Как да направя магия за любов и да привлека най-подходящия човек за себе си?

Една практическа магия за любов и една история на дама, която за малко да пострада от така наречената виртуална любов в интернет.

От незапомнени времена всеки роден човек, след като осъзнае себе си като личност, започва да търси одобрението и вниманието от другите.

Днес в света на високите технологии ние хората станахме много социални чрез социалните мрежи и забравихме да се срещаме лично.

Започна да се върти една любов по интернет. Любов ли е обаче тази любов или начин за придобиване на средства? Може би невинаги е нито едното, нито другото.

Но вижте конкретната история, свързана с виртуална любов, от моята практика:

Моя доволна клиентка, с която правихме много ритуали за неутрализиране на множество магии, получи любовно предложение по скайп от един красавец, който много я обичаше отгоре и отдолу и т. н.

Посъветвах я да прекъсне тази връзка, защото от дадените от нея за него данни видях, че са фалшиви и не след дълго ще поиска пари.

Знаете че всеки ясновидец може по своя си начин да види дали двама души имат съвместимости и могат да имат хармония. За това може да погледнете ТУК.

Развръзката с коварния интернет-любовник:

магия за любов евина

Евина разказва за една магия за любов и един случай с виртуално запознанство. За да се свържете с нея, пишете в коментарите под тази публикация!

Та мина се, не мина време и както казах на моята клиентка, въпросния любовник поиска пари, за да дойде в България. Слава на Бог, че тя ме послуша и не му изпрати поисканата сума. Той, разбира се, не дойде. След разследване моята клиентка установи, че въпросния „неин виртуален любовник“ не бил само неин. В сметката му постъпвали пари от влюбени жени най-различни краища на света. Самият той обаче имал жена, две деца и трето на път.

Преболедува бързо моята клиентка факта, че е излъгана, и ме помоли да направим нещо по въпроса, за да не бъде сама, защото синовете ѝ вече са големи и поели пътя си. Крайно време бе и тя да се погрижи за себе си.

 

Лесен ритуал, вършещ работата на магия за любов.

Имам един много лесен любовен ритуал за привличане на любим човек. Казах какво да направи. Точно до 33 дни дойде дългоочакваната среща. Наистина се оказа нейната половинка в живота. Сега са заедно и щастливи.

Ето ритуала „Магия за любов“, който тя изпълни:

Купувате оризова хартия и червен флумастер-тънкописец. За ритуала трябва да са нови. Изрязва се квадрат от оризовата хартия с размер 6 на 6 см. На листа се написва с дребен шрифт следния текст с красив почерк.

„Аз (цялото име) до 33 дни привличам най-подходящия партньор в живота си. Така е и така да бъде!“

Слагате внимателно сгънат листа под лявата пета за жените и дясната за мъжете. Носите листа 33 дни. Всеки път, когато излизате от дома, обувайки обувките, казвате текста 33 пъти. На 34 ден изваждате листа от петата на обувката, изгаряте го с кибритена клечка и разпръсквате пепелта на изток от дома ви.

Този ритуал е наистина много ефективен, само и единствено ако човек няма негативни въздействия, магии, родови проклятия или заключен късмет.

Ако мислите, че сте подвластни на такива тъмни сили, може да получите персонален отговор на въпроса ИМАМ ЛИ МАГИЯ. Пишете ми долу в коментарите под тази публикация или на мейла info@dalgoletie.com, за да разреша вашия конкретен случай, да ви кажа как да постъпите, за да станат нещата наистина такива, каквито желаете.

Няма невъзможни неща! Важното е да направите първата крачка към своето щастие!

Добро развитие след магия за любов. Клиентка на Евина: Благодаря за всичко!

магия за любов отзив

Отзив за ефекта на една магия за любов, направена на клиентка на Евина (за пълен размер на скрийншота от разговора в скайпа кликни върху изображението!)

По-долу публикуваме откъси от дневника на У.Б., който тя ни предостави. Скрили сме имената й, за да не развалим ефекта от магията за любов, а и да запазим поверителността и конфиденциалността на нашата кореспонденция. Само ще издадем, че след края на откъсите, които цитираме, нещата със споменатият С. се развиха даже още по-добре и двамата в момента са една чудесна двойка!

Започнах да се събуждам вече наистина с усмивка и благодарност. Днес имах специален ден, имах среща с един мъж, с когото се бях запознала на вайбър. Запозна ме моя приятелка, която живее в Чикаго. Имах много хубав ден цял ден и се смяхме. Мъжът, с когото се запознах, много ми хареса. Излязохме, разхождахме се. Чувствах се наистина, че съм жив човек. Не зная кой ми го изпрати – Бог ли, Евина ли, моята приятелка Мария ли, вселената ли, но искам да кажа БЛАГОДАРЯ, БЛАГОДАРЯ!

Днес 18 юли е 62-ият ден от познанството ми с Евина и 25-и ден от Божествената Храна. Събудих се доволна на тази планета. Излязох със С. на кафе. Разхождахме се цял ден. Мога да кажа, че нито една лоша мисъл не ми мина в съзнанието. Когато си с човек, с когото ти е хубаво, наистина светът е в цвят розово. Искам това да продължава до безкрай, мисля, че това е мъжът, когото винаги съм искала да срещна. Благодаря, че това се случи!

Днес, 19 юли е 63 ден от запознанството ми с Еви и ден 26 след началото на Божествената Храна. И днес денят ми беше прекрасен, въпреки че С. си замина и аз се чувствам още много хубаво. Имах три невероятни дни, искам вече всичките ми дни да бъдат такива, чувствам се много силна и имам чувството, че мога да постигна всичко, което пожелая. Благодаря! Благодаря!

Вижте едно видео , което е 32 мин и съм го нарекла

НАЧАЛОТО НА ЩАСТИЕТО

Пожелайте своето щастие с моя помощ и  ще откликна на вашето желание. Първо напишете  коментар под статията. Второ пишете във формата за контакт  кратко писмо с Вашето положение в момента  и желание какво искате да се случи в животът ви.  После очаквайте моя отговор. Ако се наложи  платена консултация при мен или по телефон ще дам пълна и точна информация за това. Аз съм професионален експерт и се занимават точно и  само с това. Това е моята работа, а не хоби. Именно поради тази причина съм овладяла до съвършенство магическото изкуство, което с удоволствие мога да ви предложа, за да подобрите своя живот.

Услугите които предлагам са качествени, защото връщат щастието на  хората, които са ме помолили.

Ето какво трябва да напарвите сега :

  1. Да напишете коментар  с цифра  която показва Вашият резултат от теста в началото.
  2. Веднага напишете лично писмо във формата за контакт като оставите актуален имейл адрес. Внимателно проверявайте как сте изписали своя мейл, защото отговора ми няма да може да дойде при Вас ако не е коректно написан Вашия и-мейл. В писмото пишете на кирилица по възможност. Напишете как се казвате и задайте своя въпрос. Необходимо е да прикаччите снимкка на себе си и човека за когото питате ако има такъв. Снимките трябва да са актуални от предишните няколко дни или месеци , да са БЕЗ слънчеви очила и да са ясни.

Когато имам свободно време дори и през нощта аз влизам в пощата и отговарям на всекиго по реда на пристигналите писма. Затова ще помоля да бъдете търпеливи  и очвайте отговора в мейла си.

ИСКАШ ЛИ ДА СТАНЕШ  ЩАСТЛИВ СЕГА?

ПОЖЕЛАЙ ГО И СЕ ЗАДЕЙСТВАЙ  ВЕДНАГА!

НАПИШИ  ЖЕЛАНИЕТО СИ ВЪВ ФОРМАТА ЗА КОНТАКТ

СВЪРЖИ СЕ МЕН И И СКОРО ТОВА  ЩЕ СТАНЕ ФАКТ !

80 коментара по “Как да направя магия за любов и да привлека най-подходящия човек за себе си?

  1. Добър вечер. Живота не ми върви, както трябва. Дали ще се разведем с съпруга ми завинаги. Имали магия или съдба

    • Има негативни въздействия, които наистина Ви пречат в живота. Неободима е корекция, за да дойде щастието в живота Ви. Ако искате аз да съм човекът, който ще Ви помогне е необходимо да пишете във формата за контак на личен мейл и тогава ще решим кой ритуал е най-подходящ за Вас!

    • Необходими са ми данни . Можете да ме потърсите за записване на час за посещение или разговор.Моля опишете проблема тук в този и-мейл : info@dalgoletie.com като лично писмо и когато съм на линия ще отговоря.

  2. Здравейте г-жо Лютова . От средата на март месец ме запознаха с едно момиче . Интересува ме ще се получи ли между мен Християн и Емилия . Като излизаме с нея от време на време ходиме по някакви места тя е съвсем друг човек . Има ли нещо към мен , защото аз към нея имам повече от симпатий .

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.