Най-добрата бяла магьосница Евелина Лютова е квалифицирана в много международни обучения

Посетила е много международни обучения по биоенерготерапия и окултизъм, където непрекъснато повишава квалификацията,

знанията и уменията си, за да може по-качествено и всеобхватно да помага на хората. Всяко посещение в чужбина на квалификация, курс или обучения след това води в кабинета й с клиентите нови по-високи успехи.

Способностите на Евелина Лютова са известни сред хората, които се нуждаят от по-добър живот, влошен от негативните въздействия, магиите, родовите проклятия, заключения късмет, влошеното здраве от същите магии.

https://youtu.be/c7lMdctUnnE

Широкия спектър от познания и умения тя прилага при всеки човек, който се нуждае от по-добър живот. Много са хората, докоснали се до нейната мощна енергия, която е изследвана и е на 9 метра около нея самата.

Дори пациентът да стои пред кабинета й, той усеща странно спокойствие и подобрение на здравето си. Необяснимо е за науката тази мощна енергия, която кара хората да се чувстват добре и спокойни, но това е факт, доказан при всеки, който желае да си подобри живота, да се възвърне щастието, спокойствието, любовта и парите в живота му.

Евелина Лютова - лечител
Евелина Лютова в кабинета си

Мощната си енергия тя отдава безплатно по време на своите предавания в телевизията за всички онези, които се нуждаят от спокойствие и подобряване на живота като цяло.

Тя самата казва, че ако не отдава тази безкрайно силна енергия от себе си, тя поврежда фината електроника като компютри, часовници, осветление и друга техника.

Затова предпочита да я отдава на хората, които имат нужда, отколкото да я насочва за да поврежда. Никъде няма учебник как да се насочва тази мощна биоенергия, така че да не прави поражения върху техниката.

Евелина Лютова е научила сама с годините, че тази енергия може да помогне на хиляди хора да се почувстват по-добре. Това тя го прави и с удоволствие вече чува хората, които се обаждат по телефона, как се чувстват по-добре, спят по-спокойно; някои казват, че като по чудо болките им в гърба и кръста им минават само като гледат предаванията.

Най-много са доволни обаче хората, отишли в кабинета й и докоснали се лично до нейната мощна енергия.

Евелина Лютова е известна с това, че има невероятно силна чувствителност и може да усеща проблемите на хората, дори и по телефона. Когато човек не се нуждае от личен контакт за съвет за енергийна терапия, Евелина Лютова предпочита комуникация по телефона.

Независимо дали клиентът й се намира на другия край на България или света, Евелина Лютова може да му помогне със силата на мисълта и специални ритуали, които тя извършва в необходимото и подходящо време в денонощието и после изпраща пълна и точна инструкция и ритуален пакет на клиента си той да довърши ритуала си.

Ефективността е висока при всички нейни клиенти, докоснали се до нейния метод на работа.

https://youtu.be/HH_Acd98UcE

Евелина Лютова – бялата магьосница и ясновидка

Евелина Лютова – ясновидката на народа, отдала енергията си на всички, които се нуждаят от спокойствие, здраве, радост, щастие, любов, пари и спокоен живот.

Това е тя Евелина Лютова – вълшебницата – жената от народа, помагаща на народа като прави енергоинформационна корекция (неточно наричана алтернативно лечение), възстановяване на психофизиологичната хомеостаза, т.е. на триединството между дух, душа и тяло на страдащия.

Нарекоха ме така моите почитатели, защото  когато се докосна то техният живот стават вълшебства.

Аз съм човекът, който е доказан в България и чужбина със своите способности.

С всеки, с когото съм се захванала има перфектни резултати.

Не работя със всеки, който ми се е обадил, защото има хора, на които никой не може да помогне.

Казвам  това на хората и не желае никой да ми се сърди.

Специализирала съм се във възвръщането на телесното и душевно здраве  на хората увредено от енергийни негативни въздействия на зли и недобнонамерени хора както и от  електромагнитните въздействия на съвременните електроуреди телевизори лъчението на мониторите на компютрите и  смарт телефоните.

Имам документ доказващ нивото на биоенергията ми  от Научноизследователския институт по медицинска биофизика София от Доктор по медицинска биофизика магистър Игнат Игнатов ще от 2007 г

Инициира съм за Рейки Мастер  на международно ниво от Мастер Антоанета Крушевска от САЩ 2001 г

Има документ  за завършена специалност Дианетика от Национале институт по ултрасензорна мултимедиаторика и феноменология към Международна асоциация ФЕНОМЕНИ  с филиал България  като сътрудник първа степен  и съм ръководител на направление Окултна психо диагностика  и дианетика.

Имам международен сертификат по класическа енергийна и китайска медицина и диагностика към Академия Ханлин  от 2012 г.

Притежавам сертификат по класически терапевтичен енергиен масаж от201г .

Имам сертификат за висша бяла природна Келтска магия от 2014г 

Имам удостоверение 2 степен за завършено международно обучение  по енергийно био въздействие при доктор Наталия Носачева Русия от 2007г.

Сертификат по терапевтична хипноза и релаксация  от Иво Атанасов от 2003г

 

Имам международен сертификат по био енергийно креативно лечение от института о Креативно хилинг био въздействие при доктор Ариан Кошбоняни във Виена.

 

Имам международна диплома по Енергийна краниокасрална терапия  първо и второ ниво от Наталия Бегачева Русия от 2015г

Международно сертифициран Тета хилинг терапевт първо и второ ниво съм от 2016г.

Работя по системата на енергийната медицина на доктор Ричард Бартлет от САЩ.

 

Имам международен сертификат по Мета физична анатомия и мета терапия от 2019г Солун,Гърция На снимката съм с основателката Ивет Роуз от Австралия на тази невероятна система за емоционално и физическо изцеление .

Имам осем годишна специализация в руската Висша Магическа школа по природна бяла магия  от Космически маг Елена Вакуленко.

Моя метод на работа е емпатичен. Откривам негативните въздействия или проблемите в тялото след като вляза в енергийният канал на човека на база неговите данни – правилни три имена , дата, месец и година на раждане. 

При личен контакт това става спонтанно след като ми се даде разрешение лично от клиента   да го направя.

Ако има нещо нередно  от енергийна гледна точка  от родът от едната или другата страна  на родителите ще го фиксирам и ще споделя от къде идва, от колко време , от коя страна и до къде се е разпростряло. Ако ми се дадат имена или букви ги споделям задължително.

След като направя пълен преглед  от енергийна гледна точка, давам съвет какво да се направи, за да се премахне онова, което е разрушило щастието в животът.

Работа лично в мой офис или дистанционно  по телефон или вайбър.

Това което винаги ме е интересувало и съм се усъвършенствала е  онова, което съществува , но не може да се пипне с ръка и не може да се види с око.

На по-късен етап от моя живот разбрах, че това е самия Творец или Бог –онази висша сила, която е сътворила нашия свят.

В областта на езотериката работя  от около 30 години.

Първата статия за мен излезе в един женски вестник.

Журналиста я бе озаглавил :„Доктор Куин лечителката от Кюстендил “

Започнаха да идват от всички страни на България в Кюстендил страдащи хора, които си тръгваха с усмивка.

Поканиха ме в Кюстендилската телевизия и направих едно голямо интервю.

Мълвата се разнесе  и хората започнаха да чакат на опашка пред вратата ми.

Зли съседи  ги разгонваха и говореха лоши неща за мен.

Аз ги благославях и се молех на Господ за техните  души, защото наистина те не знаят какво правят.

В последствие се оказа ,че хората , които разгонваха моите почитатели, искащи да им помогна са пенсионирана докторка и нейният мъж пенсионер ,  бил на висока длъжност по времето на комунизма. 

Скоро след като започнаха те да гонят хората ми се случи нещо неочаквано. Привидно здравата докторката се разболя  и дълги години беше на легло. Така си и отиде  без да успее повече да слиза от горният етаж и да ми разубеждава хората дошли да им помагам . 

Нейният мъж като кукувица продължи сам да живее още няколко години в същата агресия.

Той също си отиде без никой да го погледне.

Господ ме предпази от злобата на тези съседи и ми изпрати да помагам на нуждаещите се в другите градове.

Първо  отворих кабинет в Благоевград .

Абсолютно безвъзмездно ми предостави свое помещение една моя почитателка, на която много помогнах с проблемите в краката й.

Тя тогава беше пенсионерка- интелигентна жена   бивша директорка на елитно училище в Благоевград. 

Идваше всяка седмица при мен в Кюстендил и  накрая даде предложението  да отида в Благоевград да помагам и на населението там.

След като се разчу още повече  за моите способности  да премахвам негативните въздействия на хората от телата и душите им  ме покани на интервю една Варненска телевизия.

Отидох  във Варна и докато ми дойде редът за предаването  премахнах  главоболието на собственика на телевизията.

В знак на благодарност той ми осигури престой във Варна  в един хотел на символични цени.

Хората чакаха от сутрин до вечер да влязат при мен .

Една моя доволна клиентка им предостави  една малка къщичка в центъра на Варна , където потока се увеличи още повече. 

Срез хората имаше  медицинска сестра със син болен от астма.

Опитвала се е жената да реши проблема по най- различен начин. Когато дойде и видя резултатите на синът си ме благослови и ми водеше  пациентите  от кабинета  на докторската  където работеше.

Помня една нощ ми доведе един футболист с травма на глезена. 

Нощ, ден , събота, неделя – болките на хората нямат почивен ден.

Събудих се и помогнах на момчето.

Той пък ми доведе целият футболен отбор.

Направиха ми изследвания от института по медицинска биофизика при магистър по физика Игнат Игнатов.

Той установи на база тези изследвания, че биоенергията ми е изключително висока и много  положително влияеща на хората.

След целият този опит смело мога да заявя , че моята помощ към хората е чиста и изпълнена с Божествена Любов и Светлина. Тя извира от сърцето ми и аз с удоволствие ще помогна на хората, които се обадят и поискат помощта ми. Отдала съм и продължавам да отдавам моето време на хората, за да им помагам. Също така обръщам внимание и на своето усъвършенстване чрез международни курсове и семинари.

Дарбата си да помагам я подхранвам с тази духовна храна и непрекъснато научавам новости в областта на енергийните практики и лечение. Всичко това ми отнема много време и средства, но е оправдано, защото после помагам по адекватен и бърз начин на моите клиенти. Моята работа не е безплатна по същия начин, както всеки човек работи за някакво възнаграждение. Таксите ми обезпечават трудът ми и резултатите от него. Разгледайте и другите статии преди да се обърнете по телефона към мен и ще се уверите в моите способности.

За контакт с мен може да се обаждате всеки ден от 12 до 20 ч. на тел. 0896 81 55 52

Евелина Лютова

12 коментара по “Най-добрата бяла магьосница Евелина Лютова е квалифицирана в много международни обучения

 1. Здравеите трябва ми помощт от вас искам да знам дали мие правена магия и може ли дами помогнете

 2. Здравейте, искам да попитам съпругът ми има ли направена магия, разделени сме от няколко месеца, стана много груб към всички, това не е човека който познавам от 15 години. Благодаря

 3. Имам проблем с майка ми,която постоянно сипе хули по мой адрес -от дете.Бърка се във всичко.Смятам,че не е нормално.

 4. Здравеите искам да попитам за вразката ми от скоро не се чуваме сас приятеля ми георги петров георгиев роден 10.12.1961 г и аз парашкева герова велева родена 29.12 1964 г ще се съберем ли отново ще се разбираме ли пак прекрасно имали друга жена до него вав момента

 5. Здравей Евина,
  Имам връзка но от известно време нещата между нас не вървят постоянно се караме още не е започнал да ми посяга но и това може да се случи. Постоянно се караме заради неговата секретарка която постоянно ни прави магии за да ни раздели. Моля ви помогнете ми да се отървя от нея и да продължим да се обичаме и до си имаме вече детенце защото като сме и нервни и двамата не мога да забременея. Блогодаря предварително
  Ако ви трябват нашите данни пищете ми ще ви гш пратя

 6. Здравей, Евелина!
  От няколко месеца насам имам проблем в отношението с майка ми.Не се чувствам й здравословно добре.Въпроса ми е дали е възможно да имаме направена магия?…Какво да правя?!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.