Имам ли магия? Тест

Имам ли магия? Тест. Как да разбера кой ми я е направил? Как да разберем дали сме прокълнати? Симптоми и знаци.

Тест „Имам ли магия“ – предлагаме ви да се тествате за магия! Отговорете на следните въпроси с ДА или НЕ:

 1. Чувствате ли се напоследък странно неспокойни без причина? ДА/НЕ
 2. Сънувате ли понякога кошмари? ДА/НЕ
 3. Чувствате ли, че някои хора не ви харесват без причина? ДА/НЕ
 4. Обичани от вас хора започват ли да ви дразнят напоследък? ДА/НЕ
 5. Имате ли странно дискомфортно усещане в корема понякога? ДА/НЕ
 6. Получавате ли подуване и къркорене на червата понякога, обикновено вечер? ДА/НЕ
 7. Усещате ли напрежение във въздуха, въпреки привидно спокойна обстановка? ДА/НЕ
 8. Чувствате ли се в депресивни състояния по-често от нормалното? ДА/НЕ
 9. Забравяте ли понякога дребни битовизми като например дали сте изключили някой електроуред, който би причинил пожар? ДА/НЕ
 10. Чувствате ли понякога, че не се намирате на точното място? ДА/НЕ
 11. Идва ли ви да си тръгнете от някое събитие, на което задължително трябва да присъствате? ДА/НЕ
 12. Имате ли сте симптоми на заболяване и медицинските изследвания да са били като за здрав човек? ДА/НЕ
 13. Напоследък получавате ли напрежение или болки в главата? ДА/НЕ
 14. Усещате ли понякога метално-кисел вкус в устата? ДА/НЕ
 15. Чувствате ли се несигурни? ДА/НЕ

Резултати от теста „Имам ли магия“:

 • Ако имате по-малко от 3 отговора „ДА“, това означава, че е възможно да имате негативни въздействия, но по-скоро това са симптоми на други дискомфортни състояния.
 • Ако имате от 3 до 8 отговора „ДА“, това означава, че е абсолютно възможно да сте под въздействието на негативни въздействия, наречени магия.
 • Ако имате повече от 8 отговора „ДА“, е абсолютно сигурно, че сте под въздействието на силни негативни въздействия и е желателно да вземете бързи мерки за необходимата корекция на енергийно ниво.

Евелина Лютова

За  разширен платен отговор дали имате магия в семейството и какво е вашето здравословно състояние,  може да пишете във формата за коментари по-долу, като опишете подробно кои от симптомите на магията наблюдавате у себе си. Колкото по-подробно опишете случая си, толкова по-точна ще бъде диагностиката на магията. Пискайте час за платена лична консултация  или такава по вайбър или месинджър с камера  и  разберете какво е вашето положение лично от ТУК.

Аз съм Евелина Лютова и съм професионален парапсихолог, емпат и работник на Светлината.

Помагам на хората да узнаят имат ли негативни въздействия, магия, заключен късмет или родово проклятие. Това, което отличава  моята работа е, че  работя по създадена от мен система за енергийна работа базирана на древните  ритуали и  техники за десктрукция на  лошите влияния, така наречените магии, паралелно със  висок клас апаратура, която доказва  пораженията върху човека и до каква степен е  станало това вече факт. Друго, което отличава моята работа  с хората, с които работя , е че винаги идва резултатът рано ил икъсно и  те се радват на щастието и здаревето.

Моята мисия на тази Земя е предопределена още преди да се родя и тя е да се занимавам професионално с това. Моята работа е само и единствено да лекувам тялото и душата на човека, който е поразен от негативните въздействия и злите влияния   от лоши хора към добри хора.  Поради тази причина съдбата ме е насочвала да изучавам древното китайско лечителско изкуство и съвременните методи на парапсихологическо въздействие, което  максимално подобрява  клиентите, които ми се доверят и работят с мен.

Нека  разкажа какво представлява магията.

Магия е дума с латински корени и означава обреди, ритуали, символи, действия с цел използване на свръхестествени сили. Магията е първата наука в Света, която се базира на естествените сили на природата.

Магия съществуват от зората на човечеството и продължава да играе важна духовна, религиозна и медицинска роля за много култури и в наши дни.

Ритуалите са действия, мисли, чувства и думи, които се повтарят многократно на определени цикли.  Съвременната психология ги нарича утвърждения. За да имат ефект в животът на човека те трябва да се повтарят с емоция, която е движещата сила в  тези действия през определен период от време  и определено количество на ден. Това в миналото се е наричало заклинание, а в съвремието се нарича  утвърждение. Малка игра на думи, която не е от съществено значение освен разликата във звученето. Едното е старовремско, а другото  научно и съвременно.

Съществува ли изобщо магията?

Някои казват – да, други – не.

Истината е,  че независимо дали вярвате или не-  такива сили съществуват, независимо, че нашите земни очи не ги виждат.

Всеки сам трябва да достигне до прозрението  и до  съществуването на магията или е само мит и начин за манипулация на  хората със слаба  и лабилна психика.

Идвали с при мен хора, които не са вярвали, но след сблъсъка с странни  негативни събития случващи се години наред,  вече  са започнали сляпо да вярват, че има някаква свръх негативна и черна сила, която ги дърпа надолу  и надолу в житието.

Приканвам ви  да не  я отричате, само защото никога не сте се сблъсквали пряко с нея.

Такава позиция автоматично ви поставя в ролята на неверника, който твърди, че  ток практически  не може да съществува, защото не може да се  види насоченото движение на електроните движещи се в атомите . Въпреки това същия неверник се възползва от  техниката на съвремието, което неизбежно работи само и единствено с  ток.

Друг пример бих дала със също невярващите в наличието на радиацията, която нито се вижда, нито се пипа, но в малки количества тя кара  флората и фауната да расте повече и да се раждат  близнаци и при  хората и при растенията. Същата  тази радиация в прекомерни количества  умъртвява всичко живо.

Е, съществува ли тази радиация , която не се вижда?

Да …

Как се прави магията?

По същия начин както не се вижда насоченото движение на електрони в атома и се получава електричество, по същия начин както не се вижда радиацията и тя  помага в малки количества или време в големи, така и съществува магията която се прави само и единствено със силата на мисълта и емоцията. Не се виждат и мислите на хората, които имат огромен потенциал и които по този начин могат да сътворят разрушения в живота на други хора, но има и хора, които възстановяват по същия начин със силата на мисълта и емоцията.

Разликата между черния и белия магьосник.

 Разликата между черния и белия магьосник е в силата на мисълта. Черните магьосници насочват своята сила към разрушаване, а белите към изграждане.

Важното е как ще се насочи силата – за  разруха или за възраждане.

Лошото е че  злите сили действат бързо  в разрушаващия процес бих казала от раз, а добрите сили  имат дълъг период на възстановяване  и отново изграждане.  Много по- трудно е да се възкреси нещо, което е разрушено, отколкото да се изгради на ново. Човешкия живот обаче не може да се върне   в утробата на майката, за да се започне животът на ново.

Често при мен идват хора, чиито живот е разрушаван от години. Когато вече е останало само руини и пепел  от животът им , чак тогава се сещат, че има разрушително негативно влияние. Много от хората в семейството вече не са живи благодарение на тази магия. Чак тогава хората започват да вярват, че има нещо което  ги блокира и унищожава и  вече всичко е станало в животът им на пук и прах.

Каква е задачата на белия магьосник?

Задачата на белия магьосник е да съгради отново от този пух и прах  живота на хората. Това не става бързо. Често отнема месеци и години за да се възстанови  по-голямата част от нещата при потърпевшия от черната магия. Затова този, който желае това да стане е необходимо да има силна вяра, търпение и да действа  по указанията ми. Както казах по- горе  моята работа е коренно различна и се отличава с това, че  който ме е наел да възстановявам  неговия живот разрушен от магии   или както се казва – да развалям магии, е необходимо да има много  търпение и да следва съветите ми. Без това работата ни е обречена на провал.

Видове разваляне на магията.

Развалянето на магията е два вида.

Единия вид е чисто физическо действие. Ясновидеца усеща къде е заровен предмета, чрез който е направено черното заклинание и магията. Отива до мястото. Изкопава го. Изхвърля го.  Това е  неговата работа. Просто трябва да пропътува  разстоянието от офиса или домът си  ясновидеца до  мястото където  е заровена магията и да я изрови. Това е най-трудоемката работа, която бих казала е капка в морето в сравнение с работа, която е по ИСТИНСКОТО ИЗЧИСТВАНЕ.

Дали обаче е разрушена магията по този начин?

Не. Защо?

Защото  предмета, материала, който е заровен или поставен или подхвърлен е само  помощното средство, което носи далеч по-малка сила отколкото заклинанието с което е поставено, заровено или подхвърлено  това, което носи пагубното въздействие. На тези предмети аз им казвам патерици. Когато човек изхвърли патериците не означава, че ще започне да ходи  свободно. Така и  е положението когато се намери, изрови и изхвърли обекта на магията. Често тази „патерица“ е изпяла песента си и изхвърляйки  намереното нещо  не  означава, че нещата при човека  върху когото е направена магията ще се оправи веднага и животът му ще тръгне така, както иска самия той.

Какво е необходимо тогава да се направи?

Втори вариант на разваляне на магията.

Това което правя  аз е да се премахне негативното въздействие на черните магии или родови проклятия на енергийно ниво. Онова което е оставило отпечатък в енергията на човека.  Магията се явява като една негативна  деструктивна и разрушителна програма,  по която човек подсъзнателно върви и не знае защо взима все лоши избори в животът си. Това е така, защото е заложено чрез тази черна програма  човек сам да върви към своята гибел.  Това е нещо като вирус в компютъра. Влезе ли веднъж, трябва да се изтрие старата заразена информация и да се преинсталира  харддиска. Идва техник  прави това онова на компютъра и хоп- готово. При развалянето на магиите на енергийна основа  работата е далеч по- сложна и  дълга във времето, защото не можем да бръкнем в мозъка на  човека   и за извадим вируса на магията от там.  Магията прави  разрушителни невронни пътеки, по които човек върви винаги по грешния път.

Целта на моята работа е  се направи фина преинсталация  на подсъзнателно ниво на човека и това става по особен начин. Работила съм за създаването на тази система и програма повече от 30 години и непрекъснато я усъвършенствам . Всеки с когото работя има перфектни резултати, защото целта е да се помогне, а несамо да се плаща.

Като казвам плаща веднага се сещам че първия вариант  при изкопаване на магията  плащате веднага и никой после де не се интересува от вас .  В моя случай  чрез енергийната работа   ние имаме перманентна  връзка поне една година във времето. Всеки ще каже,  че иска веднага да се отърве а не да чака 1 година. Веднага казвам за тези нетърпеливите старата българска поговорка,  че хубавите неща стават бавно. Има още една : „И Москва не е построена за една година.“

Тук обаче какво се случва през времето когато започна да работя аз с хората искащи да им развалям магиите?

Моята работа по  изчистването става още в първите  ден, два, три. Зависи от  тежестта на магията. Това е най- трудната и тежка енергийна работа , която може да си представите. С други думи магията се разрушава веднага , след като човек я пожелае и поръчва. След това  премахването на остатъците и  онова което казах по-горе че всичко от магията е станало на   пух и прах  във животът  на потърпевшия от магиите  е необходимо да се изгради за около 1 година.  Това е бавния процес. Той далеч е по-лесен и много по- приятен бих казала от моята изчистваща работа. Този процес го  прави моя клиент, който ме е наел да коригирам животът му. Той го прави под мое наблюдение, съвети и инструкции. Аз се явявам като  добрата учителка или  строгия ментор или фасилитатор в този дълъг процес. Често с моите клиенти ставаме  приятели за цял живот, защото започваме да се чувстваме като любими и обичащи се роднини.

Какво става когато  се откаже човек,  който вече е пожелал и започнал работа за развалянето на магиите?

Отказването става в мигът, в който  клиентът трябва да се залови с работата по препрограмиране на своя мозък с помощта на   моите съвети. Това е чисто и просто мързел и нежелание човек са си помръдне пръста  за промяната на своя живот към по- добро. Някои хора си мислят, че след като си плащат е необходимо друг да им върши работата , друг да слага в устата храната му, друг да дъвче вместо тях, друг да преглъща и накрая  друг да им бърше  г..а  на финал.

Има неща, които всеки сам трябва да прави. Аз наистина много съм опростила процеса и той е изключително приятен, независимо коя програма човек ще избере от тези, които му предложа да възстанови своя съдбовен път след  развалянето на магията от моя страна. Те са на база ПРИЛЖОНА ПСИХОЛОГИЯ. В тях няма нищо магично. Има ценни съвети как човек да започне с простички действия да привлече с лекота онова, което желае в животът си.  Това в същност не е развалянето на магията. Това е черешката на тортата, която аз съм подготвила за  човекът имал до преди няколко дни  магия или друго  негативно въздействие.  Тази черешка всеки сам трябва да си я сложи и после да си я яде с наслада.

По време на този процес трябва да се спазва стриктно рецептата  и да се изпълняват онези простички и лесни стъпки, които ще отведат човекът на пътя на неговото сладко и така желано щастие. Защо казвам  на пътя? Защото щастието е пътуване, то не е спирка или гара, но е един непрекъснат процес на движение и човек се движи  в своята щастлива и комфортна зона. Но  за да стигне до там, някой трябва да му показва правилните стъпки.  Това не е трудно  и бих го сравнила като  слагане на храна в устата на гарджето от майка му.  Тук идва и проблемът на тези хора. Те просто искат да стоят с отворени гърла и дори не желаят да преглътнат храната така добре сдъвкана  и сложена от гаргата в устата им.

Запомнете, че това, което сами трябва да направите , никой друг не може да  го направи. Важното е, че през този  дълъг и  не бих казала толкова труден път имате спътник- ангел в човешки дрехи, който с много безусловна любов и грижа ще ви води по този трънлив понякога и хлъзгав път.   Просто трябва да тръгнете. Първата крачка е най- важна и вие сами трябва да  я направите. Всичко останало е в мои ръце.

И ако  човек е поръчал и всичко е направено от моя страна, но трябва самия той да започне корекцията  и в този миг се откаже, защото видиш ли е решил, че му е скъпо или трудно или не знам какво си… Тогава  следва  нещо, което не ви го пожелавам. Всичко това, което е изчистено  не се връща назад към отказалия се. В никакъв случай не се връща.

Следва нещо много неприятно и то не е  следствие на мои действия, защото аз на никого зло не съм и няма да направя дори пожелая. Става така , че  обещаното  изобилие за енергийната ми работа се пренасочва  и потъва на друго място. Не изпълнилия клиент обещанието си  бива оставен от мен на Вселенския  Закон за Приемането и Даването. Според него  всичко, което си обещал и дължиш на някого, но доброволно не е дадено  се пренасочва към друго място и хора и  не остава при  този който е обещал.

Това е духовен закон и той не подлежи на корекция. Ако човешките закони имат вратички  за избягване от отговорности и наказание, то духовния вселенски закон  е неумолим.  Той работи безотказно и на всекиго дава или връща според  заслуженото. Често се случва при такива  хора  отказали се да оставят дължимото за енергийната работа да загубят нещо много ценно в животът си.

Говоря както за материални ценности като пари, които ги крадат, за коли които   стават на купчина ламарина след катастрофа, говоря за загубени имоти, говоря за всичко което може да се загуби в живота на човека, който не е спазил обещанието си да се издължи за енергийната работа включително и  с човешки животи. По същия начин когото  човек вземе кола на лизинг и не я плаща след месец два му я взимат.

Когато вземе кредит и не го плаща му вземат къщата и остава на улицата.   Затова е много важно човек да изпълни обещанието си, което е в същност обещание към себе си. И  тръгнал вече по новия път да го извърви до края, за да стъпи на своята магистрала на щастието.

Какво правя аз с такива хора които са ме наели и не  доплащат?

Свършвам си енергийната работа по изчистването до края, която зависи от мен и съм обещала. Забравям ги и никога не им се обаждам. Оставям ти на провидението и на вселенския закон за Изобилието  от Даването и Взимането.

Какво става с тези, които не са се издължили за енергийната ми работа по изчистването?

Започвайки работа по изчистването и възстановяването  на клиента ми първо идват  прекрасни резултати в следствие на моята работа. Изчиствайки напълно  негативните въздействия  предавам топката в ръцете на човека, който ме е наел да довърши работата. Това е абсолютно задължително и аз го споделям това с моите клиенти още преди за започнем общата ни работа. Такава е програмата по която работя.

След като  не са спазили условията и не са  изпълнили  съветите ми и не  довършили работата си,  самите те загубват тези  добри резултати. След време тези отказали се  клиенти ми се обаждат и казват, че от моята работа първо са се подобрили, тръгнали са добре нещата, но видиш ли после са загубили  това или онова и  започват да ме обвиняват. Тогава аз напомням, че  когато се върши една работа, то тя трябва да се довърши, за да има краен перфектен резултат.

И най- вече  всичко хубаво трябва редовно да се обезпечава по предварителна уговорка. Често хората имащи магии за пълно унищожение в емоционален и  финансов план не могат да си позволят изцяло да  платят своите ритуали. Тогава предлагам някакво разсрочено плащане. Ако започналия и отказалия се прекъсне процеса  то загубите и щетите в  животът на човекът не изпълнил обещанието си започват с пълна сила.

Започва преливането  на малкото изобилие, което имат все още да се пренасочва  към други хора, които обикновено ги крадат или унищожават имуществото им.  Паралелно с имуществото  се разрушават  взаимоотношенията  и дори  се стига до най- лошото и непоправимото свързано с човешки животи на членове на семейството, за жалост не  най- възрастните, а най- младите.

Нека отново да подчертая , че всичко това идва  от нарушения Вселенския закон за вземането и даването на изобилие.

Така, че всеки сам решава дали иска да спечели или да загуби. Плавилата са написани от Вселената и духовния закон.

Безопасно ли е развалянето на магията  от страна на развалящия?

Не че не е безопасно, а бих казала направо смъртоносно. Магьосниците, които вършим тази работа трябва много добре да сме обучени, защото всичко, което се премахва от клиента  се прехвърля на наш гръб в истинския смисъл на думата.  Много често ми е идвало да приключа с дадения случай и да се откажа.

Работата е в това, че след като „взема“ върху себе си тези магии, или родови проклятия или заключен късмет или каквото и да е негативно въздействие, то  започва да действа в моя живот. И ако аз не съумея веднага да го трансформирам  и да се отърся от него то действа разрушително в моя живот.

Често съм преживявала  болести от моите клиенти. Загубвал ми се е гласът за известно време, чувствала съм всички онези симптоми на моите клиенти, които съм ги „вземала“ от тях и които са в следствие на магиите.  Често съм усещала смъртните случаи, които е трябвало да се случат на моите клиенти.  Много пъти  това се  отразява и на моето тяло и сега ще ви покажа  снимки на това, което е ставало с мен в следствие на изчистване на магиите.

Ето например  на тази снимка в следствие на изчистване на  магия за унищожение на  семейството   след изчистването се появиха тези тъмни петна по пръстите ми.

имам ли магия тест

Снимката е на следващия ден след премахване на магията.

Това е първата снимка на белия фон. На следващия ден  на цветния фон с ромбоидчета  в бледо синьо и цикламено  виждате как  петната по пръстите ми започват да избеляват и на последната снимка на фона на цветята  вече са чисти пръстите ми.

как да разбера кой ми е направил магия

съществуват ли магии

Това не е болезнено  за разлика от  това, което ще видите  на следващата снимка, която  се получи след  изчистването на родово проклятие  на едно семейство. След този случай не можех 2 седмици да се появя от дома си.

На първата снимка съм  2 часа преди за направя изчистването   на черна магия за смърт  правена с живак„ Снимах се случайно с диска на Диана Дафова, която ми го подари  за добро приятелство.

как да разберем дали имаме магия

На втората снимка съм 20 минути след развалявето на магията снапарвена с живак на моята клиентка  целяща да бъде унищожено цялото семейство.

имам ли направена магия

На следващата снимка  съм 2 ден след изчистването на магията за  смърт направена с живак на семейството. Всичкое върху мен. Тук се боря вече за моя живот.  На легло съм и неузнаваема.

как да разбера дали имам магия тест с олио

На следващата снимка съм на 3 ден след като изчистих магията.Положението е още по- зле.

как да разбера имам ли магия

4 ден

как да разбера дали имам магия

и след това бавно започнах да се възстановявам. През тези дни аз не можех да се хратя . Пиех вода само през сламка.

Ето на следващата стимка към на 8 ден . Още е трудно да се каже ч есъм се възстановила, но все пак успявам да се усмихна поне за снимката.

мартин захариев ясновидец мнения

И е ето ме на долната снимка на 11 ден след развалянето на магията на семествато  напарвена с живак за пълно унищожение на цялото семейство.  Има още белези  по лицето. Сега след като пиша тази статия   8 месеца след това  все още имам   остатъци от развалянето на тази магия. Това е за съжаление положението. Нарочно ви показвамвсичко това , защото исках да покажа на онези, които мислят , че трябвада си давам здравето и живота безплатно. Затова  всичко при развалянето на магиите е толкова  тежко.

как да разберем имаме ли магия

Тук в този случай наистина исках да приключа  с развалянето на магиите на хората за винаги, защото  това е болезнено както за тялото, така и за душата ми.  Когато се  пооправих забравих за това и продължих с моята мисия да помагам.

На тази  нелицеприятна снимка по долу виждате  за съжаление мои задни части.

какво да направим ако имаме магия

Това което се вижда е огромна синина  в следствие на изчистване на черна любовна магия на една дама, според която тя не трябваше да си намери  точния човек в животът си. След като развалих черната любовна  магия  и ми се появи това синьо сърце на моя задник а при  нея започнаха подобренията. Тя  започна да се поокопитва в животът си и  започнаха да се лепят мъжете по нея. Избра наистина подходящия за нея  и започнаха да работят по въпроса за общо бебе.  Животът им стана песен. Аз все още не съм се виждала с нея  и него на живо и не се знае дали ще стане някога това. Трябваше да се видим по предварителни уговорки когато тръгнем от Пловдив за Варна, защото тя  отиде при новият си мъж в Стара Загора. Нейният мъж се запозна по телефона с мен и много ми благодари  за това, че съм и помагала до сега.   В една зимна нощ  след няколко седмици ми звъни телефона от непознат номер и вдигайки  бях  атакувана от мъжки клас, който  започваше водната вербално да ме атакува, че съм се подигравала с болните хора и как така съм взимала пари за това.

Недоумях и зададох въпроса  за какво става въпрос. Та аз изкарвам хората от  това, че са с единия крак в гроба а не че се подигравам и дори ограбвам.  Той  е разбрал, тя   изплаща на някакви месечни вноски за работата, която съм направила за нея и има перфектен резултат.  В същия миг от най- добрата и бяла жена станах най-лошата и черна. Вдигнал телефона и ме навря в  миша дупка. Разбира се  тази дама приключи с  изплащането на  моята работа. Ние поддържахме още известно време връзка по телефона  и аз обясних какво може да се случи. Тя вдигаше рамене и казваше, че нищо не може да направи.

Аз приключих комуникацията с нея и продължих спокойно да си работя с другите хора, знаейки че Духовния Закон за Вземането и Даването ще си свърши работата без моя намеса и някакво желание за отмъщение. Аз съм човек който не знае какво е чувството да искаш отмъщение. Така уча и моите клиенти и ще разберете защо ако решите да работите с мен.

Та така , до момента до който тя  изпълняваше моите съвети и редовно изпращаше адекватното равностойност на изобилието идващо в животът и  във финансов и  емоционален план  всичко вървеше добре. Тя се отърва от бившия си мъж който я помиташе от бой и тя често лежеше на земята почти умираща  и без сила да стане и да нахрани 4 годишната си дъщеричка, която ставаше свидетел на всички скандали и побоища.

След като не успя да се разбере с новият си мъж, който го намери, че е необходимо да си плати за своето щастие дошло  след развалянето на магията  се случи онова, което  бе изпратено от провидението.  Тя забременя и преди да роди  той я изхвърли като мокро коте на улицата в студената мартенска нощ.  Тя бременна и дъщеря й   останаха на улицата съвсем. Това го научих след дълго време, когато ми се обади по телефона и ми плачеше, че  нищо не е станало от нашите ритуали. Обясних защо е станало така,  успокоих я и пожелах  много късмет.  Тя ме помоли да започнем пак да работим, но този път  аз отказах категорично да давам здравето и животът си за неблагодарни хора.

Затова  развалянето на магиите изисква  време, търпение, упоритост и  равнопоставен обмен на енергия. Енергийната работа е скъпо платена защото се равнява на човешки живот. Парите са енергия. Моята работа е енергия.  Във Вселената има  някакъв баланс и ако той не се поддържа се къса нишката и се пренасочва  енергията в друга посока. Скъса ли се нишката  някъде после дори да се завърже винаги на това място няма да е равно.  Аз съм силна и падайки ще стана пак. Така ставам по- силна. Това го споделям с вас, за да се научите от моя опит и да знаете че всяко нещо във Вселената има цена. Тя може да не е точно равностойна на финикийски знаци, но винаги всичко се плаща на тоз, от когото си взел  нещо или си пожелал услуга.

Услугите които предлагам са качествени, защото връщат щастието на  хората, които са ме помолили.

Ето какво трябва да направите сега :

 1. Да напишете коментар  с цифра  която показва Вашият резултат от теста в началото.
 2. Веднага напишете лично писмо във формата за контакт като оставите актуален имейл адрес. Внимателно проверявайте как сте изписали своя мейл, защото отговора ми няма да може да дойде при Вас ако не е коректно написан Вашия и-мейл. В писмото пишете на кирилица по възможност. Напишете как се казвате и задайте своя въпрос. Необходимо е да прикаччите снимкка на себе си и човека за когото питате ако има такъв. Снимките трябва да са актуални от предишните няколко дни или месеци , да са БЕЗ слънчеви очила и да са ясни.

Когато имам свободно време дори и през нощта аз влизам в пощата и отговарям на всекиго по реда на пристигналите писма. Затова ще помоля да бъдете търпеливи  и очвайте отговора в мейла си.

Вижте последствия от  магия върху семейството във видеото по- долу.

Жената  в следствие на магии получава жестоки кризи върху здравето си. Във Видеото ще видите  как дистанционно успях да помогна да се премахна тази жестока болка в  черният й дроб.

Първоначално публикувано на:10.12.2022 @ 01:10

286 коментара по “Имам ли магия? Тест

 1. Здравейте от година може би не се чувствам добре със съпруга ми не вървят на добре нещата караме се не се вслушва в думите ми а децата ми те са близнаци отслабнаха много и са много изнервени каквото и да им говоря те ме игнорират знам усещам че имам някаква негативна намеса обърнах се с зов за помощ към жена която разваля но освен че не видях облекчение на проблемите но и платих доста пари .имам здравословни проблеми главоболие главозамаиване а децата ми се чувстват уморени и слаби имам и дъщеря която не и върви в брака много е отчаяна и има много други симптоми които прочетох по горе надявам се да помогнете

  • Да, всички симптоми са на силно унищожително негативно въздействие. Вземете си бързи мерки докато не стане необратимо късно. Ако желаете да Ви помогна е необходимо да ми пишете лично в имейла, който се намира във формата з (а контакт под всяка статия в сайта ми.

 2. Забравих да напиша, че лекарствата не излекуваха страховете и ОКР-то. Продължавам да им слугувам и на тях. С другите неща, стана изключително тежко.

 3. Здравейте мисля че имам направена магия за любов! Човека с който живея напоследък се държи много злобно с мен, убижда ме,! А преди това го нямаше! А и аз самата не се чувствам добре! Забравям често някои неща, злобея към него, дискомфортно ми е! Понякога сънувам и кошмари! Появи ми се една синина и стои там от 2 месеца!

  • Има негативна намеса. Позвънете ми за уточняване на подробносит по отстраняването на магията.

  • Пишете ми във формата за контакт, за да се свържем лично и да сподля с вас това което се вижда.

 4. Всичко ми се случва без #12. Което такова нещо никога не ми се е случвало.

 5. Здравейте,моят проблем е следния нощно време не мога да спя спокойно все едни страхове и кошмари сънувам.Все ме е страх за близките ми да не им се случи нещо или на мен да не ми се случи нещо.Като се движа все едно не съм аз,като в мъгла и все лошите мисли ми в главата.Ращзсеяна съм,като се напрегна да се замисля за нещо свързано с положителни неща все едно нещо ми стяга главата и ми стяга стомаха.Това стана след като бях в болница поради внезапно сърцебиене и световъртеж,лекарите казаха нищо ми няма.Искам да попитам дали имам направена магия

  • Права сте да се притеснявате мила Сияна. Възможно е да имате такава магия. Мога да кажа със сигурност само когато се видим или чуем по телефона поне. Препоръчвам Ви като начало да започнем с една 10 минутна консултация. Пишете ми във формата за контакт и ще се свържем независимо в коя чат на света живеете.

 6. Понякога имам напрежение в главата . Непрестанно напрежение в слънчевия сплит с усещане за тревога без причина . Не ми се общува и събира с хора . За много от тях имам усещане че не ме харесват , въпреки , че няма причина за това . Понякога имам кошмари . Често ме е страх да стана от леглото нощем , а когато отида до тоалетна и трябва да пусна водата или загася лампата за да се върна в леглото умирам от страх . Все си мисля че някой ме чака там в тъмното . Депресирана съм през ден . Няма причина , но съм депресирана . Нервна съм почти всеки ден и моя приятел за жалост го отнася . Много го обичам , но му се дразня ежедневно . Имам негативни мисли за професията си непрестанно . Не ми върви , колкото и да се опитвам да направя нещата добре . Освен това имам чувството че някой ми изсмуква енергията , искам да стана позитивна и бодра но Немога , сякаш ме е смачкало нещо .

 7. Възможно ли е мъжът ми да има магия тъй като много не обясними неща се случват в семейството ми . Казва се Нхххх – хх.хх.19хх г.

  • За да се провери дали има магия е необходимо да споделите повече данни. Понеже това е лична информация е добре да го напаривте на : info@dalgoletie.com

 8. Имам ли направена магия или нямъм казвам се ангел с ш от град с на 37 години 1982 година

  • Здравейте, Ангел! Абсолютно е възможно да имате магия, но по име и години не гадая. Трябват ми други данни, които можете да напишете лично в мейла .

 9. Здравейте,искам да попитам имаме ли направена магия, защото със съпруга ми се разделихме без причина,а любовта ни е силна и много страдаме.Искам да върна съпруга си в моя дом където е зет.
  Благодаря предварително!
  Хубав ден!От теста имам повече от 8 отговора.

  • Чувствате ли се напоследък странно неспокойни без причина? – Да, чувствам се неспокойно, но имам причина, и то не една. От 5-годишна съм със страхове, които ми донесоха много проблеми. Вместо да става по-добре, то става по-зле. Сега вече положението е нетърпимо.
   Сънувате ли понякога кошмари? От няколко месеца не си помня сънищата, но знам, че са тежки, неприятни, защото ми оставят такова чувство. Всяка сутрин се събуждам много зле.
   Чувствате ли, че някои хора не ви харесват без причина? Да, никой не го интересува, нямам приятели.
   Обичани от вас хора започват ли да ви дразнят напоследък? Да и то много. Самото им отношение ме кара да страдам още повече. Опитвам се по всякакъв начин да им обясня, че страдам изключително много, но те не разбират, държат се пренебрежително. Как може най-близкият ми човек да си запушва ушите, когато отчаяно се опитвам да излея мъката си? Нямам на кого да споделя, за да получа поне малко утеха. Понякога пия алкохол, за да ми олекне поне малко, но не помага, а близките ми, ако разберат, започват да ме упрекват, едва ли не, че съм зависима. 2 седмици скандали за 1 бира…
   Имате ли странно дискомфортно усещане в корема понякога? Не съм забелязала, освен страха в слънчевия сплит.
   Усещате ли напрежение във въздуха, въпреки привидно спокойна обстановка? Не мога да го определя точно като напрежение, но имам чувството, че целият свят е нагласен, за да страдам и няма спасение.
   Чувствате ли се в депресивни състояния по-често от нормалното? Дори когато имах тежки панически атаки, нямах депресия. Но след лечението с антидепресанти и антипсихотици, получих и тежка депресия.
   Забравяте ли понякога дребни битовизми като например дали сте изключили някой електроуред, който би причинил пожар? Да
   Чувствате ли понякога, че не се намирате на точното място? Да и това чувство е изключително силно.
   Идва ли ви да си тръгнете от някое събитие, на което задължително трябва да присъствате? Да, подадох документи да отложа практиките в университета, въпреки че от години мечтаех да уча тази специалност и имах огромен ентусиазъм и мотивация. Вече нищо няма.
   Имате ли сте симптоми на заболяване и медицинските изследвания да са били като за здрав човек? Да, много пъти ми се е случвало и все на психиатър ме пращат, а там нещата стават още по-зле. Като малка попаднах в училище, в което 3 години ме тормозиха всекидневно, докато не получих силен удар отляво, уплаших се да не стане рак и спрях да ходя на училище. Междувременно се разболях от сливици, но понеже от няколко години имах страх от задавяне, а и никой лекар не виждаше, че проблемът е в гърлото, ме вкараха в детска психиатрия. Не ми помогнаха, чак след една година откриха проблема в сливиците и хирурга попита, защо сме чакали толкова, отдавна трябвало да се направи операция. След това имаше леко подобрение, но страховете останаха и постепенно се задълбочиха до панически атаки. Нямаше кой да ме закара до болницата и атаките се усилиха и станаха всекидневни. Получих и ОКР и също му слугувах всеки ден, иначе усещах дразнене в гърлото и страх. Нямах друг избор, освен да вляза в психиатрия. Там персоналът се отнасяше изключително грубо и несправедливо. След като ме изписаха от кошмарното място, паническите атаки продължиха. Безизходицата ме принуди да се доверя на може би най-неподходящата психиатърка. Тя изписа цяла шепа лекарства 11 таблетки на ден. Появиха се припадъци от тях и спрях да чувствам приятни емоции. Страничните им ефекти останаха и след спирането на лекарствата, вече 2г. минаха. Съвсем останах без надежда. Мечтите ми се съсипаха – нито мога да уча, нито да работя. Често получавам и болки отляво, мисля, че е рак. На ехографията казаха, че наистина има променена тъкан, но не е ясно каква е точно.
   Напоследък получавате ли напрежение или болки в главата? Понякога
   Чувствате ли се несигурни? Чувствам пълна безнадеждност, отчаяние и безсмислие. Няма смисъл нито да се опитвам да обяснявам как се чувствам, защото никой не разбира, но не мога и да тая… ВЕЧЕ ИСКАМ ИСТИНСКА ПОМОЩ. Моля да ми помогнете!

   • Моля пишете в мейла, който ще намерите във формата за контакт. Моите клиенти бързо се възстановяват когато се доверят и изпълняват напътствията ми. С радост ще помогна и на Вас!

 10. Здравейте искам да попитам дали имам магия и ако да каква и как да се отърва от нея благодаря казвам се

  • Здравейте Любомир, вероятно сте пропуснали да погледнете, че промоцията на безплатния тест за наличие на магия отдавна премина.

 11. Dobur vecher ,iskam da popitam neshta za lichniq mi jivot ,kak go vijdate vsichko nared lie s semeistvoto mi?mnogo vi blagodarq.

 12. Също и за синъми той е на годинка и все ми се разболява постоянно моля да ми кажете имаме ли лошя енергия не се разбираме много във семейство варви все на зад

  • Ако родителите имат черна магия и децата страдат чрез чести заболявания. Специализирала съм се точно в тези ваши проблеми да разрешавам. Моля изпратете лично писмо тук: info@dalgoletie.com

  • Да, имате магия и е за разрушаване на личният и емоционален живот с противоположния пол.

 13. Имам линаправена магия,.Не се чувствам добре ?Моля отговорете ми!Родена съм на 09.08.1974.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.