Най-силната молитва за пари. Ритуали за късмет

Кои са най-силните ритуали за късмет. Работещи молитви за пари, благополучие и успех. Привличане на пари с фън шуй. Мантра и магия, кодове и числа на Грабовой, талисман.

Във всички епохи човекът се е отнасял към боговете (или към едноличен Бог) за материално благополучие и за облекчаване на условията на живот. Това е логично. На Земята никога не се е живяло леко, а благополучието е достъпно за малцина дори и в 21 век.

В същото време религиозни и духовни хора вменяват вина за материалните желания. Казват, че Бог не трябва да се моли за изгода, не трябва да се моли въобще, защото Той знае най-добре кой от какво се нуждае.

Добре, това е вярно. Но молитвите са нужни, защото са общуване с Бога. С тях човек споделя болките си, те му помагат да подреди мислите си, вътрешния си свят, приоритетите си. Да осъзнае важни неща. Затова съществуват и ще съществуват молитви за всичко, което желае един човек.

Молитви за материални придобивки
За каквоПравилно построяване на желанието
За паримолим за средства, с които да помогнем на себе си и на други нуждаещи се
За успех, за кариерамолим за положение, което ще подобри живота ни, а ние ще подобрим живота на други
За благополучиемолим за спокойствие, в което да позволи да се обърнем към нуждите на душата
За късметкъсметът показва, че Божието благоволение е нас, може да се молим за него или за Божията помощ, еднакво е
Най-силната молитва за пари

Молитвата с най-голяма и категорична сила идва от сърцето. Нищо егоистично и егоцентрично не достига до Бога. За да ни чуе, е нужна сърдечна чистота и благонадеждност на помислите. Ако молим: Господи, дай ми 100 хил. лева, мислейки какво ще си купим с тях, вероятно гласът ни да заглъхне във Вселената.

Магия за пари Евелина Лютова 03

За да получим Висша подкрепа, нека мислим за истинското си желание. В действителност, никой не желае пари просто да ги има. Парите трябва, за да си осигурим нещо друго. Да помолим Господа чистосърдечно и открито за истинското си желание.

Пример: желаем пари, за да си купим жилище. Молитвата ще звучи така:

Господи, чуй съкровеното желание на сърцето ми да имам собствен дом. Мечтая да имам свое кътче, което да приюти моето семейство и да живеем в разбирателство и любов. Моля те да ми помогнеш с пари или по друг начин да се сдобия със собствен дом. Подкрепи ме, моля те от цялото си сърце и с цялата си любов. Благодаря ти, че винаги си с мен в моите нужди и в моята радост. Да се свети Името Ти, амин!

„Отче наш“ като молитва за пари

За вярващия молител, който отправя от сърце молитва към Господа, не са необходими специални текстове, които да наизустява. Не са нужни сложни формули. Дори каноничните текстове не са задължителни.

Достатъчно е молещият се да говори с прости думи от сърце или да изрече великата молитва за всички случаи „Отче наш“. Тази молитва е абсолютно достатъчна за всичко, без нито едно изключение. Дори и за пари. В нея е казано: … дай насъщния ни хляб днес …

Насъщният хляб е всичко материално, от което се нуждае човека – и парите, и покрива, и дрехите, и храната, каквото е нужно за оцеляването и поддържането на живота.

Освен това Отче наш заявява нашето смирено приемане, че волята на Бога е над всичко: Да бъде Твоята воля… Показва правилната позиция на молителя: аз моля, но какво реши Господ.

Впрочем, ако не сме сигурни, че е редно да молим за едно или друго нещо, можем просто да добавяме към всяка своя молитва: Нека бъде Твоята воля, не моята. Или: аз желая това, но нека бъде както Ти си решил.

Хуна молитва за пари

Сега сме в средата на годишния период, най-подходящ за хуна молитва за финансови и материални достижения. Текстът е написан от Джуал Кхул. Указанието е да се чете 30 дни между 15 юни и 15 юли за най-мощен ефект.

Божествено Присъствие, отварям се към теб със душа, ум, сърце и воля и най-смирено те умолява да излееш над мен своето Божествено Изобилие. Моля се то да се материализира чрез мой собствен успех и късмет. Помогни ми да превъзмогна страха, за да реализирам Твоя план на Земята. Официално обещавам да премахна вътрешните си пречки за приемане на Твоето изобилие и след това да използвам Твоите блага, за да служа на човечеството. Вярвам в Твоя точен и навременен отговор на моята молитва. Нега е волята Ти.

Как помага ясновидката Лютова

Евелина помага на хора, които не достигат желаното с молитва. Има разни пречки пред успешната молитва, така че не е рядкост човек да се нуждае от помощ.

Магия за пари Евелина Лютова 02

Ясновидката съдейства по различни начини, според конкретния случай. Тя вижда пречките пред осъществяването на желанието. Намира кармични и магически причини за неуспеха (и ги премахва). Извършва ритуали и обреди, които водят до желаното. Подкрепя клиентите си морално в пътя им към поставената цел.

Още подробности ТУК: Мощен ритуал за пари. Действа след един ден. Магия за пари. Как се прави?

Киприянова молитва за късмет

Запознатите с православния канон знаят, че Киприяновата молитва е един текст от Требника за свещенослужене, отреден за борба със зли духове, черна магия и дяволи. Това е оръжието на Православната църква с магиите.

Оправдано е да се чете Киприянова молитва, когато има съмнение за намеса на зли сили и за направена магия. Тогава не се моли за късмет или за пари, а се моли за премахване на злото. Когато пътят се изчисти, се отваря и късметът.

Киприяновата молитва се чете от свещеник.

Молитва за спешна нужда от пари

При спешност в ситуацията се обръщаме за помощ към Николай Чудотворец. Защото ни трябва чудо, а светецът е „специалист“ в чудодейните развръзки. Молитвата към Николай не замества молитвата към Господа, а я допълва и подкрепя. Надяваме се светецът да отнесе спешното ни искане до Бога и да помогне.

Свети чудотворче Николай, отнеми молбата ми до Господа. Нуждае се от спешна и много бърза помощ. (описваме ситуацията и назоваваме от какво се нуждаем). Моля те да ми помогнеш да разреша тази трудна ситуация в живота ми и да ускориш разрешението. Разчитам на теб и се уповавам на Бога. Благодаря ти, амин!

Молитви за благополучие

Боже, благодаря Ти, че ме държиш под Твоя протекция и защита. Благодаря Ти, че закриляш семейството ми. Отново се нуждая от Теб. Моля Те да подобриш живота ми, за да не употребявам толкова голяма част от времето си за създаване на материални блага. Моля Те да освободиш време в моя живот, за да обърна внимание на душата си, да се развивам и да израствам. Нуждая се от по-добри материални условия за това. Моля Те да ме подпомогнеш. Вярвам в Твоето милосърдие и човеколюбие. Амин!

Привличане на пари с фън шуй

Голям процент от постулатите във фън шуй са ориентирани към привличане на материално благополучие и конкретно пари. Има стотици начини, които работят добре и сами, и в комплекс.

Магия за пари Евелина Лютова 04

Фън шуй магнити за пари

Започва се от поддържане на чистота и идеален ред в дома, защото парите не идват в хаоса. Фън шуй използва предмети и талисмани за привличане на пари, например хотей и трикраката жаба.

Китайската система обръща внимание на портфейла. Той трябва да е нов, здрав и за предпочитане син. Указва да носим в него символи на богатството, които „викат“ парите, например дафинов лист.

Ритуали за привличане на пари

Съвременните духовни течения виждат света като енергийни потоци, които привличат подобното и отблъскват противоположностите. На тази база са създадени енергийни ритуали за привличане на желаната енергия, включително на парична енергия.

Вземете дебела пачка банкноти и нарисувайте върху нея символът на безкрайността (легнала осмица). Затворете очи, притиснете пачката между дланите и си представете, че съдържанието става все по-тежко. Вдигнете дясна ръка с банкнотите нагоре и визуализирайте как количеството им се увеличава. Почувствайте как тежат и едва ги удържате.

Този ритуал работи добре, ако притежаваме способност за ярка визуализация и способност да съпреживяваме визуализациите.

Още нещо интересно ТУК: Вълшебен код за спешно получаване на пари. Думи за привличане на пари. Как се прави с вода?

Народни вярвания и съвети от баба ми

Българският народ не вярва в чудодейното забогатяване и гледа с лошо око на чорбаджиите. Затова народната мъдрост е създала правила и забрани, които имат за цел не забогатяване, а съхраняване на притежаваното. Българинът векове се е страхувал да не загуби малкото, което има, което се е отразило в народната система от вярвания и е изменила народопсихологията.

Ето какво да НЕ правим, за да се предпазим от обедняване:

да не метем навън, а навътре; да не работим в неделя; да не перем на празник; да не оставяме чанта на пода; да не подпираме метлата, а да я окачаме; да не заемаме сол или хляб, да не даваме пари в заем във вторник; да не оставяме кесията празна; да чистим ъглите в дома; да не търпим течове. По времето на бабите ни е съществувал железен принцип: да уважаваме земята и труда, защото чрез тях идват парите.

Вълшебен код за спешно получаване на пари

Според нумерологията парите не обичат числата 2, 6 и 7. Препоръчва се да не се инвестират или дават назаем суми, съставени от тези числа, например 700 лева или 2000 лева. Шестицата вещае финансови трудности, а 0 и 1 – пустота.

По друг начин третира числата руския екстрасенс Грабовой. Той „сваля“ от Висшите светове цифрови кодове, които свързват енергията на човека с желания енергиен поток във Вселената. Така всяко желание става действителност.

Магия за пари Евелина Лютова 01

Грабовой публикува обширен набор от кодове в своите книги, а неговите последователи постоянно обогатяват списъка с новоизмислени комбинации.

 • Изобилия и процъфтяване: 714 273 218 93
 • Пари от незнаен източник: 520 741 8
 • Голям доход: 318 612 518 714
 • Материализиране на пари: 9798733714615
 • Финансова независимост: 3657745
 • Започване на работа: 93151 864 1491
 • Работа на мечтите ми: 493151 864 1491
 • Създаване на клиентела: 419 488 71
 • Професионален успех и признание: 914 481
 • Богатство: 318 798
 • Постигане на финансова цел: 894 719 7848
 • Увеличаване на продажбите: 541 213 819 48

Числата се разшифроват по смисъл. Например 520 741 8 осигурява пари от неизвестен източник. 520 значи неочаквани пари, 741 значи осъществяване с Божествените механизми, 8 накрая е „благодаря“.

Магия за пари

Вземете банкнота от 100 лв. Осветете я, за да я пречистите от енергията на хората, които по-рано са я докосвали. Сгънете я на четири, като казвате:

Нека банкнотата се умножи и още като нея да ми доведе!

Приберете в портмонето и не я вадете, докато не получите извънредни пари.

Погледнете и ТУК: Числата на Грабовой за пари и любов. Мнения и идеи за тяхното приложение.

Привличане на пари с вода

Осигуряваме си свещ, вода от извор, порцеланова чашка без декорация, тишина и спокойствие за действие. През нощта разтребваме масата, избърсваме я от праха и запалваме свещта за изчистване на пространството.

Поставяме в средата чашката с изворна вода. Покриваме я с дясна длан и изричаме: Парите сами идват в ръцете ми! Покриваме с лява длан и казваме: Парите в ръцете ми са винаги много! Третия път покриваме чашата с двете ръце на кръст и повтаряме двете заклинания едно след друго.

Оставяме чашата под лунна светлина и си лягаме. Сутринта обгръщаме чашата с две ръце и казваме: Изпивам водата и веднага получавам пари! И изпиваме до последна капка!

Цвят на портфейл за привличане на пари

Всеки цвят носи някаква полза, но за мощно привличане на пари служи синьото. Синият портфейл е истински магнит за пари. Той носи късмет и тегли успеха към работата, бизнеса и ежедневието.

Знаци за привличане на пари, талисман

2024  е година на Зеления дървесен дракон. Той е символ на императорска власт. Негов приоритет са разкошът и луксозния бляскав живот. Новият покровител обича ярките цветове в декора и дрехите, блясъка от метализирани бои и бижута, изискани скъпи блюда, фойерверки, бенгалски огън и конфети, шумни празненства и купони. Ако го уважим, той ще ни се отблагодари с благополучие и добри приходи.

Вечните амулети за привличане на пари са дафинов лист, пробита монетка, четирилистна детелина, пентакъл на Соломон, растение Дървото на парите, подкова, фигурки от радонит и хризолит.

Ето и едно писмо до ясновидката, което взехме от нейната поща:

Аз съм Поли от Израел и благодаря на тази велика жена Евелина

Отдавна бях чувала за Евелина, но явно моментът тогава не е бил назрял, макар че болката и страданията бяха и са все още непоносими. Бях изпаднала в сериозна финансова криза и имах нужда да стане чудо.

И така в една късна декемврийска нощ далеч от родината на хиляди километри, съвсем случайно попаднах на предаването по „Диема фемели”, видях  г-жа Евелина Лютова, изчаках да видя как  работи, повярвах в нея и ѝ позвъних.

Molitva Za Pari 01

Поли от Израел, 22 -02-2014 г.

От тогава няма ден през,който да не си пишем или говорим. За няколко седмици от началото на нейните ритуали нещата с финансите ми започнаха да се оправят.

Евелина  наистина е професионалист. Човек който въпреки огромната си заетост намира добрата дума, бърка в сърцето ти, в болката ти – вади злото и  връща радостта на живота. Важното е само  да и повярваш, а от там нататък е тя – професионалистът Лютова. Има заклинание за всеки проблем и инвестицията в нейната работа се изплаща с голяма печалба!

Вижте и ТОВА: Мантра за пари и др. мантри за изчистване на кармата. Тибетско мантруване за пари.

7 коментара по “Най-силната молитва за пари. Ритуали за късмет

 1. Преди около 6 години се връщам в дома си и гледам имах в саксия едно цвете много красиво след 1час цветето повехна съвсем без причина попитах свекърва ми зао е повехнало а тя ми отговори че го поляла с минерална вода нищо друго и понеже зълва ми се беше развела за това че ходила при врачки правела магии и ги сипела в саксиите мина ми през ума че може да е нейно дело но не обърнах внимание на това след 6 месеца счетоводителката на фирмата ми ми открадна парите които и бях дала да внесе осигуровките на работниците след още 3 месеца получих инсулт а преди това се разведох след което разбрах че зълва ми е приятелка на любовницата на мъжа ми която пък е циганка нещата около моя развод са били подготвяни много време но зълва ми се разведе по напред.Въпреки че сме разведени бившия ми вече съпруг продължава да ми помага и това дразни много и двете приятелки аз не се виждам с тях не съм се карала и не желая да ги виждам само че като се изнесах от дома на бившия ми който не искаше да го правя а искаше да остана да живея с майка му и сестра му свекърва ми с която много сме се разбирали получи психическо разстройство та се наложи дъщеря и която работеше в чужбина да се върне и да я гледа.След време попитах бившия ми вече мъж за това цвете увяхналото а той ми каза възможно е да го е поляла със солена вода.Та действа ли тази магия още защото съм сигурна че е имало такава и как да откажа зълва ми да се спре и да не настройва децата ми срещу мен.Също и да спре да прави магии.

 2. Имам ли направена магия? Защо аз и синът ми, който носи същото име като мен не можем да си намерим работа? Всичко се проваля в последният момент.Напоследък започнах да страдам от случайни травми, и сега съм със счупен пръст на крака. Моля Ви помогнете ми!Живея в Америка, кажете как да се свържас Вас!

  • Моля пуснете въпросите си написани на кирилица на имейла посочен в сайта на главната страница в ляво. Там има изисквания за отговор на въпрос. https://dalgoletie.com/

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.