Бяла магия за любов. Лесна и бърза магия за влюбване

Как се прави бърза магия за любов (безобидна и лесна). Магия за влюбване в домашни условия, която е успешна и действа веднага.

По-долу можете да направите поръчка за  МАГИЧЕСКО ЛЮБОВНО ЛЕПИЛО. Първо прочетете  цялата статия, защото има важни условия.

Много от моите клиенти искат да намерят своята половинка в живота си. Според мен правилно е да се изразяваме по друг начин. Ние хората сме създадени от Твореца като едно цяло същество, а не като половин човек. Ние не ходим по земята като половин човек и да търсим другата си половинка непрекъснато, нали? В нашия живот търсим човек, който до някаква степен да прилича на нас. Желаем да се разбираме с него, да имаме еднакви интереси, да ходим на едни и същи места и по този начин да живеем хармонично.

Хармонията между двама е съгласуваност между действия, мисли и чувства. Не ми допада идеята, че двамата трябва да са с противоположни характери, за да се привличат. Според мен е необходимо и двамата да имат еднакви интереси, мисли, действия, харесвания и предпочитания. Именно това привлича двама души. Когато се запознаят и разберат, че си приличат по това или онова, те започват да се влюбват все повече и повече един в друг.

Голям процент от хората, които ме търсят, го правят за да им помогна да намерят любовта в живота си. Има много любовни магии и аз съм правила такива. Резултатите идват и хората са щастливи.

Защо, питате се, не правя на всекиго, който ми даде поръчка да направя любовна магия? Та нали хората си плащат за това? Така е прави сте! Всеки труд се заплаща. Аз обаче съм дала обет да не се намесвам в кармата на човека и по този начин да го отклонявам от неговите кармични уроци. Ако такова нещо се направи, това означава, че не се прави добро, а напротив – правим зло. Скоро прочетох в интернет една прекрасна притча в подкрепа на тези мои думи:

Вижте притчата в по-голям вариант, удобен за принтер, ТУК!

Човекът е искал чистосърдечно да помогне на пеперудата да излезе и да излети, а в същност е направил голямо поражение върху самата нея, върху нейния живот и нейната сила. Това е отнемане на естествената съдба, сила, щастие и живота. Да, точно така. Такива действия може да отнемат живота на някого. Затова е много голяма грешка и някои религиозни хора биха анатемосали такова действие като правене на бяла магия. Биха анатемосали както човека, който поръчва магията, така и човека, който я прави. Будистите биха казали, че това е неправомерна промяна на кармата. А аз просто не го правя! Не го правя, защото съм дала обет само да помагам, но не и да вредя на хората, дори те да дават и да плащат и надплащат.

Евелина Лютова 02 бърза магия за любов

Магия за Любов

Писала съм в други статии защо не правя такива бели магии за любов на всекиго. Сега пак ще спомена накратко.
Първото, което правя щом дойде човек при мен да му правя бяла магия за любов, е енергиен преглед на двамата. Влизам в техния енергоинформационен канал и виждам дали тези хора са един за друг. Виждам дали съдбата е предопределила техния живот да протече заедно. Ако е да, казвам на клиента, че се наемам да помогна по свой начин. Ако ли видя, че тези двамата нямат общ живот по съдба, казвам на поръчителя, дошъл да направя бяла магия, че няма да направятакава. Не ме интересува, че ще загубя отплатата за работата си. Интересува ме да работя така, че да помогна и в никакъв случай да не навредя.

Много комерсиални ясновидски, магьосници или магове биха ви взели парите, биха направили някаква бяла магия за любов и в последствие ще разберете, че тази магия е почернила живота ви. Това са хора, които се интересуват само от своята печалба, но не и от това, дали помагат на хората в нужда. Познавам лично много такива и, повярвайте ми, избягвам контакт с тях.

Някои от вас ще възкликнат и ще се чудят как така се прави уж бяла магия, пък се оказва черна? Ще отговоря така. Всяка намеса против съдбата на човека е неправомерна. Черната магия е лоша магия и е направо насочена с разрушителна цел към някого.

Евелина Лютова 05 бърза магия за любов

Бялата магия, ако е насочена към някого, който не е предопределен за вас, но вие въпреки това го искате, защото той е богат или родителите му ще оставят наследство, то тя не е бяла. Направи ли се такава магия, тя променя съдбовния път на единия от двамата и ако човекът е бил богат или красив, то след няколко години ще стане обратното. Тази магия обаче действа негативно и на този или тази, които са поръчали магията. Тяхната съдба не става по-добра и не стават по-богати, защото те са направили нещо лошо за другия. А това, което правим на другите, рано или късно винаги се връща при нас. Затова внимавайте какво правите! В любовта действа не човешкият, а духовния закон.

Кой е идеалният партньор?

Идеалният партньор или този, когото наричаме партньора на душата, е този, чрез когото двете души и тела могат заедно да вървят напред в живота. Задължително се развиват заедно в духовен и материален план. Това са хора, които се подкрепят в трудни и щастливи моменти в живота. Целта е по време на това партньорство всеки едни от двамата да остане свободен и цял и в същото време да е свързан без обвързаности с другия. Единствената обвързаност трябва да бъде безусловната любов. А тя е да обичаме този до себе си такъв, какъвто е с всичките му положителни и отрицателни качества.
Само тогава признавам любовта за чиста.

Ако двама партньори са предопределени един за друг и им е дадено да имат чиста любов, аз разбирам това, когато вляза в техните енергийни канали. Споделям какво се дава за тази връзка на дошлия при мен, който иска да направи бяла магия за любов и му предлагам възможности за разрешаване на проблема.
Не винаги е необходимо да се направи бяла магия за любов. Понякога някои двойки се нуждаят само от хармонизиране на тяхната енергия. На тези хора давам специални духовни практики.
Когато установя негативно въздействие, което пречи на човек да намери своя подходящ партньор, предлагам първо да се неутрализира това въздействие. След това се пристъпва към другите ритуали, с които да се привлече конкретен човек или друг непознат, но да е подходящ партньор за моя клиент или клиентка.

Евелина Лютова 04 бърза магия за любов

Когато се направят съответните изчиствания от негативните въздействия и след това съответните ритуали или практики за привличане на хармонична връзка, се отваря вратата на двореца: щастието на двамата – подходящите един за друг.

Те започват да живеят в истинска чиста любов. Тази любов не ограничава партньора, а му дава свобода да твори и да се развива. Без тази свобода, чистата любов е абсолютно невъзможна. Без тази свобода тя може да съществува известно време и след това ще се разпадне.

Чистата любов означава, че трябва да приемем партньора такъв, какъвто е със всичките му положителни и отрицателни качества. Ако търсим идеалният партньор, трябва да знаем нещо много важно.
Според Духовния закон за Резонанса (вижте линка по-долу!) ние ще намерим точно такъв човек, който е копие на нас по сърце, душа, възпитание, предпочитания, харесвания, нехаресвания, взаимоотношения с близките и околните и всичко останало. Намирайки го, ако нещо не харесваме на подсъзнателно ниво у себе си, няма да го признаем, че ние го притежаваме това лошо качество, но забележете – ще виждаме това лошо качество в другия срещу нас.

Това е така, защото ние хората сме като огледала. Виждаме другия, но това е отражение на нашата личност, вътрешна душевност, нагласа и същност. Затова е много важно когато съдим другите, да знаем, че това, което съдим, е човешкото качество на другия, което самите ние притежаваме.
В този ред на мисли дали ще си намерим идеалния за нас партньор? Бих отговорила – не! Идеален човек засега няма или поне аз не познавам такъв. Затова се откажете да търсите идеалния партньор. Трябва да насочите усилие да намерите своя подходящ партньор, с когото ще се чувствате щастливи, докато сте заедно.

Ето такива ритуали правя аз. Сега ще споделя с вас една много лесна бяла магия за привличане на любовта на конкретен човек. Тази бяла магия можете да я направите сами у дома с моя помощ. Трябва обаче да сте сигурни, че човекът, когото искате да привлечете чрез тази бяла магия за любов, е подходящият и писан за вас по съдба. За целта може да проверите БЕЗПЛАТНО до 1.5.2019г. и да зададете въпрос на мейла ТУК дали вие двамата сте подходящи един за друг.

След като имате категоричен отговор от мен, че вие наистина сте съвместими по план на Твореца и е дадено да сте заедно, може да направите тази много лесна и бърза магия за любов.
Пълната и точна рецепта и нейното лесно изпълнение ще прочетете по- долу.

Евелина Лютова 05 бърза магия за любов

Преди това искам да ви предупредя още нещо, за да намерите истинския партньор. Често търсим любовта от други хора, като пренебрегваме факта, че за да бъдем обичани от друг човек първо ние самите трябва да се обичаме, уважаваме и ценим себе си и другите. Всеки човек копнее да бъде обичан, милван, ценен. Всеки човек обича да бъде хвален за това, което е направил за другите. Това идва от нашето детство, когато нашите родители са ни хвалили за добре или правилно свършена задачка и са ни поощрявали с добра дума, милване по главата или потупване по рамото. Това одобрение, внимание и любов ние търсим до края на живота си.

Ритуал за подобряване на партньорските взаимоотношения в семейството

Намерим ли човека, който ни го дава, ние го харесваме и се влюбваме в него. По Духовния закон за Резонанса (Линк към публикацията) ние привличаме това, каквото имаме и притежаваме. Затова прочетете внимателно този закон и преценете дали първо не трябва вие самите да се промените и по този начин да привлечете подходящия партньор или ще си останете такива и ще привлечете само партньори, които няма да ви харесват. Решението е ваше.

Бърза и лесна бяла магия за любов.

Точният начин на изпълнение:
Вероятно вече сте направили безплатната проверка (която е
до 1.5.2019г. ) по-горе за съвместимостта между вас двамата и има такава Свише по съдба . Ако все още не сте я направили може да я направите сега от ТУК.

Време е да направите тази лесна магия за бързо и лесно привличане на човека, когото желаете силно с цялото си сърце и душа. Намирате снимка на човека, с когото желаете за бъдете за цял живот с него и да отдадете себе си на 100 процента безусловно, независимо от неговите лоши и хубави черти на характера. Снимката може да е от фотостудио, но може и да я свалите от социалните мрежи. Трябва само да знаете, че на снимката е необходимо да бъде само той или тя. Други хора на снимката не трябва да има, защото после ще се чудите защо и другите са се влюбили във вас и ви искат от много страни. Дори да е изрязана снимката, на която е имало още хора, запомнете, че информацията на тяхната енергия се съдържа във всеки един милиметър на тази снимка.

Евелина Лютова 06 бърза магия за любов

Затова човекът трябва да е сам на снимката. Задължително трябва да се виждат очите на желания човек и в никакъв случай да не бъде със слънчеви очила. Те се явяват като преграда или своеобразна бариера между вас двамата. Затова намерете снимка, на която да е сам или сама и да се вижда добре лицето и очите. Ако е усмихнат човекът е още по-добре за бялата магия за привличане на любим човек. В този ред на мисли, вие също трябва да сте усмихнати и щастливи. Ако снимате специално такава снимка, на която в мига на снимане си мислите че сте щастливи с този човек, когото желаете, магията ще е стократно по-силна.

Снимките на двамата трябва да са един и същи размер. Условията за двете снимки са едни и същи. Трябва да сте сами, без слънчеви очила и усмихнати.
Тези две снимки се обръщат една към друга, така че лицата ви да са точно едно срещу друго, все едно се целувате. Те се залепват със вълшебно магическо любовно лепило. Него можете да поръчате ТУК. Лепилото не е обикновено и не се купува от книжарница. Това е лепило с омайни билки и други магически вещества, които приготвям индивидуално за всекиго поотделно.

След като намажете двете снимки откъм страната на изображението на хората с вълшебното магическо любовно лепило, оставяте го да поеме добре точно 6 минути. За целта трябва да отмерите времето с хронометър или часовник със отмерване на секундите. Запомнете, че ако залепите снимките в седмата минута вече събитията няма да станат такива, каквито ги искате. Напротив, ще стане точно обратното. Затова е необходимо да бъдете изключително фокусирани и точни, когато правите тази магия.

От мига, в който добре сте намазали снимките с вълшебното магическо любовно лепило, отчитате точно 6 минути и залепвате двете снимки, така че двамата да се гледате един друг, все едно че сте се прегърнали и целунали. През това време се казва магическо любовно заклинание, което ще получите заедно с вълшебното магическо любовно лепило. То е задължително да се казва дума по дума с абсолютна точност. Залепените снимки след изреченото заклинание се слагат за 6 дни под възглавницата. След това има още едно действие, което е тайно и ще го получи само този, който поръча тази бяла любовна магия.

Любовното заклинание не може да се напише тук по две причини.
Първата причина е, че това е наистина магическо заклинание и то не може да се раздава просто така.
Втората причина е, че за всекиго индивидуално се прави специално магическо заклинание и то зависи от енергията на единия и другия партньор, който трябва да се привлече.
Резултатите от тази бяла любовна магия според моята практика и наблюдения при другите хора е, че от 3 дни до 3 месеца хората се събират и заживяват щастливо в един дом. Процентът на успеваемост е огромен и е около 98 %.

Това е така, защото някои хора въпреки моите предупреждения не се съобразяват и пак поръчват тази любовна магия. Една жена прибягна до лъжа за данните на партньора. По този начин тя даде Звездния код на друг човек, а не на този, на когото имаше предвид първоначално. Когато данните на човека са едни, а снимката друга, тогава няма начин да има успешна магия. Затова е много важно да знаем какво си пожелаваме. Ако излъжем другите, всъщност лъжем себе си. Така стана и с онази жена, която излъга. След време разбрахме защо не е успешна магията за любов. Тя е дала данни на друг човек със същото име, но друга дата на раждане, след като първия път съм видяла, че те не са един за друг. Следващия път е налучкала с данните, за да е подходяща връзката, но човекът, който има тези данни, бил починал няколко години преди това. В този случай няма как да сработи магията за любов.

Затова е много важно да дадете истинските имена и дати на раждане. Ако има такива хора с реална дата на раждане, но са записани по документи на друга, е важно да се кажат и двете дати.

Погледнете и ТУК: Ритуали и заклинания при магия за любов с име.

Лесното на тази бяла магия е, че всичко получавате наготово и само трябва да дойде денят и часът, в който трябва да изпълните тази наистина много лесна бяла любовна магия.

Да припомним какво трябва да се направи:

1. Безплатно в промоционалния период   до 1.5.2019г.  проверявате дали според съдбата вие трябва да сте заедно за цял живот. Ако не сте го направили по-горе, може да го направите ТУК. След тази дата  проверката е с такса, за която ще поличите информация когато попитате лично в и-мейла.

Евелина Лютова 03 бърза магия за любов

2. След като сте получили уверение, че сте един за друг по предначертана съдба, е необходимо да поръчате Вълшебното магическо любовно лепило. С него по куриер Еконт Експрес ще пристигнат и пълните и точни инструкции, за да бъдете абсолютно точни при изпълнението, което предопределя резултата на бялата любовна магия. Тези материали се поръчват ТУК

Материалите в България се изпращат по куриер Еконт Експрес, а хората, живеещи в чужбина, ще получат материалите по поща.

ВИДЕО: Магия за любов  направена от Евелина Лютова връща неверен съпруг в къщи:

Ако ти си човек, който има нужда от корекция в любовния си живот е необходимо да  напарвиш първите стъпки за да се почувстваш щастлив.

Услугите които предлагам са качествени, защото връщат щастието на  хората, които са ме помолили.

Ето какво трябва да направите сега :

 1. Да напишете коментар  с цифра  която показва Вашият резултат от теста в началото.
 2. Веднага напишете лично писмо във формата за контакт като оставите актуален имейл адрес. Внимателно проверявайте как сте изписали своя мейл, защото отговора ми няма да може да дойде при Вас ако не е коректно написан Вашия и-мейл. В писмото пишете на кирилица по възможност. Напишете как се казвате и задайте своя въпрос. Необходимо е да прикаччите снимкка на себе си и човека за когото питате ако има такъв. Снимките трябва да са актуални от предишните няколко дни или месеци , да са БЕЗ слънчеви очила и да са ясни.

Когато имам свободно време дори и през нощта аз влизам в пощата и отговарям на всекиго по реда на пристигналите писма. Затова ще помоля да бъдете търпеливи  и очвайте отговора в мейла си.

ИСКАШ ЛИ ДА СТАНЕШ  ЩАСТЛИВ СЕГА?

ПОЖЕЛАЙ ГО И СЕ ЗАДЕЙСТВАЙ  ВЕДНАГА!

НАПИШИ  ЖЕЛАНИЕТО СИ ВЪВ ФОРМАТА ЗА КОНТАКТ

СВЪРЖИ СЕ МЕН И И СКОРО ТОВА  ЩЕ СТАНЕ ФАКТ !

Ритуал за подобряване на партньорските взаимоотношения в семейството

64 коментара по “Бяла магия за любов. Лесна и бърза магия за влюбване

 1. Здравейте Евелина имам нужда от вашата помощ
  Запознах се с една жива в чужбина обикнахме се много
  Но имаше един проблем тя разкри всичко пред мен а аз пред нея не
  Обичам ужасно много и имам нужда от вашата помощ за да си я върна

  • При Вас това може да стане. Обадете ми се лично и ще споделя как да се реализира това Ваше желание.

  • Ако имате бжествена съвместимост с този човек ще помогна. Пишете ми във формата за конакт , за да установим връзка за консултация.

 2. Zdravei Evina imam edin problem jivqh me sas saprugata mi 19 godini no sled kato se varnah ot chujbina nestata ne bqha kakto predi imam nesto napraveno predi dve godini da se razdelim i tq sega spi s drug Molq za pomost

  • Възможно е само и единствено да бъдете се върне и той да е само Ваш, ако вие сте един за друг. Това може да се провери при първата консултация. Пишете ми лично за да я уточним ако искате професионална помощ.

 3. Здравейте ЕВЕЛИНА! Обръщам се към вас защото мисля че ще ми помогнете,през 2013 година се запознах с една жена с която се влюбихме от пръв поглед,както тя така и аз вече се бяхме отекчили и изхабили от връзките си с нашите половинки и така прекарахме четири години заедно в срещи всеки ден ,всичко правехме заедно ,прибрахме се по къщите си само да спим при децата ,докато един ден всичко се разкри и тогава се почнаха разправиите и тогава ние решихме да заживеем заедно ,наехме си апартамент под наем и така прекарахме цяла година ,аз съм шофьор и карам в Скандинавието ,декември месец 2018 г тя дойде при мен за две седмици всичко беше повече от прекрасно ние си живеехме с мечтите и плановете за напред вече си търсехме и къща тя трябваше да се прибере десет дена преди мен в България защото голямата и дъщеря имаше рожден ден на коледа и от тогава всичко се обърка ,тя ми писа че много съжалява и че няма да се върне повече защото не може повече да живее без дъщерите си и така до сега ние живеем разделени нощ все така неможе един без друг и двамата се обичаме безкрайно много но нещо или някой ни пречи да се съберем отново моля те от сърце ако можеш да ми помогнеш да си я върна отново при мен защото нищо не е същото откакто сме разделени болката е голяма!

  • Здарвейте Димитър! При вас виждам външни намеси, за които мога да съм полезна. Нека направим като начало 10 минутна консултация и ако намеря сериозни проблеми мога да ви предложа и едночасово ясновидство. Пишете на лично съобщение в мейла, който ще намерите във формата за контак.

 4. Здравейте,писах на е-мейла с едно момче уж се обичаме,а вече доста години като се съберем на едно място и се скарваме,подозираме,че имаме направено нещо от бившите ни приятели

 5. Благодаря за отговора! Накратко…срещаме се от 8 месеца, в началото само интимни срещи, впоследствие ме запозна с всичките си приятели и някои близки, но относно комуникацията – аз говоря и обсъждам с него всичко, той обаче не споделя нито за чувствата си към мен, нито дали утре ще сме заедно или не. Често чувам думите – можеш да правиш каквото решиш, но когато ти се обадя искам да си с мен.

 6. Здравейте,

  Имам връзка с по-млад мъж от мен. Притеснява ме факта, че не говори за чувствата си към мен, а смятам че не е безразличен. Това ми дава несигурност и искам да съм наясно иска ли изобщо да е с мен или не. Ако ми дадете някаква насоченост ще Ви бъда благодарна!

  • Интересен е вашият случай мила Радослава! Предлагам една 10минутна консултация, за да погледна в дълбочина нещата при вас. Моля пишете във формата за контакт и опишете подробно в 3-4 изречения , не повече Вашият случай . Ще намеря време да ви отговоря.

  • За да кажа дали е дадено да бъдете все още с този мъж, правя изследване наречено съвместимот между партньорите. Това изследване е услуга наречена ясновидство. Ако я желаете моля опишете проблема тук в този и-мейл : info@dalgoletie.com като лично писмо и когато съм на линия ще отговоря.

 7. Можете ли да правите ритуал ако харесвам някое момиче, да я накарета и тя да ме харесва

  • Ако по съдба Ви е дадено да сте заедно , но имате негативни енергии, се прави изчистване на проблемите и ще се свържете. Ако ни ви е дадено аз не правя нищо. Не си цапам с такива магии.

 8. Здравейте, с мъжа ми не живеем заедно от май месец,но се виждаме и поддържаме връзка. Юли месец си намери любовница, двамата се влюбиха. Продължихме връзката си,той се виждаше и с двете ни. Октомври месец направи своя избор и се раздели с нея. Върна се към мен и детето ни,от една седмица тя се появи отново в живота ни,под предтекст че му е искрен приятел. Той охладня и започна да се държи с мен арогантно и с нетърпимост. Как бих могла да си върна мъжа?

 9. Здравейте. Имах връзка от януари до преди 3 седмици. Но не мога да разбера как,от днес до утре,той се отдръпна. А бяхме като едно цяло. Помогнете ми

  • Когато има негативно въздейтвие за партньорска връзка се получава такова отдръпване.

 10. Женен сам от 8 години но от известно време жена ми започна да ме отбягва и да се даржи студено с мен. Какво може да се направи да ме за обича както преди

 11. Харесвам много един мъж и искам да разбера той има ли чувства към мен!Много е важно за мен да разбера отговора!

  • Трябва да погледна с вашите данни и ще ви кажа. Специализирала съм се точно в тези ваши проблеми да разрешавам. Моля изпратете лично писмо тук: info@dalgoletie.com

 12. Здравейте Евелина!! Имам син на 30г. Имаше прекрасна приятелка,4 години бяха заедно.Изглеждаха толкова щастливи и влюбени..и изведнъж се разделиха-преди 6м…За мен беше много -странно,и за всичките им приятели,защото те наистина се обичаха,много..започнаха да повтарят в един глас,че не са на едно мнение за бъдещето и че гледат в различни посоки..Все още не са си намерили други партньори и двамата..Аз тая някаква надежда,че ще се съберат….те се виждат по някога,но само на кафе..Синът ми,не съм го виждала да се смее от тогава..мъчно ми е..Вие можете ли да разберете,дали са един за друг,или решението им е правилно…..не са се карали,просто изведнъж се отчуждиха и …още не разбирам… чакам отговор с уважение

 13. Здравей аз съм влюбена в едно момче от едно време насам и искам да ми помогнете благодаря .

 14. Искам да разбера дали ме иска още човека с когото имам връзка .Да ли ще сме заедно..Искам така да стане пак да си ме търси и да ме ревнува както в началото .

 15. Здравейте! Влюбена съм в мъж от края на май месец -търся помощ Благодаря!

 16. Здравейте,
  Чувствата ми са насочени към по-млад от мен мъж, който също не е безразличен към мен, но се пази от обвързване. Има ли някакъв шанс да бъдем заедно някога?

  • Ако любовта е истинска има шансове да сте заедно, независимо от възрастта. Ако има проблеми от енергиен характер е необходимо да се отстранят. Имам подобни случаи. Моля изпратете лично писмо тук: info@dalgoletie.com

 17. Разделени сме ,но се виждаме понякога причината е че не може да ми прости ,а аз искам втори шанс

  • Всеки има втори шанс , но трябва си направи труда да го направи този втори шанс. С питане работа не се върши.

 18. Правите ли ритуали за любов ,т.нар Бяла магия и как ако да да се свържа с вас?

  • Да . Описала съм в много статии в сайта . Има телефони ако желаете свържете се с мен. Спазвайте часовата зона .

 19. Здравейте! Чувствам се като в омагьосан кръг.Живея с мъжа,от който се отчуждих много,а искам друг, който се появява и изчезва от живота ми.В това положение съм от години и започвам да си мисля,че ми е направено нещо.Можете ли да ми помогнете?Има ли начин да си върна мъжа който обичам?Има ли изход от тази ужасна ситуация?

 20. ОТ 09 2017 ДО 14 03 2018 САМО НЕСПОЛУКИ ТРЪГНАХ ОТ БГЗА ГЕРМАНИЯ БУСЪТ МИ БЛОКИРА. ОСТАВИХ БУСА СЛЕД ЕДНА СЕДМИЦА ТРЪГНАХ С КОЛАТА УДАРИХ СЕ ВЪВ ПАРКИРАН ТИР. ПОЧНАХ РАБОТА ЗА1 ДЕН 2 ПРОИШЕСТВИА

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.