Евелина Лютова, квалифицирана в много международни обучения

Посетила е много международни обучения по биоенерготерапия и окултизъм, където непрекъснато повишава квалификацията,

знанията и уменията си, за да може по-качествено и всеобхватно да помага на хората. Всяко посещение в чужбина на квалификация, курс или обучения след това води в кабинета й с клиентите нови по-високи успехи.

Способностите на Евелина Лютова са известни сред хората, които се нуждаят от по-добър живот, влошен от негативните въздействия, магиите, родовите проклятия, заключения късмет, влошеното здраве от същите магии.

Широкия спектър от познания и умения тя прилага при всеки човек, който се нуждае от по-добър живот. Много са хората, докоснали се до нейната мощна енергия, която е изследвана и е на 9 метра около нея самата.

Дори пациентът да стои пред кабинета й, той усеща странно спокойствие и подобрение на здравето си. Необяснимо е за науката тази мощна енергия, която кара хората да се чувстват добре и спокойни, но това е факт, доказан при всеки, който желае да си подобри живота, да се възвърне щастието, спокойствието, любовта и парите в живота му.

Евелина Лютова - лечител

Евелина Лютова в кабинета си

Мощната си енергия тя отдава безплатно по време на своите предавания в телевизията за всички онези, които се нуждаят от спокойствие и подобряване на живота като цяло.

Тя самата казва, че ако не отдава тази безкрайно силна енергия от себе си, тя поврежда фината електроника като компютри, часовници, осветление и друга техника.

Затова предпочита да я отдава на хората, които имат нужда, отколкото да я насочва за да поврежда. Никъде няма учебник как да се насочва тази мощна биоенергия, така че да не прави поражения върху техниката.

Евелина Лютова е научила сама с годините, че тази енергия може да помогне на хиляди хора да се почувстват по-добре. Това тя го прави и с удоволствие вече чува хората, които се обаждат по телефона, как се чувстват по-добре, спят по-спокойно; някои казват, че като по чудо болките им в гърба и кръста им минават само като гледат предаванията.

Най-много са доволни обаче хората, отишли в кабинета й и докоснали се лично до нейната мощна енергия.

Евелина Лютова е известна с това, че има невероятно силна чувствителност и може да усеща проблемите на хората, дори и по телефона. Когато човек не се нуждае от личен контакт за съвет за енергийна терапия, Евелина Лютова предпочита комуникация по телефона.

Независимо дали клиентът й се намира на другия край на България или света, Евелина Лютова може да му помогне със силата на мисълта и специални ритуали, които тя извършва в необходимото и подходящо време в денонощието и после изпраща пълна и точна инструкция и ритуален пакет на клиента си той да довърши ритуала си.

Ефективността е висока при всички нейни клиенти, докоснали се до нейния метод на работа.

Евелина Лютова – ясновидката на народа, отдала енергията си на всички, които се нуждаят от спокойствие, здраве, радост, щастие, любов, пари и спокоен живот.

Това е тя Евелина Лютова – вълшебницата – жената от народа, помагаща на народа като прави енергоинформационна корекция (неточно наричана алтернативно лечение), възстановяване на психофизиологичната хомеостаза, т.е. на триединството между дух, душа и тяло на страдащия.

Enjoyed this post? Share it!

 

7 коментара по “Евелина Лютова, квалифицирана в много международни обучения

 1. Възможно е да има . Потърсете ме на телефона, който е в сайта.

 2. Здравейте, искам да попитам съпругът ми има ли направена магия, разделени сме от няколко месеца, стана много груб към всички, това не е човека който познавам от 15 години. Благодаря

 3. Имам проблем с майка ми,която постоянно сипе хули по мой адрес -от дете.Бърка се във всичко.Смятам,че не е нормално.

 4. Здравеите искам да попитам за вразката ми от скоро не се чуваме сас приятеля ми георги петров георгиев роден 10.12.1961 г и аз парашкева герова велева родена 29.12 1964 г ще се съберем ли отново ще се разбираме ли пак прекрасно имали друга жена до него вав момента

 5. Здравей Евина,
  Имам връзка но от известно време нещата между нас не вървят постоянно се караме още не е започнал да ми посяга но и това може да се случи. Постоянно се караме заради неговата секретарка която постоянно ни прави магии за да ни раздели. Моля ви помогнете ми да се отървя от нея и да продължим да се обичаме и до си имаме вече детенце защото като сме и нервни и двамата не мога да забременея. Блогодаря предварително
  Ако ви трябват нашите данни пищете ми ще ви гш пратя

 6. Здравей, Евелина!
  От няколко месеца насам имам проблем в отношението с майка ми.Не се чувствам й здравословно добре.Въпроса ми е дали е възможно да имаме направена магия?…Какво да правя?!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Защита на личните данни
След като използвате тази форма, ние съхраняваме вашето име, имейл и съгласието ви за нашата политика за защита на личните данни. Това е нужно, за да можем да обработваме коментарите в уеб сайта ни. За повече информация прочетете нашата политика за защита на личните данни.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.