Магия за пари със захар. Работещи ритуали за пари със сол, монета и др. Заклинания

Мощен ритуал за пари действа след един ден. Магия за пари със захар и с монета. Със сол за бързо привличане на пари.

Парите никога не са прекалено много. Това е истината и само малцина са склонни да спорят с нея. Тези, които твърдят, че не се нуждаят от пари, могат да игнорират този текст, докато останалите са поканени да се запознаят с ритуалите за пари и със заклинанията. Ритуалът за пари е прост и често срещан вид магия. Основното нещо е да следвате прости правила, които ще ви представим по-долу!

Ако срещате трудности при изпълнението или не сте сигурни дали изпълнявате ритуалите правилно, пишете на Евелина Лютова във форума по темата ТУК! Тя ще ви напътства и ще ви даде индивидуален ритуал, който със сигурност ще ви донесе необходимите пари! Инвестицията, която ще направите, гарантирано ще ви се върне с голяма горница! С други думи малкото пари, които ще вложите в консултацията, ще се преобразуват в много повече пари. Но нека да минем към самите ритуали.

Магия за пари със захар

Магията за пари често се свързва и се отнася към черните магически практики. Но при използването на захарта минаваме в областта на бялата магия, на положителните практики. Кръвта, която се ползва при черната магия, не се слага при магията за пари със захар.

Важно е да се знае, че бялата магия за пари действа, когато човек все пак нещо работи. Тези пари идват като допълнителен доход отнякъде. Може също така да е свързано с повишение или с намиране на друга работа. Но да си седите вкъщи и да гледате тавана, чакайки парите да капнат отнякъде – така няма да стане.

Заклинанието за пари се произнася така:magia-za-pari-ritual-za-pari-12

 • При изгрев слънце излезте на улицата и носете със себе си смес от сол, ориз и захар. От всяка съставка по 50 грама.
 • Застанете така, че слънцето да ви свети в лицето и да осветява сместа (нея я държите в ръката си).
 • Произнесете на глас думите: „Мой сладък живот, мой гладък живот, живея в охолство, а всички беди заминават зад оградата. Бялата захар е чист и свободен живот в изобилие. Амин, така да бъде!
 • Разделете сместа на две равни части. Едната изсипете там, където може да се появят птици, а втората отнесете в дома си.
 • Разварете остатъка от оризовата смес на бавен огън. Ако обрядът е минал успешно, на стените на тенджерката ще се образува равномерен кръг в бял цвят. По този кръг можете да гадаете какво ще се случи.
 • Охладете и оставете някъде за храна на животните, примерно някое прегладняло улично куче.

Мощен ритуал за пари действа след един ден

Вземете каквато и да е саксия за цветя и я напълнете с пясък. Забийте в него 12 свещи със зелен цвят. Запалете ги, мислейки за това, какво искате да си купите с тези средства, които ще бъдат привлечени от магията. Самите пари не дръжте в мислите си, само това, за което ще ги похарчите. По-нататък трябва да се кажат определените за целта думи:

Дванадесетте месеца правят една година, изпълват я със събития и разнообразие. Гърмят над главите ни човешките бури, вият виелици, замразяват всичко със скреж. Както 12-те месеца на годината са вечни, нека така да се махне от мен бедата на безпаричието. Нека всеки ден портфейлът ми да се пълни, с богатство съдбата ми да се натовари. Парите към пари постоянно се привличат, през вратата ми влизат и никога не си тръгват. Амин, така да бъде!

Свещите трябва да догорят напълно. А вие през това време мислете колко радост ще получите от похарчването на парите. Важно е те да се харчат все пак, иначе няма да дойдат изобщо. Ако изпълните всичко правилно, след един ден ще получите определена сума, а по-късно и по-голяма. За да не провалите ритуала, не си представяйте самите банкноти, а само радостта от тяхното притежание.magia-za-pari-ritual-za-pari-11

Ритуал за пари с монета

Много са ритуалите и заклинанията за пари с монета, но най-добър от тях е този, който се прави при новолуние. Това е прост ритуал за сдобиване с богатство и избавяне от нищетата, който не се нуждае от особена подготовка.

 • Необходимо е само да се прави във фазата на новолунието, когато се вижда младата Луна.
 • Излезте от дома си навън, държейки в ръка дребна монетка.
 • Погледнете към Луната и кажете: „Млада Луна, златна Луна. Нека както ти растеш, така и моето богатство да расте. Дай своите сили на монетата, нека тя да стане мой талисман„.
 • По такъв начин вие сте си създали талисман за пари, който доста активно ще привлича към вас богатството. Винаги го носете в тайно джобче на портфейла или пробит и закачен на шията като гердан.

Ритуал със сол за пари

Едно време са казвали, че именно в петък солницата трябва да се напълва до самия ѝ връх. Смятало се е, че подобно действие ще изпълни домашното огнище с богатство и ще предпази всички членове на семейството от болести. В момента на напълването на солницата трябва да кажете:

„Където има солено, има и хляб. А където са те, има благоденствие. Който живее в моя дом, той има благополучие и здраве. Света Параскева на петъка заклинанието прочита и в действие го привежда“.

Как да проведем паричен ритуал

Всеки ритуал за паричен късмет зависи от два фактора:

 1. Лунен цикъл. Всякакви парични ритуали се извършват при пълнолуние или при нарастваща луна.
 2. Точно разбиране на желанието. Вселената реагира адекватно само на конкретните искания, така че трябва да разберете за какво точно са ви необходими тези пари и къде те ще бъдат изразходвани.

Ритуалът за привличане на пари трябва да резонира в душата ви. Не бързайте да избирате първия, който прочетете! Изучете повече сериозни, мистични и забавни начини да увеличите финансите си. Изберете този, който резонира с душата ви. И изпълнете именно него.
Подобрете ефекта с мантра за пари. Този етап не е задължителен избор, но много хора харесват интегрирания подход.

Чай за пари

Ритуалът „Магнит за пари“ изисква:

 • Нов молив;
 • Прозрачна чаша (възможно е да е и чаена чаша, но е важно да е от полупрозрачно стъкло);
 • черен натурален чай;
 • мед;
 • лист зелена хартия.

Приготвяме чай с мед. Поставяме чашата върху лист хартия. Разбъркваме чая с молив по посока на часовниковата стрелка. Мислим, мечтаем за пари. Потопяме се в положителната енергия на бъдещото богатство. Вземаме лист хартия и пишем на него с мокрия молив: „Чайче, пари ще има!“ Самия чай изпиваме. Хартията прибираме в чантата. Това е нашият зелен талисман за цялата година. Той ще привлече пари от различни източници.

Алтернативно изпълнение на ритуала – кафе за пари и банкнота под чашата. Прави се по същия начин, но с молива пишем върху банкнотата.magia-za-pari-ritual-za-pari-09

Ритуал със зелена свещ за пари

Нуждаете се от:

 • Свещ със зелен цвят;
 • сушен босилек (натрошен);
 • зехтин;
 • нова игла.

За да постигнете магически ефект, напишете с иглата върху свещта собственото си име и сумата, от която се нуждаете най-много. Желателно е също така да се посочи целта на натрупването. Намажете свещта със зехтин. Оваляйте я в босилек. Накрая трябва да запалите свещта със заклинанието: „Парите идват, парите растат, парите ще намерят път към моя джоб.

Свещта трябва да изгори докрай.

Заклинание за пари върху фитил

Този ритуал изисква повишено внимание, защото ще трябва да работите с огън.

 • Нова свещ се изчиства от восъка, докато остане самият фитил. Или просто издърпайте фитила, ако е разположен по-свободно.
 • След това запалете фитила от двата му края и кажете бързо думите: „Огън вечен, духът ми е белязан със злато, сребро и всякакво добро. Амин.“
 • Угасете фитила. Остатъка от него носете в чанта вместо талисман.
Паричен ритуал по новолуние (втори лунен ден).

Поставяме банкнота на перваза на прозореца „под светлината на луната“, да стои там в продължение на 5 дни. Парите се зареждат и започват да привличат пари в къщата.

Ритуали за пари на Симорон:
 • Ритуал „Пътят на парите“. Нарисувайте върху петите с червен маркер или лак за нокти знака евро или долар и парите сами ще ви настигнат.
 • Почистване, привличащо пари. Заредете вода като поставите в нея златни бижута и след това я използвайте за измиване на всякакви повърхности.
Забавен ритуал с бананови кори
 1. Кората на изяден банан трябва да се изплакне в съд с вода, като се пее собствено римувано заклинание. Например: „Изплаквам кората, каня парите в къщата“.
 2. Колкото по-весела и жизнерадостна е тя – толкова по-добре работи.
 3. След това отцедете водата и изхвърлете кожите.
Ритуал с чорапи за привличане на енергията на парите

Обуйте чорапите на съпруга си вместо своите и се разходете из най-скъпите магазини и бутици. Ресторанти и офиси за продажба на луксозни жилища. Разхоете чорапите по местата за пари. След това връщате чорапите на съпруга си и го оставяте да ги носи през целия ден.

Ритуалът трябва да се повтори три пъти.magia-za-pari-ritual-za-pari-10

Прости съвети за запазване на парите в дома

Нашите баби са ги знаели. Да ги припомним:

 • Метлата в къщата трябва да стои обърната, със стръковете или космите нагоре.
 • Капакът на тоалетната винаги трябва да е затворен.
 • Не слагайте чантата си на пода, винаги я закачайте някъде.
 • Изберете портфейли, които да отговарят на размера на разгънатата банкнота, за да не си смачквате парите.
 • Знамения, събрани от опита и преданията. При някои хора те работят, а при вас също може да проработят:
 • Носене на зелени зърна кафе в портфейла.
 • Дръжте в портфейла си три различни чуждестранни банкноти.
 • Хванете се за някое копче от дрехата си, когато видите нарастваща луна.
 • Сложете редом с банкнотите в портфейла си и малко нещо символично количество растения за пари (ментово или, дъбово листо, зрънца ориз).

Изберете това, което ви е по-близко. Имайте вяра и всичко ще се сбъдне.

Споделете своите магически ритуали за пари в коментарите!

Вижте и ТОВА: Как се прави наричане на пари? Кой мощен ритуал за пари действа бързо? Магия и магически думи за пари и късмет. Кой е най-силният ритуал за пари?

И един отзив с видео, за да видите как действат ритуалите на Евина. Пишете ѝ:

Петица от тотото СПЕЧЕЛИ синът ми от амулета за ПАРИ от Евина

Здравей Еви, по повод това, че на 13.04  стават две години, откакто те открих и започнахме да работим заедно, искам да ти кажа едно голямо БЛАГОДАРЯ, за промяната в нашия живот. Въпреки че нямах възможност да се срещнем лично, а сме работили само по скайп и телефон, има положителна промяна в нашия живот.

Правихме всичко, което ми изпрати като материали, стриктно спазени са всички инструкции и резултат има, макар и бавно да вървят нещата, както ме предупреди в началото. В дома ми  вече няма  скандали, караници и цари мир и  спокойствие.

magia-za-pari-ritual-za-pari

Цеца и Светли от Роман

От година и 4 месеца няма скандали между мен и мъжа ми, нервите на големия син се успокоиха, малкия вече не го боли корем като преди всеки ден, както беше преди – да се връща от училище и да не се храни добре, както беше тогава. Всичко в семейството е тихо спокойно, има разбиране и животът е по лесен. Благодаря ти за съвместната работа, за всички усилия, които положи, за да промениш нашия живот към по добро.

Преди година и половина ни изпрати амулет за пари след като го гледахме около месец и нещо, големият син спечели петица от тотото, тогава не можах да повярвам, че това се случва, но е така, факт си е. Просто Бог те изпрати при нас в точния момент, когато имахме нужда от твоята помощ. Ти си  ангел, изпратен да помагаш на хора като мен и семейството ми. Много ти благодаря, че промени живота ни, чувствам се прекрасно, жизнена, емоционално заредена и физически добре.

Много е важна вярата и увереността в себе си, положителното мислене, вярата в мечтите, за да се сбъднат, трябва силно да вярваме в тях, това ме научи ти, Еви, да вярвам в доброто, да прощавам лесно и да съм благодарна за малките неща. Ти си невероятен човек. Благодаря че те познавам.

С наближаването на един светъл християнски празник Великден, ти желая здраве, късмет и Бог да те Благослови!

Благодаря ти Еви от сърце, обичам те: Цеца от Роман!!!

Ето го и самото видео в тази връзка:

Първоначално публикувано на:21.04.2022 @ 09:30

2 коментара по “Магия за пари със захар. Работещи ритуали за пари със сол, монета и др. Заклинания

 1. Ще може ли да направиш един амулет за привличане на пари или богатство да ми кажеш какви пари струва и какви данни да ти дам ще съм благодарен ако го направиш това

  • Да, може да поръчате амулети за изобилие, пари, любов . Това става на тел.: 0896 81 55 52 от 14 до 20 ч.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.