Как да го накарам да се влюби в мен? 10+ идеи, които работят

Специални техники в отговор на въпроса как да го накарам да се влюби в мен. Как се прави от разстояние и отново?

Мъжът по природа е ловец. Общоприето е мнението, че той прави избора на жена.

В съвременната реалност отдавна не е така. Инициатор на отношенията все по-често става жената. И все по-рядко й трябват хитрости и уловки. Все пак понякога се налага заради прекалената пасивност на съвременните мъже.

Разпознаване на кармичен партньор
Етапи в отношениятаКак се случват
Срещаслучайна, при странни обстоятелства и съвпадения
Първо усещаневпечатление за повторна среща (дежавю)
Първи импулсжелание за помощ, за подкрепа
Чувстваразвиват се екстремални чувства, възниква страст
Проблемивъзникват стълкновения, в тях душите отработват уроци
Нездрави отношениявръзката се превръща в драматична, проблемна
Раздялатя показва неуспех, кармичната връзка ще се повтори в бъдещ живот

В тази статия ще видим секретни техники, които сме почерпили от психолозите и езотериците.

15 работещи техники да се влюби в теб

От гледна точка на психологията жената може да получи вниманието на абсолютно всеки мъж. В началото тя няма много шансове, но след като вложи време и усилия, и ако разбира психологията на силния пол, с времето вероятността за успех нараства.Евелина лютова любов 04

Техника 1: индивидуален подход към конкретния мъж

Уловките, които действат на един, не сработват при друг. Преди да се задействате, съставете психологически портрет на желания мъж и узнайте неговите особености. Разберете какво харесва, какво го отблъсква. Запознайте се с предишните му връзки и с причините за тяхното прекратяване.

Възможно е подготвителният етап да заеме повече от очакваното време. Тази стъпка е трудна и не винаги по силите на жената. При липса на успех потърсете психолог, а още по-добре – ясновидец. Ясновидците са по-ефикасни, защото съкращават времето на проучване и поднасят „на готово“ схема за бъдещо действие.

Техника 2: пораждане на положителни емоции

На първия етап сме узнали какво предизвиква у мъжа радост и възторг. Какво го радва, какво му е приятно. Какво търси, какво предпочита. В първите си контакти му поднасяме досег с най-желаните неща, за да провокираме положителни емоции. След няколко такива епизода той ще свързва присъствието ни с приятни усещания и добро настроение. Старите хора казват: както тръгне… Нека връзката тръгне отначало по най-добрия начин.

Техника 3: затвърждаване на вниманието

Следващата техника насочва отношенията в посока интимност. Супер важен е моментът за създаване на съкровен контакт на ментално и на подсъзнателно ниво.

 • Усещането за близост на съзнателно ниво се поражда с комплименти, приятни думи, обръщане по име и внимание – умение за изслушване.
 • На подсъзнателно ниво помага молба за помощ. Психолозите твърдят, че хора, които са помогнали, започват да изпитват симпатия към този, на когото са помогнали. Те са заели позиция на спасител или покровител, което ги издига в собствените им очи и ги кара да се чувстват приятно.

Създавайки контакт, действайте умерено. Не прекалявайте с комплиментите, не се натрапвайте с често внимание. При случай гледайте в очите мъжа и одобрително кимайте с глава на думите му.

Как помага ясновидката Е. Лютова

По-надолу ще продължим с още похвати. Преди това да видим как да изпълним първите техники – те наистина са трудни, особено ако мъжът е непознат.

Евелина лютова любов 01

Сливане на аурите

Неоценима помощ ще ни окаже ясновидката Евелина Лютова. Тя умее да съставя точен психологически портрет на желания мъж. В него ще видим дори неща, които той самият не осъзнава, но на които се подчинява подсъзнателно. Евелина е събрала много двойки с умението си да разплита (и заплита) истински съкровени отношения между съдбите и душите.

Евелина Лютова оказва помощ за започване на любовна връзка и по по-пряк начин. Тя умее да „напасне“ енергийно двойката и да създаде условия за благоприятно развитие на отношенията.

Още един начин за помощ от Евелина е проверка на миналото за кармично бреме и за повтарящи се отношения от минали животи. Понякога жената харесва определен мъж не случайно, а защото вече е обвързана с него от предишни прераждания. Евелина помага да се разкрие този момент и да се действа според него, а не въпреки него.

Още по темата ТУК: Магия за любов със снимка, която действа веднага, и разваляне на любовна магия. Как се прави?

Как да го накарам да се влюби от разстояние

Разстоянието между хората може сериозно да попречи или забави възникването на отношения. Далече от очите, далече от сърцето, нали… За тези случаи има психологически техники, но по-добре да опитаме с духовни. Духовните са по-целенасочени и бързи.

Техника 4: Аскеза за привличане на желан мъж

Аскезата е доброволно ограничение, жертва на нещо обичано и приятно с цел да се събере енергия за изпълнение на трудно желание. Духовните хора използват аскезата за духовни цели, но не пречи да се откажем доброволно от нещо с цел да привлечем желан мъж.

Обичайната продължителност на аскезата е 21 дни, може и повече (до една година). Може да се провежда периодично (например техниката на 14 понеделника, типична женска техника за създаване на семейство).

В повечето случаи аскезата е пост, но да не я свеждаме до диета. От какво да се откажа? Изборът е индивидуален и съкровен. Отказваме се от това, от което ни е най-трудно да се откажем. Защото правим жертва и в жертвата ще се роди енергията за изпълнението на поставеното желание.

Техкина 5 по Вадим Зеланд

Напишете подробен разказ за това как сте привлекли желания мъж и как сте създали правилните отношения с него. Това е въображаема история, която искате да се сбъдне. Описвате я като вече случила се. Започвате с думите: Ето как се събрахме с моя мъж… Нататък разказвате как сте привлекли вниманието му, за първата целувка, за признанието в любов. Накрая пишете: и така се започна! Завършвате с думата: Красота!

Прибирате разказа си някъде, за да не бъде прочетен. Може да подхраните бъдещото му изпълнение с аскеза.

Техника 6: утвърждения за привличане на мъж от разстояние

За тази техника е нужна като минимум вяра в силата на афирмациите. Ако сте ги ползвали успешно в друга област, отлично!

Примерно утвърждение за привличане на любов и връзка:

Аз съм жена на велик мъж. Аз съм спокойна, отпусната, цветуща жена. Аз съм здрава жена – магнит. Аз съм изобилна. Всяко може желание идва при мен с лекота. А аз излъчвам светлина, любов, благополучие.

Повтаряйте утвърждението (това или собствено) възможно най-често.

Техника 7: числа на Грабовой за любов

За намиране на любовта в живота: 888 412 1289018.

Евелина лютова любов 03

Любовни числа на Грабовой

Числото се повтаря цифра по цифра. Силата се увеличава, ако цифрите се визуализират по време на повтарянето им. Успешна е следната медитация: всяка цифра се визуализира отделно, обвива се в сребърна енергийна сфера и се изпраща към душата на избрания мъж.

Формула на любовта от Евелин Ландмак, която разширява даденото от Грабовой: С32Н66N12О12S2. Буквите и числата между тях се четат отделно така: Це – 43 – Хаш – 66 – Ен – 12 – О – 12 – Ес – 2.

Техника 8: магическо привличане от разстояние

Това е техника за привличане на мъжката душа от разстояние чрез енергията на намерението и силната воля. Представете си образа на желания мъж, обрисувайте го в съзнанието си максимално живо и цветно. Усетете го, представете си какви взаимни чувства ще изпитвате в бъдеще.

Когато образът е изграден не само визуално, но и емоционално, започнете да шепнете тези думи:

Мъжка душа, ела при мен, при мен у дома, ти си отредена за мен!

Как да го накарам, според зодията

В интернет има много информация за мъжете от отделните зодии – какво ги привлича, какво харесват, на какви действия поддават и т. н. Използвайте я, ако не познавате добре мъжа и нямате отправна точка. Все пак нашият съвет е да използвате техника 1, а не техника 9.

Техника 9: избор на поведение според зодията на желания мъж

 • Овенът се привлича от загадъчното и непознатото, постъпвайте тайнствено и нетрадиционно;
 • Телецът цени праволинейното поведение. Пътят към сърцето му минава през трапезата;
 • Близнакът търси вълнуваща енергия – забавен, интересен, обаятелен човек, с когото е весело;
 • Ракът се влюбва в жена, която има потенциал за добра съпруга и майка;
 • Лъвът обича да получава похвали. Той се нуждае да бъде център на женската вселена;
 • Девата не започва отношения просто така. Трябва търпение, докато той обмисли всичко около връзката;
 • Везните ценят самоувереността. Ще ви хареса, ако изпитване комфорт в своето тяло;
 • Скорпионът разглежда отношенията като състезание. Игровият момент съхранява неговия интерес;
 • Стрелецът е изследовател. За да се влюби, дайте му поле за задълбочаване;
 • Козирог държи на първо място своята кариера. Влюбва се, ако се поддържат неговите амбиции;
 • Водолей е мислител. Стимулирайте го интелектуално. Влюбва се бавно;
 • Риби са непоправими романтици. Позволете им да правят романтични жестове и не се бойте да бъдете раними.

Как да го накарам да се влюби в мен отново

Техника 10: шокова техника за обновяване на чувствата

Когато отношенията са се изчерпали, поставете мораториум върху тях. Кажете: трябва ми пауза, за да помисля над бъдещето. Ще се видим след месец. Вие не прекъсвате отношенията, вие ги поставяте на пауза.

 • Какво се случва? За месец мъжът губи комфорта, вниманието, грижата, всички ценности, с които е свикнал и е престанал да забелязва. Първите дни той се наслаждава на свободата, но след седмица го натискат битовите трудности и проблеми. Няма на кой да се оплаче. Няма кой да го приласкае.

Към края на втората седмица той изпитва самота, потиснат е и е готов за помирение. Вероятно ще получите есемес или позвъняване. Ще трябва да удържите още две седмици. Той все още не е преосмислил ценностите си. Това ще се случи във вторите две седмици. Дайте му ги.

Евелина лютова любов 02

Усещането за свобода бързо се замества от самота

Във вторите две седмици ще се изтрият негативните спомени от връзката и ще се подхранят позитивните. Ще възникне устойчива носталгия. Ще се утвърди разбирането за вашите качества и плюсовете на връзката ви.

След като приключи месецът, поставете нови правила във вашите взаимоотношения. Ще се съгласи ли той? Да, той вече истински ви цени.

Събиране на разделени двойки

Сдобряването изисква разрешаване на възникналите по-рано разногласия. Двойката може да се събере, но старите проблеми още съществуват – те не са се изпарили и не са се разрешили по магически начин. Психолозите приканват към семейна терапия и промяна на убежденията. А ето една по-пряка техника от езотериците.

Техника 11: събиране на разделени

Тази техника се упражнява от ясновидци, ходжи, екстрасенси и други с особени способности. Владее се от Евелина Лютова.

Техниката представлява изследване на причините за раздялата.

Винаги в дъното стои негативно посегателство, негативен факт, който е довел до разваляне на добрите отношения и загуба на любовта. Може да е намеса от недоброжелател, магия, кармично бреме от предишен живот, родово проклятие, уроки или друго. Възможностите са около десетина, не повече.

Специалистът открива причината за раздялата и я отстранява. Това води до възстановяване на отношенията.

Погледнете и ТОВА: Молитва за събиране на разделени двойки. Магия за събиране след раздяла.

Как да накарам момиче да се влюби в мен?

Техника 12: действия на мъжа да привличане на момиче

Жената създава своето най-силно и трайно мнение за мъжа в първите 7 секунди от запознанството.

Имате 7 секунди, за да покажете внимание, искреност и добронамереност. Необходимо е да излъчите сигнал, че сте сериозен, стабилен човек, който заслужава доверие.

Усещането за тези базови качества ще остане в нея завинаги. Неправилно дадени сигнали в първите секунди по-късно се променят трудно или не се променят.

Невъзможно е да се реагира за 7 секунди, а срещите по правило са неочаквани. Подгответе се за тях, преди да видите бъдещата си любима. Тренирайте правилно поведение при всяко запознанство, докато станете професионалист.

Бяла любовна магия

Техника 13: златен пашкул

Преди заспиване си представи човека, който искаш да те обича и да мисли за теб. Възстанови образа му в съзнанието си, придай му яркост, цвят, емоция. Изпитай чувства към него, усети ги в сърцето си.Евелина лютова любов 05

Следващата стъпка е да си представиш, че ти си до него. Той те докосва и излъчва към теб доброта и любов. А сега обвий двама ви в пашкул от златна светлина. Представи си, че от сърцето ти излиза златен поток и се влива в неговото сърце. Усети как сте свързани сърце в сърце, гърди в гърди. Между вас протича любовна енергия.

Фиксирай създадения образ и заспи с него. Изпълвай неговото сърце със златна любов всяка вечер и той задължително ще започне да мисли за теб със същото чувство – нежност и любов.

Черна любовна магия

Техника 14: привързване на мъж по името и рождена дата

Тази техника е от арсенала на черната магия, доколкото действа целенасочено към конкретен мъж, без да е взето неговото съгласие. Съществува рискът той да бъде принудително въведен в любовната връзка.

 • На гърба на негова снимка се изписва името на мъжа, къде и кога е роден. Добавете подробности като рожден белег, физическа особеност, имена на родителите.
 • На гърба на своя снимка изписвате имената си и датата на раждане.

Вземате червена ябълка и я разрязвате на две. Върху едната половина слагате неговата снимка с лицето нагоре и върху нея своята снимка с лицето надолу. Двата образа се прилепват в своеобразна целувка. Отгоре се затваря с втората половина на ябълката.

С червен дебел конец завързвате здраво двете половини на ябълката, така че да не се отварят. Докато ги обвивате, казвате думите: Каквото аз събрах, никой да не разделя!

Закопавате ябълката и очаквате резултат след 3 дни, 3 седмици или 3 месеца.

Как да го побъркам по мен?

Техника 15: захранване с кръв

Сред всички техники за енергийно и кармично обвързване на мъж, най-мощни се считат тези с кръв, на първо място менструална (нечиста). Вярва се, че менструалната кръв може да побърка мъжа, да отнеме неговия разум и воля.

Има изпълнителни на подобни ритуали и в днешно време, макар че по-често се срещат предупреждения срещу тях. Има риск поръчителят и дори самият извършител на магическия обред да си навлекат кармична разплата, болест и дори смърт.

Вижте и ТОВА: Бърза магия за любов (лесна магия за влюбване). Как се прави ритуалът.

Личните ми проблеми се решиха и отслабнах 8 кг

Здравейте казвам се Димо Георгиев Господинов на 30 години съм и в момента живея в Йорет де Мар (Испания). Искам да кажа едно голямо благодаря на Евелина Лютова, с нея ме запозна майка ми, с която Евелина си контактуваше от няколко месеца. Имах някои проблеми в професионален и личен план, но благодарение на нейната помощ лека полека започнаха да се нареждат.

Kak Da Go Nakaram Da Se Vlyubi V Men 01

Димо Господинов

По време на ритуалите, които правихме в семейството заедно с Евелина дистанционно по скайпа, успях да отслабна с цели 8 килограма за 3 месеца. Това беше „страничен ефект“ към решаването на личните ми проблеми, които бяха свързани със загубата на любима жена. Жената се завърна и сега живеем заедно.

Всичко това стана без да гладувам  и без лоши  ефекти върху здравето ми. Напротив. Станах по енергиечен, сънят ми се заздрави,  нервната ми система стана  по-стабилна и общо се чувствам като дете пълно с енергия, което не се спира.

В началото и аз бях малко скептично настроен признавам си но видях резултата а и се чувствах страхотно. Затова ѝ казвам едно огромно благодаря, че е така всеотдайна и отзивчива с проблемите на всички нас, още веднъж благодаря ти Еви от все сърце.

Един коментар по “Как да го накарам да се влюби в мен? 10+ идеи, които работят

 1. Вярвам на добрите и лъчезарни хора!
  Предстои ми пенсиониране. Дилемата ми е къде да продължа да живея: при мъжа ми на село или при децата и внучето в града.
  Благодаря и за амулета-подарък и за напътствията, които получих от Вас!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.