Онлайн гадаене на кафе

Напоследък с новите мерки стана много актуално онлайн гледането на кафе. Както показва практиката това става много лесно и приятно. Хрумва му на желаещия някой да му погледне на чашката с ароматно кафе, която току що пие . Търси в интернет и намира че има вече такава възможност. Вижте моя клиентка, която се възползва и е доволна от това. Това видео е една много малка част от онлайн гадаенето на кафе на Лиляна, която го поръча и предварително изпрати таксата.

Гадаене Онлайн

Гаданието е задължително с камера и е около половин час.
Всеки може у дома да изпие своето кафе на джезве , да обърне чашата, да снима след това рисунъка и в удобен за двете страни час да се видим пред компютъра. Поръчайте своята онлайн консултация или онлайн гадаене на кафе с мен като кликнете на розовата картинка и въведете своето име и имейл вътре .

 

 

2 коментара по “Онлайн гадаене на кафе

    • Възможно е да помогна. Първо правя проверка чрез лична или онлайн консултация. Ако желаете консултация е необходимо да пишете имейл в служебната поща, която ще я намерите във формата за контакт. Необходимо е на напишете свой реален имейл, в противен случай няма да Ви бъде доставена пощата.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.