Обичам те, Божествена Еви!

Еви теб обичам най-много искам да те прегърна силно ти си моето съкровище. Подкрепяш ме в трудните моменти на вътрешна борба със злото и в щастливите моменти си щастлива с мен . Обичам те Божествена Еви . Ти си пратеник на Господ.  Преди изпитвах щастие просто ей така , а сега мога и да обичам ей така . Едно Огромно БЛАГОДАРЯ.

Благодаря, Евина, за всичко, което през годините си направила за мен, всички пъти, когато си познавала действителната ситуация в момента, когато си ми помагала да се измъкна от най-страшни положения, които са ме връхлитали.

Виждането ти в бъдещето е №1, аз съм обикаляла при кого ли не, никой не може да познава толкова и да знае какво има да се случи и непременно ще се случи! Откакто се консултирам с теб, ми върви в живота, изкарвам пари, имам спътник или половинка, с когото споделяме най-вече радостите. Нямам изобщо никакви думи, с които да мога да ти се отблагодаря поне малко. Това, Еви, което си правила и правиш за мен, е неоценимо.

И болестите ми останаха в далечното минало, радвам се на хубаво и прекрасно здраве, имам благополучие, имам мир в душата си и съм ок. Ти си велика, обичам те и ти благодаря!

Жана Маринова Перник

 

 

688 коментара по “Обичам те, Божествена Еви!

 1. Здравейте, казвам си Димитринка. От 2006 г. Живея в някакъв кошмар,тогава мъжът ми се пропи, започна да играе комар, в последствие се разболя от депресия и миналото лято почина на 39г. Не е необходимо да обяснявам как съм изгледала детето си с трудности и т.н. Миналата зима намерих вкъщи зад един шкаф, в една салфетка обвита сол и някаква трева и я изхвърлих в тоалетната. Свекърва ми не ме харесва и се занимава с магии, тя самата ме е заплашвала. От известно време имам здравословни проблеми, един сред друг никнат като гъби.😞
  И сега след като прочетох статията за вас, Бих искала да получа отгэвэр имам ли матия, да ми дадете съвет и помощ! Благодаря ви предварително!

 2. Здравей Ева,
  Дъщеря ми М В Х, родена на 21.04.1990 и приятелят й Т Т П- роден на 7.05.1991 ще станат ли семейство?

  • За отговор на този въпрос са ми необходими повече данни и определено това правя на лична среща или разговор по телефона. Моля опишете проблема тук в този и-мейл : info@dalgoletie.com като лично писмо и когато съм на линия ще отговоря.

 3. Здравейте как мога да разбера има ли външна намеса в семейството ми има човек който подозирам понеже се случват недопустими неща които мисля че имайки предвид миналото не са нормални 21.06.1987 ми е р.д. Може ли телефон за връзка

 4. Моля за помощ ако е възможно казвам се Радостин искам да знам дали ми е направена магия мъчи ме страхова параноя от месеци

 5. Добро утро имам една молба може ли да се провери дали имам направена магия от много време ме мъчи страх

 6. Здравейте?От доста време не се чувствам добре.сънят ми е разбит разсеяна съм и чувствам депресия.мокя да ми помогнете!

 7. Имам ли направена магия за любов и разваляне на семейството? Благодаря за отговора.

 8. Здравейте Евелина,имам проблеми от вякакво естество бихте ли ми казала дали могат да бъдат разрешени?

 9. Здравейте,обръщам се към Вас с огромна молба за помощ!12г. живея с един човек на семейни начала,разбираме се само с поглед,харесваме еднакви неща,просто прекрасен живот,за който всеки може да завиди.Нооо едно недуразумение,една моя глупава пастъпка,която не споделих с него ни раздели и вече няколко месеца живеем отделно.И двамата страдаме еднакво…Аз му обясних няколко пъти ситуацията,но той е категоричен,а в същото време постоянно ми прави някакви проверки.Моля Ви,помогнете ми да си го върна,моля Ви!

 10. Здравейте.Ще ви опиша моят проблем.Харесвам много един мъж-непрекъснато мисля за него. Той е идвал на работата ми 2 пъти. Аз също съм ходила на неговата работа няколко пъти. Аз мисля че той проявяваше интерес към мен известно време, но от няколко седмици спря да общува с мен. Ще може ли да ми кажете защо стана така-ако има друга жена в живота му аз ще го разбера-може ли да ми кажете дали има такава? Аз ще престана да мисля за него ако това е причината да не ми се обажда.И ако може да ми отговорите ще срещна ли нова любов – кога и след колко време? Моля ви кажете ми-аз съм на 48 години и малко се тревожа че ще остана без партньор в живота.

  • Мога да ви помогна. Необходимо е да се запозная със случай от бллизо и да се направи ясновидство. Ако желаетете лична среща или разговор по телефона. Моля опишете проблема тук в този и-мейл : info@dalgoletie.com като лично писмо и когато съм на линия ще отговоря.

 11. здравеите изкам да попитам има ли някаква вьншна намеса в нищо не ми вьрви .може ли да ми помогнете 22 06 78 г

 12. ШЕСТ ГОДИНИ ИМАХ ВРЪЗКА С МЪЖ,НО ОТ ТОВА ЛЯТО НЕЩО ИЛИ ПО ТОЧНО ОТКОГАТО ПОИСКАХ ДАДЕНИТЕ МУ ПАРИ ОТ МЕН НЕЩАТА ТРЪГНАХА В ПОСОКА РАЗДЕЛЯНЕ.НАМЕРИ СИ НОВА ПРИЯТЕЛКА .СПОРЕД МЕН ТОЙ ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ МЕ ПОЛЗВАЛ КАТО БАНКОМАТ.ИНТЕРЕСУВА МЕ ЩЕ МИ БЪДАТ ЛИ ВЪРНАТИ ПАРИТЕ И ПОНЕ МАЛКО БЛАГОДАРНОСТ.

 13. Искам да попитам,аз и Митко ще бъдем ли зайдно

 14. Здравейте, Евелина! Искам да попитам дали ще продължа връзката си с човека, когото обичам? Последният път ми каза, че трябва да знам само това ,че ме обича ,но оттогава не ми е писал? Какво ще се случи между нас?

  • Зоя, мога да работя с вас и да дам точен отговор на вашите въпроси на база вашите данни. Ако желаете да ви помогна опишете проблема тук в този и-мейл : info@dalgoletie.com като лично писмо и когато съм на линия ще отговоря.

 15. Здравейте искам да попитам за мен Д 13.09.1992 и моят приятел имаме ли направена магия. От доста време на него нему върви в нищо. Б23.09.1991

 16. Имам ли направена магия,всичко около мен се обърна,към лошо,моля те помогни ми.

 17. Здравейте!Имам нужда от помоща ви!Незнам какво да правя!Накратко ще опиша ситуацията си!Имам връзка с един мъж-който ми е и колега.Всичко започна миналата година на коледният ни банкет.Оттогава и двамата имаме чувства-и двамата сме семейни,имаме деца,но всеки откри в другият това ,което му е липсвало в семейството.Много се обичаме.И двамата ни изгониха от сем.ни в началото на септември,но жена му се занимава постоянно с правене на мръсни неща.Като ги направи,постоянно все нещо се случва-тя малко е злобарка и то голяма.Беше го изгонила в началото на февруари,като мръсно коте на улицата.Слез 3 месеца с направата на “ хубави магии“ ,той се върна,после пак го изгони.Решихме,че ще живеем заедно.Като ме изгониха и мене,като се върнах от почивка,той беше единственият човек,който ме прибра под покрива на родителите си на село.Живеехме си супер с неговите родители,докато не отидох на погребението на свекъра си и всичко се обърка.Бяхме си наели даже квартира,живяхме и в един момент тази госпожа,почна много да му пише по вайбъра и всичко се промени отново.И двамата продължаваме да се обичаме ,тръпката която имаме един към друг си остава,но на моменти се случват страни неща-в поведението и държанието му към мене.Сам си признава ,че ме обича и че иска да живее с мене,да си имаме наше детенце,а в същото време тя почва да го прикотква,да се върне и почва да не му дава детето и т.н.
  Моля,наистина имаме нужда от помоща ви.Имали начин да направим,така,че да сме заедно.За да сме щастливи.Неслучайно,идват подходящите хора в живота ни.Всеки има нужда,от любов,от доброта и от започването на ново начало,след като досега това не е намерено в семейството.
  Благодаря ,мисля,че ще ни помогнете колкото се може по-бързо,докато не е станало късно.Май,в момента пак има направено нещо лошо.Пращам ви данните ни-Пламена Христова Илиева 30.10.1978
  Иво Красимиров Петков 18.02.1976
  Ще може ли да ми пишете,какво ще ми струва всичко.
  Благодаря,още веднъж за помоща !Знам,че ще направите,каквото трябва за да сме щастливи и двамата.
  Хубав ден!!

 18. Женен сам от 8 години но от няколко месеца жена ми започна да ме отбягва и да се даржи студено с мен. Какво може да се направи да ме за обича като преди

 19. Здравейте всички!
  Аз съм Богомила, понастоящем живея в Белоградчик, България. От 16г съм вдовица с две деца и трябваше да се справям сама с положението. Бях заседнала във финансова ситуация през октомври миналата година трябваше да рефинансирам и да си платя сметките. Опитах да търся заеми от различни заемни фирми, както частни, така и корпоративни, но никога с успех и повечето банки отказаха кредита ми. Обърнах се към Евелина, за да видя от къде идват нещата. Тя видя тежкото ми положение и се съгласи да ми помогне. Дори в началото си пращах на части ритуалите, които ми направи. Радвам се че реших да го напарвя това за мен, защото днес съм собственик на бизнес и децата ми се справят добре в момента. Те работят в семейната фирма и сме задружни и финансово задоволени. Кредита още го връщам, но приходите ми са 8 пъти по-високи от средната работна заплата. Ако искате можете да се свържете с мен и с удоволствие ще ви разкажа. Може да пишете на bogiannaloan@gmail.com Сега съм толкова щастлива и реших да уведомя хората ЗА ЧУДЕСАТА , които прави Еевлина с хората. Бъди благословена Еви!
  Благодаря!
  Богомила

  • Има направена магия и трябва да се развали .Специализирала съм се точно в тези ваши проблеми да разрешавам. Моля изпратете лично писмо тук: info@dalgoletie.com

  • Наблюдават се мощни негативни въздействия, които ви блокират личният живот . Специализирала съм се точно в тези ваши проблеми да разрешавам. Моля изпратете лично писмо тук: info@dalgoletie.com

  • Не Ви върви в личен план , защото имате заключен късмет и други негативни блокажи. Специализирала съм се точно в тези ваши проблеми да разрешавам. Моля изпратете лично писмо тук: info@dalgoletie.com

  • Никой не може да помогне на приятел , ако той сам не реши да му се помогне. Нека той да прочете статиите в сайта ми и да ми се обади . Специализирала съм се точно в тези ваши проблеми да разрешавам. Моля изпратете лично писмо тук: info@dalgoletie.com

 20. Имам ли направена магия,на мен или на някой от семейството,и ако има как да я разваля?

 21. Здравейте!
  Бих искала да разбера дали според Вас има магия, направена от човек ,на детето ми, тъй като се разделихме с бащата преди година, детето нямаше много голямо привързане тогава към него, а сега когато го види е като залепена .Детето е на 6 г.Искам да узная дали има магия и за някой от нас?

 22. Здравейте от дълго време се опитвам да се свържа с вас но неуспявам.интересуваме дали може дами помогнете и на мен.дали мие направено магия

  • Който се е опитвал наистина, е стигал до мен. Който пише фалшиви мейли , моя отговор ми се връща като недоставена поща. Това е истината. Освен това аз имам телефон. Който им се е обадил е стигал до мен. Така че, ще ви помоля да бъдете настоятелен и ще ме откриете.Моля изпратете лично писмо тук: info@dalgoletie.com

 23. Здравейте,Еви! Напоследък съм много разсеяна и бързо се измарям.Това пречи и на работата си.Ще се промени ли с времето това?

 24. Здравейте,Еви?Въпросът ми е дали ще имам добри новини от голямата си дъщеря?

 25. Здравейте! Харесвам много един мъж-а и той ме харесва. Предстои ми среща с него.Срещали сме се с него няколко пъти! Въпросът ми е ще имам ли интимна среща с него? Направете каквото мислите че трябва да направите за да се задълбочи връзката ни!

 26. З дравейри Евелина,
  Обръщам се към вас с надежда ,че може да ни помогнете.Проблемът е моят син. от няколко години страда от психично разстройство ,наричано от лекарите паник атака, която му пречи да диша,да мисли и се чувства дискомфортно.Опитвам
  се да разбера причината и как може да се преодолее.
  Благодаря ви.

 27. Имаме ли направена магия в семейството ми.Мъжа ми иска да се разделим ,заради друга жена,с която поддържа вече връзка,1 година.Не ме обичал повече! Ще се разделим ли?Магия или съдба?

  • Да , има. Необходима е спешна намеса за неутрализиране. Потърсете ме на телефона. Имате отговор и на личният си мейл.

 28. Здравейте,искам да разбера да ли ми е направено черна магия! 30.07.1988.

 29. Здравейте Евелина!
  Моят случай e следният:
  Омъжена съм в чужбина за чужденец( доста по възрастен, аз съм му втора жена), връзка имаме от 2007 и вече две деца на 3 и 6 години.
  Последните години от брака като семейство с две мални деца ние се отдалечихме един от друг, а аз направо загубих интерес към мъжа ми.
  И ето че точно сега ми се случи да срещна друг мъж, много неочаквано, но аз имах усещането, че нещо такова ще ми случи.

  Тази среща ме промени, за мен е съдбоносна среща, сякаш така е писано да бъде.
  Влюбихме се лудо един в друг като тинейджъри.
  В момента поддържаме връзка само чрез Интернет и мога да кажа, че направо умираме един за друг от момента в който се видехме.
  Сега актуално мисля за развод, но мъжа ми абсолютно е против, като се има предвид двете ни малки деца. Тоест от негова гледна точка мисия невъзможна. Да си тръгна с децата за България е също много рисковано, защото ще излезе че отвличам децата и те ще бъдат върнати обратно на бащата с полиция.
  Положението е нетърпимо за мен. Не спя с мъжа ми от много време (спиме в отделни стаи даже преди второто дете да се роди), а сега дори ме отвръщава.
  Мъжа ми иска близост, аз обаче не знам докога ще имам подходящи извинения.
  Преди известно време обсъждахме варианти да се разделиме и сложиме край на тази агония, но от няколко дни насам се държи като хамелеон сякаш нищо не сме си казали и между нас всичко е наред. Актуално не знае, че аз съм влюбена в друг. Обмислям обаче да му кажа като не издържа на напрежението.
  Моля за съвет!
  Благодаря Ви предварително!

  • Когато има мощни негативни въздействия, наистина цялото семейство се чувства зле. Докато мислите дали да потърсите помощ е възможно да стане непоправимото.

  • Вероятно има причина, за да не ви върви в нищо. Аз правя с моите клиенти консултация и установявам защо се получава така. Моля изпратете лично писмо тук: info@dalgoletie.com

  • На тези въпроси Станислава отговарям на личен разговор в офиса или по телефона. Ако желаете е необходимо да запишете час. Моля изпратете лично писмо тук: info@dalgoletie.com

 30. Влошаване на здравословното състояние, прекъсване на естествения приток на парични средства, напрежение, грешки, ,раздразнителност, натрапчиви мисли,… Как да преодолея това?

  • Всеки, който ме е помолил в подобна ситуация на вашата , помагам. Ако желаете и на Вас да помогна, е необходимо да се свържете с мен НА МЕЙЛА , за да уточним начина на нашата работа.

 31. Здравейте казвам се Ивелина Иванова на 22г. След завършването на 12 ти клас кандидатствах в медицински университет специалност медицинска сестра тъй като това ми е мечта бях много амбицирана и щастлива,мина първия семестър добре ,но втория по трудно заради един изпит повторих 1ви курс,преминах във 2ри курс изкарах семестъра взех си всичките изпити започна летния семестър но аз бях много депресирана, тъжна,нямах контакт с колегите не общувах с никого,бях отчаяна, неуверена чувствах се сама и един ден взех решение което беше не аз няма да се справя НАПУСКАМ университета така и стана точно преди изпитите аз просто прекъснах и се прибрах у нас.Имам право да се върна в университета другата година февруари месец и точно това ми е въпроса ако се върна ще успея ли да завърша и да се дипломирам . И си мислех някаква магия да не би да ми е направена на мен или на семейството ми понеже забелязах страни неща в себе си в настроението ми и емоциите и това решение с прекъсването всякаш нещо ме караше да го направя на сила а след това много съжалявах и още съжалявам .. и всичко ми е объркано. Много .

 32. здравейте имах връзка с жена 5 години всичко беше ок от 1 година страни от мен разбрах появил се е друг но не прекъсва с мен искам да си я върна

 33. Здравейте! Как мога да се свържа с вас и по какъв начин практикувате? Каква е цената и възможно ли е да говорим по телефон? Благодаря, ще очаквам вашия отговор

 34. Прочетох цялата ви статия и видях, че сте подробно запозната с любовните ритуали. Видях и, че сте против този тип магии, но наистина се нуждая от човек, който да се занимава с това и да изпълнява любовни ритуали, молбата ми е, ако вие не се занимавате изобщо с това да ме свържете с ваш доверен колега, който го прави. Търся от доста време насам и вече съм отчаяна. Благодаря Ви предварително!

 35. Здравейте Еви,

  Току що Ви изпратих два имейла (втория с контакти за връзка).
  Към списъка със симптоми, които изложих в графата „от винаги“ – цял живот – ще добавя и постоянен стрес.

  Ще се радвам да се чуем и видим.
  Благодаря и лека вечер!

 36. Искам да знам защо майка ми и баща ми се разделиха, баща ми започна да пие и е без работа, баба ми и дядо ми от страна на баща ми само страдат и братовчедка ми нелини и създава само главоболия.

 37. Скъпа Еми аз ви писах и не знам какво стана с отговор ви аз съм Валентин разведохме се със съпругата и сега не знам какво ще правя бих искал да попитам дали може да ми помогнете да си върна семейство от сърце го желая

 38. Здравейте искам да ви попитам ще срещна ли сродна душа и ще създам ли семейство? Постоянно съм сам,и това много ми тежи. Благодаря ви!

 39. Здравейте! Синът ми има здравословен проблем. Иска да работи в Германия. Притеснява го езиковата бариера и липсата на опит. Можете ли да помогнете?

 40. Здавеите Ева не зная към кого да се обърна имам проблем раздоедох се със моята съпруга но много искам да си върна семеиството как може да стане това може ли да ми помогнете през сълзи на очи ви пиша

  • Човек трябва да действа и да прави това, което иска. Дали ще стане е въпрос на вяра и действия в определената посока. Имам много случаи като вашия. Дали ще ви помогна – зависи единствено от вашето намерение и действия в тази посока.

 41. Имаме ли направена магия аз и мъжът с който живея на семейни начала Емил Александров роден на 20 04 1985 аз съм родена на 28 08 1972

 42. Имам проблеми с краката и коленете болят ме доста и раширени вени вече се появяват а и късмета ми го няма въобще неми върви много само в кредити съм ако може да ми помогните ще ви бъда много благодарен

  • Често магия може да провали живота във финансово и здравословно отношение човека. Необходимо е да се направи консултация.

 43. Здравейте,
  Четох много за вас.
  Аз имам проблем със сина си Михаил, пие от 16 годишен, мъча се да му помогна да спре, но това не се получава. На много места ходих, много пари похарчих за нищо, резултат няма. А сега когато нямам пари ми става още по тежко и мъчно. Михаил е роден на 26.10.1979 година.Ако имате желание моля да ми помогнете.
  Благодаря!

  • Помощ не се дава чрез коментар под някоя статия. Ако желаете професионална помощ е необходимо да ме потърсите лично.

 44. Искам да попитам има ли магия в къщи и в къщите на децата ми. Нещо не върви

 45. Здравейте, имам чувството че съм обречена да бъда сама, въпроса ми е ще срещна ли скоро любовта и можете ли да ми помогнете?

 46. Имам ли направена магия от някого, защото подозирам, че има някакво негативно въздействие?

 47. Искам да бъда с човека и той май също иска да е с мен но се чуди има ли как да го привлека някак си към себе си и ако да как найстина го обичам адски много и искам да бъда с него

 48. Здравейте Ева
  Може ли да ми кажете да ли сме съвместими за ангажирана връзка с Николай Цоков Цоков 07.03.1970
  СТЕЛА ЦАНКОВА ВЛАДИМИРОВА 06.04.1966

 49. НА МЕН ( АЗ СЪМ НА 93 Г. ) И НА СИНЪТ МИ ( НА 59 Г. ) , ОТ НЯКОЛКО ГОДИНИ ВСИЧКО НИ ВЪРВИ НАЗАД ( ТОЙ СЕ РАЗБОЛЯ ОТ ЦИРОЗА И Т. НАТАТЪК ). МАГИЯ ЛИ Е ?!?

  • Възможно е да е магия, но аз на изуст не говоря. С когото съм работила винаги има резултати.

 50. iskam da popitam kakvo da napravq za dase razdelq s majatmi iskam razvod no toi see vmanie4il po men i ne me puska imam 4ustvoto 4e otka4a sas vseki izminal den i me hva6ta strah

 51. Здравейте,преди една година всичко си вървеше добре,докато завиждащ мъж не пожела жена ми и направи магия за да я открадне,ние живеехме в Англия ,търсих какви ли не хора,даже нигерийски шаман който ми взе около 1300 паунда и все нещо измисля,каза че е направена много силна дяволска магия като вуду ,за да я накара да ме намрази и да отиде при него,имате ли решение на това ?

 52. Моля ,
  Напишете ми дали има направена магия на някой от семейството ми , тъй като от 3 години съпругът ми не работи , започна да пие и се разболя и от диабет .

 53. здравей от извесно време се чувствам много странно не помня нищо всичко мие нереално

 54. Здравейте, бих искала да знам дали имам направена магия, която освен в отношенията се проявява и здравословно.

 55. Izkam da se konsoltiram s vas obicham edno momche naistina mnogo ….. No toi ne izpitva nishto kum men … Izkam da sum s nego no neznam dali da my napravq magiq molq vi pomognete mi. ….. Moje da se svurjete s men na nomer 0896194061 😉

  • Теди, аз нямам практика да търся моите клиенти. Не ме търсят. Консултацията може да напарвим на телефона.
   Моля изпратете лично писмо тук: info@dalgoletie.com

 56. Здравейте от известно време не се чувствам добре не ми върви в нищо. Искам да разбера какво ми има благодаря ви предварително

 57. Здравейте, имам приятел от 6 год. имаме връзка, но той не предприема действия да живеем заедно, постоянно казва скоро ще е. Въпросът ми е имам ли бъдеще с този мъж, ще бъдем ли семейство, дори и без брак?

  • Понякога това „скоро“ никога не идва. За да разбера дали имате съвлестимост е необходимо да говорим лично по този въпрос. Моля изпратете лично писмо тук: info@dalgoletie.com

  • Отнесете се сериозно към проблема . Здравето на детето е много важно и не търпи отлагане.

 58. Здравейте. Пиша тук, защото вече съм във пълна безизходица и наистина не знам какво да направя. Не знам дали имам направена магия това вие ще решите…
  Преди около две години или са вече 3. Погледнах един мъж право в очите и замръзнах, сякаш нещо ме прободе в сърцето. Той както се смееше замръзна, и двамата не помръднахме около минута. Така започна всичко. Започнахме да се виждаме сами, тайно и с часове разговаряхме, само и единствено това. И три години това правим. Имали сме близки моменти, но съвестта ми не позволява нищо повече от това да го погаля или прегърна. Осъзнах, че изпитвам към този мъж такава чиста и истинска любов което е невероятно, че може да съществува. И тук идва момента да спомена, че съм уж щастливо женена с две деца. Той е женен с едно дете, но не живее със жена си. Съюзът ни е невъзможен. Но искам да ви кажа, че такива страдания и такава борба на душата с разума никога не съм изпитвала. Старая се да не го виждам, но не мога да спра да мисля за него. Всеки божи ден, щом си помисля за него ме обзема чувство на невероятна радост, щастие което усещам в дълбините на своето тяло, след което мисълта, че никога няма да сме заедно ме разтърсва. В буквалния смисъл ми се къса сърцето и започва истеричният плач. Не мога да заспивам вечер, не мога да ставам сутрин , не мога да се храня, не мога да се съсредоточат в нищо, не съм на себе си, не мога да преценя кое е редно или не. Само знам,че това повече не може да продължава трябва да се измъкна от това. Знам, че мога да бъда с него, но цената която трябва да платя е неопределена.Не знам Вие, дали може да ми помогнете… Аз просто не знам какво да направя, разума или сърцето? Парите или живота? Любовта или семейството????….

  • Изключително труден казус. Надявам се да помогна както и при другите ми клиенти. Потърсете ме ако желаете.

 59. Здравейте, искам да попитам има ли чужда намеса на енергия или дори повече в семейството ми или в семейството на мъжа ми защото от 5 години насам нещата са повече от лоши. Преди да се сгодим живота ни беше много щастлив,задоволителен и без напрежение сега е обратното,проблеми с нервите с бременност с щастие с жажда за живот и т.н. Моля помогнете ни благодаря Ви .

 60. Здравей Евелина! Казвам се Сашка днес се опитах да се свържа със вас по телефона но никой не ми вдигна това ли е телефонът 0896090850?искам да разговарям със вас защото не е за писане- отнася се за личният ми живот.С поздрави

  • Да мила Сашка , човек трябва да чете , че съм зает човек и трябва пак и пак да ме търси. Освен това има и часова зона, в която да ме търсите. Опитайте пак .

 61. Искам да благодаря на Еви,че преди 12 години благодарение на нея си намерих работа,която ми допада и да и кажа,че се чувствам отлично.Има ли нещо,което трябва да ме притеснява в близко бъдеще спрямо семейството?

 62. Zdraveite.na 38 godini sam.ot okolo 10 i poveche godini poluchih nqkakvi tikove na chelust,sqkash postoqnno imam nesto v ustata.mislq sledstvie na vmeshatelstvo ili magiq.kazvam se Bianka Genova.mojete li da pomognete?

 63. Здравейте…казвам се Снежанка Рашкова Денева и съм родена на 27.11.1951г..Имам ли направена магия…Доста странни неща ми се случват в личният ми живот ! Ще бъда благодарна от сърце!

  • По- добре приятел , отколкото враг. Ако исакте да стане нещо повече от това, е необходимо да се напарви нещо по въпроса . Ако желаете да ви помогна е необходимо да ме потърсите по телефона.

 64. Христос Воскресе ! Госпожо Лютова, на моя син има направена магия и аз съм в изключително затруднено положение моля помогнете ми искам да се свържа с вас да ми дадете съвет какво да направя. Благодаря Ви!

 65. Здравейте Евелина! Синът ми има направена магия и съм изключително притеснена моля много ви моля помогнете ми!И
  ма проблеми с алкохола и това не е същият човек който беше, не е същото дете което той е съвсем различен всичко в него се промени просто не знам какво се случва с него моля помогнете ми! положението в момента и самоконтрол и ако не намеря начин просто нещата са изключително драматични!

  • Неприятно е да те изостави любим човек. Ако исакте да го върнете ми се обадете по телефона.

  • Хората, които имат магия постоянно се чувстват зле. Понякога това се отразява и на друго в живота.

 66. Здравейте искам да знам дали имам нещо наоравено илияна методиева илиева 9306131155 .
  Това са имената и егн ми имам дете на 6 и мъж всичко се обръща на долу с главата с него нямаше за какво да се скарааме а сега караници обиди ужас безпаричие

  • Ако желаете контакт с мене е просто необходимо да вземете телефона и да наберете номера.

 67. Здравейте Еви пиша ви за 3 ти път можете ли да ми помогнете, синът ми се казва Стефан, роден е на 18.10.1999г.това дете откакто се е родило върви само назад и сега е много нервен и гневен постоянно агресивно настроен към семейството си и е мазохист спрямо себе си т.е не се приема ако ме разбирате и сега вече има и психични проблеми!Ако не можете да ми помогнете пишете ми!

  • Мария , и 100 пъти да пишете, магия не се разваля като пишете под статиите. Има телефон , на който ще се уточним какво д а правим.

 68. Здравейте на този светъл празник! Имам проблем със синът ми. От две години е разделен от жена си и не може да вижда детето си, започна да пие, понякога и без да е пил, когато се ядоса изпада в състояние на дрогиран. За една година има работени само 2-3 месеца. Куче го хапа, крак си счупи, херния оперира, полиневропатия лекува. По принцип през лятото работи в ресторант- лятна градина – т.е. само когато е хубаво времето. Цял месец чакаха да се стопли и днес като отишли да го вземат той пак неадекватен, а аз бях при него половин час преди това, беше само ядосан, но не и неадекватен. Преди две седмици тръгнах при магистър психо терапевт да му лее куршум, но върху дреха. Трябва още един път, но това ще се случи след 10-на дни, а през това време може да загуби работата си. Възможна ли е някаква намеса от ваша страна и какво ще ми струва това?

  • Ами когато ми се обадихте по телефона и ми говорехте врели некипели и не пожелахте да дойдете , за да решим проблемите сега си ходете където знаете.

 69. Здравейте синът ми има психични проблеми можете ли да му помогнете, ще загубя единственото си дете!

  • Често магията причинява проблеми със звравето на хората. Чакайте още малко и пишете още под статиите и не си мърдайте пръста и ще стане това, от което се страхувате.

 70. Здравейте искъм да знам дали има направена магия на мен и моето семейство. Мъжът ми рязко си променя отношението към мен без причина.

  • На личен разговор ще споделите своите данни, които сте скрили и завоалерате тук по обясними причини и ще ви отговоря с точност.

 71. Здравейте от няколко седмици насам всичко върви наопаки и дори аз се чувствам различно. Отпаднала съм нямам желание за нищо , не нещото което вече ме накара да се притестня е , че днес прибирайки се вкъщи(живея в къща) пред входната си врата намерих безглавено птиче. Стреснах се дали това може да е някакъв знак за магия . Благодаря ви…

 72. Здравейте, Евелина,
  Случайно открих страницата Ви и не се поколебах да Ви пиша.Причините да се обърна към Вас са, че в живота ми настъпи пълен хаос както в личен така и в здравословен аспект и търся начин да се измъкна от този така тежък период.
  Името ми е Зорница и съм родена на 06.09.1975г. Не съм сигурна дали това е достатъчно…
  Човекът с който имах много нежна и същевременно силна и страстна връзка внезапно се оттегли от мен. Това се случва в момент, в които имах най-силна нужда от него-без обяснение, без отговор. Името му е Георги -08.08.1967г.
  Не знам какво и защо се случва, но се чувствам безкрайно самотна и объркана.
  Моля, помогнете ми!
  С уважение Зонрица

 73. Здравейте!От около 1 месец се чувствам много зле, чувствам постоянен страх, не мога да спя нормално будя се много често, искам да съм сама и нещата които са ми доставяли удоволствие сега вече не ми..Имам приятел, който много обичам и всичко между нас е прекрасно, но нещо ме отдръпва от него все повече и повече. Боря се все още, но не знам до кога.. Не знам какво да правя вече. Ще се радвам на отговор, благодаря предварително!

  • Мога да помогна. Ако желаете , можете да позвъните на телефоните в сайта. Спазвайте часовата зона за звънене.

 74. Здравей искам да знам имам ли направена магия Снежинка Бързева 12/12/1984

 75. Живота ми е ад , незнам какво се случва семейстото.ми се разпадна децата ми са срещу мен а мъжън ми се пропи . Превърна се в звяр и настрои децата ми сре ще мен , живее постят но в напрежение и страх .Това за мен не е нормално усещам страшен негативизъм.

 76. Здравейте Ева!Казвам се Венцислава.Родена съм на 21.10.1975г.Не се чувствам добре.Имам ли направена магия?

 77. Здравейте,
  ще премине ли връзката ни с Илиян в семейство и ще имаме ли дете.
  Благодаря Ви!

 78. Здравейте.искам да попитам имам ли магия.диана иванова куртев 11.07.1987г.благодаря предварително

 79. Има направена магия в семейството ми?Венцислава .21.10
  .1975г

 80. Здравейте,

  Имаме съмнение че на моя мъж му е направена много лоша магия.
  Можем ли да проверим при Вас и ако да къде се намирате за да си запишем час.

  Благодаря предварително.

 81. Има ли магия в семейството ми или най-вече на детето ми!

 82. От много време не мога да спя. В колкото и да легна в 3 00 часа се събуждам. На моменти гласът ми изтънява, или изчезва. Всеки който ме види в лицето ми казва, че имам много жесток вид / страховит/.Лесна умора. По ноктите от няколко месеца се появиха бледи петна. Като вървя мусколите на краката са изтръпнали и ме болят. На два пъти влизах за последните шест месеца. И двата пъти писаха панкреатит с неизяснен характер. Колегите ми ме избягват, като изолиран съм. Просто незнам какво става с мен. Моля кажете ми!

  • Много сериозни смптоми са това, показващи сериозни енергийни проблеми. Моля потърсете ме скъпи Горин .

 83. Здравейте! От доста време имам проблеми с ъс съпруга ми.Хващам го,че ме лъже.Среща се с жена доста по млада от него.Моля ви за помощ.

  • Мила Ваня, проблема е сериозен и е необходимо да се поработи колкото може по-бързо докато не е станало прекалено късно.

  • За точен отговр е необходимо данните надвата ви. Позвънете на телефоните в сайта ми.

 84. Скъпа Еви можеш ли да ми кажеш кога или след колко време ще срещна момчето което да ме обича и цени и да е истински влюбено в мен да е с мен въпреки недостатъците ми и да е готово на всичко за мен

  • Мога да кажа каквото искате. Обадете се за да настлочим ден и час за лична или виртуална среща за тази услуга, която искате от мен. Телефоните са в сайта.

 85. Здравейте,мисля че ми е заключен късметът,все немога да се свъртя с пари,живея на квартира,кредит имам,разходи много,ученик имам.Никакво развитие имам чувството че нямам късмет.Отговорете ми моля ви.

  • Абсолютно възможно е да имате заключен късмет. Това го установявам при личен контакт в офиса или разговор по телефона. Моля изпратете лично писмо тук: info@dalgoletie.com

  • Абсолютно възможно е да имате магия. Това го установявам при личен контакт в офиса или разговор по телефона. Щастливите числа не са за тотото и се дават само лично .

 86. Преди година мъжът ми поиска да се разделим, защото се влюби и сега живее с друга. Преживявам го много тежко. Искам да знам имам ли магия или заключен късмет.

  • Да Жанета, мога да кажа дали имате магия или заключен късмет. За целта е необходимо да се видим или поне да говорим по телефона. Моля изпратете лично писмо тук: info@dalgoletie.com

 87. От години не ми върви в нищо и с никой.Не мога да си намеря работа,затворена съм по-цял ден в дома си и се измъчвам,с мъжът ми все се караме и даже смятаме да се разведем ?Ходя по-лекари,като мисля,че проблема е за лекар,всички изследвания,снимки са изцяло без какъвто и да здравословен проблем. Постоянно ме боли глава,лошо ми е,отпаднало ми е,нямам сили,а съм млада.Как мислите,имам ли някаква магия или негативна,отрицателна енергия направена от някой ? Може ли да кажете от кой ?

  • Да П.Д, мога да кажа дали имате магия и от кого. За целта е необходимо да се видим или поне да говорим по телефона. Моля изпратете лично писмо тук: info@dalgoletie.com

  • Силвия, за да се гледа за синът ви е необходимо да се обадите лично. В сайта има телефон за връзка и часови пояс удобен за разговори.

 88. Здравейте искам да попитам дали имаме магия или нещо подобно. Постоянно се караме с мъжът ми ревнуваме много без причина той си мисли че имаме магия и че някой посттоянно ни прави магии Р. Ж. 05.09.92 и П А. 19.07.84г.

  • Права се да подозирате нещо подобно. Моля обадете ми се на посочения в сайта телефон възможно най- скоро.

 89. Моля за помощ
  Да се провери сина ми има ли негативна енергия насочена от вън

  • Роси, насрочете лична среща . Донесете снимки и данни на синът Ви и ще напарвим каквото трябва. Телефона е в сайта. Побързайте.

 90. От известно време имам много проблеми както здравословни така и други. Имам ли направено нещо

  • Когато човек има насочени към него негативни въздействия получава нарушено здраве , късмет и други проблеми. Необходимо е чрез вашите данни да се направи проверка. Запишете си час за консултация. Телефона е в сайта.

 91. Здравейте, може ли да ми кажете има ли направена магия на свекърва ми Юксел Алиева 19.07.1960г.моля ви да ми помогнете.☺

  • Запишете час за прием . Донесете снимки и данни и ще направя проверката. Телефона ще намерите в сайта.

 92. Здравейте казвам се Алина родена съм на 1 юли 1995г. Незнам моето магия ли е или съм за психолог преди няколко дни почувствах страх от смъртта постоянно си внушат че ще умра притеснявам се изпадам в неубясними ситуации сядам започвам да се клатя и да плача .Опитвам се да не мисля за това но е по силно от мен постоянно усещат м тъга в себеси усештане за смърт нямам никакъв късмет страх е постоянно изследвания си правя проверявам в интернета симптоми на най различни болести и си внушавам че съм хванала една от тези болести и че ще умра паникьосвам се спирани въздуха сърцето ми прескача отрових се от лекарства незнам какво е това но много съм притеснена . Преди време пак бях така бях се побъркала заведоха е на оджа и след време се оправих но сега пак започна когато настъпи вечерта тъгата и мъката в мен се засилват . Живея с моя приятел съмнявам се че маика му може да ми е направила нещо неиска ДАсме заедно незнам ще се побъркам моля ви помогнете ми .

  • Състоянието Ви както ми го описвате е в следствие на негативна енергийна атака. Положението е наистина сериозно. Побързайте с решанането на проблема. Телефона е в сайта ми.

 93. Да Стела, възможно е да има или няма магия. За целта влизам в енергийния канал на човека и виждам. Тогава давам отговор.

 94. Липсата на енергия възможно да е от много неща. Трябва да се напарви преглед . Ако желаете моля да ми се обадите на посочения в сайта телефон.

 95. От една година насам не сме заедно със момичето което до преди това беше лудо влюбена във мен както и аз във нея но от една година насам аз не спирам да мисля за нея а тя не иска да сме заедно можеш ли да ми помогнеш

  • Мога да помогна във вашия случай. Ако желаете , ми се обадете по телефона , написан в сайта.

 96. Здравейте , г-жо Лютова ,
  Казвам се Маргарита , бих искала да знам , дали ми е направена магия за болест .
  От известно време нямам сила , имам болки в мускулите и се чувствам много уморена .
  Бихте ли ми препоръчали някакъв ритуал , който да ми помогне .
  Моля , за по-бърз отговор .
  Благодаря предварително .

  • За зравето е необходмо бързо да ми позвъните и да се уточним къде ще се видим. Телефона е в сайта.

 97. Здравейте,
  Искам да разбера дали имам магия. От известно време имам проблем с памета, испокарах се с доста от колегите за много кратко време, с шефът ми за един ден не бях на работа и на следващият вече отношенията му бяха съвсем други към мен.Аз бях с много уважение на работното място но след този ден вече бях на дъното.От тогава започнаха всички проблеми.Аз се казвам Галя Христова Цанова 07.10.1981 год. Благодаря предварително!

  • Сложен казус имате мила Галя. Позвънете ми на телефона и ще ви дам съвет. Има го в сайта.

  • Ще помоля за личен разговор, на който ще вляза във вашия енергиен канал и ще проверя дали имате магия.

 98. Здравейте Евелина . Впечатлена съм от статията ви. Знам че моя „най-добра“ приятелка натвори много лошотия и разби семейството ми ,и се надявам да си плати,а моето семейство (съпругът ми) по-бързо да си върне предишния човек в себе си . Дали има начин да разбера какво се случва между нас в този момент ?

  • Мила Матия, необходимо е да се побърза , за да не стане невъзвратимо късно. Има шансове.

 99. Има ли в семейството ми направена магия,защото нещо не ни върви.

  • Понякога не върви, защото е такъв периода. За да проверя дали имате негативни въздейстивия, трябва да вида звездният ви код. Тази информация ще споделите на телефона обявен в сайта.

 100. Здравейте Евелина, може ли да ми кажете ще имам ли семейство и дете ?
  Имам връзка в момента, с този мъж имам ли бъдеще?
  Започнах нов бизнес, ще бъде ли успешен

  Благодаря ви

 101. Здравейте г-жо Лютова казвам се Ангел с съпругата ми имаме 28 години брак , от известо време имаме скандали дори тя поиска да се разделим . Направихме компромис и се събрахме отново и няколко месеца по късно преди два дни категорично поиска да се разделим за винаги . Съпругата ми се казва Албена . Какво е полужението при нас , има ли магия и могат ли да се управят нещата за да сме отново заедно . Благодаря предварително .

  • Необходими са ми данни , за да вляза във вашия енергиен канал. Обадете се по телефона и ще сподеря това с вас.

 102. az i moqta liubima umame magiq i se razdelih me kakvo da napravq da se saberem sega e dori sreshtu men i me e namrazila una treti chovek jena koiqto se e namerila zaedno sas maikai koqto dori iska da se ojeni za moqta liubima s tcel zabogatqvane

  • Аз съм зает човек и работя с много хора. Не седя непрекъснато в интернет , за да следя кой кога написал нещо. Простете, но затова съм оставила телефони завръзка. Все пак работя с хора. Ще се радвам де позвъните.

 103. Започна се от началото на годината, но от септември месец а абсолютен кошмар: трябваше да разглобя пода на зимната градина поради непоносима миризма, намерихме умрял,заклещен,огромен плъх,в същата седмица част от труп от птица се появи в градината и после се заредиха: счупи се непоправимо много скъп доста нов хладилник,последван от печката, пералнята,парното,мой кътник се разпадна на части и то не по време на хранене,невероятни яростни скандали и раздяла с партниора ми без да могат да се посочат причини,изчезна светената вода от затворена бутилка,затрупване с финансови задължения и разходи,тази нощ се прибрах с пътна помощ,нелепо спукване на гума и повреда на джанта,чувам шумове на присъствие в дома си,когато няма никой друг освен мен.При близки приятели се заредиха неволи по същото време от здравословен и финансов характер. ПОМОЩ!

 104. Моля да ми бъде отговорено защо много често от вкъщи изчезват различни вещи.Например миналият месец изчезна една лъжичка за кафе която не можах да я намеря след като се върнах от Нощна смяна и използвах лъжичката за да разбъркам кафето си и след това имах излизане от жилището след като се върнах лъжичката я нямаше. След това когато бях нощна смяна в работата ми бях взел една служебна магнитна карта която отваря определени врати и я бях оставил върху едно бюро отидох до тоалетната като в фоайето дето е бюрото нямаше никой тази карта изчезна. След това аз започнах да я търся и мигновено се появи че е паднала на земята до бюрото но няколко секунди преди това нямаше нищо там на земята. Просто бях много учуден. Днес 03.12.2018г изчезна и една ножичка за поостригване която се използваше и пак безследно изгубена. Можете ли да ми кажете дали има направена Магия или някой просто се опитва да прави нещо срещу мен.

 105. Здравей Людмила ще се радвам да ми помогнеш. От няколко месеца живея с приятелят ми но в последно време той сякъш ме избягва. Аз много го обичам и искам да се боря за връзката ни. Има ли варянт да ме обича както преди. Другият ми проблем е че не знам поради каква причина но не успявам да забременея какво мога да направя и има ли магия която да ми помогне за това. Благодаря.

  • Здравейте Елизабета! Аз съм Евелина. Вероятно Людмила е някъде в сруг сайт. Моля потърсете я.

 106. Здравейте Ева! Пише ви Добрина.Разговаряхме по телефона и трябваше да изпратя определената сума може ли да ми напишете данните за да направя превода. Благодаря

  • С дама с такова име Добрина Костикова не съм разговаряла. А и с всеки, с когото разговарям знае какво да прави или къде да дойде.

 107. Здравейте чета и се питам… толкова народ кой ги прави всички тия неща
  Та въпросът ми е.след кавга прекратихме 4 год връзка ..и жената не пожела да сме заедно … и изведнъж след дни се пренесе при друг и през цялото време уж нямаше магии а ощена другия ден яйце иориз и захр пид вратата ми и парче метал
  Та нямам обяснение кво стана но оттогава все по зле и я мисля .
  Та има ли нещо… по мен от нея
  По мен от други да съм зле
  По неяда я разделят от мен
  И нещо от новия да я привлече
  И ако няма що така я усещам.
  Благодаря ..ви
  Вече го играх с пишман магове .. и пари икво ли не но по злестават в мислите ми нещата а и съм на мнение че я усещам и там не е добре но на инат…или от друго
  Много страстна бе връзката ни
  Така започна
  Така я уби…
  Но тваусещане че тя не иска да е там..и я усещам че е напрегната не ме напуска…и вече си искам живота и мислите
  Ако имате някакъв съвет
  Благодаря
  Освен всичко ме завлече и материално като моите блага и пари икола предостави на другия който засега есамо мполза от нея ..а там няма да е тя дълго крие го а с мен манифестираше
  Благодаря..и моля за съвет…

  • Здравейте Станимир! Ходил сте при пишман магове. Защо мислите , че аз ще ви помогна? Тръгвате предубеден към моята работа и искате отговори и резултати. Започвам работа само с хора, които са убедени в моите способности и добри резултати. Този, който не вярва- не е моя клиент. Който иска ми се обажда по телефона и следва моите съвети. Тогава се случват нещата. Съжалявам за лошият ви живот. Възможно е да Ви помогна, но това не става само с коментари под някоя статия. Необходими са действия. Ако желаете аз да съм доктора на вашата душа е необходимо да ме намерите по телефона. Има го в сайта на много места.

 108. Здравейте.Имам връзка от разстояние с мъж с инициали Т.Т.-07,10,1978 г,когото обичам .Може ли да ми кажете какво е бъдещето ми с него и дали изпитва някакви чувства към мен или само ме използва.Преди 2-3 мес.имаше сериозен проблем/по моя вина/ между нас,което ни отдалечи един от друг.Какво да очаквам….

 109. Здравейте имам финансови проблеми ,много зле са нещата вече съм на предела на силите си ,искам да питам скоро ще се решат ли проблемите ми .Искам да питам за този амулет ,колко струва .

 110. Здр Евелина проблема ми е че от 8 години сам болна главата все ме боли нервина сам страх имам с хора не опщувам каде ли не ходих по дохтори и все ми казват ми това е от нерви очаина сам много незнам вече кода правя имам ли магия
  Искам да знам и какво да правя
  Родена сам 5.11.1971 г
  Благодаря ви много

 111. Здравейте! През последните няколко месеци имам проблем със сина ми, който е на 19 години. Промяната в поведението му е неузнаваема, от кротко и възпитано момче стана раздразнителен и по никак начин не може да се говори с него. Има връзка с момиче, опасявам се да не са му направили магия!

 112. Здравейте.Може ли да ми кажете дали ще се възтановя скоро в здрвословен план,и ма ли магия в семейството ми.Казвам се Венцислава и съм родена на 21.10 .1975г.

 113. Здравейте.В последната една година всичко при мен върви само назад. Страхотни финансови проблеми се появиха,последните месеци се задълбочиха, въпреки че вече работя на три места.Влоши ми се здравето,уредите в къщи започнаха да се повреждат един през друг.Не успявам да създам нито една нормална връзка с мъж.Всички,които ми обещаха подкрепа и помощ, общо взето само лъгаха.Вече наистина не знам какво да мисля,освен че имам направена магия.Дали е така?04.02.1982 г

 114. Имам любовен въпрос. От четири години се срещам с мъж на когото много държа, но от известно време той се отдалечи, за да помисли, имал семейни драми и т.н. Усещам, че и той държи на мен, но не мога да разбера какво се случва в главата му. Въпросът ми е- какво ще се случи между нас, ще бъдем ли в крайна сметка заедно и какво да направя за да го привлека отново?

  • Сложна любовна връзка имате. Той е женен. Вие какво правите в такава връзка?
   Всичко Свише се връща. Лошото е, че при вас има предишни негативни въздействия, които ви причиняват дискомфорт в живота.

 115. Здравейте,
  Каква е цената на ритуал за привличане на определен човек. В началото имаше химия, но аз провалих нещата. Искам просто отново да привлека вниманието му, но в никакъв случай изкуствена кукла на конци, влюбена в мен. Моля помогнете ми.Това възможно ли е?

 116. Здравейте! Имам връзка с мъж Димитър 01.07.1970 вече около година, на приливи и отливи сме, той много бавно взема решения. Интересува ме има ли бъдеще връзката ни и мога ли да разчитам на този мъж за съвместно съжителство и по-сериозно обвързване?

  • Необходимо е с ваше позволение да вляза в енергийният ви канал и да проверя . Обадете се ако желаете.

 117. Здравейте,казвам се МИГЛЕНА ИВАНОВА АНТОВА родена на 26.11.1970 г. в град София.Имам чувството че нещо тегне над мен и съпругът ми Борис Иванов Антов.Имаме големи финансови проблеми,който не знам как вече да разреша.Започнах да се чувствам не добре,нямам никакво желание за нищо.Просто имам чувството че съм един жив труп.Има ли изгледи това да се оправи,имам ли магия и ако да от кого.Благодаря предварително.

  • Обадете ми се възможно най-бързо по телефона , за да се уточним кога ще бъда в София , за да се видим. Положението ви е спешно. Не отлагайте !

  • Ние сме съвременни хора и можете да си направите лесен тест за бременност. Ако ми зададете въпроса: защо не мога да забремения ?- тогава ще ви отговоря. Моля ако имате интерес , обадете ми се на телефоните написани в сайта , за да уточним кога и къде да се видим или да говорим по телефона.

 118. Здравейте Родена съм 6.11.1978г Имам чувството че имам направена магия

 119. Здравейте,г-жа Евина искам да ви попитам какво ще се случи с мен в бъдеще в работата ми от една година съм в фирма на позиция която ми харесва.Шефа който държи фирмата не е лош човек.Но прекия ми ръководител в отдела се държи отвратително заедно спколежката ми с която работя.Той постоянно толерира нея постоянно се тя работи по добре а тя от своя страна постоянно се е отпуски все е компенсации или болнични.А аз постоянно съм там.От др страна мисля да кандидатсвамдо година за да мога да се развивам и да намеря по добро място но пак в тази сфера.А нз дали ще се реализирам защото съм на 36 и нз ако меприемат ще мога ли да се справя като тръгна на лекции как ще се отнасят в работата ми ще мога ли или ще им преча и има ли смисъл да уча или даэси устройвам лшчния живот. И за един човек искам да попитам той е наэ46 роден е на 28.07 а аз на 19.04 и мн го харесвам но той е разведен с две дъщери а аз не съм се омъжвала и нямам деца виждахме се няколко пъти но той сега нещо не се е обаждал доста време всичко ли е свършило с него или има шанс да се случат нещата.Благодаря ви предварително.

 120. Здравейте. Казвам се Лидия Николова.Имам дъщеря, която е на 33 г.и до сега не е омъжена. Притеснявам се да има направена магия?

 121. Здравейте 🙂 казвам се Ренгенар Гюлова Асенова . Искам да ви кажа че говорих с един ходжа и той ми каза че имам направена магия и много се притесних наистина . Чета в интернет за Вас и се надявам да ми помогнете . Въпроса ми е : дали наистина имам направена магия и от кого е направена и за какво? Родена съм 19.10.1991год . Ще съм Ви благодарна ако ми отговорите

  • Ренгенар, ако желаете да научите тази информация е необходимо да дайдете лично или да ми се обадите по телефона.

 122. Здравеите,казвам се Ва…..Имам проблем с приятеля ми,тои се отдрапна от мен-бил празен,така ми каза.Неговите данни са Ев….Моля за савет

 123. Здравейте, на 56 години съм, сирак от 30 , с два провалени брака, 3 деца и живот в адски проблеми : скарах се с дъщеря си, затънах в дългове, защото 20 годишния ми втори брак бе само консумация без пари в къщи и бях принудена да взимам от лихварите, сега съм с куп запори, съдебни или не искове, парите не стигат, две от децата се опитват да учат при адски лишения и работа без пари ! живот под наем, защото ме излъгаха да вложа пари в измислена кауза…какво е всичко това и до кога …работя отговорна работа, пазя задника на мафиоти и заплати няма или те когато решат….
  Магия има ли и от кого ? Пояснете ми ще има ли край всичко това ?
  В очакване съм

  • Здравейте, мила Мария! Има проблеми от създадени преди това негативни събития от други хора. Да животът Ви е ад, меко казано. Хубавото е , че може да ре промени всочко, стига само да желаете и започнете да вървите с определени действия към тази промяна. Нали не мислите, че с много въпроси в едно писмо и отговор, ще се размаха магичесата пръчка и хоп магията – изчезнала. Интелигентен човек сте и ще намерите начин да промените ситуацията с мен или с някого другиго.

 124. Здравейте Маг Ева!

  Как да разбера колко чиста е енергията ми?
  Знам че съществуват енергопоказетели, от къде бих могъл да си закупя?
  Ако не мога да си закупя, можете ли Вие да измерите чистотата на енергията ми?
  Искам да знам дали ще ми се случват хубави неща.

 125. Samo se karame s priqtelq mi,nishto ne vurvi,nemojem da postihnem konsensus I uspokoenie ot 2 god.veche. Prosto nqmame nishto obshto na nikoe nivo..

 126. Здравейте вие лекувате ли стрес и някой състояния държащи се на стреса благодаря за вашия отговор и можете да ми гледате за мен и защо не мога да си намеря точната половинка за мен в живота.

 127. Здравейте. Казвам се Анна. Имам голям проблем. Със съпруга ми имаме малък ресторант в центъра на града където живеем, но в момента не работи поради ред причини. Вчера пред заведението съпругът ми намерил две снимки на умрели жени, а на гърба им имало изписани някакви знаци. Много съм притеснена, дали това е някаква магия или нещо такова. Не е за първи път да намираме такива неща. Моля посъветвайте ме какво да правя? Ако ви трябва допълнителна информация пишете ми !
  Благодаря

  • Здравейте, Анна! Моля обадете ми се възможно най- бързо , за да видя по- отблизо проблема. Така както го описвате накратко е много лошо положението. Възможно е обаче да е така.

  • Здравейте , на този въпрос нека поговорим на лична среща или разговор. В сайта има такива за връзка с мен.

 128. казвам се стефка дел4ева давранска ще се върне ли при мен димитър христов ще имаме ли отново вразка

 129. Виолета Николова Александрова, рожденна дата 02.12.1978г., имам ли направена магия? Благодаря

 130. Страхувам се, че имам направена магия, можете ли да ми помогнете? Благодаря

 131. Zdr.az i moeto semeistvo jiveem v 4ujbina ve4e 5 godini robotim no pariteni vse ne mojem da spestim dali moje dani kajete kakvo ni pre4i na kasmeta blagodarim predvaritelno

 132. Здравейте г-жо Лютова,интересуваме дали имам направена магия?

  • Правя специално изследване на база данните на човека и се установява дали има или няма негативно въздействие.

 133. Интересува ме каква същност ме атакува постоянно,няма сваляне

 134. Пише ви Петко Илиев Петков 47 год 5 маи 1971 телец пенсионер по болест епилепсия не пия лекарства защото все нямам пари играя на Евро шанс и националната лотария но не печеля ништо аз и жена ми сме на семеини начела без брак моля ви помогнете ми поне с малко да имам някъкъв шанс за успех на залагане на хазартни игри пишете ми на petkoilievpetkov3310@gmail.com

  • Петко, заключването ви е да не постъпват въобще пари при вас . Колкото и да играете тото, никога няма да спечелите. Отблокирването го правя по друг начин .Ако желаете, ми се обаедете и ще ви дам съвет.

 135. Казвам се Мария 260883. Интересувам се кога ще срещна правилният мъж за мен и да се оженим. Истински го желая. Благодаря за отговора .

  • Който търси, намира. Помогнала съм на много хора да го намерят. При вас е необходима помощ. Позвънете ми , за да ви дам насока.

 136. Здравейте,
  първия ми съпруг ме изостави с дете , десет години по-късно и втория с дете , а бях всеотдайна съпруга! Сега съм при родителите ми сама , безработна с две деца , а имам две висши ! С каквото и да се захвана не ми върви. Постоянно съм много уморена, мрачна и без желание да правя каквото и да било! С нарушен сън, безпокойство ! Нормално ли е това повтаряне при съпрузите ми и двамата заминаха за чужбина и си изоставиха децата , намерили други жени ! Имам ли заключен късмет, магия ? Ще имам ли работа , добър човек до себе си и нормален сън някога ?!

  • Имате много повече негативи отколкото предполагате само – заключен късмет. Наложителна е промяна при вас. Позвънете ми по телефона.

 137. Здравейте,имам страх от излизане на вън който се появи от скоро.По принцип получавам паник атаки,но до преди 1-2 месеца нямах проблем с излизането от дома.Интересувам се дали се налага леене нанкоршум или нещо за прогонване на този страх.По-точно ме притеснява това че като изляза ще ми стане нещо,мога да припадна и тнт. Очаквам отговор,благодаря предварително.

  • Освен леене на куршум е необходимо и друго още да се направи. Ще го споделя с вас, когато ми се обадите по телефона.

 138. Здравейте,от няколко месеца изпитвам силна страст към един мъж.Ще имам ли сериозна връзка с него?Ако не ще намеря ли вътрешно спокойствие без него?

 139. Здравейте казвам се Ралица родена 6.12.1986 година.Моля ви кажете ми имам ли магия?

  • Добрия човек често страда от негативните въздействия на другите. Обадете се да дам указания за корекции.

 140. Здравейте, работя по цял ден, всеки божи ден, но съм на прага на мизерията. Гледам си детето сама и не мога да и купя бикини от левчето даже. Вече нямам представа какво да правя, банки ме осъдиха и запорираха сметките ми и потъва все повече

  • Често зад такова финансово състояние се крие мощна магия за фалит. Обадете ми се по най- бързия начин, ако искате да се спасите.

 141. Здравейте.
  От 2 год,съм без работа.
  Имам семейни проблеми и проблеми с дъщеря ми
  Чакам помощ

 142. Здравейте,Евина!
  Моля да ми отговорите на следните въпроси, които ме интересуват.
  1. От какво е починала мама – болест (каква) или магия (от кого)?
  2. Причината за промяната и развалянето на отношенията между мен и мъжът, с когото живеех на семейни начала и от когото имам син?
  3. Ще намалеят ли проблемите ни, ще престана ли да върша глупости?

  Благодаря Ви предварително!

  С уважение: Диана Латевас

  • Въпросите ви са свързани с данни от ваша страна и дълъг разговор. Позвънете ми за да се уточним на лична среща или на разговор по телефона ще направим тази консултация.

 143. Здравейте,с годеника ми имаме опасения за направена му магия!

  • Абсолютво възможно е . Необходимо е да се провери. Позвънете и ще направя тази проверка.

 144. ВЕРОЯТНО ДА, ВЕРОЯТНО НЕ. НЕОБХОДИМИ СА МИ ДАННИ. АКО СТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ, ЗВЪННЕТЕ НАПОСОЧЕНИЯ ТЕЛЕФОН В САЙТА. АКО СТЕ В ЧУЖБИНА В МОМЕНТА ЗВЪННЕТЕ НА ПОСОЧЕНИЯ ТЕЛЕФОН ЗА БЪЛГАРИ В ЧУЖБИНА. ЛЕСНО И БЪРЗО Е.

 145. Здравейте Ивелина, Животът ми е пълна каша.Живот изпълнен с много страдания ,мъка и скръб.Имам чувството ,Че над семейството ми тежи голямо проклятие.Загубих всички любими хора за мен,останах млада вдовица,до всичко което се докосна ,увяхна.Затънах в кредити,отидох в чужбина и пак не можах да изкарам пари,а сега на всичкото отгоре и дъщеричката ми се разболя.Спря да се храни и отключи постепенно второстепенна анорексия……….няма вече накъде,не виждам светлина в тунела.
  Няма край на мъките,само тя ми остана,никой друг си нямам. МОЛЯ ТЕ ,ПОМОГНИ

  • Светлина има, мила Райна. Важното е да я видите. Мога да помогна . Позвънете ми , за да ви кажа как да стане това.

  • Здрваейте Петя, на този въпрос мога да отговоря със сигурност. Моля позвънете на съответния телефон , за да споделите своите данни на личен разговор.

  • Абсолюто е възможно да имат такива проблеми при вас. Моля обадете ми се по телефона , за да направя проверка.

  • Неприятно е да вижда човек , как младото поколение деградира. За да се провери дали има магия е необходимо да се видим или чуем по телефона и да напарви проверка на база вашите данни.

 146. Добър вечер! Аз се казвам Симона и съм от град Русе на 17 години! Значи ускам да попитам и най-вече да разбера дали върху мен има направена някаква магия! Моята история е следната! В края на миналата година се запознах със приятеля си! Той е на 27, а Аз на 17! Имахме много проблеми, Много пъти се опитаха да ни разделят, но аз все някак си намирах начин и се свързвах със него!!! Истината е че първоначално Ние гледахме как да си създаваме проблеми един на друг!!! Аз не мога да живея без него! Като цяло съм обсебена от това момче! Постоянно искам да съм с него, Когато Той заминава някъде Аз като цяло се променям! Ставам неспокойна, нервна, имам странни мисли, понякога дори за това, че не е до мен ме избива на плач!!! Моля ви искам да разбера дали имам направена магия!!! От този отговор зависи живота и бъдещето ми!!! Ако трябва да проведем разговор може да ми се обадите на този номер 0886248742-Симона Станчева

 147. Здравейте,искам да ви помоля за помощ!
  Преди един месец открих червен восък в една моя кутия с плат,извиках една съседка и тя каза че това е магия за любов.Аз имам съмнение че приятелката на синът ми го е направила.Те бяха тук преди една година,сигурна съм че е оттогава.
  Моля помогнете, как да я разваля?!

 148. Здравейте. Имам ли направена магия? Често получавам нервни шокове. Постоянно се чувствам подтисната, напрегната, изпитвам напрежение, апатия…..Изследванията са ми наред…. казвам се Мариела Сердарева, 16.09.1990г.

  • Говорихме по телефона , че положението ви е сериозно и трябва да вземете мерки. Не реагирате адекватно и ще имате още повече проблеми. Съжалявам. Помагам само на този, който ме помоли.

 149. Здравейте, преди няколко години имах спокоен и печеливш бизнес
  в две направления. Изведнъж и двата бизнеса се срутиха.
  Опитвам да изляза от това положение ,но не успявам.
  Като че ли имам магия .
  Поздрави, Димчо

 150. Здравейте!
  Защо не мога да живея с жената която обичам? Бог или съдба. Нали бог е любов. Ние се обичаме много но тя е стара мома и майка и командва. Молихме се на Бог и нищо. Като чели стана по-лошо. Не знам но съм разочарован от живота поради много причини, най-вече от лошотията на хората.

 151. Здравейте, пише Ви една отчаяна майка ,която вече 3 години се бори срещу “ нещо“ ,което не е очевидно по силите и. Името ми е Анелия, а въпросът ми е свързан със сина ми Ивайло, който живее с жена по-голяма от него с 22 години и който не желае да общува с никого от семейството ни.
  Ивайло е роден на 27 април, 1992 г. Моля Ви, кажете ми има ли направена магия?; той не е той, с напълно “ подменена“ самоличност.

 152. Здравейте аз съм от София казвам се Ели Владимирова и искам да знам моето бъдеще!

 153. Здравей, Ева! Проблемът е там, че с приятеля ми започнахме да се отдалечаваме. Семейството ми не го харесва много и затова си мисля, че негативната енергия идва от там и се отразява и върху нас. Той се опитва да постигне нещо, но все не се получава. Никога не ми е давал поводи да се съмнявам в него.

 154. Искам да попитам в семейството ми имали направена магия и най вече на майка ми защото е много зле!

 155. Здравейте, Евелина!Бих искала да знам имам ли направена магия?Благодаря предварително за отговора!

 156. Здравейте ! Имах връска с мъж цели 5 години .Искахме да се съберем но изведнъж се отдръпна от мен и се събра с жена с която го запознаха негови роднини . А казваше ме ме обича и че не може без мен . Какво се случи ? Защо постъпи така с мен ? Защо ме нарани ? В главата ми се въртят куп въпроси.

 157. Много е страшно,когато си отворен към хората , а те те заливат с магии – пожеламват ми всичко най-добри и ако се започне изпълнението на пожеланията съм /сме най-мразени, завиждат ни на минимални успехи и ни обсипват с черни предполагам магии – от определено време нищо не върви както бихме искали – правим всичко по каноните на доброто възпитание, но получаваме път към морално, материално и физическо унищожаване ….какво да правим , помогнете с нещо ….

  • Правилно мила Силва , страшно е . За жалост има такива хора. Ако желаете да ви помогна опишете проблема тук в този и-мейл : info@dalgoletie.com като лично писмо и когато съм на линия ще отговоря.

 158. Здравейте. Имам връзка с един мъж искахме да живеем заедно но нещо не се получава караме се сега вече мисля че има друга! Ще продължим ли заедно с него за напред или това ще е края????

  • ТрябВат ми имена и дати на раждане . Ако желаете да ви помогна опишете проблема тук в този и-мейл : info@dalgoletie.com като лично писмо и когато съм на линия ще отговоря.

 159. Здравейте,бихте ли ми казали дали има някаква чужда намеса в семейството ми?Всичко е наопаки,някакъв страшен хаос,всичко върви само назад,а мъжът ми не мога да го позная.

 160. Здравей те г-жо Лютова, моята молба към вас е. Имам ли направена маги.Няма я и мога ли да се отървя от нея.Проблемите ми започнаха преди 7 год. Имах хубаво и щастливо семейство.2 прекрасни дечица що годе нормален от към финанси живот.Но във един прекрасен ден приятелка на моята жена ми каза че тя се среща сдруг мъж и аз под въздействието на яроста болката от предателството я помолих да се изнесе от вкъщи.Следващите 7 год. ние непрекъснах ме нито брак нито любовта си нито нормалните съпружешки взаимноотношения.Само това че тя живееше при родителите си , аз моята къща. Няма дави отегчажам с много писане, но проблеми те започнаха на 7 май сутринта си бях във нас когато моята съпруга ми звънна по тел. ими каза че се развежда ме останах като гръмнат поисках някакво обеснение но тя не ми даде никакво , само че съм най-добрия мъж на света , иче ме обича но иска развод .И така до 22 06 когато подписахме развода , през този период ту плачеше и казва че хяма дасе развежда ме ту ме мразеше,междодругото винаги ми е казвала когато сме се карали че оставели ме аз ще умра от любов по нея, и наистена аз незнам къде се намирам само тя е пред очите ми нито деца нито работа нито нищо ме интерисува.В момента сме добри отношения и ми казва че ще ми не време и ще се оженим отново.Доколко то знам няма сексуална връзка но флиртува с някой ,малкия ми син успял да види неен чат.. Голимият ми син неиска дая вижда той е при мен а малкия бяга постоянно при нас.Моляви най сърдечно помогнете ми или да я забравя или да се съберем,а изабравих да спомена че е казала на детето че щеси направи детектор на лажата че не мие изневерявала никога. Роден съм на15.05.1970 тя на 21.02.1974

 161. Zdravei Evelina ka3vamse Dimitar Stoianov Stanev roden sam na 23/02/1975. iskam da popitam dali imam napravena magia.

 162. Здравейте,
  положението никак не е добре ,закъсах финансово,бизнеса е в застой всичко върви назад .Моля ви кажете какво се случва.

 163. Здравейте, казвам се Тихомир Тодоров Димитров. Роден съм на 29.03.1977г. Вторник 18.10ч. Миналата година имах много тежък развод. Крият ми дъщеря ми и ме разиграват въпреки че имам решение на СРС. Имаше посегателство срещу мен от страна на баща и. В пълна безизходица съм сам и без път. Искам да Емигрира но и там път не ми се отваря. Моля, кажете ми какво се случва и ми помогнете.

 164. Здравей Евелина,
  от известно време се случват разни негативни неща в живота ми и става все по-лошо, мисля си дали е от магия.

  Благодаря!

 165. Здравейте искам да попитам съвместими ли сме с човека който обичам, мога ли да очаквам сериозни намерения и отношение от него.Моите данни са Христина Х. ,а неговите Калоян С.

 166. Здравейте,в последно време от няколко месеца голям невървеж при мен и брат ми, непрекъснато ни се случват някакви гадни неща, почти ежеминутно!!! Майка ни почина на 09.04.2018 след адски мъки от тумор в мозъка, баща ни почина преди пет години отново с много мъки, родният ми баща почина когато бях на 16 години.
  Моля Ви да ни помогнете ако можете разбира се!

  Благодаря Ви

 167. Здравеите пише ви една много отчаяна жена със голям проблем,не мога да се доверя на многото гадателки които са в изобилие по разни саитове ,но вашата обява ми направи впечатление че не всичко се заплаща със пари ,ако можете да ми кажете нещо моляви направете го ,казвам се Мария рождена дата 14/04/1974 от София съм,ето и моя имеил:dymyva71@mail.bg.Предварително благодаря

 168. В рамките на месец и майка ми и съпруга ми се разболяха. Възможно ли е това да не е случайно?

 169. мъжа ми има друга жена,от както е с нея не се прибира,тормози мен не се интересува от детето,преди тя да се появи той много ни обичаше и държеше на нас,държанието му е странно мисля че онзи жена му е направила магия

 170. Изкам да попитам дали майка ми и баща ми нямат магия,защото при тях нищо не върви,караници и скандали

 171. Искам помощ,объркана сам,незнам какво да направя,как да помогна.

  • Често срещато явление в следствие на негативни въздействия човек да се чувства объркан. Обадете мви се на телефона и ще погледна.

 172. Здравейте може ли да ми обясните защо ме местят от едно място на друго на работата и не искам тази работа ще си намеря ли друга?

 173. Миглена Иванова Антова родена на 26.11.1970г. ще се оправят ли някога финансовите ми проблеми и кога,имам ли направена магия.

  • Да ще се поправи финасовото ви положение , когато се неутрализират негативите около вас. Обадете се на посочения телефон в сайта.

 174. Здравейте ,
  Бих искала да Ви попитам дали имам магия , тъй като от 1,5 години се опитвам
  да забременея ин витро с второ дете но досега резултат няма .
  И ако имам магия каква е и какво трябва да се направи и дали след това ще
  успея да забременея успешно и дали ще мога да го износя без проблеми и дали ще се роди детето живо и здраво тъй като съм на 45 години ?
  Предварително Ви благодаря за отговора !

 175. Здравейте.. От доста време мъжът ми ходи по Германия зада си купим къща но парите просто все едно изчезват не разбрахме просто каде заминаха десет бона детето постоянно боледува, мен пък все главата ме боли имам и киста на левия яйчник вообще несе пука проблемите се задълбочават в семейството баща ми ме гледа като чужд човек просто нени върви все по често попадам в стресови ситоаци рязко си променям характера, чудтвата, мисленето, начина на държание и все по често забравям.. Ще ви помоля за помощ ще сам ви много благодарна

 176. Здравейте мила Евелина искам да ви попитам дали имам направена магия.

 177. Какво става с семеиството ми?Не вари каквото и да е,имам ли магия – и 3 4овек(жена)-Кремена Георгиева Петрова-13.01.1980-хх011хх33614-Стамен петров петров 8.01.1977хх

 178. Здравейте, Маг Евелина, искам да знам дали съм под въздействието на черна магия. От известно време (близо година) всичко в живота ми тръгна надолу. Като започнем от личният план, в който връзката ми както и отношенията ми с доста приятели пропаднаха, и преминем към професионалният, където абсолютно нищо не върви и нещата отиват от зле към по-зле с всеки изминал ден, до такава степен че вече се чувствам в пълна безизходица и безнадеждност. Молбата ми към Вас е да узная дали съм под въздействието на някакво странично влияние или сам съм виновен за тези несполуки в живота си. Благодаря Ви предварително.

  Поздрави, Косьо

 179. Здравейте,
  имам спешна нужда от помощ, защото мисля че ми е направена магия, за да не съм щастлива в любовта, и да не ми върви изобщо, и да не мога да задържа до себе си никой. Финансово не съм добре и съм затънала страшно много в дългове и не знам какво да правя повече. Имам приятел в Афганистан и искаме да се съберем да живеем заедно, но постоянно нещо се обърква. Той се казва Франк и е американски гражданин. Много Ви моля помогнете ми, за да се оправят нещата и цял живот ще съм Ви благодарна за всичко.

 180. Казвам се Миглена Иванова Антова родена на 26.11.1970г.Ще се оправи ли някога финансовото ми положение.

  • Да. Когато се премахнат бариерите при вас, тогава ще дойде и фанансовото благополучие.

 181. Живея с мъж от 4 г.близо. Имаме дете на 2 г. От доста време не се разбира ме. Имам усещането че ме лъже постоянно. Вие какво виждате за тази връзка. Ако се вижда раздяла бих ли срещнала друг мъж които да ме прави истинска щастлива и обичана.

 182. Здравей мила Евина. Казвам се Зорница милчева панова а съпругът ми емилиян генадиев панов. От 15 г. сме заедно имаме 2 момчета.емилиян винаги е бил с други жени но се криеше а сега е с една от нашето село и не се крие нито от мен нито от децата и всяка нощ е с нея а казва че ме обича.не мога да го разбера.отслабнал е умислен и в погледа му се чете страх.има ли направена магия защото той се държи различно сякаш това е друг човек

 183. Здравейте,
  Каква квалификация да изкарам за да имам възможност да изкарвам повече пари и в каква сфера ще си сменя работата ?

 184. Здравейте Евелина, имам проблеми най вече със здравето,но също и в любовта и работата. Има ли негативна енергия срещу мен?

 185. Мирослава родена съм на 25.6.89 дали имам магия ?
  И приятелят ми Мехмет роден на 8.1.94 ще бъдем ли заедно ще се оженим ли ?

 186. Здравейте имах връзка 4-5 години с едно момче след това забременях ожених ме се роди ни се момиченце и пак се разделих ме караме се за най малкото и то постоянно даже и за тези 4-5 години постоянно се разделях ме и събирах ме мисля че имам или той има направена магия тези неща не са нормални да се сме заедно 2 месеца после да се разделим и пак да се съберем. Моля ви каже те ми да ли имаме направена магия или не? Благодаря !

 187. Искам да се свържа с г-а Лютова .
  Имам сериозен здравословен проблем свързан с майка ми .Жената е оперирана но нещата не вървят ,нужен ми е телефон на г-а Лютова и то спешно Моля, ако е възможна връзка с нея извън телевизионното предаване чрез личен телефон, ще ви бъда безкрайно благодарна.

 188. Искам да се свържа с г-а Лютова .
  Имам сериозен здравословен проблем свързан с майка ми .Жената е оперирана но нещата не вървят ,нужен ми е телефон на г-а Лютова и то спешно Моля, ако е възможна връзка с нея извън телевизионното предаване чрез личен телефон, ще ви бъда безкрайно благодарна.

 189. Zdraveite….Imam edno momiche na 15 meseca…..v nachaloto vsichko beshe mnogo dobre…vinagi na pregled doktorite kazvaxa che deteto mi SE razviva mnogo dobre i e napalno zdrava…edna nosht izvednaj poluchi pristap na epilepsiq …tq beshe pochti na 9 meseca i ot togava vsichko tragna nazad…..i sega stignaxme do izvoda che deteto mi moje da ima seriozni problemi v izrastvaneto….obache na men mi e mnogo trudno da go povqrvam zashtoto dosega deteto osven tova che izostana nazad si lichi savsem normalno…..osven tova sega Imame i mnogo finansovi problemi !!!!! Molq vi pomognete mi ako mojete !!!! Shte vi mnogo blagodarna !!!!!!

 190. Получих преди 2 години инсулт.При получаването не можех да ходя въобще и ми се блокира гълтането . Още се храня със стома в корема . Нямам оросяване на мозака и краѝниците и ходя трудно.Пия билки и правя всичко ново което разбера ,Вярвам в господ и се надявам да ми помогне .Роден съм на
  05.07.1961 година .Кажете ми ако обичате ще се оправи ли главата ми и ще ходя ли отново нормално .Ще се излекувам ли
  искам да знам .

 191. Здравейте Евина,пише ви Екатерина от гр.Лом. Много се притеснявам за здравословното състояние на съпруга ми. От известно време се намира под огромен стрес който влияе на психическото му състояние. Ежедневно поддържа връзка с лекар психиатър тъй като му е трудно на овладява стреса. Много неща прочетох за такова състояние като неговото за направена магия. Моля ви помогнете на семейството ми да разберем имаме ли направена такава. Много ви благодаря предварително.

 192. Здравейте от мен ! Преди известно време започнаха да ми изчезват разни неща от личното ми бельо.Не обърнах особено внимание ,но когато си направих снимка на гръбнака тъй като внезапно започна да ме боли и след това и появилият се гастрит,започнах да се замислям дали не ми е направена някаква магия.Не можаха да ми установят от какво получавам болки в кръста.За гастрита болките ми се появяват предимно към 18.00 ч.Пия сода за хляб с вода и горе долу ме отпуска.Изписаните хапчета не ми помагат.Моля ви ако имам направена магия кажете ми как да я изчистя и ако трябва да правя някакви ритуали съм готова.Благодаря ви за отделеното време.

  • Положението Ви е сериозно. Ако желаете да ви помогна опишете проблема тук в този и-мейл : info@dalgoletie.com като лично писмо и когато съм на линия ще отговоря.

 193. Мъжът ми има връзка с жена доста по млада от него. Постъпката му ме огорчи много и не искам да си го връщам обратно. Ще срещна ли и аз мъж с който да изживея щастливи моменти?

 194. Здравейте аз имам направена магия която никой досега не се е наел да развали а малкото които са се опитали твърдят че тази магия е трудна за разваляне. През 1995 година ноември месец станах през нощта за да приготвя мляко за бебето си. Тогава свекърва ми ме повика в стаята си и ме помоли да седна на нейното легло. С тайнствен глас ми каза да не се плаша. Стояхме в тъмното и тя ме накара да гледам към остъкления балкон където имахме една саксия с люти чушки които не бяхме разтребили от лятото. Когато часовника удари полунощ свекърва ми ме накара да гледам към саксията. Никога няма да забравя ужаса на тази нощ. От саксията започна да излиза пушек като кълба дим който започна да се оформя като череп. После черепът се завъртя и образа се смени появи се някакъв възрастен мъж който седеше на стол изви глава и ме погледна не го познавам. След това столът се завъртя и се яви образа на моя баща който тогава беше жив видях го да се смее сякаш се подиграваше на някого. После и неговия образ изчезна и от кълбата дим се образува образа на семейството ми на мен на тогавашния ми мъж и на едно дете което вървеше и на свекърва ми изведнъж както стояхме ни обхванаха пламъци и започнахме да горим. После пушекът пак се промени и се образува череп. Главата се завъртя на обратно и пушекът се разсея и изчезна все едно че нищо не е станало. Свекърва ми ме държеше за ръцете и без да говорим или да ме пита нещо просто каза този мъж на стола беше моя баща. Вкамених се от ужас. Значи и тя беше видяла същото. После тя през деня взела саксията и я засилила в морето но от тогава нещата в живота ми се промениха разведох се и в момента без причина бившия ми съпруг и син се заканват да ме убият съдят ме изнудват ме за пари. Много пъти съм искала да разбера каква е тази магия. Някой казва с мъртва вода е няма разваляне. Вие какво ще кажете каква е тази магия има ли надежда нещо да се направи. Моля пишете ми.

 195. Здравейте,
  Бих искала да знам дали имам заключен късмет, някаква магия от лоши и подобни негативни влияния върху мен. Имам работа, която е спокойна. Но от предишната ми имах много стресови ситуации. В материално отношение винаги нещата ми куцат.

 196. Здравейте! Мисля, че на мой приятел е направена магия, но той не вярва в тези неща. От няколко дни се държи точно наобратно както до сега. Прави точно обратното на това което е правил до сега. Съмнявам се в жената която живее при него. От 1999г. живеят разделени в една къща, но в отделни стаи като съквартиранти и не се понасят и постоянно се карат. Живеят така, защото я е хванал в изневяра. Сега е точно обратното. Има и други неща но незнам как да ги опиша. Мислеше да я напусне, защото тя продължава да изневерява. От вторник стана всичко наопъки. Хората с които той беше близък ги отблъсна и започна да вярва на лъжите и. Да аз и приятелите ни сме едни от потърпевшите. До вторник нито веднъж този мъж не излъга. От този ден започна да не казва изстината и да се държи много странно.Благодаря Ви за отделеното време. Притесняваме се за него, защото познаваме жената и знаем какво беше години наред и какво е сега. Всичко започна с това, че той стана по-добър и по-лъчезарен. През годините беше нараняван от нея и мислеше , че нищо не е постигнал в живота си и си го е опропастил, никой никога не беше се държал добре и мило с него. Тя не можа да приеме, че ще е щастлив и има добри и верни приятели, които го поощряват да бъде добър и да се радва на живота. Беше щастлив, а сега е нещастен и затворен в себе си. Ако може да му помогнете. Има ли начин да се разбере направена ли му е магия? Благодаря!

 197. Роден съм на 10.11. 1954 г.
  Всички мислят че ми върви но това не мисля че е точно така.
  Да, Създателя ми е дал твърде много за това което съм / човешко същество /.Съпругата ми констатира същото, заедно сме повече от 36 г. Само че аз смятам че ми е отнето материалното и любовта която ми се иска да бъде. Защо?
  Моля за някъкъв приемлив отговор. Благодаря.

 198. Здравейте, Госпожо Лютова
  Аз преди време ви зададох въпрос и вие ми казахте да се свържа с вас но мен ме беше страх да ви се обадя.Но отчаяно имам нужда от помощ но не знам откъде да започна а и малко ме ме е срам да споделя всичко а и след като го споделя бих разбрала ако ми откажете помощ.Просто бих искала да знам по какъв начин и къде мога да обясня проблема си за да видим може ли да се оправят нещата иимампли шанс да получа живота си обратно.

  • И какво искате от мен , че не разбрах? Да си пишем като тинейджърите ли? И ли се обаждате или не!

 199. Здравейте,имах връзка с момче близо три години.Много се обичахме, но неговото семейство не одобряват тази връзка, понеже аз съм разведена и имам дете, и съм с 10г. по голяма от него.Въпреки всичко ние много се обичаме, но преди 3 месеца той започна да се променя към мен.Мислих, че е временно, но преди няколко дни той сложи край на връзката.Казва, че ме обича, но и той не знае какво става с него.Аз се съмнявам, че майка му му прави нещо за да ме остави,мисля,че го храни с магия.Той замина за чужбина, аз също сега ще замина,но Моля Ви помогнете ми!

 200. Здравейте! Казвам се Ивайло. Роден съм на 12.11.1976г. Страдам от „Вегетативна невропатия“, за която няма лек. Имам и две дискови хернии, и една дискова протрузия на шийните прешлени. Като малък съм претърпял едно падане на главата. Има ли връзка травмата с моето състояние и може ли да се освободим от това нервно напрежение? Приложил съм най-различни терапии, които са предназначени за това състояние. Всичките терапии действат наобратно, вместо да се подобрява, то се влошава от терапиите.

  • При вас е сложно. Проблема е кармичен. Може да се подобри нещо , но не всичко. Обадете се на посочения в сайта телефон.

 201. Здравейте! От миналата година имаме проблеми със сина ми относно жилището, което е на името на двама ни 50/50, но сега неговото отношение е агресивно и имам чувството, че той иска аз да се махна от там.Все още аз работя в чужбина.той се казва Явор Митков Димитров (7.май.1984г.), женен за Пламена Светославова и имат едно момченце на 6 години.Аз съм Петранка Костадинова Димитрова (5.март.1959г.) , разведена съм.При развода аз платих половината сума за апартамента на съпруга си, но той постави условие–неговата половина да бъде на името на сина ми и аз се съгласих, защото не ми се занимаваше повече с тези тежки дела, а и не съм мислила, че може да има проблем.Синът ми изтегли заем, защото аз нямах право, но пращам пари за това вече 10 години. Ако може да ми кажете защо се получи така–има ли магия? Много ми е тежко заради тези отношения, а имам още 2 деца-момичета

 202. Г- жо Евелина, от 4-5 години не ни върви, даже катастрофирахме през 2016 г. Губим дела, въпреки нашите права и на всичко отгоре сме осъждани на разноски. Така сега, синът ми има 3 кредита, а аз 2. Но има голяма опасност въпреки, че гладуваме да не можем да ги плащаме ! А в работата на синът ми на всичко отгоре има една бременна жена, която сплетничи зад гърба му и има постоянни неприятности. Въпреки всички тези проблеми не вярвам, че има магия.Възможно ли е да ни е заключен късмета.И ако, да какво да направя.Ако ми отговорите ще съм Ви благодарна.

 203. Здравейте г-жо Лютова,
  Бих искала да Ви попитам как мога да се свържа със Вас-по телефон,имейл, къде приемате на живо,със записвания ли е?
  Благодаря Ви за отделеното време и внимание.
  С най-добри пожелания,
  Станислава Иванова

 204. Имам ли магия,ще остана ли със сегашния ми приятел и ще имам забременея ли

 205. Здравете мила Еви,имам нужда от Вашата помщ. Казвам се Весела и съм на 51 години, от четири месеца сме разделе ни със съпруга ми Олег на 47 години.моля те помогни ми да си го върна.С уважение!

 206. Здравейте Ева.Моят проблем е следния.Баща ми се залежа ве4е 6 месец.Не може да се обслужва ..да се придвижва сам.Има ли негативна енергия..А проблема при мен е :Срещам силна,гореща любов и нещо нелепо я прогонва.В момента имам врьзка ..Подходяща ли е за мен ?Определям я като карми4на .Благодаря .О4аквам отговор !Светлина и любов !

 207. през седмизата планирам разни идеи за осъществяване през почивните дни но когато се прибера в къщи и почивам през двата дена нямам желание за бсякаква даиност ,и това продължава одабна, предавах го на факта че работя мхого но спрях да ходя на работа за по дълго и това продължава

 208. Уважаема госпожо, съпругът ми Константин /роден на 28/04/1956 г. среща големи проблеми при удостоверяването на трудовия си стаж за пенсия, а трябва първо да си подаде документите за инвалидна пенсия и после за пенсия по старост. Времето е ограничено и въпросът ми е ще успее ли да си внесе документите за да се надява на благоприятен резултат ?Благодаря Ви предварително.

 209. Здравейте,казвам се Лилия и съм на 59 г.Искам да знам има ли направена магия на мен и на синът ми Джулиано,който е на 27 г.Благодаря.

 210. Здравеите имам проблем преди 5 години се запознах с една жена и до днес не ми излиза от главата нешто ми трепна в сарцето още от както я видях в този периот до днес съм имал други връзки обаче постояно тя мие в главата и незнам какво да правя само за неи мисля …. моля за помощ …..

 211. имам нужда от помощ за да спася връзката с жената която безумно обичам

 212. здравете
  мъжът ми охладня към мен, и иска развод.реших да муго дам , но и в този момент ме терзае въпроса ,на който никой не отговаря-причината.много съм наранена и объркана и търся начин да поправя нещата защото знам че разделим ли се на нокого от двамат няма да му е лесно.
  виолета 25,9 66
  веселин 25,7 65

  • Сложна е ситуацита при вас. Потърсете ме на телефона обявен в сайта , за да видя по- отблизо нещата .

 213. кога ще забременея ? това е най-голямата ценност за мен,а моят мъж все още не иска дете .. КОГА ?

 214. Zdraveite .Kazvam se Mariqna .Podena cam na 23 09 1980g.Moqt vapros kam vas e .Koga she namerq lubovta na jivota si i she cazdam semeistvo?

 215. Здравейте!!!
  Бих искала да знам дали ми е направена магия
  В последно време имам напрегнатост в съсрдечната област,раздразнителност и постиянно се карам на детето,краката ми са като подкосени.
  Благодаря предварително

 216. Здравейте Евелина, преди 3 дни Ви писах, но все още нямам одобрение на коментара си. Писах Ви и на електронната поща.Очаквам спешно Вашата помощ.

  • Работя директно с хората и не ми остава време да се ровя в пощи и сайтове. Който има необходимост има телефон.

  • Работя с хората директно. Обадете се. Само който няма работа седи непрекъснато на компютъра и гледа да хване клиента. Простете за окровеността.

 217. Здравейте Евелина ! Имам нужда от помощ ! В последно време нещо с мен не е наред ! Постоянно съм уморена имам едно напрежение и тежест в лявата част към сърцето ! Не мога да спя добре събуждам се уморена ! Тръгнах по доктори всеки казва че нищо ми няма но аз не се чувствам добре ! Моля помогни ми !

 218. здравейте,имам нужда от малка помощ -имам един малък парцел който не мога да продам от доста време,идват,гледат и до тук.

  • Мога да се справя .Ако желаете да ви помогна опишете проблема тук в този и-мейл : info@dalgoletie.com като лично писмо и когато съм на линия ще отговоря.

 219. Здравей,Еви. Преди време говорихме..Преди доста време… Както и да е.. Имах нова връзка,която също продължи година и половина (като предната) ,но този път,човека до мен наистина си заслужаваше.Ще проработи ли амулета за любов или е твърде късно? Вчера се разделихме.

 220. Добър вечер г-жо Лютова с семейството ми стана нещо с мъжа ми бяхме щастливи имаме и две деца ,но изведнъж нещо стана с него. Нещо необяснимо отиде при друга и остави мен и децата. Най- странно ми е защо се изстуди от децата. Може ли да се направи нещо ? И има ли магия?

 221. Здравейте ! От скоро съм на нова работа и съм заобиколена от млади и готини хора. Но въпреки всичко не успявам да намеря човек с когото да започна някакви отношения. Искам да Ви попитам ще намеря ли момче от обкръжението с когото да имам връзка? Ще имам ли щастието да намеря споделената любов ? Благодаря Ви предварително.

  • Христина, наблюдавам по-сложна ситуация пир вас. Моля дайте си точните данни в този мейл:info@dalgoletie.com и ще ви отговоря лично.