Обичам те, Божествена Еви!

Еви теб обичам най-много искам да те прегърна силно ти си моето съкровище. Подкрепяш ме в трудните моменти на вътрешна борба със злото и в щастливите моменти си щастлива с мен . Обичам те Божествена Еви . Ти си пратеник на Господ.  Преди изпитвах щастие просто ей така , а сега мога и да обичам ей така . Едно Огромно БЛАГОДАРЯ.

Благодаря, Евина, за всичко, което през годините си направила за мен, всички пъти, когато си познавала действителната ситуация в момента, когато си ми помагала да се измъкна от най-страшни положения, които са ме връхлитали.

Виждането ти в бъдещето е №1, аз съм обикаляла при кого ли не, никой не може да познава толкова и да знае какво има да се случи и непременно ще се случи! Откакто се консултирам с теб, ми върви в живота, изкарвам пари, имам спътник или половинка, с когото споделяме най-вече радостите. Нямам изобщо никакви думи, с които да мога да ти се отблагодаря поне малко. Това, Еви, което си правила и правиш за мен, е неоценимо.

И болестите ми останаха в далечното минало, радвам се на хубаво и прекрасно здраве, имам благополучие, имам мир в душата си и съм ок. Ти си велика, обичам те и ти благодаря!

Жана Маринова Перник

 

 

Enjoyed this post? Share it!

 

432 коментара по “Обичам те, Божествена Еви!

 1. Необходимо е с ваше позволение да вляза в енергийният ви канал и да проверя . Обадете се ако желаете.

 2. Сложна любовна връзка имате. Той е женен. Вие какво правите в такава връзка?
  Всичко Свише се връща. Лошото е, че при вас има предишни негативни въздействия, които ви причиняват дискомфорт в живота.

 3. На личен разговор ще ви дам съвет как да решите проблема.

 4. Първо се неутрализират негативите и тогава се прави амулет.

 5. Позвънете ми , за да дадете други данни и да дам точен отговор.

 6. Здравейте.Имам връзка от разстояние с мъж с инициали Т.Т.-07,10,1978 г,когото обичам .Може ли да ми кажете какво е бъдещето ми с него и дали изпитва някакви чувства към мен или само ме използва.Преди 2-3 мес.имаше сериозен проблем/по моя вина/ между нас,което ни отдалечи един от друг.Какво да очаквам….

 7. Здравейте имам финансови проблеми ,много зле са нещата вече съм на предела на силите си ,искам да питам скоро ще се решат ли проблемите ми .Искам да питам за този амулет ,колко струва .

 8. Здр Евелина проблема ми е че от 8 години сам болна главата все ме боли нервина сам страх имам с хора не опщувам каде ли не ходих по дохтори и все ми казват ми това е от нерви очаина сам много незнам вече кода правя имам ли магия
  Искам да знам и какво да правя
  Родена сам 5.11.1971 г
  Благодаря ви много

 9. Имам ли магия 18-02-1987год

 10. Здравейте! През последните няколко месеци имам проблем със сина ми, който е на 19 години. Промяната в поведението му е неузнаваема, от кротко и възпитано момче стана раздразнителен и по никак начин не може да се говори с него. Има връзка с момиче, опасявам се да не са му направили магия!

 11. Здравейте.Може ли да ми кажете дали ще се възтановя скоро в здрвословен план,и ма ли магия в семейството ми.Казвам се Венцислава и съм родена на 21.10 .1975г.

 12. Здравейте.В последната една година всичко при мен върви само назад. Страхотни финансови проблеми се появиха,последните месеци се задълбочиха, въпреки че вече работя на три места.Влоши ми се здравето,уредите в къщи започнаха да се повреждат един през друг.Не успявам да създам нито една нормална връзка с мъж.Всички,които ми обещаха подкрепа и помощ, общо взето само лъгаха.Вече наистина не знам какво да мисля,освен че имам направена магия.Дали е така?04.02.1982 г

 13. Имам любовен въпрос. От четири години се срещам с мъж на когото много държа, но от известно време той се отдалечи, за да помисли, имал семейни драми и т.н. Усещам, че и той държи на мен, но не мога да разбера какво се случва в главата му. Въпросът ми е- какво ще се случи между нас, ще бъдем ли в крайна сметка заедно и какво да направя за да го привлека отново?

 14. Здравейте,
  Каква е цената на ритуал за привличане на определен човек. В началото имаше химия, но аз провалих нещата. Искам просто отново да привлека вниманието му, но в никакъв случай изкуствена кукла на конци, влюбена в мен. Моля помогнете ми.Това възможно ли е?

 15. Здравейте! Имам връзка с мъж Димитър 01.07.1970 вече около година, на приливи и отливи сме, той много бавно взема решения. Интересува ме има ли бъдеще връзката ни и мога ли да разчитам на този мъж за съвместно съжителство и по-сериозно обвързване?

 16. Обадете ми се възможно най-бързо по телефона , за да се уточним кога ще бъда в София , за да се видим. Положението ви е спешно. Не отлагайте !

 17. Ние сме съвременни хора и можете да си направите лесен тест за бременност. Ако ми зададете въпроса: защо не мога да забремения ?- тогава ще ви отговоря. Моля ако имате интерес , обадете ми се на телефоните написани в сайта , за да уточним кога и къде да се видим или да говорим по телефона.

 18. Здравейте,казвам се МИГЛЕНА ИВАНОВА АНТОВА родена на 26.11.1970 г. в град София.Имам чувството че нещо тегне над мен и съпругът ми Борис Иванов Антов.Имаме големи финансови проблеми,който не знам как вече да разреша.Започнах да се чувствам не добре,нямам никакво желание за нищо.Просто имам чувството че съм един жив труп.Има ли изгледи това да се оправи,имам ли магия и ако да от кого.Благодаря предварително.

 19. Бременна ли съм? Ако не, ще забременея ли скоро?

 20. Има ли магия в семейството ми .

 21. Здравейте Родена съм 6.11.1978г Имам чувството че имам направена магия

 22. Здравейте,г-жа Евина искам да ви попитам какво ще се случи с мен в бъдеще в работата ми от една година съм в фирма на позиция която ми харесва.Шефа който държи фирмата не е лош човек.Но прекия ми ръководител в отдела се държи отвратително заедно спколежката ми с която работя.Той постоянно толерира нея постоянно се тя работи по добре а тя от своя страна постоянно се е отпуски все е компенсации или болнични.А аз постоянно съм там.От др страна мисля да кандидатсвамдо година за да мога да се развивам и да намеря по добро място но пак в тази сфера.А нз дали ще се реализирам защото съм на 36 и нз ако меприемат ще мога ли да се справя като тръгна на лекции как ще се отнасят в работата ми ще мога ли или ще им преча и има ли смисъл да уча или даэси устройвам лшчния живот. И за един човек искам да попитам той е наэ46 роден е на 28.07 а аз на 19.04 и мн го харесвам но той е разведен с две дъщери а аз не съм се омъжвала и нямам деца виждахме се няколко пъти но той сега нещо не се е обаждал доста време всичко ли е свършило с него или има шанс да се случат нещата.Благодаря ви предварително.

 23. Здравейте. Казвам се Лидия Николова.Имам дъщеря, която е на 33 г.и до сега не е омъжена. Притеснявам се да има направена магия?

 24. Ренгенар, ако желаете да научите тази информация е необходимо да дайдете лично или да ми се обадите по телефона.

 25. Здравейте 🙂 казвам се Ренгенар Гюлова Асенова . Искам да ви кажа че говорих с един ходжа и той ми каза че имам направена магия и много се притесних наистина . Чета в интернет за Вас и се надявам да ми помогнете . Въпроса ми е : дали наистина имам направена магия и от кого е направена и за какво? Родена съм 19.10.1991год . Ще съм Ви благодарна ако ми отговорите

 26. Има проблем , който може да се разреши, но трябва да побързате.

 27. Здравеите,казвам се Ва…..Имам проблем с приятеля ми,тои се отдрапна от мен-бил празен,така ми каза.Неговите данни са Ев….Моля за савет

 28. Запишете си час за личен прием или телефонен разговор и ще се провери.

 29. Здравейте, мила Мария! Има проблеми от създадени преди това негативни събития от други хора. Да животът Ви е ад, меко казано. Хубавото е , че може да ре промени всочко, стига само да желаете и започнете да вървите с определени действия към тази промяна. Нали не мислите, че с много въпроси в едно писмо и отговор, ще се размаха магичесата пръчка и хоп магията – изчезнала. Интелигентен човек сте и ще намерите начин да промените ситуацията с мен или с някого другиго.

 30. Здравейте, на 56 години съм, сирак от 30 , с два провалени брака, 3 деца и живот в адски проблеми : скарах се с дъщеря си, затънах в дългове, защото 20 годишния ми втори брак бе само консумация без пари в къщи и бях принудена да взимам от лихварите, сега съм с куп запори, съдебни или не искове, парите не стигат, две от децата се опитват да учат при адски лишения и работа без пари ! живот под наем, защото ме излъгаха да вложа пари в измислена кауза…какво е всичко това и до кога …работя отговорна работа, пазя задника на мафиоти и заплати няма или те когато решат….
  Магия има ли и от кого ? Пояснете ми ще има ли край всичко това ?
  В очакване съм

 31. Здравейте Маг Ева!

  Как да разбера колко чиста е енергията ми?
  Знам че съществуват енергопоказетели, от къде бих могъл да си закупя?
  Ако не мога да си закупя, можете ли Вие да измерите чистотата на енергията ми?
  Искам да знам дали ще ми се случват хубави неща.

 32. Samo se karame s priqtelq mi,nishto ne vurvi,nemojem da postihnem konsensus I uspokoenie ot 2 god.veche. Prosto nqmame nishto obshto na nikoe nivo..

 33. Здравейте вие лекувате ли стрес и някой състояния държащи се на стреса благодаря за вашия отговор и можете да ми гледате за мен и защо не мога да си намеря точната половинка за мен в живота.

 34. Искам да ви попитам да ли имам направена Черна Магия?

 35. Правя специално изследване на база данните на човека и се установява дали има или няма негативно въздействие.

 36. Пробема е сериозен при вас. Позвънете ми на телефона и ще дам съвет.

 37. ХУБАВИТЕ НЕЩА МИЛА МИРА, СЕ СЛУЧВАТ НА ХОРА С ЧИСТА ЕНЕРГИЯ.

 38. Здравейте , на този въпрос нека поговорим на лична среща или разговор. В сайта има такива за връзка с мен.

 39. Здравейте, Анна! Моля обадете ми се възможно най- бързо , за да видя по- отблизо проблема. Така както го описвате накратко е много лошо положението. Възможно е обаче да е така.

 40. Здравейте. Казвам се Анна. Имам голям проблем. Със съпруга ми имаме малък ресторант в центъра на града където живеем, но в момента не работи поради ред причини. Вчера пред заведението съпругът ми намерил две снимки на умрели жени, а на гърба им имало изписани някакви знаци. Много съм притеснена, дали това е някаква магия или нещо такова. Не е за първи път да намираме такива неща. Моля посъветвайте ме какво да правя? Ако ви трябва допълнителна информация пишете ми !
  Благодаря

 41. Защо не ми се случват хубави неща Мира 18.06.1986

 42. казвам се стефка дел4ева давранска ще се върне ли при мен димитър христов ще имаме ли отново вразка

 43. Виолета Николова Александрова, рожденна дата 02.12.1978г., имам ли направена магия? Благодаря

 44. Страхувам се, че имам направена магия, можете ли да ми помогнете? Благодаря

 45. Zdr.az i moeto semeistvo jiveem v 4ujbina ve4e 5 godini robotim no pariteni vse ne mojem da spestim dali moje dani kajete kakvo ni pre4i na kasmeta blagodarim predvaritelno

 46. Здравейте г-жо Лютова,интересуваме дали имам направена магия?

 47. Петко, заключването ви е да не постъпват въобще пари при вас . Колкото и да играете тото, никога няма да спечелите. Отблокирването го правя по друг начин .Ако желаете, ми се обаедете и ще ви дам съвет.

 48. Сериозен въпрос за севриозен разговор. Позвънете ми, мила Таня и ще проверя.

 49. Интересува ме каква същност ме атакува постоянно,няма сваляне

 50. Пише ви Петко Илиев Петков 47 год 5 маи 1971 телец пенсионер по болест епилепсия не пия лекарства защото все нямам пари играя на Евро шанс и националната лотария но не печеля ништо аз и жена ми сме на семеини начела без брак моля ви помогнете ми поне с малко да имам някъкъв шанс за успех на залагане на хазартни игри пишете ми на petkoilievpetkov3310@gmail.com

 51. Освен леене на куршум е необходимо и друго още да се направи. Ще го споделя с вас, когато ми се обадите по телефона.

 52. Имате много повече негативи отколкото предполагате само – заключен късмет. Наложителна е промяна при вас. Позвънете ми по телефона.

 53. Който търси, намира. Помогнала съм на много хора да го намерят. При вас е необходима помощ. Позвънете ми , за да ви дам насока.

 54. Здравейте Ели. Задайте въпроса си след като ми се обадите на посочените телефони.

 55. Ели Филипова Георгиева ..15.08.1970.

 56. Казвам се Мария 260883. Интересувам се кога ще срещна правилният мъж за мен и да се оженим. Истински го желая. Благодаря за отговора .

 57. Здравейте,
  първия ми съпруг ме изостави с дете , десет години по-късно и втория с дете , а бях всеотдайна съпруга! Сега съм при родителите ми сама , безработна с две деца , а имам две висши ! С каквото и да се захвана не ми върви. Постоянно съм много уморена, мрачна и без желание да правя каквото и да било! С нарушен сън, безпокойство ! Нормално ли е това повтаряне при съпрузите ми и двамата заминаха за чужбина и си изоставиха децата , намерили други жени ! Имам ли заключен късмет, магия ? Ще имам ли работа , добър човек до себе си и нормален сън някога ?!

 58. Здравейте,имам страх от излизане на вън който се появи от скоро.По принцип получавам паник атаки,но до преди 1-2 месеца нямах проблем с излизането от дома.Интересувам се дали се налага леене нанкоршум или нещо за прогонване на този страх.По-точно ме притеснява това че като изляза ще ми стане нещо,мога да припадна и тнт. Очаквам отговор,благодаря предварително.

 59. Здравейте,от няколко месеца изпитвам силна страст към един мъж.Ще имам ли сериозна връзка с него?Ако не ще намеря ли вътрешно спокойствие без него?

 60. На телефоните обявени в сайта, мила Цвети, можете да сесвържете с мен.

 61. Моля, помогнете! Как да се свържа с Вас!

 62. Imame rodowo proklqtie i magiq, na nikoj ot nas ne ni vurvi?S godini kakvo da prawim?

 63. Позвънете по телефона , за да ми дадете още данни и да проверя.

 64. Здравейте казвам се Ралица родена 6.12.1986 година.Моля ви кажете ми имам ли магия?

 65. Неприятно е да вижда човек , как младото поколение деградира. За да се провери дали има магия е необходимо да се видим или чуем по телефона и да напарви проверка на база вашите данни.

 66. Абсолютво възможно е . Необходимо е да се провери. Позвънете и ще направя тази проверка.

 67. Въпросите ви са свързани с данни от ваша страна и дълъг разговор. Позвънете ми за да се уточним на лична среща или на разговор по телефона ще направим тази консултация.

 68. Който търси- намира. Потърсете помощ и ще ви бъде дадена. Има телефони – позвънете.

 69. Често зад такова финансово състояние се крие мощна магия за фалит. Обадете ми се по най- бързия начин, ако искате да се спасите.

 70. Добрия човек често страда от негативните въздействия на другите. Обадете се да дам указания за корекции.

 71. Искам да разбера имам ли направена магия

 72. Здравейте, работя по цял ден, всеки божи ден, но съм на прага на мизерията. Гледам си детето сама и не мога да и купя бикини от левчето даже. Вече нямам представа какво да правя, банки ме осъдиха и запорираха сметките ми и потъва все повече

 73. Здравейте.
  От 2 год,съм без работа.
  Имам семейни проблеми и проблеми с дъщеря ми
  Чакам помощ

 74. Здравейте,Евина!
  Моля да ми отговорите на следните въпроси, които ме интересуват.
  1. От какво е починала мама – болест (каква) или магия (от кого)?
  2. Причината за промяната и развалянето на отношенията между мен и мъжът, с когото живеех на семейни начала и от когото имам син?
  3. Ще намалеят ли проблемите ни, ще престана ли да върша глупости?

  Благодаря Ви предварително!

  С уважение: Диана Латевас

 75. Здравейте,с годеника ми имаме опасения за направена му магия!

 76. Абсолюто е възможно да имат такива проблеми при вас. Моля обадете ми се по телефона , за да направя проверка.

 77. Здрваейте Петя, на този въпрос мога да отговоря със сигурност. Моля позвънете на съответния телефон , за да споделите своите данни на личен разговор.

 78. Светлина има, мила Райна. Важното е да я видите. Мога да помогна . Позвънете ми , за да ви кажа как да стане това.

 79. ВЕРОЯТНО ДА, ВЕРОЯТНО НЕ. НЕОБХОДИМИ СА МИ ДАННИ. АКО СТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ, ЗВЪННЕТЕ НАПОСОЧЕНИЯ ТЕЛЕФОН В САЙТА. АКО СТЕ В ЧУЖБИНА В МОМЕНТА ЗВЪННЕТЕ НА ПОСОЧЕНИЯ ТЕЛЕФОН ЗА БЪЛГАРИ В ЧУЖБИНА. ЛЕСНО И БЪРЗО Е.

 80. Здравейте Ивелина, Животът ми е пълна каша.Живот изпълнен с много страдания ,мъка и скръб.Имам чувството ,Че над семейството ми тежи голямо проклятие.Загубих всички любими хора за мен,останах млада вдовица,до всичко което се докосна ,увяхна.Затънах в кредити,отидох в чужбина и пак не можах да изкарам пари,а сега на всичкото отгоре и дъщеричката ми се разболя.Спря да се храни и отключи постепенно второстепенна анорексия……….няма вече накъде,не виждам светлина в тунела.
  Няма край на мъките,само тя ми остана,никой друг си нямам. МОЛЯ ТЕ ,ПОМОГНИ

 81. vnuchkata mi sesabira s nepodhodqshti hora mrazi familiqta intersuva me dali ima magia

 82. Необходими са данни. Може да ги споделите на телефона.

 83. Искам да знам дали имам магия?

 84. 0900 63 077 вътр.788 е телефона за дистанционно ясновидство

 85. ТрябВат ми имена и дати на раждане . Позвънете на телефона ми за ясновидство 0900 63 077 вътр. 788

 86. Правилно мила Силва , страшно е . З ажалост има такива хора. Мога да помогна. 0900 63 077 вътр 788

 87. На всеки въпрос можеда се отговори . Ясновидството може да се реализира на телефон 0900 63 077 вътр 788

 88. Има. Ясновидството може да се реализира на телефон 0900 63 077 вътр 788

 89. Ясновидството може да се реализира на телефон 0900 63 077 вътр 788

 90. Сериозен проблем. Необходимо е бърза реакция. Обадете ми се на телефона за ясновидство 0900 63 077 вътрешен 788

 91. Иво , когато има енергийни блокажи често не се реализират мечтите. Телефона ми за ясновидство е 0900 63 077 вътр 788

 92. Здравейте Димчо! Ако искате да поговорим по вашия казус , моля позвънете ми на телефона за ясновидство 0900 63 077 вътрешен 788

 93. Говорихме по телефона , че положението ви е сериозно и трябва да вземете мерки. Не реагирате адекватно и ще имате още повече проблеми. Съжалявам. Помагам само на този, който ме помоли.

 94. Нито един чонвек не може сам на себе си да развали магията си. Необходим е експерт в областта на окултното. Ако желаете да ми се доверите моля позвънете ми на телефона за ясновдитво 0900 63 077 вътр. 788

 95. Вие можете да ми позвъните на моя телефон за ясновидство 0900 63 077 вътрешен 788

 96. Това може да се каже с точност при ясновидството.

 97. Здравейте , за бърз отговор по вашите въпроси можете да позвъните на телефон с добавена стойност 0900 63 077 вътрешен 788
  Ако живеете в чужбина моля пишете на мейла.

 98. molia vi za spehta pomoht zatanal sam v dalgove ne moga da se spravia pomognete mi

 99. Имам ли направена магия и каква е тя?

 100. Добър вечер! Аз се казвам Симона и съм от град Русе на 17 години! Значи ускам да попитам и най-вече да разбера дали върху мен има направена някаква магия! Моята история е следната! В края на миналата година се запознах със приятеля си! Той е на 27, а Аз на 17! Имахме много проблеми, Много пъти се опитаха да ни разделят, но аз все някак си намирах начин и се свързвах със него!!! Истината е че първоначално Ние гледахме как да си създаваме проблеми един на друг!!! Аз не мога да живея без него! Като цяло съм обсебена от това момче! Постоянно искам да съм с него, Когато Той заминава някъде Аз като цяло се променям! Ставам неспокойна, нервна, имам странни мисли, понякога дори за това, че не е до мен ме избива на плач!!! Моля ви искам да разбера дали имам направена магия!!! От този отговор зависи живота и бъдещето ми!!! Ако трябва да проведем разговор може да ми се обадите на този номер 0886248742-Симона Станчева

 101. Здравейте,искам да ви помоля за помощ!
  Преди един месец открих червен восък в една моя кутия с плат,извиках една съседка и тя каза че това е магия за любов.Аз имам съмнение че приятелката на синът ми го е направила.Те бяха тук преди една година,сигурна съм че е оттогава.
  Моля помогнете, как да я разваля?!

 102. Здравейте. Имам ли направена магия? Често получавам нервни шокове. Постоянно се чувствам подтисната, напрегната, изпитвам напрежение, апатия…..Изследванията са ми наред…. казвам се Мариела Сердарева, 16.09.1990г.

 103. Здравейте, преди няколко години имах спокоен и печеливш бизнес
  в две направления. Изведнъж и двата бизнеса се срутиха.
  Опитвам да изляза от това положение ,но не успявам.
  Като че ли имам магия .
  Поздрави, Димчо

 104. Здравейте!
  Защо не мога да живея с жената която обичам? Бог или съдба. Нали бог е любов. Ние се обичаме много но тя е стара мома и майка и командва. Молихме се на Бог и нищо. Като чели стана по-лошо. Не знам но съм разочарован от живота поради много причини, най-вече от лошотията на хората.

 105. Здравейте, пише Ви една отчаяна майка ,която вече 3 години се бори срещу ” нещо” ,което не е очевидно по силите и. Името ми е Анелия, а въпросът ми е свързан със сина ми Ивайло, който живее с жена по-голяма от него с 22 години и който не желае да общува с никого от семейството ни.
  Ивайло е роден на 27 април, 1992 г. Моля Ви, кажете ми има ли направена магия?; той не е той, с напълно ” подменена” самоличност.

 106. КАЖЕТЕ МИ НЕЩО ЗА ДЪЩЕРЯ МИ КАЗВА СЕ ТЕОДОРА ЧИТОВА РОДЕна е на 19 05 1978 г

 107. Здравейте аз съм от София казвам се Ели Владимирова и искам да знам моето бъдеще!

 108. Здравей, Ева! Проблемът е там, че с приятеля ми започнахме да се отдалечаваме. Семейството ми не го харесва много и затова си мисля, че негативната енергия идва от там и се отразява и върху нас. Той се опитва да постигне нещо, но все не се получава. Никога не ми е давал поводи да се съмнявам в него.

 109. Искам да попитам в семейството ми имали направена магия и най вече на майка ми защото е много зле!

 110. Здравейте, Евелина!Бих искала да знам имам ли направена магия?Благодаря предварително за отговора!

 111. Здравейте ! Имах връска с мъж цели 5 години .Искахме да се съберем но изведнъж се отдръпна от мен и се събра с жена с която го запознаха негови роднини . А казваше ме ме обича и че не може без мен . Какво се случи ? Защо постъпи така с мен ? Защо ме нарани ? В главата ми се въртят куп въпроси.

 112. напоследък все нямам пари в семейството закъсвам го много

 113. Много е страшно,когато си отворен към хората , а те те заливат с магии – пожеламват ми всичко най-добри и ако се започне изпълнението на пожеланията съм /сме най-мразени, завиждат ни на минимални успехи и ни обсипват с черни предполагам магии – от определено време нищо не върви както бихме искали – правим всичко по каноните на доброто възпитание, но получаваме път към морално, материално и физическо унищожаване ….какво да правим , помогнете с нещо ….

 114. Здравейте. Имам връзка с един мъж искахме да живеем заедно но нещо не се получава караме се сега вече мисля че има друга! Ще продължим ли заедно с него за напред или това ще е края????

 115. Здравейте,бихте ли ми казали дали има някаква чужда намеса в семейството ми?Всичко е наопаки,някакъв страшен хаос,всичко върви само назад,а мъжът ми не мога да го позная.

 116. Здравей те г-жо Лютова, моята молба към вас е. Имам ли направена маги.Няма я и мога ли да се отървя от нея.Проблемите ми започнаха преди 7 год. Имах хубаво и щастливо семейство.2 прекрасни дечица що годе нормален от към финанси живот.Но във един прекрасен ден приятелка на моята жена ми каза че тя се среща сдруг мъж и аз под въздействието на яроста болката от предателството я помолих да се изнесе от вкъщи.Следващите 7 год. ние непрекъснах ме нито брак нито любовта си нито нормалните съпружешки взаимноотношения.Само това че тя живееше при родителите си , аз моята къща. Няма дави отегчажам с много писане, но проблеми те започнаха на 7 май сутринта си бях във нас когато моята съпруга ми звънна по тел. ими каза че се развежда ме останах като гръмнат поисках някакво обеснение но тя не ми даде никакво , само че съм най-добрия мъж на света , иче ме обича но иска развод .И така до 22 06 когато подписахме развода , през този период ту плачеше и казва че хяма дасе развежда ме ту ме мразеше,междодругото винаги ми е казвала когато сме се карали че оставели ме аз ще умра от любов по нея, и наистена аз незнам къде се намирам само тя е пред очите ми нито деца нито работа нито нищо ме интерисува.В момента сме добри отношения и ми казва че ще ми не време и ще се оженим отново.Доколко то знам няма сексуална връзка но флиртува с някой ,малкия ми син успял да види неен чат.. Голимият ми син неиска дая вижда той е при мен а малкия бяга постоянно при нас.Моляви най сърдечно помогнете ми или да я забравя или да се съберем,а изабравих да спомена че е казала на детето че щеси направи детектор на лажата че не мие изневерявала никога. Роден съм на15.05.1970 тя на 21.02.1974

 117. Zdravei Evelina ka3vamse Dimitar Stoianov Stanev roden sam na 23/02/1975. iskam da popitam dali imam napravena magia.

 118. Здравейте,
  положението никак не е добре ,закъсах финансово,бизнеса е в застой всичко върви назад .Моля ви кажете какво се случва.

 119. Искам да попитам дали имам направена магия в семейството

 120. Здравейте, казвам се Тихомир Тодоров Димитров. Роден съм на 29.03.1977г. Вторник 18.10ч. Миналата година имах много тежък развод. Крият ми дъщеря ми и ме разиграват въпреки че имам решение на СРС. Имаше посегателство срещу мен от страна на баща и. В пълна безизходица съм сам и без път. Искам да Емигрира но и там път не ми се отваря. Моля, кажете ми какво се случва и ми помогнете.

 121. Здравей Евелина,
  от известно време се случват разни негативни неща в живота ми и става все по-лошо, мисля си дали е от магия.

  Благодаря!

 122. Здравейте искам да попитам съвместими ли сме с човека който обичам, мога ли да очаквам сериозни намерения и отношение от него.Моите данни са Христина Х. ,а неговите Калоян С.

 123. Здравейте, имам ли някакво негативно влияние?

 124. Да , направена му е. Ако искате да го върнете ми позвънете.

 125. Много неща мога да кажа мила Мария. Позвънете ми по телефона моля.

 126. Здравейте,в последно време от няколко месеца голям невървеж при мен и брат ми, непрекъснато ни се случват някакви гадни неща, почти ежеминутно!!! Майка ни почина на 09.04.2018 след адски мъки от тумор в мозъка, баща ни почина преди пет години отново с много мъки, родният ми баща почина когато бях на 16 години.
  Моля Ви да ни помогнете ако можете разбира се!

  Благодаря Ви

 127. Здравеите пише ви една много отчаяна жена със голям проблем,не мога да се доверя на многото гадателки които са в изобилие по разни саитове ,но вашата обява ми направи впечатление че не всичко се заплаща със пари ,ако можете да ми кажете нещо моляви направете го ,казвам се Мария рождена дата 14/04/1974 от София съм,ето и моя имеил:dymyva71@mail.bg.Предварително благодаря

 128. В рамките на месец и майка ми и съпруга ми се разболяха. Възможно ли е това да не е случайно?

 129. мъжа ми има друга жена,от както е с нея не се прибира,тормози мен не се интересува от детето,преди тя да се появи той много ни обичаше и държеше на нас,държанието му е странно мисля че онзи жена му е направила магия

 130. Изкам да попитам дали майка ми и баща ми нямат магия,защото при тях нищо не върви,караници и скандали

 131. Да Косьо! Правилно се опасявате. Ако исакте помощ от мен ми позвънете на телефона.

 132. Няма и да върви , докато не се направи корекция. Позвънете ми спешно.

 133. Мила, Мария, позвънете ми по телефона и ще ви дам съвет.

 134. дайте данните на вас и мъжът ви в мейла или се обадете на телефона .

 135. Напишете данните в мейла или ми се обадете на телефона.

 136. Обадете ми се по най- бързия начин на посочения в сайта телефон.

 137. Обадете ми се по най- бързия начин на посочения в сайтта телефон.

 138. Да , ще си намерите. Малко повече усилия от ваша страна и ще си намерите.

 139. Да ще се поправи финасовото ви положение , когато се неутрализират негативите около вас. Обадете се на посочения телефон в сайта.

 140. Често срещато явление в следствие на негативни въздействия човек да се чувства объркан. Обадете мви се на телефона и ще погледна.

 141. Искам помощ,объркана сам,незнам какво да направя,как да помогна.

 142. Здравейте може ли да ми обясните защо ме местят от едно място на друго на работата и не искам тази работа ще си намеря ли друга?

 143. Миглена Иванова Антова родена на 26.11.1970г. ще се оправят ли някога финансовите ми проблеми и кога,имам ли направена магия.

 144. Здравейте ,
  Бих искала да Ви попитам дали имам магия , тъй като от 1,5 години се опитвам
  да забременея ин витро с второ дете но досега резултат няма .
  И ако имам магия каква е и какво трябва да се направи и дали след това ще
  успея да забременея успешно и дали ще мога да го износя без проблеми и дали ще се роди детето живо и здраво тъй като съм на 45 години ?
  Предварително Ви благодаря за отговора !

 145. Здравейте.. От доста време мъжът ми ходи по Германия зада си купим къща но парите просто все едно изчезват не разбрахме просто каде заминаха десет бона детето постоянно боледува, мен пък все главата ме боли имам и киста на левия яйчник вообще несе пука проблемите се задълбочават в семейството баща ми ме гледа като чужд човек просто нени върви все по често попадам в стресови ситоаци рязко си променям характера, чудтвата, мисленето, начина на държание и все по често забравям.. Ще ви помоля за помощ ще сам ви много благодарна

 146. Ще се съберем ли с приятелят ми и ще се върне ли вкъщи?

 147. Здравейте мила Евелина искам да ви попитам дали имам направена магия.

 148. Какво става с семеиството ми?Не вари каквото и да е,имам ли магия – и 3 4овек(жена)-Кремена Георгиева Петрова-13.01.1980-хх011хх33614-Стамен петров петров 8.01.1977хх

 149. Здравейте, Маг Евелина, искам да знам дали съм под въздействието на черна магия. От известно време (близо година) всичко в живота ми тръгна надолу. Като започнем от личният план, в който връзката ми както и отношенията ми с доста приятели пропаднаха, и преминем към професионалният, където абсолютно нищо не върви и нещата отиват от зле към по-зле с всеки изминал ден, до такава степен че вече се чувствам в пълна безизходица и безнадеждност. Молбата ми към Вас е да узная дали съм под въздействието на някакво странично влияние или сам съм виновен за тези несполуки в живота си. Благодаря Ви предварително.

  Поздрави, Косьо

 150. С МЕН МОЖЕТЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ НА МЕЙЛА ИЛИ ТЕЛЕФОНА.

 151. ДайТе данните на мейла и снимките и ще мога да дам точен отговор.

 152. Да. Когато се премахнат бариерите при вас, тогава ще дойде и фанансовото благополучие.

 153. Той също. Това е лажа, че е богат. Внимавайте с предложенията за брак.

 154. Здравейте,
  имам спешна нужда от помощ, защото мисля че ми е направена магия, за да не съм щастлива в любовта, и да не ми върви изобщо, и да не мога да задържа до себе си никой. Финансово не съм добре и съм затънала страшно много в дългове и не знам какво да правя повече. Имам приятел в Афганистан и искаме да се съберем да живеем заедно, но постоянно нещо се обърква. Той се казва Франк и е американски гражданин. Много Ви моля помогнете ми, за да се оправят нещата и цял живот ще съм Ви благодарна за всичко.

 155. Казвам се Миглена Иванова Антова родена на 26.11.1970г.Ще се оправи ли някога финансовото ми положение.

 156. Живея с мъж от 4 г.близо. Имаме дете на 2 г. От доста време не се разбира ме. Имам усещането че ме лъже постоянно. Вие какво виждате за тази връзка. Ако се вижда раздяла бих ли срещнала друг мъж които да ме прави истинска щастлива и обичана.

 157. Положението Ви е сериозно. Незабавно ми позвънете. 0896 81 55 52

 158. На тел 0896 81 55 52 всеки ден от `12 до 20 ч ми се обадете мила Златка.

 159. Да миличка, има. Мога да се справя с тази ситуация. Позвънете ми на 0896 81 55 52

 160. Мога да помогна и за двете. Пишете ми тук-info@dalgoletie.com

 161. Ккавото желаете изкарайте. Важното е да правите и работите, това ,което ви харесва.

 162. Мога да направя нещо по въпроса, което да ви удоволетворява. Пишете ми на лично съобщение тук- info@dalgoletie.com

 163. Здравей мила Евина. Казвам се Зорница милчева панова а съпругът ми емилиян генадиев панов. От 15 г. сме заедно имаме 2 момчета.емилиян винаги е бил с други жени но се криеше а сега е с една от нашето село и не се крие нито от мен нито от децата и всяка нощ е с нея а казва че ме обича.не мога да го разбера.отслабнал е умислен и в погледа му се чете страх.има ли направена магия защото той се държи различно сякаш това е друг човек

 164. Ралица родена на 23.03.1990 ще има ли дете

 165. Здравейте,
  Каква квалификация да изкарам за да имам възможност да изкарвам повече пари и в каква сфера ще си сменя работата ?

 166. Здравейте Евелина, имам проблеми най вече със здравето,но също и в любовта и работата. Има ли негативна енергия срещу мен?

 167. Мирослава родена съм на 25.6.89 дали имам магия ?
  И приятелят ми Мехмет роден на 8.1.94 ще бъдем ли заедно ще се оженим ли ?

 168. Здравейте имах връзка 4-5 години с едно момче след това забременях ожених ме се роди ни се момиченце и пак се разделих ме караме се за най малкото и то постоянно даже и за тези 4-5 години постоянно се разделях ме и събирах ме мисля че имам или той има направена магия тези неща не са нормални да се сме заедно 2 месеца после да се разделим и пак да се съберем. Моля ви каже те ми да ли имаме направена магия или не? Благодаря !

 169. Искам да се свържа с г-а Лютова .
  Имам сериозен здравословен проблем свързан с майка ми .Жената е оперирана но нещата не вървят ,нужен ми е телефон на г-а Лютова и то спешно Моля, ако е възможна връзка с нея извън телевизионното предаване чрез личен телефон, ще ви бъда безкрайно благодарна.

 170. Искам да се свържа с г-а Лютова .
  Имам сериозен здравословен проблем свързан с майка ми .Жената е оперирана но нещата не вървят ,нужен ми е телефон на г-а Лютова и то спешно Моля, ако е възможна връзка с нея извън телевизионното предаване чрез личен телефон, ще ви бъда безкрайно благодарна.

 171. Zdraveite….Imam edno momiche na 15 meseca…..v nachaloto vsichko beshe mnogo dobre…vinagi na pregled doktorite kazvaxa che deteto mi SE razviva mnogo dobre i e napalno zdrava…edna nosht izvednaj poluchi pristap na epilepsiq …tq beshe pochti na 9 meseca i ot togava vsichko tragna nazad…..i sega stignaxme do izvoda che deteto mi moje da ima seriozni problemi v izrastvaneto….obache na men mi e mnogo trudno da go povqrvam zashtoto dosega deteto osven tova che izostana nazad si lichi savsem normalno…..osven tova sega Imame i mnogo finansovi problemi !!!!! Molq vi pomognete mi ako mojete !!!! Shte vi mnogo blagodarna !!!!!!

 172. Получих преди 2 години инсулт.При получаването не можех да ходя въобще и ми се блокира гълтането . Още се храня със стома в корема . Нямам оросяване на мозака и краѝниците и ходя трудно.Пия билки и правя всичко ново което разбера ,Вярвам в господ и се надявам да ми помогне .Роден съм на
  05.07.1961 година .Кажете ми ако обичате ще се оправи ли главата ми и ще ходя ли отново нормално .Ще се излекувам ли
  искам да знам .

 173. Здравейте Евина,пише ви Екатерина от гр.Лом. Много се притеснявам за здравословното състояние на съпруга ми. От известно време се намира под огромен стрес който влияе на психическото му състояние. Ежедневно поддържа връзка с лекар психиатър тъй като му е трудно на овладява стреса. Много неща прочетох за такова състояние като неговото за направена магия. Моля ви помогнете на семейството ми да разберем имаме ли направена такава. Много ви благодаря предварително.

 174. Здравейте от мен ! Преди известно време започнаха да ми изчезват разни неща от личното ми бельо.Не обърнах особено внимание ,но когато си направих снимка на гръбнака тъй като внезапно започна да ме боли и след това и появилият се гастрит,започнах да се замислям дали не ми е направена някаква магия.Не можаха да ми установят от какво получавам болки в кръста.За гастрита болките ми се появяват предимно към 18.00 ч.Пия сода за хляб с вода и горе долу ме отпуска.Изписаните хапчета не ми помагат.Моля ви ако имам направена магия кажете ми как да я изчистя и ако трябва да правя някакви ритуали съм готова.Благодаря ви за отделеното време.

 175. Мъжът ми има връзка с жена доста по млада от него. Постъпката му ме огорчи много и не искам да си го връщам обратно. Ще срещна ли и аз мъж с който да изживея щастливи моменти?

 176. Наиситна е много сложно , но е поправимо. Стига да не е станало достатъчно късно.

 177. Здравейте аз имам направена магия която никой досега не се е наел да развали а малкото които са се опитали твърдят че тази магия е трудна за разваляне. През 1995 година ноември месец станах през нощта за да приготвя мляко за бебето си. Тогава свекърва ми ме повика в стаята си и ме помоли да седна на нейното легло. С тайнствен глас ми каза да не се плаша. Стояхме в тъмното и тя ме накара да гледам към остъкления балкон където имахме една саксия с люти чушки които не бяхме разтребили от лятото. Когато часовника удари полунощ свекърва ми ме накара да гледам към саксията. Никога няма да забравя ужаса на тази нощ. От саксията започна да излиза пушек като кълба дим който започна да се оформя като череп. После черепът се завъртя и образа се смени появи се някакъв възрастен мъж който седеше на стол изви глава и ме погледна не го познавам. След това столът се завъртя и се яви образа на моя баща който тогава беше жив видях го да се смее сякаш се подиграваше на някого. После и неговия образ изчезна и от кълбата дим се образува образа на семейството ми на мен на тогавашния ми мъж и на едно дете което вървеше и на свекърва ми изведнъж както стояхме ни обхванаха пламъци и започнахме да горим. После пушекът пак се промени и се образува череп. Главата се завъртя на обратно и пушекът се разсея и изчезна все едно че нищо не е станало. Свекърва ми ме държеше за ръцете и без да говорим или да ме пита нещо просто каза този мъж на стола беше моя баща. Вкамених се от ужас. Значи и тя беше видяла същото. После тя през деня взела саксията и я засилила в морето но от тогава нещата в живота ми се промениха разведох се и в момента без причина бившия ми съпруг и син се заканват да ме убият съдят ме изнудват ме за пари. Много пъти съм искала да разбера каква е тази магия. Някой казва с мъртва вода е няма разваляне. Вие какво ще кажете каква е тази магия има ли надежда нещо да се направи. Моля пишете ми.

 178. Здравейте,
  Бих искала да знам дали имам заключен късмет, някаква магия от лоши и подобни негативни влияния върху мен. Имам работа, която е спокойна. Но от предишната ми имах много стресови ситуации. В материално отношение винаги нещата ми куцат.

 179. Здравейте! Мисля, че на мой приятел е направена магия, но той не вярва в тези неща. От няколко дни се държи точно наобратно както до сега. Прави точно обратното на това което е правил до сега. Съмнявам се в жената която живее при него. От 1999г. живеят разделени в една къща, но в отделни стаи като съквартиранти и не се понасят и постоянно се карат. Живеят така, защото я е хванал в изневяра. Сега е точно обратното. Има и други неща но незнам как да ги опиша. Мислеше да я напусне, защото тя продължава да изневерява. От вторник стана всичко наопъки. Хората с които той беше близък ги отблъсна и започна да вярва на лъжите и. Да аз и приятелите ни сме едни от потърпевшите. До вторник нито веднъж този мъж не излъга. От този ден започна да не казва изстината и да се държи много странно.Благодаря Ви за отделеното време. Притесняваме се за него, защото познаваме жената и знаем какво беше години наред и какво е сега. Всичко започна с това, че той стана по-добър и по-лъчезарен. През годините беше нараняван от нея и мислеше , че нищо не е постигнал в живота си и си го е опропастил, никой никога не беше се държал добре и мило с него. Тя не можа да приеме, че ще е щастлив и има добри и верни приятели, които го поощряват да бъде добър и да се радва на живота. Беше щастлив, а сега е нещастен и затворен в себе си. Ако може да му помогнете. Има ли начин да се разбере направена ли му е магия? Благодаря!

 180. Трябва да поговорим и по други въпроси и проблеми при вас.

 181. Когато вие предприемете първата крачка към промяната.

 182. Да мила Петранка, има за съжаление. Обадете ми сена телефона. Има го в сайта.

 183. При вас е сложно. Проблема е кармичен. Може да се подобри нещо , но не всичко. Обадете се на посочения в сайта телефон.

 184. Мога да помогна , докато не е късно. Обадете се бързо , за да действаме.

 185. И какво искате от мен , че не разбрах? Да си пишем като тинейджърите ли? И ли се обаждате или не!

 186. На тези философски въпроси може да си поговорим в моя офис.

 187. Информация за това какво да напарвите ще получите на личен телефонен разговор.

 188. семейството ми се разпада моля за помощ

 189. Роден съм на 10.11. 1954 г.
  Всички мислят че ми върви но това не мисля че е точно така.
  Да, Създателя ми е дал твърде много за това което съм / човешко същество /.Съпругата ми констатира същото, заедно сме повече от 36 г. Само че аз смятам че ми е отнето материалното и любовта която ми се иска да бъде. Защо?
  Моля за някъкъв приемлив отговор. Благодаря.

 190. Здравейте, Госпожо Лютова
  Аз преди време ви зададох въпрос и вие ми казахте да се свържа с вас но мен ме беше страх да ви се обадя.Но отчаяно имам нужда от помощ но не знам откъде да започна а и малко ме ме е срам да споделя всичко а и след като го споделя бих разбрала ако ми откажете помощ.Просто бих искала да знам по какъв начин и къде мога да обясня проблема си за да видим може ли да се оправят нещата иимампли шанс да получа живота си обратно.

 191. Здравейте,имах връзка с момче близо три години.Много се обичахме, но неговото семейство не одобряват тази връзка, понеже аз съм разведена и имам дете, и съм с 10г. по голяма от него.Въпреки всичко ние много се обичаме, но преди 3 месеца той започна да се променя към мен.Мислих, че е временно, но преди няколко дни той сложи край на връзката.Казва, че ме обича, но и той не знае какво става с него.Аз се съмнявам, че майка му му прави нещо за да ме остави,мисля,че го храни с магия.Той замина за чужбина, аз също сега ще замина,но Моля Ви помогнете ми!

 192. Здравейте! Казвам се Ивайло. Роден съм на 12.11.1976г. Страдам от “Вегетативна невропатия”, за която няма лек. Имам и две дискови хернии, и една дискова протрузия на шийните прешлени. Като малък съм претърпял едно падане на главата. Има ли връзка травмата с моето състояние и може ли да се освободим от това нервно напрежение? Приложил съм най-различни терапии, които са предназначени за това състояние. Всичките терапии действат наобратно, вместо да се подобрява, то се влошава от терапиите.

 193. Здравейте! От миналата година имаме проблеми със сина ми относно жилището, което е на името на двама ни 50/50, но сега неговото отношение е агресивно и имам чувството, че той иска аз да се махна от там.Все още аз работя в чужбина.той се казва Явор Митков Димитров (7.май.1984г.), женен за Пламена Светославова и имат едно момченце на 6 години.Аз съм Петранка Костадинова Димитрова (5.март.1959г.) , разведена съм.При развода аз платих половината сума за апартамента на съпруга си, но той постави условие–неговата половина да бъде на името на сина ми и аз се съгласих, защото не ми се занимаваше повече с тези тежки дела, а и не съм мислила, че може да има проблем.Синът ми изтегли заем, защото аз нямах право, но пращам пари за това вече 10 години. Ако може да ми кажете защо се получи така–има ли магия? Много ми е тежко заради тези отношения, а имам още 2 деца-момичета

 194. Г- жо Евелина, от 4-5 години не ни върви, даже катастрофирахме през 2016 г. Губим дела, въпреки нашите права и на всичко отгоре сме осъждани на разноски. Така сега, синът ми има 3 кредита, а аз 2. Но има голяма опасност въпреки, че гладуваме да не можем да ги плащаме ! А в работата на синът ми на всичко отгоре има една бременна жена, която сплетничи зад гърба му и има постоянни неприятности. Въпреки всички тези проблеми не вярвам, че има магия.Възможно ли е да ни е заключен късмета.И ако, да какво да направя.Ако ми отговорите ще съм Ви благодарна.

 195. Здравейте г-жо Лютова,
  Бих искала да Ви попитам как мога да се свържа със Вас-по телефон,имейл, къде приемате на живо,със записвания ли е?
  Благодаря Ви за отделеното време и внимание.
  С най-добри пожелания,
  Станислава Иванова

 196. Имам ли магия,ще остана ли със сегашния ми приятел и ще имам забременея ли

 197. Здравете мила Еви,имам нужда от Вашата помщ. Казвам се Весела и съм на 51 години, от четири месеца сме разделе ни със съпруга ми Олег на 47 години.моля те помогни ми да си го върна.С уважение!

 198. Здравейте Ева.Моят проблем е следния.Баща ми се залежа ве4е 6 месец.Не може да се обслужва ..да се придвижва сам.Има ли негативна енергия..А проблема при мен е :Срещам силна,гореща любов и нещо нелепо я прогонва.В момента имам врьзка ..Подходяща ли е за мен ?Определям я като карми4на .Благодаря .О4аквам отговор !Светлина и любов !

 199. през седмизата планирам разни идеи за осъществяване през почивните дни но когато се прибера в къщи и почивам през двата дена нямам желание за бсякаква даиност ,и това продължава одабна, предавах го на факта че работя мхого но спрях да ходя на работа за по дълго и това продължава

 200. Уважаема госпожо, съпругът ми Константин /роден на 28/04/1956 г. среща големи проблеми при удостоверяването на трудовия си стаж за пенсия, а трябва първо да си подаде документите за инвалидна пенсия и после за пенсия по старост. Времето е ограничено и въпросът ми е ще успее ли да си внесе документите за да се надява на благоприятен резултат ?Благодаря Ви предварително.

 201. Здравейте,казвам се Лилия и съм на 59 г.Искам да знам има ли направена магия на мен и на синът ми Джулиано,който е на 27 г.Благодаря.

 202. Здравеите имам проблем преди 5 години се запознах с една жена и до днес не ми излиза от главата нешто ми трепна в сарцето още от както я видях в този периот до днес съм имал други връзки обаче постояно тя мие в главата и незнам какво да правя само за неи мисля …. моля за помощ …..

 203. iskam da razbera dali imam magiq ot 2 godini nasam nemi varvi v jivota

 204. имам нужда от помощ за да спася връзката с жената която безумно обичам

 205. Сложна е ситуацита при вас. Потърсете ме на телефона обявен в сайта , за да видя по- отблизо нещата .

 206. Потърсете ме на телефона обявен в сайта , за да видя по- отблизо неката при вас.

 207. здравете
  мъжът ми охладня към мен, и иска развод.реших да муго дам , но и в този момент ме терзае въпроса ,на който никой не отговаря-причината.много съм наранена и объркана и търся начин да поправя нещата защото знам че разделим ли се на нокого от двамат няма да му е лесно.
  виолета 25,9 66
  веселин 25,7 65

 208. кога ще забременея ? това е най-голямата ценност за мен,а моят мъж все още не иска дете .. КОГА ?

 209. imam li magia .az se kazvam bojanka. imam dve da6teri . daniela i nikoleta. i edno vnu4e Aleksandar.

 210. Zdraveite .Kazvam se Mariqna .Podena cam na 23 09 1980g.Moqt vapros kam vas e .Koga she namerq lubovta na jivota si i she cazdam semeistvo?

 211. Това са симптоми на магия. Мога да се справя. Позвънете ми .

 212. Работя с хората директно. Обадете се. Само който няма работа седи непрекъснато на компютъра и гледа да хване клиента. Простете за окровеността.

 213. Работя директно с хората и не ми остава време да се ровя в пощи и сайтове. Който има необходимост има телефон.

 214. Здравейте!!!
  Бих искала да знам дали ми е направена магия
  В последно време имам напрегнатост в съсрдечната област,раздразнителност и постиянно се карам на детето,краката ми са като подкосени.
  Благодаря предварително

 215. Здравейте Евелина, преди 3 дни Ви писах, но все още нямам одобрение на коментара си. Писах Ви и на електронната поща.Очаквам спешно Вашата помощ.

 216. Дали ми е вързан късмета? Писах на имейла Ви подробно.

 217. Здравейте Евелина ! Имам нужда от помощ ! В последно време нещо с мен не е наред ! Постоянно съм уморена имам едно напрежение и тежест в лявата част към сърцето ! Не мога да спя добре събуждам се уморена ! Тръгнах по доктори всеки казва че нищо ми няма но аз не се чувствам добре ! Моля помогни ми !

 218. Мога да се справя . Обадете ми се на тел. 0900 63 008 код 17 от 10 до 22 ч всеки ден.

 219. здравейте,имам нужда от малка помощ -имам един малък парцел който не мога да продам от доста време,идват,гледат и до тук.

 220. Здравей,Еви. Преди време говорихме..Преди доста време… Както и да е.. Имах нова връзка,която също продължи година и половина (като предната) ,но този път,човека до мен наистина си заслужаваше.Ще проработи ли амулета за любов или е твърде късно? Вчера се разделихме.

 221. Да има . Може да се направи . Обадете ми се на тел 0900 63 008 код 17 от 10 до 22ч.

 222. Добър вечер г-жо Лютова с семейството ми стана нещо с мъжа ми бяхме щастливи имаме и две деца ,но изведнъж нещо стана с него. Нещо необяснимо отиде при друга и остави мен и децата. Най- странно ми е защо се изстуди от децата. Може ли да се направи нещо ? И има ли магия?

 223. Христина, наблюдавам по-сложна ситуация пир вас. Моля дайте си точните данни в този мейл:info@dalgoletie.com и ще ви отговоря лично.

 224. Здравейте ! От скоро съм на нова работа и съм заобиколена от млади и готини хора. Но въпреки всичко не успявам да намеря човек с когото да започна някакви отношения. Искам да Ви попитам ще намеря ли момче от обкръжението с когото да имам връзка? Ще имам ли щастието да намеря споделената любов ? Благодаря Ви предварително.

 225. Здравейте Мила Еви,
  Казвам се Теодора,на 35 г,от София съм и за първи път реших да Ви пиша.Имам малка дъщеричка ,на 8г.-Дариа.
  От години наред в семейството ми,след смъртта на дядо ,всичко върви наопаки,само нещастия.Сестра ми -Милена,на 34г. се разболя от шизофрения-по думите на лекарите.Загубихме страшно много наследствени пари и имоти.Със съдебни дела се тормозим години наред.Сега семейството ни е подложено на психически тормоз,заради сестра ми.Ще допълня и за мен нещо-понякога ми става лошо и припадъм,лекарите са ми дали диагноза – епилепсия.Така съм вече 20години.
  Надявам се и силно желая да можеш да ни помогнеш.
  С много любов,
  Теди

 226. благодаря,писах на мейла ви

 227. здравейте.Миналата година моя мъж се забърка със семейна жена.Това е първата изневяра за 14 годишната ни връзка за която разбирам.Тя му беше промила мозъка отвсякъде,манипулираше го както иска.Тогава почина майка ми,след 4 месеца и баба ми.Така аз останах съвсем сама без близки.Аз останах с мъжа си и все още се опитвам да заздравя връзката ни.Но оттогава той си държи студено с мен,постояни караници и неразбирателство.Искам да попитам дали тази жена е възможно да има все още влиание върху отношенията ни и дали не е възможно да е направила магия.Как да разбера

 228. Да мила Теменужка, права сте в подозренията си. Свържете се с мен ако желаете да се премахне негативното въздействие.

 229. Здравейте,моят мъж обръща внимание на хората а на нас с децата много малко и много рядко. Обърнати са нещата ,аз питам чрез чужда намеса ли или той просто не се интересува от нас. Уморих се …

 230. Защо ви е човек който си е тръгнал? Ако ви обичаше , никога нямаше да си тръгне.

 231. Съдбовните решения се взимат за един миг. Владимир шикалкави и въобще не иска да се обвързва с вас , а само да ви използва. Бягайте. Разваляйте магия и бъдете щастлива след това с любим човек(друг). Моля когато се свържете с мен ми кажете, че съм ви отговорила от сайта , за да ви обърна повече внимание. Ето телефона ми 0900 63 008 код 17 – маг Ева Евина

 232. Да той е . Наистинавсичко е объркано миличка. Моля когато се свържете с мен ми кажете, че съм ви отговорила от сайта , за да ви обърна повече внимание. Ето телефона ми 0900 63 008 код 17 – маг Ева Евина

 233. Има. Ще се водят безконечно. Им атакъв ритуал за спечелване на дело.

 234. Виторио, пишете много пъти е само ви отговарям . Когато ви казвам, че имате нещо лошо, което трябва да се неутрализира и вие после не пишете.
  Е запомнете от мен- няма нищо да се опарви при вас , защото не предприемате действия. нито ми пишете повече, нито ми се обаждайте.

 235. Мила Искра , вие сте прекрасен човек с много тежка черна енергия. Необходимо е да се коригират нещата около вас. Моля когато се свържете с мен ми кажете, че съм ви отговорила от сайта , за да ви обърна повече внимание. Ето телефона ми 0900 63 008 код 17 – маг Ева Евина

 236. Има мила Дафи. Много е тежка. Моля когато се свържете с мен ми кажете, че съм ви отговорила от сайта , за да ви обърна повече внимание. Ето телефона ми 0900 63 008 код 17 – маг Ева Евина

 237. Има причини. Моля когато се свържете с мен ми кажете, че съм ви отговорила от сайта , за да ви обърна повече внимание. Ето телефона ми 0900 63 008 код 17 – маг Ева Евина

 238. Ето телефона ми по- долу. Моля когато се свържете с мен ми кажете, че съм ви отговорила от сайта , за да ви обърна повече внимание. Ето телефона ми 0900 63 008 код 17 – маг Ева Евина

 239. Да , но много трудности и корекция. Моля когато се свържете с мен ми кажете, че съм ви отговорила от сайта , за да ви обърна повече внимание. Ето телефона ми 0900 63 008 код 17 – маг Ева Евина

 240. Да, но при едно единствено условие. Необходимо е да се неутрализира негативната енергия около вас.Моля когато се свържете с мен ми кажете, че съм ви отговорила от сайта , за да ви обърна повече внимание. Ето телефона ми 0900 63 008 код 17 – маг Ева Евина

 241. Направете изследване на малкия мозък, който отговаря за вестибуларния апарат и с това изследване елате. Моля когато се свържете с мен ми кажете, че съм ви отговорила от сайта . Ето телефона ми 0900 63 008 код 17 – маг Ева Евина

 242. Прекрасна Алис, вълкът кожата си мени, но нрава – не. Ако искате да остареете с този побойник ще бъдете съсипана преждевременно , сбръчката, подтисната и унижавана. Не го заслужавате прекрасно дете. Осъзнайте се и послушайте майка си. Когато се обадите на телефона ми кажете, че съм ви отговорила от сайта, за да ви обърна по- голямо внимание. Обадете ми се на 0900 63 008 код 17 маг Ева

 243. Мирела, имате негативни въздействия и затова сте нервна миличка! Когато се обадите на телефона ми кажете, че съм ви отговорила от сайта, за да ви обърна по- голямо внимание. Обадете ми се на 0900 63 008 код 17 маг Ева

 244. Проблема е не дали ще имате връзка , а дали ще я задържите. Няма, защото имате енергийни блокажи. Премахнете ги з ада сте щастлива вживота. Когато се обадите на телефона ми кажете, че съм ви отговорила от сайта, за да ви обърна по- голямо внимание. Обадете ми се на 0900 63 008 код 17 маг Ева

 245. Проблема е в нарушета енергийна система при вас. Проблема не е у вас. Когато се обадите на телефона ми кажете, че съм ви отговорила от сайта, за да ви обърна по- голямо внимание. Обадете ми се на 0900 63 008 код 17 маг Ева

 246. Не отговарям за действиятана колегите. Моите клиенти са доволни. Рецепта за това как се чисти магия не давам. Ако желаете ме попитайте лично. Когато се обадите на телефона ми кажете, че съм ви отговорила от сайта, за да ви обърна по- голямо внимание. Обадете ми се на 0900 63 008 код 17 маг Ева

 247. При условие, че сте чиста от енергийна гледна точка- имате съвместимост, но вие не сте.Когато се обадите на телефона ми кажете, че съм ви отговорила от сайта, за да ви обърна по- голямо внимание. Обадете ми се на 0900 63 008 код 17 маг Ева

 248. Възможно е правилни да са подозренията ви. Необходимо е да се влезе в енергийният ви портал и да се види дали наистина е така.Когато се обадите на телефона ми кажете, че съм ви отговорила от сайта, за да ви обърна по- голямо внимание. Обадете ми се на 0900 63 008 код 17 маг Ева

 249. Може. Когато се обадите на телефона ми кажете, че съм ви отговорила от сайта, за да ви обърна по- голямо внимание. Обадете ми се на 0900 63 008 код 17 маг Ева

 250. Осман таксите са различни и се определят след прегледа на енергийното ви положение. Когато се обадите на телефона ми кажете, че съм ви отговорила от сайта, за да ви обърна по- голямо внимание. Обадете ми се на 0900 63 008 код 17 маг Ева

 251. Да, Олга . Има енергийно вмешателство. Когато се обадите на телефона ми кажете, че съм ви отговорила от сайта, за да ви обърна по- голямо внимание. Обадете ми се на 0900 63 008 код 17 маг Ева

 252. Вие сте безкрайно търпелива миличка Анелия , но ситуацията се решава не с разговор и съвет , а с енергийна работа. Когато ми се обадите на телефона ми кажете, че съм ви отговорил в сайта и съм ви дала този телефон 0900 63 008 код 17

 253. Здравейте Ева,ще се радвам да ми помогнете за разрешаване на трудната ситуация ,в която съм.Една дилема,която не разреших преди една година се превърна в голяма обърканост.Имах дългогодишна връзка с мъж, заради който исках да се разведа,малко се забавих с обещания срок и той сега живее с друга жена.Оказа се ,че е имал връзка с нея от преди нашата.Поддържаме много добри приятелски взаимоотношения ,но аз все още искам да си го върна и да разреша старата дилема,но стана още по-трудно.

 254. Може ли да ми кажете дали имаме направена магия на дома или на някой от семейството.

 255. Моля обадете ми се на посочения в сайта телефон.

 256. Здравей те,
  Имам проблеми със съпруга си бях ме разделени близо 6 месеца , от три месеца сме отново зедно , но нещата не са добре,има намеса и на трето лице.Благодаря!!!

 257. Не , освен ако не изчистите негативните въздействия. Вземете си мерки моля.

 258. За Вас бих напарвила квантова кранио- сакрална терапия , която има уникален ефект. Позвънете ми на телефона изписан в сайта.

 259. Може . Обадете ми се на телефон 0900 63 008 код 17 или код 15 . Всеки ден от 10 до 22 ч.

 260. Може ли имейл за да споделя проблема си и да ми отговорите?

 261. Искам да знам дали има направена магия върху мен или някой част от семейството ми. Ако има как бих могъл да я премахна? Как да разбера дали някой ми е правил магия и каква е тя, от колко време?

 262. Имам здравословен проблем…всички изследвания добри а сьм с разстройство от 2 месеца и загуба на тегло.

 263. Здравейте, от около три години съпругът ми се отчужди от семейството си. Смятам ,че си има любовница. Ще ни се запази ли семейството.

 264. Здравейте казвам се Румяна от 6 месеца съм разделена от партньора си които ме упреква че понеже съм му изневерявала в което няма нищо вярно аз си мисля че той има някакви корестни цели или е замесен 3 човек опитвах се многократно да променя нещата изведнъж любовта му се превърна в омраза опитвам се да разбера дали има някаква магия в него и бих искала да се изчист от това и отново да си възвърна любовта му дали има замесен 3 човек и какво да сторя за да си го върна обратно

 265. Как виждаш мен и мъжът ми в настоящето и бъдещето?
  Какви са ни чувствата един към друг?

 266. Kak vijdas men i mujut mi v nastoqshteto i budeshteto? Kakvi sa ni chuvstvata edin kum drug?

 267. Здравейте!
  Търся възможност за връзка с вас.Имам спешна нужда от помощ.

 268. здравейте изкам да попитам какава в цената за разваляне на магия на приятелката ми и пражене кам майка и така че дане може да стане и ако може тел за връзка с вас да се уточним кое как да го направим ако ме устройва цената мерси предвърително

 269. Здравейте,имам връзка с мъж,който обичам много.В последно време срещите ни стават все по-редки и кратки,обажда се рядко,а от това ме боли .Мога ли да направя нещо ,за да си го върна?

 270. Здравейте , от 3 години всичко се руши около мен , здравословно не съм добре ,а лекарите казват че всички изследвания са добре , затворих фирмата , изобщо съм в някаква дупка от която няма излизане ,отчаяна съм , стигнах до паник атаки ,

 271. здравейте интересувам се от леене на куршум против страх на моята внучка която е на 18 години но я е страх да спи сама или да остава сама в къщи как бих могла да се свържа да вас

 272. Имам сериозни проблеми.
  Исам да се свържа с Евелина Лютова.
  Помагайте..

 273. Скъпа госпожо,от няколко години страдам от страхова невроза ,Пия адекватните лекарства,но проблемът се засилва,а лекарствата нямат ефект,склонен съм да мисля ,че съм жертва на магия Моля,направете ми тест ! с уважение Кирил

 274. Имам връзка с мъж, интересува ме има ли бъдеще тази връзка? Какви чувства има към мен?
  Моля Ви, отговорете ми.
  Аз съм родена на 24 март 1959 г, а той- 4 ноември 1948 г името му е Стоян. Благодаря Ви.

 275. İskam da znam.kak moje da se izcisti magiya tiy kato nikoy ne moja. Nemam srodna dusha.zasto.dokoga.kak.kide. pomognete. Rodena03.06.1968.v grad Novi pazar.guldjan mehmedova ibryamova.blagodarya.nasoki dayte. Ocakvam otgovor.

 276. İmam li magiya kakvo da pravya.pomognete.nikoy ne moje da napravi ,da imam kısmet v lubovta.cel jivot sim sama

 277. İmam li magiya . Kak. Da namerya lubovta na jivota si. Procetesh za rozoviya list. Mnogo povervah.no dalı ste podeystva. Kakvo vijdate .blagodarya predvaritelno. Molya vi .cakam otgovor.

 278. Zdraveyte. Mnogo vi molya i na men da otdelite vnimanie.speshno e.cel jivot sim sama. Zasto nemam kısmet v lubovta. İmam li nekakvo vliyanie , zasto , koe preci. Kakvo moje da se napravi. Za jalost May rituala s rozoviya list ne e za men. Cakam otgovor .mnogo blagodarya.

 279. Здравейте.Имам спешна нужда от помощ.Преди година и половина се запознах с един човек .След няколко месеца заживяхме заедно.Така започнаха проблем след проблем.На него все нещо не му достигаше-или пари, или не съм облечена добре, или не съм добра домакиня.На моменти променяше настроението си и беше нежен, друг път избухваше щом му кажа нещо и дори посягаше.На няколко пъти ме гонеше ,след което уж съжаляваше и ме прибираше пак.Много зависим е от майка си и постоянно тича при нея.Преди няколко дни на мен просто ми писна да съм сама и му го казах.Накара ме да си събера багажа и да си тръгна.Оттогава съм сама- нито ме търси ,нито се интересува.Моля Ви кажете ми къде е проблема.

 280. Добър ден, г-жа Лютова,
  Мария трифонова митева 260883
  Как виждате ще имам ли връзка с Николай Голаков 080284г много се харесваме и искаме да сме заедно, но разстоянието ни дели аз съм в Пловдив а той в Казанлък.
  Мисля че това е мъжът за мен.
  Благодаря ви.

 281. Здравейте, г¬Лютова!
  От известно време или по¬точно от две години откакто си напуснах работата.
  От седем години съм разведена, нямам деца и това бе причината за развода, бившия ми съпруг, докато бяхме заедно направи дете на друга.
  След две години от развода си се запознах с мъж, който е от друг град, разведен и има един син от бившия си брак. Аз много му се доверих, обеща че ще ми намери добра работа в града където живее. С него съм от пет години а напуснах работата си преди две години и до ден днешен нищо не ми е предложил. Аз си живея в града от където съм а той в неговия. Виждаме се на 10¬15 дена. Той иска аз да отида да живея при него, но аз искам първо да ми намери работа и тогава да отида. Имам възрастни родители които в момента се нуждаят от мен. Струва ми се безмислено е да отида да живия там като нямам работа и като в момента родителите ми имат нужда от мен.
  Та така в млмента съм без работа, пари вече нямам никакви защото преди година се наложи да ги изтегля и покрия един кредит на брат ми на който му бях поръчител. Погасих му кредит за 35 000 лв. Така всичките ми спестявания заминаха, след развода работих в чужбина, аз съм по професи медицински работник. А брат ми на когото помогнах избяга в чужбина, след това взе при себе си жена си и децата. Не се виждаме не комуникираме с него. И така от две години нищо не ми върви, работа нямам, пари нямам, дори с приятеля ми започнахме да се отчуждаваме. Вече си мисля че имам направена някаква магия и че ми е заключен късмета. Моля ви да ми помогнете.

 282. здравей имам въпроси да ли имам направена магиа заштото постоянно съм изнервена и се обръштам срешту майка и татко изпитвам гвяф и омразно срешто тиах не знам как да постъпя психически изнервена стресирана и физически изморена постоянно

 283. Здравей мила Еви,
  Имам нужда от твоята помощ. Влюбих се в едно момче, имахме връзка и направих много неща за него.. Преди 2 дни се разделихме.. Проблема е в неговата агресия и му нямам пълно доверие.. Не съм сигурна в неговите чувства към мен.. А аз съм готова на всичко за него.. Незнам по още какви начина да му доказвам любовта си.. Винаги и за всичко се изкарва прав.. Искам да съм с него.. Обърнах се към теб с надеждата че ще ми помогнете с магията за любов.. Искрено се надявам да ми отговорите..

 284. Здравейте от известно време страдам от световъртеж ,възможно ли е да имам магия

 285. Здравейте Маг Евина искам да ви попитам
  Ще срещна ли човек за когото ще се омъжа ще стана ли майка и как ще се развият нещата в делови план при мен.
  И ще замина ли за чужбина и ще мога ли да язда отново .

 286. Здравейте! Имам заболяване тежка депресия. Студентка съм, бях прекъснала обучението си заради здравословния ми проблем. Завършила съм семестриално, предстои ми дипломиране. Ще успея ли да завърша висше образование?

 287. От както се помня все не ми върви в нищо ,а сега и в семейството имам чувството ,че съм карък на каръците .Мисля ,че имам магия от дълги години и сега яя предавам и на семейството ми,но историята ми е дълга и не мога да я напиша тук.Слънчева Ели надявам се да ми отговорите на имейла

 288. Моля Ви за помощ -затънала съм’ до гуша’ от заеми ,не мога да спя,притеснявам се и не зная какво да направя.Надявам се да ми помогнете.Пишете ми как да се свържа с вас -дали по телефон, вайбър или….

 289. Искам да поръчам 1брои амолет за пари и късмт

 290. Здравейте!
  Искам да Ви попитам имам ли направена магия?

 291. Ще се събера ли със женами ИЛИЯНА

 292. Здравейте ! Бих се радвала и аз да получа отговор на въпроса ми дали имам направена магия – в момента никой не иска да разговаря с мен, децата ми не се обаждат да пита как съм, единствено майка е тази която ме мисли. Много ми е трудно вече да понасям тази тежест!

 293. Здравейте маг Евина бих искала да ви разкажа какво ми се случи въпреки че ужасно ме е срам защото се излъгах и се подадох като най простия шаран.
  Преди време видях обява на така наречена ваша колежка може би в един вестник не знам какво ме ръчна но и се обадих тормозеха ме някакви неща или може би съм си била много добре а съм си мислела че има проблеми.
  Доверих и се и започнах да работя с нея но по едно време започнах да усещам че може би нещата не са правилни тя всеки път казваше че нещата които трябва да се направят са последни и всеки път изскачаше нещо което пречи и трябва да се оправи и всеки път цифрата беше все по голяма и голяма .И точно когато някак си като че ли нещо се получаваше изгубих нещо като амулет което тя ми беше дала в резултат на което аз трябваше да взема нов амулет но той е прекалено скъп а в резултат на ритуалите и без постоянна работа която да имам защото за отрицателно време смених три места останах без пари и със две празни кредитни карти които нз как ще оправя.Тогава тя ми каза че без това нещо което ми е дала нещата няма да се получат че ще изпадна в дупка от която никой няма да може да ме извади и че няма смисълда продължава да работи смен защото всичко хубаво което щяло да ми се случи угасва най нахално и демонстративно без да я интересува че е взела толкова пари без да направ и нищо това ли е начина на един човек който помага да се обърне така и да те остави защото е по лесно.И сега не знам от тук нататък какво ще се случи с мен и какво да правя във всяко едно отношение.Ще мога ли да оправя живота си да се омъжа да имам деца ще мога ли да успея в работата която започвам сега и изобщо какво ще се случи и аз изобщо нз накъде е правилния път. Преди две години работех в една охранителна фирма бях диспичер но нещо се случи и аз понеже исках да запазя достойнството си си тръгнах и две години се лутах по магазини вериги при положение че те после ме търсиха да севърна но аз им отказах за което съжалих много.Сега тази година точно на връх великден ми се обади един колега с който работех шест години и каза че иска да ме дръпне в неговата фирма и аз приех защото в интерес на истината тази работа ми харесва искам да я работя и мисля че може би там ми е мястото той също така ми призна е други неща че тогава ме е харесвал и т.н.обаче там просто.Има мн неща които да кажа но не искам да ги споменавам тук а и както казах в предвид ситуацията в която изпаднах.

 294. Здравейте,казвам се Виторио ,от Варна,роден съм на 13.01.1995.У нас нещата са много зле,само се караме ,никой не смее у нас да идва .Върху дома ни ли има магия там,където живеем ?

 295. Как да се преборя със себе си?!…

 296. Здравейте От 2011г. водя едно дело за имот. Интересувам се от крайния резултат. Има ли намеса за резултата и сроковете?

 297. Добър ден, г-жа Лютова
  Казвам се Мария 260883г.,живея на семейни начала с Петър 040884г.имаме дете на 1г.5м.В началото се разбирахме но после започнаха едни караници и обиди постоянно – както се казва 5дена добре 3 дена зле. Казва че ме обича, а все нещо чепкаме.Сега иска да се женим,а аз незнам какво да правя.
  Искам нещо да ви попитам макар и смешно да звучи.
  Имам съмнение,че се опитва да ме пробва в facebook.(с фълшив профил,че съм лека жена и си търся мъже по интернет.Даже ми каза че имало обява с името ми,номера до нас.- в момента съм на гости при майка)тъй като той е против тези сайтова.Дали е той бихте ли ми казали,ще съм ви много благодарна.
  Живота ми е много объркан.

 298. Аз съм на 26години родена на 29.09.1991 имам син на почти четири години с бащата няма ме отношения но живеем заедно не само заради детето но и заради това че аз съм от друг град освен това съм студентка и работя . Всеки от нас си има друг човек до себе си. Моят въпрос е насочен към човека​ с който се виждам доследните две години казва се Владимир 15.03.1986 с него се познаваме от преди да заживея с бащата на детето . Проблема е следния че винаги когато се стигне до разговор относно израстването на нашата връзка с Владимир той пожелава да му дам време никога не ми е казвал че не иска да е с мен както и обратното . КаЗва ми че му трябва време за да реши какво да прави и какво иска но не ме пуска и иска да го изчакам докато реши . С него сме различни но едновременно се допълваме ние сме не само любовници но и много добри приятели . В момента отново след разговор провокиран от него той поиска време за да реши какво да ми отговори (дали ще сме заедно или всичко е приключило) дали бих те могла да ми кажете ще бъдем ли заедно с Владимир решила съм да му дам месец . Той не знае колко точно ще го изчакам ще вземе ли решение в полза на нашата връзка тя да се развие и да станем двойка семейство. Искам да бъда само с него

 299. Здравейте!
  Имам проблем със сина ми Методи Валериев Грънчаров.Има психически проблем биполярно разстройство ,дали е заболяване или е направена магия.

 300. Здравейте! Всъщност нямам проблем..може би. Работата е там, че всички ми казват, че имам сили…и то не на шега. Имам приятелка, която твърди, че го усеща. Вече двама-трима са ме наричали медиум…въпросът ми е как да разбера ако съм? И как да го контролирам?

 301. Имаме семеен проблем но най много със сина ми изпаднал е във депресия.искам да попитам на какво се дължи това

 302. Скъпа, Евелина моля Ви отговорете ми колко ще ми струвап молитва за успешен бизнес и как да се свържа с Вас.

 303. Здравейте,
  След доста бурна любов със съпруга ми се разведохме. След развода той пожела да продължим да живеем заедно…и така още четири месеца. Миналия месец, неговата майка се обади, плачеше по телефона и искаше да го види. Отидохме при нея и на следващия ден, ние се разделихме окончателно. Разбрах, че 10 дни след раздялата той е започнал да живее с друга жена.
  Допускам, че има направена магия за раздяла, защото винаги след разговори с неговите близки той ставаше избухлив и агресивен. Моля, за съдействие да изчистя от живота си вредното въздействие, което са насочили към мен.
  С уважение.

 304. Здравейте,
  Каква е цената на ритуал за привличане на определен човек. В началото имаше химия, но аз провалих нещата. Искам просто отново да привлека вниманието му, но в никакъв случай изкуствена кукла на конци, влюбена в мен. Моля помогнете ми.Това възможно ли е?

 305. Здравейте попаднала съм не знам къде но в нищо не ми върви.Късметът бяга от мен като дявол от тамян.Мисля че има чужда намеса.Ще съм благодарна за съвета.

 306. Aлло Еви моля за спешен отговор:можете ли да ме приемете спешно тъи като сьм в България до 5.03.2017. Въпроса ми е здравословен / болки в колена и стъпала сковаване и кренфи в мусколите. Моле Ви за спешен отговор. Юлиа/ Инсбрук.АТ

 307. Алло Ефи моля за бърз отговор: можеш ли да ме приемеш дази седмица, като съм в България до Неделя тази седмица 5.03.2017. Имам страшни болки в колената и стъпалата. Моля Ви от сърце за спешен отговор. Поздрави Юлия

 308. здр в личен план проблемите са мн 16 год брак се руши без причина моля за съвет

 309. Zdr kajetw kakvo da napravq za da ai varna sapruga mi pri men kak da si go varna i ima li hansda se saberemw a nwgo otnovo molq vi pomognete mi da si go varna chakan vahiqt otgovor

 310. Работа и личен живот

 311. Здравейте Еви.В момента чета за житният режим на Петър Дънов и попаднах на Вас.Моля , ако е възможно, опишете ми Божествената храна.Не зная какво друго да Ви напиша за себе си.ДОВОЛНА СЪМ ОТ ЖИВОТА СИ, ЗА КОЕТО СЪМ БЛАГОДАРНА НА БОГА,. НО ИСКАМ ДА НАПРАВЯ ЖИТНИЯТ РЕЖИМ ИЛИ Вашата Божествена храна за здраве на тялото си.Родена съм на 09.11.1944 год.
  в едно красиво пловдивско село.

 312. Здравейте!
  Моят проблем е със сина ми. Той е на 18 години. Моля за помощ, защото губя единственото си дете.

 313. Здравейте г-жо Лютова,интересувам се как мога да се свържа със Вас-по телефон,емейл,скайп ,вайбър-къде приемате на живо,със записвания ли е?

 314. Скъпа Еви,
  От известно време пропадам в някаква дупка, имам чувство, че късметът ми е заключен, изгубих си работата, мъжът ми почина, смених си жилището и градът в който живеех. Учител по математика съм и въпреки, че би трябвало с тази професия да нямам проблеми да си намеря работа, не се получава, въпреки че съм обиколила 15 училища. Започвам да мисля, че има нещо, което ми прегражда пътя, въпреки че по принцип мисля рационално. Можеш ли да ми помогнеш? Предварително ти благодаря!

 315. Много сте лъчезарна и слънчева по-тия снимки и се почувствах привлечена.Искам да ви попитам виждате ли при мен черна магия или някакво негативно вредителство.Вярата ми в бог ме спаси но …..

 316. AMI PONESHE VEROJATNO SAM I KARMISHNO I MAGISHNO I PO DRUGI NASHINI OPLETEN OBVARSAN S VIDIMI I NEVIDIMI NISHKI S NJAKOI HORA SHIVOTNI RASTENIA ARTEFAKTI PREDMETI KNIGI SASHTESTVA I DRUGI ENERGII I MOSHE I BOSHESTVA I TEHNITE
  ENERGII I VEROJATNO MI SA PRAVENI OT RAZLISHNI HORA NLP PROGRAMI MATRIZI VEROJATNO GRAD VARNA I BERLIN KADETO SHIVEJA I SA ME POSTAVILI V ZAVISIMOSTI I ZNAM SHE NJAKOI MI OTVARJAT KASMETA NJAKOI MI ZATVARJAT KASMETA I KATO MI OTVARJAT KASMETA SE OPITVAM DA OTVARJAM KASMETA NA TESI ZA KOITO MI SE PODSKASVA
  A KATO MI ZATVARJAT KASMETA SE OPITVAM DA NE ZATVARJAM KASMETA ZA TESI ZA KOITO MI SE PODSKASVA I TARSJA DOBRONAMERENI SAVETI KAK DA SI IZGRADJA DOMA NA SHTASTIETO BEZ DA MI PESHAT DRUGI I BEZ DA PRESHA NA DRUGI I I SI NAPRAVIH SOBSTVENA NLP PROGRAMA MATRIZA ZA SHASTIE I TESI I AKO IMA ZAMESENI SVARSANI S TJAH HORA I STRUKTURI KOITO SA MI PRESHILI I SE OPITAT DA MI PRESHAT NA MOETO LISHNO SHTASTIE SA OBRESHENI NA NESPOLUKI NEUSPEHI I MOSHE I ZAGUBI NA TOVA KOETO OBISHAT ZA DA SE OTKASHAT DA PRESHAT NA MOETO SHTASTIE SASNATELNO ILI NESASNATELNO ,MAMENI PODVEDENI NAVEDENI LAGANI IZNUDENI PROKUDENI
  AZ LISHNO OBISHAM DA POMAGAM KADETO MOGA NO KATO POMAGAM NA KONKURENZIA I GUBJA TO TOGAVA SI KASVAM
  NA MENE KOJ POMAGA PRIJATELI ILI KONKURENZIA ????????

 317. Здравейте! Живея зле в постоянен стрес. Как да променя това?

 318. ТОВА Е СИМПТОМ НА НЕГАТИВНО ВЪЗДЕЙСТВИЕ ОТ НЕДОБРОНАМЕРЕНИ ХОРА.

 319. Абсолютно е възможно , но за точен отговор са необходими данни на двамата,които изпратете на личният ми мейл : info@dalgoletie.com
  Евелина Лютова

 320. Здравето е обект на много магии. Стигнало ли се е до там, е важно да се действа много бързо.
  Моля пишете ми лично на мейла:info@dalgoletie.com , където ще изискам повече инфорвация за хората , които са под въздействието на магията.
  Евелина Лютова

 321. Здравей те!Имах връзка със един мъж две години,но преди 4 месеца той приключи връзката си със мен със причината че иска да продължи със бракт си.Аз също съм омъжена имахме тайна връзка със него.Опитах много неща да го врът но той не иска.А преди да се разделим се бяхме разбарли да продължим заедно,той ми каза че не иска да се разделя със мен и че не може вече без мен.Но кагата си отиде при нея и след четири дена ми звъна и ми каза край аз съм до тука продължавам със нея.Простояние така от нищото.ИСКАМ за знам загубих ли този мъж окончателно или той ще се върне при мен и ако се върне до колко време ще е това

 322. Здравейте. Искам да Ви разкажа накратко една интересна случка от моя живот. Преди много години усетих тръпка, близост към един мъж от моя роден град. Познавах този човек по физиономия отдавна. Почувствах, че някой ден ще се запозная с него. Така стана. След няколко години се запознах с него в интернет по доста интересен начин. Налучках електронната му поща (знаех името му)! Разменихме си снимки и разбрах, че е Той! Започнахме да си пишем редовно и да се срещаме. Имаме много допирни точки: общи интереси, завършили сме едно училище и един университет… Дали е възможно той да ми е даден по съдба, защото винаги съм го чувствала изключително близък като кръвен роднина? Бихте ли ми препъръчали някакъв ритуал да се сближим още повече, да се стигне до брак? Моля Ви побързайте! Очаквам с нетърпение отговор. Благодаря предварително.

 323. здравей те миналата година мъжът ми си направи операця от киста ито 3 пати на едно и също място,и все още е с дренаж също така работим но все не стигат парите изкам да знам от какво се далжи това може ли да имам магия или лош късмет ако може ми помогнете ще ви бъда благодарна

 324. molia vi za spehta pomoht zatanala sam v dalgove ne moga da se spravia pomognete mi

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Защита на личните данни
След като използвате тази форма, ние съхраняваме вашето име, имейл и съгласието ви за нашата политика за защита на личните данни. Това е нужно, за да можем да обработваме коментарите в уеб сайта ни. За повече информация прочетете нашата политика за защита на личните данни.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.