Кой и защо прави магия с великденски яйца?

Сигурна съм, че всички сте чували, за това че се прави магия с яйце. Може би се питате дали някой би посегнал да направи магия на този светъл празник Великден?

Да, има такива зли хора, които не се притесняват от традиции, свян, морал и етика. Те са способни с цената на всичко да навредят на нищо не подозиращи хора. Това може да бъде ваша близка или далечна роднина, а може да бъде и любезната ви съседка. Затова ако имате и малкото съмнение, не давайте ваше писано яйце на хора, които не ви харесват. Намерете си някакво оправдание и просто не давайте.

Яйцето приготвено от вас или престояло в домът ви, е поело от вашата енергия и вашите тайни. Давайки доброволно писано яйце на зъл човек, вие давате част енергията си запечатана в яйцето.. По този начин много лесно може да се направи магия, която да ви унищожи.

магия с яйце - 012Друг е въпросът когато дадете свое яйце на човек, когото обичате и ви обича. Тогава се дава сила за живот и , любов и пожелание за щастие. Разменят се силни енергии и точно в това е смисъла на борбата с яйцата.

Ако обаче такова яйце попадне в ръцете на зъл човек, тогава нищо добро не ви чака. Всички хубави сили, с които сте заредили яйцето, докато сте го изписвали или боядисвали ще бъдат използвани против вас и вашето семейство. Има много познати случаи, при които се използва великденско яйце за направата на тъмна или черна магия за унищожение на човек или цялото семейство.

Прави се специален черен ритуал с това писано яйце и не след дълго време започват деградивни събития в живота на цялото семейство.

Самото изписване на яйцето е вид благ и бял ритуал. Там всичко е открито и наричането е да има здраве, щастие, любов и благоденствие в семейството. Белият ритуал поражда любов и разбирателство, а черният поражда омраза, неразбирателство, злоба и разруха. Хубавия ритуал го знаете как се прави, но за другия ви уверявам, че няма да ви разкрия точно какво се прави и какво се казва в злокобното заклинание, за да не би някой злонамерен човек да го направи и да злоупотреби с него. Магьосниците могат да изпълнят поръчката на злите хора срещу някакво заплащане и повярвайте клетвите винаги хващат. Затова отново ви предупреждавам да внимавате на кого давате своето писано яйце.

Черупките на писаните яйца, след като бъдат изядени е много важно да съберете внимателно, да ги загънете в салфетка и да ги закопаете на място, което само вие знаете. В противен случай може да бъдат изкопани или извадени дори от боклука и да бъдат обект на магическо злонамерено въздействие върху вас и роднините ви.

магия с яйце - 013Чували сте, че с яйце се прави изтегляне на негативни въздействия и магии от човешкото тяло. Да, вярно е. С няколко такива ритуала човек може да се излекува от какво ли не. Задължително при този ритуал се казва силно заклинание. После човек веднага почувства облекчение.

Някои хора намират яйца в къщите си на тавана или в двора си. Това не е безобидно или случайно. С яйце се правят тъмни магии. Често след като намерите такова яйце може да се случат нещастни събития в живота ви. Възможно е да се разделят хора, които да вчера са имали прекрасно семейство. Възможно е да се разболее от тежко нелечимо заболяване и бързо да си отиде от земния живот. Много лоши неща може да се случат.

Затова мой съвет е ако намерите яйце на необичайно място, веднага да се обадите на човек, който може да ви помогне в неутрализирането на тези лоши магии. Не го хвърляйте. Сложете ръкавици или с лопатка го подхванете и сложете във вестник или найлонова торбичка. Съхранете намереното яйце докато не го видя аз или докато не го види мага , към когото сте се обърнали за развалянето на магията. Експертът окултист (магьосникът) знае какво да направи, за да неутрализира тази тежка и тъмна енергия, която е заложена в яйцето.

Симптомите, които може да получите при такава магия са многобройни. Ще изброя някои от тях:
магия с яйце - 015

 • Загубвате жизнени сили
 • Спи ви се повече
 • Лесно се уморявате
 • Събуждате се недоспали и уморени
 • Сънувате кошмари
 • Не спите спокойно
 • Започвате са се карате с близките хора
 • Ставате агресивни към другите
 • Не можете да търпите никого до себе си
 • Не можете да понасяте себе си дори
 • Бърза смяна на настроенията
 • Обхващат ми маниакални състояния
 • Депресирате се лесно
 • Приемате нещата навътре
 • Обиждате се от най-малкото
 • Чувството ви за хумор все едно никога не сте го имали
 • Усмивката ви сте я загубили
 • Не ви се живее
 • Минават ви черни мисли за самоубийство

Установите ли един или няколко от тези симптоми е необходимо веднага да ми се обадите или да се доверите на друг окултист, за да се вземат навременни мерки.

Вероятно сте чували, че някои хора са намирали кухо яйце в двора си. Това е друг вид също черна магия и се прави за изтичане бързо на живота на даден човек или на всички в семейството. По същия начин безопасно и не с голи ръце го загъвате в хартия или найлоново пликче и ми го предоставяте, за да го изследвам за какво и за кого е направено. Аз после си правя съответния ритуал за неутрализиране.

магия с яйце - 014Ако имате нужда да споделите вашия случай или да искате съвет, може да пишете коментар под тази статия или на лично съобщение. Може да се обадите и на телефона обявен в сайта и профила.

Имала съм много подобни случаи и с радост съм давала помощта си. Важното е да се вземат мерки докато не е станало достатъчно късно, защото от такъв вид магия често финала е трагичен.

Аз, Евелина Лютова с удоволствие ще ви помогна.

16 коментара по “Кой и защо прави магия с великденски яйца?

 1. Здравейте, прочетох Статията ви, но не намерих моя случай, който също е важен според мен. Мъжа ми почина преди 5г, а баща ми преди 3г.. Днес отидох на гроба и видях, че яйцата които бях сложила на гробовете им на Томина неделя ги няма. Какво може да е това?

  • Вашият случай е по- особен и тревожен. В света същестуват над 5000 видове магии и в една статия не може да се опише всичко. Свържете се с мен ако желааете да поговорим по Вашият случай. Ще внамерите имейла под всяка статия.

 2. Здравйте ,първото великденско яйце,бях поставила на хладилника в кутиика,имах икона на св Марина и също я поставих ,в кутията при яйцето,след два дни вкъщи имаше страшна смрад-яйцето бе спукано и дори с червеи,на какво се дължи това?Миналогодишното яйце забравих да изхвърля,но то все още е здраво??? Вкъщи няма никакъв късмет и разбиррателство,да не говорим за любов и уважение.

  • Отговора е ясен мила Венета. В семейството ви има мощно негативно въздействие, което ви се показва с такива знаци.Мога да ви предложа десетмитунта консултация, която може да поръчане във формата за контакт в сайта.

 3. Здравейте !Прочетох статията за яйцето.Мъжа ми намери яйце чимшира. И го изхвърли.на брега на реката до дома ни.Чудя се за какво е направено.Постоянни кавги сме с съпруга ми.Благодаря ви!

  • Изхвърлянето на яйце в течаща вода не означава разваляне на магията. Необходимо е да се направи нещо много по- различно от самото изхвърляне. АКО НЕ СЕ НАПРАВИ, СТАВАТ ОЩЕ ПО-ЗЛЕ НЕЩАТА В СЕМЕЙСТВОТО СЪС ВСЕКИ ИЗМИНАЛ ДЕН. Моля изпратете лично писмо тук: info@dalgoletie.com

 4. Здавеите на 02. 05.2019г.намерих заровено с Бяла черупка яйце. Притисних се не го докосна с ръце събрах го в найлоново пликче и го изхърлих в контейнер. Какво ли е?

  • Възможно е да е случайно, но аз не вярвам да е безобидно. Намерете начин бързо да ми се обадите по телефона. Моля изпратете лично писмо тук: info@dalgoletie.com

 5. Прочетох статията ви не съм давала и вземала яйца не съм и намирала но симтомите които сте изброили се появиха отдавна при мен и се задълбочават затова искам съвет или помощ от вас

 6. Баща ми и майка ми се разделиха всичко е налице от състоянията при татко

 7. Ох , здравейте ! Да виждам себе си във всички тези състояния. Намерих натрошена черупка от яйце в червен цвят . Събрах я с ръце преди да прочета статията .. незнам какво да правя .

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.