Цени на Евелина Лютова или Щастие с пари не се купува

Щастие с пари не се купува, ако не знаеш от къде се пазарува. Какви цени взема ясновидката Евелина Лютова. Писмо от клиент.

По-долу публикуваме едно писмо до Евелина Лютова, за което имаме позволението и настояването на неговата авторка. По-долу пускаме и факсимиле от самия отзив за ясновидката, който се получи на мейла.

„Може да се каже, че някога бях на една крачка от титлата бизнесдама на годината. След тази церемония започнаха моите мъки. Вчера бях на върха в бизнеса с много от всичко и в работата, и в любовта. На следващия ден бях вече фалирала също и в бизнеса, и в любовта. Такъв поврат в живота ми никога не предполагах, че може да се случи с мен.

Ето таксата за ясновидство онлайн

Всичко сама съм постигнала. Проведохме консултацията по скайпа, защото нямах достатъчно пари дори за таксата за личен прием и за пътните до другия край на България от където е Евелина Лютова. Предпочетох да не пътувам за тази разговор онлайни  защото тя бе далеч.

Мислех, че като изпратя таксата ще разговаряме след няколко дни. Обаче още същата вечер разговаряме повече от час късно през нощта. Учуди ме фактът, че тя ми каза подробности от моя живот с абсолютна точност. Веднага реших да направя Божествения ритуал, защото исках да върна щастието в живота си. Няма да скрия от вас факта, че преди да говоря с Евелина Лютова, обиколих доста нейни колежки.

С цялото си нямане на пари  давах само и само да се промени нещо. За съжаление от всяко посещение се убеждавах, че по-скоро губя отколкото да печеля. По време на разговора разбрах с цялото си същество, че това е ЧОВЕКЪТ, който ще ми помогне.

Започнахме веднага след разговора.  Изпратих първата такса за ритуалите. Тя ми предложи да  работим  разсрочено, защото видя,  че в момента  съм  дори на минус.  Изпратих нещо символично, защото така трябва. Таксата за целият ритуал е на стойност колкото преди време изкарвах  печалбата си само за 1 седмица.  Евелина ми изпрати подробна инструкция за това, какво аз трябва да направя. Тя от своя страна започна корекцията веднага след разговора ни.  Останах учудена, че в определени часове аз се будех и въпреки всичко сутринта, когато станах, се чувствах бодра, наспала се и много спокойна за разлика от последните 4 години.

Парите се върнаха хилядократно!

Не след дълго изпратих малко повече- една десета от таксата за ритуала и веднага след това като с магическа пръчица хубавите събития започнаха да се случват. Завъртя се колелото на живота отново при мен и моето семейство благодарение на тази чудесна жена.  Скоро на няколко части изплатих цялата сума.

Цени на Евелина Лютова

За пълен размер на това факсимиле от писмото кликнете върху изображението!

След няколко месеца вече мога да се похваля, че  парите, които дадох за Божествения ритуал, се върнаха хилядократно и съм много доволна от това, че реших да направя това за себе си. Не съжалявам, че съм дала  пари така, както ме упрекна моя приятелка, която каза, че това било дарба на Евелина и трябвало тя да работи без пари.

Какви цени взема Евелина Лютова?

Не се съгласих с нея и продължих да изпълнявам съветите на Евелина. Това е нейна работа и всяко нещо в този живот трябва да се плати. В магазина никой не дава хляб и сирене за „благодаря“-то, което е чула от благодарните клиенти. Бих казала даже, че и житното зърно е дар Божи, но за да стане хляб, това житно зърно, минава през много технологични процеси, за да дойде на трапезата. Ето и това си има цена.

Честно казано се учудих и от ниската цена на този ритуал. От нейните колежки бях чувала баснословни суми. Признавам си, че дори дадох на една доказана от предаването „Ясновидци” многократно по-висока цена за едно ритуалче с восък. След Божествения ритуал, който ми направи Евелина Лютова, мога да се похваля и с възвърнатия бизнес, и с подобреното отношение в семейството ми. Какво по-хубаво от това!

Малко преди да се обадя на Евелина Лютова, пих кафе със същата тази моя негативно настроена приятелка. Падна ми се късметче със следния текст:

„Щастие с пари не се купува.
Който го е казал, не знае къде да пазарува!”.

Е уважаеми читателю,  аз няма да кажа името си, но ти пожелавам и ти да намериш своя магазин за Щастие при Евелина. Само мога да се похваля, че съм толкова благодарна, че поканих Евелина и тя е вече при мен за цяло лято на мои разноски на морския бряг в моя хотел. Нека Бог здраве да и дава, за да помага на много хора, които желаят да се почувстват живи!“

Ритуал за подобряване на партньорските взаимоотношения в семейството

И това не е изолиран случай. Вижте  какво пише друга моя клиента за нашата обща работа:

Лошите влияния от магията неосъзнати и такива които не искат да пораснат необщителни и загубени някъде. Вярвам че в божествения ритуал всичко ще се нареди така както аз го искам и ще работя усърдно да е така ще спазвам вселенските закони за да не отиват резултатите там откъдето са дошли. Ще си плащам редовно за извършената работа към всички и се доверих на Евелина да развали магията и да бъде мой ментор. ❤️

Чувствам се различно щастлива съм днес децата също са различни днес даже си помогнаха. БЛАГОДАРЯ ЕВИ.!

Ето писмото в оригинална на снимката.

Зори доволна писмо

Поръчайте и вие своето здрави и щастие на тел.: 0896 81 55 52 от 14 до 20ч. българско време

Мастър маг Елиела – Евелина Лютова- експерт по ЕвиТерапия

Ритуал за подобряване на партньорските взаимоотношения в семейството
Вижте и ТОВА:

ЦЕНАТА на МАГИЯТА

Ето и едно видео по темата:

17 коментара по “Цени на Евелина Лютова или Щастие с пари не се купува

 1. Здравей Иви искам да споделя нещо с теб днес срещнах една жена по пътя си и тя ми каза че съм прокълната можеш ли по някакъв начин да ми помогнеш.

 2. здраве,пари,късмет – търся помощ за тотален крах от който не мога да се отърва.Бях собственик на фирма от 150 човека,апартаменти цял етаж от блок,пари без проблем,загубих всичко.С последните пари взех къща чрез дарение,което го развалиха, загубих и последната си надежда за възстановяване.

  • Всичко това с данни необходими за консултация се пише в имейла , който е под всяка статия във формата за контакт. При сериозни положения както е Вашият случай се прави лична консултация. Имате проблем- веднага търсете разрешаване с екперт в областта. Вие още не се ми писал нито в мейла , нито сте се обадил… Положението ви не търпи нито минутка чакане.

 3. Евелина,
  Да така е щастито не се копува, но горко и тежко на онзи който няма пари.
  За съжаление нито пари имам, нито щастие. Живот изпълнен с неприятности. Няма благодарност за нищо. Какво ли не правих, къде ли не ходих, моля се всяка вечер нещата да се променят, но уви. Синът ми Михаил пие, а синът ми Димитър се затвори в себе си след катастрофата, удари го автобус на градския транспорт.
  Това е накратко моя живот.
  Не се отчайвам, ще продължа да се боря и да се моля.
  С уважение Иларионка

 4. Здравейте искам да Ви попитам можете ли да ми помогнете за депресия.От близо година не излизам от къщи освен това и нямам желание да си върша дори и домакинската работа .Изобщо не живея а вегетирам.

 5. Здравейте Евелина,
  Искам да попитам възможна ли е консултация по имейл и каква е цената за това?
  Благодаря!

 6. Zdravei.Eve.iskam da mi kajesh dali imam magiq na men I moite deca az postoqnno boledyvam ne ni varvi ot nikade samo borhove bez da ima plus.azsam svetla zdravkova ivanova egn.31хххх1.god.Lubomir.Asenov.Petkashev.rod.18хххх1god. AAnхххIхххov

 7. Благодаря ти, Натали! Ще се радвам, ако мога да публикувам по-подробен отзив от теб, за да стигне до хората!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.