Копанарска магия

Какво представлява копанарската магия? За любов, за смърт, за раздяла. Кой може да развали копанарска магия. Симптоми и ритуали. Черна магия с коса

Копанарите (лингурари, лингури) са цигани от Влахия, географска област в Румъния. Преди 100 години те са насилствено заселени в Южна Добруджа, докато за кратко тя е румънска територия. След връщането й на България, циганите остават. Те се изхранват, като дълбаят предмети от дърво – вретена, лъжици, копанки (откъдето идва „копанари“).

Копанарите са по-известни с правенето на магии за смърт.

Какво е копанарска магия?

Копанарската магия е сродна на афро-американското вуду. Тя е част от тяхната култура. Практикува се не само у нас, а още повече в Румъния. Има доказателства за румънски циганки магьосници, които забогатяват неимоверно чрез своите умения да си съдействат с дявола.

Копанарска магия 02

Румънски циганки магьосници по време на ритуалите си

Български ясновидци твърдят, че се натъкват на копанарска магия. Някои говорят за епидемично разпространение, макар че общността на копанарите у нас не достига и 50 хиляди души.

Проблемът не е в честотата на тези магии, а в тяхната жестокост и категоричност. Това е малкият проблем.

Големият е, че в България единици умеят да обезвреждат копанарска магия, доколкото тя ни е чужда, привнесена. Нямаме достатъчно опит и познания за нея. Умеещите това са ценни като злато.

ВАЖНО: Вижте случаи с копанарска магия, разкажете и вие своята или попитайте ТУК, в нашия форум!

Как се прави копанарска магия

За копанарската магия не знаем нищо от първа ръка – нашенските цигани са на ниско ниво като грамотност и култура. Те не дават интервюта, не са способни да разкажат за своите традиции. По информация от румънските им „колеги“, и сред тях има бели и черни магьосници, чиито отличия виждаме в таблица.

Копанарски практики
ВидовеХарактеристика
Бяла магиябелите магьосници приемат църквата и християнската религия, работят с помощта на Кръста; борят се със злото – изцеляват болести, премахват проклятия; използват билки, мед и символи на живота
Черна магиячерните магове се прекланят пред дявола, използват символи на смъртта, мъртви животни, кръв, гробове; способни са да разговарят с мъртвите
Магия за смърття е запазена марка на копанарите; прави се с гроб – пресен за бърза смърт и стар за бавна смърт

На половин час път от Букурещ има малко езеро – Вещерска баня. От него не пият животни. То е дълбоко едва няколко метра, но в него се изчезва без следа. Всяка магия става, когато е направена при Вещерската баня – не трябва да си циганин или магьосник, заклинанията просто „хващат“.Копанарска магия 01

На други места, включително и в България, правенето на копанарска магия изисква посвещение. Момичетата се обучават от 11-12 годишни, но цялата магия не се разкрива пред всички. За непосветени и дума да не става – нямаме право да знаем за ритуалите.

Нататък разказваме за видовете копанарска магия по данни на наши ясновидци (включително от Евелина Лютова), които са се натъквали на резултатите от циганските практики.

Копанарска магия за любов

Румънката Касандра – най-силната вещица в Европа, разкрива, че циганската магьосница е способни да прави и добро, и зло, зависи какво ще избере. Такива са и магиите за любов – бели и черни. Копанарите правят талисмани за намиране на любовта и провеждат ритуали за връщане на любимия човек. В черния си вариант те отстраняват съперници чрез смърт или нещастия. Могат да прилепят един човек за друг, отнемайки му волята и разума.

Симптоми на копанарска магия за любов

Въпросът е как да се разграничи обикновена магия от копанарска в сферата на любовта? Някои ясновидци го умеят на база тънки детайли и симптоми, а някои го усещат интуитивно. По-ясно се усеща черната любовна магия. Омагьосаният е като зомби – той се движи и живее, но сякаш по чужда воля.

Копанарската черна магия отнема жизнената енергия. Жертвите са вяли, неактивни, линеят. И това е обяснимо – те са обсебени от дяволските сили. Дали са изоставени от Бог? Очевидно не, щом съществуват хора, които могат и противодействат на това насилствено обсебване.

Копанарска магия за смърт

За смъртната магия се знае най-много. За жалост тя е най-практикувана от българските копанари. Прави се в два варианта – за отстраняване и за отмъщение.

Магията за отстраняване се поръчва с комерсиална цел – да се отнемат благата и принадлежностите на даден човек (пари, любов, имоти). Поръчителите предпочитат бързо отстраняване – да умре, да се махне, за да му се вземат притежанията.

В този случай копанарите правят магия за бърза смърт. Те взимат вещ, напоена с енергията на жертвата, или частица от нея (коса, нокти). Обработват я по своите си начини и я закопават в пресен гроб, откъм главата на покойния. Създава се енергийна нишка, която тегли живия към мъртвия. Казват, че резултатът настъпва почти мигновено. На такива магии се отдават инциденти, катастрофи, нещастия със смъртен изход.

Магията за отмъщение се поръчва бавна, за да може поръчителят да се наслади на мъките на жертвата си. В този случай копанарите закопават обработения материал в отдавнашен гроб, откъм краката. Отново покойникът тегли живия към Отвъдното, обаче бавно и мъчително.

Симптоми на копанарска магия за смърт

Бързата копанарска магия вероятно дава симптоматика, но няма време тя да бъде забелязана и да й се противодейства. Наши ясновидци я идентифицират впоследствие. Но те имат впечатления от бавната смъртна магия. Тя поставя физически отпечатък върху жертвата – тъмни петна по тялото, сини кръгове под очите. Кожата повяхва, мускулите се отпускат. Жертвата изглежда приживе като смъртник. Сякаш тялото се разпада предварително.

Копанарска магия за раздяла

Тя е черна разновидност на магията за любов. Влюбени и съпрузи се разделят, защото поръчителят желае някой от партньорите. Той поръчва на копанарите магия за раздяла. В резултат в двойката влиза зло. Дяволските сили пораждат неразбирателство, омраза, раздори – цялата палитра от средства, с които оперират тъмните сили. Раздялата е въпрос на време.

Симптоми на копанарска магия за раздяла

Копанарската магия действа рязко, отривисто. Партньорите допреди 1 час са се обичали и са живеели в разбирателство. Само час по-късно те не могат да се понасят. Виждат се по различен начин. Говорят грубо, обиждат, нараняват.

В обобщение, копанарската магия се различава по своята сила и драстичност. Промените са ярки, видими, осезаеми. И се различава по своята бързина – те настъпват в един момент, рязко.

Турска копанарска магия

Турска и копанарска магия са различни неща. Арабската е отделен от тях вид. Незапознатите не ги различават. Копанарите са цигани християни. Турската и арабската се практикуват от мюсюлмани.

Разваляне на копанарска магия. Изчистване

Широко се тръби, че магия се разваля качествено и успешно само от човек, който практикува в същата традиция – турска магия се разваля от мюсюлмани, циганска магия се разваля от цигани.

Това категорично не е вярно. Подобно твърдение се разпространява комерсиално, за да увеличава страха и да печели клиенти на изолирана група практикуващи.

Копанарска магия 03

Някои вещици в Румъния са позлатени буквално от клиентите си

Всеки, който е с Бога и със Светлината, има правомощията и средствата да противодейства на дяволските сили и на Тъмнината. Сам Бог дава силата и способностите на отделни личности, които работят в името на доброто и за възстановяване на енергийния баланс между хората.

Копанарската магия подлежи на деактивиране и изчистване. Въпросът е, че малко хора в България знаят как и го умеят. Оттам идва и преекспонирането на силата на тази магия. Тя се възприема като непробиваема, което е невярно.

Как Евелина Лютова разваля копанарска магия?

В своята практика Евелина Лютова се е натъквала на копанарски магии. Тя има опит с жертви на копанарска магия. Знае как изглеждат на физическо и на енергийно ниво. Виждала е аурите на хора, отправени към гроба с помощта на такива заклинания.

Евелина се е научила да противодейства на копанарите с нейните уникални способи и методи. Има редица успешни изчиствания на магии и проклятия, направени от копанари, от румънски и влашки цигани. Нейният 30-годишен опит й позволява да помага ефективно при всякакви случаи.

Как действа Евелина Лютова? Подходът й е индивидуален, според конкретния случай. Тя провежда диагностика, установява нанесените вреди. Преценява с каква бързина се развива магическото вмешателство и след това намира точния метод.

Къде правят копанарска магия? Кои са копанари?

Копанарите водят чергарски живот. Виждат се на случайни места из страната, когато пътуват. Уседналите са концентрирани във Варненска и Добричка област, главно в малки села. Като „копанарски“ общини се сочат Аксаково, Брегово, Севлиево, Димово и др.

Как да намеря вещица – копанарка? Интернет не знае отговора. Няма да срещнем споделени координати, нито обява в сайтовете за магически услуги. Но факт, че поръчителите ги намират  – на място по североизточните села и с много питане.

Молитва срещу копанарска магия

Киприяновите молитви са „оръжието“ на Православната църква срещу магиите. Четат се от определени свещеници с цел изчистване на всякакви магии, включително копанарска.

За предпазване и спасение от злото и от дявола се молим на Господа Бога, на Богородица, на Свети Киприян. Произнесен с искрена вяра и душевна сила, много помага Псалом 90. Той е лекарство от всяко зло на земята, от страдания и несгоди.

Разлика между копанарска и влашка магия

Румънските цигани практикуват влашка (а може би и други видове) магия, а мигриралите в България правят копанарска магия. Доколко са различни тези практики, никой не знае. Те имат общ корен, отпреди преселението.

Днес румънските циганки – магьосници, са почитани. Според една румънска статистика, 10 – 15% от румънците си решават проблемите при вещица, вместо да отидат на лекар или при адвокат.

Вижте и ТОВА: Текстове за баене против уроки. Симптоми или как да разберем сали сме урочасани? Хващане на очи (урочасване).

Е. Лютова: Магия за благоденствие. Какво се прави?

Магия за благоденствие

Как се прави магия за благоденствие

Тази магия е подходяща за хора имащи някаква материална база и бизнес ,но желаят многократно да увеличат оборотите и печалбите си.

Обикновено се случва така, че ако имате един магазин, няколко месеца след магията откривате още един и още един и накрая става верига от магазини.

Имам няколко случая с тази магия на хора имащи по едно хотелче на морето. Сега тези ми клиенти имат по няколко големи хотела и то без заеми от банките.

Първото нещо, което трябва да направите е да пожелаете този приток на благоденствие в живота ви. След това да ми напишете писмо свободен текст с вашето желание и положение в момента. Пишете още данните на човека поръчващ тази магия и данните на човека, който е материално отговорен във фирмата.

Вижте и ТОВА: Как се прави магия за пари?

Необходими са също ваши снимки и тези на обекта. Всичко това изпратете на имейл адрес: info@dalgoletie.com

Видео: Румънката Касандра и двете й дъщери разказват за циганските магически практики за целите на изследователски проект върху магиите (с превод на руски език).

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.