Техника за регресия и лечение с нея. Как се прави саморегресия

Ще ви дадем сравнително лесна техника за регресия и саморегресия, свързана с виждането на предишен живот (инкарнация). Това може да се направи с цел лечение или просто разбирането на ролята на даден човек в живота ни.

И така: Техника за регресия: Регресия чрез близък човек. Без цел не можеш да проникнеш в миналото. За нашето несъзнавано е нужна някаква цел. Затова в началото попитайте за някой приятел или враг в сегашната ви инкарнация: “Какви сме били с (еди кого си) в предишния ни живот?”. Както знаем, в живота ни няма случайни хора. Ние се прераждаме на групи, а онези, които са извън групата ни, така и не навлизат в нея. Тъй че спокойно може да се каже, че с всеки човек, с когото имате вземане-даване сега, сте имали вземане-даване и преди, в миналото прераждане.

Кога броим опита за успешен?

С тази мисъл трябва да заспивате много поредни нощи, не по-малко от три. Това означава да се опитвате най-картинно да си представите човека или въпроса, който имате. Несъзнателното не разбира от думи, а само от образи, затова ви трябва ясна представа. От само себе си се разбира, че това няма как да стане, ако сте пияни, ако сте гледали телевизия преди това, или сте решавали судоку на телефона. Иска се ясна мисъл и способност да се съсредоточите върху нея.

Как да се справим с паразитните мисли?

В главата ви ще нахлуват нежелани мисли, спомени от сегашния ден, планове за утрешния, ще се ядосвате от разни неща и тъй нататък. Докато не овладеете тези мисли и не се научите да виждате желания образ през тях, не може да считате, че имате успешна сесия. Нощите, които трябва да бъдат най-малко три поредни, започват да се броят от момента, в който овладеете собствените си мисли. Иначе нищо няма да стане.tehniki-za-regresia-01

Техниката за овладяването на мислите е да се научите да виждате през тях. Вие не можете да ги накарате да млъкнат, но съвсем спокойно можете да ги обявите за незначителни и да продължите да мислите за човека, който ще ви помогне да влезете в състояние на регресия. Тогава паразитните мисли постепенно се предават и все повече избледняват.

Защо се повяват паразитните мисли?

Паратизтните мисли се повяват, защото има достатъчно много същества, които са заинтересовани вие да не си спомните миналия си живот. Но тези опити са много полезни, защото така бързо стигате до извода, че не сте свободни дори в мислите си и че трябва да се освободите веднъж завинаги. Виждате, че мислите ви не се генерират в мозъка, а чрез мозъка само ги отразявате. Само човек, който не е опитвал да се съсредоточи върху една-единствена мисъл или образ и не се е сблъсквал с паразитните мисли, може да твърди, че това не е така.

Какво да правим с образа?

За успешната регресия се иска да създадете достатъчно картинен образ на човека, чрез когото искате да влезете в предишната си медитация. Най-добре е да се съсредоточите върху неговите най-харектерни жестове, върху походката му, а може и върху тембъра на гласа. Да потънете в очите му. Да се опитате да разберете как той се чувства, докато говори. Това упражнение се прави в леглото вечер в седнало положение, защото иначе ще заспите.

Силата на вниманието

Вниманието е нещо много загадъчно. То не може да бъде обяснено от онези, които смятат, че мислите са електричество, а чувствата са химия. Защото когато овладеете мислите и чувствата си, тогава вие ги включвате и изключвате, а вие сте преди всичко душа. Без признаването на душата за основа на човешкото същество, вниманието не може да бъде обяснено. Като усилвате способността си да се съсредоточавате, вие увеличавате собствените си душевни сили.

Емпатия и сливане

Какво да правим с образа, върху който се концентрираме? Ако човекът има голям или малък нос, вие можете да се запитате “Как ли бих се чувствал(а) с такъв нос?”. По този начин вие се пренасяте в тялото на човека и започвате да виждате с неговите очи. Как ли изговаря тези реплики с този си говорен дефект (все нещо му има)? С този тембър? Как ли вижда света през тези кафеви очи? (Това е техника за емпатия, която работи без грешка.) Как хваща предметите с тези малки ръце? Едва когато успеете да визуализирате образа и да влезете в него, без да се разсейвате от никакви други мисли, можете да считате опита за успешен и да легнете и да заспите с този ясен образ.

Повтаряне на опита

Това упражнение трябва да се повтори поне три поредни вечери. Ако пропуснете някоя вечер, започвате отначало. Предупреждаваме ви, че изобщо няма да ви бъде лесно. Първата трудност е тази, която описахме, че вие не сте свободни в мислите си. Но и втората трудност не е за пренебрегване. Ще започнат да възникват и всякакви външни препятствия. Ще ви поканят например на рожден ден, на който не можете да не отидете, ще ви се наложи от уважение да изпиете няколко големи ракии на работата, ще пуснат хубав филм късно по телевизията и тъй нататък. Всичко това се дължи на същества, които са заинтересовани вие да не си спомните изминалия си живот.

Какъв е резултатът

Вероятно, както се досещате, три поредни вечери няма да ви бъдат достатъчни, защото многократно ще започвате отначало. По-скоро си пригответе около един месец, за да доведете цялата работа до успех. Ако обаче наистина съумеете да заспивате с ясен образ (картина) на човека, чрез когото искате да влезете в регресия, няколко поредни вечери и не се разсейвате от никакви паразитни мисли, то на четвъртата или петата сутрин заедно със събуждането ще получите ясно откровение.

Защо да внимаваме сутрините?

Ясните откровения пристигат задължително сутрин, ако сте изпълнили правилно всичко, което описахме по-горе. Това е състояние подобно на прехода от смъртта към раждането (инкарнацията), когато още не сте навлезли напълно във физическия свят. Затова когато започнете да се събуждате, не посягайте веднага към телефона, не тичайте към тоалетната, а останете в леглото още пет минути със затворени очи. Вслушайте се във вътрешните си гласове. Ако виждате картина, съсредоточете се върху нея. Влезте в самата картина. Отговорът ще дойде като картина. Вие ще видите човека, с чийто образ сте заспивали толкова нощи, и себе си редом до него, а двамата заедно – обвити в обща аура. Заедно с това изображение ще ви дойде по интуитивен път и пълната информация за общото между вас с човека и за предишния ви общ живот.

Защо трябва да споделяте?

След като го направите, не забравяйте да ни пишете по-долу в коментарите и да споделите резултатите, които сте постигнали. Това се прави, за да може повече хора да научат за този метод. Ако подходите егоистично и искате знанието само за себе си, най-вероятно няма да бъдете допуснати до него. Но ако още от самото начало тръгнете с мисълта, че упражнението има за цел да помогне на цялото човечество, тогава ще се намерят много добри духовни същества, които ще ви помагат! Така че писането е една от важните стъпки, гарантиращи успеха ви!tehniki-za-regresia-02

Лечение чрез регресия

Същото упражнение може да ви послужи и за лечение чрез регресия. Когато успеете да влезете в утринната картина, вие можете да ѝ задавате въпроси, на които ще получавате отговор веднага или след още няколко поредни нощи и сутрини, изпълнени с медитация. Един такъв въпрос е “На какво иска да ме научи съответната болест” (от която страдате вие самите). Сигурно ви е известно, че болестите се дават от нашия висш Аз с цел да постигнем някакво развитие. Неслучайно след прекарана болест всички хора се чувстват някак пораснали. Ако научите урока си, който болестта идва да ви даде, например да спрете цигарите, пиенето, многото ядене на въглехидрати, гледането на телевизия и тъй нататък, тогава бързо-бързо ще оздравеете. Ако не си научите урока, никак няма да оздравеете.

Получаване на помощ от ясновидец

За повече информация или конкретна помощ от ясновидката Евелина Лютова питайте по-долу в коментарите! Нейните услуги, разбира се, не са безплатни, но пък гарантирано и лесно ще стигнете до отговорите, за които иначе ще ви трябват много нощи, изпълнени с лишения. Освен това тя владее и други техники за регресия, които може да ви бъдат от изключителна полза. Опитайте! Ще се изненадате колко познава и помага!

Ето и един отзив от клиент на Евелина Лютова във връзка с проведени ритуали на регресия.

Регресия ми даде отговорите, които ме вълнуваха

Познавам Евелина Лютова от четири години по повод моите проблеми. Първо бях клиентка. Платих си за услугата и работата. Останах изключително доволна от Евелина Лютова и от  резултатите от нейния Божествен ритуал. След ритуала за  разваляне на магиите при мен  се отвори пътя на парите.  Трудно ми беше да платя този ритуал, но осъзнах, че по-добре да направя инвестиция в моето добро бъдеще и не сбърках.

Парите, които вложих вече са капка в морето в сравнение  с това което ми се възвърна. Те вече са с хиляди повече  и то още в първите месеци започнаха да идват така, както и преди беше. Евелина е един много сърдечен човек и ние станахме приятелки. Веднъж на кафе засегнахме темата за регресията – така нареченото връщане в миналото и миналите прераждания. Бях чела за това, но  нямах ясна представа.

Мислех, че това е хипноза. Евелина ми обясни, че регресията се прави по особен начин и ,че човек е в съзнание, не заспива и  всичко помни. Само  се привежда човека, който иска регресия в някакво алфа и тита ниво на трептение на мозъчната честота. Това много не го разбрах като начало, но много исках да се върна в миналите ми животи. Евелина ми каза, че може да го направим , но ще изисква много време. Скоро си определихме свободния ден и го направихме. Тя ме приведе в това дълбоко ниво . Води ме все едно за ръчичка  и аз  много бързо влязох в това ниво.

Това ,което трябваше  да правя е само да я слушам в удобна поза. Върнах се първо в детските ми години. Изживях все едно на живо някои станали събития. Бях паднала от едно високо дърво, когато бях на 9 години. Не зная дали ще ми повярвате, но ме заболя толкова много, че направо ми се изкриви лицето от болка. Това се вижда и на записа на камерата, защото целия сеанс го записахме на дигитална камера. После  тя ме върна в предишно прераждане. Там се видях  като красива жена с нейния любим. Видях и откъде идва проблема ми в този живот, който е следствие от този минал живот.

После отидох в още по-предишен живот, където бях мъж умрял от порезна рана от копие на лицето. Усетих ужасната болка от тази рана.  От този живот пък имаше последствия, които се бяха пренесли в този ми живот като болка точно там, където е  била раната. Винаги при промяна на времето там ме болеше, без да се установи причината от многото медицински изследвания. Този проблем повече не се появи след регресията.

Самото изживяване като че ли  с гума изтри старите грозни щрихи и сега наистина ми е много по-леко. После Евелина ме отведе в Духовния вечен дом, там, където са душите между преражданията. Това беше най-вълшебното преживяване, което ще остави прекрасен отпечатък в съзнанието ми завинаги. После за малко отидох и в бъдещето на този живот.

Людмила Бургас 150

Людмила от Бургас

Видях много интересни неща и сама си отговорих на много въпроси, които ме вълнуваха години наред.  Шестте часа в регресия ми се сториха като два. В края на краищата това няма никакво значение, след като сега се чувствам щастлива от това което видях назад в миналото, напред в бъдещето ми и най-вече там някъде в духовния ми дом, откъдето си взех духовна вълшебна енергия за до края на живота ми.

Да и за това си платих, защото приятелството си е приятелство, но сиренето си е с пари. И ако човек не вярва на ясновидци и феномени, то може да повярва на себе си, когато влезе в регресия. Щастлива съм, че научих от себе си  това, което ме интересуваше.

Людмила Бургас

Вижте друга клиентка на Евелина Лютова , която е доволна от лечебните процедури.

Първоначално публикувано на:06.05.2022 @ 18:07

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.