Онлайн гадаене на кафе

Напоследък с новите мерки стана много актуално онлайн гледането на кафе. Както показва практиката това става много лесно и приятно. Хрумва му на желаещия някой да му погледне на чашката с ароматно кафе, която току що пие . Търси в интернет и намира че има вече такава възможност. Вижте моя клиентка, която се възползва и е доволна от това. Това видео е една много малка част от онлайн гадаенето на кафе на Лиляна, която го поръча и предварително изпрати таксата.

Гадаене Онлайн

Гаданието е задължително с камера и е около половин час.
Всеки може у дома да изпие своето кафе на джезве , да обърне чашата, да снима след това рисунъка и в удобен за двете страни час да се видим пред компютъра. Поръчайте своята онлайн консултация или онлайн гадаене на кафе с мен като кликнете на розовата картинка и въведете своето име и имейл вътре .

 

 

2 коментара по “Онлайн гадаене на кафе

  1. Възможно е да помогна. Първо правя проверка чрез лична или онлайн консултация. Ако желаете консултация е необходимо да пишете имейл в служебната поща, която ще я намерите във формата за контакт. Необходимо е на напишете свой реален имейл, в противен случай няма да Ви бъде доставена пощата.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Защита на личните данни
След като използвате тази форма, ние съхраняваме вашето име, имейл и съгласието ви за нашата политика за защита на личните данни. Това е нужно, за да можем да обработваме коментарите в уеб сайта ни. За повече информация прочетете нашата политика за защита на личните данни.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.