Магия за любов с име. Ритуали

Най-силните ритуали при магия за любов с име. За привличане на момче или момиче. Много силна магия за любов и страст. С лист хартия и др. заклинания с думи. Бърза магия с дреха

Името е ясна пътека, която води магическите въздействия право в целта. Но заклинанията и обредите с име имат и скрита страна – те поставят определени ограничения.

Качество на магиите с име
СтраниСъществен белег
Преимуществате са точни и въздействат върху конкретен човек, не могат да засегнат случайно друг; бързи са – сработват за кратко време; могат да се поддържат с последващи ритуали
Слабостивисок риск от грешка; оставят избора на преценката на поръчителя, без участие на карма, предопределеност и др.; създават силна обвързаност, която по-трудно се деактивира

Най-силните магии за любов с име на момче

Името създава целенасоченост, а силата идва от друго място – от концентрираното намерение и от способността да се привлекат мощни безплътни помощници. Уменията на изпълнителя да се абстрахира от материалния свят също дават принос. Избрахме ритуали, които са достатъчно успешни в ръцете на непрофесионалисти.

Бърза магия за любов със снимка

Подготви се за обреда, като от рано си осигуриш хартиена снимка на желания човек. Снимай го с телефона си (незабелязано или открито, според ситуацията, нека е в близък план) и поръчай отпечатването й във фотоателие.

Другото необходимо са три свещи от църква, закупени в деня на обреда. Вечерта се усамоти на спокойствие, запали свещите и се концентрирай. С помощта на снимката създай ясен, жив и наситен с емоции образ на харесваното момче. Представи си желаните отношения, почувствай ги.

Магия за любов с име Евелина Лютова 01

Когато се наситиш с емоцията на реализираната любов, обърни снимката и напиши на гърба:

Аз (своето име) се свързвам с теб (неговото име) по Божия милост и позволение. Съединявам се с теб в името на светия образ на чистата любов. Пламъкът отнася моите чувства при теб. Изпълвам твоето сърце. Така искам и така е!

След догаряне на свещите ритуалът приключва. Прибери снимката под възглавницата си и нека стои там, докато мястото й се заеме от пожеланото момче.

Най-силната магия за любов с ябълка

Вземи красива едра ябълка, да радва очите със своята сочност и зрялост. Разрежи я на две равни половини. На едната изрежи с нож своето име, а на другия срез напиши неговото име. Възстанови целостта на ябълката, като я овържеш с конец. Закопай я на красиво място с пълното съзнание, че докато тя е в пръстта, магията ще действа.

Тънкият момент в тази магия е чувството при изпълнението й. Бъде изпълнена от чувствата си, усещай любовта като случила се. Без съмнения, без недоверие.

С коса, за любов и страст

Косата е твоя, по-точно трябват три косъма. Среши се над бяла кърпа, за да вземеш три естествено опадали косъма. За ритуала трябват дълги косми. Ако прическата ти е къса, избери друга магия.

Направи ритуала някоя вечер, когато си в подходящо настроение, готова за вълшебство и творене на своята съдба. На чист лист напиши своето име и неговото име, свързани със знака плюс. Обгради имената със сърце и помоли за сбъдване Бог, ангелите, твоя светец закрилник или друга висша сила, в която вярваш.

Повтаряйки думите: Нека бъде, нека бъде, нека бъде… завиваш листа на руло, така че имената да останат отвътре. Завързваш тръбичката с трите косъма. Може временно да хванеш хартията с ластик, за да си помогнеш, но после махни ластика.

Хвани навитото заклинание в две ръце и се помоли от сърце и с жар за любовните отношения, които желаеш. Магията ще стане толкова силна, колкото ярко, чувствено и емоционално опишеш своите мечти в тази молитва.

Накрая изгори хартията и пръсни пепелта й. За да стане.

Върху сълзи. Заклинания за любов с думи

Ритуалът със сълзи не просто поражда любов. Той поражда любовна мъка в избрания мъж, създава жестоки страдания, които ще се прекратят, само когато се събере с теб. Можеш ли да се разплачеш искрено за него? Този ритуал се изпълнява само с искрени сълзи от любов.

Вземи дреха, която той е носил. Тя е пропита с неговата енергия. Ще добавиш своята енергия във вид на сълзи и ще създадеш енергията на бъдещата любовна връзка. Прегърни дрехата и започни да мислиш за него. Изпитай любовта си, вълнувай се, разплачи се. Нека сълзите напояват дрехата. Когато силната емоция отмине, кажи това заклинание:

Нека тук се чуе моята дума, а тя нарежда: любов!
Нека тук надделее моята сила, а тя се разпорежда: любов!
Нека бъде сливане пред Бога и пред хората
На… (твоето име) и … (неговото име).
Нареждам, заповядвам и настоявам за вечен съюз.
Скрепвам това заклинание със волята на Светлата сила.
Амин!

Напиши името си на обратната страна на дрехата и му я върни, за да я носи.

Магия за любов с име Евелина Лютова 02

Такава ябълка символизира възвръщане на целостта

На гробище. Силна магия за любов

Ако не се боиш да посетиш гробище през нощта, изпълни следната инструкция:

Предварително проучи гробището и намери паметна плоча с името на мъжа, който желаеш, и втори гроб, в който лежи жена с твоето име. Идеалното е да има съвпадение и на фамилиите. Нарисувай си карта с местоположението на двата гроба, за да ги намериш в тъмното.

В набелязаната нощ отиди на гробището, като носиш 2 бонбона и шест монети. Първо посети мъжкия гроб. Вземи шепа пръст, като оставиш откуп 1 бонбон и 3 монети.

Отиди при женския гроб, изсипи в предполагаемата област на сърцето шепата пръст и тук си плати с 1 бонбон и 3 монети.

Изправи се с лице към луната и изречи заклинанието:

Мъртвият вечно в гроба да лежи, любовта му вечно да бъде и гори. Да се върне любовта от преживян живот и да се всели в сърцето на моя… (тук следват роля и име). Да бъде в името на нощта, на луната и на цялото творение на Тъмнината. НИМА!

Пояснения: в заклинанието ще кажеш какво искаш от мъжа – да бъде любовник, приятел, съпруг? Това се казва, заедно с името му, например: … да се всели в сърцето на моя съпруг Иван Николов.

Заклинанието завършва с дума, която е обратната на „амин“.

Прибери се вкъщи, без да тичаш и без да се обръщаш. Сутринта отиди в църква и помоли за прошка за това, че си обезпокоила душите на покойници.

ВАЖНО: Вижте мнения и идеи за магии за любов с име от читателите, оставете и своя отзив или попитайте ТУК, в нашия форум с коментари!

Най-мощните магии за любов с име на момиче

Ритуалите, за които разказахме, подхождат и за другия пол. Носят 100 % резултат и когато се изпълняват от мъж. Но стилът им, нуждата от прецизност и вниманието към детайла подхождат на дамите. Мъжете искат по-бързи, прости и конкретни практики. Те по-често търсят помощ от хора със специални способности.

Как помага ясновидката Лютова

Евелина Лютова спестява изпълнението на домашни магии. Понякога спестява изобщо правенето на магии. Със свои методи тя моделира енергийно бъдещето и програмира любовта да се случи.

Като ясновидец и парапсихолог, Евелина разкрива причините за трудната връзка / любов / брак или за неслучили се отношения. Диагностицира кармични обременявания, родови и лични проклятия, програми за безбрачие, програми за себеотричане и други, които в миналото хората са си самоналагали по религиозни или културни причини.

Лютова е полезна и за развалени отношения поради външна намеса. Тя открива източника и го елиминира. Възстановява чувствата и връзките в естествения им вид преди магическото влияние. С нейна помощ бързо се намират и премахват зложелатели на любовта, които обикновено са сред приятелите и роднините.

С дреха + заклинание за любов

Следва бърз и прост ритуал, който допада на мъжете.

Магия за любов с име Евелина Лютова 03

Пришиването на имена и символи е част от най-древни магически практики

Открадни от харесаната жена текстилна вещ, например шал, пуловер, ръкавица. В сряда през нощта вземи молив и напиши от обратната страна името си. Не е важно да се чете, Вселената го вижда и го знае. Кажи:

Едно плюс едно прави две, аз и тя правим дете. Аз и тя правим плюс, аз и тя сме съюз.

Докато го изричаш, заший на скрито място по тъканта един миниатюрен кръст – просто два бода. Върни дрехата на жената, за да я носи.

На Луната. Българско заклинание за любов

Този ритуал също се харесва на мъжете със своята непосредственост и простота.

В пълнолунна нощ налей в стъклена купа около 0.5 л вода. Остави я на лунна светлина и си легни. Сутринта покрий купата с чиста кърпа и забрави.

Вечерта на нова луна се върни при купата. Вдигни кърпата, огледай се във водата и си кажи какво искаш. Няма точни думи, стига да си искрен и да си себе си. Например изречи името на жената, която искаш, и кажи какви отношения желаеш. Завърши с думите:

Оставям изпълнението в ръцете на Бога (три пъти).

Отпий три глътки от купата, после прелей в удобно шише и допий водата през следващите 24 часа. Очаквай промяна в статуса си до 24 дни.

С игла и конец. Да мисли само за мен

Знаем за стара циганска магия с игла и гъше яйце. Казват, че не става с кокоше, не става с пъдпъдъче, трябва да е гъше яйце. Предполагам, че задачата е нарочно усложнена, за да се откажат търсачите на забавления и зевзеците.

Ритуалът се извършва в произволен ден без неделя и без дните на църковни празници.

Напиши от едната страна на яйцето своето име, а от другата страна –  нейното име. Вдени в иглата черен конец и пронижи черупката точно от мястото на нейното име, да излезе през твоето име.

Внимавай да не счупиш яйцето, жълтъкът не трябва да изтече. Пробождането на сурово яйце с игла не е просто нещо. Успешно е, когато се намери дебела игла, над 4 – 5 мм. С тънка рядко се получава.

Занеси яйцето в нейния дом и го зарови на удобно място. Ако имаш достъп до дома й – в някоя саксия, ако нямаш – край прага.

Как се прави магия за любов с урина?

Набавяш си стъклена бутилка и по около 50 мл чиста вода, твоя урина и недопито питие от твоя човек. Затваряш се стая, без хора и без любимци. Поставяш бутилката пред себе си и поредно наливаш:

  • Водата и казваш: както тече водата, така да тече и любовта на … (името) към мен;
  • Урината и казваш: нека тялото й да е вярно само на мен, нека не гледа към други мъже и да желае само мен.
  • Недопитото питие (то е за привързване на конкретния човек) и кажи: Искам … (името) да бъде моя и да обича само мен.

Запечатваш бутилката и я скриваш, където няма да ходи човек. След 7 денонощия я отваряш и изливаш в почва.

Универсални магии за любов с име за бърз резултат

Има универсални ритуали за сдобряване и за събиране на скъсали двойки. Те са бързи, сработват до 24 – 48 часа.

Магия за любов с име Евелина Лютова 06

Втората снимка е фотошоп, но първата може да се постигне реално с дебела „циганска“ игла

Любовна магия с лист хартия. Да се върне при мен

Напиши на лист своето име – отляво. Насреща напиши името на партньора си, с който си се скарал (скарала). Сгъни листа, така че двете имена да се „целунат“. Заший го с конец на кръст. Завържи с три възела. Кажи: В името на Отца, и Сина, иСветия дух! Амин!

Това е любовен талисман. Носи го на гола кожа, докато се сдобриш с него или нея.

Бяла магия за любов със свещ

Отиди в църква и вземи от свещниците за здраве две недогорели свещи. За да ги откупиш, запали на тяхно място две нови свещи, купени от преддверието.

Вкъщи напиши с флумастер по дължината на едната свещ своето име и на другата свещимето на партньора. Запали свещите и почакай да омекнат от топлината. Започни да ги усукваш задължително в дясна посока. Помоли се с твои думи да се съберете, да се сдобрите и да се обичате.

Побързай да приключиш, преди да са свършили. Върни угарките в църквата и ги запали на свещника за здраве, за да догорят.

Пред огледало. Ритуал за любов

Огледалото е врата към други измерения, казват – подвластни на Тъмната половина. Ако не се боиш да молиш за помощ зли сили, направи този ритуал.

Застани пред огледалото и кажи:

Призовавам безплътните сили от този портал да ми се притекат и да ми доведат … (името на желания човек). Заповядвам на силите зад този портал да ми го доведат с влюбено сърце.

И казваш откупа си. За услугата дай обещание, което ще изпълниш на 10000%.

Напиши върху огледалото с флумастер името на желания човек и гледайки го, повтори всичко още 8 пъти. Завий огледалото с кърпа и го сложи в леглото си. Когато се събудиш, измий флумастера на течаща вода и изхвърли огледалото.

Опасности и последствия от магиите за любов с име

Последствията от заговори и магии са непредвидими. Зависи с какви чувства в сърцето и с какви мисли в главата са извършени ритуалните действия. Те изглеждат като игра, но носят огромна енергийна сила.

Най-опасно е да се провеждат с потиснати надълбоко негативни мисли. Тогава има риск да се нанесе вреда на желания човек и на себе си. Най-големия удар ще поеме човекът, чието име се изписва в ритуала. Името отвежда енергията право в него – както любовната енергия, така и изпитваните паралелни негативни чувства, злоба, завист, ревност и др.

Не си играй с магии, не се шегувай и забавлявай с обреди и ритуали, които имат скрит смисъл и значителна сила. Ако си сериозен, но се съмняваш в положителната си настройка, просто не започвай.

Вижте и ТОВА: Вуду магия за любов. Разваляне и правене на магия със снимка. Черна магия с вуду кукла за любов.

Чуйте следващото видео, телефонен разговор на Евелина Лютова и нейна клиентка, която се обажда, когато има дискомфорт  и лечебния сеанс, след който клиентката се чувства наистина по-добре:

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.