Гледане на кафе. Символи и лесни начини за гадаене по знаците безплатно

Подробни символи при гледане на кафе. Правила за безплатно гадаене на кафе: знаци по дъното на чашата и на чинийката: Сърце, птица, дърво, кръст, човек, крокодил и други фигури. В нашия онлайн справочник.

В този справочник ще ви дадем основните символи, фигури и знаци, с чиято помощ можете да си гледате сами безплатно, като потърсите значенията на всяка дума. Има и вариант за платено гадаене от ясновидката Евелина Лютова, което ще ви спести много време и грешки.

ВНИМАНИЕ! Започваме с топ 10 на най-търсените символи, а по-долу под тях, под въвеждащия текст ще направим тълкованието на останалите по азбучен ред. Там ще намерите една дълга таблица със съдържанието, в която сигурно ще откриете търсения от вас символ!

Топ 10 най-търсени символи за гледане на кафе
Сърце на дъното и бяло сърцеПтица, пиленце, пиле, Феникс
КостенуркаДърво
КръстЧовек, мъж или жена
КучеКрокодил
ЗаекВълк

Така че прегледайте десетте и ако не намерите търсения от вас символ сред тях, го потърсете по-долу в дългата таблица на съдържанието!

ВАЖНО! Ако не намерите търсения символ нито в Топ 10 на най-търсените фигури и знаци, нито в справочника по азбучен ред, питайте ТУК в нашия форум с коментари, за да го добавим! Също така можете да опишете какво виждате в чашата си от кафето или в чинийката във форума под публикацията и е твърде вероятно някой от читателите или дори самата Евелина Лютова да реши да ви отговори!

Топ 10 знаци, фигури, символи

kafe-02

Гледаме на турско кафе, сварено в джезве

 • Сърце на дъното и бяло сърце. Истинска, чиста любов. Сърце на дъното казва, че партньорът до теб е правилният. Сърце в средата казва, че сегашните отношения ще станат сериозни. До ръба говори за скорошна хубава любов. Бялото сърце – само очертания в утайката, има обратно значение – настъпва охлаждане в отношенията, притъпяване на емоциите, загуба на чувства;
 • Птица, пиленце, пиле, Феникс. Птици на дъното показват промени към добро, отговор на въпроси, разкритие на тайни. Най-благоприятен е образът на Феникса – показва обновление след трудности и отново издигане нагоре към успеха. Нови висоти;
 • Костенурка. Твоята бдителност, дори подозрителност, дава резултат – наистина те предпазва от неприятности. Не се променяй!;
 • Дърво. Съдбата се отваря с възможност за щастлив земен път. Цени роднините и рода си, защото те са изворът на твоята жизнена сила. Само стъпвайки на корена, ти ще израстеш нагоре като голямо, разклонено и силно дърво. Дърво на стените настоява да намериш поддръжка в рода, а на ръба ти казва, че без такава опора няма да стигнеш доникъде;
 • Кръст. Бял кръст – само контур, показва благополучна, щастлива семейна връзка, изпълнена с взаимно разбиране, любов и уважение. Черен кръст – запълнен с утайка, говори за лоши новини и сериозни проблеми. За неженен човек буква Х значи узаконяване на отношенията;
 • Човек (мъж или жена). Очертание на мъж предрича внезапен гост или внезапно заминаване – значението се конкретизира от околните фигури. Очертания на жена говорят за внезапно възникване на чувства, за внезапно изменение на емоционалните преживявания. Ако до човека има силует на животно – таен благодетел, птица – любовна среща, плъх – недоброжелател, крадец;
 • Куче. Верен приятел, стабилно приятелство. Куче на стените на чашката говори за работа в екип. На дъното говори за стабилна помощ;
 • Крокодил. Символ на щедрост, на благоприятен делови партньор или кешово постъпление;
 • Заек. На дъното свидетелства за страхливост и склонност да се бяга от проблемите. В средната част на чашката говори за естествена изостреност и склонност към анализиране на ситуациите. До ръба заекът ти дава изпитание: ще има нужда да събереш душевни сили и да покажеш смелост;
 • Вълк. На стените говори за силен характер, воля и собствено мнение. На дъното казва, че тези качества повече пречат заради упорство и ненужен инат. На ръба вълкът е предупреждение за преминаването през сложен етап, който изисква решителност и воля, но също така е възможност да се покажат най-добрите качества.

Изтегли своя амулет за пари (2)

Платено гледане от ясновидката Евелина Лютова

Символите, очертани в утайката, се разглеждат в своята свързаност с околните изображения. Ако тълкуваме образите поотделно, сериозно рискуваме да се заблудим. Винаги чашката се гледа като едно цяло.

За начинаещите е от полза да видят как се прави от професионалист, да се ориентират в правилата за разчитане на символите. Същото се препоръчва и за ключови моменти от живота, когато едно грешно тълкуване влече реални негативни последствия.

Евелина Лютова практикува онлайн гадания на кафе – удобна, бърза и успешна практика за всякакви моменти в живота. При нужда направете връзка в скайп или друг месинджър. Може просто да снимате чашката си и да изчакате нейните напътствия.

Вижте във видеото част от сеанс.

Лесни правила за гледане на кафе

Водата е отличен приносител на информация. При взаимодействие тя поема от човешката аура. Дори без особен талант в магическите ритуали, ти можеш да надникнеш в себе си, да разбереш нещо ново, да получиш предупреждение срещу грешки или кураж за действия.

При гледане на кафе черпим информация от собственото енергийно биополе, наречено още аура или сбор от тънки тела. В момента на гледането създаваме връзка с подсъзнанието си, а то показва как за момента стоим в света – пътища, взаимни връзки, влияния.

Погледнато обратно, гледането е прекрасен психологически сеанс. Позволява ни да се потопим в себе си, да се вслушаме в усещанията си, да се усамотим с мислите си.

В една и съща утайка хората виждат различни неща. Психолозите наричат това селективност на сензорните възприятия. На практика подсъзнанието ни подава индивидуална информация. Но как да я разчетем максимално обективно?

Не трябва да си медиум, за да гледаш на кафе. Следвай шест ключови указания:

 1. Изключи мозъка или поне не му давай приоритет;
 2. Включи своята интуиция, следвай чувствата и усещанията, които възникват при вида на даден образ;
 3. Гледай си с увереност и вяра. Ако смяташ, че гледането е глупост, то и резултатът ще бъде същият. Необходимо е сериозно отношение, за да се задейства правилно подсъзнанието;
 4. Ако видиш пречки преди сеанса, послушай и отложи гледането за друг път. Вселената винаги указва правилния момент. В противен случай ще се сдобиеш с лъжлива, заблуждаваща информация;
 5. Кафето трябва да е турско, чашката – от бял порцелан или в друг светъл цвят;
 6. Не си гледай, когато си превъзбуден, нервен или разстроен.

Как се „завърта“ утайката: след като на дъното остане само утайка, пренеси чашката в лявата си ръка и направи няколко кръгови движения – само в лява посока. Сложи чинийката отгоре и с едно бързо движение обърни чашата. Дай две минути на кафето да се стече и да се стабилизира изображението.

При разглеждане чашата се дели на три сегмента – отделно се тълкуват символите до ръба (откъдето отпиваме), в средната част и на дъното. При разглеждане на стените някои отчитат и разположението на дръжката.

Принципното разделение на изображенията е следното – дъното е далечното бъдеще, далечната цел, възможното развитие на живота. Стените показват бъдеще от среден порядък, което е най-податливо на промени и моделиране. До ръба стои настъпващото бъдеще, неговото значение съдържа известна спешност.

Чинийка: Какво ни казва утайката?

А в чинийката се отпечатва нашето минало. Затова гледането започва оттук – това е базата, която влияе на съдбата и на бъдещите събития.

kafe-01

В чинийката намираме обяснение на много от символите, изобразени в чашата

 • Голямо количество утайка в чинийката показва проблеми и грижи, тежко минало;
 • Светли, въздушни изображения говорят за безгрижие и радост, а също и това, че всички трудности са останали назад;
 • Образи откъм дръжката показват факторите, които по-силно повлияват съдбата, а от другата страна са тези със слабо влияние;
 • Образи в горната половина показват фактори, които изграждат личността и я водят към добро;
 • Образи в долната половина са тези, които те дърпат надолу и изваждат лошото от теб.

Други символи, фигури и знаци по азбучен ред

Необходимо е да видиш и да изтълкуваш поне пет символа в чашата, за да получиш картина с известен завършек. Не е възможно да се правят изводи от 2-3 фигури.

Първо разгледай чашката за изписани букви. Ако са няколко, запиши на лист хората, чиито имена започват със съответните отпечатани в утайката букви.

После погледни за цифри. Има значение до кои изображения са разположени цифрите. Нулата показва начало, единицата – активност, двойката е знак за партньорство, тройката – намеса на страничен фактор. Четворката, седмицата и деветката бележат намеса отгоре. Петицата е за пари и бизнес, шестицата казва да тълкуваме спрямо интимния живот. Числото 33 поставя точка на жизнен етап, 100 и 101 са дълголетие и много голям късмет.

А ето и базовото значение на някои типични и срещани символи. Не забравяйте да ги тълкувате спрямо околните изображения, никога изолирано!

Ангел

Силуетът му в централната част дава спокойствие и увереност в собствените сили и възможности. Смело проектирайте и най-грандиозните планове – имате разрешение от Вселената. Ако ангелът е до ръба, скоро ще видите прекрасни резултати от своите усилия. Ако ангелът е на дъното – грижа, ласка, внимание.

Бебе

Изображението се тълкува буквално – радостно известие за попълнения при тебе или в семейството на някой от близките приятели и роднини. Ще узнаеш в близко бъдеще за идването на нов човек.

Още тълкования ще намерите ТУК: Символи и знаци при гледане на кафе. Справочник с фигури при гадаене на кафе!

Бик

Изобразен на дъното, той е символ на недоброжелатели. В средата те подтиква да си по-упорит и последователен в действията си, да не позволяваш да те отклоняват. До ръба на чашката бикът е стремеж, упорство да бъдеш изместен и да ти вземат мястото. Открито съперничество.

Букви

Буквите конкретизират адресата на околните изображения в кафейната утайка, те говорят за определени хора. Помислете чие име започва с изобразената буква. Наличието на много струпани букви изисква внимателно разчитане, но вложете усилия – заслужава си.

Бухал

Нощните птици са сигнал за опасност, определено неблагоприятен знак за болести, мъка, печал.

kafe-05

Други ползвани разположения

Понякога вещаят скорошна смърт, но не се напрягайте – тя е естествена и в обикновения ход на живота. Бухалът и совата могат да показва раздяла в любовта, загуба на любимия човек поради развод, скарване. В най-добрия случай – разминаване във възгледите, загуба на поддръжка.

Гущер

Това изображение настоява да зарежеш всякаква работа и незабавно да се отдадеш на почивка и развлечения. Положителните емоции сега са ти крайно необходими. Възстанови силите си и тогава се заеми за важните неща.

Гъба

Единична гъба показва трудност, множество гъбки свидетелства за препятствия, пречки.

Гълъб и бял гълъб

Символизира чистота, една непорочна душа. Нямаш ни един повод да се срамуваш от себе си, никога не си вършил зло. Летящата птица пророкува безоблачно бъдеще, на самотните – сватба. Ако гълъбът е само очертан (бял) – приятна вест, щастлив случай.

Делфин

Помощ в сложна ситуация, без да си я чакал. На ръба, делфинът води делови партньори. На стените – помощ от родители. На дъното – кармична ситуация, Вселената проектира твоето бъдеще, използвайки всякакви помощници.

Динозавър

Символизира значителни промени в живота към добро. Ще станеш нов човек, с нови възможности, идеи и достижения. Миналите неудачи ще се стопят без следа.

Дракон

Символизира стабилност. Рискованите планове не ти подхождат в този момент. Работи за успеха си. На дъното на чашата драконът е влиятелен човек, опора в живота.

Елен, символика

Благородното животно предсказва запознанство с честен и мъдър по-възрастен човек, който ще влезе в позицията на учител, наставник или просто ще ни дава добри съвети. Силуетът на елена вещае безкористна помощ.

Жаба

Благоприятен знак за късмет, радост, прекрасни взаимоотношения. Понякога показва и богатство, ако около фигурата има точки или топки.

Жираф

Ти вече тичаш по последната права към успеха. Късмет!

Звезда

На дъното: дългогодишна мечта ще се сбъдне. В средата: мечтата скоро ще се въплъти в живота. До ръба: внезапно озарение, проблясък, сбъдване на самия праг.

kafe-03

Черното сърце е на любов, бялото – разваляне на любовта

Змия

Изображението й на дъното те характеризира като мъдър човек, който с удоволствие споделя менталните си достижения. В средата змията съветва да уважаваш повече другите и да търсиш разположението им. Ако е до ръба, тя иска да усъвършенстваш вижданията си, преди да изпиташ разочарование.

Камила

Имаш чисти чувства и повишена отговорност, които нерядко ти отравят живота или поне създават някакви проблеми. Символът на дъното съветва за отпускане, в средата – за търпение и устойчивост пред неприятностите, а до ръба говори за възползване от близки.

Ключ

Разположен в центъра, той свидетелства движението ви в правилно направление. До ръба съветва да не се боите и да рискувате, защото сте на пария път. На дъното казва: ще се изпълнят замислените и планирани неща, но покажете самоувереност.

Кон, еднорог

Конят е знак за приятно запознанство с интелигентен или талантлив човек, за бъдеща тясна дружба и споделяне на съкровеното с него. Този човек ще помага в трудни минути. Като цяло конят и особено еднорогът са на щастие.

Корона

Ползваш се с уважение в обществото, не се боиш от „тежката корона“ на отговорностите. Символ до ръба показва уважение, в средата говори за възнаграждение, а на дъното – за истински триумф.

Котка

Олицетворява пороците и най-низшите слоеве на обществото. Показва, че заради природна склонност към кражби и лъжи, няма да поправите материалното си положение. Запознайте се отново с понятията честност и искреност, съветва Вселената.

Крак

Символ на голям късмет, радост, находка. Ако кракът е на дъното, показва пречки от страна на незавършени дела, които теглят новото към дъното.

Лебед

Символът се явява на добри и чисти душевно хора, за да им даде знак за спокоен и безметежен живот без силни изживявания, неприятности и разочарования. Показва, че трудностите в живота са незначителни и преходни.

Лисица

Символ на измяна, разбойници, мошеници, лъжци. В центъра на чашата ти казва, че ти си жертвата. На дъното на чашата ти казва, че ти си измамникът. До ръба ти казва, че двама мошеници се надлъгвате взаимно, а какво ще се случи – още не е ясно.

Луна

Пълната луна излага на показ и най-съкровените ти чувства. Тя казва: твоята емоционално ще ти навреди, прикрий се! Полумесецът говори за огорчение, породено от другите. Ако до луната има точки, някои твои отношения трябва да се узаконят.

Лъв

Изобразен на дъното, той те характеризира като силна и безстрашна личност, която се ръководи само от своите принципи за справедливост и честност. В средата показва отлично обкръжение от качествени хора, а до ръба вещае скорошни обстоятелства, в които ще проявите сила на волята.

kafe-04

Непременно оценете количеството утайка. Колкото по-светла е чашата, толкова по-положително е тълкуването

Маймуна

Предупреждава да изострите вниманието и да следите за лъжци, лицемери и недоброжелатели. Те се държат като маймуни – хилят се и се веселят, а всъщност чакат да ви навредят. Не се доверявайте на хора, които вече са ви лъгали и подвеждали.

Маймуна в центъра показва лъжци сред деловите партньори, до ръба – сред близките приятели, а на дъното – сред роднините.

Мечка, мече

Неблагоприятен знак. Изобразено на дъното, това животно показва тежък характер, тежки грешки, собствена глупост, при това без склонност да я признаете. В центъра на чашата спира благополучното бъдеще, вещае трудности, разочарования и мъка. В края на чашата предупреждава за опасности.

Мишка

На дъното показва материални трудности и прекалено много суетене без резултат. В средата пречи да се приеме добро решение, показва как постоянно ви пречат и ви отклоняват от собствените интереси. До ръба показва притеснения от колеги и бизнес партьори.

Морско конче

Хубав символ за изненада, неочаквано приятно известие, отлично разрешение на трудности. Изцяло положителен образ.

Обувка

Застрашава ви опасност, при това съвсем не малка или незначителна. Не се доверявайте на слабо познати хора, не влизайте в съмнителни сделки и рисковани инициативи. Женските обувки са още по-опасни, ако са с ток – острие, опасност! Ако видите обувка с крак, много вероятно да ви ритнат, но не се знае в каква посока – може да е към добро.

Око

Вие сте дяволски обаятелни и умеете майсторски да се възползвате от това, привличайки голямо количество представители от противоположния пол. Очертанията на око в централната част препоръчва да ползвате чара си за решаване на всякакви въпроси. Силуетът до ръба вещае успех и щастие, а на дъното предупреждава, че ще трябва да почакате.

Орел

В която и част от чашата да е разположена тази горда птица, тя казва едно: скоро и най-смелите ви планове ще се въплатят в живота. Орелът свидетелства за стремително движение към най-невероятните мечти и всичко е възможно – без прегради, без предел.

Охлюв

Този символ казва да проявите настойчивост, да не губите търпение от бавния си ход. Дори да пълзите, ще стигнете до желаната цел.

Панделка

Според едни източници панделката показва бъдеща бременност. Други я тълкуват като духовно развитие и усъвършенстване – бременност за раждането на нова, по-съвършена душа. Внимавайте да грешки, и в двата случая те ще ви забавят.

Патица

До ръба на чашата показва пътешествие без резултат и отлагане на плановете. На стените вещае пречки от хора – те трябва да се отстраняват меко и без бързане. На дъното символът е с максимална положителност – кариерен ръст, добър изход, материално обезпечаване.

kafe-07

Изображенията в утайката са схематични, често само символ, скица

Паун

Образът му се явява на хора, натоварени с големи отговорности. Паунът без съмнение се свързва с  напереност и самолюбие, но при гадаене той се тълкува като видима обществена личност, която няма къде да се скрие – тя трябва да поеме своя кръст. Все пак следете за своето високомерие и го ограничавайте, колкото е възможно.

Пеперуда

Най-после любовта се насочва към тебе, скоро ще започне нова връзка, ще се появи нова любов. Колкото по-добре е изографисана пеперудата, толкова по-дълбоки и ярки ще бъдат чувствата. Размит образ на пеперуда вещае проблематична връзка, изпълнена с ревност и несигурност, но и с много похот и страст.

Петел

Той кукурига за повишение, но не толкова като ранг или отговорности, колкото като увеличаване на приходите. Петелът е наистина блага вест, където и да е разположен в чашата.

Пингвин

Отлични новини, успешна работа, правилни решения в бизнеса, уреждане на живота, развиване, концентрация.

До ръба пингвинът говори за бърз успех, в средата съветва за търпимост и известна критичност, а на дъното – сложна ситуация с успешен край.

Прилеп

От миналото ще изплува неприятна фигура, която нямате шанс да игнорирате. Прилепът символизира проблеми, по-тясно свързани с отминали времена и хора.

Рак

Силуетът на рака на дъното вещае чести промени в настроението, сръдни, обиди и сдобряване. Ракът е нестабилен емоционално, а в гаданието показва колебания и нестабилност.

В централната част на чашата ракът ви поощрява да се прегледате – възможно е да има медицинско обяснение за разклатеното емоционално състояние.

Образът на рака до ръба на чашката вещае сериозен нервен срив. Ще реагирате остро и на малките неприятности, а това ще ви разболее още повече.

Риба

Рибата вещае проблеми и сериозни препятствия, но в самата й поява е заложено и благоприятното измъкване от ситуацията. Като хлъзгава риба ще се изплъзнете от проблемите и ще продължите да порите водата напред.

Роза

Знак на внимание от противоположния пол. Разположена до ръба, розата говори за страст. Отстрани до дръжката говори за смесване на любов с материални интереси. В средната зона на чашата розата се тълкува като терзание, породено от противоположния пол. Роза на дъното значи нова връзка в близкото бъдеще, но трябва да се положат усилия.

kafe-06

По-често срещаните символи са заснети и описани

Слон

Кариера и пари е краткото послание на това изображение. По-вероятно е те да дойдат с посредничеството на влиятелен покровител.

Изображение до ръба на чашата показва подкрепа на роднини, в центъра – подкрепа от интимния партньор. На дъното слонът обещава, че настоящите проблеми ще бъдат решени с лекота.

Сърна

Ако еленът показва благородна подкрепа от друг човек, то сърната вещае надеждна опора от цялата вселена. Тя говори за хармония, крепко здраве, доброта, мир, дълголетие.

Малка схематична фигурка предсказва успех в обществото, късмет в работата. Добре очертана сърна говори за сдобряване с роднини и решаване на проблеми.

Таралеж

Проявява се в следните варианти:

 • Самостоятелна фигура – показва доброта и искреност;
 • Няколко таралежа – положителен резултат от добри постъпки, поява на нови приятели;
 • Таралеж сред храсти и дървета – признак за неочаквани последствия от добри постъпки спрямо чужди хора;
 • Таралеж на пътя – съветва ни да постъпим правилно, според морала ни, във всички случаи с доброта;

Неясни очертания, наподобяващи таралеж – предупреждава ни, че се каним да постъпим зле спрямо друг човек, но ще бъдем наказани за изпратения негатив.

Цвете, лале

Цветята показва прекрасни промени в живота, празници, подаръци и веселие. Ако ги виждате на букет, чакайте възхитителни изненади. Но поотделно някои цветя имат негативно тълкуване и ни предупреждават за проблеми. Например лалето ни казва: очаквай предателство и лъжа от страна на близък приятел. Лилията вещае женски заговори и клюки. Тополата показва завист и ревност от колеги.

Още информация и източници на английски: Изкуството за гледане на кафе; * Символи при гадаене на кафе; * Как да тълкуваме символиката на знаците при гледане на кафе?

Щраус

Щраусът предсказва настъпването на време за важни решения, за проектиране на по-далечната съдба.

В нашето съзнание щраусът е глупава птица, която се крие, заравяйки глава в земята. „Щом не виждам, значи не съществува“, е посланието на този символ. Изрисуван в утайката, той дава обратно послание: настъпва време да изкараме глава от пясъка и да започнем да решаваме проблемите си. Те сами няма да изчезнат, ни казва рисунката.

Разположение:

 • До ръба – боите се от решения и промени, но те ще настъпят всеки момент;
 • В средата – смятате, че сте стабилни и критикувате другите, но ще бъдете принудени да правите изводите за себе си;
 • На дъното – гответе се за активни действия, планирайте, чертайте тактики в перспектива.
Щъркел

Символизира добър живот, решение на проблеми, оздравяване, душевен мир. Ако щъркелът е с разперени крила, в полет, значи неприятностите ще отлетят. Ако са двойка щъркели – сватба, ако са в гнездо – нов дом. Ако образът е размит, грижите са останали в миналото.

Непременно гледайте и това видео, за да разберете как можете да си поръчате платено гледане на кафе при ясновидката Евелина Лютова:

Първоначално публикувано на:01.07.2022 @ 08:40

13 коментара по “Гледане на кафе. Символи и лесни начини за гадаене по знаците безплатно

 1. Здравейте, в чашата си с кафе, което е от капсула забелязах силует на млада жена, какво означава?

 2. Моля, помогнете ми Евелина, гледаха ми за болест и казаха ставни проблеми, може инвалидност или операция на става. Как да разбера дали ме излъгаха?

 3. Гледам си в нас и в чашата едно лице. Помислих си, че ми е важно и го снимах. На другата седмица идва нова управителка и гледам – същото лице. Много яко!

  • Здравейте видях в чашата си мъж вдигнал ръка нагоре и яхнал риба , също така зад него се прегръщат мъж и жена между тях надолу почти до самото дъно се спускат лини сякаш малки пътечки прави и криви разделени , отгоре към тях две бели птици носят триъгълник сочещ със върха нагоре почти до ръба зад тях отново на ръба се виждаше ясен голям триъгълник сочещ връх надолу и от самия връх каточели свързави със него лини и точки прави и криви,отново зад големия триъгълник се вижда женска форма със изправена коса кестенява сочеща нагоре вдигнала ръце ,по надолу по посока на часовниковата стрелка от дръжка на чашата (след образа на дамата) виждам буквата „П“ аа от другата страна виждам как тълпа от хора каточели се бият налагат все едо меле, видях поне още 2 триъгълника по надолу и,към дъното имаше тъмна утаика и на самото дъно имаше 4 или 5 като петна локви и фигура на усмивка и фигура на тъга. ЩЕ ВИ БЪДА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО БЛАГОДАРЕН ЗА ОТГОВОР И ТЪЛКУВАНЕ ПОНЕ ДО НЯКАДЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ!

   • Забравих на спомена имаше кръсх голям и към него малак кръст и двата бяха бели и имаше много точки поздрави !

   • Кристиян , радвам се че сте напарвил опит за гледане на кафе. Фигурите, които сте видял имат своята символика.

 4. На няколко пъти ми излиза на дъното прозорец. Казаха ми, че е на кражба. След известно време у нас влязоха през прозореца и ни взеха пари и два пръстена. Трябваше да повярвам, но съдбата не се променя!

  • Човек трябва да се научи да рагадава знаците. Ако не може сам е необходимо да попита специалиста! С радост ще помогна на всеки помолил ме за това!

  • Възможно е да помогна. Първо правя проверка чрез лична или онлайн консултация. Ако желаете консултация е необходимо да пишете имейл в служебната поща, която ще я намерите във формата за контакт. Необходимо е на напишете свой реален имейл, в противен случай няма да Ви бъде доставена пощата.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.