Сашка Васева призна, че дъщеря й е родена след специален Християнски ритуал направен от Евина

Култовото предаване „Апартамента” с водеща Марта Вачкова по БНТ направи специално предаване за феномена Евина , която от години помага на хората да върнат своето щастие след като са се отървали от магиите и негативните влияния. Една от клиентите на Евина е познатата на всички певица Сашка Васева. Тя разказа за запознанството си с феноменката и за специалния Християнски ритуал, който е направила Евелина на Сашка в трудния за нея момент в личен план.
Годината в която певицата имаше проблеми със съпруга си и смъртта на брат си, Сашка потърсила помощ от Евина , нейна стара познайница. Подходящ бил християнски ритуал, който наистина нормализирал живота на Сашка Васева. След като Евина е направила този ритуал събитията в живата на Сашка са се подобрили бързо и драстично. Съпругът и се върнал, отношенията в семейството се подобрили и скоро след това се роди второто дете на Сашка.

Както казва самата Сашка Васева всеки може да потърси съвет и помощ от видната феноменка и да подобри своя живот. Силна страна на феномена Евина е подобряване на здравето на нейните клиенти. Тя самата е изучавала психология , китайска медицина и е чудесен биоенерготерапевт. Много са заболяванията, с които тя може да се справи само с помощта на биоенергийни сеанси. Точно за това е решила да направи лечебен център, в който ще лекува народа БЕЗ ТАКСА.

По този начин иска да помогне на повече хора , които не могат да си позволят скъпите лечения. Центъра е започнат да се прави, но остават още много основни довършителни работи. Той се намира в много силна енергийна зона, която Евина е търсила с години. Оказало се, че от всички изследвани места, семейната наследствена къща на феноменката била най-подходяща. Тя вече прави първите си лечебни сеанси на нуждаещите БЕЗ ТАКСИ, макар още да не е готов лечебния център.

Никога не връща хора, защото както се изразява самата тя често, болестта и болката нямат почивен ден. В сайта https://dalgoletie.com/ може да прочетете много отзиви на нейни клиенти докоснали се до нейната работа. След всяко изявление на клиент в сайта има видео материали с пациенти на Евина. В момента има обявена промоция за 1 Ваш въпрос, безплатен отговор от феномена Евина.

Евина – Хиропрактик работеща по системата на д-р Ричард Бартлет-САЩ и по системата на китайската медицина, биоенерго, скенар, рейки и психотерапевт, почетен член на варненска Асоциация ФЕНОМЕНИ – Мария Стойчева , носител на престижни международни признания за принос в био и еко терапевтичната хармонизация на енергиите от нарушенията от негативни въздействия.

Евина притежава удостоверение с отлични показатели от изследвана биоенергия от Научноизследователски център по медицинска биофизика (НИЦМБ) д-р Игнат Игнатов със Швейцарски приз 2003, Приз на Вернадски 2003, Приз на Чижевски 2005, Приз на Ханеман 2007, Приз на Кох 2008
https://dalgoletie.com/

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.