Магия за раздяла

Как се прави и разваля магия за раздяла. Ритуали и заклинания. Симптоми за направена магия. Към кого да се обърнем, какво да направим и след колко време се премахва?

Чувствата охладняват и отношенията се провалят, когато човекът се докосне до целенасочено магическо въздействие. Някои изпълнители вграждат програмата в  храна или напитка, други – в т дрехи и други предмети. Съвременните магове работят директно с информационно-енергийното поле.

Магията за раздяла е обред, с който се въвежда негативна енергия между хората с любовни, партньорски и бизнес отношения.

Магии за раздяла
ВидовеХарактеристика
Любовназа разрушаване на брачни връзки, за разделяне на любовници
Роднинсказа скарване на роднини с цел материални блага и влияние
Деловаза разделяне на съдружници с цел разваляне на бизнеса им
За колегиразрушаване на обединения в работата и премахване на конкуренти за пост, влияние и др.
За приятеликато любовната, но с цел приятелска близост

Магия за раздяла: Обяснение на практиките

Магията за раздяла представлява внасяне, вграждане на негативна енергия. Нататък самият негатив върши останалата работа. Той привлича тъмни сили, дяволски същности, с които идва и злото. Злото работи автоматично, то руши без подбор, в което се заключава и опасността от правенето на магии.

  • Индиректните методи за влияние чрез носител на информация като сол и захар са достъпни и без наличието на извънредни способности. Необходимо е да се приложи вътрешна сила, да се постигне нужната концентрираност, да се отправят ясни намерения.
  • Директните методи се практикуват от хора със „свръх“ способности, които виждат на фино ниво и могат да манипулират енергийната матрица.
Как да разберем дали имаме магия за раздяла?

Човешката цивилизация е система от връзки и взаимодействия между отделните единици. Всички цели са постижими чрез тяхното манипулиране.

Магия за раздяла Евелина Лютова 01

Поражения от магия

Първият измислен начин е магията и досега тя не остарява и не се забравя. И в 21 век трябва да сме будни за магическо въздействие и да осъзнаваме, че можем да станем мишена, защото сме нарушили нечии интереси.

Симптоми на магия за раздяла

Явен белег за външно вмешателство е рязката промяна. Когато в отношенията внезапно и немотивирано възникне ярка негативна промяна, имаме основание да мислим за магия.

Значим симптом е „избухването“ на негативно отношение – омраза, злоба, непоносимост. Подобни интензивни чувства зреят с времето, но при магията те възникват изведнъж и са много силни.

Магията въздейства на единия партньор, не на двамата едновременно. Партньорът под влияние изменя поведението си. Забелязват се унес, умора, депресия. Възможно е да се отключи болест. Това са следствия от спада на личната енергия.

Вижте и ТОВА: Симптоми при направена магия за раздяла. Как да разберем дали имаме такава магия? Симптоми при разваляне.

Как се прави? Видове ритуали

Правилно е магическото въздействие да се целенасочи към нежелания партньор, към нарочения за отстраняване. Не се прави магия на човека, чието привличане се цели. Иначе рискуваме да увредим аурата на желания, вместо на нежелания, да породим разнообразни вредни последствия, които не сме способни да деактивираме.

Магия за раздяла Евелина Лютова 06

Ако откриете листче с текст на арабски, 99% сте жертва на магическо влияние

Някои ритуали въздействат направо върху двойката, не върху отделен партньор. При тях е важно отношението на изпълнителя. Вътрешно той трябва да е ориентиран към отстраняване на нежелания, а не към привличане на желания. Работи се чрез силата на намерението.

Лесна магия за раздяла със снимка

Дълги години тази магия е била лесна и достъпна, защото хората са притежавали купища снимки. В дигиталната епоха вече е трудно да се достави снимка на хартия, а и да се избере правилен кадър. Ако преодолеете тази трудност, то самата магия е лесна и действа бързо.

Трябва снимка на хартия, на която стоят в близък или общ план единствено двамата партньори – съпрузи, любовници, приятели, съдружници и т.н., които желаем да разделим. В кадъра няма други хора и животни, дори на заден план.

В подходяща обстановка, която подпомага концентрирането, призоваваме невидими помощници за изпълняване на магическото въздействие.

  • Изпълнение: Вземаме снимката в една ръка, като с палец закриваме човека, който ни интересува и който искаме за себе си. Гледаме другия и казваме на глас кратко и ясно, че искаме да се махне, да изчезне.
  • Заклинание: Махни се (3), напусни (3), изчезни (3).

С ножица разрязваме снимката между двамата партньори. В ръката остава (затиснат с палеца) желаният, „отпада“ нежеланият. Отрязъкът от снимката с нежелания се изгаря, а пепелта се пръска от прозореца.

Силна магия за раздяла със сол

При този ритуал предаваме желанието си на солта, която е кристална структура, приема и предава информация.

Слагаме на котлона чист тиган с шепа сол. Бъркаме и говорим на солта:

Солта почернява и твоето щастие (любов, бизнес, приятелство, разбирателство – думата се избира според конкретната цел) почернява! Не мисли повече за него, остави го, забрави го!

Когато солта стане кафява, отгоре й се чертае кръст и се казва:

Слагам кръст и закривам (приключвам) вашата любов (приятелство, съдружие и т.н.)!

Вършат ли работа обявите в нета?

В сайтовете за частни обяви са публикувани реклами на ясновидци, ходжи и магове. В описанията на техните способности често фигурира „събиране на разделени“ и никога „разделяне на семейства“, „разделяне на съдружници“. Може би смятат за неудобно да изтъкват черни ритуали или не ги умеят.

Ясновидката Евелина Лютова помага във визираните ситуации по свой, различен начин. Да се направи магия за разделяне е проста задача, но следват куп негативни последствия.

Евелина подхожда различно. Тя се потапя в проблема и изследва неговите истински причини. Може да е кармична разплата, може да е родово проклятие, може да има други тежести от минал или настоящ живот, които да пораждат трудностите на клиента.

Евелина ги открива и ги деактивира със свои методи. Развързва отношения или премахва негативни външни влияния, или предприема други нужни действия за възстановяване на енергийния баланс и кармичната справедливост.

Погледнете и ТУК: Разваляне на магия за раздяла. Ако е засегнато семейство. Избор на жена, която разваля магии.

Черна магия с яйце за раздяла

Тази магия подхожда за връщане на съпруг в семейството.

Магия за раздяла Евелина Лютова 02

Яйце се разваля за минимум 6 седмици при температура над 20°С

Взема се развалено яйце (оставя се на топло да се развали) и снимка на любовниците. В последния ден от разпадаща се луна, между 1 ч. и 3 ч. нощем, върху яйцето се изписват с флумастер имената – от едната страна на съпруга, отсреща – на любовницата.

Обгръща се яйцето в длани и се визуализира, че то представлява развалените отношения между двамата. Когато образът се стабилизира, снимката се натърква с яйцето. Работи се върху образа на съперницата. Яйцето се изнася навън, чуква се и се закопава в земята.

Бяла магия за раздяла на семейство

Не съществуват бели практики за разделяне на семейство. Мнозина питат за това, като знаят за кармичната разплата и искат да постигнат целите си, без да понесат негативи. За жалост, това не е възможно.

Разваляне на магия за раздяла

Магиите се развалят с помощта на свещеник, екстрасенс, маг или друг силен енергийно специалист. Може самостоятелно, но после се внимава и се наблюдава за желания резултат. При неуспех магията остава за дълго и вреди още повече.

Когато знаем, че сме прицел на магия, внимаваме и за повторни атаки. Стар начин да се защитим от магия е да не даваме назаем пари, прибори и други вещи от дома. От негативно влияние пазят сребърни предмети, закупени и осветени в църквата, както и кръст. При закупуване на нови вещи, непременно ги пръскаме със светена вода.

Събиране след раздяла от разстояние

След деактивиране на магията се прави и втори ритуал, за да се поправят щетите. Обикновено това е обред за събиране на насилствено разделените. Възможно е събирането да стане и автоматично, след като е отпаднало външното въздействие.

Ритуал с кипната вода за въздействие от разстояние: на нарастваща луна, в последните денонощия преди пълнолунието, се кипва чаша вода. Надвесваме се над кипящата течност и казваме:

Кипи вода в ръцете ми, кипи любов в сърцето му. Нека всички предишни чувства се върнат в сърцето му и да се умножат. С помощта Божия, с помагачеството на ангелите и с решението на моята душа. Амин!

Водата се изпива.

Още ритуали и заклинания за раздяла

Църковна магия за раздяла

Купуват се две църковни свещи. На едната се изписва името на любимия, на другата – името на съперницата. Свещта с името на любимия се пали на светилника за живите и за здраве. Свещта с името на съперницата се пали на светилника за упокой. Изчаква се да изгорят докрай, за да не ги загасят случайно.

Успешна магия за раздяла с лъжици
Магия за раздяла Евелина Лютова 03

Магия със заклинателен текст, увит около лъжиците, и ритуал със счупване на лъжици за развод

Прави се срещу съперник / съперница. Една лъжица се загрява на свещ и бързо се охлажда в ледена вода, като се казва:

Да изстине (името) към моя мъж / жена, както тази лъжица изстина след любовта.

Лъжицата се подхвърля на съперника, за да я употребява в ежедневието. Ритуалът се подновява периодично до пълен успех.

Магия за раздяла с вода

Прави се с мъртва вода – от блато или обикновена, оставена да престои една нощ на гробище. Над водата се изказва желанието – кратко, ясно, например: Искам (името) да забрави моя мъж.

Заговорената вода се затваря в шише от тъмно стъкло. От нея се капва в питието или храната на съперницата, колкото пъти е възможно.

Наричане за раздяла с любим човек

За всички магически обреди може да се ползва и следното наричане:

Да се сбъдне, да пребъде, да се случи, да се получи.

Аз казвам и настоявам за разделянето на… (имената на двамата). Призовавам на помощ всички сили във Вселената, които са в готовност да помогнат за това или имат полза от случването на тази раздяла.

Да бъде, да пребъде! Аз казвам, настоявам! С цялата си воля, ум, сърце и душа казвам: да се сбъдне, да пребъде, да се случи, да се получи. И така е!

Турска магия за раздяла

Взема се пакет каменна сол и се пръска по пътя, по който със сигурност минава често съперника / съперницата. Следи се да стъпи върху солта три пъти.

Солта се събира и се слага в малка платняна торбичка. Върху нея се изрисува лице – очи, нощ, уста. Отгоре името на врага, на гърба думите: „Съхне солта, съхне и (името)“.

Торбичката се скрива или закопава. Докато е недокосната, пожеланието ще въздейства.

Подробности по темата ТУК: Проверка за магия със сол. Как се прави магия за раздяла със солта. Разваляне на магия със сол и захар.

Видео: Евелина Лютова вдига завесата над магиите за раздяла и какво струват на поръчителя.

Един коментар по “Магия за раздяла

  1. Благодаря ви за този отзив! Ще се радвам, ако и в бъдеще продължите да ни държите в течение за развитието на нещата!

    Евина.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.