Уроки и урочасване

Урочасване. Симптоми и какво да правим против уроки и лоши очи? Как да разберем дали сме урочасани? Как да си баем сами?

Урочасване или облъчване с лоши чувства – за модерния човек може би изглежда суеверие. Лошите очи са емоции като завист, ревност, злоба и те не само съществуват, но са интензивни, целеустремени и ширещи се сред нас.

В тази статия ще се научим да разпознаваме уроки и да се освобождаваме от тях.

Признаци на уроки
Вид признациХарактеристика
Физическиглавоболие, сърцебиене, простуди и други прояви на спад в имунитета, повишаване на температурата
Психическиапатия, параноя, халюцинации, неспособност на радост
Менталнилипса на воля, на интерес към живота, неспособност за реакция, разсеяност
Неврологичнистягане във врата и гърба, поява на болки
Енергийниспад на енергията и силата, умора, отпадналост

Какво е урочасване? Значение на думата уроки

Думата е древна, загубило се е знанието за нейния произход. Като значение уроки е „хващане“ на зло, застигане на беда, излъчена от лоши очи.

Уроки се възприема като зло, което внася баланс след добро. Тази философия обяснява защо българският народ се бои от много хубавото и плюе срещу уроки: Пу-пу, да те накакат кокошките, значи да прикрием доброто с грозно, за да не предизвиква лоши чувства у другите хора.

Какво са уроки. Симптоми на урочасване

В стари времена разпознавали уроки по нежеланието да се пристъпи в църква. Смятало се, че уроките са обладаване от дяволски сили, които държат жертвата далече от спасението – контакт с Бога.

Уроки урочасване Евелина Лютова 01

Очите не, сърцето е лошо, но очите го отразяват

На уроки отдавали настъпването на физически и поведенчески изменения (виж таблицата).

Реално точният признак е бързината на поява на негатива – човек се влошава рязко, без видима причина. Например децата се изнервят и неутешимо плачат. При възрастните не е така ясно, може да е като рязка загуба на късмет, разорение, болест.

Мистерията „Хващане на очи“

Изразът е друг начин да се назоват уроките. На практика е едно и също – хващам очи, хващам уроки. Значението е: получавам от други хора лоши чувства, лоша енергия. За незапознатите с енергийната същност на природата вероятно е мистерия. Предаването на енергия обаче е известно от векове и днес не се оспорва дори от представители на науката.

Как да разберем дали сме урочасани?

Уроките винаги се показват, те не се случват скрито и безсимптомно. Все пак не всеки ги забелязва, защото няма специфични симптоми.

Има материални методи за доказване на уроки, които биха удовлетворили и невярващите в енергийни въздействия.

  1. Със свещ от църква – свещта се запалва в спалнята на човека, който ще бъде проверяван. Наблюдава се пламъка – ако гори равномерно и в изправено положение, помещението е чисто от негативни енергии. Злото кара пламъка да трепти, а свещта да пука;
  2. Със сурово яйце – сложете цяло яйце под леглото и прекарайте нощта. На сутринта го чукнете във вода, за да видите състоянието му. При уроки яйцето е изменено, изглежда неприятно. Най-често в него има бели нишки, при тежко облъчване – мухъл;
  3. Със златна халка – потопете пръстен в светена вода и изчакайте да се пречисти. Прекарайте го по бузата. Ако остави бяла следа – няма проблем, ако следата е червена – значи уроки.
Попитай ясновидката Евелина Лютова!

Евелина Лютова вижда негативните въздействия върху хората. Тя казва с точност какво е въздействието – дали уроки, дали магия. Ако е магия – дали е лична или родова, колко е стара.

Уроки урочасване Евелина Лютова 02

Някога виждали злото в погледа на черни животни, но злото извира от хората и е продукт на ума (мисленето)

Домашните методи ни показват има ли лошо въздействие. Ясновидката дава богата информация – какво е привлякло уроки, има ли нанесени щети върху здравето и съдбата.

Евелина е способна да посочи източникът на негативното въздействие и да обясни защо конкретен човек изпитва интензивни лоши чувства. Лютова различава разновидностите и посочва точната причина – било то злоба, завист, ревност или омраза. Особено ценно е, когато се установи отмъщение/ разплата.

Какво се прави против уроки и лоши очи

Българската традиция казва, че при уроки се бае и се лее куршум.

  • Баячките имат свое тайно знание, което се предава по родова линия или от учител към ученик.

Те не разкриват какво представлява самото баене. Може и да не осъзнават докрай какво правят, те следват ритуала, както им е предаден. С думи и действия изваждат злото и го пращат „по гори, по планини“, за което призовават помощ от Бога.

  • Леенето на куршум се прави отделно или в съчетание с баене.

То е начин за диагностициране на уроките. Излято в студена вода, сгорещеното олово застива в определени форми. Острите шипове и неравните фигури указват за уроки и зло. Куршум се лее, докато се получи гладко, събрано топче – сърцето.

Предмети против уроки

Веднага след раждането на китката на детето се връзва червен конец. Това е разпространена езическа защита против уроки.

Някои народи имат традицията да забождат безопасна игла на нивото на сърцето или две обикновени шивашки игли на кръст.

Вярващите християни се пазят със Светия кръст и с икони. Молят се на светците да ги закрилят.

В ислямската традиция има назар, окото на Фатима, символът Хамса.

От индианците са останали ловците на сънища – талисман, който пази спящия от проникване на негативни енергии.

Славянските народи имат парцалена кукла мотанка, която се насища с молитви и добри пожелания, а после се предава на деца и внуци, да ги пази.

Какво да правим, ако сме урочасани

Уроки урочасване Евелина Лютова 03

В почти всяко село има жена, която лее куршум

Премахването / изчистването на уроки е необходимост. На злото задължително се противодейства.

  • Прясно хванатите уроки се измиват лесно. Пример за това са бебетата – когато някое се разплаче силно и неутешимо без причина, майката му измива лицето и очите с чиста вода и всичко минава. Водата е силен неутрализатор на енергии.
  • Старите уроки, които са се вкоренили и вече са нанесли вреди, се премахват с баене, с леене на куршум или с някоя от съвременните енергийни практики за изчистване.
Разваляне на уроки. Как да си баем сами?

Уроки се развалят с молитва, с призив за помощ към Бог, Богородица или светците – закрилници. Добре работят Киприяновите молитви, изчетени в храм от свещеник.

Самостоятелно се чистят със свещ и със светена вода. От енергийните методи ефикасно работят рейки и други универсални лечебни енергии.

Леенето на куршум не е трудно. Можем да се научим да леем и периодично да се проверяваме за негативно въздействие.

Единствено не е възможно да си баем сами, защото не знаем как. И няма кой да ни разкрие. И досега баенето не е обществено достъпно знание. То се владее от немалко, но все пак ограничен кръг баячки, които са били посветени.

Текстове за баене против уроки

Баенето е вид заклинание. Представлява заклинателен текст, с който се призовават добрите сили на помощ, а злото се отдава в ръцете на Господа. Баячката го произнася с приглушен глас. Долавят се отделни думи, но не и цялостният смисъл.

Баене против уроки от Е. Лютова

Евелина Лютова лее куршум и бае против уроки (уплах, шок, стрес). Интересното е, че тя е овладяла това знание доста късно. Години наред помагала на хората чрез ясновидската си дарба и множеството лечебни и енергийни практики. Но явно те не били достатъчни.

Свише й подсказали, че трябва да се научи да бае. Светлите сили я насочили, както си знаят, към подходящия учител – много възрастна баячка, която веднага разбрала какъв е случаят и разкрила тайното знание.

Сега при сблъсък с уроки, Евелина Лютова използва всички средства за изчистване и елиминиране на злото. Тя бае лично и от дистанция, с което помага на хора зад граница и такива, на които не е възможно да пътуват.

Вижте и ТОВА: Знаци за магия. Откривате ли предмети за магия? Как се прави черна магия с предмет и как се разваля? Симптоми.

Видео: Баене на живо (но съзнателно заглушено със страничен шум).

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.