Сбогом депресия, сбогом черна магия! (отзив за успешно разваляне)

Често магията е причина хората да изпаднат в депресия. Една от стъпките при разваляне на черна магия е воденето на дневник.

Съвременната медицина има медикаменти, които причиняват пристрастяване. Много от хората, с които съм говорила, искат да премахнат тези антидепресанти, но като че ли не успяват без чужда помощ. За един такъв човек ще стане дума по-долу.

Евина разваляне на черна магия

Евина по време на едно от телевизионните й предавания.

Известно е, че черните магии причиняват емоционални и здравословни проблеми като депресии или маниакални състояния. Методите ми за премахване на тези черни магии перфектно и комплексно ликвидират както магиите, така и съпътстващите проблеми. След енергийното изчистване с божествените ритуали се премахват всички магии, здравословни проблеми и човек се чувства като нов.

С всеки мой клиент имаме ежедневна комуникация по скайп или по телефон.

Независимо дали клиентът ми е в чужбина или аз съм в Унгария, където водя езотерично предаване в една унгарска телевизия, имам перманентна връзка с него.

Това е важно, защото клиентът може да се допита за своя проблем или пък да сподели радостта си от постигнатите успехи.

разваляне на черна магия Петър и Мария

Мария и Петър от Симитли, развалили черна магия по методите на Евелина Лютова

Част от енергийната терапия при развалянето на черна или ментална магия е споделянето в ДНЕВНИК. Всеки сам пише ежедневно своите преживявания, емоции, проблеми и постигнати успехи от началото на нашата енергийна работа при развалянето на магиите. Установих, че това е добър начин да се постигнат още по-добри резултати по пътя към щастливия живот на поразените от черни магии.

А и самите дневници са илюстрация и доказателство за промяната, която се случва с хората, при това стъпка по стъпка. Много от самите тях остават изненадани, като прочетат какво са написали самите те, защото тази промяна е наистина впечатляваща и радикална и не е възможно човек да предвиди или запомни всяка една нейна фаза, ако не я запише.

Примерен дневник при разваляне на черна магия, който Мария реши да сподели.

По-долу ще прочетете какво е споделила моята клиентка Мария от Симитли в своя дневник изпратен по скайпа.

31.08.2014 г./неделя/ 162 ден с Еви:

Спокоен ден. Приятен ден. Бях неуморна, това не ми се е случвало от много месеци. Много домакинска работа свърших, не мога да повярвам, че имах сили да го направя. Доволна останах от себе си, имах настроение, прокрадват се лоши мисли, но за кратко, бързо ги отпращах.

Подготвена за понеделник, работих по фирмата на Пламен, но спокойно и разумно. Не бях изнервена и напрегната. Променят се нещата в мен. Аз съм си аз, но много ми е различно.

Щастлива и радостна, аз съм си аз. Чувствам се силна, такава, каквато бях преди 30 години. Щастлива съм от настъпилите промени. Чудесно е да се чувстваш силен, да имаш сили да поемеш повече работа и повече предизвикателства.

[23:02:56] Мария и Петър Симитли: 01.09.2014 г./понеделник/ 163 ден с Еви: Денят започна прекрасно. Станах спокойна, знаех си задачите. Изкъпах се и след това реших да медитирам. Пуснах си твоите клипове, Еви. Един месец, откакто ги имам, и само клиповете за медитация не бях слушала. Нещо постоянно ме спираше. Седнах на спалнята с хавлията, както си бях, и си пуснах клипа да слушам и да медитирам. Такова велико спокойствие ме обзе. Колкото можах, толкова, но се чувствах изключително добре и доволна от себе си. Отидох с усмивка на работа и с настроение, каквото не съм имала отдавна. Бях щастлива и доволна от себе си. Какво щастие е само да се чувстваш така.
[23:03:17] Мария и Петър Симитли: Eви, поклон, мила моя Еви!
[23:03:24] Мария и Петър Симитли: Ти си голяма работа!
[23:03:48] Мария и Петър Симитли: Благодаря ти!!!!!!!!!

Сбогом на депресията след развалянето на черните магии

Преди нашата индиректна среща с Мария тя бе една нежна и чувствителна жена, която беше обидена, угнетена и изтощена от магиите. Вземаше медикаменти и антидепресанти. Беше намръщена и недоволна от всичко и от всеки. Не казваше накриво нито една дума на тези, които са й причинили душевния дискомфорт, но за сметка на това всичко насочваше навътре в себе си и сълзите й бяха готови всеки миг да рукнат от прекрасните й дълбоко чувствителни очи.

За щастие тази съкрушена жена вече:

след развалянето на черните магии живее втори – ЩАСТЛИВ живот.

Ако имате проблем и от подобен характер и мислите, че може да сте обект на черна магия, може да проверите дали това е така и на какво точно се дължат проблемите ви, като зададете своя въпрос ИМАМ ЛИ МАГИЯ на мейл: info@dalgoletie.com

Вижте и видеото за случаи на черни магии за смърт на цялото семейство:

Ето разказ за здравословните проблеми на една госпожа, която е вдигнала ръце от лекарите:

Документален запис от ритуала за астрално изчистване на чакрите от декември 2013 г.

60 коментара по “Сбогом депресия, сбогом черна магия! (отзив за успешно разваляне)

 1. От няколко дни имам много силно главоболие и се страхувам на какво се дължи това?

  • Главоболие човек може да има от много причини. Ако желаете консултация свържете се с мен като ми пишете във формата за контатк в сайта.

 2. Имам ли направена магия? Разделям се с мъжете до 2 години,а ако задържа 1 мъж след 2-рата година той започва да ме бие.

  • За да видя дали има магия е необходимо да напарвя обстоен преглед. Нека първо направим десет мунитна телефонна ковсултация и след това ще разберем какво е положението. На пръво четене не ми харесва. Трябва бързо да се вземат мерки. Ето мейла на който да ми пишете лично: info@dalgoletie.com Опишете накратко проблема и оставете данни. Ще отговоря.

  • Може би -да, може би -не. Дали сте ми само име и въпрос. За да погледна и да дам точен отговор са ми необходими повече данни, които обаче напишете в този мейл, който отварям само аз.Там никой няма да види вашия проблем. Моля пишете лично на този мейл: info@dalgoletie.com

 3. Здравейте , бих искала да ми кажете Виктор Глубювски има ли направена магия и ако има кое би могъл да бъде. Благодаря ви предварително!

 4. Здравейте, искам да питам след като бившата на моя мъж идва пред входа ни през март месец да даде дрехи на децата купени от нея,не се чувствам добре здравословно ,правих множество изследвания които излизат,че съм добре ,но аз не се чувствам добре. ТАААА…..ИМАМ ЛИ МАГИЯ

 5. Здравейте,ходихме с баща ми на гледачка тя ни каза,че му е правена магия за смърт през цялото време последната направена е била 2016г. Искам да попитам овен,че разваляте можете ли и да гледате?

 6. Ot 4 godini sme razdeleni sas mija mi zaradi druga jena toi kato ce li poluda i vinagi mi kazva ce iska da bide s men no vse ne se polucava i sega predi 3 sedmici si doide uj sas nas da bide i da jivee no na 9 tiya den pak zamina za cujbina bez da se sboguva s nito edin ot nas i men vece nito me tirsi nito me iska i s decata e taka misla ce ima neshto koeto ni razdela i ne ni varvi i na dvamata

 7. Здравейте госпожо Евелина Лютова,
  Днес когато ми се налага да се сблъскам с проклятие, черна магия или по-точно с действията на лош човек започнах да чета всичко пространството. Сигурно има нещо, защото от всички хора които се занимават с тези неща, се спрях на Вас. Вие имате явно най-силно излъчване и спокойствие. Нещата които прочетох и видях ми вдъхват вяра и надежда. И аз като всички които по някакъв начин са наранени, искам да ми помогнете.
  И така искам да знам и те Моля кажи ми тегне ли някаква магия/проклятие над мен и моето семейство?

 8. Еви, от много години не ми върви и виждам,че все назад и назад отивам, имам ли магия направена или си въобразявам.

 9. Zdraveite kak da razbera dali ni pravi nqkoi magi mlado semeistvo sme s dete sluchvat ni se strani neshta , poneje sum pesimis i mn ne vqrvam v tezi neshta no majut mi vqrva izkam da znam kakvo vijdate za nas i bixte li mi pokazali po nqkakuv nachin za da vi se doverq i spodelq iztorite ni .

 10. Искам да знам има ли магия жена ми или е циклофреничка.. Вече 4 път лети до любовника си в испания.. Циганин с 7 присъди и издирван в България.. Изоставя децата сутрин когато съм на работа и изчезва.. Краде пари… Заеми.. А после се кълне че е за последно и все едно не била тя.. Взе да ми писва да ме прави на глупак и търся нелогична причина за нелогичните и действия.. Не се маха нито пуска молба за развод.. Само ходи да се… Дали аз съм глупак или тя има нужда от помощ? Бъдете искрени.. След тези унижения да ми кажете глупак е комплимент за мен!

  • Живко, Вие изключително добър и търпелив човек. Има мощтно негативно въздействие и е необходимо да се неутрализира. Моля изпратете лично писмо тук: info@dalgoletie.com

 11. От 2014 год в живота ми взеха да се случват странни неща и то все негативни повечето от тези неща се случваха лично на мен все назад и назад докато през 2016 год отново . . . едва не загинах при трудова злополука и после 3 месеца след това без никакви признаци и причини жена ми ми сервира че се разделяме това за мен е края обичам я много и не мога да си представя живота без нея тежко ми е не издържам не знам какво ще последва от това не ми се живее вече !!!

 12. Не ми върви в любовта опасявам се да нямам направена магия все се чусвам депресиран и в къщи майка и и тя е сглавоболие болки в краката постоянно моля за помош. Дата Рожденния 03.03.1979г

 13. Имам ли магия. Мъжът ми се изнесе вечно е в търсене на жени. Защо.само лоши неща ни се случват.?Ще се разведем ли?

 14. Zdraveite Evi! V posledno vreme nesrata s men I decata mi ne vurvuat dobre.Golemuiat mi sin se chuvstva samoten I othvurlen niana podhodiashta sreda i priateli I strada,malkuat mi sin se razbolua ot skolioza, a az ne moga sa se sproavia s parire.Ne moga da razbera na kakvo se dulji tova. Imam li niakakvi negativni vunchni vluania? Mnogo bih se radvala ako mi pushesh.Rodena sum na 13.10.1971 g. Blagodaria ti!

 15. Децата ми ме мразят незнам какво се объркаМАГИЯ и ли проклятие изоставиха ме сама болна ослепявам прогресивно няма кой вратата да ми отвори телефона също мълчи ЩЕ ИМАТ ЛИ МИЛОСТ КЪМ МЕН

 16. imam li magiq….polu4avam pani4eski ataki…..izpitvam strah….stres…..i po to4no za kakvo e napravena

 17. zdravei az sam vav 4ugbina sega ne sam na rabota ot 3 meseza ne mi varvi vav givota giveia sas edin 4ugdenez no vse pove4e ne mi varvi sas nego ,bez deza sam razvedena vav balgaria imam li nehto napraveno i sled kolko vreme hte zapo4na rabota i imam li hans za v badehte

 18. Ne ni varvqt neshtata v kashti.nito na men,nito na maja s koito jiveq,nito na dashterq mi.loshotii i loshotii
  ..veche si mislim che nqkoi ni e napravil neshto…ima li neshto napravweno sreshtu nas?

 19. От както се омьжи голямата ми дьщеря се лутах между претенциите, насочени кьм нея от страна на свекьрвата и благополучието ,което демонстрираше зет ми.Не можех да си обясня провинциална амбиция ли е или е плод на силна майчина ревност кьм единствения наследник на рода.Радостта от ражадето на двете ми внучки дори беше помрачена.Чудих се вьзможно ли е това да е нормално до каквито и обяснения да достигах.Стараех се да сьм над нещата и да помагам на детето си ,доколкото ми позволяваха.Залисана по израстването на децата ,подтисках тревогата си за пьлното затваряне на детето си.До преди 2 години ,когато след разболяването на свекьрвата се изплаших за сьстоянието на дьщеря ми.Когато помолих да си обьрне внимание се сбльсках сьс страшна реакция от зет ми.И от тогава се ,започна психически тормоз ,граничещ с агресия,отмьщение,и всякькви начини за подчинение ,вина ,недоволства,упреци,обиди и вьрху мен.
  Наруши се комуникацията и достьпа до детето ми,до степен такава ,че и аз да не знам как да помогна или да спасявам детето си
  Не знам вече какво да мисля ;кьсмет ли е ,ревност ли е ,любов ли е ,сметка ли е ,изневяра ли е ,диагноза ли е ,за сурогатна майка ли е взета,или е негативна енергия и защо ?

 20. Привет,имам двама сина.Големият Иван имаше приятелка Кремена,разделиха се и малкият Христо тръгна с нея.Това не ми харесва.Той не идва при нас от 3 години,това е грях.Как да си върна сина?Има ли направена магия?Ще бъда благодарна ако ми пишете.

 21. Здравейте, бихте ли ми казали има ли някакво негативно влияние над семейството ми? Имам предвид не само мен и съпругът ми, но и майка ми и баща ми, както и семейството на брат ми. След катастрофа в която с брат ми едва оцеляхме, нещата тръгнаха само надолу, баща ми се разболя тежко и сменихме няколко болници докато го закрепим. Затова се обръщам към вас с молба за помощ: има ли направена магия?
  Предварително благодаря!

 22. Здравей те Евита искам да ви попитам един въпрос.Със Съпруга ми бяхме много щастливи навсякъде ходихме заедно споделяхме един на друг но изведнъж нещтата се промениха той започна да не споделя започна да закаснява движи с един мъж които със сигорно му влияее много.Искам да попитам мойем ли да направи те нешто тои постояно да си бъде с мене и детето .Благодаря много предварително.

 23. Здравейте!
  От няколко години всичко в семейството ми тръгна назад. От 2011година съпругът ми се разболя от рак. Претърпя 2 операции и беше възстановен. Сега рака отново се завърна. Аз се чуствам вечно уморена, с болки които се появяват изведнъж и така отзвучават. Уредите се чупят един след друг, въобще пълен ад.
  Моля помогнете!

 24. Ще се излекува ли сина ми от епилепсията която има ?До кога ще е моята самота ?Ще имам ли човек до себе си ?

 25. Бих искала да зная имам ли магия.От дълго време се чувствам като че не съм азл

 26. Zdraveite ot 8 god jivotat mi se promeni ,vsi4ko zapo4na da se razpada parvo problemi s da6terqmi posle razvod .Zapo4nax da se 4ystvam po razli4no dipresirana,iskam da vi popitam imam li magiq?

 27. Здравейте!пише ви Светлана род.22.11.1959г.Въпроса ми е дали имам магия, и ако имам защо е направена

 28. Здравейте, Евина!
  Благодаря на Бог и Провидението, че попаднах на Вашата статия. От много години усещам, че над мен и моето семейство тегне особена енергия / не обичам думата „магия“ /.В трудни за нас моменти винаги съм се молела горещо да бъдем освободени от тази негативна енергия, но имам чувството, че все нещо не достига.Бихте ли ми помогнали животът ни да се промени?
  Напълно съм съгласна с Вас, че в семейството жената поема цялата енергия, така е и при мен. Моля ви за съвет и помощ.

 29. zdraveite,az sam ve4e goliamo momi4e ,oba4e 4ial jivot se zanimava s doktori,dori v momenta basta mi e s zapusheni arteri 100%, no az seda v kashti i ne znaia kakvo da pravia, izobshto tsialoto semeistvo sme kato otneseni,bez maika mi koiato po4ina mlada.mnogo vi molia da mi kajete kakvo da pravia za da pomogna na bashta mi?

 30. От доста време живота ни тръгна назад,работим,а все повече затъваме,стигнахме до развод

  Моля те,Еви,кажи ми тегне ли магия над моето семейство и какво да направя,за да си помогна?

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.