Как се разтуря родово проклятие и как се прави? Работещи и ефективни Ритуали

Днес ще ви обясня как точно се разтуря родово проклятие. А също така и как се прави. Какви ритуали за разваляне на родово проклятие се правят?

По-долу ще прочетете една реална история за родово проклятие и направена тежка черна магия, които имаха за цел за убият цяло едно семейство.

Какво е родово проклятие?

Проклятие 

е изказано пожелание от лош човек към друг обикновено добър човек , което пожелание  цели влошаването на живота му във някои аспекти. Например  да се разболее от нелечими болести или да направи   странна катастрофа с фатален край или да се раждат мъртви или уродливи деца и тъй нататък. Списъка с „благопожеланията“ от лошите хора е  неизчерпаем.

РОДОВО ПРОКЛЯТИЕ

е същото „благопожелание“ , когато  е насочено към поколенията напред.  След десетки години е възможно да се оключи  и то за дапочне да работи с пълна сила . Започват да се случват нещастия , болести, раздели на семейства, които са имали щастие и хармонични взаимоотношения… Нищо неподозиращи хора започват да се оплакват от странни симптоми за заболявания, които съвременната медицина не може да установи, защото изследванията показват  показатели на здрав човек. Това е сигурен знак за наличие на магия или родово проклятие, което е добре да бъде устеновено с точност от екперт маг, ясновидец , парапсихолог.

Как се прави родово проклятие?

Много хора са ме питали как се прави родово проклятие?  Честно казано няма нищо по- лесно от това някой зъл човек да напарви родово проклятие. Защо казвам това ? Защото проклятието се парви  със силна лоша насочена словестна формулировка подредена в изречение  обрисуващо в подробности какви лоши неща да се случат на семейството и родът , които автомапично стават жертви. И те стават жертви  наистина ако нямат енергийен щит. Това че някои хора  не вярват   в магии или проклятия НЕ Е  НИКАКЪВ ЕНЕРГИЕН ЩИТ. Не се заблуждавайте, че ако не вярвате няма да ви стигне злого пожелано от зъл човек.

Енергийна защита 

Накратко ще дам насоки за енергийната защита за хора поразени от магия и родово проклятие.

Енергийната защита  не се вижда и не може да се пипне. Може да се направи само от екстерт . Много ясновидци твърдят, че я правят, но истаната е друга. Затова внимавайте на кого се доверявате.  Имам много случаи в моята практика. Чели хората от моя сайт за работата ми с клиенитте  и видяли техните прекрасни резултати. След това  търсят други  колеги  с по- ниски такси и се доверяват на тях. Пращат по малките такси защото си мислят, че ще свършат същата качествена работа, но  истината лъсва след време. Такси малки- резултати – никакви. Истината е, че това са пари хвърлени на вятъра.   Има вариант  с АМУЛЕТ да се защитите. Пак е важно кой го прави и как го парви.

Какви ритуали за родово проклятие съществуват?

Ритуалите за развалянето  на родово проклятие са толкова, колкото  магове съществуват. Всеки има свой  собствен стил и ритуал . Тези които  нямат резултатност имат повече от един ритуал. Ако не сработи единия се опитва друг на принципа „проба- грешка“. Често обаче човекът- жертна на родово проклятие или магия  нямам време да екпериментираме и затова аз залагам на  установената и доказала своята ефективносст моя енергийна  работа. Тя винаги действа  за разлика от тези  при  някои колеги , където някои ритуали действат, а други – не.  Това което отличава моята работа при работата ми с разтурянето на едно родово проклутие е в това, че аз го правя по уникално разработен от мен РИТУАЛ, който  е високо ефективен и всеки доверил ми се  има перфектни  и неповторими резултати.

Ритуали за прекъсване, разваляне и изчистване

Моите ритуали са на енергийна основа. Не могат да се видят и да се пипнат, но се вижда ефекта след като пострадалия от родово проклятие започне работа с мен и изпълнява моите съвети, които предлагам след самото разтуряне на родовото проклятие.  Процеса  е много труден от моя страна и аз щастие по- лек  за самия клиент, който поръчва  разтуряне на родово проклятие. Моя задача е на напарвя най- трудоемката част . Тя  се прави само от мен. Много често е толкова трудно ,че  изтощението от тази работа ме държи от седмица – две. След това  давам на моите клиенти  да свършат своята работа, кято е като десерт на най-прекрасното меню в живота на човека. Подържаме перманентна връзка, за да направлявам процеса по тоталното изчистване  и хората, които са поръчали разтурянето на родовото проклятие. След това те  тръгват с моя помощ по пътя към своето щастие.  Ккаво по- хубаво от това  човек са се чувства освободен от оковите на магията или родовото проксляние и да порети към своето щастие.

Ето какво казва  клиентка за работата с маг Евелина Лютова

„И не забравяйте едно: Тя (Еви) не е длъжна да го прави

за нас. Ние сме я помолили, но и тя е човек като нас!”

P.S. Доволна съм от себе си нещата се получават, чудесата започнаха! Благодаря ти Еви!

Това е финалът на осмия ден от съвместната работа с една моя клиентка от средата на България. Нейното положение беше отчайващо плачевно.

Това, което видях при първия ни разговор по скайп, беше ужасяващо. Казах какво мога да направя с и за нея в рамките на една година съвместна работа и започнахме веднага. Ето какво самата тя ми пише всеки ден.

От съображение за сигурност и конфиденциалност скривам имената, за което моля всеки, който чете материала, да ме извини.

Преди това помолих този личен материал да се публикува в моя сайт.

Ето и разрешението лично от моята клиентка:

черна магия родово проклятие 7Добро утро Еви, позволявам ти да публикуваш, нали ти казах след време ще напиша книга за да си вземат хората поука и да станат по-добри, а заглавието ти ми го измисли Моят нов живот, макар, че много пъти съм мислила върху това

Моята борба като книгата на Хитлер и това не е случайно оказа се, че при направата ми на хороскоп разположението на планетите по домовете е като на Хитлер и аз видях неговия дали е реален не зная показа ми го астроложка.

Така че имаш моето позволение.

>––– Оригинално писмо –––
>От: evelina liutova enigma28@abv.bg
>Относно: Re:
>До: … <…>
>Изпратено на: 13.03.2016 04:59

МОЯ НОВ ЖИВОТ
ДНЕВНИК
На Х. В. Х.

Вижте и: Магия за любов!

Казвам се Х. В. Х. . Родена съм на велики четвъртък първият преди Велик Ден на 10.04.1969 г. в гр. Ямбол. Имам имен ден на Рождество Христово всичко това случайно ли …не мисля.

Кръстена съм на братчето ми Христо което е било починало една година преди да се родя.

Зачената съм от мъката на моите родители по изгубеното ми братче което е било убито от мотор пред очите им. Било е едва на 4 годинки.

Трагедията е станала пред нашия дом. Изтичало е да посрещне майка или татко и се случило необратимото. Единият е бил на пътната ни врата другият на улицата.

Не си спомням къде е починал дали в болницата или линейката, но не са успели да го спасят.

Раната от удара е била на главичката му разрез на челото, същият белег на същото място имам и аз който получих когато бях 2 или 3 клас не помня с мои съученички си играехме на училище на бели пеперудки и те искаха да се завъртим, но аз не пожелах защото ми се завива бързо свят, но те ме завъртяха без мое съгласие и така паднах и се ударих на ръба на плочка имаше и лед беше валяло сняг и си пукнах главата.

Училището е до нас до същото място на инцидента с братчето ми. Но това не е единственият удар в главата ми, преди това когато бях в детската градина ме удари метална люлка със всичка сила в главата не си спомням, но вероятно съм била в безсъзнание.

И не само това понеже бях специално дете за хората в селото и не само в него заради загубата на братчето ми всички много ме обичаха когато ме взимаха майка или татко от детската градина хората ме чакаха с нетърпение да ми се порадват, да ме щипкат по бузките винаги някой ме черпеше със нещо сладичко, всеки ден отивахме след градина в сладкарницата и продавачката много често и тя ме черпеше с тортички или други глезотийки почти не се налагаше майкини да ми купуват и аз от благодарност веднъж реших да помогна на продавачката да измета сладкарницата беше валяло дъжд и имаше голяма локва, подхлъзнах се и паднах не зная колко часа съм била в безсъзнание но е било поне 2-3.

Още нещо интересно ТУК: Житна диета за пречистване и предпазване от магии!

Това е още един от ударите в главата ми.

Или моите травми са били основно удари в главата и то много сериозни как съм оживявала и аз не зная. Три пъти ми е шита главата и още колко сътресения съм имала не помня вследствие на катастрофата която претърпях.

Но не е само това майка ми е разказвала, че когато съм била бебе или на 1 г. може и малко по-голяма не зная точно съм се задушила завели ме във болница спряла съм да дишам за няколко часа лекарите попитали родителите ми имат ли друго дете просто не са знаели какво да правят с мен мислели са, че няма да оживея била съм загадка за тях, всъщност съм била жива, но без да дишам не са ме спасили те как съм се съвзела и те не са имали обяснение.

Звучи невероятно, но е така.

черна магия родово проклятие 6Споделяла съм това със лекари всички ми казват, че не е възможно, но аз зная, че е защото при мен са се случвали такива неща на които друг човек не би оживял, а аз въпреки всичко оцелявам в най-критичния момент когато всички си мислят, че си отивам.

А на погребението на братчето ми попа не е могъл да си каже молитвата никога не му се е случвало преди това за друг човек, самият той го е казал много лично или не знам точно как го е приел и той е нямал обяснение.

Братчето ми е било много умно и добро дете, винаги е защитавало по-слабите макар и малко, много хора са ми разказвали за това. Това е голяма трагедия за която знае цялата околия друга подобна не е имало до сега, където и да отида всички започват така: ти ли си детето чието братче убиха.

Това е така откакто се помня аз си вървя с тоя кръст и с думите ти ли си.

Боли ме, изпитвам мъка като чуя думите ти ли си, твоето братче ли убиха.

А човека който е направил това не го е искал и той не е издържал, живял е няколко години и е починал. Никога не съм чула от моите родители лоша дума за този човек, никога не са го нарекли убиец, никога не са изпитвали омраза към този човек или каквото и да е било друго само смирено са казвали, че и той не е издържал.

Сега се сетих, че същата ситуация точно на същото място щеше да се повтори с мен когато бях по-голяма не помня в кой клас съм била връщам се от магазина и тъкмо ще пресичам улицата винаги се оглеждам, но тогава не го направих и от моята страна на платното цяла колона с коли хубаво, че шофьора на първата кола ме е разбрал и намали да ме изчака, а на пътната врата стои татко и гледа без да може да пророни дума, без да може да извика спри той е преживял отново същото, как ли е го е преживял, как ли е оцелял, как ли не се сринал. Моите родители са златни, те са моето най-голямо съкровище ако трябваше отново да избирам пак щях да си избера тях никой друг, много ги обичам.

Аз съм тяхното спасение от мъката, аз съм тяхната най-голяма радост, те без мен не могат, аз съм всичко за тях.

Цял живот ме пазят, те живеят със страха да не ме изгубят, да не ми се случи нещо лошо, но уви това което ти е писано не можеш да го избегнеш.

Всичко което съм искала съм получавала не съм била лишена от нищо, имала съм пълна свобода за всичко и същевременно доверие.

Интересното е, че едва след инцидента с мен със мотора осъзнах колко много съм била разглезена, не че не съм го знаела, но тогава го осъзнах макар и много хора като ме опознаят да ми го казват ти си била много разглезена, получавала си всичко което поискаш ти си живяла друг живот без лишение, много обич, внимание, грижи за което малко хора могат да се похвалят с това и след всички неща които ти са се случвали как си оцеляла, как си жива, как се справяш със всичко без да се оплакваш, без да се молиш, а напротив показваш като, че ли си най-богатия човек на света във всякакъв аспект дори и материален макар и да си с 2 стотинки в джоба ти няма да се оплачеш, няма да поискаш дори ще почерпиш и го правиш, така е всички ми се чудят що за човек съм аз, как издържам на всичко това.

Може би съм се научила на тая висок праг на търпимост от родителите ми.

Те никога не са се оплаквали ,ако има проблем си го решават сами не искат да тревожат другия, не говорят за мъката, за болката всичко преживяват в себе си, не споделят търпят всичко само и само да не натоварят някого да не го притесняват казват, че са добре…

Аз съм като тях не казвам нищо тая всичко в себе си и дори да има проблем решавам го сама, дори когато съм имала нужда от родителска помощ за неща за които наистина е била необходима намесата на родител както би постъпило всяко дете съм се справяла сама за да ги предпазя.

Имам и сестра по-голяма, но за нея ще говоря по-късно. Още в детската градина можех да чета и пиша никой не ме е учил майкини само ми показаха буквичките.

Още нещо интересно ТУК: Кой в крайна сметка печели от „Мантра за пари“?

Татко всяка седмица ми купуваше нова книжка.

черна магия родово проклятие 5Можех и да рисувам, изобщо до всичко което се докоснех и имах желание можех да го правя без проблем. На училище бях много добра ученичка знаех много неща преди връстниците си.

Обичах и можех да рисувам много хубаво, харесвам графиките, но интересно рисувах непрекъснато и до ден днешен две неща – букет от цветя като маргаритки, но със заоблени краища и решетка, дори като говорихме първия път по скайп с теб Еви аз си драсках това квадрат решетка, чувствам се като затворник и не мога да изляза от тези окови.

Обичах много и музиката татко беше много добър певец, той непрекъснато пееше където и да отидем го караха да пее, а аз можех да свиря на акордеон който ми купи татко никой не ме е учил дори не познавам нотите правя го по слух.

Татко искаше да отида да уча в музикално училище а аз исках да се занимава със рисуване и така не направихме нито едното нито другото от страха да не ме изгубят и аз не можех без тях.

Татко беше ловец-председател на ловната дружинка

още в детската градина ме научи да стрелям с пушка бях много добър стрелец по-късно когато ходихме на военно обучение всички преподаватели се изненадаха от къде мога да стрелям толкова точно и то от голямо разстояние със автомат.

В първи или втори клас ми подари пистолет правен с капсули аз бях неговото момче. Обичах и много да чета правех го непрекъснато дори и вечер като бях по-малка и още спях при майкини завивах се през глава и си светех с едно фенерче и четях.

Увличах се по извънкласна литература беше ми много по-интересна енциклопедии, тайни и загадки, бях абонирана за сп. Космос всичко което е свързано със загадки, но не и любовни романи.

Не зная в кой клас съм била, но бях прочела цялата библиотека на село и имах жажда за още и още исках нови неща.

На училище съм правила много реферати на различни теми свързани с биология, география не си спомням още какво дори бяха ме освободили от училище непрекъснато пишех нещо и понеже рисувам много добре го оформях и като книга дори може да се каже, че написах книга за историята на партизаните и участниците във войната в моето родно село за което взех първо място на републиканско състезание.

Обичах и спорта и какво ли още не всичко правех с лекота, но учителите не харесват такива деца които имат много таланти и знания по много неща, които научавах от книгите и не бях оценена искаха да не излизам извън рамките на урока който преподават, а аз бях жадна за знания за нови неща начина ми на мислене беше много по-напред в сравнение с моите връстници.

И най-важното от както се помня виждах напред много неща които се случват или ще се случат, в началото не ми вярваха, но след това да защото всичко ставаше така както кажа и като че ли започваха да се страхуват от мен след като предсказанията ми се сбъдваха.

Интересното е, че виждам само лошите неща и винаги са много сериозни винаги съм се опитвала да предупредя и да предпазя хората от това ако не го направя не става нещо не ме оставя на мира докато не намеря начин да помогна.

Друг много четен текст ТУК: Как да направя магия за пари и богатство?

Татко винаги ми казваше ти не си за тук и наистина така беше бях като птичка в клетка.

Мечтаех си за лукс харесвам лукса във всякакъв аспект и не за показност, просто това ми харесва. Имам сестра по-голяма от мен 13 години, омъжена с три момчета.

Станах леля в 4 клас бях толкова щастлива защото винаги съм искала да имам братче. Отгледах момчетата като свои деца бях за тях майка, баща, приятел и всичко каквото се сетиш всички хора казват, че аз съм ги отгледала, но никога не чух това от сестра ми или зет ми.

След 8 клас продължих образованието си в Икономиката.

След завършването ми ходих на за 6 месеца на курсове по кореспонденция и машинопис в Ст. Загора исках да работя като секретарка, но търсеха със стаж.

И така по-късно започнах да работя в сферата на търговията по магазините навсякъде бях управител защото се справях много добре.

И нещо важно което ми се случи може би съм била около 25 г. когато допуснах огромна грешка. Имах отношения с неправилния мъж всъщност аз не съм го искала но той не ме оставяше на мира дори бях насилена това беше първия ми мъж в сексуален аспект.

Вероятно съм се влюбила не помня посегнах на живота си трових се със хапчета големия ми племенник ме спаси пред него съм припаднала, а той беше още дете не помня колко годишен е бил, но беше само дете нанесох му голяма травма и на родителите ми.

Не зная колко дни съм била в кома, но вероятно съм буйствала много защото само аз от всички пациенти в стаята бях вързана за ръцете и краката и то много здраво синините месеци на ред не изчезваха.

След тоя случай нещо в мен се промени относно емоции.

черна магия родово проклятие 4Не изпитвах страх не помня какво друго, но оттогава като че ли имам и проблеми с мъжете не мога да обичам, да се влюбя нормалните неща за едни взаимоотношения.

На 30 години изгубих татко тогава живота ми се преобърна като, че ли част от мен изчезна усещах някаква празнота едната половина от мен липсваше.

Трябваха ни доста години на мен и майка да се възстановим от загубата. По-късно мисля 2007 г. малкия ми племенник ме запозна с негов приятел, който е моторджия, всъщност каква ирония на съдбата аз обожавам моторите и момчетата, децата им които са малки, баща им всички имат мотори, въобще цялото ми семейство обича моторите.

Запознахме се с Иван така се казваше момчето беше любов от пръв поглед той си искаше направо семейство с мен от първия ден, неговите родители ме познаваха, моята майка.

Бяхме заедно само един месец катастрофирахме точно в началото на селото (аз живея на центъра) до бензиностанцията как не подпалихме цяло село не зная аз оживях по чудо ударите са били само в главата ми каската е паднала отскачала съм като топка доста метра.

Иван беше неподвижен от кръста надолу счупен прешлен, живя точно 1 месец почина на същата дата в същия час.

След катастрофата живота ми се обърна на 360 градуса.

Бях с черепно-мозъчна травма, комоцио не излекуван 1 месец, разкъсана зеница и какво ли още не можах да проверя всичко. Оттогава имам загуба на паметта може би 80% не помня много от нещата които са се случвали преди инцидента.

Виждах Иван непрекъснато някъде около година не се визуализираше по скоро като, че ли като холограма не мога да опиша точно.

ПРОВЕРЕТЕ ТУК   БЕЗПЛАТНО ДАЛИ ИМАТЕ  МАГИЯ 

Тогава живеех и между два свята – в будно състояние бях в света на живите, а когато спях в света на мъртвите.

Сънувах всички които умириха дори и хора които изобщо не познавам в детайли, настъпи момент в който не исках да спя много плачех.

Не издържах и на ЕЕГ първият път апарата отказа лекарката каза, че досега не и се е случвало, след това трябваше да ходя на определени периоди не издържах изпитвах някаква адска болка все едно ми пускат ток в мозъка.

Не помня друго какво ми се е случвало а и не ми се говори за този инцидент.

Доста време имах един голям проблем не давах никой да ме докосва и най-вече мъже вероятно когато съм била във безсъзнание нещо се е случило, някой е искал да ме вземе, но татко ме е спасил.

Деня преди катастрофата татко е предупредил майка на сън да не ме пуска да ходя никъде, но тя не посмяла да каже на мен да не и се скарам мислила да каже на Иван но не успяла.

През 2000г. се запознах с Димитър. Ами не зная какво да пиша губи ми се нещо.

И така до срещата с теб Еви.

Не зная как съм те намерила, мила Еви.

Всъщност по имейла имах ти го от не зная колко време може и месеци не помня от къде ми е попаднал и реших да ти се обадя.

Първо пуснах SMS от скъпите и по отговора ми направи впечатление, че си интелигентен човек и начина ти на ясновидство е доста осъвременен, което много ми допадна.

Разгледах блога ти и всичко съвпадаше с моя начин на мислене.

Реших да ти се обадя по телефона чух приятен, жизнен и много позитивен глас веднага започнах да чувствам по цялото ми тяло прилив на позитивна енергия и така взех решение да работим заедно.

Първо се чухме по скайп да погледнем по-подробно как стоят нещата и тогава започнахме работа. На 8 март 2016 г получих Приложна психология и клипчетата с баба Джойс както казваш ти.

Още след първото гледане на всички от приложна психология и прошката която направих почувствах веднага ефекта като, че ли ми падна някакъв товар от гърба много лесно простих, изпитвах неописуемо щастие, радост исках да полетя, и затова веднага ти звъннах по телефона да почувстваш и ти моята емоция беше невероятно не мога да го опиша не зная кога за последно съм се чувствала така.

Подготвих се за Божествената храна и започнах от 10.03.2016 г

Ден първи: 10.03.2016 г – започнах всичко с голямо вълнение и нетърпение храната наистина беше божествена с невероятен вкус. Сутринта се събудих без главоболие, щастлива идеше ми да полетя.

Бях много положително заредена, но Димитър се е скъсал да звъни по телефона и на всичко отгоре ме е зомбирал и изчерпа цялата ми енергия бях срината споделих и Еви ме посъветва отново прошка и да заобичам проблема. Направих го.

черна магия родово проклятие 3Ден втори: 11.03.2016г – Сутринта се събудих с адско главоболие, сенки под очите, виеше ми се свят бях много зле през целия ден ми се повръщаше усещах в гърлото някакъв отвратително горчив вкус като отрова.

Изпитвах и глад макар, че пиех около 4 литра вода изядох 1 ябълка допълнително. Димитър ми е звънял целия ден усещах го непрекъснато.

Вечерта видях, че ми е пратил SMS да му се обадя, че се притеснявал за мен нещо, което никога не е правил.

Звъннах на Еви и ми каза, че всичко е наред започнала съм много бързо да се чистя, веднага след разговора ми звънна Димитър по гласа разбрах, че е много притеснен за мен и ми каза, че се е върнал по спешност от път понеже му е излязло някакво топче на гърдите.

Два дни ходил по лекари и му казали, че има проблеми с черния дроб и белия. Вземаше някакви хапчета за отслабване казали му, че е от тях и да ги спре.

За първи път го усещах толкова притеснен за мен и положително настроен без да черпи енергия от мен.

След разговора веднага си легнах защото изпитвах адско главоболие, продължаваше да ми се повръща, тресеше ме изпитвах студ дори изобщо не си пуснах клиповете от приложна психология просто нямах сили.

Днес 12.03.2016 г. не зная кой ден подред е от разговора с Еви, за което моля да бъда извинена но мисля,че е малко повече от месец.

Още нещо интересно ТУК: Ритуали за пари!

Този блокаж и хаос в главата ми, тази неправилна подредба на дневника е вследствие на магиите и родовите проклятия които са две на брой затова ще започна отброяването от деня когато получих инструкциите от Приложна психология и започнахме със сериозната работа на 08.03.2016 г. в 03.27 часа преди това имах разговор с Еви мисля, че беше около 23 часа.

И така пети ден от разговора с Еви и трети ден от Божествената храна – сутринта се събудих отново с главоболие, но чувствах тялото си спокойно без болки.

Пих половин литър топла вода и започнах да приготвям божествената храна, изпих водата от житото и веднага ми се догади повърнах само водичката която изпих, но почувствах адски болки от дясно под гърдите където е черния дроб като, че ли нещо голямо се опитваше да се откъсне от мен не можах повече да издържа на напъните и не се опитвах да повърна за да не припадна не можах да го изхвърля.

Изпуших последните си две цигари и повече не пуших през целия ден главата продължава да ме боли, но по-слабо повече лежа и спа от обяд така целия ден изтощена съм нямам сили, от време на време ми се вие свят, задушаване в слънчевия сплит.

Тези неща се получават и от това, че в момента в който се събудя и поздравя майка с добро утро правя го всеки ден тя започва да ми мърмори като, че ли едва ме е чакала да стана и започва направи това, направи онова трябва да работя непрекъснато нещо.

Това ме изтощава, разконцентрира, обърква и всичко започвам да правя без желание.

черна магия родово проклятие 1Чухме се пак с Димитър сега е по-добре и това много ме успокои и радва, че е до мен в този момент така се чувствам по-силна макар и да не знае за какво става въпрос, но мисля, че усеща, че става нещо с мен но не знае какво.

Разговорът беше нормален не беше като предния ден когато се чухме с него вечерта веднага след разговора с Еви.

Нещото което ме накара тогава да вдигна телефона предния ден след многото звънене което е направил през деня беше sms-а който беше ми пратил със следния текст: „Вдигни, че се притеснявам” затова го направих.

За пръв път откакто се познаваме беше заинтересуван за мен, беше притеснен и беше напълно искрен не помня колко пъти говорихме, но беше много радостен, щастлив летеше от щастие по същия начин се почувствах и аз щастлива, много специална благодарих му не помня от кога не съм изпитвала такава емоция беше неописуемо за мен нарече ме и неговата приятелка по-късно във разговора.

Нещата които ми сподели бяха следните: върнал се е от път спешно защото му е излязло някакво топче на гърдите доколкото разбрах където е слънчевия сплит той говореше много бързо и въодушевено искаше всичко да ми каже ходил е по лекари два дни казали му, че е от черния дроб и белия дроб нещо, а и пиеше някакви хапчета за отслабване и му казали, че е и от тях да ги спре.

Също сподели, че има газове в корема и му се подува много стомаха това наистина е така посъветвах го да пие много вода и да яде ябълки това помага аз също съм имала такива проблеми и не можех да ходя до тоалетна както и той и единствено ябълките ми помогнаха, никой не ми го е казвал аз сама прецених, че това е най-подходящо за мен и наистина се оправих преди това пиех промишлени количества хапчета как не съм се натровила не знам.

Обясних му, че за газовете трябва да промени начина си на хранене както направих и аз да обърне внимание от кои храни получава газове да спре да ги консумира да го прави само когато му се дояде или когато организма му има нужда от тази храна защото макар и да не разбирам тия неща понякога организма има нужда от определени храни дори и да се вредни, но трябва да се прави в малки количества само толкова отколкото имаш нужда не да се тъпчеш.

Храната трябва да ни доставя удоволствие когато я консумираме и тогава всичко ще е наред няма да ги има тези заболявания, така правя аз когато се храня изпитвам удоволствие от аромата, вкуса на храната започна ли да се тъпча повръщам.

По-късно вечерта около 20 часа звъннах на Еви не ми отговори вероятно в момента е била заета, имах нужда да се чуя отново с Добрин липсваше ми исках да сме заедно да го прегърна да го целуна да покажа своята обич към него, да му кажа колко го обичам но не трябва да го правя да се виждам с него докато не приключат първите 10 дни с Божествената храна и първия ритуал за изчистване от магии и родови проклятия така съм преценила.

Вижте и този истински отзив ТУК: Разваляне на черна магия!

Разговорът протече нормално казах му, че ми е мъчно за него и много искам да го видя той веднага поиска да дойде да ме вземе, но за да изляза от ситуацията бях си измислила, че съм направила бъбречна криза и сега се чистя със вода от камъните и съм много изтощена не можех да му кажа истинската причина макар, че много исках да сме заедно той прие това мое решение много спокойно, каза ми добре съгласи се със всичко и го направи по много мил начин, надявам се да ми прости за лъжата, но се налагаше.

След това започна пак със неговите простотии.

Този човек е енергиен вампир и се зарежда когато се дразни с хората и чрез секс, тези две неща прави непрекъснато, когато му липсват той е като обезумял и на всичкото отгоре е зомбиран забелязала съм го по поведението му като, че ли някой го управлява с дистанционно включва-изключва както светваме и угасваме осветлението.

Прави го и когато спи изведнъж отваря очи и гледа като сова, някой си играе много сериозно с него макар, че му казвах тия неща доста пъти не точно в прав текст обръщаше внимание, но като, че ли не ми вярваше или по-точно не искаше да го приеме защото е под чуждо въздействие.

Ходи всеки ден на кафето на негов приятел и прекарва почти целия ден там ако няма работа и е непрекъснато с това момче и хората които работят там и които са го дали под наем.

Започна да ми говори за тях как се държали с него как му носили домашна баница имах чувството, че го захранват с това и докато ми обясняваше веднага започнах да пия вода-първо 3 глътки за мен, след това 3 глътки за него като по този начин изчиствах себе си и него така го почувствах никой не ме е учил за това.

Не исках да слушам омръзнаха ми тия простотии.

По-късно пак ми се обади смееше се с глас беше много весел писал си с някакви и пак обичайните простотии каза, че си правил сандвич с кашкавал определена марка и някакъв друг кашкавал гледал го от Джейми Оливър и му било много тежко от храната, но за това сам си е виновен насочих го на каква храна да наблегне.

Говорихме още малко и понеже не ми се слушаха тия глупости разговора приключи.

След това се чухме с Еви в момента, който чуя гласа и дори и да ми е много зле или да не ми се говори веднага променям тона става позитивен, радостен, щастлив абе иде ми да полетя, ПРЕКРАСНО Е повярвайте ми трябва да го почувствате не мога да ви го опиша.

Започнах като всяка вечер да гледам клипчетата от Приложна психология от №1 до №13 отначало до край, още от първото чувствам невероятно спокойствие дори и да съм имала тежък ден това ме успокоява, разтоварва чувствам се много добре.

Когато стигнах до №7 ПРОСТИ и се ОСВОБОДИ ( задължително всички клипове се гледат от начало до край иначе няма ефект) реших да направя ритуала за прошка с майка.

Следвах точно инструкциите от клипа, но когато затвориш очи и започнеш да визуализираш човека от който искаш прошка изведнъж се пренасяш в някакъв друг свят, дори не чуваш думите ти си само с този човек не зная точно дали ме се получи, но не почувствах това освобождаване или състоянията в които изпадах когато го правех за Добрин, нищо не почувствах след приключването, може би сега не е момента няма да насилвам нещата мисля, че първо трябва да приключим с единия човек нещата да се оправят между нас и тогава да започнем с друг.

А колко време е необходимо… всеки сам ще разбере зависи от много неща и най-вече от натрупаните негативи.

черна магия родово проклятие 2И един съвет от мен не избирайте хората по реда: майка, баща, брат, сестра и т.н. а по начина по който ги чувствате, по това кой в момента най-много ви е наранил, кой ви изсмуква цялата енергия и ви кара да се чувствате зле, това може и да е шефа ви не е задължително да е някой близък.

Аз започнах първо със Добрин, него поставих на първо място не зная защо, преди родителите ми, което не означава, че не ги обичам, но така го почувствах.

Списъка сам ще се нареди само не бива да бързаме стъпка по стъпка и така ще получим така желания резултат от работата с Еви.

Ако искаме чудеса трябва да се потрудим за тях, а не да чакаме наготово и Еви да ни върши цялата работа „И НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ЕДНО ТЯ НЕ Е ДЛЪЖНА ДА ГО ПРАВИ ЗА НАС НИЕ СМЕ Я ПОМОЛИЛИ, НО И ТЯ Е ЧОВЕК КАТО НАС!” Приятна вечер!

P.S. Доволна съм от себе си нещата се получават, чудесата започнаха! Платих , но разбрах, че всяко нещо има своя цена. Щастието ми наистина стурва пари, но аз вече зная че щастието ми е много по ценно  от всичко останало !!! Благодаря ти Еви! Ти си моята вълшебница!

Поръчай ясновдиство  с маг Евелина Лютова на телефона всеки ден от 13 до 20 ч . : 0896 81 55 52

Първоначално публикувано на:24.08.2021 @ 15:43

2 коментара по “Как се разтуря родово проклятие и как се прави? Работещи и ефективни Ритуали

  1. Здравей,
    Аз съм епископ T.D Jakes, частен заем кредитор, който дава живот на възможностите заеми. Имате ли нужда от заем спешно, за да изплати дълговете си или имате нужда от заем, за да се подобри бизнеса си? Вие сте били отхвърлени от банки и други финансови институции? Имате ли нужда от заем консолидация или ипотека? търси повече, защото ние сме тук, за да направи всички ваши финансови проблеми е нещо от миналото. Ние отпускат средства на лица, нуждаещи се от финансова помощ, които имат лоша кредитна или се нуждаят от пари, за да плащат сметките, да инвестират в бизнес в размер на 2%. Искам да използвам тази среда да ви информирам, че ние предлагаме надеждна и бенефициент помощ и ще бъде готов да предложи заем. Така се свържете с нас днес по електронната поща на адрес:
    (bishopjakesloancompany@gmail.com)

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.