Как да разберем дали имаме магия. Симптоми. Кой ми я е направил?

Как да разбера дали имам магия в къщи и кой ми я е направил? Симптоми на магия, родово проклятие и уроки. Лечение на урочасване

Атеистите, прагматиците и скептиците също страдат от магии. Те страдат повече от останалите, защото не вярват в магии и съответно – не им противодействат. За тяхно съжаление, в 21 век се правят толкова магии, колкото и в безпросветните времена.

Мащаб на въздействие на магиите
Обхват на магиятаВидове
Тук и сегаиндивидуална и семейна – обхваща жертвата и нейното обкръжение, като семейството не е цел, а средство за допълнителни страдания
Наследственародова, по женска линия, по мъжка линия, върху децата – наследниците
Колективно наказаниемагия като наказание над група хора, събрана по професионален, народностен, държавен или друг признак
На материални целицелта са благата на човека, чрез които косвено му се вреди. Разпространени цели са посеви, предприятия, търговия и др.

Магиите имат своя тема – приоритетна област, в която удрят жертвата си. Най-харесваните за отмъщение теми са здравето, любовта (отношенията), парите и животът.

Магиите имат и „носител“ – материал, чрез който достигат жертвата. Типичните материали са сол, захар, лични предмети, сушени части от животни, яйца.

Как да разберем дали имаме магия?

Целта на магията е да концентрира негатив и да го насочи към определената жертва. В естествения живот има добро и зло, сполуки и провали, бон шанс и мал шанс.

Резкият наклон на везните в лоша посока наостря вниманието. Вселената, Съдбата или Бог (както и да наричаме невидимата висша сила) не действа така. Дори най-ужасните злодеи не получават възмездие на момента и в пълна мяра.

Когато всичко тръгне на зле, вероятността за човешки зъл умисъл е над 90%. А как да проверим?

Видове тест „Имам ли магия?“

Ръководещата дума е „ ненадейно“. Изведнъж нещата се преобръщат. Внезапна загуба на сили, внезапни провали в много области, внезапни проблеми и на работа, и в семейството, и при децата… „Внезапностите“ и липсата на причинно-следствена свързаност между лошите събития насочват към наложена магия.

Къде греши незапознатият с магиите човек? Първо се пита: защо, какво съм направил?! И като не намери достатъчно сериозна постъпка, която би обяснила тежка магия за смърт или за нещастие в 7 бъдещи поколения, незапознатият човек отхвърля предположението за магия.

Запомнете: няма голяма, специална, ясно видима причина за налагане на магия. Магиите се инспирират от чувства. Наранените и озлобени хора могат и 100 пъти да надхвърлят по мащаб това, което са им сторили.

magiya-01

Магията съсипва тялото и душата

Правилният подход: при възникване на съмнение просто да проверим!

Виж самия тест, където се отговаря на въпроси и получаваш резултат: Тест „Имам ли магия?“ Как да разберем дали имаме магия?

Проверка за магия със сол

Проверката с готварска сол действа безотказно. Обредът е изпълним за човек без специални способности. Ключът е в солта, която е способна да „изпие“ всякакви негативи, дори наложени с магия.

Нужни предмети: съд, който ще се ползва само за ритуали и издържа на нагряване; нос с изолирана от метала дръжка, новозакупен пакет сол.

 • Подготовка: платете за солта с по-голяма от стойността й сума и не вземайте рестото. Вземете мерки да не ви пречат през времето на ритуала.
 • Ритуал: изсипете солта в съда и я разпределете равномерно. Нагрявайте 20 минути, като бъркате с ножа и казвайте: Гори и изгаряй в тялото на този, който ми вреди и ми налага магии – на мен и на моето семейство! След ритуала проветрете стаята, изнесете солта и я изсипете в река или я закопайте в земята.
 • Резултат: при наличието на магия солта почернява на черни петна, като язви. В близките часове  авторът на магията ще се свърже с вас. Ако е наблизо – лично, ако не – по телефон или ще прати пари. Поводът ще е банален, но невидими сили ще го привлекат при своята жертва.
 • Какво да правя: не взимайте и не давайте нищо.
 • След ритуала: ако сте открили магия, отидете на църква, покайте се и се причестете. И вземете мерки за разваляна не магията. Обрядът със сол е само диагностичен, той не разваля стореното.
Проверка за магия с яйце, резултат

Максимално достоверен резултат дават пресните яйца от гледани по естествен начин кокошки. Разбира се, и тези от супермаркетите ще покажат магическо вмешателство.

Пригответе се за тестване през нощта, по време на сън. Осигурете си да спите сами в стая и да не се влиза при вас. Преди лягане измийте три яйца и ги подсушете в кърпа. Разположете ги под леглото, точно в проекцията на глава, сърцето и половите органи. Сложете ги в чашка, за да не се търкулнат настрани. Маркирайте ги с цифри или букви, за да знаете кое яйце на кое място е било.

magiya-02

Съвременните магове работят с енергиите на земята и с това не се отличават особено от древните си предшественици

Легнете и се молете за яснота и помощ. Спете минимално 6 часа, през които не трябва да ставате от леглото.

 • Проверка: станете, съберете яйцата и ги отнесете в кухнята. Чукнете ги всяко в отделна стъклена чаша, пълна до средата със светена вода. Изчакайте течностите да се успокоят и разгледайте състоянието на жълтъците и белтъците, без да пипате, без да бъркате в чашите.
 • Резултати: ако водата е прозрачна, жълтъкът не се е изменил и лежи сред белтъка, а белтъкът не е загубил формата си, значи няма магия, биополето е чисто. Появата на мехурчета, нишки и провлачване на белтъка показва намеса и негативно влияние. Често жълтъкът се концентрира и пада на дъното – това също е лош знак. Най-лошо е да се видят черни точки в яйцето.
Тест с олио за направена магия

Вземете с капкомер малко олио от бутилката в кухнята. Напълнете от крана вода в купичка. Наведете се над водата и се концентрирайте. Ясно изкажете на глас желанието си да узнаете за евентуално наложена над вас магия.

Капнете три капки олио във водата и наблюдавайте поведението им. Ако и трите останат на събрана капка, няма магия. Ако първата капка се разтече, а другите две останат стегнати, има уроки, зловредно влияние, лоши помисли от околните. Ако първите две капки се разтекат, има магия. Ако и трите капки се разтекат, значи магията е наследствена – много мощна.

Бучка захар под възглавницата

Този метод се приписва на Ванга. Казват, че хората й носели захар, върху която са преспали, за да види живота им по-добре.

Човек без ясновидски способности също може да извлече информацията от захарта. Ето как.

Сложете 1-2 с.л. захар в торбичка от плат и я сложете под възглавницата. Спете на нея три нощи поред, без да пипате торбичката. За предпочитане е да спите сами в стаята.

След третата нощ запалете свещ, взета от църква. Гребнете с лъжица от захарта в торбичката и я сложете над пламъка. Нагрявайте и наблюдавайте. Ако захарта започне да пука, да пръска и въобще да проявява активно движение, има магия. В спокойна енергия захарта просто ще започне да се топи плавно.

Проверка с кибрит

Купете нов съд от глина или дърво, да не е ползван за друго (да не е поемал друга енергия). Налейте вода и го сложете под леглото, в проекцията на главата. Спете над водата 3 нощи. На следващия ден вземете съда и запалете клечка кибрит. Дръжте я в ръка, докато изгори и в последния момент, докато все още се вижда пламък, хвърлете във водата.

 • Резултат: ако клечката потъне, има магия.
Как да разбера кой ми е направил магия?

Да се разпознае чуждата енергия е сравнително лесно, но да се установи източникът й – това е задача от по-високо ниво. По-горе споделихме обред със сол, който принуждава поръчителя да се разкрие като потърси контакт с жертвата си. Но да сме реалисти – едва ли веднага след обреда ще се яви или обади само един човек. Тогава как да сме сигурни?

 • Друг вариант: да изпратим ответна магия. Ще разпознаем поръчителя по това, че ще преживее нещо тежко. Мнозина не искат да се занимават с магии, защото това създава кармична обремененост.

Най-разумният подход е да използваме услугите на ясно виждащ човек.

Помощ от специалист по разваляне на магии

Ясновидците са способни да видят магия и да опишат поръчителя. Специалистите по магически обреди могат много повече – да назоват съвсем точно източника на магията, каква магия е конструирана, за какво е (сфера), от какво е породена.

Такъв специалист по магически практики е Евелина Лютова. Тя не е планирала да се развива в тази посока, но много хора са я търсели заради магии и са искали да знаят кой им е причинил зло. Така Евелина е развила своите ясновидски способности и днес разполага с голям опит конкретно в това направление.

Евелина Лютова разваля магии – негативни програми, независимо от това колко стари са те. Веднъж е попаднала и е обезвредила магия, направена преди 200 години в края на турското робство. От тази магия са страдали 3 поколения, без да разберат причината.

Родовата магия се разкрива, когато жена – четвърто поколение след жертвата, се обръща към Еви за помощ заради лоша съдба. Лютова успява да засече източника на магията. Оказва се, че неговите потомци все още са в контакт с потомците на жертвата, така че магическото въздействие перманентно се индуцира, а нововъзникналите отношения поддържат стореното от предците.

Евелина Лютова разказва, че разпознава поразен от тежка магия без специални практики. Има специфични външни белези, които са като дамга върху жертвата. И днес все още се правят тежки магии. Ако не се чувствате добре, ако сте отчаяни и ви се иска да прекратите този тежък живот, първо се проверете за магия, съветва Евелина.

Симптоми при магия. Как се чувства човек?

Желанието за самоубийство е чист признак на нерегламентирано вмешателство. Бог е вдъхнал желание за живот в човека. Трябва много тежко зло, за да се отнеме Божият дар.

Въпросът е да открием магията, преди да се стигне до крайния тежък момент на самоубийството. Има някои признаци, които помагат да извършването на елементарна диагностика.

 • Слабост – недостиг на жизнена енергия. Това се отразява върху самочувствието. Обезсиленият човек не си вярва, усеща се слаб, безпомощен, с вързана инициативност. Не му стига сила за обикновени неща като хигиена, работа, готвене;
 • Болка без причина. Болката е любимо наказание на магьосниците от всички времена. Ако се изследвате, преглеждате, профилактирате и не откривате причина за болката, ако болката мигрира в различни зони на тялото и е неясно какво боли, вероятно има магическо вмешателство;
 • Нервно напрежение, стрес, психическа обремененост. Принципно, стресът се поражда от лоша енергетика, нерядко – нарочно изпратена. Това е „задната“ вратичка за проникване – психиката, емоциите, чувствата. Човек става уязвим, нервите му отслабват, той все по-слабо се удържа, дразни се и се ядосва, изпитва лоши чувства и още повече пуска злото в себе си;
 • Боязън от слънчева светлина. Човек с магия изпитва непоносимост към светлината. Чувства се добре в полузатъмнени помещения, ползва щори и завеси, навън е със слънчеви очила. Избягва да се излага на слънце, не ходи на плаж и сред природата. Така магията прекъсва естествената връзка на човека с източниците на божествена енергия;
 • Чести травмиращи ситуации и физически травми. Загуби при извънредни ситуации, провали, катастрофи, аварии и др.
Знаци за магия, предмети

Практическата черна магия ползва вещи и предмети, за да пренесе негативната програма близо до жертвата. Предпочитат се лични вещи на нацеления човек, но обикновено зложелателите нямат достъп до такива. Затова гледайте за появата на нови вещи около вас – не само в дома, по-скоро в офиса, в колата, на обществено достъпни места.

Особено подозрителни са вещи, които никой не разпознава като свои. И още повече, ако са предмети, традиционно ползвани в магическите практики – ключ, катинар, вързопче, кости от прилеп, сушена кожа от жаба и др.

При родово проклятие. Дали сме прокълнати?

Най-лесно се разпознава родово проклятие, но в него хората най-трудно успяват да повярват и да се убедят.

Родовото проклятие ясно се вижда в съдбата на миналите поколения. Повторенията не са случайни. Примерно две – три поколения безбрачие, повече от едно самоубийство, повече от една катастрофа, авария, нещастен случай показват система, а системата навежда на мисълта за магия.

Подозрителни са повтарящи се заболявания, които нямат наследствен характер. Впрочем, началото на генетични патологии също може да се подбуди с магия.

Симптоми за уроки и урочасване

Сред всички видове магически влияния, за които говорим дотук, най-трудни за разпознаване са уроките. Те нанасят сравнително дребни вреди, които приемаме за ежедневни, обичайни. Особено при децата. Примерно чест плач на бебето, период с диария при ученика.

Типичните признаци за урочасване при възрастен няма начин да се разпознаят, дори да знаем и да търсим признаци.

 • Главоболие и др. Честото главоболие, болки в очите, сълзене, умора и отпадналост – те са белези на уроки, на магия, но и на куп реални заболявания;
 • Прозяване при уроки. Прозяването е освобождаване на негативна енергия. Наблюдаваме го при медитация, енергийни практики, в църквата. При уроки също, но само в момент на противодействие;
 • Последици от урочасване. Загуба на радостта, удоволствието, веселието, интересите. Отказ от любими занимания, загуба на вещи, на ценности. Раздразнение към хората без специална причина. Нашествие на пълзящи гадинки в дома, особено хлебарки и дървеници;
 • Лечение на урочасване. Куршум и баене са универсалните „цярове“ против уроки. Баячките с едно леене на куршум откриват проблема и го отстраняват. За „бърза помощ“ помага измиването на лицето и очите с вода. Дете, което плаче, се облива обилно, за да се успокои.
Текстове за баене против уроки

Водата, в която е излят куршум, се използва в края на ритуала за измиване на лицето. Баячките слагат кръстен знак на челото и нашепват думи, с които гонят уроките.

Тези заклинания се предават по наследство и не са за свободна употреба. Имат магически и заклинателен смисъл.

Все пак пациентите са дочували фрагменти от речитатива и постепенно сме придобили представа с какви думи се бае. Ето някои части, без да претендираме за изчерпателност.

От мен малко, от дядо Боже повече. Хайде, лошото да си върви! Да върви по гори, да върви по реки. Да върви и да не се връща, амин!

Нека злото напусне тази човешка душа и да се задъни в дън земя, да се натири в дън гори тилилейски, да се загуби от очите човешки, да не го видим, да не го чуем, да не ни се мярка повече, край!

Симптоми на черна магия
magiya-03

Паразитни същности, впити в аурата на жертвата

Внезапна поява на:

 • тежка болест, обикновено без точна диагноза или нелечима;
 • натрапчиво желание за напускане на живот. Загубва се интересът да се живее;
 • нещастни случаи (катастрофи, аварии, нападения, пожари);
 • големи материални загуби, разруха, разоряване;
 • провал в отношенията (напускане на семейството, предателство от страна на приятели);
 • кошмари и натрапливи състояния;
 • обусловеност към упойващи питиета и вещества;
 • главоболие, резки скокове на температурата;
 • синини и белези (без причина).

Домашните животни променят поведението си, избягват стопанина, проявяват агресия.

Симптоми на магия за раздяла
 • Внезапна загуба на интерес към партньора, без конкретна причина, без обяснение;
 • Поведението, съжденията, проявите на партньора се разглеждат в негативна светлина, като недостатъци (дори тези, които по-рано са се приемали за чаровни);
 • Избягване на докосвания, на всякакво съприкосновение. Някои партньори се отделят в друга спалня;
 • Промяна на погледа, цялото излъчване и отношение е отчуждено;

Спорове и конфликти възникват от най-невинна дума, като агресията бързо ескалира, без видима причина и без логично обяснение.

Вижте повече подробности ТУК: Симптоми при направена магия за раздяла на двойка. Какво се случва?

Симптоми за негативна енергия
 • Вътрешно състояние: умора от сутринта, сънливост през деня, от раздразнителност до апатия;
 • Отношения: критика, неприятни изказвания, зложелателно отношение, посещение на неприятни хора и зложелатели;
 • Дом и битова техника: чести аварии, дефектиране на нова стока, развалят се кранове, появява се течове, канализацията се запушва, лампите горят, спира тока;
 • Атмосфера в дома: чуват се странни шумове, настаняват се мишки, мравки и хлебарки, чувства се течение при уплътнена дограма, присъства зловонен мирис;
 • Странни явления: вратите на гардеробите и шкафовете се отварят и затварят сами, изчезват вещи;
 • Растенията и животните в дома страдат, боледуват и умират, каквито и грижи да се полагат.
Симптоми на магия за любов

Човекът, който се привлича насилствено в любовна връзка, променя бързо и рязко своята личност. Подобни промени не остават незабележими. Изменят се вкусовете, предпочитанията, интересите.

Животът преди магията изглежда безинтересен, безсмислен, скучен. Затова такъв човек лесно и бързо решава и руши старите отношения – изнася се от дома, напуска работа. Може да открадне семейните пари или да направи друга подлост, това зависи от характера.

Какво да направим ако имаме магия?

Откриването на магия не оставя избор пред жертвата. Адекватната реакция е само една – да се противодейства, да се спре програмата, да се прекъсне вредното въздействие.

Понякога се подхвърлят магически предмети за сплашване, без действително да е направена магия. И тогава не се бездейства. Първо, защото не можем да сме сигурни има ли магия или няма. И ако има, за какво е направена тя (може да е за смърт, нали). Второ, защото самото лошо чувство, отправено към даден човек, вече действа като магия.

Когато виждаме в себе си или близък човек симптомите на направена магия, първото е да се тестваме по някой от евтините и безболезнени начини, които описахме по-горе. При съмнение за магия, се отнасяме към специалист, който да диагностицира със сигурност, да определи за какво е направена и какви вреди е нанесла. И да я премахне.

По-сложно е когато намерим съмнителен предмет – разбито яйце, кръв, сол, странен вързоп, крило от прилеп и подобни определено „магически“ неща. Не можем да чакаме и минута, след като сме намерили зловредния източник. Трябва веднага да го неутрализираме, да го изведем от дома и правилно да го унищожим. Едва тогава търсим специалист и премахваме последствията.

Какво да правим ако намерим яйце в къщи

Яйцето се ползва в бяла и черна магия, то е от най-силните магически посредници. Незабавно се освободете от яйцето, ако го видите на необичайно място или е на обикновено място, но е боядисано или има рисунки/ надписи по себе си.

Вземете яйцето с лопатка и го изкарайте от сградата. Внимавайте да не го счупите, защото злото от него ще се увеличи.

magiya-04

Диагностични похвати – восък, яйце, кибрит

Най-добре е яйцето да се изгори. Сложете го върху сено или сухи съчки и го запалете. Изчакайте да изгори докрай, преди да си тръгнете. Ако нямате възможност да палите огън, може да го хвърлите в река. Ако и това не е опция, влезте в обществена тоалетна и го пуснете в канала, като няколко пъти пуснете водата след него.

 • Яйце под леглото показва, че магията е направена от много близък човек, вероятно един от обитателите на дома. Не го чупете и не го ползвайте за тестер за магии, а действайте по описания по-горе начин – изкарайте го от дома и го унищожете;
 • Счупено яйце пред вратата показва, че зложелателят е далечен познат, който няма достъп до дома. Не пипайте директно, съберете яйцето с ръкавици, а най-добре с лопатка. Залейте с белина и други химикали, изчистете добре. След това се отнесете към специалист, за да видите какво точно ви е причинено.
Магия с кръв пред вратата

Капки кръв на прага или пред вратата трябва веднага да изострят вниманието ни. А ако кръвта е размазана по самата врата, няма място за съмнение – вие сте жертва на магическа атака.

Необходимо е да се направи материално и енергийно почистване на мястото. Специалист ще каже дали кръвта е от заклано ритуално животно или е събрана от месо за готвене. И в двата случая са възможни сериозни вреди.

Първо измийте кръвта с гъбичка, която после изхвърлете. Натрийте мястото с чесън и кажете Отче наш. Повтаряйте молитвата всеки път, когато се доближите до вратата. Потърсете специалист, за да види какво точно е сторено и да противодейства.

Черна магия с хляб

Вероятността сами да откриете магия на хляб е минимална. Само щастливият случай би ви довел до ситуация, в която да разкопавате около дома си или в градината и да намерите закопан самун хляб.

Закопаният хляб значи зложелателство спрямо здравето и успеха. Непременно трябва да неутрализирате мястото и да се отървете от хляба. Проверете какви вреди е нанесла магията.

Сол пред входната врата. Магия със сол

Някои хора намират сол, насипана под вратата. Обикновеният човек не би обърнал внимание – ще си каже, че на някой му се е скъсал пакета със сол на връщане от магазина. И това е възможно, но по-голяма е вероятността тази сол да е насипана със зъл умисъл.

Други типични места за подхвърляне на сол са: под изтривалката пред пътната врата, в пощенската кутия. Може да намерите шепа сол в джобовете на отдавна необличана дреха. Или в ъгъла на някой шкаф.

Особено вредна е сол, която е примесена с пръст (възможно от гроб), с пера или животински кости.

Солта, която сте забелязали не на своето място, веднага съберете с помощта на лист или вестник (не пипайте с ръце). Изнесете я от къщи и я изгорете или я хвърлете във вода. Заповядайте й да се върне при онзи, който я е изпратил: Откъдето дошло, там и зашло!

Погледнете и ТОВА по темата: Проверка за магия със сол и изчистване. Как се ползва сол за правене на магии?

Кога спира да действа магията?

Негативните програми, които наричаме магия, имат нужда от енергия, за да съществуват. Подхранват ги лошите чувства на поръчителя и/ или зли сили, въвлечени в магическото тайнство. Много често с правенето на магия поръчителят „изпразва“ злобата си и оттам нататък негативният заряд намалява, изпратеното зло се самоизчерпва. Подобни магии действат кратко – няколко дни или месец.

В други случаи злобата и злото се оказват бездънен кладенец, който с години захранва изпратената магия. Понякога омразата се предава с поколения и продължава да индуцира зло. Това са наложените наследствени магии.

Продължителността на магията зависи още от използваната техника, от способностите на мага, от това на какво ниво са привлечените зли сили. Никой не е в състояние да изведе правило. Всеки случай се разглежда и оценява индивидуално.

За колко време се разваля

Това пък зависи от способностите на човека, който разваля магията. Някои нищо не постигат, когато са се изправили пред силни програми, нахвърлящи способностите им. Други се справят за минутка, защото познават това, с което работят.

magiya-05

Сол пред вратата – 1% вероятност да е случайно

Как да сме сигурни за резултата? Има симптоми, които ни показват дали е свършено нещо или специалистът само ни е залъгал.

Симптоми при разваляне на магия

При много заболявания лечението започва с тежка криза. Нещо подобно е и с магиите. Когато вмешателството е било сериозно, то не напуска полето на жертвата доброволно. Засегнатият ще мине през адски мъки, докато се освободи от „дяволите“.

Хората преживяват пречистването по различен начин, но всичките начини са неприятни. Някои викат, агресират, нападат, налитат на бой. Други плачат, вият и се тръшкат. Трети се разболяват – буквално, физически. При силни натури и слаби магии реакциите са незначителни и бързо се понасят – малко лошо настроение, нападателна реч, неразумно поведение.

Веднага след кризата се появяват първите положителни белези. Те са в сферата, към която е била насочена магията. Например ако е била за безпаричие, засегнатият получава финансова помощ. Ако е била за болест, жертвата изпитва подобрение. Ако е била за раздяла, разделените правят първи крачки за помирение.

Какво се случва с хората, които правят магии?

За жалост – нищо особено. Рядко изпълнителят на поръчката заплаща с нещо за стореното. И съвременните магове и вещици знаят как да се пазят и как да изграждат защита. Ако към тях дойде отпор или ответен удар, те знаят как да го пренасочат към поръчителя.

Всички тежки последствия са за поръчителите на магии. Законът на Вселената е такъв, че стореното се заплаща, дълговете се покриват, щетите се изравняват. Последствията са измерими със стореното. Единствено не е сигурно кой ще ги понесе – поръчителят или неговите деца и внуци.

Пълно изчистване от магии при специалист

Ще се изненадате, но в 21 век се правят повече магии за смърт, отколкото в древността. Във варварските времена хората просто са изваждали меча и са реализирали собственоръчно желаното. Днес това се прави с магия – безопасно и анонимно. Правят се магии за любов и вредоносни за бедност и болест.

Ако се направи скрининг на населението, сигурно над 60% ще се окажат жертви на магически вмешателства. При това положение е разумно да се направи пълна диагностика и пълно изчистване. Тези процедури откриват и премахват не само действащи в момента магии, но и остатъци от активирани в миналото програми спрямо нас лично, спрямо близки, деца, партньор, дом, бизнес и др. сфери от живота.

Някои специалисти практикуват пълно изчистване от стари магии, вкл. наследствени. Една от малкото е Евелина Лютова. Тя работи с хора, които са станали жертва на злоба и лоши намерения лично или косвено, в своето време или в миналото, пряко или чрез своите предци. След сеанса хората имат възможност да започнат живота си на чисто.

Още информация и източници на английски: Как да разберем дали ни е направена магия, дали сме прокълнати? * Симптоми на родово проклятие; * Как да разпознаем последствията от зли очи (уроки, урочасване)?

Накрая пускаме един отзив:

Благодаря ти, Евче, за амулета и магията за пари!

Марина Петрова Чикаго

Марина Петрова 2.9.2012 г, Чикаго

Снощи като се прибирах от работа реших да си купя един билет, от тези, които се изтриват, и какво ми се случи: Аз спечелих 120 долара! Боже, не мога да повярвам, че това се случи на мен, не вярвам че това е случайност. Благодаря ти много, Евче, ти си разкошен човек! Това беше голямо насърчение в началото, когато започна процесът по премахване на магията.
Благодаря за твоето голямо сърце! Обичам те! Утре започвам подготовката за божествения ритуал, дай, Боже, повече успехи! ОБИЧАМ ТЕ!dali-imame-magia-01

Първоначално публикувано на:09.11.2022 @ 16:00

6 коментара по “Как да разберем дали имаме магия. Симптоми. Кой ми я е направил?

 1. Огромни благодарности за Евелина Лютова!! Тя единствена видя енергиен вампир, забит в пъпа ми. Там е престоял 22 години. Смукал е всичко хубаво, което ми се дава в живота. Ако знаех и бях отишла по-рано, нямаше да понеса толкова загуби…

  • Благодаря Криси! Истина и е важно човек да знае, че е трябва да се потърси помощ преди да е станало перкалено късно.

 2. Аз направих пълна диагностика и изчистване за магии, намериха се четири магии и над 10 уроки, правени от най-различни хора, даже съседи, даже почти непознати. Едната магия е от баба ми и е минала на мен.

  • Често магиите идват много надазад от миналото. Жалкото е, че невинни страдат и не разбират от къде им е дошло нещастието. Важното е да се потърси помощ и да се вземат адекватни мерки за разрешаване на проблема.

 3. Лятото усетих симптоми на магия и се свързах с Еви, днес съм жива защото тя имаше бърза реакция. Бях на ръба! По-рано не бих повярвала, но видях с учите си!

  • Навреме взетите мерки спасяват човешки животи. Така е Керанка! Радвам се че спасихме твоя живот. Всичко това беше благодарение на твоето желание и бързата реакция.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.