Щастие с пари не се купува

Щастие с пари не се купува, ако не знаеш от къде се пазарува.

Може да се каже, че някога бях на една крачка от титлата бизнесдама на годината. След тази церемония започнаха моите мъки. Вчера бях на върха в бизнеса с много от всичко и в работата, и в любовта. На следващия ден бях вече фалирала също и в бизнеса, и в любовта. Такъв поврат в живота ми никога не предполагах, че може да се случи с мен.

Всичко сама съм постигнала. Проведохме консултацията по скайпа, защото нямах достатъчно пари за таксата за личен прием и за пътните до другия край на България от където е Евелина Лютова.

Предпочетох по-малката такса – тази за разговор по скайп, която бе далеч, далеч по-малка от тази на нейните колежки.

Мислех, че като изпратя таксата ще разговаряме след няколко дни. Обаче още същата вечер разговаряме повече от час късно през нощта.

Учуди ме факта, че тя ми каза подробности от моя живот с абсолютна точност.

Веднага реших да направя Божествения ритуал, защото исках да върна щастието в живота ми. Няма да скрия от вас факта, че преди да говоря с Евелина Лютова, обиколих доста нейни колежки.

С цялото си нямане на пари  давах само и само да се промени нещо. За съжаление от всяко посещение се убеждавах, че по-скоро губя отколкото да печеля.

По време на разговора разбрах с цялото си същество, че това е ЧОВЕКЪТ, който ще ми помогне.

Започнахме веднага след разговора. Тя ми изпрати подробна инструкция за това, какво аз трябва да направя. Тя от своя страна започна корекцията веднага след разговора ни.  Останах учудена, че в определени часове аз се будех и въпреки всичко сутринта, когато станах, се чувствах бодра, наспала се и много спокойна за разлика от последните 4 години.

Не след дълго изпратих една десета от таксата за ритуала и веднага след това като с магическа пръчица хубавите събития започнаха да се случват.

Завъртя се колелото на живота отново при мен и моето семейство благодарение на тази чудесна жена.  Скоро на няколко части изплатих цялата сума.

След няколко месеца вече мога да се похваля, че  парите, които дадох за Божествения ритуал, се върнаха хилядократно и съм много доволна от това, че реших да направя това за себе си. Не съжалявам, че съм дала  пари така както ме упрекна моя приятелка, която каза, че това било дарба на Евелина и трябвало тя да работи без пари.

Не се съгласих с нея и продължих да изпълнявам съветите на Евелина. Това е нейна работа и всяко нещо в този живот трябва да се плати. В магазина никой не дава хляб и сирене за „благодаря-то”, което е чула от благодарните клиенти. Бих казала  даже, че и житното зърно е дар Божи, но за да стане хляб това житно зърно, минава през много технологични процеси, за да дойде на трапезата. Ето и това си има цена.

Честно казано се учудих и от ниската цена на този ритуал. От нейните колежки бях чувала баснословни суми. Признавам си, че дори дадох на една доказана от предаването „Ясновидци” многократно по-висока цена за едно ритуалче с восък.

След Божествения ритуал, който ми направи Евелина Лютова, мога да се похваля и с възвърнатия бизнес, и с подобреното отношение в семейството ми. Какво по-хубаво от това!

Малко преди да се обадя на Евелина Лютова, пих кафе със същата тази моя негативно настроена приятелка. Падна ми се късметче със следния текст

„Щастие с пари не се купува.

Който го е казал, не знае къде да пазарува!”.

Е уважаеми читателю,  аз няма да кажа името си, но ти пожелавам и ти да намериш своя магазин за Щастие при Евелина.

Само мога да се похваля, че съм толкова благодарна, че поканих Евелина и тя е вече при мен за цяло лято на мои разноски на морския бряг в моя хотел.

Нека Бог здраве да и дава, за да помага на много хора, които желаят да се почувстват живи!

12 коментара по “Щастие с пари не се купува

 1. Много късмет желая мила Иларионка. Добра жена сте!

 2. Евелина,
  Да така е щастито не се копува, но горко и тежко на онзи който няма пари.
  За съжаление нито пари имам, нито щастие. Живот изпълнен с неприятности. Няма благодарност за нищо. Какво ли не правих, къде ли не ходих, моля се всяка вечер нещата да се променят, но уви. Синът ми Михаил пие, а синът ми Димитър се затвори в себе си след катастрофата, удари го автобус на градския транспорт.
  Това е накратко моя живот.
  Не се отчайвам, ще продължа да се боря и да се моля.
  С уважение Иларионка

 3. Здравейте искам да Ви попитам можете ли да ми помогнете за депресия.От близо година не излизам от къщи освен това и нямам желание да си върша дори и домакинската работа .Изобщо не живея а вегетирам.

 4. Здравейте Евелина,
  Искам да попитам възможна ли е консултация по имейл и каква е цената за това?
  Благодаря!

 5. Zdravei.Eve.iskam da mi kajesh dali imam magiq na men I moite deca az postoqnno boledyvam ne ni varvi ot nikade samo borhove bez da ima plus.azsam svetla zdravkova ivanova egn.31хххх1.god.Lubomir.Asenov.Petkashev.rod.18хххх1god. AAnхххIхххov

 6. Благодаря ти, Натали! Ще се радвам, ако мога да публикувам по-подробен отзив от теб, за да стигне до хората!

 7. evi ti me izlekuva obichamte i sam blagodarna na bog chete ima AMIN ti si dar boji bog da te pazi za takiva kato men OBICAMTE

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Защита на личните данни
След като използвате тази форма, ние съхраняваме вашето име, имейл и съгласието ви за нашата политика за защита на личните данни. Това е нужно, за да можем да обработваме коментарите в уеб сайта ни. За повече информация прочетете нашата политика за защита на личните данни.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.