Кои са ЛЮБОВНИТЕ СУПЕР СИЛИТЕ на човека дадени му от Твореца?

Кои са супер силите  на човека дадени му от Твореца?

Всеки роден човек на земята има  Свише дадени три невероятни супер сили – интуиция, медитация и въображение.  Те ни дават възможността  да живеем в хармония със себе си и другите хора. Дават ни  спокойствие и душевен мир, да създаваме всичко, за което душата ни  копнее и сърцето ни силно желае.

Първата супер сила е ИНТУИЦИЯТА

Интуицията я притежаваме благодарение на нашата пинеална жлеза, която се намира скрита вътре в мозъка точно зад  третото ни око. То се намира между двете ни очи. Когато интуицията на даден човек е силна казваме че е отворено третото му око.

 С какво ни помага интуицията?

Искаме ли нещо от сърце и душа рано или късно го получаваме по особен начин. Това са знаци и напътствия. получаваме обаче и нещо още важно и това е  закрила по време на реализирането на всичко това в нашия живот. Тези супер сили които са ни дадени  ако ги развиеш те ще ти помогнат да вземеш най- правилните и най-добрите решения в най- подходящия момент.

Нека да кажа чистосърдечно, че по рождение ние притежаваме тези супер

сили. Бедата е в това, че живеем в съвременен свят в който те са закърнели, защото използваме модерните технологии. Благодарение на телефона ние имам е контакт със своите близки, но сме загубили своята интуиция. Тя е закърняла , защото не я използваме. От  това не използване интуицията закърнява и  пинеалната жлеза , която е отговорна за тази функция  е намалява обема си . В зората на човешкото общество тя е била  голяма колкото индийско орехче , а сега колкото грахово зрънце.

Има техники, които преподавам на моите  студенти от Академията за езотерично и духовно усъвършенстване,  които да възвърнат до голяма за тяхната интуиция.  Когато повишиш  интуицията си започваш активно да  използваш вродената си система за вътрешно напътствие и можеш  във всяка ситуация да вземеш най-умното, сигурно и удовлетворяващо решение.

Ако имаш желание  да завършиш такъв онлайн курс за обучение за повишаване на интуицията е необходимо да следиш страницата ни и да заявиш  своето желание  чрез лично съобщение.

Специално този курс се казва „Отваряне на третото око“.

Той е онлайн и е само  пред вашите компютри у дома или в офиса. Заяви своето желание сега  на лично съобщение като опишеш точно кой курс желаеш да  поръчаш.

ПОРЪЧАЙ  този курс на този и-мейл: info@dalgoletie.com

 

Другата супер сила е МЕДИТАЦИЯТА

 

Медитацията е навлизане навътре в тишината на вътрешната ни Вселена . Медитацията е немислене. Медитацията е рестарт на всичко в тялото и душата.

 

Когато използваш медитация, ти неминуемо започваш да   направляваш мислите си и дори как да реагираш на тях. Това е вътрешен  контрол, който се прави по уникално лежерен начин. Така се освобождаваш от всичко, което те спира, пречи и не ти служи за добро.

Това е начин да изхвърлиш душевния си боклук който заема жизнено важно пространство.

Има техники, които преподавам на моите  студенти от Академията за езотерично и духовно усъвършенстване,  които учат заинтересованите как лесна да правят медитация.  Ако имаш желание  да завършиш такъв онлайн курс за обучение за ЛЕСЕН НАЧИН ЗА НАВЛИЗАНЕ В  МЕДИТАЦИЯ  е необходимо да следиш страницата ни и да заявиш  своето желание  чрез лично съобщение.

Специално този курс се казва „ЛЕСНА МЕДИТАЦИЯ“.

Той е онлайн и е само  пред вашите компютри у дома или в офиса. Заяви своето желание сега  на лично съобщение като опишеш точно кой курс желаеш да  поръчаш.

ПОРЪЧАЙ  този курс на този и-мейл: info@dalgoletie.com

Третата супер сила е ВЪОБРАЖЕНИЕТО

 

Въображението е способността да си представиш, че нещо съществува тук и сега, но да го извикаш в мозъка си по този начин, че да  го виждаш с вътрешните си сетива.

Това става лесно като затвориш двете си очи и насочиш вниманието навътре в себе си.

Щом овладееш въображението си, развиваш способността да си представиш и създадеш богат и пълноценен живот. То определя кой избираш да си, как да живееш и какво да правиш. Това  е  положителна  енергийната сила зад всяка инидвидуална проява.

Лично аз  притежавам  уникална  дарба да трансформирам живота на хората, така че мечтите им да се превърнат в реалност. Поради тази причина  ме търсят българи от цял свят, защото тези хора искат да овладеят силата си и да разгърнат оптималния си житейски потенциал.

Има техники, които преподавам на моите  студенти от Академията за езотерично и духовно усъвършенстване,  които да ги научат как лесно да  направляват въображението си, за да постигнат онова, което  желаят да се случи в животът им.   Ако имаш желание  да завършиш такъв онлайн курс за обучение за ПРАКТИЧЕСКО ИНЕТРАКТИВНО ВЪОБРАЖЕНИЕ е необходимо да следиш страницата ни и да заявиш  своето желание  чрез лично съобщение.

Специално този курс се казва „ПРАКТИЧЕСКО  ИНТЕРАКТИВНО ВЪОБРАЖЕНИЕ“.

Той е онлайн и е само  пред вашите компютри у дома или в офиса. Заяви своето желание сега  на лично съобщение като опишеш точно кой курс желаеш да  поръчаш.

ПОРЪЧАЙ  този курс на този и-мейл: ТУК

Услугите които предлагам са качествени, защото връщат щастието на  хората, които са ме помолили.

Ето какво трябва да напарвите сега :

  1. Да напишете коментар  с цифра  която показва Вашият резултат от теста в началото.
  2. Веднага напишете лично писмо във формата за контакт като оставите актуален имейл адрес. Внимателно проверявайте как сте изписали своя мейл, защото отговора ми няма да може да дойде при Вас ако не е коректно написан Вашия и-мейл. В писмото пишете на кирилица по възможност. Напишете как се казвате и задайте своя въпрос. Необходимо е да прикаччите снимкка на себе си и човека за когото питате ако има такъв. Снимките трябва да са актуални от предишните няколко дни или месеци , да са БЕЗ слънчеви очила и да са ясни.

Когато имам свободно време дори и през нощта аз влизам в пощата и отговарям на всекиго по реда на пристигналите писма. Затова ще помоля да бъдете търпеливи  и очвайте отговора в мейла си.

ИСКАШ ЛИ ДА СТАНЕШ  ЩАСТЛИВ СЕГА?

ПОЖЕЛАЙ ГО И СЕ ЗАДЕЙСТВАЙ  ВЕДНАГА!

НАПИШИ  ЖЕЛАНИЕТО СИ ВЪВ ФОРМАТА ЗА КОНТАКТ

СВЪРЖИ СЕ МЕН И И СКОРО ТОВА  ЩЕ СТАНЕ ФАКТ !

Ритуал за подобряване на партньорските взаимоотношения в семейството

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.