Черна магия

Какво е черна магия, как се прави и до какви последствия води. Всички сме чували за тайнствени ритуали, след които умират нищо неподозиращи мирни и добри хора.

Тези ритуали от древността  се наричат черна магия.

Времето доказва,че черната магия е най-злонамерената форма на магьосничеството. Чрез нея се прави за причиняване по тайнствен начин, на  убийства, тежки телесни повреди, причиняване на странни  заболявания, загуба на любими хора и животни, катастрофи и повреда на  имущество.

Някои видове черна магия причиняват прорязваща болка без видими телесни наранявания. Този вид магия се нарича вуду магия. Има средновековни магьоснически тайни книги, в които се описва какъв ритуал се прави за  черната магия, за да  се осъществи пъкленото дело.

Съвременните магове правят съвременни магии, които не отстъпват по сила на въздействие от древните, макар да не се използват същите прийоми и ритуални атрибути, както преди столетия и векове. Днес се използват и съвременни генератори за дистанционно въздействие към нищо неподозиращия обект на магията.

Магове твърдят, че този, който направи черна магия, трябва да е подготвен да му се върне и то тройно. Черната магия обаче може да се направи и по погрешка дори и да имате добри намерения. Ако се опитате да излекувате някого с магия, без той да знае и да ви е позволил, рискувате се получи обратен ефект. И така, вместо да изпишете вежди – вадите очи.

Съществуват над хиляди различни видове магии. Най-често срещаните в България са:

Предметна магия. Тя се прави с помощта на различни предмети, които носят в себе си или са заредени с отрицателна информация. Това са предмети като конци, независимо дали отделни нишки или омотани на кълбо, пръчки, обикновено сухи, сапун, игли или карфици, живак, вода от измит покойник  и много други.

Магия с помощта на снимки.

Ментална магия, в която въздействието става със силата на  мисълта по образа на снимката, негова дреха или предмет, който е притежавала жертвата или само по неговите правилни три имена и дата на раждане.

Астрална магия – чрез специални енергийни  ритуали.

Кармичната магия е свързана с предишните прераждания и е съпроводена със специално проклятие, осигуряващо пренасяне на тази магия от едно прераждане към друго и спираща еволюцията на душата по стъпалата на кармата.

Тя засяга всичко в живота на човека. И е много опасна, защото, направена в един от предишните животи, тя може да започне да действа във всеки момент от настоящия живот, неизвестно кога и в какъв вид.

Често задаван въпрос от моите клиенти е може ли да се развали магия.

Отговорът е – ДА. Всичко, направено от човек, може да се развали от човек. Важното е да  се знае как и кога да стане това.

Първото важно условие  е сам човекът да пожелае  да се отърве от тежестта на магията си, която тегне не само върху него, но и върху всички в семейството и рода му.

Второто важно нещо е да се знае, че този, който иска да се развали магията му, задължително трябва да участва в този процес на промяна към по-добър живот.

Третото още по-важно нещо е постоянството на двете страни, които развалят магията, защото  един такъв процес не трае половин час. Често тези ритуали трябва да се повтарят многократно, за да се промени и животът на човека, развалящ магиите си.

Думата ритуал означава повтаряне на едно и също действие. Целта на това повтаряне е да се създаде нова програма в живота на човека, поразен от магиите, която да го води по пътя към неговото щастие. Нима това не е целта в живота на всеки човек?

Има хора, които правят черни магии. Те го правят с ясното съзнание, че в един момент сега или след известно време или в следващия живот ще им се върне  всичко това, което са направили и то с тройно по-голяма сила.

Защо го правят ли? За пари разбира се.

И то за много пари. Защо? Защото има други  хора, които не искат да си цапат ръцете и поръчват на друг  да свърши мръсната работа.  Само че поръчителите не осъзнават, че те навличат много тежка карма върху себе си. И ако сега  в този живот не им се върне, то в следващия задължително ще им се случи  в пъти повече точно това, което те са причинили  на другите.

Има хора, които помагат да потърпевшите на чертата магия да се отърват от нея. За съжаление развалянето на черните магии се извършва много по-дълго време, отколкото тяхното правене. Затова е необходимо  постоянство и търпение.

Ако имате проблем от подобен характер е необходимо да направите проверка. Това може да стане  като пишете свободен текст на мейла: info@dalgoletie.com или коментирате под статията.

Вижте семейство, което вече не е под булото на черната магия.

91 коментара по “Черна магия

  • Лиляна, пишете ми във формата за контакт, за да се свържем лично и да сподля с вас това което се вижда.

 1. Имам ли магия в мен нещо в нищо не ми върви немога да изкарам книжка за кола имам проблеми с приятеля ми защо така все ме мрази

 2. Здравейте, казвам се Галя родена съм на 08.11.1985. Има ли влияние над мен и семейството ми?

  • Когато човек дойде при мен или се обади по телефона е възможно да се направи консултация по темата дали има магия или не. Изисквам имена и дати на раждане. Ако желаете, моля запишете си час за консултация. Телефоните са в сайта. Там е написано кога е удобно да се обадите.

 3. Здравейте, подозирам , че ми е направена магия . Преди около 6/7 месеца се преместихме в нова къща с жена ми е детето ми . Точно когато се нанесохме и след няколко дни нямах работя вече и така вече повече от половин година. Доста често скандали за какво ли не , в повечето случай за пълни глупости 3 заплати влизат в къщата , на жена ми , моята която е от трудовата борса и на майка ми , която е при нас да ни помага и също работи , а ние нямаме постоянно пари , имаме 2 коли и двете постоянно сериозни проблеми по тях… изобщо не мисля че това са случайности. Не стига ли , че съм съботник и много често виждам и усещам починали хора, получавам видения , въпреки че рядко , а сега и негативни енергии , които според мен са магия . Съмнявам се в някои, но до там, Не мога да съм сигорен. Незнам какво да правя вече наистина

  • Това, което сте описал са симптоми на силни негативни въздействия и лоши магии. За да се направи подобрение и желаете чрез мен да стане това , е необходим личен контакт в офиса или разговор по телефона.

 4. Имах сериозни здравословни проблеми. Повечето с неустановен произход. Никога не съм изкарвала пари, а приятелят ми е с магия и също не може да работи. Ляхме восък, палим тамян, всичко което са ни казвали. Вече губим надежда. Родена съм на 19.05.1990
  Благодаря

  • Възможно е да е по- сериозно негативното въздействие , за да няма ефект това, което сте правили като изчистване. Обадете се и ще напарвя преглед на енергийният ви канал .

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.