Лесна и силна магия за пари. Ритуали за привличане на богатство

Направете тази бърза и силна магия с ритуали за привличане на пари и богатство и очаквайте резултатите.

Много хора изстрадаха от измислената криза. Няма да навлизам в икономиката и целенасоченото игнориране на малкия и среден бизнес в България с цел изкуствена създадена криза, за да може някои хора да се облагодетелстват за сметка на гърба на обедняващия народ.

Всеки, който има намаляла финансова имунна система в семейството, е под ударите на тази изкуствена криза.

Задължително погледнете и това ТУК: Ритуалите за здраве вървят с уникалния амулет за здраве на Евелина!

Има обаче лесен и бърз начин да подобрите постъплението на парите си в семейството.

ритуали за пари и магия за богатство

Този ритуал за пари действа безотказно, ако нямате външно негативно влияние (магия).

Искате в семейството ви да има винаги пари? Може! Само трябва да вярвате истински в това, което искате и правите и действително парите ще дойдат при вас.

Това е магията, която може да направите и да видите дали действително ще дойде чудото в дома ви.

Можете лесно и с удоволствие да направите тази силна магия за привличане на повече пари в семейния бюджет. Необходимо е да вложите от себе си цялото си желание и творчество.

Ето какво трябва да направите:

Силна магия за привличане на богатство

На нарастваща луна един или два дни преди пълнолунието, точно в полунощ отидете на кръстопът. Застанете в центъра на кръстопътя с лице на изток. Прекръстете се три пъти и кажете следното заклинание :

„Събирам богатство от всички страни на света!“

След това отидете на изток и от този ъгъл вземете 2 обли (задължително е да са без ръбове) камъчета с големина от грахово зърно до един човешки юмрук. Кажете същото като допълните ИЗТОК в заклинанието 2 пъти. Ще прозвучи така:

„Събирам богатство от изток!“

След това по часовниковата стрелка вземете последователно от всеки ъгъл по 2 камъка. На всеки ъгъл казвате по 2 пъти заклинанието. Като последователно казвате:

„Събирам богатство от юг!“

„Събирам богатство от запад!“

„Събирам богатство от север!“

Така ще съберете различни по големина 8 камъка. Върнете се у дома. Измийте веднага камъните с нова четка за зъби и препарат за миене на чинии. Оставете ги да изсъхнат и след това ги лакирайте с безцветен лак за нокти. На следващия ден купувате чисто нова прозрачна чиния с размер около 20 до 40 см диаметър. Купувате салфетки, напечатани като банкноти, и направете декупаж.

Можете да го правите няколко дни, но трудът си заслужава.

кръстопътят е ключов при магията за пари

Ритуалът за богатство се изпълнява на кръстопът.

Ако чувате за първи път този термин, можете да видите как се прави декупаж: ТУК.

Много са примерите, които може да намерите в интернет, как се прави декупаж. Задължително е обаче сами да декорирате и направите декупажната чиния, в която ще сложите осемте камъка събрани от кръстопътя. В тази чиния трябва да има още монети с различна номинална стойност.

Добре би било да са не само български. Сложете чинията на видно място в дома си. Можете всеки път да слагате още и още дребни или по-едри монети. Никога обаче не посягайте към тях. Това е вашият най-ценен амулет и никога не взимайте от него, а добавяйте.

Всеки може да гледа и да се възхищава на Вашето творение.

С основание можете да се хвалите, че това е вашата магия за пари и богатство.

Разбира се, че много хора ще ви се присмеят и подиграват, но приемете всичко на шега и се посмейте заедно с тях. Важното е да се смеете последни, защото наистина ще мине известно време и ще забележите, че действително в дома ви ще започнат да прииждат повече пари.

Най-важната част от магията е всеки ден, когато видите за първи път в деня чинията, да казвате 8 пъти пред самата чиния следното лесно заклинание:

„Благодаря на Висшите сили и Евелина за това, че богатството е в моя дом.“

Ако пътувате и не се прибирате известно време у дома, е задължително да го правите същото, но на снимката, която ще направите в телефона си. Действа по същия начин, както когато е пред вас.

Заклинанието за пари трябва да се изказва с абсолютно същите думи, които съм написала.

думите на магията за пари и ритуала за богатство

Спазвайте думите на написаното точно, те неслучайно са в сегашно време!

Те не случайно са в сегашно време. Макар в момента да не е истина това, е задължително да го казвате точно така, защото в тези звуци е кодирана определена честота и вибрация, която привлича богатството към вас.

До кога да казвате заклинанието?

Колкото повече, толкова повече, е казал Мечо Пух. Мой съвет е дори когато забогатеете, да продължавате да го казвате до края на живота си. Бъдете благодарни и богатството наистина ще дойде!

Това е силна магия, която наистина върши чудеса, но само при хора, които имат чиста енергийна система и не са обременени от магии, родови проклятия или заключен късмет.

Ако мислите, че имате подобни проблеми, можете да проверите безплатно чрез писмо лично до мен на info@dalgoletie.com или коментар под тази или друга публикация.

Получете отговор на въпроса ИМАМ ЛИ МАГИЯ.

Възползвайте се и проверете дали вашите съмнения са основателни.

Пишете ми долу в коментарите под тази публикация или на мейла info@dalgoletie.com, за да разреша вашия конкретен случай, да ви кажа как да постъпите, за да станат нещата наистина такива, каквито желаете.

И знайте най- важното нещо!  Имате ли някакво енергийно вмешателство или магия,  никога няма да задействат ритуалите за  привличане на пари и богатство. Затова е необходимо за се изчисти енергията ви и след това  очаквайте чудесата.

Напарвете проверка за наличие на магия като пишете личен мейл тук : info@dalgoletie.com

Няма невъзможни неща! Важното е да направите първата крачка към своето щастие!

Мантра за пари –

Амулета за пари действа на цялото семейство –

Божественият ритуал прави чудеса –

119 коментара по “Лесна и силна магия за пари. Ритуали за привличане на богатство

  • Мога да открия човек дали има магия и това става на десет минутна консултация. Обикновено я правя с камера на вайбър или медсинджър, защото голям процент от хората са далеч от мен. В момента аз съм в Кюстендил- родният ми град. Често дестинациите се менят и в днешния век на комуникации е най- добър вариант за разговор чрез камера.Пишете ми лично в мейла и ще уточним как и кога да стане това.

 1. здравейте,искам да попитам,дали имам направена магия,родово проклятие ,защото нещата при нас са в пълен блокаж…БЛАГОДАРЯ Ви от сърце предварително.

 2. Здравейте искам да разбера дали имам и ако да каква магия, а също и за сина ми Петър и съпруга ми Кирил

  • Има черна магия и е много старшна. Засяга цялото семейство. Специализирала съм се точно в тези ваши проблеми да разрешавам. Моля изпратете лично писмо тук: info@dalgoletie.com

 3. Здравейте Г-жо Лютова искам да ви попитам имам връзка от година и 2 3 месеца мъжат с който живея играе често хазартни игри
  Използва ли ме?
  Обича ли ме ?
  Моля ви помогнете ми !

 4. Здравейте,напоследък изобщо не ми върви в нищо,наистина вече започвам да си задавам въпроса имам ли късмет,някога ще ми потръгне ли в нещо?

 5. Здравейте!Преди известно време се разделих с приятеля ми,защото аз допуснах грешка,но всеки ден повече и повече съжелявам,че съм го наранила!Искам да попитам има ли начин да си го върна по някакъв начин,има ли този човек още някакви чувства към мен!Искам да знам заслужава ли си да се боря за него!

  • Възможно е ако имате духавна съвместимост. Това ще го видя по време на консултацията. Обадете ми се на телефона , ако желаете да випомогна аз. Има го в сайта.

 6. Здравейте!Преди известно време се разделих с приятеля ми,защото аз допуснах грешка,но всеки ден повече и повече съжелявам,че съм го наранила!Искам да попитам има ли начин да си го върна по някакъв начин,има ли този човек още някакви чувства към мен!

  • Често негативните въздействия и магиите действат блокиращо по този начин, който описвате.

 7. Shte mojeli da mi davate telefonen nomer i az se sımnqvam ot neshto koeto moje da imam iskam da razbera nehatata ne virvqt kakto trqbva az jiveya v germaniya ot tam moje li da vi zvana

  • Да . Можете да звъннете от Германия. Телефоните са написани най- отгоре в сайта. Под всяка статия също има информация за връзка. Позвънете когато ви е удобно.

 8. Бих искала само да знам имам ли направена магия и каква .мерси предварително

 9. пише ви бедно момче 47 год от русе пенсионер по борест епилепсия с пенсия 130 лв аз и жена ми все играем на лотариини билети и на еврошанс но никога не печелим големи суми все по 20 30 лв аз и жена ми сме телци аз на 5.5.71 П. а жена ми З. е 5.20.65 год. моля ви помогнете ни ако може с силен магимески амулет за превличане на пари и богатство обаде те се на 0887…… или на 08961…. пишете ми на PetkoilievPetkov3310@gmail.com

  • Когато човек има тъмни негативни въздействия всичко в животът му е тъмно. Забравете за тотото. От там повече ще загубите, отколкото да спечелите. Мой съвет е да неутрализирате негативите в семейството си. Дал сте си телефона. Повярвайте ми аз не се обаждам на моите клиенти. Те се обаждат на мен.

 10. Здравейте!Имам ли някакво родово проклятие или негативна енергия към мен или към член от семейството ми?Нямам работа , трудно си намирам или пък е за кратко, нямам пари, подтиснато ми е.Благодаря ви предварително!

  • Абсолютно е възможно да има такова негативно вмешателство.Необходиме е да се погледне на база вашите данни. Позвънете ми по телефона , за да погледна.

 11. Здравейте !

  В офиса ни често бавят заплатите, дали това не е някаква магия ?! Почти целият офис страда, дали има как да разберем пари ли няма или е някакво проклятие ?!

 12. Здравейте, можете ли да ми помогнете, сина ми не работи, имам заеми едва се справям, всеки ден е ужасен. Дали някой не ни е направил магия, нищо не върви, отчаяна съм до дъно.Помогни ми Ева.

 13. Здравейте, искам да попитам скоро ще се съберем ли с приятеля ми да живеем заедно ? В момента води дело да попечителство и ми казва че след него ще се съберем ! Има ли някаква негативна енергия ?

 14. Здравейте, много ми е тежко финансовото състояние. С 3 деца ипотечен кредит за къща и много други по малки кредити. Нямам и минута спокойствие от мисли как да изплувам. Ако ми дадете някой съвет ще ви бъда мвого благодарна. Поздрави, хубав ден 😊

  • Да и друг път сме говорили по въпроса. КОГАТО ПИТАТЕ САМО НЕЩАТА НЯМА ДА СЕ ОПРАВЯТ. НЕОБХОДИМИ СА ДЕЙСТВИЯ ОТ ВАША СТРАНА.

 15. zdr . iskam da vi popitam mnogo se nujdaq ot muska ili talisman silen za pari. mlada sum i mnogo nesha iskam ,no nqmam pari. mojete li da mi pomognete. ili ne?

 16. Здравейте, искам да знам имам ли направена магия? Тази година преминах през много лош период бях болна, нямаме пари и тн. Моля Ви кажете ми имам ли някаква негативна енергия? И ако, да какво трябва да направя за да я изчистя? Благодаря Ви предварително!

 17. Здравейте Евина, имам магазин и от почти една година съм сигурна ,че имам насочена негативна енергия спрямо финансовата част на бизнеса ми! Помогнете ми! Старите ми клиенти ме напуснаха!

 18. Здравейте, наистина ли ми е направена магия за смърт….ходих да я развалят…нищо, семейството ми страда ли от това…?
  Моля за съдействие
  Благодаря предварително.

 19. моля да помогнете безработнасм отглеждам синаси с последни сили не издржам вече илина тази бедност нямам пари за даси направя амолет или муска за ксмет и пари ако мож нае дами помогнете моляви дого направите благодаря!

 20. tazi godina mi se sluchiha nepriqtni neshta i ot togava postoqdno sme v finansova kriza ne che ne polochavahme pari no te nqkaksi se izrashojdaha ne zatova za koeto bqha predvidni a za nepriqtni neshta neznam kakvo da mislq ne sme ot horata s moqt sapruk prahosnaci .molqvi pishete mi izkajete vasheto mnenie za moite nevoli

 21. От едно известно време все нямаме работа и пари .нещата не вървят на добре .искам да знам имаме ли нещо направено.какво се случва

  • Да мила Мария, има такава промоция. Подробностите ще научите на лично съобщение.
   Евина

 22. Здравейте,искам да попитам имам ли отправена към мен негативна енергия и ако има такава от кого може да е?Благодаря Ви предварително!

 23. В много труден момент съм.Моля за малко помощ.

 24. Здравейте,моля ви помогнете ми.Безпаричието ме побърква, на прага на лудостта съм,имам много заема вземам от едното място връщам на предишното,вече не мога да се справя.Родителите ми починаха моля те посъветвай ме какво да направя за да мога да взема глътка въздух.

 25. Добър ден. От доста време в семейството ми нещата не вървят, финансово, здравословно и взаймотношения. А до преди 2-3 години нямахме подобни проблеми. Сега всяка крачка вместо напред ние вървим с три назад. Как мога да разбера има ли нещо направено или и аз вече незнам.
  Благодаря предварително.

 26. Направих ритуала но ме притеснява това, че пише обли камъни и е задължително да са без остри ръбове. Две от камъчетата имат някакви ръбчета които не са чак остри не драскат позаоблени са и гладки. И незнам дали са подходящи защото не са и обли точно като речните например. Просто в тъмното е трудно да се намерят особено в града идеално заоблени. Мога да пратя и снимки ако ми дадете емейл.

 27. Имам ли магия Всичко е назад в момента в живота ми нямам работа пари и лоши отношения с мъжа с който се срещам

 28. как да направя тека ,че да ми прехвърлят апартамент и пари на мое име моля за помощ

  Благодаряви

 29. еви,моляте помогни ми. Изпадам в някакви жестоки депресии,със парите сме на кота нула,здравето ми е разклатено нервите също.със мъжът със който живея също нещата не вървят,живия 5 години със него ,а нямам никаква интимност със него,,,,,,моля те помогни ми,моля те

 30. Здравейте!
  Имам 9 отговора на теста с „Да“.
  Очаквам съвет!
  Благодаря предварително.

 31. Вярвам,че има сили които ни изпитват постоянно,помагат ни да намерим верния път по който да вървим.Ще бъда кратък преди доста време срещнах дявола преобразен в мой приятел.Той ми докара доста проблеми,но ми промени коренно живота и мисленето и то в правилната посока.Сега имам сили да превзема света и както се очертава в световен и европейски мащаб,чрез моите идеи ще дойде и моето време.Най важното,че научих какво ми е призванието на тази земя.Чел съм много по въпроса и специално аз съм се прераждал много пъти,но съм бил единак и съм постигал всичко сам,сега съм призван да помагам на хората по лесно да се справят с живота.Интересното от цялата история е ,че подсъзнателно съм го знаел защото вече 20 години го правя.По професия съм тапицер и работя с хора.Искам да знам повече за мен.Моля да ми отговорите.Роден съм на 12.08.1971г. gsm0884017832 БЛАГОДАРЯ

  • Уважаеми Тинко, най-голямото щастие на човек е да разбере и осъзнае своето призвание в живота. Радвам се,че просветлението е вече факт при Вас. Помагайте на хората и се радвайте на живота!
   Евина

 32. VIARVAM CHE I AZ V NAI- SKORO VREME SCHE SPECHELIA PARI-MNOGO ,MNOGO MI TRIABVAT-NE ZA MEN,AMI I AZ TRIABVA DA POMAGAM.BLAGODARIA OT SARCE!VIARVAM VAV VAS!VIE STE NEZEMEN CHOVEK ,S BOJIIA SILA!JELAIA VI ZDRAVE I DA POMAGATE VSE TAKA NA HORATA!

 33. аз не искам да знам как се правят магии искам да ми се изчисти кармата от магия защото знам че имам такава

 34. Здравейте 🙂 бих искала да знам дали имам магия , аз или някой от семейството ми

 35. Здравейте,искам да знам дали аз или някои от близките ми има магия.

 36. Бих искала да разбера дали имам магия аз и дъщеря ми.

  Благодаря предварително

 37. Благодаря Ви предварително за проверката дали аз, сина ми Светослав, съпругът ми Александър или някой от близките ми е оброменен с магия или друга негативна енергия ?

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.