Вижте кой разваля най-тежките черни магии

Жената която връща щастието на хората е Евелина Лютова. Тя е родена в китното градче Кюстендил пред 1962 г. Още от дете проявява странности в характера си.

Умее да се усамотява и медитира по свой собствен начин, без да знае за същинската медитация.

В детските си сънища вижда това, което в момента се случва в живота й – а именно тълпи от хора, на които говори тихо, спокойно с медицинска терминология, без обаче да е лекар и да им помага по някакъв странен начин без лекарства, но в същото време хората от народа стават по здрави и по-здрави.

Учи в 1-во основно училище, известно с това, че е дало на България едни най-качествените хора. След това записва и завършва с отличие единствената Политехническа гимназия.

Съученици и учители още я помнят като странна и амбициозна девойка.

Независимо че не е искала да учи висше образование веднага след гимназията, животът и съдбата й предоставят възможността да изучава:

 • китайска медицина,
 • електроника,
 • кибернетика,
 • фитотерапия,
 • хиромантия,
 • ирисология,
 • неконвенционална медицина,
 • акупресура,
 • скенар терапия,
 • рейки и
 • психология.
 • ТетаХилинг
 • Мета Фичична Анатомия

През 2000 година присъства на международна конференция по скенар терапия, където бива изследвана нейната биоенергия с високо чувствителен апарат, показващ състоянието на аурата и биоенергията.

Изследването доказва завидно висока стойност на показателите, които поставят Евелина Лютова на едно от първите места в света в списъка с най-силните хора със способности за биоенергийно терапевтично и успокоително въздействие.

Това изследване от руската апаратура, от което няма документ, я кара да намери начин да се документира силата на терапевтичната и биоенергия.

Съдбата я среща д-р Игнат Игнатов основател на Научния Институт по Медицинска Биофизика в София. Изследванията показват отново отлични показатели. Получава съответния документ, който й дава право да работи както в България, така и в чужбина.

Евелина Лютова, маг Ева, магия

Аз съм Евелина Лютова и моя метод на работа е да работя и комуникирам ежедневно с моите клиенти. По този начин усещам тяхната вибрация и ако е необходимо да направя някаква корекция веднага я правя. Често се случва  една магия да се отрази на цялото семейство.

Има хора, които не вярват в магиите. Аз я виждам като черен облак над главата на моя клиент или клиентка, от който  вали черен дъжд над цялото семейство на жертвите на магиите. Започвайки работа по изчистването на тези магии, моля моята клиентка или клиент да не споделят с невярващите членове на семейството у дома, че ние правим ритуали за разваляне на магиите и неутрализиране на негативните въздействия.  

Комуникацията става не само по телефона, но и по вайбър, мейл , месинджър и телепатично.

Как Евелина Лютова общува  телепатично със своите клиенти?

Голям процент от клиентите ми чрез ритуалите за премахване на магиите се отключват техните емпатични, ясновидски и телепатични способности. Това става  по един изключително лесен и лежерен начин.

Всеки човек е роден с тези способности. В следствие на  отрицателни енергийни въздействия от недобронамерени и зли хора или от вредното лъчение на електро уреди, телевизионни приемници, печки, хладилници и най- вече новите смарт телефони се  намалява драстично способностите на хората да имат  силно ясновидско усещане, шесто чувство и емпатия.  

Често тогава човек се чувства объркан и загубен, макар да се намира в своя собствена среда и дори това е възможно да се случва у дома.  Започва неоснователно да се страхува от какво ли не и съвременната медицина диагностицира тези хора като болни от  депресия, страхова невроза, маниакални състояния, компулсивно обсесивно разстройство и паник атаки.

Истината е, че тези състояния не са случайни. Абсолютно възможно е те да са причинени от  насочени негативни енергийни атаки, целящи  да на навредят на конкретен човек или цяло семейство.

Независимо  дали човек е добър и не прави нищо лошо на другите, независимо дали не вярва в магии тези негативни въздействия влияят разрушително и деградивно на човека към когото са насочени. Това състояние виждам като разграждане на тялото на човека  обладан от магията или негативното семейство. 

Един човек или цялото семейство стават бързо жертви на тези негативни въздействия и започват при всеки един от тях да се случват  странно лоши събития.   Нашия живот е низ от добри и лоши събития.

Такъв е животът. Не можем да искаме да имаме само хубави събития. Това е абсолютно невъзможно. Съдбата ни е отредена по този начин, че  лошите събития да ни учат на нещо в животът, но веднага след едно лошо събитие идва добро и после пак лошо и после пак добро.  Бих казала, че нашия живот е като една синусоида.

Когато сме отгоре на  координатната система ние се чувстваме добре, здрави, щастливи и животът ни е върви по мед и масло. Когато синусоидата се спусне надолу,  ние се чувстваме  угнетени, недоволни,  болни неудовлетворени и всички негативни емоции може да завладеят нашето същество. 

Това може да трае от няколко часа до няколко дни. След това пак синусоидата на животът ни  тръгва стремглаво нагоре. Така нашия живот върви напред във времето и това е нормално. Когато обаче   човек непрекъснато се намира отдолу на координатата система и линията не образува нормалната синусоида а е една права линия и то отдолу в отрицателната част на координатната система е  време да се замисли човек.  Вероятно този застой  в отрицателната част  се дължи на  някакво негативно въздействие? Възможно е да  има някакво зло въздействие и е време да се вземат спешни мерки.  Точно тук мога да помогна.  И помагам!

Когато започна работа  с клиент, който сам ме е потърсил и е поръчал това разрушаване на магията , тогава животът му пак продължава да се движи по същата синусоида с една много голяма съществена разлика. Тогава събитията на човек започват да се движат бавно и постепенно, стъпка по стъпка  нагоре по един много хубав и спокоен живот, изпълнен със изобилие.

Ако обърнахте внимание  има математически формули, които няма да обяснявам научно, но ще дам  кратко пояснение, за да ме разберат повече хора.  Когато започна работа с човек с влошен живот от магия или друго негативно влияние , аз го поемам от нулева точка. Там където той не се чувства добре и е под въздействието на магията.

Правя уникални въздействия, които наричаме ритуали. Човека, който ми се е доверил започва бавно и постепенно да повишава вибрацията си и да се движи във времето t, която ос е под наклон 45градуса спрямо координатната система.

Така животът на човека продължава да се движи по своята синусоида отгоре и отдолу, но забележете, че  движението е само в горната част на  координатната система. Именно поради този факт хората се чувстват добре още с първите дни на моята работа по изчистването на техните проблеми.

Търсят ме много хора от страната и чужбина. Доверяват ми се, защото виждат моите клиенти как споделят от личните си телефони своите хубави свидетелства. Някои от тях пишат своите благодарности в мейла, вайбъра, месинджъра.

Именно тези  хубави  слова изпълнени с много любов и благодарност вие можете да видите или прочетете. Това може да го напише само един наистина доволен клиент.   Ще питате защо тези хора правят записи  на телефоните си, не може ли лично  пред камера заедно с мен да се снимат и изкажат благодарността си?

Може! Но 99 процента от моите клиенти са пръснати навсякъде по света и  аз не съм ги виждала. Въпреки всичко ние работим заедно дистанционо с тях за неутрализиране на негативните въздействия и магиите и  те  след време стават доволни и щастливи. Как става това ли?

Имам дарба!

И не само това. В годините съм я развивала тази дарба. Обучавала съм се в престижни обучителни институции в България и чужбина. Придобивала съм много квалификации . Давала съм хиляди пари (левове, евро, долари) за моето усъвършенстване и аз наистина мога да овладея много сложни казуси  причинени от най-тежките негативни въздействия и магии.

Връщала съм хора тръгнали вече към онзи свят . Премахвала съм  тежки заболявания на пациенти отписани от съвременната медицина. Лекувала съм  дори няколко лекари и медицински лица .  Медийни личности от висшето общество  съм ги  връщала отново на върха, на който са били след  разрушителна магия.  

Някои от тях ми позволяват да бъдат в сайта ми на фотография редом с мен. Други  се притесняват и са ме помолили да  запазя тайната им, че са  ползвали услугите ми  въпреки перфектните резултати. Уважавам желанието на всеки. Важното е че има хора, които не се притесняват да кажат едно открито БЛАГОДАРЯ за моята работа.

И искам да поясня нещо важно. Зная че много хора вярват на това което четат и гледат. Вярвам че има и много скептици, които не вярват на другите и на себе си. Чувала съм че аз плащам на онези там да казват хубави думи, благодарности и ласкателства за мен и моята работа. Истината е, че хората ме наемат аз да им помагам и тази услуга  те я заплащат по свое собствено желание. Както казва един скептик под една моя статия: “Няма безплатен обяд.“

Прав е  този скептик. Няма безплатен обяд. Така както аз съм се обучавала платено и придобивала способности и квалификации , така и моите клиенти ми се обаждат и ме наемат  срещу определена такса  да им помогна да се отърват от оковите на магията, болестта или заключения късмет.

Моята дарба е подплатена с изключително много труд през годините и аз работя професионално. Тази ми работа не е между другото на сладки приказки. Аз работя, за да помагам на хората да станат по- здрави, хармоники и щастливи. И този труд както и вашия не е безплатен.

А моята работа и дарба я давам само на тези които желаят и сами име помолят за това.  

Сега искам да прочетете едно много кратко съобщение на моя клиентка ,  което пристигна по месинджъра ми преди малко.

Днес е 243тия ден от контакта ми с ЕВИ. Днес също имах прекрасен за което съм много благодарна на  Вселената, Бог и ЕВИ.ЕВИНКА от ден на ден нещата са все по-добре и по-хубави точно както говорихме. Чувствам се добре спокойна и сигурна все повече и повече за което ти Благодаря миличка.

Чувствам и вътрешно щастие и свобода дори без причина. Целувам те, прегръщам те, обичам те ЕВИ. Благодаря на Бог че срещнах ЕВИ. Благодаря на Бог че сме здрави аз, майка ми и детето ми. Благодаря на Бог че сме толкова много благословени. Благодаря на Бог че винаги ни помага. Благодаря на Бог че ни дава и ни пази. Благодаря на Бог за всичко. Благодаря на любимата ми ЕВИНКА.

Ако желаете да дойда и вашето щастие , можете да запишете час за лична среща или разговор с мен – Евелина Лютова. Можете да ме търсите на личният ми телефон който НЕ Е импулсен.

За българи живеещи в момента в чужбина: 0896 81 55 52 от 12 до 20 ч.

За хора живеещи в България: 0896 09 08 50 от 12 до 20ч

18 коментара по “Вижте кой разваля най-тежките черни магии

 1. Здравейте!Имам въпрос към Вас-бихте ли ми казали за това завързан ли ми е късмета,имам и здравословни проблеми и дали можете да ми помогнете дистанционно.

 2. можете ли да отключите късмет за любов, мисля че ми е заключен късмета

 3. Здравейте. Жена ми има 14 магии можете ли от разстояние да ги развалите или трябва лично да се дойде при вас моля ви отговорете ми на емейла и ако можете помогнете ми това ми e номера за връзка +34 641117273 или ми пишете на WhatsApp

  • Да, аз работя дистанционно по мой уникален метод, който доказа своята ефективност при всеки мой клиент. На всички в мейла е отговорено. Проверете го.

 4. .Здравей Евелина Въпроса ме е ! Може ли обикновен човек да развали сам и родово прокятие и магиите хвърлени върху него?

  • Когато най- добрия сърдечен хирург сам напарви на себе си сърдечна операция, тогава и сам човек без особени окултни знания ще си развали магията. С други думи – НИКОГА. Аз обаче Ви пожелавам успех!

 5. Преди да работя с Еви, аз имах проблеми в семейството, раздори и неразбирателство. Имах постоянни болки в краката и затова не можех да работя всякаква работа. Доверих се на Евелина и след общата ни работата сега съм на върха на моето щастие.
  Ползите, които получих от нейната работа са на лице. Не ме болят краката и си намерих хубава платена работа в гастрономията. Мога да стоя на крак по цял работен ден и дори започнах да работя в крадинката пред къщата ми в Германия. Моя мъж се радва и на ласките , които вече го дарявам и той отсвоя страна започна да ми помага в градинката и домашната работа. В семейството вече се разбираме, говорим си тихо и с любов и се обичаме както преди. Нещо много важно за мен, което постигнахме като резултат е, че едната ми дъщеря дълги години искаше да забременее чрез инвитро. Евелина каза, че няма да стане така и, че след известно време след като сме започнали да работим тя ще забременее естествено. Така стана и аз вече съм щастлива баба на здраво внуче. Ако искате да поговорим, с удоволствие ще отговоря на вашите въпроси на моя имейл адрес: penka_r@hotmail.de
  Ако искате да попитате Евелина Лютова за вашите проблеми дали тя може да ви помогне може да пишете на нейният имейл адрес: info@dalgoletie.com
  Казвам се Пенка Колева живея в Германия и работя в областта на гастрономията.

  • Възможно е . За да съм категорична , са ми необходими днни. Обадете се на телефона ми.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.