Работеща магия за любов в домашни условия. Заклинания и ритуали. С име. Турска, бърза

Мощна магия за любов с име в домашни условия. Бяла – за събиране на разделени двойки. Много силна, работеща. Бърза магия със захар. Турска, копанарска. Заклинания и ритуали.

Любовните обреди са сравнително елементарни и често – успешни. Влюбеният или копнеещият за любов влага сърцето си или по-точно – огромен заряд енергия. Проблемът е, че чувствата и хаосът в главата пречат на ясното намерение.

Най-важното за успеха на любовната магия е да се конкретизира желанието, то да се опредмети до максимална степен, да е способно да се „пипне“. Представите за чувствата и желанията обикновено са мъгляви – усещат се, но не се формулират в думи. Нужно е да го сторите сами. Ако не сте способни, не хабете време и нерви. Направо се свържете към специалист.

magiya-01

Как да преодолеем материята и да променим съдбата по собствено желание?

За решените да опитат самостоятелно продължаваме с конкретни работещи обреди.

Магически атрибути
ПредметиПриложение
свещив бяла и черна магия, църковни, битови, саморъчни
махалотежест от кварц или др. на конец за диагностициране,
отговаря с „да“ и „не“
иглис тях се „закопчават“ програми, пробожда се плът за кръвна магия
конецза привързване, най-често червен, черен, бял
огледалоза общуване с духовете, врата към невидимото

Магия за любов в домашни условия

Домашната магия не отстъпва на професионалната, доколкото днес не се употребяват нокти от прилеп или сушена жаба. Днес е епохата на енергийната работа – промените се нанасят направо в енергийното поле. Работи се с информация, а както споменахме – качественият приносител на информацията е ясно формулираната и прецизно конкретизирана цел (намерение).

Атрибутите от древността не отпадат, макар че вече са общодостъпни. Използваме снимка, свещ, сол, захар, конец, восък и др. Те помагат да се фокусира намерението и го „запечатват“ в ритуала. Материалите с кристална решетка като солта и захарта директно пренасят енергия.

Магия за любов с име

Една от най-силните магии в любовната сфера е отправена към конкретен човек и използва неговото име. Произтича контакт с енергийното му поле и съединение на невидимо ниво. Ако сте със силна вътрешна енергия, ще го постигнете само с лист и молив.

 • Материали: бял лист хартия, недокосван от човек, нов молив;
 • Начало: усамотете се, концентрирайте се, изчистете паразитните мисли. Нарисувайте на листа две човешки фигури. Изпишете имената – на желания човек и собственото ви;
 • Заклинания: Започнете да магнетизирате ситуацията с думи като „Свързвам се с този човек (името) и нека Бог ни благослови заедно“ (ако сте вярващи) или „Свързвам се с този човек (името) и нека енергийните ни тела се слеят завинаги“ (ако сте на духовния път) или „Свързвам се с този човек (името) и нека силите на природата и на майката земя ни завържат един за друг завинаги“ (атеистично съзнание).
 • Ритуални действия: докато повтаряте заклинанието, начертайте линии, които свързват очите, устите, сърцата, ръцете и краката на двете фигури. Накрая завършете според вярванията си, например с молитва или заповед. Сгънете листа 12 пъти и го спете с него под възглавницата 12 поредни нощи.
 • Резултат: ако сте вложили в магията мощен енергиен заряд, резултатът ще настъпи след 12, 12 + 12 или 12 + 12 + 12 дни.

Още ТУК: Как точно се прави магия за любов с име. Ритуали и заклинания.

Как Евелина Лютова помага за магиите

Евелина е опитен езотерик с тънко зрение в невидимото. Тя диагностицира ситуациите на енергийно ниво и е способна да ги променя.

Има много опит в събирането на влюбени, на разделени – от живота или насилствено с магия. Помагала е за откриване на любовта, преди да се е появил конкретен човек.

Накратко Еви, както я наричат приятелите и благодарните клиенти, е ефикасна във всички ситуации, свързани с чувствата. Тя помага за привличането на конкретен човек, но и когато просто се търси любов. Интересното е, че проследявайки енергийни структури, тя намира сродните на клиента. Това значи, че намира подходящия мъж или жена, понякога намира сродни души, а се е случвало дори да открие пламъци близнаци.

С Евелина магическото действие се въплътява в реалността – сбъдва се, много по-бързо. Това е нормално, защото тя е с езотеричен и магически опит.

За положителен резултат в обредите има базови правила. Те пазят провеждащия магията от кармичен рикошет. Обученият екстрасенс умее напълно да избягва неприятностите и нежелателните последствия.

Бяла магия за любов и събиране на разделени двойки

За този ритуал, изпълняван от Средните векове, трябват добре разцъфнали цветя.

Вземете букет бели цветя, ако правите магия за привличане на любов, или седем червени рози, ако я правите при раздяла. Във всички случаи ще привлечете в живота си прекрасни отношения, построени върху чисти и взаимни чувства.

Магията се прави на растяща луна, в първите дни след новолунието. За предпочитане е в петък вечер, тъй като петък се управлява от Венера, любовната покровителка.

Положете цветята на перваза или на масичка на балкона, така че върху тях да пада лунна светлина. Помолете със свои думи Бог, Вселената или Природната мощ за взаимна и светла любов. Молете се и изричайте желанието си точно 7 минути. Легнете си.

Сутринта в момента на изгрева приберете цветята и ги положете между страниците на Библията или на друга чиста и свещена книга, може да е с духовно съдържание – книга, от която черпите сили и енергия.

Цветята остават в Библията до следващото новолуние. В първата нощ с млада луна извадете цветята и отделете само листенцата. Съберете ги в длани, издигнете ги към луната и произнесете:

Отдавам на Духа своята мечта за чиста и свята любов. Моля за помощ свише за осъществяването на жива, чиста и вълнуваща връзка / Моля за помощ свише за възстановяване на моите любовни отношения.

Когато приключите, издухайте листенцата през балкона или отворения прозорец, за да се разлетят на всички страни.

 • Талисман за любов: запазете едно листенце. Увийте го в целофан и уплътнете с тиксо. Това е вашият талисман за любов, за носене във вс. миг, без изключение. Докато листенцето е с вас, магията ще работи и ще осигурява желаните чисти и искрени чувства.
Много силна магия за любов и страст

Магия на камък – това е силен ритуал за привличане на страст в живота. Вземете средно голям камък от кръстопът. Нека не тежи в ръката и да може да се носи в юмрук, без да обременява. Занесете го у дома и го измийте на течаща вода, като повтаряте:

Нека този обикновен камък от пътя се превърне в скъпоценен за мен магически камък, който да приеме в сърцето си и съхрани моят копнеж по вълнуваща и страстна любов. Зареждам те с моите стремежи. Ти си аз, ти чувстваш най-дълбоките трепети на душата ми. Помагай ми, за да материализираме заедно моите желания. Во век и веком, амин!

Камъкът да се загрее – във фурната или върху котлон. Излезте с него навън и с камъка в ръка обиколете три пъти дома си в дясна посока. След това се отправете на изток и вървете до първото голямо дърво, да бъде с дебел ствол. Трябва да е старо дърво, младите не са подходящи. Може предварително да набележите дървото, за да знаете в момента на ритуала къде да отидете.

Застанете с лице към дървото и го помолете да се превърне във врата към отвъдното. Призовете невидими помощници, които да минат през тази врата и да ви помогнат. Говорете това със свои думи, но завършете така:

Излезте от дълбините светли ангели (или тъмни сили – както го усетите) и ми доведете страст и любов! Да бъде!

Скрийте камъка в основата на дървото. Ако някой го вземе случайно (примерно деца, които си играят), ритуалът ще се прекъсне. Обиколете дървото три пъти, като си представяте как камъкът и дървото си обменят енергии и се съединяват в едно цяло. Отворете очи и се приберете. Вкъщи изпийте чаша вода и прочетете 19 пъти «Отче наш».

Сутринта се срешете и съберете изпадалите косми. Занесете ги до дървото и ги закопайте под камъка. С това магията и стартирана и започва да работи за вашето желание.

Бърза магия за любов. Ритуал със захар

Захарта е кристална структура, която приема човешките намерения, запечатва ги и ги съхранява, с което подпомага осъществяването им. Работете винаги с нов пакет, който да отпечатате преди ритуала.

Говорете на захарта ясно и отчетливо. Повтаряйте желанието си по много пъти, примерно 30 пъти, 60 пъти, 90 пъти.

Приберете „намагнетизираната“ захар в текстилна торбичка и я поставете пред домашния олтар. Ако нямате такъв, скрийте я в църква. Тя ще „излъчва“ молитвата ви непрекъснато, докато тя бъде чута.

Работещи заклинания за любов

Заклинание за сваляне на венеца на самотата и безбрачието, за превръщане в магнит за противоположния пол:

Властта на Боговете и Властта на Небесата, на Вселената мощта и чудесата!
Призовавам силите на Светлината да ме приемат и обгърнат без отплата!
Както без светлина не се живее на Земята, както в пустиня се превръща без Водата,
Така и любовта ми трябва да ме напоява, душата и сърцето ми да сгрява.
Призовавам Властта на Боговете, на Небесата и Морето да влеят сила в сърцето,
Да ме магнитизират за любовна сила и да ме преобразят – прелъстителна и дива.
Така са бъде и така ще стане. Както си го пожелах, така ще стане, аз казах!

Заклинанията се повтарят като мантри, за предпочитане над 100 пъти дневно, в тъмната част на денонощието.

magiya-02

Модерните магове не работят така, но са не по-малко силни от древните си предци

Старо българско заклинание за любов

Призовавам древните прабългарски богове да ми помогнат да привлека любовта и да създам семейство.

Призовавам Артиш да ме закриля, да ми помогне да издигна домашно огнище и да покровителства семейството ми. Призовавам Хурса да изкове съдбата ми, да ме издигне като Великан над огъня и да ми даде желязна воля. Призовавам Баран да изпепели враговете ми и да сътвори от пепелта любов само за мен. Призовавам сина му – гръмовержеца Кубар, да ми избере най-силния и качествен мъж, за да изживея достойна за българка силна и мощна любов. Аз съм българка и разчитам на Ума Хан да ме направи плодородна, да ми вдъхне женска магия и да ме превърне в неустоима жена. Нека й помага войнстващата богиня Саламар с нейните свръхестествени сили.

Земльо, призовавам те като жена – жена! Подкрепи ме, влей ми сили и ме издигни до своята мощ. Аз имам енергия, която черпя от своите корени. Нека цялото мое древно наследие ме подкрепи в изпълнението на моето заветно желание – да бъда обичана жена и да изпълня своето предназначение! Казах!

Копанарска магия за любов

Копанарите правят черни магии с гроб и покойник. Дори и когато са за добро и за любов, те минават през смъртта и отвъдния свят. Помощници са черни, дяволски сили, които после вземат своята отплата. Любовта се откопчва от някой щастлив човек и се дава на друг. Колкото и да сте отчаяни, не се решавайте на копанарска магия, защото при най-малката греша ще обречете на страдание своите наследници до 12-о поколение.

Турска магия за любов

Турските магии са отправени към верността на мъжа. Турските жени ги провеждат, за да заставят съпрузите си да бъдат по-меки към тях и децата, да не се влюбват, да не вземат втора съпруга, да не изоставят семейството си за гурбет или ако заминат, да се върнат у дома.

Турците също поръчват магии за любов, особено когато се влюбят в недостъпно по обичаите им момиче. Или когато искат да предизвикат ответни чувства. Например мъж, който търси любовта на неомъжена девойка, трябва да вземе в ръка три зелени чушки, да ги отвори и да взема семената им едно по едно. За всяко семенце казва по един път сурата «Таббет».

Правилата казват, че семената от трите чушки не трябва да се смесват едно с друго. Те се събират на три отделни купчини и се закопават в три огнища. Но внимание, не трябва да са догорели докрай.

След това мъжът удря с дясна ръка гърдите си и казва:

Nasıl uzaktaki yıldızlar parlak gelirse adama, ben de tutkunum sana! Nasıl en güzel aşk imkansız gelirse adamaq ben de tutkunum sana. Imkansız olmaz ben dedim! Sen seviyorum. Sen de beni sev! Sana ihtıyacım var, sevdigim aşkım. Gel kolarima! Öp dudaklarıma.

Превод: Желая те, както човек желае сияйната далечна звезда. Желая те, както невъзможна далечна любов. Няма невъзможни неща, аз казвам! Обичам те, и ти ме обикни! Имам нужда от теб, любима. Ела в обятията ми, целуни устните ми.

След като се каже заклинанието, мъжът си ляга, като запазва надеждата в сърцето си и не допуска и грам съмнение, че магията няма да проработи.

Руска магия за любов

Руснаците са много набожни и често се обръщат директно към Бога, независимо от това, че правят магии. Това не го считат за светотатство. Ето едно любовно заклинание, с което се моли за помощта на Исус за привличането на любов в живота.

Господи Исусе Христе, Сине Боже и Безгрешни, помилуй грешную раба твою.

Дымы пойдите вы, дымы, по высоким горам пойдите, по синим морям пойдите. Дымы, разыщите вы раба Божего (тук се казва името на човека, чиято любов желаем) и разожгите его любви к меня.

Иисусе Божи Сине, я тебя умоляю, помоги меня. Я хочу, чтобы раба Божего (името на човека) не мог ни жить, ни есть, ни пить, ни спать без меня. Я хочу, чтобы его печень и легкие и его сердце переполнялось со мной.

Я не скорблю, Боже. А верю, ты меня поможешь! Я верю, что ты со мной навсегда. Во имя Отца, Син и Дух. Амин!

Магия за любов с дреха или негова вещ

Идеята на тези обреди е даден предмет да се зареди с програма за любов и обектът на желанието постоянно да се намира под влиянието на тази програма, докато вътрешната му енергетика се синхронизира с матрицата.

magiya-03

Магията върху дреха „хваща“ идеално

За тази цел най-много пасват лични вещи, конкретно дрехи, които се докосват всеки ден. Трябва да откраднете дреха или да подарите нова. Каквото и да правите, резултатът зависи от честотата на носенето на предмета с програмата.

Ето няколко идеи за предмети носители:

 • Нови чорапи или любимите чорапи на човека – прането не им влияе, но е добре първият път да се носят преди изпирането. Заклинанието е от типа: Докато … (името) обува тези чорапи, любовта му към ме не намалява. Той ме обича страстно и безрезервно;
 • Риза или пуловер с черен конец – заклинанието се чете върху конеца, а той се пришива в подгъв на невидимо място. Може да се хване за фабричния етикет или с него да се пришие резервното копче на дрехата;
 • Работни дрехи – това е най-сигурният предмет носител, защото работните дрехи (или униформа) гарантирано се обличат всеки ден. Ако любимият всеки ден е под влиянието на любовната програма за поне 1 час, нейното въздействие няма да отслабне с времето.
Черна магия за любов

Нарича се черна, защото е насилствена. Такава магия се прави, когато искаме да откъснем мъж или жена от друга партньорска двойка и да го (я) привлечем за себе си. Най-„черните“ магии са отправени срещу съперника (съперницата) и водят до неговото (нейното) отстраняване чрез болест или смърт.

Смъртоносният носител може да е дреха, както в описания по-горе ритуал, но понякога нямаме достъп до чуждия човек и неговите вещи. Може да се пробва с подарък или доставка с куриер, уж по грешка.

Надеждно е заклинанието за раздяла да се изговори върху неутрална вещ, която спокойно може да се остави до входната врата на двойката, която искаме да разделим или да я подхвърлим в техния дом чрез човек, който го посещава.

 • Идея: черната магия се прави върху малко парченце хартия, косъм, лист от цвете, някакъв съвсем дребен предмет, който се пуска в пощенската кутия или се залепва отвътре. Въпросът е да не се забележи при вземане на пощата. Ако се използва косъм, магията може да работи с години, без да бъде намерена.
Магия за любов с косъм

Косъмът носи ДНК информация и затова е силен приносител на енергийни програми. Той се предпочита, когато целта е отдалечена – примерно мъж, който сме харесали, но слабо познаваме или съпруг, който се е нанесъл при любовницата си и нямаме достъп до него.

Ето един труден ритуал – труден, защото трябва косъм от желания човек. Трябва и един собствен косъм.

Двата косъма се поставят върху черна кърпа. Запалва се свещ и на нейната светлина започва завързването на двата косъма един за друг. Правят се възможно най-много възли, но минимум 3, за предпочитане – над 13. Докато завързваме, казваме заклинание за привличане на мъжа, може със собствени думи.

Важно е в този момент да се визуализираме заедно с желания човек и да си представяме щастливо бъдеще с него. Космите с възлите да се сложат близо до човека, за да му въздействат. Може да ги подхвърлите в дома му, да ги залепите на работното му място или да ги пуснете в пощенската кутия. Важното е да стои под тяхното въздействие максимално дълго време.

Магия за любов с вода

Прави се със светена вода, ако целта е свободен мъж (жена) и никога, ако желаният човек е обвързан с друг.

Светената вода се взема от църква в деня на ритуала. На масата се поставя бяла салфетка, върху нея се запалва свещ, пред свещта се слага снимка на желания човек, а върху лицето му – стъкло със светената вода. През водата и дъното на чашата се вижда образът на любимия. Гледаме го в очите през водата, представяме си, че това е собственият съпруг (съпруга) и визуализираме общото бъдеще. Когато образът стане много жив, произнасяме:

Ела при мен, защото с мен ще имаш щастие. Ела при мен, защото с мен ще имаш радост. Ела при мен, защото с мен ще имаш любов.
Без мен ще наблюдаваш живота като през вода – ще виждаш, но няма да чувстваш, ще гледаш, но няма да живееш. Казах, амин!

Водата се изпива, а снимката се изгаря. Скоро желаният човек ще измени чувствата си.

Магия за любов с лист хартия

Ако искаме да разделим двама, за да се свържем с единия от тях, вземаме обикновена хартия. На нея рисуваме двойката, като я свързваме с линии през главата, сърцето и краката.

magiya-04

Рисуваме и разрязваме/ късаме

Вземаме ножици и разрязваме хартията между двете фигури.

Образът на съперницата изгаряме, а образът на желания човек запазваме под възглавницата. Спим с него 3 нощи, след което го занасяме в църквата. Пред иконата на Богородица отправяме гореща молитва за любов и семейство.

Бяла магия за любов със свещ

Не купуваме църковна свещ, а я вземаме от запалените вътре в църквата.

За бяла магия вземаме от свещите, запалени за здраве. За черна магия вземаме от свещите, запалени за покойник. На излизане от църквата си наливаме светена вода.

Отиваме вкъщи и в спокоен момент запалваме откраднатата свещ. Наливаме светената вода в чаша от йенаглас (защото издържа на нагряване). Слагаме дъното върху пламъка на свещта и изричаме:

Моля те, свещице, да сгрееш светената вода, а заедно с нея – сърцето на … (името на желания човек). Моля те да внесеш любов и топлина в него. Загрявай светената вода и заедно с това загрявай неговото (нейното) сърце. Моля те, помогни ми да получа сърдечно, искрено любовно чувство. Свържи ме с човека, който ми е съдбовно предопределен. Освободи пътя ми, премахни препятствията, позволи на съдбата да се сбъдне. Така да е, така да е, амин!

Загасяме свещта, като я потопяваме с светената вода. Половината вода изпиваме, а останалата част наливаме с бутилка и поставяме в леглото. Вътре в бутилката пускаме остатъка от свещта. Трябва да получим резултат до 3 месеца.

Как се прави магия за любов с урина

Урината на жената потиска волята на мъжа. Под нейно въздействие той започва да я възприема като своя партньорка, като собствена жена. Това е особено влияние на телесната течност, в която има феромони и други съединения, които работят на подсъзнателно ниво. Използването на урина въвлича в магическия ритуал биологичната матрица на човека и използва цялото съвършенство на Природата за постигане на целта.

Ритуалът се прави на растяща луна. Събира се първата порция сутрешна урина и се налива в стъклен буркан с капак. Вземаме непрана дреха на желания мъж и отрязваме от нея квадрат с размер примерно 10  Х 10 см. Потопяваме дрехата в урината и завинтваме капака.

Платът кисне в урината 3 дни и нощи, точно отчитаме 3 Х 24 часа и в първата минута след изтичането на времето отваряме капака, приближаваме устни към гърлото и изричаме заклинанието. То може да звучи така: Винаги бъди мой! Ти си мой съпруг и нищо не може да промени този факт. Или подобно изречение, което отразява точното ни желание.

Заклинанието се повтаря 45 пъти. Със завинтена капачка бурканът се отнася до дома на мъжа и урината се излива близо до прага, максимум на педя разстояние. Парчето плат се закопава също наблизо. Бурканът се изхвърля. Очаквайте резултат до 45 дни.

Магия за любов с кръв от пръста

Ритуалите с кръв се отнасят към черния „сектор“ – те са за раздяла, за привличане на чужд мъж, за насилствено вдъхване на любов. Кръвта е мощна субстанция. Тя работи и от разстояние.

Прободете пръста си в полунощ и нека кръвта попие в една цигара.

Запалете цигарата, докато сте сами и на тъмно. Пушете бавно и си мислете за мъжа, който желаете. Тръскайте пепелта върху чиста салфетка. Пушете бавно, за да наситите атмосферата. При изпушване на цигарата отстранете фаса. Убодете още веднъж ръката си и нека една голяма капка кръв падне върху купчинката с пепел.

Завийте пепелта в салфетката и я занесете пред дома на желания човек. Закопайте я на 1 педя от прага. Докато го правите, изречете: Кръвта ми ти носи любов. Кръвта ми ти носи обричане. Докато кръвта ми е пред твоя праг, ти си мой и само мой, амин!

Още информация и източници на английски: Лесни и работещи любовни заклинания; * Ритуали и текстове за бяла магия за любов и събиране на разделени двойки; * Бърза любовна магия за една нощ.

Магия за любов с конец

Когато се съмняваме в любовта на човека до нас, можем да го привържем по-силно към себе си с помощта на конец. За този ритуал двойката спи 13 нощи поред в общо легло.

magiya-05

Изчакайте да заспи дълбоко

Приготвяме предварително 13 парчета конец, които са дълги точно колкото е висок човека, който ще привързваме. Например целим да подсилим любовта на съпруга, който е висок 1.78 см. Значи режем 13 парчета червен конец, като всяко е дълго точно 1.78 см.

Отнасяме конците в църква и ги освещаваме. Молим се на Богородица да помогне за съхраняването на любовта и семейството.

Нощем чакаме мъжът да заспи и завързваме единия край на конеца за крака или ръката му. Другият край хващаме със зъби. Започваме да се молим за любовта в продължение на 13 минути. Когато свършим, отвързваме конеца и го подпъхваме в неговата калъфка.

Изпълняваме този ритуал 13 нощи поред.

На сутринта след последния ритуал бъркаме в калъфката, където са се събрали 13 конци. Завиваме ги в чиста салфетка и ги отнасяме в църквата. Поднасяме ги пред иконата на Богородица и отново я призоваваме да помогне.

След молитва изнасяме конците навън и ги закопаваме в двора на храма. Докато конците са там, и любовта ще живее и ще съществува.

Непременно погледнете и ТЕЗИ МАТЕРИАЛИ:

Мнения за работата на Евелина Лютова

Описаните в този материал магически ритуали са съобразени да се изпълняват от обикновени хора – не от магове или екстрасенси, а от хора, които са влюбени, отчаяни, решени на всичко за любовта. За жалост желанието не винаги е достатъчно, за да се получи магията. Трябват и някои други условия, които излизат извън обхвата на обикновения смъртен човек.

Ако не ви се получи магията, Евелина ще помогне. Тя ще диагностицира къде е проблема, защо не се случват нещата и ще се намеси за постигане на желанията ви. Пишем това на базата на отзивите и мненията на нейни клиенти, публикувани в социалните мрежи през годините. Евелина събира двойки, които са изглеждали съвсем безнадеждни. Тя се справя и с най-трудни ситуации.

Ето по няколко думи, които са казани за работата на Лютова:

 • Мъжът ми се изнесе след раждането на третото ни дете. Остави ме, докато бях в майчинство с мизерни пари. Влюби се в друга жена, а тя придърпа и парите му. Бях в отчаяние и се свързах с Еви. Тя направи два сеанса, които не ме впечатлиха. На сутринта след втория мъжът ми се прибра. Повече не ни е напускал и се грижи за децата. Не мога да го позная. Антония
 • Влюбих се в един колега и правех всичко, за да му привлека вниманието. Без успех. Той преспа с половината ми колежки, но мен не ме и погледна. Не знам бях ли влюбена или страшно ме беше яд. Отидох при Евелина Лютова и тя ми каза, че той ми е изпитание. Направи магически ритуал, каза ми неща, които аз да правя. След около година се оженихме. Еви е невероятна! Денка Панайотова
 • С приятеля ми живеехме на семейни начала от училищните години. Бяхме като семейство, но не напълно. Той не искаше да се женим. Евелина ми направи диагностика и каза, че това не е моят съпруг. Че аз на инат стоя с него, но кармично съм свързана с друг мъж. Даде ми смелост да го напусна, а също така помогна и енергийно, улесни всичко. Скоро срещнах истинския си мъж и усетих какво е любов. Благодарна съм й! Светла
 • Здравей,скъпа Еви, пиша ти поредното благодарствено писъмце към теб и твоята чудесна работа!Ти си истински ЧОВЕК,учител,ментор и приятел! Благодаря от сърце,че ме научи и ми показа какво е да познаваш истинската си същност и цялата си сила,че аз не я познавах и не я възприемах докато не я разгърнах и й дадох воля за живот.Научи ме,че след всеки залез идва изгрев,че и дори да беше трудно ти ме насърчаваше да имам вяра,воля и търпение за всичко в което вярвам.От теб знам,че след всяка болка която изпитвам ме учи да бъда щастлива и че трябва да живеем тук и сега и нещата ще се случат! И ето,че се случи и чудото стана наяве в моят живот.Аз съм щастлива,обичана и ценена!Осъзнах,че първо след като простиш на себе си и след това на всички останали ти си свободен и щастлив човек! И оттам промениш ли първо себе си нещата ще се наредят по писаният начин! Обичкам те! Ти промени моето настояще и моето бъдеще за по-добър и щастлив живот с моето прекрасно дете и моят мъж мечта в нашият прекрасен дом!Бъди здрава ти и твойте близки! Бъди благословена и нека всички добрини който правиш и помагаш на нас хората с твоята Безусловна Божествена Любов се връщат при теб!Живота е прекрасен когато се научим как да го живеем! Отново БлагоДаря! Спокойна нощ!Поредното благодаря от ВиолинаПоредното благодаря от ВиолинаЗа консултация звънете всеки ден от 14 до 20 ч  на телефон 0896 81 55 52  Евелина Лютова – парапсихолог и експерт по  Енергийно Витално Интуитивна Терапия

Албена благодари Благодаря от Албена за фейса и сайта Велина доволна Енина благодарна снимка на писмото Зори доволна писмо мария и петър Нели Колева е срряло да я боли Стихотворение от Албена Величкова за мен Тошко доволен уляня скяйп

Първоначално публикувано на:20.10.2022 @ 05:49

7 коментара по “Работеща магия за любов в домашни условия. Заклинания и ритуали. С име. Турска, бърза

 1. Здравейте, моля за помощ за събиране на разделена двойка, моето семейство, моят съпруг преминава през тежък период и изпитва тежки чувства. Казва че ме обича но не както някога, той има емоционални рани и ги прожектира върху мен, живее сьс спомена от минали сьбития които тълкува досто неприятно, той е много добър човек, моля за помощ да си спомни любовта към мен, да забрави тежките мисли, да се обичаме и да сме щастливи заедно , моля за събиране на двойката исилна любов, чрез любовна магия

 2. Ако искате да си върнете мъжа, Евелина Лютова е човекът. Наистина го умее. При мен се получи и всички проблеми се оправиха, с около 2-3 неща, които се направиха и стана..!! ..!!

  • Благодаря скъпа Васи, за положителната обратна връзка. Нека всеки сам прецини кого да си избере за свой помощник по пътя към неговото щастие в семейството. Наистина го мога и го правя само на хора, които желаят много силно това. При теб скъпа имаше перфектен резултат, защото ти, както знаеш много добре, изпълняваше стриктно всеки един мой съвет. Ето така стават хубавите неща. Благодаря ти и ти пожелавам цялото щастие на Света!

 3. Обадих се на Евелина една вечер, когато съпругът ми не се прибра. Тя направи диагностика и ми каза къде е. Всичко се потвърди до най-малкия детайл. Тази жена наистина вижда!!!

  • Брагодаря, скъпа Доби за прекрасният коментар. Истина е, че виждам, но само и единствено на добрите хора като теб. Лошите хора вибрират на друга вибрация и с тях не мога да роботя. Ето защо не мога да правя ясновидство на лошите хора.

 4. Еви, благодарна съм ти дълбоко за направеното от теб! Толкова съм щастлива след твоята намеса! Обичам те!

  • И аз те заобичах мила Нина като моя дъщеричка, защото ти се най-милото момиче на Света. Само с точно изпълнение на ритуалите както ти го направи се творят чудесата в живота на човека. Обичам да помагам на хора, които като теб не се колебаят и минута и инвестират време и средства в своето светло и прекрасно бъдеще? Бъди благодловена мила моя Нинка!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.