Ясновидство по телефона без импулси. Кога и какво е безплатно? По вайбър и онлайн ясновидство

В кои случаи е възможно точно безплатно ясновидство по телефона от Евелина Лютова или онлайн по вайбър ? Консултации по интернет. Гадаене за любов, гледане в бъдещето

Дистанционното ясновидство е метод, резултат от многократно усилване на интуицията и способността за ясно виждане отвъд материята. С помощта на Remote Viewing се получава информация за обекти и хора, независимо от тяхното положение във времето и пространството.

По поръчка на силовите ведомства на САЩ Станфордският университет опитва да направи метода достъпен за личности без ясновидски и медиумни способности. Засега няма успех.

Дистанционно виждат и съдействат само притежателите на специални умения. Сред тях е Евелина Лютова, а по-долу ще разкажем и за други хора от България.

Как помага Евелина Лютова
НаправлениеКак работи
Гледане в бъдещетоясновидство по телефон, интернет и в лична среща, онлайн гадаене на кафе
Помощ за любовдиагностицира проблеми, гледа съдбовно заложени събития, извършва ритуали за любов и разваля магически влияния
Проверка за магия и за разболяване от магиядиагностицира аурата и биополето, открива неправомерни вмешателства
Разваляне на магия и защитадеактивира манипулации на биополето от външни сили, поставя защита
Отговор на въпросиотговаря на всякакви въпроси от енергийна гледна точка
Обучениеобучава желаещи да работят като „бели“ магьосници в полза на хората и за доброто им

Когато Артур Уайт създава иновативната си колода Таро, ползването й без лична среща е чиста фантастика. За 100 години много хора еволюират и придобиват способности за дистанционно виждане. Вече не трябват и карти.

Отначало се търси бърз отговор на кризисни въпроси като издирване на хора и ценности, спешни болестни състояния. Днес гадаене по телефон и онлайн е №1 по популярност. То е нормален начин за връзка с ясновидец. Нуждата от лична среща отпада, поради невероятното разгръщане на ясновидските способностите през 20 век.

Безплатно задаване на един въпрос по телефон?

Като всички хора с естествени потребности, ясновидците не могат да са налице 24/7. Но технологиите помагат за максимално бърза връзка с тях.

Моят метод на работа е да комуникирам ежедневно с моите клиенти“, пише Ева в своята визитка. И наистина, тя реагира на отправени запитвания максимум до 24 часа, често за по-кратко време.

Задаването на ориентировъчен въпрос по телефон не струва пари, ако питащият се задоволи с толкова информация. За подробности, помощ и конкретни действия се дължи заплащане, какъвто е законът на Вселената.

Първоначален контакт с Евелина ще направите, като изпратите лично писмо на имейл info@dalgoletie.com или попълнете формата за контакт в сайта. Във формата има място за описване на проблема или задаване на въпроса.

Евелина получава своеобразните заявки за връзка и реагира, като изпраща лично на човека своя телефон. Впоследствие по телефона се провежда разговор или се насрочва среща в удобен час.

Какви са условията за ясновидство по телефона?
ясновидство по телефона без импулси

Ясновидката Евелина Лютова със звездите Мими Иванова и Развигор Попов

Помощта, оказана по телефона, не се отличава от тази, оказана в чат онлайн или при лична среща. Единствено се случва бързо, понякога на момента.

По телефон са възможни диагностика на енергийното биополе, откриване на магии и зложелатели, сваляне на проклятие и друг негатив, поставяне на индивидуална защита, предсказване на бъдещи събития.

Няма пречка да се проведе ритуал за привличане на успех, за проправяне на път на любовта, за откриване на паричния поток, за ускоряване на оздравяването при тежки заболявания.

Единственото условие е клиентът да е наясно какво иска, каква е целта и да може да зададе конкретен въпрос. Особено ако иска да се възползва от безплатен отговор.

Услугата ясновидство по телефона без импулси ли е?
Гледане по телефона, гадаене, ясновидство по смс

Евелина Лютова е истински и доказан ясновидец. Една от най-добрите в България по мнението на всички.

Масово ясновидците ползват импулсни телефони, осигурявайки си автоматично заплащане на своята услуга. Евелина има обикновен телефон, който не начислява допълнителни суми. Всеки плаща според личната си тарифа. Импулсният телефон би бил пречка за безплатната помощ, която тя нерядко предоставя.

Това гледане по телефона денонощно ли е?

Денонощно присъствие на линия не е физически възможно. Евелина покрива около 18 часа от денонощието, разпределени равномерно във времето. Тя е достъпна и през нощта, и през деня.

Щом й пишете, очаквайте отговор до няколко часа. Много клиенти на Еви потвърждават, че обикновено отговаря много бързо, без да изпъва нервите на нуждаещите се от помощ.

Предлагате ли ясновидство по вайбър?

обяви за ясновидство по телефона и по вайбър

Евелина поддържа приложенията Вайбър и  Messenger. Когато получите телефона й, първото свързване е необходимо да бъде по телефона. Тя е много търсена и затова  целенасочено изключва звучите на медиите. Дейността  е свързана с съсредоточаване и концентрация. Това става в тишина. Затова често изключва телефона дори във времето удобно са звързване с нея. Удобното време за връзка с ясновидката е от 14 до 20 ч всеки  ден, включително и  почивните дни.

А как може човек да се свърже с вас по скайп?

Евелина комуникира и чрез Скайп. Ако предпочитате това приложение, напишете й в имейла или във формата за контакт, за да предостави потребителското си име.

Има ли вариант за точно ясновидство с СМС и как става?

ясновидство безплатно по телефона или по вайбър

Когато човек има какво да каже (а Евелина винаги има отговор на зададените въпроси), ще го каже по всички начини, включително с есемес. Но е несериозно да се очакват дълбоки проникновения в текстови съобщения от няколко знака. Да използвате чат формите, ако не желаете гласов контакт според нея е изключително несериозно.

Затова тя предпочита да има първо  контакт по телефона, за да усети и чрез вибрацията на гласа на кандидат клиента  каво е енергийното състояние и дали  може да се помогне в конкретния случай. Ето защо  първо пишете във формата за контакт. След като получите отговор с указание кога да се обадите  го напарвете. Само дългите консултиции- ясновдиство  онлайн се реализират с камера по вайбър или месинджър след предварителна уговорка за конкретен ден и час.

Какви са другите начини за ясновидство по интернет?

Евелина Лютова има профил във Фейсбук (името е изписано на кирилица). В профила има най-актуална информация и публикации от последното денонощие. Там е оповестен телефонът й, през профила сможете да имате информация за нейната дейност и клиенит с  постигнати резултати. Освен това там тя пуска  много стойностна информация по темата.

Фейсбук страницата Евитерапия, която можете да намерите ТУК  има много фенове, които  ежедневно са свидетели на лайфове с нейни пациенти и техните моментални постигнати облекчения в здравословен аспект.

Погледнете и публикациите й относно услуги и начини за помагане. Последното й включване е за ЕвиТерапия при трудно забременяване.

Какви други услуги свързани с гадаене предлагате?

ЕвиТерапия за истинско здраве, за вълшебно изцеление на тяло и душа (тя е написала и такава книга), помощ за осъзнаване, връзка с личните ангели, разваляне на магии, съпричастност и помощ по всякакви въпроси. Можете да я поръчате ТУК

НОВО!

Не е възможно да се изброят всевъзможните начини за разрешаване на проблеми. Защото Евелина открива нови и нови всеки ден – водейки се от нуждите на хората.

Врачка, която познава. Доказан ясновидец онлайн

Тя връща щастието, възвръща живота“ – такива са отзивите на повечето хора, които са се докоснали до Евелина Лютова. Тя е несъмнено доказан ясновидец.

Стотици й благодарят в сайта, във Вайбър, Месинджър и на имейл. Периодично получава обратна връзка за разрешени проблеми, за оправени животи. Пращат й снимки със щастливи развръзки.

Въпросът не е само в това, че Евелина познава. Тя дава адекватни и работещи препоръки за конкретни действия. Както самата тя е написала, и 100 ясновидци да ти кажат бъдещето, нищо няма да се измени, ако не се задействаш. Не е достатъчно да знаем бъдещето, трябва да реагираме адекватно на предоставената информация.

Български ясновидци, от които Евелина Лютова се е учила

Евелина има дарба за ясно виждане. Родена е с нея. Нейна заслуга е, че я е развила. Обучавала се е у нас и в чужбина, квалифицирала се е.

Високото ниво на биоенергията й е регистрирана с чувствителна руска апаратура през 2000 г, докато присъства на международна скенар конференция. По-късно повтаря изследванията пред основателя на Научния институт по медицинска биофизика в София д-р Игнат Игнатов. Институцията издава сертификат за нейните способности, който и дава правоспособност за биоенергийна работа в България и чужбина.

Евелина черпи опит от доказани ясновидци, но нейните способности са подплатени със знания по китайска медицина, фитотерапия, тета хилинг, хиромантия, ирисология, акупресура, рейки, психология и много други направления.

„Моята дарба е допълнена с много труд, с години работа“, пише в сайта си Ева. Развива телепатична връзка с клиентите си. Развива ярко визуализиране на магиите – вижда ги като черни облаци или като черен дъжд.

Списък и описание на истински ясновидци в България

ясновидство по телефона

Доколко истински е даден ясновидец, могат да се произнесат само клиентите му.  Думите на благодарност и признателност са истинското свидетелство за неговите способности.

Тук ще споменем някои имена, за които четем положителни изказвания. Не са подредени по престиж, нито претендираме за изчерпателност.

 • Божидар Караджов – познат е с честите си изяви в медиите. Определят го като „чудо“, в действителност е магистър психолог. Има дарба да вижда бъдещи събития. Разкодира заложена генетично информация, прониква в разни времеви периоди. В сайта му пишат благодарни клиенти, които е ощастливил и „вкарал в правия път“;
 • Даниела Герасимова – тя е известна с политическите си прогнози. Предвижда поредицата от неуспешни избори, прогнозира 7-годишна криза и труден живот, с които окончателно ще изплатим негативната кармата от миналото;
 • Любомир Алексиев – сравняват го с пророк. Завършил е теология, има висока ерудиция. Инициира строеж и възстановяване на храмове у нас. Посреща хора в Шумен и София. Помага на хората да разграничат предначертаното от подлежащото на свободна воля. Предпочита да работи със снимка, която възприема като отпечатък на душата;
 • Христо Христов – познаваме го от БТВ като финалист на Ясновидци. Гадае на кафе и има видения;
 • Адем Ходжа е продукт на хилядолетен опит и мъдрост в ислямската традиция. Гадае със съдейстивето на Корана, прогонва зли сили, разяснява житейските съдби. Произнася арабски молитви срещу болка, магия, болест;
 • Илияна Чаушева Гюкчен прогнозира, че Великобритания ще напусне ЕС. Прогнозира катаклизми и тежки събития. Често се визира в медиите, че гадае на боб;
 • Емилия от София е активно дискутирана 11 години във форума БГ-мама. Има по много и от двете групи – супер доволни и крайно недоволни. При някои пророчеството й се е изпълнило в последния момент на посочения срок и коригират даденото отрицателно мнение;
 • Николета Йорданова дава политически прогнози, а в личен план – съвети за здравето и изцеляване. Ясновидката от Червен бряг е участничка в реалитито Ясновидци;
 • Роберто Методиев – диагностицира биополето на известни хора и политици. Афишират го като най-младият ясно виждащ в България.

Във форумите с години се попълва и черен списък на ясновидци, които са провокирали тотално разочарование. В него присъстват и ТОП ясновидци като Адем Ходжа. Това ни припомня думите на Евелина, че не всеки е готов да чуе истината и да я приеме. Необходима е смелост, а след това и последователност, за да се преодолеят лошите неща в живота.

Видео отзив: Това е Еви – моят Ангел!

„Не бях изпитвала скоро така силно тръпката на радостта от живота от поне едно десет години-откакто разбирам, че ми са направени тези магии. Благодарна съм на Еви за нейната искрена помощ и загриженост и любовта, с която прави всичко това за мен – сякаш се е посветила на мен….Кара ме да се чувствам наистина значима и че не съм сама срещу борбата със злото във моя живот. Тя ме съпътства с тиха подкрепа и безкористна любов . Това е Еви – моят Ангел!“

Мариела Варна

Първоначално публикувано на:20.03.2023 @ 07:36

6 коментара по “Ясновидство по телефона без импулси. Кога и какво е безплатно? По вайбър и онлайн ясновидство

 1. Не обичам да контактувам директно, затова търся Еви на чата. Появява се на линия почти веднага, помогна ми адекватно и навреме. Много умна жена и опитен професионалист, евала!

 2. Много пъти говоря с Евелина по телефона и винаги ми е давала точните съвети. С нея работих преди 4 години и въпреки това все още контактувам често с нея.Напарви ми впечатление, че много хора я търсят докато говоря с нея и са попадали в нашия разговор. Те искат безплатно услуга, защото това било дар от бог. Дар е, но като знам колко сили и време дава от себе си и че това, което прави е винаги най-точното и най-доброто, се учувам на тези хора, според които за тяхната работа трябва да им се плаща а за нейната – не. Аз се ядосвам на тях, а тя го риема спокойно. Да ви кажа честно, това което прави тя е много повече от таксата, която е определила. Въпреки, че съм платила всичко по ритуалите, които Евелина ми напарви аз сега преценявам и всеки месец изпращам такса от сърце. И как да не съм доволна, след като доходите ми се увеличиха близо 5-6 пъти след нашата работа? Тази жена заслужава много поваче! Аз изразявам тази благодарност с това, което сама определих като абонамент „благодарност“. Тя не ме е карала. Аз сама го реших! И откакто давам повече – повече получавам. Истина ви казвам! Дайте и ще получите. И в Библията е казано. А скръндзите да си останат бедни.

  • Благодаря, скъпа Неви! Много мили думи за моята работа! Само дето е силно да съдим хората, които не искат да дават. Нека всеки сам да прецени какво иска да получи и какво дава за го получи. Права си че даром няма никъде. Всички дарове, които получаваме ги плащаме по някакъв начин. Не всичко се измерва с пари. Често измерването е с добра дума и безусловна любов. Бъдете добри хора към себе си и другите. Това е най- важното!

 3. Еви, ми върна мъжът ми вкъщи, след като 8 месеца живя при друга. Благодарна съм й, че децата ми имат баща. Тя видя в бъдещето, че мъжът ми ще се отврати от другата жена, и ми вдъхна търпение и спокойствие да го изчакам.

  • Благодаря, Кате за прекрасния пост! Нека отбележа, че за да постигнем този успех ти самата беше много усърдна и постоянна. Изпълняваше стриктно моите съвети и нещата се получих наистина! Само искам да кажа и това, че при вас имаше разделено семейство от магия. Вие самите имахте съвместимост и хармотния и според съдбата и трябваше да сте здаедно. Магията бе отнела радостта в живота ви. Радвам се че успяхме заедон да постигнем общата цел да вървем любовта в семейството. Бъдете благословени скъпа Екатерина заедно с мъжът си и цялото ви семейство!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.