Как да направя магия за любов и да привлека най-подходящия човек за себе си?

Една практическа магия за любов и една история на дама, която за малко да пострада от така наречената виртуална любов в интернет.

От незапомнени времена всеки роден човек, след като осъзнае себе си като личност, започва да търси одобрението и вниманието от другите.

Днес в света на високите технологии ние хората станахме много социални чрез социалните мрежи и забравихме да се срещаме лично.

Започна да се върти една любов по интернет. Любов ли е обаче тази любов или начин за придобиване на средства? Може би невинаги е нито едното, нито другото.

Но вижте конкретната история, свързана с виртуална любов, от моята практика:

Моя доволна клиентка, с която правихме много ритуали за неутрализиране на множество магии, получи любовно предложение по скайп от един красавец, който много я обичаше отгоре и отдолу и т. н.

Посъветвах я да прекъсне тази връзка, защото от дадените от нея за него данни видях, че са фалшиви и не след дълго ще поиска пари.

Знаете че всеки ясновидец може по своя си начин да види дали двама души имат съвместимости и могат да имат хармония. За това може да погледнете ТУК.

Развръзката с коварния интернет-любовник:

магия за любов евина

Евина разказва за една магия за любов и един случай с виртуално запознанство. За да се свържете с нея, пишете в коментарите под тази публикация!

Та мина се, не мина време и както казах на моята клиентка, въпросния любовник поиска пари, за да дойде в България. Слава на Бог, че тя ме послуша и не му изпрати поисканата сума. Той, разбира се, не дойде. След разследване моята клиентка установи, че въпросния “неин виртуален любовник” не бил само неин. В сметката му постъпвали пари от влюбени жени най-различни краища на света. Самият той обаче имал жена, две деца и трето на път.

Преболедува бързо моята клиентка факта, че е излъгана, и ме помоли да направим нещо по въпроса, за да не бъде сама, защото синовете ѝ вече са големи и поели пътя си. Крайно време бе и тя да се погрижи за себе си.

Лесен ритуал, вършещ работата на магия за любов.

Имам един много лесен любовен ритуал за привличане на любим човек. Казах какво да направи. Точно до 33 дни дойде дългоочакваната среща. Наистина се оказа нейната половинка в живота. Сега са заедно и щастливи.

Ето ритуала “Магия за любов”, който тя изпълни:

Купувате оризова хартия и червен флумастер-тънкописец. За ритуала трябва да са нови. Изрязва се квадрат от оризовата хартия с размер 6 на 6 см. На листа се написва с дребен шрифт следния текст с красив почерк.

„Аз (цялото име) до 33 дни привличам най-подходящия партньор в живота си. Така е и така да бъде!“

Слагате внимателно сгънат листа под лявата пета за жените и дясната за мъжете. Носите листа 33 дни. Всеки път, когато излизате от дома, обувайки обувките, казвате текста 33 пъти. На 34 ден изваждате листа от петата на обувката, изгаряте го с кибритена клечка и разпръсквате пепелта на изток от дома ви.

Този ритуал е наистина много ефективен, само и единствено ако човек няма негативни въздействия, магии, родови проклятия или заключен късмет.

Ако мислите, че сте подвластни на такива тъмни сили, може да получите персонален отговор на въпроса ИМАМ ЛИ МАГИЯ. Пишете ми долу в коментарите под тази публикация или на мейла info@dalgoletie.com, за да разреша вашия конкретен случай, да ви кажа как да постъпите, за да станат нещата наистина такива, каквито желаете.

Няма невъзможни неща! Важното е да направите първата крачка към своето щастие!

Добро развитие след магия за любов. Клиентка на Евина: Благодаря за всичко!

магия за любов отзив

Отзив за ефекта на една магия за любов, направена на клиентка на Евина (за пълен размер на скрийншота от разговора в скайпа кликни върху изображението!)

По-долу публикуваме откъси от дневника на У.Б., който тя ни предостави. Скрили сме имената й, за да не развалим ефекта от магията за любов, а и да запазим поверителността и конфиденциалността на нашата кореспонденция. Само ще издадем, че след края на откъсите, които цитираме, нещата със споменатият С. се развиха даже още по-добре и двамата в момента са една чудесна двойка!

Започнах да се събуждам вече наистина с усмивка и благодарност. Днес имах специален ден, имах среща с един мъж, с когото се бях запознала на вайбър. Запозна ме моя приятелка, която живее в Чикаго. Имах много хубав ден цял ден и се смяхме. Мъжът, с когото се запознах, много ми хареса. Излязохме, разхождахме се. Чувствах се наистина, че съм жив човек. Не зная кой ми го изпрати – Бог ли, Евина ли, моята приятелка Мария ли, вселената ли, но искам да кажа БЛАГОДАРЯ, БЛАГОДАРЯ!

Днес 18 юли е 62-ият ден от познанството ми с Евина и 25-и ден от Божествената Храна. Събудих се доволна на тази планета. Излязох със С. на кафе. Разхождахме се цял ден. Мога да кажа, че нито една лоша мисъл не ми мина в съзнанието. Когато си с човек, с когото ти е хубаво, наистина светът е в цвят розово. Искам това да продължава до безкрай, мисля, че това е мъжът, когото винаги съм искала да срещна. Благодаря, че това се случи!

Днес, 19 юли е 63 ден от запознанството ми с Еви и ден 26 след началото на Божествената Храна. И днес денят ми беше прекрасен, въпреки че С. си замина и аз се чувствам още много хубаво. Имах три невероятни дни, искам вече всичките ми дни да бъдат такива, чувствам се много силна и имам чувството, че мога да постигна всичко, което пожелая. Благодаря! Благодаря!

Enjoyed this post? Share it!

 

78 коментара по “Как да направя магия за любов и да привлека най-подходящия човек за себе си?

 1. В този случай правя консултация за съвместимост между двамата. Необходимо е да се обадите на тел. 0896 81 55 52

 2. Здравейте г-жо Лютова . От средата на март месец ме запознаха с едно момиче . Интересува ме ще се получи ли между мен Християн и Емилия . Като излизаме с нея от време на време ходиме по някакви места тя е съвсем друг човек . Има ли нещо към мен , защото аз към нея имам повече от симпатий .

 3. Ако искате съвет от мен Надя, моля обадете се на тел 0896 81 55 52 ако се намирате в чужбина или на 0896 09 08 50 ако се намирате в България. Звънете от 12 до 20 ч.

 4. ПРОБЛЕМА ВИ Е СЕРИОЗЕН ОБАДЕТЕ СЕ НА ТЕЛ.: 0896 81 55 52 ако се намирате в чужбина или на 0896 09 08 50 ако се намирате в България. Звънете от 12 до 20 ч.

 5. molia za pomosht da razdelia dashteria si ot vraskata i sas musulmanski grajdanin pri tova jenen

 6. Здравейте аз съм омъжена и имах връзка със женен мъж.Но след последния път той реши ,че не иска да се виждаме.А аз много искам свикнах със него.Ще стани ли пак да се срещаме или да направя нещо за превличане.Моля ви кажете ми.родена съм на 23.10.1982

 7. Може би, но за да съм категорична е необходимо да зная вашия звезден код. Може да го споделите на личен разговор на телефона, който е обявен в сайта.

 8. Здравейте.Имам ли направена магия?

 9. Необходими са ми данни , за да повверя това. Позвънете ми когато Ви е удобро.

 10. Възможно е , но ми трябват данните на двама ви. Позвънете по телефона.

 11. Ще се получи ли между мен и Мануел? Защо той се отдръпна от мен? Имам ли магия?

 12. здравейте Евелина искам да питам с моя приятел се рязделихме скоро има ли друга?ще се сиберем ли пак?и ще се видим ли като си дойде сега в България?Misli li za men ?

 13. Ясновидството може да се реализира на телефон 0900 63 077 вътр 788

 14. Ясновидството може да се реализира на телефон 0900 63 077 вътр 788

 15. приятелката ми се раздели с мен няма друг но казва че нейска да е с мен аз се побърквам пия и немога да я забравя

 16. момчето зе казва алек а аз гери ще има ли нещо мещу нас или със любо или със павел

 17. Здравейте! Имам дете от предишна връзка с починал баща. 1г и 10 месеца живях с него и се разделихме. Сега дъщеря ми много страда. Дали бих могла да се събера отново с него?

 18. Здравейте, вече 5-та година имам отношения с женен мъж, който обичам, а според него и той мен, но аз не искам той да напуска жена си, а той не може да балансирам между мен и семейството. Как да постъпя?

 19. Здравейте. Казвам се Ваня и съм на 52 години. От 8 години съм вдовица, самотата е ужасна. Миналата година претърпях много тежка операция и окончателно бях заключила сърцето си за друга връзка, не търсих друга връзка, не ми трябваше. Но тази година срещнах мъж, с когото разговорите бяха прекрасни, долетя от Германия, за да е с мен. Доверих му се и видях, че и той ми се довери. Времето прекарано с него е незабравимо. Сърцето ми се стопли и леда се пропука. Но той си замина, продължихме да говорим, да се виждаме, да правим планове за лятото. Наложи му се да започне още една работа, и изведнъж – пълна тишина, без обяснение, без дума. Искам да бъда с този човек, физически и емоционално, знам, че и той го иска, но нещо го спира. Започнах да се питам – дали сгреших някъде, или просто той не ме харесва достатъчно, но анализирайки всичките ни разговори, той беше този, който настояваше, че връзката от разстояние е възможна и, че трябва да се борим да се случат нещата между нас.

  Знам, че звуча като глупава и влюбена тинейджърка, но се чувствам ужасно, не минава ден, в който да не се питам – какво се случи, защо?

  Прочетох няколко Ваши интервюта, никога не съм се допитвали до ясновидци, но статията за магия за любов от разстояние ме впечатли. Може би, Ви звучи глупаво, че човек на моите години, ще стигне до такива методи, за да постигна целта си. Търся помощта Ви. Искам този човек, да пожелае отново да е с мен емоционално и физически.

  Благодаря Ви предварително.

  Ваня

 20. Влюбена съм в 20г по млад мъж от мен! Срещали сме се, но всичко е оставало за момента. Как бих могла да го накарам да се влюби в мен, да проявава повече заинтересованост и внимание към мен?

 21. Необходимо е да погледна нещата от по- близо и със сигурност ще ви кажа дали е възможно да се напарви това, което исакте. Обадете ми се на посочения в сайта телефон.

 22. Здравейте, разведена съм с едно дете на 6г. Преди около година започнах да се срещам с мъж който също има дете. Всичко вървеше прекрасно умирахме един за друг до един повратен момент в който той отведнъж охладня към мен абсолютно безпричинно и както се казва от днес до утре. Междувременно той има големи разногласия със семейството си които дори не ме познават. Как да разбера има ли някаква външна намеса като магия или нещо подобно. И можете ли да ми помогнете да се оправят нещата?

 23. Мога да помогна. Обадете се на обявеният телефон.

 24. Моля ви госпожо Лютова помогнете ми бях щастлива 18 г с моят мъж на живота ми но от 6 месеца разбрах че има друга жена и въпреки всичо той пак ме търси но е и със другата моляви помогнете ми да си го върна и той да намрази таз жена и тя него много тежко го преживявам в деппресия съм прдварително ви благодаря!

 25. Здравейте влюбена съм в разведен мъж, който е по голям от мен с 17 години! Какво да правя искам да го накарам да се влюби лудо в мен, да ме обича истински! Моля дайте ми съвет!

 26. Моля обадете ми се на посочения в сайта телефон .

 27. Има и е необходимо да се направи корекция , за да се нормализира всичко в живота ви.

 28. Моля да ми позвъните на телефона изписан в сайта . Удобно е от 10 до 22 ч. Ако не вдигам телефона означава, че правя сеанси. Затова бъдете настоятелни моля!

 29. От една година и шест месеца сме разделени с мъжа ми той живее сега с друга жена много го обичам и искам да си го върна обратно при мен моля ви помогнете ми моля ви живях с него девет години но тази жена ни раздели помогнете ми моля ви искам да си го върна обратно при мен чакам вашия отговор.моляви как може да се свържа с вас

 30. Имам ли направена магия и какво да направя за да привлека мъжът стар мои приятел които обичам от отдавна , а той и в момента е и свободен намерих му профила във фейсбук но от много писане той ме блокира . Как да го привлека много го обичам и не ми излиза от мислите в главата

 31. От няколко месеца живота ми се промени до неузнажаемост, с главата надолу, не мога да се оттърва от проблеми и то сериозни, който нямат край..В процес на раздяла съм, съпруга ми е друг човек, злобен, агресивен, дразни се от най-дребното, което кажа, дори да е за добро..Чувствам се безсилна пред това което става и се чудя как се държа още..Искам да разбера дали е магия това и каква, от кого..? Или просто е съдба, карма..?

 32. Здравеи те имам нижда от това да на правбяла магия искам при отговора от вас да ми кажете цена на бяла магия и дали е вазможно да присъствам само по телефон и куриер

 33. Zdraweyte . Iskam da razbera dali istinata tuk shte me razdarte i da razbera dali s choveka otnovo jte se zabera tay kato az sama deystvam pod nejta da . Vsichko stana s wrazka ot internet po sluchaynost tay kato toi se otkaza ot men az iskam ot nova da sam s nego

 34. Здравейте.
  Обръщам се към вас с огромна молба да ми помогнете.От няколко месеца насам всичко ми върви с главата надолy.Съмнявам се ,че имам направена магия.
  Приятеля ми с когото бях 8 месеца ме бие и тормози .Психически и Физически.
  Оставихме се преди няколко дни и от тогава .Ми се случват само лоши неща.
  Изпитвам безсъние обърканост,огромна липса от него.
  Моля за вашата помощ.
  Благодаря предварително

 35. Със съпруга ми бяхме щастливи 15 години докато един ден ми каза че ме оставя заради друга жена.А той толкова много държеше на морала и винаги е осъждал мъжете който напускат съпругите си а изведнъж и той го направи.Помогнете ми моля ви да си го върна аз го обичам много и не мога да го прижаля. Дали пък няма направена магия.Моля за вашата помощ

 36. Здравейте г-жо Лютова! Искам да разбера дали имам направена магия, защото от последните 7-8 години имам много проблеми?Моля за Вашата помощ! Благодаря Ви предварително!

 37. Има ли магия за вярност?И ако да – каква е тя?

 38. imam li magia mislya ghe arabska predi mnogo godini 30 ot togava v nishto ne vurvi molya pomognete ako mojete togava napravih i psoriazis ot livanez

 39. MOLQ VI ZA POMOSHT-OBICHAM ISKRENNO i iskam da se poluchat prekrasni neshta mejdu nas-pomognete mi V luboven CHETIRIAGALNIK SAM

 40. mila evi iskam da mi odgovoris imam li magiq ,monogo sam neshtasten,molq te odgovori mi

 41. zdravei evina iskam da popitam imam li magia niakava .imah vrazka sas hovek pet godini i kam hesta sas hovek koito ne mogehe i pet minyti kakto se kazva da izdarja bez men minalata godina se skarahme na 14.02.na samia sveti valentin .sled koeto toi prekasna vrazkata ni .ot togava samo niakolko pati po telefona samo me tarsi i nihto drygo.tazi godina na sveti valentin mi prati sms i mi zadade vaprosa poiska da mu kaga dali go obiham az mu otgovorih .sled koeto toi mi kazva kato mi pihe he mnogo me obiha i iskal da bada negova jena,negova.sled tova az my pisah sms v koito my otgovorih vsihko o podrobno .sled opredeleni dni toi izvednaj mi prahta sms he me mrazi .zadadoh my vapros zahtoi kakva e prihinata .no ne polyhih otgovor .zahto i na kakvo se dalji tova ?dali e magia ili .no izvednaj bez prihina toi prekasva pet godihna i kam hesta vrazka bez prihina i bez da mi dade obiasnenia.ei taka prosto si tragva izvednaj.sled tova sega samo mi zvani prez niakolko dena i si skriva nomerat i malhi opredeleni minyti za da mi hye glasat i zatvaria.molia vi za otgovor ?na niakolko pati vi zadavam i se obrahtam za otgovor no ne poluhavam zahto i kakva e prihinata neznam no molia vi za otgovor.ohakvam i se nadiavam da poluha otgovor ot vas no do dnes niama .no nadejdata krepihovek .

 42. А има ли значение по кое време ще бъде направена?Т.е на нова луна,на пълнолуние,и кои са най-подходящите часове?

 43. Здравейте,госпожо Лютова!Имам нужда от вашата помощ.От една година се измъчвам страшно много,изпаднах в голяма депресия,нямам желание за живот,не искам да правя нищо и съм в безпомощно състояние.Всичко това се дължи на голямата ми любов с мъжа когото обичам.Съмнявам се,че имаме нещо направено.В нищо не ни върви и само болести и неприятни ситуации,почти сме разделени!Моля Ви за вашата помощ.Благодаря Ви предварително!

 44. Лекарите лекуват болестите.
  Стоматолозите лекуват зъбите.
  Окултистите развалят магиите.
  Ако не ме харесвате за целта, изберете си друг.

 45. IMAM LI MAGIA I KAK DA Q RAZVALQ EVENTOALNO.BLAGODARQ

 46. Здравейте,
  Бих искала да разбера дали имам магия?.
  Благодаря Ви предварително и се надявам на отговор.
  С пожелание за успех и добро настроение.
  Диана

 47. Здравейте Евелина искам да се свържа с вас,моля Ви пише те ми как е и къде на ви намеря ,моля Ви….Благодаря …

 48. imam li napravena magiq ,nqkakvo proklqtie ili nesto drugo

 49. Да мила Силвия , много жени са опарени от такива готованковци.
  Евина

 50. Казвам се Илиана Иванова Илиева .Родена съм на 15.06.1972 година.Имам ли направена магия?

 51. Zdraveite,iskam da vi popitam imam li napravena magia.I kak moge da se razvali.Shte trugnat li neshtata pone malko na dobre.Blagodaria VI

 52. скъпа Евелина,благодаря ,че се свърза с мене.От твоя списък изпълних всичко освен снимките,тъй като не разбирам много от компютри и .не можах да кача снимките.Ако не може без тях ще ти ги изпратя по пощата ,ако е удобно?Не знам как да работя с компютъра ,а толкова много искам да получа отговор от тебе.Дано пак не ударя на камък!Нещо ми казва,че ти ще си моето спасение.А като си представиш,че никога не съм се обръщала към екстрасенс!Пиши ми какво да направя! с благодарностти Галя

 53. Моля Ви, ако е възможно да ми отговорите. Със съпругът ми преди 19 год. продадохме имот в София и закупихме къща /в която живеем/ във Велинград.сега сме я обявили за продажба. Ще може ли да се продаде тази къща и евентуално КОГА???Благодаря Ви!

 54. Аз от опит бих заявила,че с електрната любов найситна трябва много дда се ВНИМАВА!

 55. Zdraveite i az sa6to iskam da znam dali imam magia za6toto se 4uvsvam mn zle ima momenti v koito nemise jivee dori na skoro vreme si posegnah na jivota i me zakaraha v ludnicata nervite mi sa mn opanati v bezoshodica sam molya za pomosht

 56. Какво се случва с мен целият ми живот се преобърна с главата надоло нямам желание за
  Нищо нито за живот нито за действие безчувствена съм не е присъщо за мен .Нищо не е в състояние да ме впечатли удрям на камък във всичко работа ,връзки …понякога самотата ме съсипва

 57. iskam da se subera otnovo s biv6ata mi priqtelka s koqto imame dete,kakvo da napravq

 58. от два месеца страдам от безсъние,необяснима тревога,топка в стомаха и апатия.Никога не съм била така.Имам ли направена магия?

 59. Imam li napravena magiq?

 60. Zdravei Evelina,pi6a ti ot españa, na 48 godini cam,nyamam saprug,detca,rabota,mnogo sam obarkana,ne znam koi pat de jvana,da se pribiram li vav bulgaria,da ostana li tuk.Molya te dami pomogne6.Rodena sam na 6.06.1966.O4akvam tvoya otgovor,

 61. Госпожо Лютова,боя се ,че съм подвластна на /някои от изброените/ негативни сили.Моля за вашата помощ!Благодаря предварително!

 62. Имам ли черна магия? и как мога да я разваля?

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Защита на личните данни
След като използвате тази форма, ние съхраняваме вашето име, имейл и съгласието ви за нашата политика за защита на личните данни. Това е нужно, за да можем да обработваме коментарите в уеб сайта ни. За повече информация прочетете нашата политика за защита на личните данни.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.