Чудо направи с мен Божествения ритуал

Обичате ли да четете чужди писма? Сега ще имате тази възможност. Когато  прочетете за проблем на другите , който е идентичен на Вашия, се впечатлявате, че вече е решен по някакъв си начин. Естествената реакция е, че пожелавате да се обадите и да пожелаете за себе си  помощ. На телефона винаги отговарям сама. Нямам секретарка. Ако правя лечебна процедура не вдигам телефона, но после призвънявам на пропуснатите  обаждания. С хората, с които вече работя за тяхното здраве и  щастие чрез Божествения ритуал имам непрекъсната връзка по телефон и на скайп. Дори да не съм на линия съобщенията винаги идват. Вижте какво съобщение получих една нощ:
[00:57:03 |: Нели Спасова: Еви,днес имах много неща да свърша и отсъствах през целия ден.Да зная за ритуала на 12.04.12г в 24.00ч и спазвам всичко по учебник и се моля на Бог този път всичко да е ОК. Тази седмица знаеш,че е страстната и аз всеки ден съм на служба в църквата от 19.00ч до 20.30ч,а в петък и събота почти през цялата нощ.Това е след малко ще затворя скайп,защото трябва да си пусна ритуала „Прости и Освободи“ да си направя вечерното четене на 100 тина имена,да изслушам файла с медитацията и да спя.
Мила ,книгата на Луиз Хей/ Излекувай живота си / ми е настолна от много години и много текстове и пасажи ги зная наизуст и за това голяма част от абзаца за ПРОШКАТА ми е не само познат,но го зная и наизуст,може би и за това видио картините с малките деца веднага ми говорят какво изразяваш с тях и въпреки това сама толкова години не се справих,сега разбрах колко важно е в живота да имаш мнооооооого добър ментор, учител,водач за ръчичка както искаш го наречи за мен  най -точното е СПАСИТЕЛ.Ти си съкровище,не по скоро ти си нешлифован диамант,много трудно открит/почти цял един живот/,в дебрите на АЛЯСКА,но когато те открие човек“това е решение на почти всички проблеми“.Лека  нощ или Добро утро!С много обич!Нели
[00:57:47] *** Прехвърляне от Нели Спасова 177112361_10569786_4915677.jpg ***

[12:35:18] Евелина Лютова: ангелче си ми изпратила
[12:38:10 | Нели Спасова: да и цял ферман
[12:38:13] Нели Спасова : (rofl)
[13:11:06] Нели Спасова: За да изпратиш на близък човек  „ангел”,значи,че човек  преди това си усетил ангелското у него  и осъзнавайки го това му изпращаш „ангел”.

Не съжалявам, че взех парите за ритуала назаем. Ето върнаха ми се толкова бързо. Благодаря ти Еви,че ме изчака за останалата част от парите!Да си жива и здрава да помагаш на всички като мен  нуждаещи се  от щастие !
Бог да те благослови Еви !

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Защита на личните данни
След като използвате тази форма, ние съхраняваме вашето име, имейл и съгласието ви за нашата политика за защита на личните данни. Това е нужно, за да можем да обработваме коментарите в уеб сайта ни. За повече информация прочетете нашата политика за защита на личните данни.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.