Изчистете сами или с моя помощ магия или негативната енергия. Няколко практични ритуала които сами да направите у дома

Всеки знае или е чел, че негативната енергия около нас нанася сериозни щети както върху физическото и  психическото ни здраве.

Възможните симптоми са: безсъние, главоболие, проблеми с нервите, нарушен сън, депресивни или маниакални състояния, безпричинни болки по тялото, ниско либидо, липса на желание са сексуален живот при мъжете и жените, ниско самочувствие и желание за изолиране и усамотяване липса на желание за  каквото ида е и дори за живот.

Това  са симптоми, които са само част от възможните  причинители  от негативната енергия.

Ако вие сте чувствителен човек  вероятно забелязвате когато сте в контакт с зли и лоши хора как около вас вибрира нещо и не ви е приятно. Желаете колкото може по- бързо да избягате и да се махнете от тази стая или  сграда.

Ако работите с такива хора, те често изсмукват енергията ви  и дори ви зареждат с негативна такава.  Вие се чувствате  зле, изтощен и дори често се разболявате.  Доста често можете да усещате и лоша миризма, която другите хора не усещат. Това е злото, което наистина мирише.

Ако сте положително настроен човек и все пак, ако не разпознаете лошото, защото сте научени да гледате хубавите неща у хората, можете да познаете лошата енергия  и по друг показател.

И това е наличието на насекоми, членестоноги, хлебарки или други насекоми или пълзящи в домът ви. Ако има нашествие на такива, трябва да сте сигурни, че има  лоша енергия, която  задължително трябва да се премахне.

Възможно е у дома  да усетите честото чупене или губене на предмети, без и никой да се е докосвал до тях . Възможно е  предметите, които сте търсили усилено изведнъж да се появят там, където многократно сте търсили и побутвали с надежда да ги намерите.  Имате ли подобен случай потърсете съвет от квалифициран окултист.

Понякога непрекъснато боледуване на хората и домашните животни,  сънуване на кошмари, чести конфликти и спорове между членовете на семейството може да са  показател на негативна енергия у дома.

 

Изгаряне на крушки и други уреди, проблеми с водопровода на мръсна и чиста вода,  отваряне, затваряне и блъскане на врати и прозорци без причина са  показател за наличие на тъмни сили и лоша енергия. Убедена съм, че при тези проблеми няма да можете да се справите сами. Затова потърсете помощ. Първото нещо, което обаче трябва да направите е сами да се опитате да почистите енергията  на домът си  със следващите няколко съвета, които ще прочетете по- долу.

Ако обичате цветята и сте забелязали, че  някак си те непрекъснато умират  и има невъзможност за отглеждане на растения това е сигурен знак за мощна черна негативна енергия, която рано или късно ще продължи с погубване на живота и на хората  в домът. Възможно е да е имало вече такава на членове на семейството и да не сте разбрали как е станала тази кончина на животът на  хората.

Стоп на лошата енергия у дома

Ако някои от тези неща ви се случват, то определено сте заобиколени от лоша, зла или черна енергия, която трябва да премахнете от себе си и от дома си. Можете да потърсите помощ от квалифициран магьосник, окултист или  ясновидец. Мой съвет е да направите първо сами изчистване, което е напълно възможно да реши част от проблемите или всичките ви проблеми.

Това можете да го направите сами без да се налага да давате пари, за да свърши тази работа някой  ясновидец или магьосник. Усулите от подобен характер са наистина скъпи и често хората, които са жертва на магия  са загубили своите пари именно от тази магия ако е направена за загуба на имущество, пари или пълен фалит.

Защо развалянето на магията или негативната енергия  е скъпа?

Чувала съм често от мои клиенти, че това било дарба и трябвало да се работи без пари.  Да прави сте,  че имам дарба и някои мои колеги също имат дарба. Искам да знаете, че всеки човек е надарен с дарба. Дали ще е подобна или друга, но всеки човек има нещо, което обича да прави и го прави с удоволствие. Едни имат дарба да са добри учители, други да са лекари, трети да са адвокати, четвърти да са готвачи, пети да са журналисти и т.н.т. Това са професия, и тя  се обезпечава със заплата или хонорар.

Избрала съм за моя професия да съм ментор по пътя към щастието на хората и лично аз съм развила тази дарба до огромна степен и на този етап зная как с лекота да помогна на хората, които се нуждаят да имат повече здраве, пари , любов, разбирателство , хармония и да се неутрализира онази негативна енергия, която блокира всичко това в животът им. Моята работа е да консултирам, насочвам, коригирам и балансирам всичко в животът на хората, които се обърнат към мен. Поради факта, че имам перманентен контакт с моите клиенти,  именно затова имам перфектни резултати. Първото нещо, което правя с тях след като ми се обадят те самите по свое собствено желание, е да  погледна тяхното състояние.  С тяхно съгласие влизам  в техния енергиен канал, да  открия първопричината. На това някои хора казват  откриване на магия. След това споделяйки я  с клиента  давам указание какво да се направи, за да се коригира всичко това. Тази работа не е за ден два. Ако някой ви каже, че да 2-3 дни или дори съм виждала обяви  за 2-3 часа имат резултат, повярвайте ми  това са „ясновидци“ или „магьосници“, които целят много бързо да ви източат портфейла. Дали ще направят нещо по въпроса е много спорен въпрос. Затова ще ви помоля да попитате вътрешния си глас преди да пристъпите към  така желаното разваляне на магиите  с човек, който ви насилва да побързате.

Ако попаднете на ясновидец, маг, магьосник, окултист, който ви вдъхва доверие е необходимо да следвате неговите инструкции. Така се обезпечава добрия резултат при вас. Лично аз имам много перфектни резултати, защото  преди да започна работа с даден клиент,  преценявам дали ще има искания успех нашата работа. Ако преценя, че ще работим напразно, веднага отказвам на човека да правя това, което желае той или тя.  Работата доста често е продължителна. В началото предупреждавам моите клиенти да имат търпение и да участват активно в тяхната промяна към по- добър живот.

Трябва да знаете, че  тези ритуали имат стойност.

Най-скъпо платена е точно тази енергийна работа. Често хората не могат да оценят работата на ясновидеца или магьосника, който чисти енергията от магиите. Няма аналог на  тази работа и хората си мислят че това е безплатно. Мога да ви уверя от позицията на човек, който е работил повече от 30 години в областта на окултното, че  това не е така.  Да се изчисти енергията на човек или семейство е все едно миньор в мината да копае  с кирка и лопата въглища.  Дори бих казала, че е много по- тежка и от тази работа. Често когато работя с хората за изчистването от магия или родово проклятие или дори от едни заключен късмет, аз   приемам  тази тяхна тежест върху себе си и цялата мърсотия  от негативните въздействия и след това правя други ритуали. Другото изчистване върху мен е за да премахна от себе си тази черна тежка енергия на магиите. Някои мои колеги  не знаят как самите да чистят себе си, натрупват тази тежка енергия върху телата си, енергията си и  дори се прехвърля на роднините им и те самите страдат.  Познавам мои колеги, които не са чак толкова престарели но, които вече не са на тази земя точно от натрупани негативи  от техни клиенти.  Развалянето на магия, родово проклятие, заключен късмет, заключено венчило или тежката родова енергия, която понякога кара хората да се отдадат на алкохолизъм или зависимости или най- лошото на самоубийство,  не може да се извърши лично от човека, който сам е жертва на тези негативи.  Необходимо е да се обърнете към специалист окултист.

Ако обаче вашето положение не е чак толкова  лошо, както горе описаното  тогава можете изчистването да го направите и сами. По долу ще прочетете  няколко начина. Дори препоръчвам да ги направите  независимо от това дали усещате нещо негативно или не.

1-ви начин на пречистване със сол.

Необходимо е първо да  пречистете себе си. Това става като направите поливане на тялото си със сол разтворена във вода.  Казва се солен душ. От стари времена се знае че солта съдържа кристали и те пречупват лошата енергия и я трансформират в добра.

Преди да се изкъпете, вземете 1 шепа розова хималайска сол или  кристална  морска сол  и я разтворете в кана или подобен съд с топла вода. След като се изкъпете  полейте тялото си с тази топла солена вода и се изплакнете така, че да не се отмие цялата сол, но и в същото време да не останете солени, ако някой ви целуне.  След банята ще се почувствате умиротворени, спокойни, балансирани и ще ви е леко на душата и сърцето.

2 начин на пречистване е изхвърляне на старите и неизползваеми вещи.

 

Домът е нашия храм и нашата крепост. Необходимо е да поддържаме храма си чист и пълен с положителна енергия. Тя може да бъде само ако нашия храм и крепост бъде чист от стари и ненужни неща. За целта  се отървете от всичко ненужно – стари предмети и  вещи.

Всеки от тас има стари  дрехи, които няма да носим, защото не ни стават. Не ги изхвърляме, защото  ни харесват, надяваме се да отслабнем или просто ни носят някакви хубави спомени.  Старите вещи и дрехи носят стара и тежка енергия, която  вреди на хората. Стоейки в домът ни, те подпълват пространството и не дават на енергията да се движи. Има ли застой на енергия – има  застой и в нашия живот.  Освободете място за новото и хубавото, махнете всичко старо, ненужно и непотребно. То заема мястото на нещо ново и хубаво, което ние желаем да  си купим и да внесем в животът си. Някои хора казват  така:

„Когато си купя нещо ново, ще изхвърля старото.“

Вселената обаче работи по други закони. Когато се изхвърли нещо старо, ненужно и непотребно, чак тогава се дава възможност да се купи нещо ново и да се внесе в домът.

Когато изхвърлите старите и ненужни неща, отворете вратите и прозорците, за да стане течение. То ще премахне отрицателната енергия.

Ако имате стари и малко пукнати или леко счупени огледала ви съветвам да ги махнете. Огледалата носят много енергия и когато имат някакъв дефект те изкривяват или пречупват до неузнаваемост реалността. Това което искате да стане в живот ви е възможно да не се реализира просто защото държите някъде в къщата си счупено огледало.

3 начин изчистване с тамян

Много хора са запознати с изчистването чрез прекадяването с тамян. Винаги в къщи трябва да имате под ръка вкъщи, щом се наложи да се прекади. Пали се тамяна и с пушека се обикаля  цялата къща и всички сервизни помещения и стълби ако има. Прекадявайки  всички стаи е необходимо да  отправете молитва за щастие, късмет и благоденствие за себе си и цялото семейство.

4 начин изчистване с църковна свещ.

Същият ритуал като прекадяването с тамян може да направите  с обикновена църковна свещ. Запалете я и като я държите в ръка обиколете цялата къща, започвайки от входната врата. Не пропускайте и най-малките места и обърнете специално внимание  на дръжките на вратите, звънеца и стелката пред входната врата, компютрите, телевизорите, огледалата, прозорците и всеки ъгъл в къщи.

Изхвърлете свещите задължително в течаща вода, които сте използвали, след като приключите с изчистването на домът.

След това, измийте ръцете си първо със сапун, а после със сол разтворена във топла вода.

Добре да пречиствате дома си четири  пъти годишно от всичко лошо, което се е натрупало. Това нека стане в началото на всеки сезон. За да проверите дали има резултат от изчистването е необходимо да  запалите нова свещ 3 дни след почистването. Свещта трябва да е отново църковна и да се сложи в чаша с бяло брашно. Слага се на масата в стаята в която най- много седите през деня. Тя ще индикира и ще ви покаже дали е изчистено. Ако има  черен дим и пращи свещта означава, че има още нещо, което трябва да се чисти.  Нека изгори до половината. Восъкът, който се натрупа трябва да бъде светъл, ако е тъмен, значи все още има нещо негативно и трябва да повторите процедурата.

Имайте вяра, че нещата, които ви се случват, са точно онези, от които имате нужда тук и сега и точно в този момент.        Имайте вяра, че хората, които срещате и пресичат пътя ви, въобще не са случайни минувачи. Те са ви предопределени, за да ви покажат пътя, по който да тръгнете. Те ще вървят с вас, за да не се подхлъзнете или спънете, така както правя аз с моите клиенти.  Те няма да ви  оставят на произвола на съдбата, така както аз обгрижвам моите клиенти до момента, в който не стъпят на своята магистрала, която ще ги води винаги към техният щастлив живот. И всичко е важно по този път. Важното е да имате вяра и да направите първата стъпка към магазина, в който ще си купите щастие.

В моя „магазин“ са минали много хора и те сега са щастливи. Това е най- добрата им инвестиция, защото с нея са си купили своето здраве, щастие, любов и изобилие в животът.

Всичко в този живот има цена  и тази цена всеки я плаща и взима това, което е избрал. Някои хора избират евтиното и купуват трици. Ходят при недоказани ясновидци, които може да се намерят в интернет.  Позвънявате и  ви отговаря  женски глас на развален български с ромски акцент на прост и ниско интелектуален език. Тя набързо  ви  обяснява колко много сте загазили и как ще умрете вие или децата ви  и трябва веднага да изпратите едни пари но, не на нейното а на  друго име . Защо ли на друго име? Ами защото  просто такава маг или ясновидка  няма. Те крият своето собствено име. След време тези хора, които са се доверили на недоказани подобни ясновидци или магове се усещат, че нещата около тях не са се променили даже напротив са станали още по- лоши. Тогава разбират, че са загубили тези свои инвестиции и тези „трици“ уж малко по- евтини такси за ясновидство или разваляне на магия  са се оказали чиста загуба, защото  от същите тези „трици“ не могат да си направят качествен хляб. Ефективността от такива вложени средства е нулева.  После ми се обаждат и ми се жалват от  така само обявилите се магове и ясновидци. Повярвайте ми много  са. Необходимо е да се доверите на вътрешния си глас и да започнете да работите с човека, който ви вдъхва доверие.

Други хора избират скъпото  и стават по-бързо щастливи. Такъв  е моят магазин за щастие. В него има само качествени „семена“, от които ще поникне вашето щастие. В моя „Магазин за щастие“ влизат много нещастни хора и който реши да инвестира, той  печели своето щастливо бъдеще. Ако сте направили всичко до сега и въпреки всичко  няма резултат, това означава, че трябва да ви помогне специалист.

Услугите които предлагам са качествени, защото връщат щастието на  хората, които са ме помолили.

Ето какво трябва да напарвите сега :

  1. Да напишете коментар  с цифра  която показва Вашият резултат от теста в началото.
  2. Веднага напишете лично писмо във формата за контакт като оставите актуален имейл адрес. Внимателно проверявайте как сте изписали своя мейл, защото отговора ми няма да може да дойде при Вас ако не е коректно написан Вашия и-мейл. В писмото пишете на кирилица по възможност. Напишете как се казвате и задайте своя въпрос. Необходимо е да прикаччите снимкка на себе си и човека за когото питате ако има такъв. Снимките трябва да са актуални от предишните няколко дни или месеци , да са БЕЗ слънчеви очила и да са ясни.

Когато имам свободно време дори и през нощта аз влизам в пощата и отговарям на всекиго по реда на пристигналите писма. Затова ще помоля да бъдете търпеливи  и очвайте отговора в мейла си.

ИСКАШ ЛИ ДА СТАНЕШ  ЩАСТЛИВ СЕГА?

ПОЖЕЛАЙ ГО И СЕ ЗАДЕЙСТВАЙ  ВЕДНАГА!

НАПИШИ  ЖЕЛАНИЕТО СИ ВЪВ ФОРМАТА ЗА КОНТАКТ

СВЪРЖИ СЕ МЕН И И СКОРО ТОВА  ЩЕ СТАНЕ ФАКТ !

 

Винаги съм готова да помогна а хората да постигнат своята хармония в живота си и да привлекат повече щастие, любов, здраве и пари.

Ритуал за подобряване на партньорските взаимоотношения в семейството

Вероятно познавате тези хора на снимките.  Те са ми се доверили и са спечелили своя по-добър живот.

Сашка Васева призна, че дъщеря й е родена след специален Християнски ритуал направен от Евина

 

(Мими Иванова и Развигор Попов снимката и статията

Биоенерготерапевта Евелина Лютова излекува шиповете на Мими и Развигор

 

Помогнала съм на десетки хора по земното кълбо, независимо, че нашата комуникация е само по  интернет, или телефон.

За добрата енергия няма граници.

Пожелайте и ще го получите .

А сега прочетете за една моя клиентка:

Аз съм една изстрадала жена, която търсеше помощ.

От сайта  http://www.chudesa.net/ се запознах с работата на Евелина Лютова. Прочетох една статия и после целенасочено прочетох всичко, което намерих в интернет пространството.

Под някои статии имаше видеоклипове, които също  прегледах. На един клип  с нейна клиентка  се разплаках от умиление, че жената е решила проблемите си, които бяха абсолютно същите както моите  с помощта на Евелина. Реших и се обадих  по телефона. Евелина Лютова беше заета  и се уточнихме същата вечер да се чуем по скайп. Разговаряхме  близо час. Всичко, което каза, е абсолютната истина за моето минало и проблеми. Уверих се, че си разбира от работата и наистина е ФЕНОМЕН.  Доверих се и помолих да направи нещо хубаво за мен. Ритуала го направихме след една особена подготовка. По време на подготовката почувствах, че здравето ми  се възвръща, станах много силна и енергична, както бях преди години. Веднага след този наистина Божествен ритуал стана ЧУДО. От години нямах такова раздвижване в бизнеса. Благодаря  на Евелина Лютова  за нейната добрина!
Петранка от Балчик

Моите консултации са важни и ценни. Давам времето си само на хората, които го оценяват.

Безплатни консултации НЕ ПРАВЯ.

Ако искате безплатно, моля да се обръщате само към непрофесионалисти. Най-вероятно желаете да сте опитни зайчета  и за вас в този случай не е важен животът.

Аз съм ценна и работя само с хора които ценят себе си, щастието си и животът си.

Ако желаете контакт с мен- Евелина Лютова  е необходимо да оставите първо  коментар под статията и после да зададете въпрос на имейла, който ще намерите по- долу във формата за контакт.

4 коментара по “Изчистете сами или с моя помощ магия или негативната енергия. Няколко практични ритуала които сами да направите у дома

  1. Здравейте. С човека с когото живея на семейни начала от скоро имаме собствен бизнес. Вложихме собствени средства и кредити от банката, но нещата не се случват. Полагаме толкова усилия, даваме всичко от себе си и не и не, все едно парите ни изтичат някъде. Вече сме на ръба. Дали да си поръчаме амулет?

  2. Здравейте ! Имах до преди няколко дни прекрасен живот, с прекрасен мъж ! Обаче той изведнъж се промени! Преди около 2 седмици се прибра и съвсем ненадейно почна да ме пита имам ли си друг мъж ! От там насетне стана страшно ! Почна да слага навсякъде в нас телефони и да ме записва ! Най -интересното е , че в записите чува неща, който аз не чувам ! Но не дава и трети човек да ги чуе ! Твърди ,че с „любовника “ сме му изтекли някакви клипчета! Някакви ей такива , страшно несвързани неща се случват! Аз успявам да оборя всяко негово твърдение, че е чул еди какво си , но той не иска да си отвори очите ! Чува в тези записи друг мъж , някакви разговори и такива неща! А единственото, коеото се чува на тях е как дъщеричката ни плаче и аз я друскам на ръце и пъшкам от изтощение, детето също стене , защото е болничко в момента , но той не вярва че това е детето ! Моля Ви, помогнете ми ! Имам чувството , че някой нещо му направи на мъжа ми ! Моля , помогнете !

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.