Регресията ми даде отговорите,които ме вълнуваха

Познавам Евелина Лютова от четири години по повод моите проблеми. Първо бях клиентка. Платих си за услугата и работата. Останах изключително доволна от Евелина Лютова и от  резултатите от нейния Божествен ритуал. След ритуала за  разваляне на магиите при мен  се отвори пътя на парите.  Трудно ми беше да платя този ритуал, но осъзнах, че по-добре да направя инвестиция в моето добро бъдеще и не сбърках. Парите, които вложих вече са капка в морето в сравнение  с това което ми се възвърна. Те вече са с хиляди повече  и то още в първите месеци започнаха да идват така, както и преди беше. Евелина е един много сърдечен човек и ние станахме приятелки. Веднъж на кафе засегнахме темата за регресията- така нареченото връщане в миналото и миналите прераждания. Бях чела за това, но  нямах ясна представа. Мислех,че това е хипноза. Евелина ми обясни,че регресията се прави по особен начин и ,че човек е в съзнание, не заспива и  всичко помни. Само  се привежда човека, който иска регресия в някакво алфа и тита ниво на трептение на мозъчната честота. Това много не го разбрах като начало, но много исках да се върна в миналите ми животи. Евелина ми каза, че може да го направим , но ще изисква много време. Скоро си определихме свободния ден и го направихме. Тя ме приведе в това дълбоко ниво . Води ме все едно за ръчика  и аз  много бързо влязох в това ниво. Това ,което трябваше  да правя е само да я слушам в удобна поза. Върнах се първо в детските ми години. Изживях все едно на живо някои станали събития. Бях паднала от едно високо дърво когато бях на 9 години. Не зная дали ще ми повярвате, но ме заболя толкова много, че направо ми се изкриви лицето от болка. Това се вижда и на записа на камерата, защото целия сеанс го записахме на дигитална камера. После  тя ме върна в предишно прераждане. Там се видях  като красива жена с нейния любим. Видях и откъде идва проблема ми в този живот,който е следствие от този минал живот. После отидох в още по-предишен живот ,където бях мъж умрял от порезна рана от копие на лицето. Усетих ужасната болка от тази рана.  От този живот пък имаше последствия, които се бяха пренесли в този ми живот като болка точно там където е  била раната. Винаги при промяна на времето там ме болеше, без да се установи причината от многото медицински изследвания . Този проблем повече не се появи след регресията.
Самото изживяване като че ли  с гума изтри старите грозни щрихи и сега наистина ми е много по-леко. После Евелина ме отведе във Духовния вечен дом, там където са душите между преражданията. Това беше най-вълшебното преживяване,което ще остави прекрасен отпечатък в съзнанието ми завинаги. После за малко отидох и в бъдещето на този живот. Видях много интересни неща и сама си отговорих на много въпроси, които ме вълнуваха години наред.  Шестте часа в регресия ми се сториха като два. В края на краищата това няма никакво значение ,след като сега се чувствам щастлива от това което видях назад в миналото , напред в бъдещето ми и най-вече там някъде в духовния ми дом ,от където си взех духовна вълшебна енергия за до края на живота ми.
Да и за това си платих,защото приятелството си е приятелство, но сиренето си е с пари. И ако човек не вярва на ясновидци и феномени , то може да повярва на себе си, когато влезе в регресия. Щастлива съм , че научих от себе си  това ,което ме интересуваше.
Людмила Бургас
Вижте друга клиентка на Евелина Лютова , която е доволна от лечебните процедури.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Защита на личните данни
След като използвате тази форма, ние съхраняваме вашето име, имейл и съгласието ви за нашата политика за защита на личните данни. Това е нужно, за да можем да обработваме коментарите в уеб сайта ни. За повече информация прочетете нашата политика за защита на личните данни.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.