Ритуал за разваляне на магия: Ще разкрия една тайна!

Аз открих Евелина Лютова и съм щастлива от това. Ще ви разкажа за един неин ритуал за разваляне на магия и резултата от него.

Искам да разкажа за себе си и моята среща с Евелина Лютова.

Аз съм жена на 38г. Преди 3 години бях провесила нос, унила, дебела болна и недоволна. Търсех начини да реша проблемите си в личния живот и ровейки в нета попаднах на едно усмихнато лице, което ме привлече с някакъв вътрешен чар. Това беше Евелина Лютова.

Прочетох всичко което имаше в интернет за нея. Изгледах всички видеа за нея с нейните клиенти. Видях много хора, които са имали подобни на моите проблеми и на които тя е помогнала. Реших и се доверих на тази чаровна дама. Тя ми предложи разговор по телефона или лична среща. Аз избрах второто. Видяхме се след няколко дни. Останах удивена от топлия прием и грижовността, с която тя прие присърце проблемите ми.

ритуал за разваляне на магия 01 Евелина ЛютоваУспокои ме, че нещата ще се подобрят, но ме предупреди, че ще мине известно време докато всичко се оправи при мен. Обясни ми че поради големите поражения от няколко магии върху мен и семейството ми нещата не вървят в личен аспект при нито един от нас. Тя видя, че моята майка е починала от старо родово проклятие за прекъсване живота на всеки член на семейството.

Останах като гръмната като ми каза, че работя и за една козметична компания и, че допълнително от нея си припечелвам някакви доходи. Позна още, че къщата ми е препълнена с кашони от козметика, която към този момент почти изтичаше срока на годност и беше необходимо бързо да действам за да ги продам. Това беше върха на всички очаквания.

Това бе преди три години и тогава станах неин клиент. От тогава направихме пет ритуала за премахване на магии и родови проклятия, в продължение на пет месеца. Изпълних стриктно всичко, което тя ми каза.

Сега ще разкрия малка тайна за тези ритуали.

За да се реализира желанието на човека, той сам трябва да реши да направи тази промяна за себе си. Евелина Лютова се явява като Ангел в човешки облик, който води желаещия щастие по този нелек път. Ако човек сам трябва да извърви този път, ще му бъде много трудно, защото ние хората бързо се обезсърчаваме дори от най-малката трудност.

Самата тя го е извървяла за около 30 години и сега учи всеки, който пожелае това. Е при мен стана не за 30 години а само за 5 месеца и аз съм безкрайно щастлива от този факт. Важното е да имаш гид, който знае всеки подводен камък, който може да те подхлъзне.

Един лек и изключително вкусен и полезен начин за премахване на натрупаните черни енергии на тялото и душата е така наречената от нея БОЖЕСТВЕНА ХРАНА.

ритуал за разваляне на магия 04 Евелина ЛютоваВеднага започнах режима с тази уникална божествената храна, който продължавам и до днес. Ефектът е поразителен. Никой не може да определи истинската ми възраст. Всички смятат, че съм около 20 години по млада, отколкото съм. Здравословното ми състояние е далеч по-добро, а когато се запознах с нея, бях на ръба на нервен срив и пълна развалина. Отслабнах с 9 килограма, което оказа влияние върху тонуса и умствената ми работоспособност. Спомням си, че няколко дни след началото на развалянето на магиите и родовото ми проклятие, се случи така, че цял ден повръщах.

Обадих се разтревожена по телефона на Еви и попитах защо ние разваляме магии , а аз се чувствам зле. Тя спокойно ми обясни, че всъщност магиите излизат от нашето тяло точно по този начин с дискомфорт.

Успокои ме, че това което е било кодирано от магиите да го имам до края на живота ми, ще излезе със същата болка, но няма да се връща повече в тялото ми. На това тя му казва ЛЕЧЕБНА КРИЗА. Обясни ми още, че колкото магии имам, толкова лечебни кризи ще имам.

След това вечерта внезапно получих силно главоболие. Обадих се отново по телефона макар ад беше много късно. Тя ми направи един бърз лечебен трансфер, който тя нарича КВАНТОВА ТЕРАПИЯ и още по време на сеанса аз се почувствах като нов човек. Това беше първата ми криза. На следващия ден бях много работоспособна. Чувствах се пречистена и като ходех по улицата имах чувството, че летях а не стъпвам по земята. Толкова ми беше леко!

Боже, такава лекота не бях чувствала от детските ми години. След като направихме първия Божествен ритуал, усетих отново силна криза и че ми се плаче. Тя ми каза, че мога да си рева колкото ми го иска организъма и после пак ще се почувствам по-добре. Така и стана. След четвъртия ритуал, си спомням, че отново ми дойде ревящата криза. Този път път беше по силна.

ритуал за разваляне на магия 03 Евелина ЛютоваПлаках в продължение на час, час и нещо, без прекъсване. После отново почувствах лекота все едно се намирам в басейн с приятна топла вода. Чувството е на невероятно удоволствие на човек който обича водата и с часове може да седи в нея.

Тя ми каза че ми се очертава промяна в професионален план. Аз тогава бях на работа в радиото в нашия град. Работата ми се очертаваше стабилна и аз вътрешно си казах, че тук Евелина не позна. Минаха се точно 4 дни и шефа ми дойде и с мажорни тонове каза да си търся друга работа.

Гръм от ясно небе! Върнах си съмнението към прогнозата на Евелина и се извиних.

Тя се засмя сърдечно и каза, че новата ми работа ще бъде на почти последен етаж и този път с много мъже, които ще се надпреварват да ми носят кафе. Повярвайте точно така стана!

До няколко дни започнах новата работа. Усещах, че съм в синхрон със себе си, имах вътрешно спокойствие и увереност. Реагирах вече спокойно на недобрите ситуации, защото знаех, че имам жив Ангел хранител в човешки облик. Хората около мен не се промениха, но аз да. Не обръщах внимание на никой и нищо. Следвах вътрешния си глас и си гледах кефа. Че то било лесно! Само дето не знаех че има магазин за щастие.

Вярно е че там се пазарува, но всеки трябва за знае каква е цената на щастието му . Не съжалявам нито за секунда, че реших и напаравих тази стъпка и тази инвестиция за мое добро.

Да, признавам си, че платих и дори си поръчвам още неща от „магазинчето за щастие на Евелина“ , защото с всеки изминал месец животът ми се променяше към по-добро. Интуицията ми стана по-силна, така както ме предупреди самата Евелина в началото на нашата работа. Започнах да преценявам правилно обстоятелства и хора. Финансово вече съм стабилна.

Парите, които изкарвам като, че ли се умножават от само себе си с невероятна лекота и ми стигат за всичко. В началото на тази 2016 година, по стечение на обстоятелствата, се наложи да направим още един ритуал, който беше за по-висока устойчивост. Повярвайте след него започнах да живея така, както винаги съм искала. Нещата започнаха да се случват, така както си ги представям тук и сега. Животът ми стана раздвижен, изпълнен с емоции.

Преместих се отново на друга работа- още по-добра и добре платена. Работя това, което ми харесва. Имах дори няколко предложения за нова работа. Избрах тази, която е удачна. Посетих места в страната и чужбина, които отдавна съм искала да посетя. Отношенията в личния ми живот се подобриха. Вече имам много приятели, с които общувам нормално. Преди бях сама сред много, и като че ли не ме виждаха дори да се блъснем на улицата. Повечето от хората около мен вече са добре настроени. Появиха се и доста предложения за нова любовна връзка.

ритуал за разваляне на магия 02 Евелина ЛютоваНай-интересното е че баща ми не знае за това какво ние правим с Еви а и при него се подобри живота му.

Съвсем наскоро баща ми, който е вдовец писах ви в началото, срещна подходяща жена, с която вече живеят заедно. Нещата там са добре. Той също започна и работа след като години наред беше безработен. Скоро аз се обадих на Еви и я попитах има ли възможност да направим и други ритуали, които са допълващи на предишните.

Тя ми предложи нещо уникално и сега продължаваме, защото щастието е вече моя живот. Магията съществува и тя е нашия живот. Просто трябва да открием нашия магьосник, който да ни води по пътя към нашето щастие. Аз открих Евелина Лютова и съм щастлива от това.

Благодаря ти Еви, че те има!

М.Н от Благоевград

Enjoyed this post? Share it!

 

49 коментара по “Ритуал за разваляне на магия: Ще разкрия една тайна!

 1. Да, има магия. Нищо сама не можете да направите, за да я превахнете. Трябва да ви помогне друг човек. Ако сте избрала мен, е необходимо да си запишете час за прием. Телефоните са в сайта.

 2. Здравейте, Роси! Отговарям на въпросите от подобен характер лично. Необходими са ми повече данни от едно име и поради тази причина е необходима лична среща или разговор оп телефона. Изберете сама как да се напарви тази услуга.

 3. Здравейте г- жо Лютова! Искам да попитам имаме ли направена магия в семейството. Ще Ви бъда много благодарна ако ми отговорите и ми помогнете
  Благодаря предварително!

 4. здравейте искам да знам дали имам направена магия и ако е да какво да направя

 5. Любовта ако не е взаимна не може да се задържи. Мога да проверя дали имате съвместимост и дали сте една за друга.

 6. Обичам една жена….която иска да се разделим…искам да разбера дали сме една за друга и дали наистина ме обича родена е на 0…. ще ви бъда много благодарна ако ми помогнете

 7. Възможно е да имате направена магия. Аз първо проверявам дали това е така и след това предлагам решение на проблема. Ако желаете , моля обадете се на телефона.

 8. Имам направена магия.Моля ви ,помогнете ми.

 9. Това означава ,че наиситна имате отворено трето око. Ако нямате енергийна защита може да се окажете под ударите на зле настроени и негативни хора.

 10. Разговаря на сън с починали роднини.разбрах неща които се оказаха истина.сънувам се с трето око.какво означава всичко това.

 11. Негативните въздействия правят това, което е станало с вас. Не сте луд .

 12. Здравейте. Казвам се павлик. Роден съм на 18.12.1981г. При мен всичко започна с гласове в главата натрапчиви мисли. Нарушаване на съня. Будене нощем в 03часа. Естествено влязох в лудница. Изкараха ме шизофреник. 2години пих хапчета. Сега ги спрях и леко започва пак връщане към старото положение. Пак почва будене в 3часа през ноща. В началото когато чувах гласове и виждах сенки чуствах и понякога неописуема болка в слепоочието. Разбира се след всичко това и жена ми ме напусна с децата. С две думи одарих дъното финансово и откъм семейство. Въпросът ми е имам ли магия или съм просто един болен (луд) човек. Благодаря предварително.

 13. Здравейте !
  Казвам се Мария на 42 г Имах връзка с човек с когото изживях много хубави моменти до преди 5 месеца Проблемите започнаха от тогава и почти 2 месеца вече не сме заедно
  Имам нужда от помощта Ви
  Благодаря предварително !

 14. Здравейте искам дави попитам дали штесе оправя за напред,разделена съм с мъжами живее с друга жена интересуваме кой ни раздели тий се казва Пламен Иванов Златков на 11.02.81штети бъда благодарна

 15. Zdr gospoji az se kazvam Cvetana i sam na 42 g imam problem semen kakvo shte se sluchi s nas?

 16. Zdr gospoji az sakazvam Cvetana i sam na 42 g imam problem semeen kakvo shte se sluchi s nas?

 17. Zdraveite,imam seriozen zdravosloven problem.
  Gurba mi poluchi spontanni frakturi…ima li nqkakvo proklqtie..vsichko mi vurveshe tolkova dobre.prikazka.muj,dete,Dom,Sega sum na leglo.moje li da pomognete?

 18. Възможно е да ви помогна . Обадете се на телефона.

 19. Здравейте,г-жо Лютова!Казвам се Таня и съм на 30 год. Не съм омъжена но живеем на семейни начала с нашето момченце. всичко вървеше добре.Но в един момент той започна от нищо да се заяжда с мен и да се държи доста зле,дори може да се каже,че не иска и да контактуваме.Започнах да се съмнявам дали не ни е направена магия.Ако има насочена ли е към някого от семейството?Благодаря, ако ми пишете.Бихте ли ме посъветвали,какво мога да направя!?Благодаря Ви предварително!

 20. Здравейте г-жо Лютова! Аз съм на 46 години и имам семейни проблеми – свързани са с детето ми. Интересува ме имам ли някаква магия и може ли да ме посъветвате какво да направя.

 21. Здравейте г-Жо Лютова обръщам се към вас с огромна молба ,подледните няколко години всичко ми тръгна назад , наистина толкова отчаян не съм се чувствал . Досега никога не съм мислил за за направена на мен магия но все повече се обр давам че нещо Нее наред !

 22. Здравейте, Евелина. Казвам се Катя и бих искала да попитам имам ли нещо негативно върху мен, нещо като магия.

 23. Здравейте Евелина,знам че имам магия и няколко пъти съм опитвал да я разваля това имаше положителен ефект до някъде но проблемите и невървежите продължават да ме следват навсякъде.не знам каква е тази магия но е адски силна и жестока.Между другото казвали са ми че вече е развалена и нямам такава,но интуицията ми подсказва че не е така.Можете ли да ми помогнете?.С уважение Марин.

 24. Здравейте напоследък не ми върви аз съм инвалид загубих майка си която ми помагаше, дъщеря ми беше при мен после си замина останах сама, не мога и партньор да си намеря имам малко магазинче и то не върви, искам да знам има ли нещо направено

 25. Има. Вземете спешни мерки. Обадете се на обявения в сайта телефон.

 26. Здравейте, госпожо Евелина. Казвам се Катя, на 34 години. Бих искала дали можете да ми кажете нещо за мен. Имам връзка с един човек от няколко години. Винаги сме имали някакви препятствия, но от 2 месеца насам, както всичко си вървеше повече от чудесно, дори говорехме за нещо повече, изведнъж нещата се обърнаха ужасно. Всеки ден се караме, аз съм изнервена безкрайно, сдобрим се за ден, и после пак почваме. Някакъв кошмар е. И не можем да се оправим и това е, колкото и да го искаме. А ми казва, че ме обича още. Аз него също. Той твърди, че много го ядосвам с въпроси, с смс-и, и т. н. Какво има, и какво да правя?

 27. Здравейте, казвам се Боряна и съм на 46 години!Интересува ме има ли направена магия на семейството ми и кой ни зарежда негативно! Благодаря!

 28. Здравейте, Евелина,
  Аз съм Пламена. Родена съм на 22.03.1984 г. Няколко пъти са ми правили магии за духовна и физическа смърт и за липса на късмет в личния живот. От няколко години имам психически проблеми и не мога да установя нормални връзки с мъже и не се задържам за дълго на работа. Можете ли да кажете дали още действа нещо върху мен? Аз съм извънбрачно дете. Майка ми Илиана е родена на 29.05.1964 г. Баща ми,който ме е припознал след съд се казва Младен (вече покойник) и е роден на 12.03.1945 г. Благодаря ви предварително! Пламена

 29. Искра, разминаването с любим човек при вас е в следствие на негативни въздействия. Това ще продължава, докато не се премахне тази програма за грешки в живота в любовен аспект. Потърсете ме на 0900 63 008 код 17 от 10 до 22ч.

 30. Здравейте Г-жо Лютова ,
  Казвам се Искра и съм на 35 год преди няколко дни един човек когото много обичах се сгоди за друга и от това все още много ме боли.Аз се сбогувах с него но от тук натътък се чувствам ужасно уплашена и просто искам да знам животът накъде ще ме отведе ще успея ли да се омъжа и аз и да имам деца защото това ми е най голямата болка. Благодаря ви предварително за отделеното време.

 31. Моля свържете се с мен като позвънте на тел 0900 63 008 код 17

 32. Здравейте! Казвам се Мария на 34 години съм..
  Искам да знам към семейството ми има ли направена магия.Ако има, може ли да се разбере кой изпраща негативна енергия?

 33. Има. Трябва да зная данните на всички ви, за съм по- конкретна.

 34. Правилно подозирате миличка. Моля когато се свържете с мен ми кажете, че съм ви отговорила от сайта , за да ви обърна повече внимание. Ето телефона ми 0900 63 008 код 17 – маг Ева Евина

 35. Здравейте.Мисля, че ми се е натрупала много негативна енергия от лош човек в работата ми.Как мога да я премахна и да отключа късмета си?

 36. Здравейте госпожо Лютова!Казвам се Даниела на 51 години съм.
  Искам да знам към семейството ми има ли направена магия.Ако има насочена ли е към някого от семейството?Благодаря, ако ми пишете.

 37. 3дравеите,г/жо Лутова,от 10 год.живея с маж / ние се оби4аме ме4таехме си са малка ка6ти4ка и когато я купихме вси4ко трагна обратно.сестра му е направила муска и той ме напусна 2015 г.след 6 месеъа дойде и в саня.ми ме напуска м.септември нямаме вра3ка до сега,но по средата на септември полу4их 3а трети пат много ма4ителен 3адух/ сестраму му е в3емала рожденната ми дата Моля са ва6ата Помо6т 6те ви бада много благодарна с посдрав и уважение

 38. Здравейте,г-жо Лютова!Казвам се Ивелина,на 39 год. съм и не съм омъжена.Имах връзка с един господин и с който ми беше много приятно и всичко вървеше добре.Но в един момент той започна от нищо да се заяжда с мен и да се държи доста зле,дори може да се каже,че не иска и да контактуваме.Започнах да се съмнявам дали не ми е направена магия.То и не само с него е така,просто с когото и да искам да бъда и ми е приятно,просто не се получава и винаги ме зарязват.Бихте ли ме писъветвали,какво мога да направя!?Благодаря Ви предварително!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Защита на личните данни
След като използвате тази форма, ние съхраняваме вашето име, имейл и съгласието ви за нашата политика за защита на личните данни. Това е нужно, за да можем да обработваме коментарите в уеб сайта ни. За повече информация прочетете нашата политика за защита на личните данни.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.