Ритуал за разваляне на магия: Ще разкрия една тайна!

Аз открих Евелина Лютова и съм щастлива от това.

Ще ви разкажа за един неин ритуал за разваляне на магия и резултата от него.

Искам да разкажа за себе си и моята среща с Евелина Лютова.

Аз съм жена на 38г. Преди 3 години бях провесила нос, унила, дебела болна и недоволна. Търсех начини да реша проблемите си в личния живот и ровейки в нета попаднах на едно усмихнато лице, което ме привлече с някакъв вътрешен чар. Това беше Евелина Лютова.

Прочетох всичко което имаше в интернет за нея. Изгледах всички видеа за нея с нейните клиенти. Видях много хора, които са имали подобни на моите проблеми и на които тя е помогнала. Реших и се доверих на тази чаровна дама. Тя ми предложи разговор по телефона или лична среща. Аз избрах второто. Видяхме се след няколко дни. Останах удивена от топлия прием и грижовността, с която тя прие присърце проблемите ми.

ритуал за разваляне на магия 01 Евелина ЛютоваУспокои ме, че нещата ще се подобрят, но ме предупреди, че ще мине известно време докато всичко се оправи при мен. Обясни ми че поради големите поражения от няколко магии върху мен и семейството ми нещата не вървят в личен аспект при нито един от нас. Тя видя, че моята майка е починала от старо родово проклятие за прекъсване живота на всеки член на семейството.

Останах като гръмната като ми каза, че работя и за една козметична компания и, че допълнително от нея си припечелвам някакви доходи. Позна още, че къщата ми е препълнена с кашони от козметика, която към този момент почти изтичаше срока на годност и беше необходимо бързо да действам за да ги продам. Това беше върха на всички очаквания.

Това бе преди три години и тогава станах неин клиент. От тогава направихме пет ритуала за премахване на магии и родови проклятия, в продължение на пет месеца. Изпълних стриктно всичко, което тя ми каза.

Разваляне на магия – сега ще разкрия малка тайна за тези ритуали.

За да се реализира желанието на човека, той сам трябва да реши да направи тази промяна за себе си. Евелина Лютова се явява като Ангел в човешки облик, който води желаещия щастие по този нелек път. Ако човек сам трябва да извърви този път, ще му бъде много трудно, защото ние хората бързо се обезсърчаваме дори от най-малката трудност.

Самата тя го е извървяла за около 30 години и сега учи всеки, който пожелае това. Е при мен стана не за 30 години а само за 5 месеца и аз съм безкрайно щастлива от този факт. Важното е да имаш гид, който знае всеки подводен камък, който може да те подхлъзне.

Един лек и изключително вкусен и полезен начин за премахване на натрупаните черни енергии на тялото и душата е така наречената от нея БОЖЕСТВЕНА ХРАНА.

ритуал за разваляне на магия 04 Евелина ЛютоваВеднага започнах режима с тази уникална божествената храна, който продължавам и до днес. Ефектът е поразителен. Никой не може да определи истинската ми възраст. Всички смятат, че съм около 20 години по млада, отколкото съм. Здравословното ми състояние е далеч по-добро, а когато се запознах с нея, бях на ръба на нервен срив и пълна развалина. Отслабнах с 9 килограма, което оказа влияние върху тонуса и умствената ми работоспособност. Спомням си, че няколко дни след началото на развалянето на магиите и родовото ми проклятие, се случи така, че цял ден повръщах.

Обадих се разтревожена по телефона на Еви и попитах защо ние разваляме магии , а аз се чувствам зле. Тя спокойно ми обясни, че всъщност магиите излизат от нашето тяло точно по този начин с дискомфорт.

Успокои ме, че това което е било кодирано от магиите да го имам до края на живота ми, ще излезе със същата болка, но няма да се връща повече в тялото ми. На това тя му казва ЛЕЧЕБНА КРИЗА. Обясни ми още, че колкото магии имам, толкова лечебни кризи ще имам.

След това вечерта внезапно получих силно главоболие. Обадих се отново по телефона макар ад беше много късно. Тя ми направи един бърз лечебен трансфер, който тя нарича КВАНТОВА ТЕРАПИЯ и още по време на сеанса аз се почувствах като нов човек. Това беше първата ми криза. На следващия ден бях много работоспособна. Чувствах се пречистена и като ходех по улицата имах чувството, че летях а не стъпвам по земята. Толкова ми беше леко!

Боже, такава лекота не бях чувствала от детските ми години. След като направихме първия Божествен ритуал за разваляне на магия, усетих отново силна криза и че ми се плаче. Тя ми каза, че мога да си рева колкото ми го иска организъма и после пак ще се почувствам по-добре. Така и стана. След четвъртия ритуал, си спомням, че отново ми дойде ревящата криза. Този път път беше по силна.

ритуал за разваляне на магия 03 Евелина ЛютоваПлаках в продължение на час, час и нещо, без прекъсване. После отново почувствах лекота все едно се намирам в басейн с приятна топла вода. Чувството е на невероятно удоволствие на човек който обича водата и с часове може да седи в нея.

Тя ми каза че ми се очертава промяна в професионален план. Аз тогава бях на работа в радиото в нашия град. Работата ми се очертаваше стабилна и аз вътрешно си казах, че тук Евелина не позна. Минаха се точно 4 дни и шефа ми дойде и с мажорни тонове каза да си търся друга работа.

Гръм от ясно небе! Върнах си съмнението към прогнозата на Евелина и се извиних.

Тя се засмя сърдечно и каза, че новата ми работа ще бъде на почти последен етаж и този път с много мъже, които ще се надпреварват да ми носят кафе. Повярвайте точно така стана!

До няколко дни започнах новата работа. Усещах, че съм в синхрон със себе си, имах вътрешно спокойствие и увереност. Реагирах вече спокойно на недобрите ситуации, защото знаех, че имам жив Ангел хранител в човешки облик. Хората около мен не се промениха, но аз да. Не обръщах внимание на никой и нищо. Следвах вътрешния си глас и си гледах кефа. Че то било лесно! Само дето не знаех че има магазин за щастие.

Вярно е че там се пазарува, но всеки трябва за знае каква е цената на щастието му . Не съжалявам нито за секунда, че реших и напаравих тази стъпка и тази инвестиция за мое добро.

Да, признавам си, че платих и дори си поръчвам още неща от „магазинчето за щастие на Евелина“ , защото с всеки изминал месец животът ми се променяше към по-добро. Интуицията ми стана по-силна, така както ме предупреди самата Евелина в началото на нашата работа. Започнах да преценявам правилно обстоятелства и хора. Финансово вече съм стабилна.

Парите, които изкарвам като, че ли се умножават от само себе си с невероятна лекота и ми стигат за всичко. В началото на тази 2016 година, по стечение на обстоятелствата, се наложи да направим още един ритуал, който беше за по-висока устойчивост. Повярвайте след него започнах да живея така, както винаги съм искала. Нещата започнаха да се случват, така както си ги представям тук и сега. Животът ми стана раздвижен, изпълнен с емоции.

Преместих се отново на друга работа- още по-добра и добре платена. Работя това, което ми харесва. Имах дори няколко предложения за нова работа. Избрах тази, която е удачна. Посетих места в страната и чужбина, които отдавна съм искала да посетя. Отношенията в личния ми живот се подобриха. Вече имам много приятели, с които общувам нормално. Преди бях сама сред много, и като че ли не ме виждаха дори да се блъснем на улицата. Повечето от хората около мен вече са добре настроени. Появиха се и доста предложения за нова любовна връзка.

ритуал за разваляне на магия 02 Евелина ЛютоваНай-интересното е че баща ми не знае за това какво ние правим с Еви а и при него се подобри живота му.

Съвсем наскоро баща ми, който е вдовец писах ви в началото, срещна подходяща жена, с която вече живеят заедно. Нещата там са добре. Той също започна и работа след като години наред беше безработен. Скоро аз се обадих на Еви и я попитах има ли възможност да направим и други ритуали, които са допълващи на предишните.

Тя ми предложи нещо уникално и сега продължаваме, защото щастието е вече моя живот. Магията съществува и тя е нашия живот. Просто трябва да открием нашия магьосник, който да ни води по пътя към нашето щастие. Аз открих Евелина Лютова и съм щастлива от това.

Благодаря ти Еви, че те има!

М.Н от Благоевград

Ако имате проблем от подобен характер е необходимо да направите проверка. Това може да стане  като пишете свободен текст на мейла: info@dalgoletie.com или коментирате под статията.

113 коментара по “Ритуал за разваляне на магия: Ще разкрия една тайна!

 1. Здравейте. От месеци изобщо не ми върви в нищо, късметът ми го няма, а преди можех да се похваля с адски голям късмет. Изобщо не ми се получават нещата, работата сменям постоянно, защото не се получава нищо и там. С човекът до мен на моменти не се разбираме и се съмняваме дали нямаме направена някаква магия, защото се чувства по същия начин. Караме се за нищо и се продължава в големия скандал. Според вас имаме ли направена магия?

  • За да бъда контретна в отговора си е необходима консултация, на която да ми дадете някои данни. Ако желаете пишете ми, аз да се свържем.

 2. Здравейте от 11 години живея с приятеля ми на семейни начала,животът ни става все по лош и се случват само нещастия,безпаричие,не ни върви в нищо,дори мисля че той се пристрасти към алкохола,аз не мога да забременея,не знам към кого да се обърна моля ви помогнете ми.

  • Моля пишете във Формата за контакт и ще осъществим връзка с Вас. Имам определини часове за телефонни разговори. Ще ги споделя с вас , както и телефона след като ми пишете в мейла. Благодаря за разбилането!

 3. Прочетох много внимателно, впечатлена съм! Може ли. Са. Попитам и аз за себе си?

 4. Казвам се Радостин и мисля че ми е направена черна магия мъчат ме странни мисли

 5. Здравейте имам проблем с обсебващи мисли психоза мания да предпазя близките си. Мисля си, че винаги са в опасност имам ли направена магия

 6. Казвам се Красимира на 42 години моля кажете ми имам ли направена магия защото всичко ми върви на долу

 7. Здравейте,има. Проблем вече 2 години и повече.имам малко дете ,мъж ,който го инт само семейството муу.неговото семейство не ме иска .беше в извън българия.а. семейството му ни вгорчи живота и до ден днешен.звънях.но постоянно дава заето .моля ви .звъннете ми 0894495424 спешно е

 8. Добър вечер, г-жо Лютова! Казвам се Маринела на 30 съм и в момента живея в Италия. По чиста случайност попаднах на вашето име търсейки начини за разваляне на магия. Моята история е следната: Когато бях малка така наречената ми баба (по бащина линия) ме караше да пия светена вода, в последствие разбрах, че това е вид магия, с която тя може да навреди на майка ми. Пракгически имаме направено проклятие до 7мо коляно. Аз нямам никакъв късмет в живота, нито в работата, нито в любовта или приятелството. Здравето ми е все по-зле и аз съм наистина отчаяна. Бих искала да знам дали това лошо може да се премахне. Благодаля!

 9. госпожо лютова,опитах се да се свържа с вас,но явно не успявам,спешно искам да говоря с вас моля ви.

  • Опитайте пак. Ако желаете да ви помогна опишете проблема тук в този и-мейл : info@dalgoletie.com като лично писмо и когато съм на линия ще отговоря.

  • Който ви я е напарвил- него питайте. Аз такива неща не правя. Моите ритуали са коренно различни от мюсулманските.

 10. Добър ден,г-жа Лютова.Казвам се Николай и съм на 61 години.Вчера като се прибирахме от гората където бяхме за гъби с наша позната се заговорихме и тя ни разказа за себе си как е развалила родова магия в Русия и ни посъветва да потърсим личност която знае и може да разваля такива магии.От 2010 всичко някак си се промени и тръгна надолу.За кратък период от време загубих родители,дъщеря и внуче а на мен ми бе направена трансплантация на бъбрек защото бяха пред спиране.Съпругата ми напълня а сина ми тръгна по лош път.Прочетох за Вас и затова реших да потърся помощ и вярвам че както си помогнала на много други хора то може би и на мен и семейството ни да ни помогнете.Благодаря,Ви,предварително

  • Здравейте, Николай! Това , което ми описвате са все симптоми на родово проклятие. Трябва да действате много бързо. Специализирала съм се точно в тези ваши проблеми да разрешавам. Моля изпратете лично писмо тук: info@dalgoletie.com

 11. Здравейте!
  Искам да разбера имам ли направена магия.
  В последно време имам здравословни проблеми. Нямам сили да вървя а изследванията ми са добри.

 12. Здравейте! Казвам се Снежана и съм на 50 години Би било трудно да се каже ,че живота ми някога е бил щастлив. Особено трудни са последните 5-6 години…! Имам много сериозни проблеми с единият ми син. Опитвах много неща,но за сега без успех. Имам ли направена магия? Можете ли да ми помогнете?

 13. Здравейтег -жо Лютова.Никога преди не съм вярвала в магии или, че пък точно на мен могат да се случат.Но всичко което ми се случва напоследък е извън границите на всичко нормално.Искам да попитам има ли външна намеса за да стигнат взаимоотношенията с моят съпруг до раздяла или по-точно правена ли е на нас двамата магия.Преди 4 год бащата на първата му съпруга, му беше направил специална икона за него.Той е взе и остави в дома ни въпреки че аз не бях съгласна с това. Сега проблемите стават все повече и повече и почти сме разделени.Аз съм по цял ден с главоболие и не мога все да си събера мислите.Вече не работя и усещам как ме завладява апатията към всичко.Моля посъветвайте ме какво мога да предприема.Благодаря Ви предварително

  • Симптомите, които описвате, мила Венка са на мощно негативно въздействие. Нямате време за чакане. Необходима е бърза корекция. Моля изпратете лично писмо тук: info@dalgoletie.com

 14. Здравейте, госпожо Лютова! Името ми е Ивелина и съм почти на 50 години.От години имам големи неприятности със сина ми.Не знам вече какво да правя.Тъкмо нещата му до някаква степен почват да се нареждат и в следващия момент всичко се обърква. Той се отчайва и започва да взема непозволени неща…Какво ли не пробвах..

  • Ако желаете да ви помогна ще е необходимо да си запишете час за посещение. Ако желаете да ви помогна опишете проблема тук в този и-мейл : info@dalgoletie.com като лично писмо и когато съм на линия ще отговоря.

 15. Искам да знам дали мога до върна в живота си Явор.Аз бях тази която разруши връзката

 16. Добър саит отзиви и предварително благодаря имам аз семейството и комшиите сериозни проблеми със сина който е голям неможем да се отарвем от мисалта че не е добре какво да направим ние ли имаме магия или той може би това е последния шанс вие госпожо,роден26.10.1994г

  • Благодаря ! Сайта е напарвен с любезното съдействие на всички мои клиенти. Това е тяхната по- добра съдба след като са започнали работа с мен. Ако желаете и вие да се случат хубави неща в животот ви, може да ме потърсите.

 17. Здравейте, госпожо Лютова! Обръщам се към Вас на този свят празник с огромна молба да ми отговорите имам ли някаква магия направена на мен и семейството ми. Казвам се Ганка, на 56 години. Семейна съм с две деца. От няколко месеца чувствам, че нямам сили, енергия, трудно се концентирам. Съпругът ми започна да пие, мълчи, не споделя нищо,предпочита да е на работа. Децата ми живеят отделно от нас, но все повече се отчуждават. При тази обърканост, какво ще ме посъветвате да направя? Благодаря Ви предварително!

 18. Здравейте,госпожо Лютова!Синът ми има направена магия. Моля Ви помогнете ми .Проблем с алкохола ,а в същото време взема лекарства за панически атаки. Положението е извън контрол!

 19. Здравейте синът ми има психични отклонения може ли да ми помогнете!

  • Мога, но докато не е късно. Ако пишете само тук под статиите и не си мърдате пръста да направите едно адекватно действие като например да се обадите по телефона и да попитате като един нормален човек , можа да се случи и нещо друго.

 20. На последно време нещо става само лоши неща препяствя от всякаде като ние сме жертвите и последни дни мъжът ми е много променен и неможе да ме понася без причина казвам се Гана 42год

  • Възможно е да е лош период от животът Ви, но е възможно и да е негативно въздействие. Трябват ми по-точни данни. Позвънете ми в часовата зона спомената при телефоните в сайта ми.

 21. Добър ден Евелина!
  Мога ли да бъда посъветван от теб,дали имам нещо,защото се съмнявам от години!!??

  • Да , възможно е да се посъветвате с мен. Телефоните са изписани в сайта . Там има часова зона , която е добре да я спазите.

 22. Здравейте
  Днес ме засече една жена пред супермаркета, каза ми,че съм имала магия, направена от жена…и искаше пари…ходила съм преди време да ми развалят магия, мислех,че всичко вече е наред…напоследък сякаш не е …можете ли да помогнете, кога е удобно да звънна?
  Благодаря ви

 23. имам ли направена магия и негативни сили около мен как може да ги премахна

  • Албена, мога да кажа дали имате магия и негативни сили. След това ще дам съвет как да се премахнат. За целта е необходимо да се видим или поне да говорим по телефона. Моля изпратете лично писмо тук: info@dalgoletie.com

 24. Здравейте казвам се Румяна на 35г.искам да знам дали имам направена магия.

  • Здравейте, мила Румяна! Представете си колко Румяни има по света , които в момента са на 35 г. За да бъда конкретна в отговора си, е необходимо да дадете своите данни. Това става на личен прием или разговор. В сайта има телефон. Потърсете ме.

 25. Здравейте,
  аз съм Мануела на 32 години. Обръщам се към Вас, защото в последните няколко месеца имам странното чувство, че нищо в живота ми не върви. Аз бях щастлива, имах приятел, с който живеехме заедно, имах работа, в която бях уважавана и която ми доставяше удоволствие. От наколко месеца всичко се обърна с главата нагоре и върви наопъки. Посъветвайте ме. Благодаря предварително.

  • Това мила Мануела е тема на дълъг разговор. В едно изречение не бих дала съвет. Има шансове за вас , така че побързайте.

 26. Бих искал да разбера имам ли магия или нямам благодаря предватително

 27. Здравейте г.Евелина казвам се Мария ,преди 7 месеца съпругът ми ни напусна с оправданието Няма любов между нас ,не изпитвал нищо към мен от много дълго време не можел повече да ме понася ……,моля ви кажете имаме ли направена магия ,моля ви да ми помогнете имаме 25год брак и три дъщери ,искам отнпво да се съберем като семеиство.

 28. Здравейте г-жо Лютова! Казвам се Христиана, живея с приятеля си Живко и имаме едно прекрасно диво и непослушно момиченце Преслава на 2г и 1м. Въпросът ми към вас е дали имаме направена някаква магия, защото постояно става така че каквото и да направим да спестим някой и друг лев за лоши дни все нещо се обърква или някой от нас ще се разболее или нещо ще се развали или счупи и т.н. Благодаря ви предварително.

 29. Здравейте , работя като зам.дир. и ръководя три чистачки ,които не ме обичат особено много ,въпреки ,че винаги когато искам да свършат някоя работа ,започвам с думичката “ Моля „. Преди седмица една от чистачките ми каза ,че в коша за боклук е намерила една дамска превръзка с кръв. Не зная ,какво означава това ,но се притесних . Моля Ви кажете ми имам ли направена магия .

 30. Здравейте г- жо Лютова! Искам да попитам имаме ли направена магия в семейството. Ще Ви бъда много благодарна ако ми отговорите и ми помогнете
  Благодаря предварително!

  • Здравейте, Роси! Отговарям на въпросите от подобен характер лично. Необходими са ми повече данни от едно име и поради тази причина е необходима лична среща или разговор оп телефона. Изберете сама как да се напарви тази услуга.

 31. здравейте искам да знам дали имам направена магия и ако е да какво да направя

  • Да, има магия. Нищо сама не можете да направите, за да я превахнете. Трябва да ви помогне друг човек. Ако сте избрала мен, е необходимо да си запишете час за прием. Телефоните са в сайта.

 32. Обичам една жена….която иска да се разделим…искам да разбера дали сме една за друга и дали наистина ме обича родена е на 0…. ще ви бъда много благодарна ако ми помогнете

  • Любовта ако не е взаимна не може да се задържи. Мога да проверя дали имате съвместимост и дали сте една за друга.

  • Възможно е да имате направена магия. Аз първо проверявам дали това е така и след това предлагам решение на проблема. Ако желаете , моля обадете се на телефона.

 33. Разговаря на сън с починали роднини.разбрах неща които се оказаха истина.сънувам се с трето око.какво означава всичко това.

  • Това означава ,че наиситна имате отворено трето око. Ако нямате енергийна защита може да се окажете под ударите на зле настроени и негативни хора.

 34. Здравейте. Казвам се павлик. Роден съм на 18.12.1981г. При мен всичко започна с гласове в главата натрапчиви мисли. Нарушаване на съня. Будене нощем в 03часа. Естествено влязох в лудница. Изкараха ме шизофреник. 2години пих хапчета. Сега ги спрях и леко започва пак връщане към старото положение. Пак почва будене в 3часа през ноща. В началото когато чувах гласове и виждах сенки чуствах и понякога неописуема болка в слепоочието. Разбира се след всичко това и жена ми ме напусна с децата. С две думи одарих дъното финансово и откъм семейство. Въпросът ми е имам ли магия или съм просто един болен (луд) човек. Благодаря предварително.

 35. Здравейте !
  Казвам се Мария на 42 г Имах връзка с човек с когото изживях много хубави моменти до преди 5 месеца Проблемите започнаха от тогава и почти 2 месеца вече не сме заедно
  Имам нужда от помощта Ви
  Благодаря предварително !

 36. Здравейте искам дави попитам дали штесе оправя за напред,разделена съм с мъжами живее с друга жена интересуваме кой ни раздели тий се казва Пламен Иванов Златков на 11.02.81штети бъда благодарна

 37. Zdraveite,imam seriozen zdravosloven problem.
  Gurba mi poluchi spontanni frakturi…ima li nqkakvo proklqtie..vsichko mi vurveshe tolkova dobre.prikazka.muj,dete,Dom,Sega sum na leglo.moje li da pomognete?

 38. Здравейте,г-жо Лютова!Казвам се Таня и съм на 30 год. Не съм омъжена но живеем на семейни начала с нашето момченце. всичко вървеше добре.Но в един момент той започна от нищо да се заяжда с мен и да се държи доста зле,дори може да се каже,че не иска и да контактуваме.Започнах да се съмнявам дали не ни е направена магия.Ако има насочена ли е към някого от семейството?Благодаря, ако ми пишете.Бихте ли ме посъветвали,какво мога да направя!?Благодаря Ви предварително!

 39. Здравейте г-жо Лютова! Аз съм на 46 години и имам семейни проблеми – свързани са с детето ми. Интересува ме имам ли някаква магия и може ли да ме посъветвате какво да направя.

 40. Здравейте г-Жо Лютова обръщам се към вас с огромна молба ,подледните няколко години всичко ми тръгна назад , наистина толкова отчаян не съм се чувствал . Досега никога не съм мислил за за направена на мен магия но все повече се обр давам че нещо Нее наред !

 41. Здравейте, Евелина. Казвам се Катя и бих искала да попитам имам ли нещо негативно върху мен, нещо като магия.

 42. Здравейте Евелина,знам че имам магия и няколко пъти съм опитвал да я разваля това имаше положителен ефект до някъде но проблемите и невървежите продължават да ме следват навсякъде.не знам каква е тази магия но е адски силна и жестока.Между другото казвали са ми че вече е развалена и нямам такава,но интуицията ми подсказва че не е така.Можете ли да ми помогнете?.С уважение Марин.

 43. Здравейте напоследък не ми върви аз съм инвалид загубих майка си която ми помагаше, дъщеря ми беше при мен после си замина останах сама, не мога и партньор да си намеря имам малко магазинче и то не върви, искам да знам има ли нещо направено

 44. Здравейте, госпожо Евелина. Казвам се Катя, на 34 години. Бих искала дали можете да ми кажете нещо за мен. Имам връзка с един човек от няколко години. Винаги сме имали някакви препятствия, но от 2 месеца насам, както всичко си вървеше повече от чудесно, дори говорехме за нещо повече, изведнъж нещата се обърнаха ужасно. Всеки ден се караме, аз съм изнервена безкрайно, сдобрим се за ден, и после пак почваме. Някакъв кошмар е. И не можем да се оправим и това е, колкото и да го искаме. А ми казва, че ме обича още. Аз него също. Той твърди, че много го ядосвам с въпроси, с смс-и, и т. н. Какво има, и какво да правя?

 45. Здравейте, казвам се Боряна и съм на 46 години!Интересува ме има ли направена магия на семейството ми и кой ни зарежда негативно! Благодаря!

 46. Здравейте, Евелина,
  Аз съм Пламена. Родена съм на 22.03.1984 г. Няколко пъти са ми правили магии за духовна и физическа смърт и за липса на късмет в личния живот. От няколко години имам психически проблеми и не мога да установя нормални връзки с мъже и не се задържам за дълго на работа. Можете ли да кажете дали още действа нещо върху мен? Аз съм извънбрачно дете. Майка ми Илиана е родена на 29.05.1964 г. Баща ми,който ме е припознал след съд се казва Младен (вече покойник) и е роден на 12.03.1945 г. Благодаря ви предварително! Пламена

 47. Здравейте Г-жо Лютова ,
  Казвам се Искра и съм на 35 год преди няколко дни един човек когото много обичах се сгоди за друга и от това все още много ме боли.Аз се сбогувах с него но от тук натътък се чувствам ужасно уплашена и просто искам да знам животът накъде ще ме отведе ще успея ли да се омъжа и аз и да имам деца защото това ми е най голямата болка. Благодаря ви предварително за отделеното време.

 48. Здравейте! Казвам се Мария на 34 години съм..
  Искам да знам към семейството ми има ли направена магия.Ако има, може ли да се разбере кой изпраща негативна енергия?

 49. Здравейте.Мисля, че ми се е натрупала много негативна енергия от лош човек в работата ми.Как мога да я премахна и да отключа късмета си?

  • Правилно подозирате миличка. Моля когато се свържете с мен ми кажете, че съм ви отговорила от сайта , за да ви обърна повече внимание. Моля изпратете лично писмо тук: info@dalgoletie.com

 50. Здравейте госпожо Лютова!Казвам се Даниела на 51 години съм.
  Искам да знам към семейството ми има ли направена магия.Ако има насочена ли е към някого от семейството?Благодаря, ако ми пишете.

 51. 3дравеите,г/жо Лутова,от 10 год.живея с маж / ние се оби4аме ме4таехме си са малка ка6ти4ка и когато я купихме вси4ко трагна обратно.сестра му е направила муска и той ме напусна 2015 г.след 6 месеъа дойде и в саня.ми ме напуска м.септември нямаме вра3ка до сега,но по средата на септември полу4их 3а трети пат много ма4ителен 3адух/ сестраму му е в3емала рожденната ми дата Моля са ва6ата Помо6т 6те ви бада много благодарна с посдрав и уважение

 52. Здравейте,г-жо Лютова!Казвам се Ивелина,на 39 год. съм и не съм омъжена.Имах връзка с един господин и с който ми беше много приятно и всичко вървеше добре.Но в един момент той започна от нищо да се заяжда с мен и да се държи доста зле,дори може да се каже,че не иска и да контактуваме.Започнах да се съмнявам дали не ми е направена магия.То и не само с него е така,просто с когото и да искам да бъда и ми е приятно,просто не се получава и винаги ме зарязват.Бихте ли ме писъветвали,какво мога да направя!?Благодаря Ви предварително!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.