Черна магия

Какво е черна магия, как се прави и до какви последствия води. Всички сме чували за тайнствени ритуали, след които умират нищо неподозиращи мирни и добри хора.

Тези ритуали от древността  се наричат черна магия.

Времето доказва,че черната магия е най-злонамерената форма на магьосничеството. Чрез нея се прави за причиняване по тайнствен начин, на  убийства, тежки телесни повреди, причиняване на странни  заболявания, загуба на любими хора и животни, катастрофи и повреда на  имущество.

Някои видове черна магия причиняват прорязваща болка без видими телесни наранявания. Този вид магия се нарича вуду магия. Има средновековни магьоснически тайни книги, в които се описва какъв ритуал се прави за  черната магия, за да  се осъществи пъкленото дело.

Съвременните магове правят съвременни магии, които не отстъпват по сила на въздействие от древните, макар да не се използват същите прийоми и ритуални атрибути, както преди столетия и векове. Днес се използват и съвременни генератори за дистанционно въздействие към нищо неподозиращия обект на магията.

Магове твърдят, че този, който направи черна магия, трябва да е подготвен да му се върне и то тройно. Черната магия обаче може да се направи и по погрешка дори и да имате добри намерения. Ако се опитате да излекувате някого с магия, без той да знае и да ви е позволил, рискувате се получи обратен ефект. И така, вместо да изпишете вежди – вадите очи.

Съществуват над хиляди различни видове магии. Най-често срещаните в България са:

Предметна магия. Тя се прави с помощта на различни предмети, които носят в себе си или са заредени с отрицателна информация. Това са предмети като конци, независимо дали отделни нишки или омотани на кълбо, пръчки, обикновено сухи, сапун, игли или карфици, живак, вода от измит покойник  и много други.

Магия с помощта на снимки.

Ментална магия, в която въздействието става със силата на  мисълта по образа на снимката, негова дреха или предмет, който е притежавала жертвата или само по неговите правилни три имена и дата на раждане.

Астрална магия – чрез специални енергийни  ритуали.

Кармичната магия е свързана с предишните прераждания и е съпроводена със специално проклятие, осигуряващо пренасяне на тази магия от едно прераждане към друго и спираща еволюцията на душата по стъпалата на кармата.

Тя засяга всичко в живота на човека. И е много опасна, защото, направена в един от предишните животи, тя може да започне да действа във всеки момент от настоящия живот, неизвестно кога и в какъв вид.

Често задаван въпрос от моите клиенти е може ли да се развали магия.

Отговорът е – ДА. Всичко, направено от човек, може да се развали от човек. Важното е да  се знае как и кога да стане това.

Първото важно условие  е сам човекът да пожелае  да се отърве от тежестта на магията си, която тегне не само върху него, но и върху всички в семейството и рода му.

Второто важно нещо е да се знае, че този, който иска да се развали магията му, задължително трябва да участва в този процес на промяна към по-добър живот.

Третото още по-важно нещо е постоянството на двете страни, които развалят магията, защото  един такъв процес не трае половин час. Често тези ритуали трябва да се повтарят многократно, за да се промени и животът на човека, развалящ магиите си.

Думата ритуал означава повтаряне на едно и също действие. Целта на това повтаряне е да се създаде нова програма в живота на човека, поразен от магиите, която да го води по пътя към неговото щастие. Нима това не е целта в живота на всеки човек?

Има хора, които правят черни магии. Те го правят с ясното съзнание, че в един момент сега или след известно време или в следващия живот ще им се върне  всичко това, което са направили и то с тройно по-голяма сила.

Защо го правят ли? За пари разбира се.

И то за много пари. Защо? Защото има други  хора, които не искат да си цапат ръцете и поръчват на друг  да свърши мръсната работа.  Само че поръчителите не осъзнават, че те навличат много тежка карма върху себе си. И ако сега  в този живот не им се върне, то в следващия задължително ще им се случи  в пъти повече точно това, което те са причинили  на другите.

Има хора, които помагат да потърпевшите на чертата магия да се отърват от нея. За съжаление развалянето на черните магии се извършва много по-дълго време, отколкото тяхното правене. Затова е необходимо  постоянство и търпение.

Ако имате проблем от подобен характер е необходимо да направите проверка. Това може да стане  като пишете свободен текст на мейла: info@dalgoletie.com или коментирате под статията.

Вижте семейство, което вече не е под булото на черната магия.

91 коментара по “Черна магия

  • Лиляна, пишете ми във формата за контакт, за да се свържем лично и да сподля с вас това което се вижда.

 1. Имам ли магия в мен нещо в нищо не ми върви немога да изкарам книжка за кола имам проблеми с приятеля ми защо така все ме мрази

 2. Здравейте, казвам се Галя родена съм на 08.11.1985. Има ли влияние над мен и семейството ми?

  • Когато човек дойде при мен или се обади по телефона е възможно да се направи консултация по темата дали има магия или не. Изисквам имена и дати на раждане. Ако желаете, моля запишете си час за консултация. Телефоните са в сайта. Там е написано кога е удобно да се обадите.

 3. Здравейте, подозирам , че ми е направена магия . Преди около 6/7 месеца се преместихме в нова къща с жена ми е детето ми . Точно когато се нанесохме и след няколко дни нямах работя вече и така вече повече от половин година. Доста често скандали за какво ли не , в повечето случай за пълни глупости 3 заплати влизат в къщата , на жена ми , моята която е от трудовата борса и на майка ми , която е при нас да ни помага и също работи , а ние нямаме постоянно пари , имаме 2 коли и двете постоянно сериозни проблеми по тях… изобщо не мисля че това са случайности. Не стига ли , че съм съботник и много често виждам и усещам починали хора, получавам видения , въпреки че рядко , а сега и негативни енергии , които според мен са магия . Съмнявам се в някои, но до там, Не мога да съм сигорен. Незнам какво да правя вече наистина

  • Това, което сте описал са симптоми на силни негативни въздействия и лоши магии. За да се направи подобрение и желаете чрез мен да стане това , е необходим личен контакт в офиса или разговор по телефона.

 4. Имах сериозни здравословни проблеми. Повечето с неустановен произход. Никога не съм изкарвала пари, а приятелят ми е с магия и също не може да работи. Ляхме восък, палим тамян, всичко което са ни казвали. Вече губим надежда. Родена съм на 19.05.1990
  Благодаря

  • Възможно е да е по- сериозно негативното въздействие , за да няма ефект това, което сте правили като изчистване. Обадете се и ще напарвя преглед на енергийният ви канал .

 5. Добър вечер,пак не вървят нещата у нас-само се карам с майка ми и с баща ми ,непрекъснато се разочаровам от приятели и не мога да намеря момиче ,там пък въобще не ми върви в любовта.Това на какво се дължи-в дома ни ли има направена магия ?

  • Виторио, от много години ви отоварям на въпросите, че имате магия и че трябва да се напарви нещо. ВИЕ ОБАЧЕ НЕ СИ МРЪДВАТЕ ПРЪСТА ПО ВЪПРОСА. НЯМА НАЧИН КАК ДА СЕ РАЗВАЛИ МАГИЯ АКО ВИЕ САМ НЕ ПОЖЕЛАЕТЕ. Спрете да задавате въпроси само под статиите и послушайте съветът ми. Без да си сложите с лъжица в устата хратната, която ви подавам , няма да се нахраните моето момче . Несериозен сте и ще си останете в същото блато в което бяхте преди 8 години. Ако тогава бяхте предприели действия до сега да сте много далеч откъдето бяхте и все още сте.

 6. Семейство беше всичко наред но изведнъж тя си хвана любовник отслабна нервна никой не може да понася тя самата не може да познае тя казва М. Д.П. родена ….. а аз съм на …. Кр. Д. П.

  • Здравейтеу Кр. ! В семейството ви има чуждо вмешателство. Необходимо е да коригирате ситуацията.

 7. От 3години в семейството се случват странни неща.Първо катастрофирах аз синът ми три пъти за 2години.Непрекъснато се поврежда техниката в къщи.Аз правя неща които не са пресъщи за мен.Възможно ли е някой да ни мисли лошото да сме непрекъснато във финансови загуби.

  • Мила Диди, положението ви е много тежко. Не търпи отлагане и минута. Позвънете ми да ви дам съвет.

 8. Здравейте искам да попитам имаме ли направена магия.От няколко години всичко в семейството ни върви назад моля ви да ми кажете има ли магия и как да я премахнем родена съм на 9.01.1987 съпругът ми на 1.05.1984 Много Благодаря

 9. Моля ви имам нужда от помощ, мъжът ми е полудял направо. Писах ви на емейла, но вероятно нямате време. Аз се казвам Величка Петрова 30.09.1979, той е Георги Петров 29.06.1978. Имам чуството , че има някакво влияние над него или магия.

 10. здравейте искам да знам дали е направена магия на семейството ми на майка ми второто дете умира момче тя е родена на 3.11.1954г сестра ми също загуби второто си дете момче тя е родена на 04.09.1978 и сега и при мен ми се случи родих мъртвото си бебе момче родена съм на12.12.1990

  • Румяна, проблема при вас е много сериозен и неотложно е да се напарви спешна корекция. Позвънете ми веднага.

 11. здравейте имам чуството че има направена магия над семеиството ми на майка ми почина второто и дете момченце и сестра ми се случи същото почина второто и детенце момче а сега и на мен ми се случи родих мъртвия си син

  • Дайте им данните на двамата и ще проверя какво е положението пир вас. Телефоните са изписани в сайта.

 12. Здравейте ,
  имам съмнение за магия!
  Съпруга ми се държи студено и грубо с мен и детето ни без причина, брака ми се разпада! Повтаря се същата история като с първия ми брак ! Имам ли магия?!

 13. здравейте искам да попитам имали магия в моето семейство най вече на баща ми

 14. Здравейте интересува ме дали имаме магия в семейството.Най вече на съпругата ми и на мен
  Марин 26/02/1976
  Габриела 30/06/1978

 15. zdraveite mislq 4e imam magiq namsrix vkushti 4erna kosa zavurzana na pandelka zad spalnqta namerix tova i nesled dylgo abortirax v petiq mesec postoqno se karame s maju mi toi si trygva vrushta se sega sum v germaniq i ne mi vurvi v nishto bolni sme blizkite ili glava ili zub krak i taka iskam da znam da imam magiq ili majumi ?rojdenata data mie 30.03.1988 blagodarq predvaritelno

 16. Имам ли направена магия,аз или член от семейството ми-майка и брат ми?
  04.03.1981
  Роси

 17. Здравейте интересува ме дали има направена магия и в нашето семейство. Аз, както и други мой роднини изобщо не ни върви в любовта. Тъкмо си мислиш, че всичко е наред и накрая всичко се сгромолясва със страшна сила. Започнах да се съмнявам, защото се получават еднакви неща, както с мен така и с други мой близки и от страна на майка ми и на баща ми.

 18. Здравейте! Не зная дали е актуална протегнатата Ви ръка за помощ, но нека опитам.Притеснява ме вече сериозно безпричинния страх от контактите си с хората.Това е от години, но вече положението стана сериозно, защото останах абсолютно сама.Дори и хората взеха да отбягват компанията ми. А бях невероятно контакта! Зле ми е. Има ли чуждо влияние?

 19. Здравейте, искам да знам имам ли направена магия, защото последната една година всичко ми върви с краката нагоре. Почти нищо не ми се получава в личен план. С мъжа ми често се караме, финансово също е влошено. Приятели ми ме поизоставиха. Нищо не е като преди.

 20. Здравете искам да знам дали имам магия иможете ли да ми помогните ,сасипах тренасет годишен брак штото много ми изневеряваше но ас разбрах чак след девет години когато го заварих с друга,и след четри години ас направих голяма грешка избягах с здруг зада даржа на думатаси штото се бях заклеле когато го заварих се ас штесе оженя за друг ане даму изневеря,запознахсе с вторяа ми сапруг три месеца само говорехме идин за друг тои беше разведен с две деца и на третия месец ас се побарках бях лода по него само сецелувахме исе преграштабме следтова сеслучи другото,дама деня когато реших да избягаме ас неисках бих като сляпа не чувах гонихго даси отива че това което направихме нее добре казахму асам женена кмам дведеца какво правя мачехсе да кзлезна но нешто ме замагляваше икаточели някои ме возеше и избягах на втория ден доиде сапругами с детето плачеха имивикаха дасе варна но ас не чувах даржах дащеричкатаси за рака и муказах че несам занего ас спах здруг тои миказа че штеми прости но ас него послушах,хубавите ми испалнения с втория сапруг беше там три месеца след като стапнах отях ада започна на втората седмица дявола си показа рогата почна дами обрашта граб неискаше да спи смен,на втория месец сапругами доиде ивзе детето ас го извиках тои явзе дори имен ме извика ас бях вече бремена,страдах че сасипах репотацията си се сивиках че штесе оправи мина година приятелите ми викаха че трябва дасам тарпелива ида имам воля даго промена но тои сутрин излизаше и три прес ношта сепребираше не стоеше грам вътре в каштатаси биеше баштаси цели седем години само салзи за децатаси итака саздадох снего две прекрасни момчета,сегасам в италия снего сесие такав осипваме с обиди посяга даме бие неми варви пари невиждам ваопште катл ми трябва нешто ми взима нвкои пат някои подарак но после ти го спменява,междодругото тоя миизнивиряваюе всеки пат иразбрах че тои ваопште неме е обичал штото е видял че имах пари много, но ас ги истеглих и ги фложих на сметката на баштата на децатами когато да бягам,двасет годинк сме заедно с месрци не правихме секс после години асега спиме оделни легла вече даже ас го мразя ама седя заради децата штото нямам дом инямам никои останах без родители когаго бях на четри,асега разбрах иза коварната болест имам троб на двете раце аседамнявам чее змокачествен рак,тои ваопште нему пука,само ме обижда язак за децата ми няма дамогат даго прежевеят.благодаря преварително.

 21. От около година не съм на себе си. Имах период на ходеща с чужда глава. Постъпвах нервно грубо и ве успявам да си върна равновесието и целомъдрието. създавам си непрестанно каши и доста грижи в семейство работа познати

  • Имате сериозен проблем, който трябва да се коригира. Когато се обадите на телефона ми кажете, че съм ви отговорила от сайта, за да ви обърна по- голямо внимание. Ако желаете да ви помогна опишете проблема тук в този и-мейл : info@dalgoletie.com като лично писмо и когато съм на линия ще отговоря.

 22. Здравейте обръщам се към вас не ми върви с мъжами постояно проблеми разделя ме се събира ме се имам усещане че нещо има с семейството ми обръщам се към вас самата ас не се чувствам добре,

 23. Имам ли направена магия? С мъжъ ми постоянно се разделяме събираме повече сме разделени отколкото заедно а един без друг не можем и докато се съберем и всичко е повече от чудесно все изникне нещо да се скарахме и разделим .Финансовото положение ни е трагично въобще само лоши неща ни се случват!

 24. Здравейте, От дълго време боледувам.Обезкуражих се да се боря.Казам се Анета Иванова Иванова.Родена съм на 24.10.71.След гинекологична операция останах с засегнат нерв.Имам много здравословни проблеми, но най вече ме притесняват болките в коленете.Казвали са ми ,че имам направена магия.Много пъти съм ходила на Киприянови молитви , но не знам дали съм успяла да разваля с тях магията.В любовта също не ми върви.Има ли начин да подобря живота си и най вече здравето?

 25. Здравей, имам сериозен проблем!Преди два месеца 22.12 ми потече кръ от носа, кръв във съсираци! Приеха ме в болница с високо кръвно200/140. 10 дена ми тече и спира кръвта, на легло съм и не могат да разберат какво ми е! От синузит- до левкемият! С помоща на лимони се вдигнах и едвам ходя, удра ме я лявата страна на главата, сърцето, дробовете и ацетонов вкус като запаля цигара! Проблема е вече 2 месеца, блед съм и от време на време нощем се будя от задушаване- всякаш нещоо ме в хванало за гушата! Другият проблем е че от Пловдив започна едно пукане на мебелите, там където мина- там пука- преди да ми се случи това! Пътувах във влака- стъклото пука, прибрах се едвам жив, бях на квартира и там нямаше мебел която да не пука, ходих на хотел от страх- телевизора пука, преместих се лри наш роднина- пак така. От делно получих анемия, запек,болки в стомаха, сърцето ми и белите дробове, никога не съм бил толкова болен и те моля за помоща ти!

 26. Здравейте ,въпросът ми е имам ли направена магия на себе си и на семейството ми,със свекърва ми не се разбираме от дълго време,все се чудя какво и липсва,до нас живее една жена която се занимава с магии и други пидобни неща ,страхувам се да е би ре двете да са направили нещо,понеже аз не се разбирам с нея и с въпросната жена се сдърпахме с въпроси ,обидих я за миналото й ,съжалявам за което не е важно муналото,важно е какъв е животът ти сега и дали си добър човек .. Осъзнах това с времето …Моля ви отговорете му бързо и с решение по въпроса ако има проблем …Благодаря ви…

 27. Скъпа Евилина миналата година ви писах нещата около мен не са се променили лутам се в един такъв кръг от който няма излизане моля за помощ всичко е с краката нагоре все още много обичам съпруга си макар и вече разделени вече не ми посяга но нещата не вървят не мога да се застоя на дадена работа повече от месец все нещо става и оставам без работа и без пари сега даже не мога да си намеря друга работа макар че съм си оставила кординатите на няколко места имам четери деца даже те охладняха от мен тъй като те са за момента при баща си за да мога аз да работя на морето да набавям средства защото искат да ми приберат децата в социални домове за перод от три години засега почти успявахме да го избегнем това настаняване но без работа просто не ми се мисли родена съм на 04.02.1975 г.а съпругът ми на 27.07.1967г.и при него нещата не са в ред избухлив е не може да спи трупат му лъжливи дела и всичко това е да разтурят семейството и да ни отнемат децата не знам на кой толкова пречим съмняваме се в най близките моята майка тъй като от самото начало на връзката ни и брака ни мойте родители са против моя съпруг заради него се отказаха от всякакви контакти с мен дори от свойте внуци не признават и не ги виждат незнам вече какво да правя с живота си искам си семйството

  • Мила Нина!
   Вие сте ми писали и аз съм ви отговорила.
   Това не означава ,че сте ми клиентка. Аз работя с хората с много проблеми като вашите по много месеци. Аз даже не се сещам за вас мила Нина. Простете ми за това. В пощата ми ежедневно ми пишат десетки хора. Само една част от тях започват да работят с мен. Заедно с тях, започвайки корекциите с моите ритуали ПРАВИМ ЧУДЕСА. Вие обаче не сте работила с мен и нямате основание да ми търсите сметка защо не са се променили нещата при вас. Няма начин да се променят, след като не сте си мръднала пръста за това. Вземете решение за себе си да промените нещата около вас и ви обещавам,че ще успеем да ги променим с общи усилия.
   Евина

 28. Мила Еви…имам ли направеа магия в семейството..??.Всичко вьрви наопаки…Родена сьм на 08.08.89 а мьжь ми на 12.01.88…Благодаря ти!

 29. Добре ще е да разбера и каква е цената на развалянето на магията ако имам такава.

 30. zdraveite Evina predi dve godini po4ina deteto mi mojete li da mi kajete ne6to kazaxa mi 4e deteto mi e ymrialo no kak za6to i do den dne6en neznam tazi godina pravix opit invitro no se okaza neyspe6en ako opitam vtori pat 6te bade li yspe6en 6te imam li dete da si varna pone malko ot 6tastieto koeto imax. Blagodaria

 31. Моля ви за помощ. Скоро ми предстои брак с човек, който ненавиждам, който ме отвръщава и всеки ден се караме, но не знам защо не мога да си тръгна от него.Опитвала съм се, но безуспешно. Дали имам направена магия

 32. искам да ви попитам да ли наистина имам направена магия на семейството ми и как да я разваля че да си върна отново семейството много ви моля имам нужда от помощ

 33. Намерих яйце,,,,две яйца,едното строшено,другото,явно кухо,но полузаровено в една саксия в двора ,,,,,трябвали да се притеснявам и какво да направя? Имам съмнение,че целия ми съсипан живот ,и живота на децата ми е от енергийна намеса и то не само от
  сега

 34. и,да продължа ,като съседка тази жена е идвала у нас под различни съмнителни предлози….,тогава дори чувствах напрежение и в къщти,това се случи преди 2 години,но това отшумя…,сега като колежка ми създава напрежение,и след като се опитвам да я игнорирам,аз не съм зависима от нея на работа,което е много добре,но ми е странно,че двама човека,от които тя е зависима,защтото й помагат,ги нахъсва срещу нашата групичка,а,те се поддават,странно ми е,как така ,може да ги омотава….,има нещто в нея…,

 35. Има една възраста жена-63 годишна,която умее да омотава почти всички,като съседки-не общуваме,но сме и колежки,на работа поне три пъти ми е повлияла,но след време се усещам,и то главно гневът й е насочен най-вече срещу един колега ,а,и към всички….,т.с.всеки трябва да я слуша,да й помага,тя трудно се справя с работата.Преди ми влияеше,макар,че бях сигурна в себе си,четох материал за черната магия и отдавна спрях да я гледам в очите,че даже вече напълно я игнорирам и се чувствам по-добре.Възможно ли е да имам магия от нея или просто се явава „като лош човек“

 36. Неми върви в нищо и в семейството. Разведена от години.почина кученцето ми и приятелят ми,в период на 6 месеца. Чуствам се отпаднала, депресирана,болна.нищо неме радва нищо неме вълнува. Синът ми имам чуството че ни ненавижда мен и баба си. Моля, кажете какво да направя. Много щесе зарадвам да получа отговор от вас .

 37. направена ми е магия от едни хора мога ли да им го върна и аз имам и снимката им

 38. iskam da znam moeto semeistvo ima li magiq ili imam samo az za6toto naposledak ne6to finansovo ne ni varvi i az ne se 4yvstvax dobre darja se obiknoveno dobre s xorata no te se darjat s men negativno 6te moje li da mi pomognete

 39. ne razbrax otgovora vi v moeto se izvinqvam : „Каквато и магия да се направи ,това което искате , но не е дадено НИКОГА няма да стане.“ dala sum vsi4ko ot sebe si za da potrugnat ne6tata no qvno toi se kolebae o6t i izliza s opravdanieto 4e za momenta iska da e samo

  • Каквато и магия да се направи ,това което искате , но не е дадено НИКОГА няма да стане.

 40. Здравейте г-жо Евелина Лютова! От известно време имам много проблеми и в личния си живот и в работата, моля Ви да ми отговорите свързано ли е това снякаква магия, която има върху мен или просто е временно явление?

  • Мила Цветанка , отговарям лично на имейла посочен в сайта на главната страница в ляво . Там ще намерите изискванията за данните ,които са необходими за точен отговор. https://dalgoletie.com/
   Евелина Лютова

  • Здравейте мила Росица! Моля вижте на главната страница в ляво е описано какво е необходимо за точен отговор и изпратете информацията на имейла посочен там. https://dalgoletie.com/
   Евелина Лютова

 41. molate da mi odgovorish na vaprosa ima edna jena na ime rosica me oplu pred horata ii se razdelihme no az mnogo ga obicham shte se saberem li ot novo kak shte mi prodlji jivota za napred molate ako mojesh odgovorimi

  • Здравейте мила Миглена! Моля вижте на главната страница в ляво е описано какво е необходимо за точен отговор и изпратете информацията на имейла посочен там. https://dalgoletie.com/
   Евелина Лютова

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.