Развалена черна магия и доволна пациентка от биоенергийните процедури на Евелина Лютова

Мили приятели, освен  по телефон и по вайбър, работя  лично с моите пациенти. Няма по-добро въздействие и лечение от директното с пациента.

Преди няколко години  работех само с директен контакт. Сега с напредване на технологиите и комуникациите, клиентите предпочитат комуникация по вайбър или по телефон. Хубавото е, че  независимо от разстоянията улавям енергийното състояние на моите клиенти и  тяхното семейство.

За това  се убеждава всеки, който е разговарял с мен, както и  жената, която ще видите след малко. Тя реши по време на нашия разговор по телефона и направи специалния ритуал  за неутрализиране на негативните въздействия и черната магия.

Остана изключително много доволна и ме покани да си почина на нейни разноски да почивам на морския бряг.  По време на моята почивка  2011г в този малък морски град съчетах полезното с приятното. Тя пожела да направя за нея биоенергийните процедури, за да подобри здравето си. Резултата бе чудесен. Вижте лично от моята клиентка нейното мнение.

След видеото прочетете как става това.

Какво представлява биоенергийната процедура?

Това е нежно неинванзивно възедйствие, което лично аз правя по два начина. Първият е чрез допир до тялото на пациента. Обикновено го правя когато е облечен. Другия вариант е дистанционен.

Той може да бъде на няколко сантиметра до няколко метра от тялото. Дистанционният вариант го владея и практикувам на огромни разстояния. Човек може дори да е на друг континент и на стотици хиляди км от мен и въпреки всичко лечебната енергия изпращам точно до моя пациент.

Резултатите за уникални. Паралелно с тоята енергия, която използвам за корекция на здравето на моите клиенти и пациенти, използвам един утикален прибор за премажване на негативната енергия натрупана в човешкия организъм от ежедневието и от недобронамерени и зли хора.

Тази лоша енергия често блокира движението на човека и му създава болки и дискомфорт. В следствие на това се образуват енергийни тапи. Те създават усещането на човек, че е болен, има болки или има някакъв дискомфорт, който не му позволява да прави ежедневните си дейности. Вижте такава процедура, която за броени минути отнема отрицателната енергия в тялото и премахва блокажите и болките.

Един коментар по “Развалена черна магия и доволна пациентка от биоенергийните процедури на Евелина Лютова

  1. Бог си знае работата и всички сме в божият план Да сме живи и здрави и да сме добри един към друг!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.