ПРОВЕРИ сам имаш ли МАГИЯ

Тест „Имам ли магия“ – предлагаме ви да се тествате за магия!

Отговорете на следните въпроси с ДА или НЕ:

  1. Чувствате ли се напоследък странно неспокойни без причина? ДА/НЕ
  2. Сънувате ли понякога кошмари? ДА/НЕ
  3. Чувствате ли, че някои хора не ви харесват без причина? ДА/НЕ
  4. Обичани от вас хора започват ли да ви дразнят напоследък? ДА/НЕ
  5. Имате ли странно дискомфортно усещане в корема понякога? ДА/НЕ
  6. Получавате ли подуване и къркорене на червата понякога, обикновено вечер? ДА/НЕ
  7. Усещате ли напрежение във въздуха, въпреки привидно спокойна обстановка? ДА/НЕ
  8. Чувствате ли се в депресивни състояния по-често от нормалното? ДА/НЕ
  9. Забравяте ли понякога дребни битовизми като например дали сте изключили някой електроуред, който би причинил пожар? ДА/НЕ
  10. Чувствате ли понякога, че не се намирате на точното място? ДА/НЕ
  11. Идва ли ви да си тръгнете от някое събитие, на което задължително трябва да присъствате? ДА/НЕ
  12. Имате ли сте симптоми на заболяване и медицинските изследвания да са били като за здрав човек? ДА/НЕ
  13. Напоследък получавате ли напрежение или болки в главата? ДА/НЕ
  14. Усещате ли понякога метално-кисел вкус в устата? ДА/НЕ
  15. Чувствате ли се несигурни? ДА/НЕ

Резултати от теста „Имам ли магия“:

  • Ако имате по-малко от 3 отговора „ДА“, това означава, че е възможно да имате негативни въздействия, но по-скоро това са симптоми на други дискомфортни състояния.
  • Ако имате от 3 до 8 отговора „ДА“, това означава, че е абсолютно възможно да сте под въздействието на негативни въздействия, наречени магия.
  • Ако имате повече от 8 отговора „ДА“, е абсолютно сигурно, че сте под въздействието на силни негативни въздействия и е желателно да вземете бързи мерки за необходимата корекция на енергийно ниво.

Евелина Лютова

За  разширен платен отговор дали имате магия в семейството и какво е вашето здравословно състояние,  може да пишете във формата за коментари по-долу, като опишете подробно кои от симптомите на магията наблюдавате у себе си. Колкото по-подробно опишете случая си, толкова по-точна ще бъде диагностиката на магията. Пискайте час за платена лична консултация  или такава по вайбър или месинджър с камера  и  разберете какво е вашето положение лично от МЕН Евелина Лютова.

Аз съм Евелина Лютова и съм професионален парапсихолог, емпат и работник на Светлината.

Помагам на хората да узнаят имат ли негативни въздействия, магия, заключен късмет или родово проклятие. Това, което отличава  моята работа е, че  работя по създадена от мен система за енергийна работа базирана на древните  ритуали и  техники за десктрукция на  лошите влияния, така наречените магии, паралелно със  висок клас апаратура, която доказва  пораженията върху човека и до каква степен е  станало това вече факт. Друго, което отличава моята работа  с хората, с които работя , е че винаги идва резултатът рано ил икъсно и  те се радват на щастието и здаревето.

Моята мисия на тази Земя е предопределена още преди да се родя и тя е да се занимавам професионално с това. Моята работа е само и единствено да лекувам тялото и душата на човека, който е поразен от негативните въздействия и злите влияния   от лоши хора към добри хора.  Поради тази причина съдбата ме е насочвала да изучавам древното китайско лечителско изкуство и съвременните методи на парапсихологическо въздействие, което  максимално подобрява  клиентите, които ми се доверят и работят с мен.

Нека  разкажа какво представлява магията.

Магия е дума с латински корени и означава обреди, ритуали, символи, действия с цел използване на свръхестествени сили. Магията е първата наука в Света, която се базира на естествените сили на природата.

Магия съществуват от зората на човечеството и продължава да играе важна духовна, религиозна и медицинска роля за много култури и в наши дни.

Ритуалите са действия, мисли, чувства и думи, които се повтарят многократно на определени цикли.  Съвременната психология ги нарича утвърждения. За да имат ефект в животът на човека те трябва да се повтарят с емоция, която е движещата сила в  тези действия през определен период от време  и определено количество на ден. Това в миналото се е наричало заклинание, а в съвремието се нарича  утвърждение. Малка игра на думи, която не е от съществено значение освен разликата във звученето. Едното е старовремско, а другото  научно и съвременно.

 

Съществува ли изобщо магията?

 

Някои казват – да, други – не.

Истината е,  че независимо дали вярвате или не-  такива сили съществуват, независимо, че нашите земни очи не ги виждат.

Всеки сам трябва да достигне до прозрението  и до  съществуването на магията или е само мит и начин за манипулация на  хората със слаба  и лабилна психика.

Идвали с при мен хора, които не са вярвали, но след сблъсъка с странни  негативни събития случващи се години наред,  вече  са започнали сляпо да вярват, че има някаква свръх негативна и черна сила, която ги дърпа надолу  и надолу в житието.

Приканвам ви  да не  я отричате, само защото никога не сте се сблъсквали пряко с нея.

Такава позиция автоматично ви поставя в ролята на неверника, който твърди, че  ток практически  не може да съществува, защото не може да се  види насоченото движение на електроните движещи се в атомите . Въпреки това същия неверник се възползва от  техниката на съвремието, което неизбежно работи само и единствено с  ток.

Друг пример бих дала със също невярващите в наличието на радиацията, която нито се вижда, нито се пипа, но в малки количества тя кара  флората и фауната да расте повече и да се раждат  близнаци и при  хората и при растенията. Същата  тази радиация в прекомерни количества  умъртвява всичко живо.

Е, съществува ли тази радиация , която не се вижда?

Да …

 

Как се прави магията?

 

По същия начин както не се вижда насоченото движение на електрони в атома и се получава електричество, по същия начин както не се вижда радиацията и тя  помага в малки количества или време в големи, така и съществува магията която се прави само и единствено със силата на мисълта и емоцията. Не се виждат и мислите на хората, които имат огромен потенциал и които по този начин могат да сътворят разрушения в живота на други хора, но има и хора, които възстановяват по същия начин със силата на мисълта и емоцията.

 

Разликата между черния и белия магьосник.

 

Разликата между черния и белия магьосник е в силата на мисълта. Черните магьосници насочват своята сила към разрушаване, а белите към изграждане.

Важното е как ще се насочи силата – за  разруха или за възраждане.

Лошото е че  злите сили действат бързо  в разрушаващия процес бих казала от раз, а добрите сили  имат дълъг период на възстановяване  и отново изграждане.  Много по- трудно е да се възкреси нещо, което е разрушено, отколкото да се изгради на ново. Човешкия живот обаче не може да се върне   в утробата на майката, за да се започне животът на ново.

Често при мен идват хора, чиито живот е разрушаван от години. Когато вече е останало само руини и пепел  от животът им , чак тогава се сещат, че има разрушително негативно влияние. Много от хората в семейството вече не са живи благодарение на тази магия. Чак тогава хората започват да вярват, че има нещо което  ги блокира и унищожава и  вече всичко е станало в животът им на пук и прах.

 

Каква е задачата на белия магьосник?

 

Задачата на белия магьосник е да съгради отново от този пух и прах  живота на хората. Това не става бързо. Често отнема месеци и години за да се възстанови  по-голямата част от нещата при потърпевшия от черната магия. Затова този, който желае това да стане е необходимо да има силна вяра, търпение и да действа  по указанията ми. Както казах по- горе  моята работа е коренно различна и се отличава с това, че  който ме е наел да възстановявам  неговия живот разрушен от магии   или както се казва – да развалям магии, е необходимо да има много  търпение и да следва съветите ми. Без това работата ни е обречена на провал.

 

Видове разваляне на магията.

 

Развалянето на магията е два вида.

Единия вид е чисто физическо действие. Ясновидеца усеща къде е заровен предмета, чрез който е направено черното заклинание и магията. Отива до мястото. Изкопава го. Изхвърля го.  Това е  неговата работа. Просто трябва да пропътува  разстоянието от офиса или домът си  ясновидеца до  мястото където  е заровена магията и да я изрови. Това е най-трудоемката работа, която бих казала е капка в морето в сравнение с работа, която е по ИСТИНСКОТО ИЗЧИСТВАНЕ.

Дали обаче е разрушена магията по този начин?

Не. Защо?

Защото  предмета, материала, който е заровен или поставен или подхвърлен е само  помощното средство, което носи далеч по-малка сила отколкото заклинанието с което е поставено, заровено или подхвърлено  това, което носи пагубното въздействие. На тези предмети аз им казвам патерици. Когато човек изхвърли патериците не означава, че ще започне да ходи  свободно. Така и  е положението когато се намери, изрови и изхвърли обекта на магията. Често тази „патерица“ е изпяла песента си и изхвърляйки  намереното нещо  не  означава, че нещата при човека  върху когото е направена магията ще се оправи веднага и животът му ще тръгне така, както иска самия той.

Какво е необходимо тогава да се направи?

Втори вариант на разваляне на магията.

Това което правя  аз е да се премахне негативното въздействие на черните магии или родови проклятия на енергийно ниво. Онова което е оставило отпечатък в енергията на човека.  Магията се явява като една негативна  деструктивна и разрушителна програма,  по която човек подсъзнателно върви и не знае защо взима все лоши избори в животът си. Това е така, защото е заложено чрез тази черна програма  човек сам да върви към своята гибел.  Това е нещо като вирус в компютъра. Влезе ли веднъж, трябва да се изтрие старата заразена информация и да се преинсталира  харддиска. Идва техник  прави това онова на компютъра и хоп- готово. При развалянето на магиите на енергийна основа  работата е далеч по- сложна и  дълга във времето, защото не можем да бръкнем в мозъка на  човека   и за извадим вируса на магията от там.  Магията прави  разрушителни невронни пътеки, по които човек върви винаги по грешния път.

Целта на моята работа е  се направи фина преинсталация  на подсъзнателно ниво на човека и това става по особен начин. Работила съм за създаването на тази система и програма повече от 30 години и непрекъснато я усъвършенствам . Всеки с когото работя има перфектни резултати, защото целта е да се помогне, а несамо да се плаща.

Като казвам плаща веднага се сещам че първия вариант  при изкопаване на магията  плащате веднага и никой после де не се интересува от вас .  В моя случай  чрез енергийната работа   ние имаме перманентна  връзка поне една година във времето. Всеки ще каже,  че иска веднага да се отърве а не да чака 1 година. Веднага казвам за тези нетърпеливите старата българска поговорка,  че хубавите неща стават бавно. Има още една : „И Москва не е построена за една година.“

Тук обаче какво се случва през времето когато започна да работя аз с хората искащи да им развалям магиите?

Моята работа по  изчистването става още в първите  ден, два, три. Зависи от  тежестта на магията. Това е най- трудната и тежка енергийна работа , която може да си представите. С други думи магията се разрушава веднага , след като човек я пожелае и поръчва. След това  премахването на остатъците и  онова което казах по-горе че всичко от магията е станало на   пух и прах  във животът  на потърпевшия от магиите  е необходимо да се изгради за около 1 година.  Това е бавния процес. Той далеч е по-лесен и много по- приятен бих казала от моята изчистваща работа. Този процес го  прави моя клиент, който ме е наел да коригирам животът му. Той го прави под мое наблюдение, съвети и инструкции. Аз се явявам като  добрата учителка или  строгия ментор или фасилитатор в този дълъг процес. Често с моите клиенти ставаме  приятели за цял живот, защото започваме да се чувстваме като любими и обичащи се роднини.

 

Какво става когато  се откаже човек,  който вече е пожелал и започнал работа за развалянето на магиите?

 

Отказването става в мигът, в който  клиентът трябва да се залови с работата по препрограмиране на своя мозък с помощта на   моите съвети. Това е чисто и просто мързел и нежелание човек са си помръдне пръста  за промяната на своя живот към по- добро. Някои хора си мислят, че след като си плащат е необходимо друг да им върши работата , друг да слага в устата храната му, друг да дъвче вместо тях, друг да преглъща и накрая  друг да им бърше  г..а  на финал. Има неща, които всеки сам трябва да прави. Аз наистина много съм опростила процеса и той е изключително приятен, независимо коя програма човек ще избере от тези, които му предложа да възстанови своя съдбовен път след  развалянето на магията от моя страна. Те са на база ПРИЛЖОНА ПСИХОЛОГИЯ. В тях няма нищо магично. Има ценни съвети как човек да започне с простички действия да привлече с лекота онова, което желае в животът си.  Това в същност не е развалянето на магията. Това е черешката на тортата, която аз съм подготвила за  човекът имал до преди няколко дни  магия или друго  негативно въздействие.  Тази черешка всеки сам трябва да си я сложи и после да си я яде с наслада. По време на този процес трябва да се спазва стриктно рецептата  и да се изпълняват онези простички и лесни стъпки, които ще отведат човекът на пътя на неговото сладко и така желано щастие. Защо казвам  на пътя? Защото щастието е пътуване, то не е спирка или гара, но е един непрекъснат процес на движение и човек се движи  в своята щастлива и комфортна зона. Но  за да стигне до там, някой трябва да му показва правилните стъпки.  Това не е трудно  и бих го сравнила като  слагане на храна в устата на гарджето от майка му.  Тук идва и проблемът на тези хора. Те просто искат да стоят с отворени гърла и дори не желаят да преглътнат храната така добре сдъвкана  и сложена от гаргата в устата им.

Запомнете, че това, което сами трябва да направите , никой друг не може да  го направи. Важното е, че през този  дълъг и  не бих казала толкова труден път имате спътник- ангел в човешки дрехи, който с много безусловна любов и грижа ще ви води по този трънлив понякога и хлъзгав път.   Просто трябва да тръгнете. Първата крачка е най- важна и вие сами трябва да  я направите. Всичко останало е в мои ръце.

И ако  човек е поръчал и всичко е направено от моя страна, но трябва самия той да започне корекцията  и в този миг се откаже, защото видиш ли е решил, че му е скъпо или трудно или не знам какво си… Тогава  следва  нещо, което не ви го пожелавам. Всичко това, което е изчистено  не се връща назад към отказалия се. В никакъв случай не се връща. Следва нещо много неприятно и то не е  следствие на мои действия, защото аз на никого зло не съм и няма да направя дори пожелая. Става така , че  обещаното  изобилие за енергийната ми работа се пренасочва  и потъва на друго място. Не изпълнилия клиент обещанието си  бива оставен от мен на Вселенския  Закон за Приемането и Даването. Според него  всичко, което си обещал и дължиш на някого, но доброволно не е дадено  се пренасочва към друго място и хора и  не остава при  този който е обещал. Това е духовен закон и той не подлежи на корекция. Ако човешките закони имат вратички  за избягване от отговорности и наказание, то духовния вселенски закон  е неумолим.  Той работи безотказно и на всекиго дава или връща според  заслуженото. Често се случва при такива  хора  отказали се да оставят дължимото за енергийната работа да загубят нещо много ценно в животът си. Говоря както за материални ценности като пари, които ги крадат, за коли които   стават на купчина ламарина след катастрофа, говоря за загубени имоти, говоря за   всичко което може да се загуби в живота на човека, който не е спазил обещанието си да се издължи за енергийната работа включително и  с човешки животи. По същия начин когото  човек вземе кола на лизинг и не я плаща след месец два му я взимат. Когато вземе кредит и не го плаща му вземат къщата и остава на улицата.   Затова е много важно човек да изпълни обещанието си, което е в същност обещание към себе си. И  тръгнал вече по новия път да го извърви до края, за да стъпи на своята магистрала на щастието.

 

Какво правя аз с такива хора които са ме наели и не  доплащат?

 

Свършвам си енергийната работа по изчистването до края, която зависи от мен и съм обещала. Забравям ги и никога не им се обаждам. Оставям ти на провидението и на вселенския закон за Изобилието  от Даването и Взимането.

 

Какво става с тези, които не са се издължили за енергийната ми работа по изчистването?

 

Започвайки работа по изчистването и възстановяването  на клиента ми първо идват  прекрасни резултати в следствие на моята работа. Изчиствайки напълно  негативните въздействия  предавам топката в ръцете на човека, който ме е наел да довърши работата. Това е абсолютно задължително и аз го споделям това с моите клиенти още преди за започнем общата ни работа. Такава е програмата по която работя. След като  не са спазили условията и не са  изпълнили  съветите ми и не  довършили работата си,  самите те загубват тези  добри резултати. След време тези отказали се  клиенти ми се обаждат и казват, че от моята работа първо са се подобрили, тръгнали са добре нещата, но видиш ли после са загубили  това или онова и  започват да ме обвиняват. Тогава аз напомням, че  когато се върши една работа, то тя трябва да се довърши, за да има краен перфектен резултат. И най- вече  всичко хубаво трябва редовно да се обезпечава по предварителна уговорка. Често хората имащи магии за пълно унищожение в емоционален и  финансов план не могат да си позволят изцяло да  платят своите ритуали. Тогава предлагам някакво разсрочено плащане. Ако започналия и отказалия се прекъсне процеса  то загубите и щетите в  животът на човекът не изпълнил обещанието си започват с пълна сила. Започва преливането  на малкото изобилие, което имат все още да се пренасочва  към други хора, които обикновено ги крадат или унищожават имуществото им.  Паралелно с имуществото  се разрушават  взаимоотношенията  и дори  се стига до най- лошото и непоправимото свързано с човешки животи на членове на семейството, за жалост не  най- възрастните, а най- младите.

Нека отново да подчертая , че всичко това идва  от нарушения Вселенския закон за вземането и даването на изобилие.

Така, че всеки сам решава дали иска да спечели или да загуби. Плавилата са написани от Вселената и духовния закон.

 

Безопасно ли е развалянето на магията  от страна на развалящия?

Не че не е безопасно, а бих казала направо смъртоносно. Магьосниците, които вършим тази работа трябва много добре да сме обучени, защото всичко, което се премахва от клиента  се прехвърля на наш гръб в истинския смисъл на думата.  Много често ми е идвало да приключа с дадения случай и да се откажа.  Работата е в това, че след като „взема“ върху себе си тези магии, или родови проклятия или заключен късмет или каквото и да е негативно въздействие, то  започва да действа в моя живот. И ако аз не съумея веднага да го трансформирам  и да се отърся от него то действа разрушително в моя живот.

Често съм преживявала  болести от моите клиенти. Загубвал ми се е гласът за известно време, чувствала съм всички онези симптоми на моите клиенти, които съм ги „вземала“ от тях и които са в следствие на магиите.  Често съм усещала смъртните случаи, които е трябвало да се случат на моите клиенти.  Много пъти  това се  отразява и на моето тяло и сега ще ви покажа  снимки на това, което е ставало с мен в следствие на изчистване на магиите.

Ето например  на тази снимка в следствие на изчистване на  магия за унищожение на  семейството   след изчистването се появиха тези тъмни петна по пръстите ми.

 

Снимката е на следващия ден след премахване на магията.

Това е първата снимка на белия фон. На следващия ден  на цветния фон с ромбоидчета  в бледо синьо и цикламено  виждате как  петната по пръстите ми започват да избеляват и на последната снимка на фона на цветята  вече са чисти пръстите ми.

 

Това не е болезнено  за разлика от  това, което ще видите  на следващата снимка, която  се получи след  изчистването на родово проклятие  на едно семейство. След този случай не можех 2 седмици да се появя от дома си.

На първата снимка съм  2 часа преди за направя изчистването   на черна магия за смърт  правена с живак„ Снимах се случайно с диска на Диана Дафова, която ми го подари  за добро приятелство.

На втората снимка съм 20 минути след развалявето на магията снапарвена с живак на моята клиентка  целяща да бъде унищожено цялото семейство.

На следващата снимка  съм 2 ден след изчистването на магията за  смърт направена с живак на семейството. Всичкое върху мен. Тук се боря вече за моя живот.  На легло съм и неузнаваема.

 

На следващата снимка съм на 3 ден след като изчистих магията.Положението е още по- зле.

4 ден

и след това бавно започнах да се възстановявам. През тези дни аз не можех да се хратя . Пиех вода само през сламка.

Ето на следващата стимка към на 8 ден . Още е трудно да се каже ч есъм се възстановила, но все пак успявам да се усмихна поне за снимката.

И е ето ме на долната снимка на 11 ден след развалянето на магията на семествато  напарвена с живак за пълно унищожение на цялото семейство.  Има още белези  по лицето. Сега след като пиша тази статия   8 месеца след това  все още имам   остатъци от развалянето на тази магия. Това е за съжаление положението. Нарочно ви показвамвсичко това , защото исках да покажа на онези, които мислят , че трябвада си давам здравето и живота безплатно. Затова  всичко при развалянето на магиите е толкова  тежко.

 

Тук в този случай наистина исках да приключа  с развалянето на магиите на хората за винаги, защото  това е болезнено както за тялото, така и за душата ми.  Когато се  пооправих забравих за това и продължих с моята мисия да помагам.

На тази  нелицеприятна снимка по долу виждате  за съжаление мои задни части.

Това което се вижда е огромна синина  в следствие на изчистване на черна любовна магия на една дама, според която тя не трябваше да си намери  точния човек в животът си. След като развалих черната любовна  магия  и ми се появи това синьо сърце на моя задник а при  нея започнаха подобренията. Тя  започна да се поокопитва в животът си и  започнаха да се лепят мъжете по нея. Избра наистина подходящия за нея  и започнаха да работят по въпроса за общо бебе.  Животът им стана песен. Аз все още не съм се виждала с нея  и него на живо и не се знае дали ще стане някога това. Трябваше да се видим по предварителни уговорки когато тръгнем от Пловдив за Варна, защото тя  отиде при новият си мъж в Стара Загора. Нейният мъж се запозна по телефона с мен и много ми благодари  за това, че съм и помагала до сега.   В една зимна нощ  след няколко седмици ми звъни телефона от непознат номер и вдигайки  бях  атакувана от мъжки клас, който  започваше водната вербално да ме атакува, че съм се подигравала с болните хора и как така съм взимала пари за това.

Недоумях и зададох въпроса  за какво става въпрос. Та аз изкарвам хората от  това, че са с единия крак в гроба а не че се подигравам и дори ограбвам.  Той  е разбрал, тя   изплаща на някакви месечни вноски за работата, която съм направила за нея и има перфектен резултат.  В същия миг от най- добрата и бяла жена станах най-лошата и черна. Вдигнал телефона и ме навря в  миша дупка. Разбира се  тази дама приключи с  изплащането на  моята работа. Ние поддържахме още известно време връзка по телефона  и аз обясних какво може да се случи. Тя вдигаше рамене и казваше, че нищо не може да направи.

Аз приключих комуникацията с нея и продължих спокойно да си работя с другите хора, знаейки че Духовния Закон за Вземането и Даването ще си свърши работата без моя намеса и някакво желание за отмъщение. Аз съм човек който не знае какво е чувството да искаш отмъщение. Така уча и моите клиенти и ще разберете защо ако решите да работите с мен.

 

Та така , до момента до който тя  изпълняваше моите съвети и редовно изпращаше адекватното равностойност на изобилието идващо в животът и  във финансов и  емоционален план  всичко вървеше добре. Тя се отърва от бившия си мъж който я помиташе от бой и тя често лежеше на земята почти умираща  и без сила да стане и да нахрани 4 годишната си дъщеричка, която ставаше свидетел на всички скандали и побоища.

След като не успя да се разбере с новият си мъж, който го намери, че е необходимо да си плати за своето щастие дошло  след развалянето на магията  се случи онова, което  бе изпратено от провидението.  Тя забременя и преди да роди  той я изхвърли като мокро коте на улицата в студената мартенска нощ.  Тя бременна и дъщеря й   останаха на улицата съвсем. Това го научих след дълго време, когато ми се обади по телефона и ми плачеше, че  нищо не е станало от нашите ритуали. Обясних защо е станало така,  успокоих я и пожелах  много късмет.  Тя ме помоли да започнем пак да работим, но този път  аз отказах категорично да давам здравето и животът си за неблагодарни хора.

Затова  развалянето на магиите изисква  време, търпение, упоритост и  равнопоставен обмен на енергия. Енергийната работа е скъпо платена защото се равнява на човешки живот. Парите са енергия. Моята работа е енергия.  Във Вселената има  някакъв баланс и ако той не се поддържа се къса нишката и се пренасочва  енергията в друга посока. Скъса ли се нишката  някъде после дори да се завърже винаги на това място няма да е равно.  Аз съм силна и падайки ще стана пак. Така ставам по- силна. Това го споделям с вас, за да се научите от моя опит и да знаете че всяко нещо във Вселената има цена. Тя може да не е точно равностойна на финикийски знаци, но винаги всичко се плаща на тоз, от когото си взел  нещо или си пожелал услуга.

Услугите които предлагам са качествени, защото връщат щастието на  хората, които са ме помолили.

Ето какво трябва да напарвите сега :

  1. Да напишете коментар  с цифра  която показва Вашият резултат от теста в началото.
  2. Веднага напишете лично писмо във формата за контакт като оставите актуален имейл адрес. Внимателно проверявайте как сте изписали своя мейл, защото отговора ми няма да може да дойде при Вас ако не е коректно написан Вашия и-мейл. В писмото пишете на кирилица по възможност. Напишете как се казвате и задайте своя въпрос. Необходимо е да прикаччите снимкка на себе си и човека за когото питате ако има такъв. Снимките трябва да са актуални от предишните няколко дни или месеци , да са БЕЗ слънчеви очила и да са ясни.

Когато имам свободно време дори и през нощта аз влизам в пощата и отговарям на всекиго по реда на пристигналите писма. Затова ще помоля да бъдете търпеливи  и очвайте отговора в мейла си.

ИСКАШ ЛИ ДА СТАНЕШ  ЩАСТЛИВ СЕГА?

ПОЖЕЛАЙ ГО И СЕ ЗАДЕЙСТВАЙ  ВЕДНАГА!

КЛИКНИ НА РОЗОВАТА СНИМКА !

И ВИЖ КАК ЩЕ СЕ СМЕНИ В ЖИВОТА ТВОЯТА КАРТИНКА!

 

Вижте последствия от  магия върху семейството във видеото по- долу.

Жената  в следствие на магии получава жестоки кризи върху здравето си. Във Видеото ще видите  как дистанционно успях да помогна да се премахна тази жестока болка в  черният й дроб.

278 коментара по “ПРОВЕРИ сам имаш ли МАГИЯ

  1. Здравейте мисля че имам направена магия за любов! Човека с който живея напоследък се държи много злобно с мен, убижда ме,! А преди това го нямаше! А и аз самата не се чувствам добре! Забравям често някои неща, злобея към него, дискомфортно ми е! Понякога сънувам и кошмари! Появи ми се една синина и стои там от 2 месеца!

    • Има негативна намеса. Позвънете ми за уточняване на подробносит по отстраняването на магията.

    • Пишете ми във формата за контакт, за да се свържем лично и да сподля с вас това което се вижда.

  2. Всичко ми се случва без #12. Което такова нещо никога не ми се е случвало.

  3. Здравейте,моят проблем е следния нощно време не мога да спя спокойно все едни страхове и кошмари сънувам.Все ме е страх за близките ми да не им се случи нещо или на мен да не ми се случи нещо.Като се движа все едно не съм аз,като в мъгла и все лошите мисли ми в главата.Ращзсеяна съм,като се напрегна да се замисля за нещо свързано с положителни неща все едно нещо ми стяга главата и ми стяга стомаха.Това стана след като бях в болница поради внезапно сърцебиене и световъртеж,лекарите казаха нищо ми няма.Искам да попитам дали имам направена магия

    • Права сте да се притеснявате мила Сияна. Възможно е да имате такава магия. Мога да кажа със сигурност само когато се видим или чуем по телефона поне. Препоръчвам Ви като начало да започнем с една 10 минутна консултация. Пишете ми във формата за контакт и ще се свържем независимо в коя чат на света живеете.

  4. Понякога имам напрежение в главата . Непрестанно напрежение в слънчевия сплит с усещане за тревога без причина . Не ми се общува и събира с хора . За много от тях имам усещане че не ме харесват , въпреки , че няма причина за това . Понякога имам кошмари . Често ме е страх да стана от леглото нощем , а когато отида до тоалетна и трябва да пусна водата или загася лампата за да се върна в леглото умирам от страх . Все си мисля че някой ме чака там в тъмното . Депресирана съм през ден . Няма причина , но съм депресирана . Нервна съм почти всеки ден и моя приятел за жалост го отнася . Много го обичам , но му се дразня ежедневно . Имам негативни мисли за професията си непрестанно . Не ми върви , колкото и да се опитвам да направя нещата добре . Освен това имам чувството че някой ми изсмуква енергията , искам да стана позитивна и бодра но Немога , сякаш ме е смачкало нещо .

  5. Възможно ли е мъжът ми да има магия тъй като много не обясними неща се случват в семейството ми . Казва се Нхххх – хх.хх.19хх г.

    • За да се провери дали има магия е необходимо да споделите повече данни. Понеже това е лична информация е добре да го напаривте на : info@dalgoletie.com

  6. Имам ли направена магия или нямъм казвам се ангел с ш от град с на 37 години 1982 година

    • Здравейте, Ангел! Абсолютно е възможно да имате магия, но по име и години не гадая. Трябват ми други данни, които можете да напишете лично в мейла .

  7. Здравейте,искам да попитам имаме ли направена магия, защото със съпруга ми се разделихме без причина,а любовта ни е силна и много страдаме.Искам да върна съпруга си в моя дом където е зет.
    Благодаря предварително!
    Хубав ден!От теста имам повече от 8 отговора.

  8. Здравейте искам да попитам дали имам магия и ако да каква и как да се отърва от нея благодаря казвам се

    • Здравейте Любомир, вероятно сте пропуснали да погледнете, че промоцията на безплатния тест за наличие на магия отдавна премина.

  9. Dobur vecher ,iskam da popitam neshta za lichniq mi jivot ,kak go vijdate vsichko nared lie s semeistvoto mi?mnogo vi blagodarq.

  10. Също и за синъми той е на годинка и все ми се разболява постоянно моля да ми кажете имаме ли лошя енергия не се разбираме много във семейство варви все на зад

    • Ако родителите имат черна магия и децата страдат чрез чести заболявания. Специализирала съм се точно в тези ваши проблеми да разрешавам. Моля изпратете лично писмо тук: info@dalgoletie.com

    • Да, имате магия и е за разрушаване на личният и емоционален живот с противоположния пол.

  11. Имам линаправена магия,.Не се чувствам добре ?Моля отговорете ми!Родена съм на 09.08.1974.

    • Да, и няма да ви върви , кокато не се изчисти тази лоша енергия около вас. Пишете ми лично , за да уточним комуникацията за корекцията на мейла: info@dalgoletie.com

  12. Родена съм на 29 05 1988г.предният въпрос е мой а това са ми данните.

  13. Много хора ви се доверяват,дано и на мен помогнете,искам когато детето ми тръгне на училище вече да започна работа,но напоследък не ми върви и мисля че имам негативна енергия и във къщи не ни върви…кажи ми моля те какво мислиш.

    • НЕОБХОДИМИ СА ОЩЕ ДАННИ, КОИТО МОЖЕ ДА СПОДЕЛИТЕ С МЕН . Ако желаете да ви помогна опишете проблема тук в този и-мейл : info@dalgoletie.com като лично писмо и когато съм на линия ще отговоря.

  14. Здравейте , казвам се Радослав.
    Напоследък , последните месец – два , се случват само лоши неща на Баща ми. Чудя се дали има чужда намеса във всичко това. Благодаря ..

  15. Казвам се Александра и съм родена на 01.04.88,приятеля ми се казва Николай 11.11.87 искам да попитам дали има външна намеса в нашата връзка или някой ни е урчасал?

  16. Здравейте искам да попитам дали имам направена магия аз или моето семейство

  17. А можете ли да ми дадете повече информация, не се притеснявам от публичност?

    • А можете ли да си разкажете пред всички майчиното мляко ? Аз не работя публично. Ходете на друго място.

  18. Здравейте, имам несполуки от известно време, полагам усилия, за се избавя от всичко лошо, но уви, без резултат. Въпросът ми е дали причината за моят лош късмет се дължи на чужда намеса, магия? 13.10.99

  19. Здравейте, имам несполуки от известно време, полагам усилия, за се избавя от всичко лошо, но уви, без резултат. Въпросът ми е дали причината за моят лош късмет се дължи на чужда намеса, магия?

  20. Здравейте! Искам да попитам дали имам направена магия на мен и семейството ми? Теодора Иванова 11,04,1979

    • Да , имате мощно негативно въздействие, което ви блокира. Сама не можете да го изчиститие.

  21. Направена ли ми е магия на мен и съпруга ми Теодора Христова род. 28.08.1992г. И Георги Георгиев род. 18.01.1987 г. Благодаря предварително.

    • Права се да се съмнявате, мила Красимира. Необходими са ми още данни , които ще мопомя да ми ги кажете по телефона.

  22. Здравейте! Искам да попитам дали имам някакво негативно влияние или нищо се случво,защото чувствам, че нямам късмет в нищо, ама абсолютно нищо и се чувствам много зле и не виждам светлина в тунела.

    • Ивелина, има светлина в тунела мила, когато се изчистят проблемите, които скриват светлината. Потърсете ме по телефона и ще ви дам съвет какво да се напарви по въпроса, за да се почувствате свободна и щастлива.

    • Има някакъв проблем, но за да разбера конкретно дали е така, са ми необходими и други данни, които ще ми ги кажете на телефонен разговор.

  23. Здравейте! От доста време не ни вървят нещата в семейството! Все проблеми имаме,тъкмо навдигнем глави и айде пак наново. До кога ще продължава това? Смятам че ни е направена магия,затова се обръщам към вас. Вие какво ще кажете? Имах така наречената ,,приятелка“ казва се Лиляна,но прекъснах контакта с нея,защото се оказа много лош и подъл човек. Дали тя е в основата на всичките проблеми? Ще бъда благодарна ако ми помогнете!!

    • Деси , помогнала съм на много хора с подобни на вашите ситуации в живота. Ако желаете да се направи консултация с мен е необходимо да дойдете лично или да говорим по телефона. В сайта има телефоните и часовете, през които е удобно да говорим.

  24. Здравейте казвам се Силвана родена съм на 20.01.1994 имах здравословни причини и прекъснах и сега ще продължавам да уча. Въпроса ми е ще успея ли да се справя и завърша

    • Ще дам конкретен отговаор на конкретния човек лично или на телефонен разговор. Да се говори на тази сериозна тема с един гол въпрос е несериозно. Моите клиенти ми се обаждат лично по телефон или идват при мен лично. При тази комуникация дават своите данни и аз виждам тяхното положение, което веднага го споделям. Потърсете ме, ако наистина желаете да чуете отговор на този въпрос.

  25. Сас мажа от исвестно време имаме неприятности в семейни отношения .Дали му е направена магия.

    • Възможно е да има магия върху мъжът Ви. Донесете негови снимки и данни и ще направя проверка.

    • Ако имате магия в къщи е необходимо да се неутрализира. Това ще се разбере след лична консултация с мен. Телефона ми е в сайта.

  26. Здравей казвам се Диляна родена съм на 18.03.2002 година от няколко дни съм много нервна карам се със моя приятел постоянно и то за глупости също така не се чувствам и добре отпаднало ми е. Също така преди 6 дни ме заболя главата и една жена ми прочете някъква молитва и щяла да ми ми е но в един момент качвам се със моя приятел във колата и на мен ми става много лошо че даже и припадам от зад на седалките и от тогава до сега съм много нервна не се чувствам добре и ми е много тъжно дори и аз не знам защо. Моля кажете ми какво да правя.
    Благодаря предварително!

    • За да се направи проверка дали имате магия или не, е необходимо да се дадат ваши данни. Обадете се по телефона , който ще намеритев сайта и ще напарвя проверката.

    • Когато човек има проблем със здравето е редно да се лекува. С питане болестта не отминава.

  27. Ще се оправя ли в здравословен план, и има ли някаква магия в семейството ми.

    • Здравословните проблеми от магия се нормализират с определени действия, лечения и ритуали. Това се коментира на личен разговор .

  28. Здравеите ,имам съмнение за направена магия в семеиството ми

  29. Милен роден съм на 9.04.1988 здравей бихте ли била така добра да проверите дали имам направена магия благодаря предварително

  30. Възможно ли е аз и партньора ми да имаме магия и ако да кой я е направил
    10,03,1979г?Благодаря
    Пс.Не виждам въпросите от теста .

    • Възможно е да имате направена магия и аз правя изследване с повече от тези данни, които сте писала тук. Ако желаете да погледна съдбата ви, е необходимо или лична среща или личен разговор. Телефоните са в сайта.

  31. Здравейте , искам да разбера имам ли магия , понеже имам съмнения .Благодаря

    • Възможно е да имате негативни въздействия, както сама пишете. Необходими са ми имена и дати на раждане, които може да дадете на личен разговор или среща. Има телефони за връзка с мен от България или от чужбина. Потерсете ме.

  32. Здравейте, от доста време аз и приятелката ми се чувстваме тревожни без причина и постоянно я боли глава , която предизвиква сълзи у нея повече от 3 месеца. Започнаха се и финансовите проблеми. Помним как един наш приятел я прокълна с това главоболие. Кълне ни да си губим ключовете и телефоните и най-вече да забравим нещата като вкл предмети

    • Положението ви е сериозно наистина. Позвънете ми , за да ви дам съвет какво да правите, за да промените нещата около себе си.

  33. Здравейте,може ли да ви попитам има ли над мен чуждо влияние или магия?Йовка Иванова Миндизова 03.02.1987.Благодаря ви!

    • Ако човек напише името Ани или Аксиния в фейсбук ще излязат незная колко хиляди Анита или Аксиния.
      На мен ми трябва звездния код- правилнитри имена и даит на раждане. Моля споделете ги по телефона.

    • Ако човек напише името Ани или Аксиния в фейсбук ще излязат не зная колко хиляди Анита или Аксиния.
      На мен ми трябва звездния код- правилнитри имена и дати на раждане. Моля споделете ги по телефона.

  34. Пак съм аз.Имам ли направена магия от някой. Казвам се Стефка Владимирова Запрянова. РОДЕНА съм на 02.09.1975 г.

    • Да мила Галена, има някакви енергийни атаки и те са да ви унищожат емоционално. Действайте бързо с неутрализирането им.

    • Да, възможно е. Необходими са ми данни. Изпартете ги на мейла или ми се обадете на телефона.

  35. Здравейте!Искам да попитам има ли начин,когато пътя ти се раздвои поради чужда грешка да се върна в нормалния си житейски път?

  36. Надявам се някой да ми отговори мисля че направеното злодеание е лт по горен клас не си усещам тялото като моето давам ви пример половият орган не го усещам и много други неща има в списъкст ми но ксъо че ли е и заразно обхваща и другите около мен приятелката ми приятели и други неискам да споменавам защото като кажа нещо негстивно то става нуждая се от помощ Евелина бях еи писал в фасебоок моля отговорете

  37. Здравейте някой може ли да ми помогне усрщам чр има направени магии над мен също така натрапчиво мнение и всрляване нрмога да се справя сам…

  38. Имам ли магия и какво трябва да направя,за да спрат последствията от нея?

  39. Имам ли направена магия, и ще остана ли с този човек с който съм в момента.

  40. Искам да знам към семейството ми има ли направена магия.Ако има насочена ли е към някого от семейството?Благодаря, ако ми пишете.

  41. imam priqtel na 18 god sam a toi na 17 poprincip se karame za nai malkoto cgesto no imashe posle sprqhme edno momiche go haresva obssbena e ot nego ot noemvri toi q razkara obache sq zapochnahme da se karame za vsichko i me e strah za vrazkata ni.

  42. Здравейте, Евина.
    Бих искала да попитам дали имаме магия в семейството ни. От известно време се чувствам странно напрегната с чувство за тревожност.

  43. Ами имам много голяма сметка на телефона и на този етап не мога да ви се обадя.
    Това са ми данните: Георги Иванов Сърнев дата на раждане:25.02.1998г.

  44. Не ми върви въобще в нищо….Имам ли направена магия или негативно въздействие?

    • Правилно се притеснявайте. Потърсете ме на телефона обявен в сайта , за да видя по- отблизо неката при вас.

    • Дайте данни и ще видя. Потърсете ме на телефона обявен в сайта , за да видя по- отблизо нещата при вас.

  45. Мъжът ми си мисли че има магия на него и брат му и цялото му семейство…
    Живеем всички…аз със мъжа ми и децата.
    неговия брат със жена му и децата свекървата и свекъра…
    Така по същество….братята гледат крави и на последък кравите все умират…
    Мъжът ми се чуства много изморен и витае из облаците незнае къде се намира и все едно е робот
    На него ли тегне магия или и на двамата братя, на семейството

  46. Здравей защо всичко което тръгна да правя пропада кое момиче да си харесам нищо не се получава харесах си едно момиче иснего не върви

  47. Здравейте не мога да намеря въпросите. Казвам се Десислава родена 22.03.1989год. От няколко месеца не съм добре разделих се с неизживяната ми любов Гоерги не ми се живее нямам желание като болна съм нямам известия за него незнам какво става мисля че се побърквам. Дали имам магия

  48. Здравей мила Евичка от 2 години с мъжа който живея не се разбира ме той се държи студено и се караме без причина

    • Възможно е да стане така мила Анжела след като има негативно въздействие. Необходимо е да се провери. Позвънете и ще видя.

  49. Здравейте , от една година в семейството ми започнаха заболявания , първо се разболя синът ми с диагноза световъртеж от централен произход.На 14 декември 2016г дъщеря ми си счупи ръката много лошо при едно обикновенно падане.На 5 юни 2017 г при мен се случи същото , силен удар в главата и диагноза световъртеж от централен произход. Момчето ми се влачи с този световъртеж вече цяла година ,а аз 5 месеца .Уж се възтановявам и отново се връща.Дъщеря ми още носи имплантите в ръката си -боли я ,а и докторите не искат да ги свалят.Сънувам ужасни сънища!!!

  50. zdraveite moite simptomi sa smoq sapruk naposledak nese razbirame den sme dobre den ne ot nqkolko meseca e taka imam glavobolie i v nishto nemi varvi se nazad mi varvi neznam neiskam da zagubq semeistvoto si no kogato i da vlezna v nas se neshto ne nared

  51. ot nqkolko meseca imam problemi v vrskatas majumi nqma nikakv kasmet se neshto stava se se karame bes precina glavata me boli postoqno den sme dobri i posle bes prechina se se karame vsichko mi varvi nazad neznam neiskam da zagubq coveka do sebe si

  52. Здравейте бях се омъжила всичко вървеше много добре едно голямо щастие всеки ден си казвахме колко много се обичаме но постепенно в рамките на 4,5 дена се случи нещо с мен и мъжа ми спряхме дори да спим на едно легло той се отдалечаваше от мен спеше в другата стая отблъскваше ме докато не ме остави изгони ме от тях с претекста,че имам киста и не ме било искал за това едно ми е чудно как от началото на годежа ни бяхме добре всичко вървеше повече от прекрасно а в един момент рухнахме нещо отвътре ми подсказва че имаме магия обедена съм в това нещо сравнявам всичко и няма как да няма нещо след всичко това

  53. Здравейте искам да ви попитам дали аз и моят съпруг имаме магия от известно време не се чувствам добре имам всекидневно главоболие и почти през ден се караме моля ви помогнете

  54. От няколко седмици не се чувствам никак добре. Аз съм човек които по принцип съм постоянно в движение не съм боледувала никога. Но сега изведнъж сякаш паднах. Постоянно ми се вие свят…нямам никаква енергия , чувствам се много отпаднала. Дори вече си мислех че от стрес наи вероятно съм си докарала страхова невроза и паник атаки. Но сякаш усещам че има и нещо друго. Затова искам да попитам вас възможно ли е всичко това да е докарано от негативна енергия .?

  55. Здравейте мисля че имаме магия със съпругът ми ние много се обичахме много държахме един на друг но от две години насам той ни изоставя за около четери месеца и не се интерисува нито от мен нито от детето ни след като му хрумне пак се пребира при нас детето ни е на почти шест годинки детето е нервно аз също мъжът ми постоянно изневерява търси връзка с чужди жени дори и за една среща не го интерисувам имам чувство че той спря изведнъж да ни обича и мен и детето той почти никога не я взима със себе си дори и до магазина аз трябва да работя зада се издържаме живеем на квартира аз обаче обичам мъжът си искам да спася семейството си нейскам да виждам сълзи във очите на детето си мечтая за един нормален семеен живот моля ви помогнете ми опитах се да се самоубия бях във кома големи глупости правя само и само да си останем семейство ние сне заедно но толкова отдалечени виждам презрението му в очите му моляви помогнете ми

  56. здравеите.искам да попитам дали имаме магия.Немога да намеря въпросите.Благодаря ви предварително

  57. Zdravei iskam da popitam naposledak nemi varvi na men i na saprugat mi da nebi da imame nqkakva negativna eneriq as ili toi i kak da q premahnem blagodarq

  58. Здравейте от доста време насам не варви в нищо и в семейството се появяват болести и некъсмет ,мина време и майка ми
    Ми разказа за моята леля ,страховита и странна играе си а тъмни и лоши неща ,но след доста време сподели че е намерила в гроба на починалия ми баща яице заровено отпред в краката докато засявала цветя…та върнах лентата от както баща ми е починал,само нещастия и после дядо ми,после вуйчо ми се разболя,а мъжът на лелята се обеси,детето и се хвали от едни скали ,оживя но с два импотирани крака*аз нея лично сам я виждал малко но последния път беше след 14 15 години и имахме висок тон веднага след срещата ме заболя ужасно зъб и после се наложи да го вадя

  59. Здравейте,
    В тази страница така и неоткривам въпросния Тест „Имам ли магия“ ?!
    Къде да го открия?
    Благодаря

  60. Бременна съм в 7 месец и разбрах че мъжът ми си има друга жена.Казва че никога няма да ни остави.Имаме още едно детенце на 6 години.Казва че е приключил вече с нея и иска да е с нас.Искам да попитам ще се върне ли при нас или още е с другата жена.Имам ли направена магия и ще продължим ли да сме заедно.

  61. Znachi predi 2meseca sam so zagubila bebeto umrq v 9 mesec v koremcheto mi iskam da znam da li mi beshe napraveno magiq i dali nqkoi mi pravi magiq v mometa se samnqvam che mi pravqt magiq molate ot govkrimi na vaprosite.

  62. На всички въпроси отговора е Да незнам какво да правя много съм объркана моля дай ми съвет

  63. Zdravei zna4i nakratko bremena sam v 7 mesec i maja mi me ostavi i si hvana lubovnica 5god sme zaedno i se borehme za dete invitro sam bremena i nakraq nito me tarsi nito men nitogo interesuva za deteto mnogo e stanen nemoga da go poznaq na vsi4ki govori 4e ni obi4a i iska a na men nito mi zvani nito tarsi ima li ne6to molq vi pomognete

    • Мила Галя! Грях е да се изостави бременна жена. Вероятно при вас има въздействие от недобронамерени хора, които целят точно това и се бъркат в живота Ви. Моля пишете ми на мей : info@dalgoletie.com
      където ще напишете лична информация, за да ви отговоря на въпросите.
      Евелина Лютова

  64. Направо съм изумена повечето отговори са ми Да само 1е Не !Сякаш всичко е против мен и става все по зле !Какво става с живота ми ?Защо все на мен си задавам въпроса? Къде сбърках? Защо?

  65. Добър вечер значи от две години във нищо не ми върви. На теста имам 15 Да много отдавна се съмнявам че имам магия но до сега не вярвах във такива работи но явно съществуват .

    • 10- да на теста ИМАМ ЛИ МАГИЯ е голяма стойност, която показва, че сте под влиянието на силни негативни въздействия. Ако желаете да комуникираме повече , пишете моля лично на мейла ми: info@dalgoletie.com
      Евелина Лютова

  66. Здравейте,
    Направих си теста и повечето отговори са с „да“.
    През последната една година ми се случиха доста неприятности-здравословни проблеми на близките ми хора, а останах и без работа.
    Има ли шанс да ме върнат на старатами работа?Ще започна ли някъде нова работа и кога?

    • Шанс да се върнат нещата в руслоно дадено ни от Съдбата има когато вече не е късно.
      Моля пишете ми лично на мейла , за да ви напиша какви данни трябва да им изпратите:
      info@dalgoletie.com
      Евелина Лютова

  67. Добър вечер! Не знам на колко въпроса да отговоря с „Не“. Знам, че съществуват магии. Каквото са ми махнали, са ми махнали. Обаче от девет години в живота ми е пълна каша. Откриха ми още болести, които не се лекуват.. Не мога да създам качествена връзка.. Питам се къде е проблема? И може ли да бъде решен?

  68. ot 7 месеца съм болна….Боли ме гърлото.имам афти ,които не изчезват.Езикът ми е жива рана….отслабнала съм 13 кг. всички възможни изследвания съм направила…НО резултатите са перфектни…всички отговори са –ДА.. Вече си мисля че имам нещо направено,Даже и знам кой може да го е направил…усещам го..pomognete mi …molq vi

  69. на 10 въпроса отговора ми е да. Искам първо да ви благодаря тъй като през миналата година ви пращах sмs два пъти и всичко стана точно както ми казахте със приятеля ми. Имах негативна намеса във дома ми. Но през тази година се нанесох във ведомствено жилище а преди мен е ползвано от други хора.искам да ми кажете изчистена ли е негативната намеса иако има какво да направя както и със какво да се защитя . Благодаря ви от все сърце че ми помогнахте

  70. Здравейте.много ви моля кажете ми имам ли направина магия…от няколко год.насам нищооо не върви..вече незнам на какво да се надявам и вярвам…моля ви кажете ми да знам къде да се обърна…родена съм 14.03.1985 моля ви много съм отчаяна за да пиша по разни сайтове просто незнам какво да направя ….благодаря ви

  71. 11-НЕ , 4-ДА! Благодаря за тест. Човек сам може да се защити от негативни енергии. Достатъчно е само да кажем една молитва,една икона в чантата(джоба), позитивни мисли,самочувствие и малко знание. Само хора с лабилна психика биха се подали на манипулация ,като черна магия. Откриете ли подобно „замърсяване“ във себе си просто го пуснете. Благословете го и го пратете надалеч. Успех

  72. Здравейте.Бих искала да разбера дали имам направена магия за мен или за семейството ми? На 2,7,10,11 и 15 въпрос не мога да отговоря конкретно,но останалите са „Да“. Интересуват ме много неща за здраве,пари,синовете ми и други,но нека да започнем с магията.
    Скептична съм към тези неща и се надявам да опровергаете това.

  73. Здравейте! Отговорите на теста са ми 14 – Да! Не знам какво да кажа, всичко като че ли е срещу мене от поне две години назад. Обезверена съм вече, отчаяна, не вярвам на никой, като че ли нищо не ме радва, и финансово съм на дъното- заеми…, пак останах без работа, а дори не знам причината.., имам чувството, че съм черна в очите на всички хора! Какво става, какво се случва, нямам представа! Нуждая се от помощ, но истинска помощ, а не лъжи и измами! Ако можете да ми помогнете, моля! Ще очаквам отговор!

  74. Благодаря за теста!
    Много мило от ваша страна!
    Моите “ ДА“ са – 4 бр.
    Имам здравословни проблеми, интересувам се от тях и малкото ателие Хефест, което създавам вече 13г., ще имаме ли партньори и тази година за Коледната ни колекция, за да продължим напред! Ще имама ли тази година финансиране от държавата?
    Сърдечно благодаря! Бъдете здрава!

  75. zdraveite iskam da popitam nqkoi moje li da mi kaje nehto po vaprosa a tova nervna sam boli me glava imam 4ustvotot 4e se edno sam dva 4oveka otpadnalo mie ne se hranq kato horata otslabvam pih lekarstva deanksit koito mi ospokoqva nervite no pak po nqkoga ima nehto da li e magiq ne vqrvam v tova no vzeh da se samnqvam kak moga da mi pomognete i da se razbere da li imam magiq i kak da se opravq molqvi pihete na imeila mi ako nqkoi znae blagodarq mnogo

  76. Здравейте!
    Не знам, какво се случва, но последните години не ми върви. Отговорих на въпросите от теста и 11 бяха с отговор „ДА“. Мисля, че имам направено нещо, тъй като не може да е все така. От 5г. съм разведена. След около година мъки закупих жилище с кредит и се преместихме. Всичко беше наред докато в началото на тази година не останах без работа. Търсих и продължавам да търся усилено работа. Уж ме харесваха някъде, после никакви не се обаждат. От друга страна парите от БТ вече ги спират. За мъжете няма да говоря. Там просто нищо не се случва. Дори и да ми хареса някой нищо не се получава. Опитвам се да търся причина и в себе си във всичко това, което ми се случва. Сигурно има такава. Но кажете ми как човек, който се бори по всякакъв начин с живота, и въпреки това нещата не се получават. Знам, че е трудно в България, но по принцип аз съм силен и борбен човек.

  77. здравеите-отговорите са ми 15 ДА- 0-не!!! Очаквам вашия съвет!! Благодаря Ви!! хубав ден ви желая!

  78. Повечето отговори са ми Да.От около април май месец живота ми потръгна назад.Започнах да не взимам пари от работата на която съм,изпитвам непоносимист към любимия ми човек,чувствам че вече не изпитвам любов към него без да имам причина за това.от около месец почти всеки ден се чувствам изнервена постоянно и нямам абсолютно никакво настроение.всеки ден още като се събудя започвам да се мръщя,не се чувствам добре също отпаднала съм правих си изследвания но всичко ми е добре.Дайте ми някакъв съвет.Благодаря предварително

  79. Здравейте от повече от година всичко ми върви назад.Започнах работа във една фирма във Пловдив аз съм от Велинград със нагласата че нещата ще се наредят.Стана по зле.Започнах да трупам още повече борчове,а уш работех.Принудих се да дойда в Испания,но и тук нещата не се оправят става още по зле.Немога да си намеря работа борчовете със всеки изминал ден стават все повече.Много съм изнервен пречи ми целия свят,чувствам се отпаднал.От изброените неща във теста имам 11 да.

  80. Да много ми харесват публикациите Ви но не мога да се свържа с вас за да разбера имам ли имам ли черна магия.

  81. какво да правя вече не зная децата ми ме мразятАз знам че имам магия ДЪщеря ми имаше гадже и неговата жена я направисега аз не мога да си вляза у дома и живея на квартираА дъщеря ми се прибра при мъжъси какво да правя

  82. zdraveite Evina predi dve godini po4ina deteto mi mojete li da mi kajete ne6to kazaxa mi 4e deteto mi e ymrialo no kak za6to i do den dne6en neznam tazi godina pravix opit invitro no se okaza neyspe6en ako opitam vtori pat 6te bade li yspe6en 6te imam li dete da si varna pone malko ot 6tastieto koeto imax. Blagodaria

  83. Здравейте, имам ли магия за болест и неблагополучие , направена от снахата ми и майка й.? Всичко върви на лош край и синът ми също има съмнения На цялото семейство се случват куп неприятности през последните 6 месеца..Благодаря .

  84. Направих теста имам 13 отговора с да.И без това отдавна си мисля,че имам магия.От известно време все ми едно уморено,все ми се лежи,не мога да си върша ежедневните задължения.Това много ме тревожи.Дано ми помогнете!!!

  85. Страдам от безсъние. Главата ми е като че съм пиян. Имам чувство за малоценност.

  86. Здравейте….имам здравословен проблем който лекувам почти две години.но нещата не се получават……направих теста за магия и резултата е 10 да…..моля посъветвайте ме какво да правя…живея в някакъв кошмар.

  87. Направих теста и имам резултат – 13 да. Бих искала да се свържа с вас и да приема помощта, която сте готова да дадете на нуждаещите се.

  88. evelina skovana sam szqlata stavni bolki vsi4ki vaprosi sa mi s DA s maji mi se karame postoqnno

    Zdr Evelina s edna dyma nikak vsemeistvoto ne mi varvi karame sa s sapryga vseki den s deszata sa6to sina mi e tragnal malko po lo6 pat az sam szqlata skovana kostite ma bolqt molqte za barz odgovor 4e tova ne sa izdarja

  89. Zdraveite ,mislq 4e ve4e se posnavame.V na4aloto na minalata godina se zaposnah s vas.Bqh v Bulgariq ,ba6tata mi beche mnogo bolen i po4ina ,sled kato sa6to izpratichme maika mi predi dve godini.Te si otidoha v golqma agoniq pred moite o4i v poslednite dni ot jivota si.S rodnite na ba6ta mi imach nedobri otnocheniq ot tqchna strana.Ba6ta mi imache spesteni pari,koito taka i ne gi vidqch ,mislq 4e rodninite gi otkradnaha.Ostanah s makata i sa6tevreno qdosana.Ne spirat kochmarite i vaprosite.Zacto?V jivota ne mi varvi mnogo.Ne moga da si namerq rabota(kakvo da naprqvq da si prodam iskouctvoto koeto pravq) ,i nesnam kak da pomogna na sebe si,decata i cemeistvoto.Sinat mi sa6to ne moje da si nameri svoqta polovinka i postoqnna rabota.Da6cterq mi se 4ustva vinagi ismorena.Majat mi ima problemi s chefa si.Mami go.Blagodarq vi predvaritelno.4ESTIT ROJDEN DEN EVI!!!BADETE JIVA I ZDRAVA I VSE TAKA DA RADVATE I POMAGATE NA HORATA !!!BADETE STASLIVA!Celouvki Nina.Do skoro se nadqvam do vachia otgovor P.S.Jiveq v Francia

  90. Здравейте.От няколко месеца аз и жена ми неможем да спим.Станахме раздразнителни неспокойни,за ел. Уреди незабряваме да исключиме, но други работи.Започнахме да пием разни,диезипами, ксанакси и билкви чайове но напразно.

  91. Na всички отговори е да става въпрос за детето ми Светославаочаквам вашата помощ

  92. Sumnqvam se za magiq drexite na du6terq mi zapo4naxa da iz4ezvat I postoqno boleduva s mujut mi ne se razbirame I finansovo stanaxme mnogo zle

  93. MNOGO VI MOLIA ZA POMOST.SINAT MI IMA PROBLEM.NEZNAIA ZDRAVOSLOVEN LI E ILI ……KAZVA SE SVETOSLAV PODEN NA8 DEMEMVRI 1977 M .MOLIA VI ZA OTGOVOR NA IMEILA.BLAGODARIA PREDVARITELNO,OSTAVAM S O4AKVANETO ZA POMOST,DRUGO NISTO NE MI OSTANA……..

  94. Здравейте, искам да попитам имам ли направена магия. Живея със съпруга ми на семейни начала от преди 3 години в един двор в различни къщи със свекър и свекърва. Без никаква причина майка му и баща му ме мразят, че се разминаваме като непознати. Не съм им казвала нищо и не съм ги обиждала. Това ме тормози защото не съм свикнала така и не съм живяла по този начин, между такива хора. Живяла съм в уважение и разбирателство. Моля за помощ.
    Благодаря предварително за отговора.

  95. Здравейте!Преди година ми казаха, че имам поръчана магия – аз имам предположения за няколко души, но така и не се разбра със сигурност от кого е. Преди това периодично имах един и същи кошмар за две жени, които се опитват да ме задушат ( най-общо казано), усещане за нещо лепкаво и тежко и това имаше отношение към един близък до мен човек, тъй като често се сънувах в неговият дом. Отделно преди много години, моят приятел тогава ме напусна заради една жена, за която по-късно със сигуронст разбрах, че използва подобни методи. Съмнявам се също и в свекърва ми, защото тя не ме харесва много и този, който чистеше магията потвърди нещо подобно.След това мъжа ми си промени отношението към мен до неузнаваемост. Работата е там, че аз вече поех по свой, самостоятелен път.При мен също има някои подобрения, но все още не съм напълно във форма.Продължават да ми се случват странни неща – като непредизвикана агресия от други хора, спънки, имам някои необясними здравословни оплаквания, често ми се гади без причина или нямам апетит, сънят ми все още е доста разстроен – дълго го отдавах на стреса, но вече започвам да си мисля, че има и нещо друго.По някакво странно стечение на обстояттелствата постоянно пътищата ми се сблъскват или с хора, които имат сериозни проблеми и се опитват да намерят утеха в мен, защото аз съм състрадателна по природа, или са с нечисти помисли, или пък практикуват някакъв вид окултизъм. Всичко това вече започва много да ме плаши и отчайва. Аз по принцип съм малко разсеяна, но от известно време насам съвсем не мога да си събера ума до пълна глупост и сега прочетох, че това също може да е в резултат на негативни въздействия от други хора. Ако може ми кажете дали според вас продължавам да имам действаща магия, за да видим какво да правим по нататък и евентуално дали бихте могли при частна консултация да ми кажете от кого е направена, защото това ще ми помогне може би да си обясня някои наистина странни обстоятелства в живота ми. Благодаря!

  96. От много време не ми върви в личният живот,развод след развод,може би изкупвам греховете на родители те си,които се разведоха когато бях малка и израснах без тях.моля да ми кажете иакво виждате,сега и синат ми се обърна срещу мен.благодаря

    • Да мила Наталия имате негативни въздействия. Необходим е личен контакт ако желаете за да се решават проблемите.

  97. Здр.аз също отговорих на безплатния тест и се указа че май имам някаква магия.Кажете ми какво да правя.Живота ми е хаус а искам да си върна стария живот?Пишете на имейла ми-благодаря предварително

    • Вие трябва да ми пишете на мейла. Помагам само на хора които сами ме помолят за това.

  98. Отговорих на всички въпроси с ДА.А искам да кажа ,че живота ми е пълен хаос ,мъжът ми падна от камион и е инвалид 100%,синът ми от 4 приятелки ходи сам,дъщеря ми се омъжи и всичко беше добре,а сега не се поглеждаме със сватовете ,а внукът ми е на 3 год.Откакто се е родил се разсипва от плач и го водиме по болници и няма нищо,а все едно че в него се е вселил някакъв зъл дух и дъщеря ми отслабна и не може да се оправи.Дайте ми съвет какво да правя ,защото и аз нямам сили и като се прибера от работа все едно с влизането в къщи ми става нервно и викам и плача от безсилие !Благодаря ви предварително !Казвам се Дона Павлинова Димитрова и съм родена на 06.11.1960 година

  99. POVECHETO OT OTGOVORITE SA MI S ,,DA,,IMAM LI NAPRAVENA MAGIIA-NAPOSLEDAK SE CHUVSTVAM ZLE.NE SAM SPOKOINA.POLUCHAVAM NIAKAKVI VIBRACII V EPIGASTRIUMA-KATO E ZA DOBRO-PO EDIN NACHIN,KATO E ZA LOSHO -PO DRUG.

  100. Вярвам, че помагате на хората и знам, че това Ви коства много, защото негативите са лошо нещо, те поразяват често пъти и този, който се опита да ги развали, имам въпрос към Вас и той е следният: “ Може ли човек по някакъв начин да се защити след като се изчисти, защото тази битка е на живот и смърт, тези, които са дали пари, за да ни сполети лошото, не жалят нищо , за да ни довършат, особено, когато усетят рикошет или бумеранг?“
    Предварително Ви благодаря за отговора и времето, което ще отделите.
    Поздрави!

    • Да, мила Славея ,това е задължително при ритуалите за неутрализиране на негативните въздействия. Всички мои клиенти го знаят и вече са на друго духовно ниво. Благодаря Ви за чудесния въпрос! Бъдете благословена!
      Еви

  101. Аз от 15 въпроса 14са с -ДА.Не се занимавам с такива работи и знам че е много опасно точно поради тази причина ги избягвам дори да ги чета но сега нещо ме накара да щракна с копчето на тази публикация .А може и да е знак за нещо което трябва да направя или е вече твърде късно-незнам..?!

    • Умна и интелигентна сте.Кое е опасно? Да се помага на хората да си решат проблемите? Или самата Вие да искате да ги решите? Все едно казвате : „Имам развален зъб , но е опасно да ходя на зъболекар !“
      Вярно ли това ? Няма нищо случайно,че сте прочела нещо, защото няма на Света случайности. Всичко е подредено, дори неприятностите и проблемите. Във Вашите ръце обаче е решаването им. А Вие можете и искате. Пожелала сте го и затова Вие дадено свише да попаднете точно на този простичък тест, за да се уверите сама. Прочетете в сайта хората , които са се докоснали от силата на Божественото изцеление и вижте колко тяхната съдба е близка била до Вашите сегашни проблеми. И Вие може да ги решите и да тръгнете по пътя към Вашето щастие!
      Успех!
      Евелина
      https://dalgoletie.com/

  102. ДА ОТГОВОРИХ НА ТЕСТА И ОТГОВОРИТЕ СА 12КАКВО ШТЕ ПРАВИМ.

    • Моля пуснете въпросите си написани на кирилица на имейла посочен в сайта на главната страница в ляво. Там има изисквания за отговор на въпрос. https://dalgoletie.com/

    • Мила,пишете ми на имейла , който ще намерите при изискванията за безплатен отговор на 1 въпрос. Побързайте за промоцията.

    • Задайте въпроса си на имейла. Ако желаете да ви помогна опишете проблема тук в този и-мейл : info@dalgoletie.com като лично писмо и когато съм на линия ще отговоря.

  103. Здравейте, отговорите на теста са с 13-ДА и 2-НЕ.
    Очаквам Вашите съвети,благодаря предварително.

  104. имам шест отговора да, но напоследък изобщо не се чувствам добре, болят ме всички кости и съм скована.

  105. Здравейте,и аз получих 13 отговора .Това значи ли ,че имам някаква магия ?

    • Здравейте Виторио, всяка промоция , която обявявам вие пиете за безплатен отговор. Още при първата промоция ви отговорих ,че имате негативни въздействия. Те моето момче не се развалят само докато ме питате . Необходимо е нещо да се направи по въпроса. Вие не желаете. Затова много Ви моля повече не ми пишете и не ми питайте дали имате или нямате. Казах,че имате и трябва да се направи нещо друго за да се балансира при вас живота.

  106. Здравейте г-жо Лютова!Имам 13 отговора ДА,значи е сигурно,че имам направена такава магия.Как мога да я разваля?

  107. vinagi sum iskala da razbera dali imam napravena magiq,o6te pove4e 4e naposleduk ne mi vurvi,apabotq kato vol,no izpitvam strax.e ve4e vse re6ix.napravix testa.imam 11 da i 4 ne [tozi rezultat me pla6i]kakvo 6te me posuvetvate.doverqvam vi se napulno’blagodarq.

  108. Резултата от теста ми е – 15 отговора с „ДА“.Моля, ви за отговор ! Предварително благодаря !

    • Моля напишете своя въпрос и го изпратете с необходимите данни на имейла,който ще намерите в ляво на главната страница.

  109. Здравейте. Отговорих на въпросите от теста и резултата ми е следния:
    ДА – 9 отговора
    НЕ – 6 отговора
    Очаквам Вашият съвет!
    Искрено Ви благодаря.

    • Моля напишете своя въпрос и го изпратете с необходимите данни на имейла,който ще намерите в ляво на главната страница.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.