Магия за любов разделя семейства

Вижте кой ги разваля и връща щастието в семейството ?  

Магията за любов, наречена – БЯЛА – не винаги е бяла.

Има много недобросъвестни хора и повечето жени, които пожелават нечий мъж, който вече има семейство, прекрасна ЛЮБЯЩА съпруга и деца. Той е обект на желание, защото вероятно има хубава работа и доходи, които осигуряват охолен живот. Възможно е да е красив или да е добър в леглото или да е романтичен… Причини да привлечеш един мъж можеш да намериш всякакви.

Дали това обаче е редно?

От моя дългогодишен опит съм виждала всякакви случаи. Идва са при мен красива млада жени, която искаше с цената на много пари да направят магия, за да завладее  мъжът на еди коя си жена, защото бил бизнесмен и имал много пари.  Искала тя да се шири във вилата на морето с басейн и изглед към морето, защото била по- красива от неговата съпруга. При ясновидството видях, че този мъж има прекрасна съпруга, която е в основата на бизнеса, който в момента го ръководи мъжът и.  Видях и двете тогава 5-6 годишни дечица, които се радваха на любовта на мама и тате.

Категорично отказах на  натруфената кифла да правя магия да привлече този проспериращ  бизнесмен.  Тя  недоволна се врътна, каза нещо много нецензурно, от което и порно звезда би се изчервила и тръшна така вратата,  че падна мазилката около касата на вратата на тогавашния ми кабинет.  По късно разбрах, че същата силиконова кукла е отишла  при тъмнокожа „колежка“. Там оставила пъти повече пари  отколкото при мен хората  оставят за развалянето на магия. Гледам я на Фейсбук  как се е разположила до  басейна  на бизнесмена в пурпурен бански и се наслаждава на гледката пред себе си.  Разбрах,  че е осъществила пъкления си  план.  Съжалих съпругата  на бизнесмена и неговите невръстни децича и веднага  видях, че бизнеса на този човек ще се срине но нула.  Не можех да направя нищо. Нямах връзка с това семейство, за да ги предупредя за смъртната заплаха дошла от  тази силиконова кукла. За съжаление е грешно да се бъркаш в живота на хората и имаш право да помагаш само когато някой те помоли за това.  Единственото нещо, което можех да направя във случая е да се помоля на Твореца да върне щастието на това семейство, което с истински труд си изкарваха парите и  даваха заплати на около 440  работника.  След около месец  ежедневни молитви  на телефона се обади разтревожена съпругата на този мъж. Тя дойде при мен  от другия край на България, защото не желаеше да говорим по телефона. Приех я  в ден  в който не бях записала други хора, за да не я видят. Тя все пак е известна и се показваше по телевизията. Именно поради тази причина пазя нейните имена в тайна по нейна молба. Идвайки при мен аз едва я познах. Магията бе напарила  от нея  мумия в истинския смисъл на думата. Тази жена беше прекъснала  предаванията си  за известно време и пускаше само повторения на стари предавания, защото магията беше направила нейното лице и тяло на самоходеца мумия. Жената нямаше силата и енергията , която имаше преди. Косата беше започнала да пада взе едно беше на химиотерапия. Самата тя беше ходила на лекар и бе направила всички евтини и скъпи изследвания. Те показваха, че е здрава и няма не само рак ,но и нищо притеснително. Да но симптомите  бяха на умираща от болки по цялото тяло и липса на енергия и падаща с кичури  коса. Също като на умиращ човек.   Беше наела жена да гледа децата, когато дойде при мен в Кюстендил.  Остана тук няколко дни докато изчистим всичко. Тръгна си от мен като нов човек. Енергията дойде веднага още след първото изчистване. После продължихме близо година и половина. На следващия месец  се върна на работа и започна с нови сили предаването си . Стана по- креативна и изобретателна. Идеите й бликаха от мозъка непрекъснато. Слава на Бог  бракоразводното дело го спряхме и мъжът й си отвори очите за истината веднага след развалянето на магиите от  силиконовата кукла. Истината е, че  тя беше платила на циганката една част за тази пъклена любовна магия и останалата част трябваше да я плаща след като завладее сърцето на  богатия бизнесмен.

Хитро нали?

Да , ама НЕ!

Бог каза друго!

Започнахме изчистването на семейството.  Жената  възвърна предишната си форма и красота както вече писах. Мъжът и  се наложи да фалира тази фирма, която му носеше печалба преди магията хиляди на месец и  след магията хиляди загуба. Направи нова фирма, в която работят същите хора  и вече още толкова . Сега му носи милиони.  Загуби  къщата на морето с прекрасния басейн, но запази живота на децата и семейството си. Истината е, че само аз е жената му  знаем за нашата работа. Мъжът  не вярва в такива неща, но независимо от това   щастието в семейството се възвърна. Той дори сега не се сеща какво е станало. Всичко му е като  някакъв странен сън и отрича да е ставало. Така е, защото  магия умопомрачава човека. Той не може да мисли и разсъждава нормално . Често ставна кукла на конци  в ръцете на зъл човек . Затова ако усетите нещо подобно в семейният ви живот е необходимо да вземате бързи мерки докато не стане непоправимото.

Ще попитате какво стана със силиконовата кукла ли?

Ами  тя успя да изкопчи една нова от магазина спортна кола. Скоро след като  беше нейна собственост била предоставила колата да я кара новият  любовник. Карали бързо на магистралата   от Варна за Шумен и на прав участък  колата направила няколко лупинга. Превъртяла се 6 пъти във въздуха  и се приземила по таван. Новият любовник починал  по пътя за болницата, а нашата силиконова кукла  все още е  на легло след толкова години и така ще си остане, защото е прекъснат гръбначният й стълб.

Магията се връща при първоизточника след като аз я разваля от засегнатото  семейство. Казах и на моята клиентка да не се притеснява от този факт, защото  който се опитва да направи нещо лошо на другите, същото го стига и него самия. В случая  силиконовата кукла бе направила  магия да се разделят семейството и жената да направи катастрофа. Да това стана, но този катастрофата  отиде при първоизточника- тази, която направи магията, защото  успяхме преди това да развалим негативното въздействие върху цялото семейство на моята клиентка. Който  е направил бяла магия за раздяла на семейство и черна за смърт на съпругата, но същевременно  е развалена магията, то тя се връща при първоизточника. Възмездието често идва почти веднага след като се развалят магиите, но понякога се забавя известно време. Това е така, защото Твореца изчаква възможно най- подходящия момент, в който да се върне  злото направено за другите по адекватен начин към поръчителя на пъкления план за унищожение на чуждото щастие. Затова ние хората трябва да запомним нещо много важно:

Каквото правим на другите – при нас идва.

Каквото пожелаем на враговете си – при  нас се връща. Ако пожелаем зло- зло ни достига.

Ако пожелаем добро- добро ни се връща.

Извода е: Не пожелавай  дори на най- върлия си враг зло!

По-долу  прочетете още два подобни случая от моята практика и вижте видеото как мъжът е признал, че е изневерявал с далеч по- млада жена и дори е снимал с телефона си как любовницата му прави орална любов в гората. Всички тези видеа  мъжът показва на съпругата си без да има ни най- малката идея, че това ще я нарани. Вижте истинската история по- долу във видеото  споделена  лично от потърпевшата  жена. След развалянето на магията  неверният съпруг се връща отново в семейството си  с любов.

Целта на  бялата магия за любов

Често целта на направените магии е да раздели семейната двойка. Освен родителите страдат и децата. Следващия случай е на моя клиентка, която направи с абсолютна точност Божествения ритуал. Резултата дойде много бързо. От близо година тя не работеше и нямаше никакви доходи. Съпругът й  отишъл в чужбина да печели пари, но взел със себе си  любовницата, която е първа приятелка на моята клиентка.  Бързо забравил бащата, че има прекрасна дъщеря, за която трябва да се грижи финансово.  Направихме ритуала заедно с майката и дъщерята. Резултата е перфектен. Предлагам да чуете част от нашия разговор по скайпа след като направихме Божествения ритуал.

Ритуал за подобряване на партньорските взаимоотношения в семейството

 

http://vbox7.com/play:016f207306

 

Неверният ми съпруг се върна след ритуал и аз му прости

Видео

 

Заяви своята десет минутна  консултация и задай своя въпрос дали мога   да ти помогна. Хората, които се намират в чужбина или далеч от мен примерно на десетки, стотици или хиляди километра е добре като начало да се чуем за тази първа десет минутна консултация. Заявете тази консултация на и-мейла, който ще намерите в контактната форама и моля пишете своя реален имейл адрес.В противен случай не можете да получите моя отговор.

Услугите които предлагам са качествени, защото връщат щастието на  хората, които са ме помолили.

Ето какво трябва да напарвите сега :

  1. Да напишете коментар  с цифра  която показва Вашият резултат от теста в началото.
  2. Веднага напишете лично писмо във формата за контакт като оставите актуален имейл адрес. Внимателно проверявайте как сте изписали своя мейл, защото отговора ми няма да може да дойде при Вас ако не е коректно написан Вашия и-мейл. В писмото пишете на кирилица по възможност. Напишете как се казвате и задайте своя въпрос. Необходимо е да прикаччите снимкка на себе си и човека за когото питате ако има такъв. Снимките трябва да са актуални от предишните няколко дни или месеци , да са БЕЗ слънчеви очила и да са ясни.

Когато имам свободно време дори и през нощта аз влизам в пощата и отговарям на всекиго по реда на пристигналите писма. Затова ще помоля да бъдете търпеливи  и очвайте отговора в мейла си.

ИСКАШ ЛИ ДА СТАНЕШ  ЩАСТЛИВ СЕГА?

ПОЖЕЛАЙ ГО И СЕ ЗАДЕЙСТВАЙ  ВЕДНАГА!

НАПИШИ  ЖЕЛАНИЕТО СИ ВЪВ ФОРМАТА ЗА КОНТАКТ

СВЪРЖИ СЕ МЕН И И СКОРО ТОВА  ЩЕ СТАНЕ ФАКТ !

 

2 коментара по “Магия за любов разделя семейства

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.