Излекувах се от страхова невроза с помощта на EviTherapy и чрез ритуал за премахване на страх

Ще ви дадем заклинание и окултен ритуал за премахване на страх, както и отзив на дама, озаглавен „Излекувах се от страхова невроза с помощта на EviTherapy“ чрез магическо вмешателство.

Материалистите смятат, че страхът е състояние, което се причинява от специални биохимични реакции в тялото и това донякъде е истина. Той кара скритите резерви на човека да се изявят и той да може да поеме тежките предизвикателства, които са се изправили пред него. И това е прекрасно, но също така страхът се оказва и причина за постоянното чувство за стрес, което може да ни разболее и да изкара от строя цели системи от организма ни. Освен това страхът е и пречка да постигаме целите си, защото води до повече неувереност.

Ако се преборим със страховете и със страховата си невроза, ние автоматично ставаме по-успешни личности в обществото. Затова е доста важно да се знае как може да се побеждават страховете. Един от начините е да се помогне със специален магически ритуал или обред против страха. Използват се и заклинания. Някои от тях човек може да направи сам, други – по-ефикасни – се правят от обучени магове.

Обикновени ритуали срещу страх

botyana-strahova-nevroza-05
Всекидневният нормален живот на всеки човек е преизпълнен с всевъзможни събития. Твърде често възникват условия, които искат да се направи някакъв избор. Може да се каже, че всяка минута правим избор, а някои от тези избори променят и съдбата ни. Страхът от това, да не допуснем грешка ни води до стрес и до трудности при приемането на подходящото решение и действия. На този фон и най-дребният риск може така да уплаши човека, че той дълго време да се чувства безпомощен и с парализирана воля.

Заклинанието за страх върши идеална работа за развиване на устойчивост в живота и особено когато става дума за определени обстоятелства, които ни плашат. Ние най-добре знаем кои са те. Заклинанието се използва веднага, щом усетим, че в душата ни се заражда тревога.

Съществуват страшно много магически въздействия, които помагат да се избавим от ужасяващия страх и паник атаките. За тях пише и в митологиите, от тях са се възползвали винаги в древността и най-големите герои. Те отчасти и затова са станали герои.

Тези заклинания може да се ползват и като формули за решаване на всякакъв проблем, но и като ритуали за помощ при конкретни фобии (страхове).

Универсалният ритуал

Този ритуал ще ни помогне да се избавим от всякакви страхове и да почувстваме силна увереност, че сме способни да превъзмогнем всякакви прегради, ако те изникнат на жизнената ни пътека към целта, която преследваме. Тези магически слова трябва да се изрекат под открито небе, веднага след като слънцето залезе напълно.

Заклинанието се изрича 4 пъти, като се насочваме към всяка от четирите посоки на света. Магическите слова имат следното звучене:

От далечните далечини към моя дом
Насочва се лъч светлина омаен
Това е пътят мой, на раба Божий [тук сложете своето име!]
И него светлината идва на покаже
Светлина, не мрак! Пред мрака светлото отстъпва!
Ако нещо чуждо в света ми проникне
И да ме уплаши то се опита,
То нека тази светлина обратно да го изгони!
Със спокойствие и чистота съм аз изпълнен(а).
И щитове около мен навсякъде са поставени.
Във всяка посока на света по един щит имам.
С позитивност съм напълнен(а)
И страхът излита от мен подобно на вятър,
и никога няма да се върне отново.
Ти, моя страхливост, и ти, мой страх,
Отлетете от мен и никога недейте се връща!

След като се прочете това, трябва мълчаливо да направите поклон по три пъти във всяка от четирите посоки на света.

botyana-strahova-nevroza-04

Ако имате фобии от детството

Ако имате страхове, които датират от самото ви детство, то от тях задължително трябва да се освободите. Защото те имат навика да се проявяват тъкмо в най-неподходящите моменти и да провалят и най-сигурните ви планове. Тези страхове са особено вредни. Една от задачите на човешкия живот е да се справим с тях, да се научим да се справяме. Има един силен ритуал, който бързо помага да се отървем от тези страхове, чиито корени се намират в самото ни детство.

Но принципно се смята, че е по-лесно такова въздействие да се приложи на друг човек, тоест двама души ще свършат по-добра работа, ако единият играе ролята на терапевт. Ако нямате толкова близък човек, може и сами да си направите ритуала, но просто ефектът няма да бъде толкова добър.

страхова невроза евелина лютова

Евелина Лютова помогна на много хора да се освободят от страхова невроза.

В този вид магическо действие се употребява силата на трите главни стихии: Огън, земя и вода (без въздух). За първата се взема обикновена свещ от църквата. За втората стихия ни трябва шепа пръст, а за третата – водна чаша с вода. Освен това са ни необходими и кибрит (не запалка, а кибрит!) и лист хартия.

В началото палим свещта и я закрепяме някъде, да е стабилна. След това на приготвения хартиен лист пишем името на човека, който иска да се освободи от страха (може и собственото име, както казахме, ако не сте си намерили партньор-терапевт). Сега сложете листа долу на пода и като се изправите над него, кажете:

Както този лист ще изгори
и в дим и пепел той ще се превърне,
така страхът от душата на раба Божий [тук поставете името!]
нека да изчезне бързо заедно с него!
Да не остане нито капчица от него
дори и в най-скритото място на душата
да изчезне дори от пречистеното му тяло!
Заклевам се, това ще стане
Във името на Господа Всевишен! Амин!

После листът с името се пали и докато гори, заклинанието се повтаря отначало. Пепелта се изсипва в чашата с водата, разбърква се и се излива върху пръстта, която сме приготвили и я държим примерно в една купа. Докато се прави това, заклинанието се произнася за трети път.

Тази пръст трябва да се изнесе от дома и да се изхвърли на безлюдно място, най-добре извън града или селото, в което живеете. Не е нужно повече да се повтаря заклинанието.

А ето и нещо още по-ценно:

***

Евелина Лютова разказва: Мили приятели, моя клиентка, която 6 месеца не беше  излизала от дома си след смъртта на съпруга си, заради страхова невроза. Тя ми се  обади по телефона след като прочела в Чудеса.Нет много отзиви за моята работа.

Установих множество магии и родови проклятия. Започнахме корекциите с помощта на EviTherapy  и след няколко месеца тя започна работа на Слънчев бряг. Не след дълго  замина за Шотландия. Ето какво съобщение получих по скайпа  от Боряна от Смолян  сега в Шотландия.

Писмото: Излекувах се от страхова невроза

botyana-strahova-nevroza-03

Авторката на писмото Боряна и Евелина Лютова

Еви, благодаря ти за безмълвната, но навременна подкрепа чрез  EviTherapy, тя винаги пулсира страшно силно навсякъде около мен! Благодаря ти, Евелина Лютова, за безкрайното търпение в моето блестящо нетърпение! Благодаря ти, че виждаш в мен, а също и през мен, когато трябва! Благодаря ти за безценните думи, когато всичко зримо и незримо наоколо и оттатък е замлъкнало. Благодаря ти, че четеш внимателно и най-скритите ми болки!

Благодарение на твоя ритуал за премахване на страх се излекувах от страхова невроза. Вече половин година нямам никакви пристъпи

Благодаря ти за обичта, сълзите, радостта и споделеното присъствие! Но най-вече Благодаря на Господ за този дар, който ми е повелил: Дарът на твоето приятелство! Чрез теб започнах живота си от начало, ти бе моето огледало ти бе моя пътеводител и продължаваш да бъдеш. Сега като се замисля как бях какво беше една рутина която с всеки изминал ден се събаряше.

Но ето че вече има и друг свят ти промени моя свят, ти си моята Фея. Благодаря на Господ, че ме срещна с теб.

Боряна от Смолян със страховата невроза, сега в Шотландия

Първоначално публикувано на:12.08.2022 @ 11:34

45 коментара по “Излекувах се от страхова невроза с помощта на EviTherapy и чрез ритуал за премахване на страх

 1. В началото на годината създадох връзка с много добър и отговорен мъж всичко вървеше нормално заживяхме заедно и пет месеца след това както всичко беше нормално без да се скараме нито веднъж се наложи да се разделим защото изведнъж сина му както уж ме приемаше реши че не че има нещо против мен ама като ни заедно нещо се обръщало в корема му и не му се прибирало първо начално уж се разделихме само да не живеем в заедно но малко след това почнахме да се караме и той каза че трябвало да си останем приятели аз все още нямам немога да го приема обичам го и всеки сравнявам с него ще ми се да знам дали ще се съберем или най сетне ще се появи друг който да ме накара да го забравя

 2. Зравейте. Искам да задам въпрос, който ме измъчва от известно време. Ще си намеря ли работа скоро и има ли вмешателство във моето семейство. Ако, направим крачка напред, десет ни връщат назад.
  Благодаря предварително и се надявам да не сте поредния лъжец в тези сайтове.

 3. Здравейте г-жо Лютова, за първи път прочетох за Вас и останах много приятно впечатлена от това което пишат хората на които сте помогнали. Много бих искала да направя някаква връзка с Вас и ако имате възможност бих се радвала да ми отговорите. Желая Ви хубав ден. Таня

 4. направих си теста но и без него от известно време чувствам постоянно притеснение в корема дезорганизяция уж имам два бизнеса а парите все по зле стават и не стигат вече съм на дъното ,,,,като капак на всичко и паднах ей така от нищото на тротоара

 5. Здравейте пиша ви за големия ми син Атанас той със каквото и да се захване все не му върви сега държи магазин но толкова е затънал с борчове казвам да го затвори но не иска колкото пари имахме му ги дадохме но пак не го затваря незнам какво ще става много съм отчаяна роден е на 08.10.1992

 6. Здравейте, влюбих се в човек с когото сме много различни, той е лекар а моето дете му е пациент.
  В момента живея на семейни начала с друг мъж, но не спирам да мисля денонощно за този човек.
  Какво да направя за да се получи нещо между нас?
  Въобще имаме ли бъдеще заедно?

  • Възможно е да има кармична причина за тези събития. Трябва да се провери. Ако желаете , моля пишете ми на личния мейл:
   info@dalgoletie.com
   Евелина Лютова

 7. здравеите казвам се мария и се нуждая от вашята ромощ на роследак кавото и да зарочна все се ровалям сякаш целия ми живот е провал чусвам се сама макар че имам семеиво чусвам се изгувена сякаш живея насила нечи живот ростояно съм уморена искам да сра нароследак нощем се будя и сякаш докато сря нешто ме врахлита немога да мръна искам да викам а нямам глас задушавям се изритвям неурисуем страх какво става с мен ромогнете ми мария енчева хараламбиева 30 12 1983

 8. Здравейте! Преди време Ви бях писала, но за съжаление не получих отговор от Вас, но предполагам е от голямата Ви заетост. Сега отново се реших на тази стъпка!… Става въпрос за един мъж с когото бяхме заедно до преди 6 месеца и една жена се появи в неговия живот – жена , която не е българка и идва в България 2-3 пъти в годината, но успя да ни раздели за съжаление. Обичам този мъж с цялата си душа и сърце и Ви моля , ако можете да ми помогнете да се върне този мъж отново при мен. Без него живота ми се обезмисля. Моля Ви отговорете ми възможно ли е това? Без него се чувствам зле и линея с всеки изминат ден. Очаквам с нетърпение Вашия отговор! Пожелавам Ви много успехи в начинанието Ви!!!
  С уважение Наталия

 9. Здравей от дълго време не се чуствам добре здравословно не ми върви и в личния живот наскоро ме отблъсна приятелят ми в който бях много влюбена защо каква е причината

  • Възможно е да има негативно въздействие за раздяла. Необходими са ми правилни три имена и дати на раждане на двамата . Моля пишете на личния ми мейл: info@dalgoletie.com
   Евелина Лютова

 10. Напоследък имам всеки ден някакъв здравословен проблем или зъб ще ме боли или глава или стомах а накрая ме съкратиха и от работа какво да направя за да си намеря по скоро подходящата работа благодаря ти за отговора

  • Наиситна обезпокояващо. Моля пишете ми на личният ми мейл, за да ви кажа какви данни ще ми трябват, за да видя какво е положението ви : info@dalgoletie.com
   Евелина Лютова

 11. Здравейте, Евина!
  Коментарът ми е за съпруга ми.Той е в дълбока депресия:не чуства нещо, не се радва почти на нищо, дори и на това, което му е доставяло върховно удоволствие. Чувства панически страх, страх да остане сам, постоянно е обзет от необяснима тревожност. Знам, че има кармична обремененост, но с редица нещастия, които се случиха ни казаха, че кармата се е изчистила. Ходихме на баячка. Аз се поуспокоих, но при него нещата се сведоха до повечко сън през нощта. Има чуство за малоценност. Той е много деен човек и не може да стои неангажиран. Впуска в конкретна работа, успеха е на една крачка и….. нещо се случва и всичко се проваля. Обезверен е. Душата му е празна. Бори се, бори се много да върне предишното си състояние, да преодолее тази слабост, но така е вече шест месеца. Пробва и с рейки, но това само влоши състоянието му. Материалното никога не го е блазнило, но в редица обстоятелства иска малко повече, за да осъществи някои от мечтите си, които пак са свързани в помощ на близките си. Не споменавам своето състояние, обичам много съпруга си, а не мога да му помогна и когато то при него се върне желанието му за пълноценен живот, когато заработи късмета му, тогава и аз ще съм добре. Всеки ден се моля за него, но какво да направя за да си го върна!? Съпругът ми се казва Владимир и е на 52 г.
  С уважение! Силва

 12. Здравейте.Имам голям мъка и болка отностно един мъж с който имах тайна връзка и двамата сме обвързани.Връзката ни продължи година и половина,но със много раздели и събирания.През тази година се бях ме разделили през Март и така до юли месец докато аз не го пътърсих служебно и след това относно нашите отношения.Ной поиска да се върне и да се видим,бяхме заедно видях ме се.Той поиска да продължим да се виждаме често всяка седмица,но аз има пречки от работа си и от мъжът си.Трябваше да намеря начин да се виждам с него да бъдем заедно и мислих мого и открих начин за нас.Споделих му го той се съгласи,каза че се радва мнаго че съм го намерила този начин,каза че не иска раздяла,че му липсвам ,че е готов на всико да сме заедно.Не мина мно го врече и дойде моментът за среща м/ у нас.Но не се осъществи аз просто не можах имах пречки от мъжът си точно тази вечер.Той се разболя и се наложи да постъпи във болница.И среката де отложи.Не минаха 4 дена(той пътува често от бг до Германия )той пакато си дойде и аз му звънах,а той поиска да де разделим.Причината която каза за раздялта е ,че е решил повече да не изневерява на женаси и да не я лъже искал да и бъде верен.Това за мен беше шок не що което не можах да прима и не приемам все още,защото той година и половина беше с мен тя докато беше бремента той беше само с мен,и изведнъж каза край аз исам да съм и верен.Мен ме навежда мисълта че той има магия напвена от жена си (за нея знам че е много ревнива жена).Аз искам да знам и ако можете да ми кажете този мъж ще се върнели при мен някой ден или всичко за него приключи и той напуска живатът ми.На мен ми е много трудно без него аз го обичам въпреки че ми нанесе този удър и го искам в живатът си.Не се чувствам добре без него опитвам се да свикна не мога ,да се откажа немога също.Идва ми да умра за да не изпитвам тази болка.Моля помогнете ми:(

 13. Здравейте, имам проблем със здравето,анемия която ми откриха наскоро,и лекувам уж успешно,но ме боли цялото тяло ,на 45 год съм, а се чувствам на 90,вечно уморена и заядлива,не спирам да работя и взимам достатъчно пари ,но не мога да отделя и лев ,парите сякаш изтичат,вече 10 години съм извън България и дори не мога да си отида в отпуск,какво се случва?Моля ,помогнете,благодаря

 14. Лани от сайт за запознанства, ми писа J. A. от USA. От писмата му, стигнахме до предложение за брак. И така до времето, докато не поиска да му изпратя покана. Беше военен в Ирак и трябваше, да му платя застраховката от 950 евро. При всички мои обяснения, че сумата ми е непосилна отговорът беше, ТИ НЕ МЕ ОБИЧАШ. А бяхме стигнали до предложение, за брак. До днешен ден, той изобщо не пише или обажда. Най ме боли, че ме научи да го обичам! Моля ви да ми кажете, дали да се надявам на чудо?

 15. Казвам се марияна станчева ангелова родена на 05.03.1988г.искам да попитам дали имам направена магия и ако имам как да се премахне.чувствам една тревожност,страх.

 16. Здравейте,имам само един съвсем малък въпрос.Оставих пари в къщи в портомоне.След 2 дни се прибирам сумата е по малко,част от тях липсват.Откраднати ли са,само това искам да знам?

 17. Здравейте имам следния въпрос към вас от повече от една година изпитвам много силни чувства към едно момче в началото показа малко интерес ,но след това се отдръпна може би от причината за това че съм омъжена ,сега наближава времето където съм в развод въпроса ми е следния имам ли шанс да бъда с това момче или да го забравя .Ще ви бъда благодарна за отговора.

  • Абсолютно възможно е да имате шансове да бъдете заедно. За да съм точна в отговора са необходими данни на двамата, които ще напишете на личният ми мейл :
   info@dalgoletie.com
   Евелина Лютова

 18. Здравейте, мила Евелина!
  След дълго лутане, ходене по мъките, опити за решаване на проблема с най-различни методи от: “ Ако не вярваш в магии, те няма да ти действат“, през коучинг, психолози, медитация, йога и до фамилни констелации, за момента не намерих решение на този голям за мен проблем, напротив, с течение на времето мисля, че се задълбочава. Така, през мрежите стигнах до Вас. Не ми се иска да ви разказвам в какво се състои, за да не определям и насочвам енергията в „неправилна“ посока. Но бих искала да зная дали имам правено нещо, на мен и семейството ми. Благодаря предварително! С нетърпение чакам Вашето мнение.

 19. Интересувам се дали Владимир, починал на 19.10.2016 г., почина от естествена смърт или от насилствена /беше му направена черна магия или му беше дадено нещо с храна или вода/?

  • Това е много сериозен въпрос и моля изпратете ми данин на този човек с малко предисловие от няколко изречения лично на мейла:
   info@dalgoletie.com
   Евелина Лютова

 20. Имам дъщеря, която преди година и два месеца ме напусна, без да ми каже и дума/тогава 25г./ Оказа се, че отишла при някакъв мъж /36г/и майка му, живеещи в общ.жилище. Оттук насетне стана ясно, че ме е крала, лъгала в течение на 2,5г. че следва, че ме е лъгала, че ходи и спи при приятелки. От тогава не желае да се среща с мен, да разговаря по телефона с мен. Има вече над 5 кредита от фирми за бързи кредити, които не обслужва-писмата се получават при мен и лихвите растат. Не желае да ми каже къде живее/след общ.жилище!/, както и къде работи и какво. Много се притеснявам, че майката на мъжа й е направила магия…Моля, помогнете! Беше чудесно дете и момиче!

 21. ЗДРАВЕЙТЕ ! Казвам се Цонка Георгиева род.на 11.08.1959
  Паднах счупих тазобедрена лява става и претърпях 2 неус
  пешни операции и сега съм с бастун и много здравословни
  проблеми.Имам ли направена магия , от кой за да се пазя
  можете ли да ме излекувате и каква сума ще трябва да платя.В семейството кой има магия.

 22. Здравейте,мила Евелина. Имам молба към Вас,ако Ви е възможно,дали бихте ме включили в ритуал за здраве. А знайте,че аз съм човек с достойнство. Мисля да дойда до Вашия офис тези дни, ако не сте разбира се в отпуска. Името ми е Валентина Александрова Петкова, родена на 16.05.1964г. С уважение и благодарност: Валентина

 23. Евче имам голям проблем от 10 може и повече години ; нищо невърви дори и почиващи едва имам а наоколо всички са пълни ;за всичко което се захвана до задънена улица стигам

 24. Здравейте! От няколко години не ми върви любовта. Приятелят ми скоро ми каза ,че трябва да се разделим ,а аз го обичам и немога да го преживея можете ли да ми помогнете?

 25. Привет Евина. От дълго време търся помощ…От преди 10 години не се чувствам добре. Запонах да развивам постоянни и дъбоки депресии, в резултат на които до сега съм влизала многoкратно в психиатрични клиники, но домента нито едно лекарство не ми е помогнало и нито една психотерапия. От десет години съм безработна,все неудачи, а и останах без деца след два спонтанни аборта. Аз съм на 52 и не намирам смисъл в живото ми, нищо не ме радва. Не знам повече към кого да се допитам. Случайно попаднах на вашият сайт в Интернет. Бих желала да разбера откъде идва негативна енергия- черна магия ли ми е направенa или съм потърпевша на някакво родово проклятие. Ще бъда безкрайно радостна в най-скоро време да получа отговор от Вас. Пожелавам ви приятен ден. С уважение: Красимира К.

 26. Много съм впечатлена от всичко което видях и прочетох за вас и способностите Ви. Добре е да има такива хора, които да помагат в тези много трудни времена. Аз също съм в много, много труден период от няколко години, дългове, заеми, все по-зле.Четох за безплатни амулети, защото за сега не мога да си позволя, пиша го като се срамувам, но това е истината. Бъдете здрава, обичана и щастлива. Ще се радвам ако получа отговор от Вас.

 27. Моят син Димитър е на 6г и 5 м но започна да се държи агресивно и неадекватно Биесе удря,тръшка се’,боли го глава,счупи си ръкатаСънувах че лежи по корем в гробница иаз сън там има ли направена магия

 28. Здравейте,
  Обичам един мъж и той ме обича. Но от известно време чуждо влияние върху нас ни кара да страдаме. Бих искала да знам ще удържим ли на този натиск, ще запазим ли и възродим нашата прекрасна любов? То ще бъде ли по-решителен по отношение на нашата любов, ще я брани ли от всичко лошо? Ще си върнем ли щастието ?
  Благодаря Ви

 29. Здравейте! На 37 години съм и неомъжена. Имам две висши образования. В момента нямам интимна връзка. Харесах един човек преди време, с когото мислех, че ще имам връзка, но някак нещата се разминаха. Опасявам се, че е имало влияние на други хора върху него.
  Моля Ви, ако е възможно да ми кажете дали ми предстои връзка успех в любовните отношения вообще и дали този мъж е в моето бъдеще?
  Благодаря Ви, за което!

 30. здравейте,чувствам се без енергия да правя обикновените неща за деня,но имам 2 деца за които се грижа сама.останах без родители и подкрепа мисля че има негативна енергия макар че не искам да вярвам.постоянно започнахме да се караме с бащата на децата с когото сме вече 10г.а и други неща само се чупят чаши и т.н.заживяхме и с майка му която е психично болна.

 31. Мария
  Здравейте,от къде да започна и аз незнам. Живота ми е много скучен не съм щастлива.Живея със мъж от който имам детенце на 7 мес.Мога да кажа не съм щастлива с него ( след всичките кълнения и обиди от негова страна, постигна своето искаше смъртта на сестра ми и е получи тя почина преди 3 мес.Не се забравят лошите думи лестно).Незнам какво да правя.Живота е толкова кратък,поне да го изживеем нормално.Мога да кажа че не го обичам както преди,може би заради детето стоя с него.Преди време беше отправил и заплахи че щял да убие майка,а аз си имам само нея.
  Как виждате нещата с този мъж Петър

 32. Здравейте,от няколко години не живея със съпруга си.Не мога да се разведа .
  Преди време го хванах в изневяра и той избяга в чужбина идва си на две години веднъж.Всичко при мен върви много трудно с каквото и да се захвана не става от първия път .Постоянно има някакви проблеми,и да постигна нещо не мога да се зарадвам. Когато бяха проблемите с изневярата сестра му и майка му донесоха в къщи глинени чинии и ваза червени и жълти окраски.Възможно ли е да е направена магия?

 33. Здравейте
  Колкото и да не искам да вярвам в магии напоследък ми се случват ужасни неща, и просто не мога да намеря рационално обяснение. Януари месец баба ми падна и си счупи таза, април месец сестра ми отиде на операция за премахване на мастно топче, а се оказа рак, а аз преди десетина дни (25 май) се оказа в деветия кръг на ада.
  Имам 12 годишна връзка и от 7 – 8 години правим планове да живеем отделно (като досега живеем при неговите родители). Аз имам собствен апартамент и правим ремонт, но ремонта нещо не върви – или нямаме време, или финанси и т.н. Сега покрай майските празници приятелят ми САМ изяви желание да ремонтира спалнята (което беше цяло чудо), но само след няколко дни се с карахме, като спорът започна че трябва да преместим спалнята в другата стая и да избием стената на кухнята откъм хола, защото стаята била малка (първата е 25 кв2, втората 35кв2.). И така по средата на спора той ми каза, че всички му казвали, аз само го използвам да направи ремонта и след това ще го изгоня, че ме бил лъжа 8 години че иска да живеем отделно, какво толкова съм имала против родителите му, че не искам да живеем там. Аз съм пряма, каквото не ми харесва си го казвам направо, а не като други да плета интриги. Нямам нищо против тях (от време на време ме дразнят – това е нормално), живеем в една стая като те спят в кухнята. Аз мисля за деца, а той да си живеем в 15 кв2. Това и много други неща ми наговори, като по едно време се чудих той ли говори, някой друг ли. Просто бях като гръмната и не знаех какво се случва. От тогава не съм на себе си, не мога да спя нормално, будя се посред нощ и плача, получавам сърцебиене, паника атаки. Скара ни сме и не си говорим, освен в много наложителни случаи.
  Знам, че ни завиждат. И двамата изглеждаме прилично, имаме хубава работа, нормални доходи, добри сме по характер. И двамата искаме дом и семейство, просто не знам какво се случи. Магия ли е, вмешателство ли, родово проклятие – не знам. Аз ли да не съм щастлива, той ли?
  Моля ви помогнете ми. Вече ми се прокрадват едни мисли за самоубийство, или защо не съм пострадала аз, или защо аз не се разболях от рак.
  На теста имам 13 да, за не-тага доста се чудих.
  Предварително Благодаря.

 34. Здравейте имам много сложен проблем сексуален демон или човек които ми изпраща постоянно сексуална енергиа и не спира вече 2 години-какво трябва да направя за да спре тази работа и как да се предпазя.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.