Амулет за пари

Как да си направим амулет за пари? Ритуали за енергийно зареждане и активация на амулети и талисмани. Числата на Грабовой и амулетите за привличане на пари

Амулетите оказват позитивно влияние върху владелеца си, като го настройват на определена енергийна вълна. Самият амулет предварително се „зарежда“. Част от силата му се дължи на вложените материали и символи, останалото идва от намерението, програмата в него.

Третият елемент е вярата на собственика му. Тя осъществява контакта между предмета и човека. Без истинска вяра никакво чудо няма да се случи.

Разширени способности на паричния амулет
ФункцияОписание
Практическапривлича пари и събития, които водят до получаване на пари
На ниво психика и съзнаниенастройва за получаване на богатство, премахва вътрешни погрешни убеждения, които са пречка
Защитнаот кражба, измама, необмислени разходи, пропиляване на полученото
Дългосрочнапомага да се разкрие източник на доход за бъдеще

Как да си направим амулет за пари сами

Казват, че саморъчно направеният амулет работи най-добре. Да, стига в момента на изработката човекът да е в чисто положително емоционално състояние, да е освободен от страх, съмнения и притеснения, да е концентриран върху целта си с пълна вяра до степен на непоколебима увереност.

Рискът тук е вкарването на паразитна енергия в амулета, задействане на странична програма, която да му пречи да работи. Рискът е реален, защото нуждаещият се от амулет за пари със сигурност е в затруднено и притеснително положение.

И така, първата задача е успокояване, балансиране и после – вдъхновяване.

Материали и символи
Амулет за пари 01

Амулет за пари по Фън шуй

Най-добрият материал за паричен амулет е металът – монета, предмет от сребро или злато. Добра работа вършат банкнотите. Подходящите цветове са зелено и червено. Зелени са доларите, листата от дафина и мента. Разпространени символи – подкова, четирилистна детелина.

Правила и препоръки за изработване

Изработката е елементарна (ключът е в зареждането). Например амулетът „Силата на Ордата“ е от татаро-монголската традиция, с векове използван за привличане на богатство. Той представлява монета, която се завързва на кръст с шнур и се носи на врата. Може да се ползва намерена монета или ценна – златна. Отличен амулет за пари е банкнотата от 1 долар, носи се в портфейла.

Цени и какво се предлага онлайн

Амулети и талисмани с различно предназначение се продават в езотерични сайтове. Money Amulet се прави индивидуално по поръчка и струва 178 лв, сега промоционално 89 лв. Гривни от червен шнур с възли и вложка – символ струват от порядъка на 20 – 30 лв. Влагането на полускъпоценен камък вдига цената на около 60 – 100 лв. Предлагат се висулки за колие и гривна, ключодържатели, дори картина – амулет. Цените са разнообразни, като рядко надхвърлят 200 лв.

Истински силен амулет за пари от врачка

Индивидуалните амулети от специалист могат да са изключително мощни. Те имат две преимущества. Направени са според конкретния човек, като отчитат вътрешните му пречки да приема пари и блага. Другото е, че гарантирано съдържат правилната програма и трайно променят вътрешната енергетика.

Действие на добрите енергийни амулети

Добре направен амулет решава повече задачи от пряката – да привлече пари. Той работи с притежателя си, като изменя енергийното му поле, извежда от него негативни сили и енергии и позволява на желаните енергии да постъпят в него.

Многофункционален качествен амулет се прави от специалист, който вижда отвъд материалното. Той диагностицира проблемите на клиента и ги решава с енергийната програма. Отделен въпрос е, че човек сам не осъзнава как си пречи и не вижда вътрешните си бариери. Ако ги виждаше, нямаше да се нуждае от амулет, защото щеше да има достатъчно пари.

Ритуали за привличане на пари с амулет

Активирането на амулета се нарича инициация. Чрез концентрирано намерение и съответният ритуал се отправя нареждане как да работи иначе обикновеният предмет. Някои използват силата на лунната светлина, други – на мълчаната вода. Може да се активира с рейки или със следния по-обикновен ритуал.

Вижте и ТОВА: Мощен ритуал за пари действа след един ден.

Заклинания и зареждане с енергия
Амулет за пари 03

На първата снимка е Силата на Ордата – монета, завързана на кръст с шнур

Първата стъпка е изчистване на амулета. Предметът се освобождава от стари енергии. Прост начин е да се сложи под течаща вода и да се изсуши на слънце за 3 дни. Пламъкът на църковна свещ, заедно с молитва, също работят изчистващо.

Следва зареждането. Тук има вариации според използваната сила:

 1. Със собствена вътрешна енергия. Предметът се поставя в кръг от свещи и му се чете заклинание. Текстът е свободен, той казва какви са желанията на човека и какво очаква от амулета. Примерно заклинание: Обричам те да бъдеш входна врата към моята аура, през която да протича мощен поток от парична енергия. Привличай за мен тази енергия от Вселената и ми помогни да сбъдна мечтите си. В това време се визуализира желаното. Подходът е противопоказан за болни хора;
 2. Със силата на природните стихии. Използва се една от четирите стихии. Ако е избрана водата, амулетът се поставя в чист съд с вода. Със силата на визуализацията се пренася вътрешната енергия на водата в предмета. Накрая се благодари на водата. Активирането със стихията земя е същият, но амулетът се закопава в пръст. Въздухът зарежда чрез мощния поток на ветровете, стига да имате достъп до наистина бурен вятър. Огънят не подхожда на всеки материал, защото може да повреди или унищожи амулета;
 3. Със силата на Висши същности и ангели. Призовава се ангел – закрилник, почитан светец или някой от мощните архангели с молба да концентрират нужната енергия в амулета. И в тези ритуали мощна сила има визуализацията. Изпълнителят трябва ярко да си представя как амулетът се изпълва с парична енергия и започва да я предава към собственото му поле.

Вещите в магическите обреди съветват зареждането да се прави на Пълнолуние, за да се впрегне в помощ и лунната енергия. Задължително присъстват осветени свещи, които изчистват пространството. Полезно е ритуалът да се проведе в защитен кръг.

Амулет за пари според зодията (талисман)

На огнените зодии приличат амулети от метал. Препоръчват за Овен хладно оръжие в миниатюрен размер, което се нанизва на синджир или шнур за врата. За Лъв се предпочитат кръгли предмети от злато – монета, халка. Добър амулет за Стрелец са подкова, звезда

Земните зодии се нуждаят от противовес на тяхната разсъдливост и упорство. Подходящи са ярки бижута и украшения. За Телец – могъщо животно, за Дева – сова, за Козирог – костенурка, черна котка.

Въздушните зодии са благоприятствани от безцветно, твърди и остри предмети (формата не е от ключово значение). За Близнаци – висулка, аметист. За Везни – нещо кристално. За Водолей – ангел.

Стихията Вода търси хармония и умиротворение. Помагат й сребро, платина и бяло злато. За Рак подхождат ракообразните форми. За Скорпион – образи на земноводни (жаби, гущери, змии) и символът на собствения му знак. За Риби – раковина или риба от стъкло, кристал, бял метал.

Числа на Грабовой в амулета за привличане на пари

Числовите редове на екстрасенса Грабовой нормализират проблемни ситуации в съдбата и здравето. Той е обнародвал няколко хиляди кодове за разни случаи. Кодовете работят чрез изговаряне, визуализиране и изписване.

Амулетът за пари е перфектното място за изписване на кода за пари на Грабовой. Числовият ред за нормализиране на финансовото положение е 71427321893. Код 414 81 88 превръща времето в пари. 318 798 е за финансово изобилие.

Още по темата ТУК: Числата на Грабовой за пари.

Кои предмети привличат пари в портфейла?
Амулет за пари 02

Промишлено произведени амулети за пари

Листче с кода на Грабовой, придружено със символ на парите – ето силен амулет за портфейла. Традиционните и доказали се предмети са дафинов лист, 1 долар, парченце тамян, символичните образи на златна рибка и птичка. От полускъпоценните камъни – тигрово око, жълт ахат, зелен аметист, червен ахат.

Активиране на амулета и съхранение

С времето амулетите и талисманите се замърсяват, задържат негативна енергия. Те могат да „умрат“ или да се превърнат в зло и да вредят. Понякога подсъзнанието реагира на опасността и заповядва на съзнанието да се отърве от токсичния предмет. Тогава амулетът се губи или се чупи.

За предпочитане е амулетът да се замени с нов. Така човек разглежда постигнатото и си пренарежда целите. Новият предмет се зарежда с обновена програма. Другият начин е периодично амулетът да се чисти и отново да се активира по описаните по-горе начини.

Правилното съхраняване на амулета удължава живота му и намалява риска от израждане. Предметът не се пипа от чужди ръце, за предпочитане е да не се вижда. Ако се носи на врата, нека е под дрехите. Когато се сваля, се завива в чиста тъкан и се поставя на чисто място. Забравен, паднал, загубен и намерен амулет се премахва – той вече е потенциално опасен.

Фън шуй талисмани за богатство

Китайската система за хармоничен живот търси благополучие и богатство по всички възможни начини. Такава цел се поставя при строежа на дом, при неговото обзавеждане, при избора на декорация и аксесоари.

Фън шуй работи със статуетки (Буда, рибата Арована, жаба), с огледала като паричен магнит, с изображения (картини, фотографии), привличащи благополучие, и др.

След магнитите за богатство по фън шуй са кристалите, фонтаните, аквариумите, бамбукът и други растения. „Китайските“ цветове на богатството са златно и виолетово.

Първото условие е чистотата. Според Фън шуй богатството не идва в дом без чистота и порядък.

Реални отзиви за амулета за пари

АниВ терапевтичната практика Евелина Лютова често моли клиентите си да водят дневник. Ето какви резултати е получила дамата Виолета А. (от снимката) вследствие амулета за пари и Божествения ритуал, който са изпълнили заедно с ясновидката, в рамките на пет дни:

 1. Получила е обаждане от агенция за недвижими имоти, че идват клиенти да разгледат нейния апартамент.
 2. Една от клиентките решила да купи апартамента ѝ.
 3. Брокерът ѝ казал, че още клиенти проявяват интерес към апартамента.
 4. Тя смята, че това се е случило благодарение на амулета за пари, който е получила от Еви.
 5. След като е получила амулета, нещата в живота ѝ са се променили в посока добро.
 6. Апетитът ѝ се нормализирал и вече не ѝ се ядат сладки неща.

Още резултати от ползването на амулета чуйте във видеото:

Първоначално публикувано на:28.08.2023 @ 01:07

5 коментара по “Амулет за пари

 1. Рязко и без да го търся си смених работата с почти двойна заплата. Още не мога да се съвзема. Офертата падна от небето. Имам амулет за пари, разбира се!

 2. Не бих рискувала да си правя амулет, след като Еви е насреща и реагира светкавично, когато имам нужда.

 3. От 2 месеца имам амулет на Евелина Лютова, който тя ми подари напълно безвъзмездно, за което съм й благодарна. Промените в живота ми са милион!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.