВНИМАНИЕ:

Проверявайте дали правилно сте изписали своя и-мейл адрес. Ако не е правилен  не можете да получите отговорите си.

Евелина Лютова- екперт по парапсихология, окултна психология, астрална психология и  корекция и основател на Академия по „Бяла Магия и Езотерично Усъвършенстване “

Услугите които предлагам са качествени, защото връщат щастието на  хората, които са ме помолили.

Поръчай своята консултация   ТУК – info@dalgoletie.com

Ритуал за подобряване на партньорските взаимоотношения в семейството

57 коментара по “Ясновидство онлайн

 1. Здравейте!
  Бих искала да попитам ще си намеря ли работа? Ще имам ли любовна и дълготрайна връзка?

  • Човек намира, това, което търси. Ако има прегради и пречки като негативни въцдейстия или магия, никога не може да го намери.

 2. Здравейте! Бих искала да попитам, ще си намеря ли работа скоро? Ще имам ли сериозна връзка? Благодаря.

 3. Привет,
  Изпратих Ви имейл, бих желала да разбера развоят на живота ми от тук нататък и как бих могла да повлияя положително.

  • Точно с такива хора обичам да работя скъпа Деси. Позвънете ми на телефона от 14 до 20 ч за да споделите болката си: 0896 81 55 52

 4. Здравейте, ще имам ли връзка с Васил и ще бъде ли тя дълга и щастлива?

 5. Здравейте бих искала да ми кажете дали ще успея с това което се занимавам сега. То е важно за мен

   • Здравейте, от известно време нещата не вървят добре за мен почти във нищо, бих искала да знам на какво се дължи.. Да не би някой да ми е направил магия?

    • Свържетесе с мен чрез мейла във формата за контакт и ще порверя какво е Вашето порложение.

   • Моля може ли да ми кажете истината за мен относно работата ми

    • За да Ви кажа е необходимо да се свържете с мен по телефона. Това можеда стане всеки ден от 14 до 20 ч . 0896 81 55 52

   • Здравейте, искам да попитам има ли отношения с някоя друга жена приятеля ми

 6. Здравейте. В момента имам силна симпатия към един мъж и искам да знам дали помежду ни ще се породи връзка. Какви са чувствата,които има към мен. Държи се малко неадекватно.

 7. Здравейте, казвам се Здравка Георгиева Найденова, родена съм на 08.04.1982 г. От три години насам живота ми е краката нагоре, може ли да ми кажете кога ще се оправят нещата и семейството ми?

  • НЕЩАТА В ЖИВОТА ВИ ЩЕ СЕ ОПРАВЯТ, КОГАТО ПРЕДПРИЕМЕТЕ ДЕЙСТВИЯ В ТАЗИ НАСОКА.С УДОВОЛСТВИЕ ЩЕ ВИ ПОМОГНА АКО ЖЕЛАЕТЕ!

 8. Ot godina I polovina dve jivotat mi e palen hals s maja koito jiveex idva zaminava postoqno sam sama vsijko e obarkano bezpari s edna dyma jivotat mi e palen hals

  • Когато човек е облъчен от негативни и тъмни енерГии се чувства точко както и Вие. Необходимо е изчистване. Пишете ми на мейла във формата ка контакт и писмото ще дойде лично при мен. Моля да пишете на кирилица. Ще помогна.

  • ДА, Венетка. Аз работя преди всичко онлайн и както сте прочела отзивите на моите клиенти, ефективността на ралботата ми е огромна. Единственото, което трябва да направите е Вие да пожелаете да Ви ПОМОГНА. Пишете във Формата за контакт и ще разгледам внимателно Вашият случай.

 9. Съгласна съм с информацията
  Статията е наистина много интересна.
  Имам нужда от помощ

 10. Съгласна съм с информацията.
  Харесвам тази статия
  Имам нужда от помощ

 11. Обичам много по-възрастен мъж. От Нова година вдовец. Имаме връзка от 30 години. Маг Сибила каза, че има направена магия от жена му захранка още при женитбата преди 60години и последните 3 години всяка година. Постоянно е болен и уж иска да сме заедно, а не сме. Маг Сибила уж чисти….Какво става с този човек? Как ще сме?

  • Пишете ми във формата за контакт, за да се свържем лично и да сподля с вас това което се вижда.

 12. Zdravei evina iskam da znam.dali me obicha mjt mi ili obichali oshte druhata jena koiato mn obichahe ot minaloto postoiano se trevoja dali shte sme oshte zaino v bdeshteto ili shte se razdelime

 13. Приятеля ми с когото съм сега е женен,но непонася съпругата си,но тя го държи насила и не успява да се отърве от досадното и натрапване.Помогнете ни да създадем наше семейство с едно ново начало.Тази жена най -вероятно изпозлзва черна магия.Той всякаш се страхува от нея,моля Ви момогнете ми.

 14. Моля да ми кажете обича ли ме Салим Мюмюн – 01.03.1986 Преди ми пишеше всеки ден, а напоследък по-рядко. Проблем ли има .Ревнува ли ме той?

   • Здравейте ще може ли да направим любовна магия на мъж в който съм влюбена

    • Аз съм бял маг и не се намесвам в кармата на хората. Ако искате да слагате тежести на душата си продължавайте да искате това, но аз няма да правя лоши неша на хората.

 15. Здравей Еви искам да попитам за личният ми живот ще имам ли добър живот за на пред с мъжът или някой ни пречи дали ще ни остане връзката за постоянно.

  • Здравейте, Кристина!
   Положението при вас е по-сериозно и затова моля пишете лично на мейла ми, откъдето ще отговоря на всеки въпрос :
   info@dalgoletie.com
   Възможно е да се нормализира всичко пир вас , стига само да побързате.
   Евелина Лютова

 16. Здравейте мила Еви, от доста време в семейството ми всичко върви назад, болести, смърт, опитвам всичко да подобря нещата, боря се с нокти и зъби, но уви напразно. Дали няма магия направена на мъжа ми, Христо. 21.09.1951г. Ще се радвам на вашият компетентен съвет. Благодаря предварително.

 17. Здравеите скъпа Еви, искам само да Ви кажа, че веднага след пускането на амулета од Вас, се чвствам значително по спокоина, дори поспах малко и санувах.Искам да ви кажа че од далго време имам проблеми със спането, дори преди нчколко години , ако иските ми вярваите две години не сам спала дори минута, казва се че без сън за около седмица човек умира, по тези две години сам имала само някакви микроспанки, ставам по няколко пати нощем, мятам се като риба на сухо, мача се , много често на другия ден в работата ми започвам неударжимо да дремя, или с мъка устоявам прилива и желанието ми за сън, това са огромни мъки, само аз си знам какво ми е и как издържам. Уморена и иънервена.Затова съм Ви много благодарна.
  Искам да използвам възможността да кажа на Вашите читатели, уважаваите всичко което имате, дори съня, водата, въдуха-радваите се на чистия въздух, ходете на разходки и се радваите на красотата на природата, която не струва никакви пари а е по-красива од всичко което може да се купи с пари. Уважаваите се и ценете близките хора около себе си и се обичаите.Моля ви не ми се сърдете за думите, но понякога забравяме за тези елементарни неща.Румяна

  • Благодаря мила Руми! Радвам се, че съм помогнала на още един нуждаещ се човек от моите способности! Бъдете благословена!
   Еви

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.