Ритуал за разваляне на магия: Ще разкрия една тайна!

Аз открих Евелина Лютова и съм щастлива от това.

Ще ви разкажа за един неин ритуал за разваляне на магия и резултата от него.

Искам да разкажа за себе си и моята среща с Евелина Лютова.

Аз съм жена на 38г. Преди 3 години бях провесила нос, унила, дебела болна и недоволна. Търсех начини да реша проблемите си в личния живот и ровейки в нета попаднах на едно усмихнато лице, което ме привлече с някакъв вътрешен чар. Това беше Евелина Лютова.

Прочетох всичко което имаше в интернет за нея. Изгледах всички видеа за нея с нейните клиенти. Видях много хора, които са имали подобни на моите проблеми и на които тя е помогнала. Реших и се доверих на тази чаровна дама. Тя ми предложи разговор по телефона или лична среща. Аз избрах второто. Видяхме се след няколко дни. Останах удивена от топлия прием и грижовността, с която тя прие присърце проблемите ми.

ритуал за разваляне на магия 01 Евелина ЛютоваУспокои ме, че нещата ще се подобрят, но ме предупреди, че ще мине известно време докато всичко се оправи при мен. Обясни ми че поради големите поражения от няколко магии върху мен и семейството ми нещата не вървят в личен аспект при нито един от нас. Тя видя, че моята майка е починала от старо родово проклятие за прекъсване живота на всеки член на семейството.

Останах като гръмната като ми каза, че работя и за една козметична компания и, че допълнително от нея си припечелвам някакви доходи. Позна още, че къщата ми е препълнена с кашони от козметика, която към този момент почти изтичаше срока на годност и беше необходимо бързо да действам за да ги продам. Това беше върха на всички очаквания.

Това бе преди три години и тогава станах неин клиент. От тогава направихме пет ритуала за премахване на магии и родови проклятия, в продължение на пет месеца. Изпълних стриктно всичко, което тя ми каза.

Разваляне на магия – сега ще разкрия малка тайна за тези ритуали.

За да се реализира желанието на човека, той сам трябва да реши да направи тази промяна за себе си. Евелина Лютова се явява като Ангел в човешки облик, който води желаещия щастие по този нелек път. Ако човек сам трябва да извърви този път, ще му бъде много трудно, защото ние хората бързо се обезсърчаваме дори от най-малката трудност.

Самата тя го е извървяла за около 30 години и сега учи всеки, който пожелае това. Е при мен стана не за 30 години а само за 5 месеца и аз съм безкрайно щастлива от този факт. Важното е да имаш гид, който знае всеки подводен камък, който може да те подхлъзне.

Един лек и изключително вкусен и полезен начин за премахване на натрупаните черни енергии на тялото и душата е така наречената от нея БОЖЕСТВЕНА ХРАНА.

ритуал за разваляне на магия 04 Евелина ЛютоваВеднага започнах режима с тази уникална божествената храна, който продължавам и до днес. Ефектът е поразителен. Никой не може да определи истинската ми възраст. Всички смятат, че съм около 20 години по млада, отколкото съм. Здравословното ми състояние е далеч по-добро, а когато се запознах с нея, бях на ръба на нервен срив и пълна развалина. Отслабнах с 9 килограма, което оказа влияние върху тонуса и умствената ми работоспособност. Спомням си, че няколко дни след началото на развалянето на магиите и родовото ми проклятие, се случи така, че цял ден повръщах.

Обадих се разтревожена по телефона на Еви и попитах защо ние разваляме магии , а аз се чувствам зле. Тя спокойно ми обясни, че всъщност магиите излизат от нашето тяло точно по този начин с дискомфорт.

Успокои ме, че това което е било кодирано от магиите да го имам до края на живота ми, ще излезе със същата болка, но няма да се връща повече в тялото ми. На това тя му казва ЛЕЧЕБНА КРИЗА. Обясни ми още, че колкото магии имам, толкова лечебни кризи ще имам.

След това вечерта внезапно получих силно главоболие. Обадих се отново по телефона макар ад беше много късно. Тя ми направи един бърз лечебен трансфер, който тя нарича КВАНТОВА ТЕРАПИЯ и още по време на сеанса аз се почувствах като нов човек. Това беше първата ми криза. На следващия ден бях много работоспособна. Чувствах се пречистена и като ходех по улицата имах чувството, че летях а не стъпвам по земята. Толкова ми беше леко!

Боже, такава лекота не бях чувствала от детските ми години. След като направихме първия Божествен ритуал за разваляне на магия, усетих отново силна криза и че ми се плаче. Тя ми каза, че мога да си рева колкото ми го иска организъма и после пак ще се почувствам по-добре. Така и стана. След четвъртия ритуал, си спомням, че отново ми дойде ревящата криза. Този път път беше по силна.

ритуал за разваляне на магия 03 Евелина ЛютоваПлаках в продължение на час, час и нещо, без прекъсване. После отново почувствах лекота все едно се намирам в басейн с приятна топла вода. Чувството е на невероятно удоволствие на човек който обича водата и с часове може да седи в нея.

Тя ми каза че ми се очертава промяна в професионален план. Аз тогава бях на работа в радиото в нашия град. Работата ми се очертаваше стабилна и аз вътрешно си казах, че тук Евелина не позна. Минаха се точно 4 дни и шефа ми дойде и с мажорни тонове каза да си търся друга работа.

Гръм от ясно небе! Върнах си съмнението към прогнозата на Евелина и се извиних.

Тя се засмя сърдечно и каза, че новата ми работа ще бъде на почти последен етаж и този път с много мъже, които ще се надпреварват да ми носят кафе. Повярвайте точно така стана!

До няколко дни започнах новата работа. Усещах, че съм в синхрон със себе си, имах вътрешно спокойствие и увереност. Реагирах вече спокойно на недобрите ситуации, защото знаех, че имам жив Ангел хранител в човешки облик. Хората около мен не се промениха, но аз да. Не обръщах внимание на никой и нищо. Следвах вътрешния си глас и си гледах кефа. Че то било лесно! Само дето не знаех че има магазин за щастие.

Вярно е че там се пазарува, но всеки трябва за знае каква е цената на щастието му . Не съжалявам нито за секунда, че реших и напаравих тази стъпка и тази инвестиция за мое добро.

Да, признавам си, че платих и дори си поръчвам още неща от „магазинчето за щастие на Евелина“ , защото с всеки изминал месец животът ми се променяше към по-добро. Интуицията ми стана по-силна, така както ме предупреди самата Евелина в началото на нашата работа. Започнах да преценявам правилно обстоятелства и хора. Финансово вече съм стабилна.

Парите, които изкарвам като, че ли се умножават от само себе си с невероятна лекота и ми стигат за всичко. В началото на тази 2016 година, по стечение на обстоятелствата, се наложи да направим още един ритуал, който беше за по-висока устойчивост. Повярвайте след него започнах да живея така, както винаги съм искала. Нещата започнаха да се случват, така както си ги представям тук и сега. Животът ми стана раздвижен, изпълнен с емоции.

Преместих се отново на друга работа- още по-добра и добре платена. Работя това, което ми харесва. Имах дори няколко предложения за нова работа. Избрах тази, която е удачна. Посетих места в страната и чужбина, които отдавна съм искала да посетя. Отношенията в личния ми живот се подобриха. Вече имам много приятели, с които общувам нормално. Преди бях сама сред много, и като че ли не ме виждаха дори да се блъснем на улицата. Повечето от хората около мен вече са добре настроени. Появиха се и доста предложения за нова любовна връзка.

ритуал за разваляне на магия 02 Евелина ЛютоваНай-интересното е че баща ми не знае за това какво ние правим с Еви а и при него се подобри живота му.

Съвсем наскоро баща ми, който е вдовец писах ви в началото, срещна подходяща жена, с която вече живеят заедно. Нещата там са добре. Той също започна и работа след като години наред беше безработен. Скоро аз се обадих на Еви и я попитах има ли възможност да направим и други ритуали, които са допълващи на предишните.

Тя ми предложи нещо уникално и сега продължаваме, защото щастието е вече моя живот. Магията съществува и тя е нашия живот. Просто трябва да открием нашия магьосник, който да ни води по пътя към нашето щастие. Аз открих Евелина Лютова и съм щастлива от това.

Благодаря ти Еви, че те има!

М.Н от Благоевград

Ако имате проблем от подобен характер е необходимо да направите проверка. Това може да стане  като пишете свободен текст на мейла: info@dalgoletie.com или коментирате под статията.

113 коментара по “Ритуал за разваляне на магия: Ще разкрия една тайна!

 1. Здравейте. От месеци изобщо не ми върви в нищо, късметът ми го няма, а преди можех да се похваля с адски голям късмет. Изобщо не ми се получават нещата, работата сменям постоянно, защото не се получава нищо и там. С човекът до мен на моменти не се разбираме и се съмняваме дали нямаме направена някаква магия, защото се чувства по същия начин. Караме се за нищо и се продължава в големия скандал. Според вас имаме ли направена магия?

  • За да бъда контретна в отговора си е необходима консултация, на която да ми дадете някои данни. Ако желаете пишете ми, аз да се свържем.

 2. Здравейте от 11 години живея с приятеля ми на семейни начала,животът ни става все по лош и се случват само нещастия,безпаричие,не ни върви в нищо,дори мисля че той се пристрасти към алкохола,аз не мога да забременея,не знам към кого да се обърна моля ви помогнете ми.

  • Моля пишете във Формата за контакт и ще осъществим връзка с Вас. Имам определини часове за телефонни разговори. Ще ги споделя с вас , както и телефона след като ми пишете в мейла. Благодаря за разбилането!

 3. Прочетох много внимателно, впечатлена съм! Може ли. Са. Попитам и аз за себе си?

 4. Казвам се Радостин и мисля че ми е направена черна магия мъчат ме странни мисли

 5. Здравейте имам проблем с обсебващи мисли психоза мания да предпазя близките си. Мисля си, че винаги са в опасност имам ли направена магия

 6. Казвам се Красимира на 42 години моля кажете ми имам ли направена магия защото всичко ми върви на долу

 7. Здравейте,има. Проблем вече 2 години и повече.имам малко дете ,мъж ,който го инт само семейството муу.неговото семейство не ме иска .беше в извън българия.а. семейството му ни вгорчи живота и до ден днешен.звънях.но постоянно дава заето .моля ви .звъннете ми 0894495424 спешно е

 8. Добър вечер, г-жо Лютова! Казвам се Маринела на 30 съм и в момента живея в Италия. По чиста случайност попаднах на вашето име търсейки начини за разваляне на магия. Моята история е следната: Когато бях малка така наречената ми баба (по бащина линия) ме караше да пия светена вода, в последствие разбрах, че това е вид магия, с която тя може да навреди на майка ми. Пракгически имаме направено проклятие до 7мо коляно. Аз нямам никакъв късмет в живота, нито в работата, нито в любовта или приятелството. Здравето ми е все по-зле и аз съм наистина отчаяна. Бих искала да знам дали това лошо може да се премахне. Благодаля!

 9. госпожо лютова,опитах се да се свържа с вас,но явно не успявам,спешно искам да говоря с вас моля ви.

  • Опитайте пак. Ако желаете да ви помогна опишете проблема тук в този и-мейл : info@dalgoletie.com като лично писмо и когато съм на линия ще отговоря.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.